Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.4.2007 12:17

Prosím,mohl by mi někdo poslat jeho fotky na mejl? Díky Olina

17.4.2007 12:29

oli napsal(a):

Fotky nenám,ale byl to můj trenér. Je hezkej,že?

17.4.2007 12:35

eavy napsal(a):
Fotky nenám,ale byl to můj trenér. Je hezkej,že?

Jéé,ty se máš.Já to mám k němu daleko,jsem od Plzně.

17.4.2007 12:43

oli napsal(a):
Jéé,ty se máš.Já to mám k němu daleko,jsem od Plzně.

Hm, tak to je teda pěkná dálka :o(( Mrknu se, jestli ho mám ještě na kazetě natočenýho ze závodů, když jo, tak ti pošlu vhs (za poštovný). Adresu mi napiš ma mail. Je pod jménemTeda pokud máš zájem

17.4.2007 12:45

eavy napsal(a):
Hm, tak to je teda pěkná dálka :o(( Mrknu se, jestli ho mám ještě na kazetě natočenýho ze závodů, když jo, tak ti pošlu vhs (za poštovný). Adresu mi napiš ma mail. Je pod jménemTeda pokud máš zájem

Já bbych radši ty fotky.A jak trenoval a tak...?

17.4.2007 12:55

oli napsal(a):
Já bbych radši ty fotky.A jak trenoval a tak...?

Tak ty fakt nemám. Ještě napíšu kámoškám, jestli náhodou nějakou jeho fotku nemaj...
No trénoval celkem dobře. Na jízdárně mluvil hrozně potichu. Furt nás tlačil k větším a větším výkonům (přiznám se, že z některých jeho skokových kombinací jsem vážně měla strach) No ale jinak fakt naučil
Mám na něj památku na ruce, 5 stehů měl svérázné způsoby, jak pobídnout koně do rychlejšího tempa - když jsem cválala na jízdárně, tak vběhl kobyle za zadek a vykopnul nohou. Z kobyly byl rázem tryskáč a já neustála skok

17.4.2007 12:58

eavy napsal(a):
Tak ty fakt nemám. Ještě napíšu kámoškám, jestli náhodou nějakou jeho fotku nemaj...
No trénoval celkem dobře. Na jízdárně mluvil hrozně potichu. Furt nás tlačil k větším a větším výkonům (přiznám se, že z některých jeho skokových kombinací jsem vážně měla strach) No ale jinak fakt naučil
Mám na něj památku na ruce, 5 stehů měl svérázné způsoby, jak pobídnout koně do rychlejšího tempa - když jsem cválala na jízdárně, tak vběhl kobyle za zadek a vykopnul nohou. Z kobyly byl rázem tryskáč a já neustála skok

No a jinak s ním byla legrace a o koních dovedl mluvit celej večer V době, kdy k nám jezdil a trénoval mě a kámošku, tak pracoval u p.Marka kousek za Kratochvílí. Několikrát jsme se tam byli podívat a bylo to tam úžasný Solárko pro koníky, sprchové boxy, všechno pintlich...

17.4.2007 12:59

eavy napsal(a):

Hmm.a to vypadá jak klidas. Jezdí ale super,moc jsem mu v neděli fandila no a vyhrál

17.4.2007 13:01

oli napsal(a):
Hmm.a to vypadá jak klidas. Jezdí ale super,moc jsem mu v neděli fandila no a vyhrál

No on vypadá úplně nenápadně, tak jako uťáple, ale když ho poznáš blíž, tak se nestačíš divit Děsnej vtipálek a srandista

17.4.2007 14:43

oli napsal(a):

Ahoj, poslala jsem ti maila.
Co si myslíš o spojení Vinča a Eibisch? Už máš vybraného hřebčáka? Blanka

18.4.2007 13:35

eavy napsal(a):
No on vypadá úplně nenápadně, tak jako uťáple, ale když ho poznáš blíž, tak se nestačíš divit Děsnej vtipálek a srandista

Tak opravdu nikdo nemá fotečky?

18.4.2007 13:42

oli napsal(a):

Tak fotky bohužel žádné nemám ale přiježďoval mého koně, než jsem ho koupila od bývalých majitelů a mohu říci, že koník dodnes pamatuje vše. Perfektně naježděn A1/1 z dosihů.

18.4.2007 14:34

pralinka napsal(a):
Tak fotky bohužel žádné nemám ale přiježďoval mého koně, než jsem ho koupila od bývalých majitelů a mohu říci, že koník dodnes pamatuje vše. Perfektně naježděn A1/1 z dosihů.

Je to šikula

18.4.2007 14:40

oli napsal(a):
Je to šikula

No...řekla bych, že více jak šikula. Můj koník je lekavý a vůbec má svá specifika, takže najezdit takového koně nebylo zřejmě jednoduché...

18.4.2007 18:39

pralinka napsal(a):
No...řekla bych, že více jak šikula. Můj koník je lekavý a vůbec má svá specifika, takže najezdit takového koně nebylo zřejmě jednoduché...

Ahoj Oli tak jsem něco našla na netu Petra V. Gazela začla makat

Přidejte reakci

Přidat smajlík