jezabel
napsal(a):
Ahojka!!! Lidishky byli jste někdo na baníku 13.4.07 byly tam zkoušky ZZVJ hledám někoho kdo tam byl!! Já tam byla s mou kobylkou tak se určo ozvěte!!!
Já a moje kobylka Jezabel
spirit
napsal(a):
takze kdyz mam a1/1 tak v tom jeho prukazu?
nj... ona se chová strašně no... byla poprvé ve větší společnosti koní.a když jsme dovezli tu druhou kobylku co máme doma tak se chovala úpe jako hřebec.....nefotila jsi ji náhodou když se vám tak líbila?? Jinak budeme na parkurech 29.4.07 http://www.konehaj.rps.cz/ << tady
jezabel
napsal(a):
nj... ona se chová strašně no... byla poprvé ve větší společnosti koní.a když jsme dovezli tu druhou kobylku co máme doma tak se chovala úpe jako hřebec.....nefotila jsi ji náhodou když se vám tak líbila?? Jinak budeme na parkurech 29.4.07 http://www.konehaj.rps.cz/ << tady
Ale zase si ji hezky zvládla ...jinak bohužel ne,fotila jsem jen toho mého šampiona....taky by jezdil parkury,kdyby měl jezdce,já jsem bohužel spíš na drezuru a parkuru se bojím
(samozřejmě paradoxně mu skoky jdou a maliliničko líp :D )..tak vám držím palce
nikanie
napsal(a):
Ale zase si ji hezky zvládla ...jinak bohužel ne,fotila jsem jen toho mého šampiona....taky by jezdil parkury,kdyby měl jezdce,já jsem bohužel spíš na drezuru a parkuru se bojím
(samozřejmě paradoxně mu skoky jdou a maliliničko líp :D )..tak vám držím palce
jo .. dík... tak pošli alespoň toho svého
jezabel
napsal(a):
jo .. dík... tak pošli alespoň toho svého
Jedna z předváděčky
nikanie
napsal(a):
tak snad udělám radost
Máš kláásnéého koníška!! ... A díík za ty fotečky !!! Fakt díík!!!
Já posílám ještě jessi
jezabel
napsal(a):
jj... je... zrovna na něj jsem se dívala při drezuře... chodil pěkně!!...
To nikdo jiný nebyl v Ostravě než my dvě??? =-O
Ještě Jessi a já
panda
napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat, kolikátky jste tam měly ty parkury?? Dělala jsem licence 15.4. v Přerově a přijde mi, že máte celkem malučké překážky..
ale koníci jsou jinak super, zvlášť ten hnědák, ten je mooooc krásný.
Bylo to malůůůčkéé - 90 cm měl jen poslední oxer, jinak tipuju většina do 80cm....