nightdevil
napsal(a):
Tak sem napište, co se svými koníky děláte nebo co by jste dělat chtěli?
Já a sestřenka máme každá jednoho koníka.
Já jezdím parkur a u toho bych chtěla zůstat a sestřenka má remontu a do budoucna by chtěla chodit lehčí drezury.
Nejraději za všeho se ale touláme po lesích a drbeme...
sadzi saj

nightdevil
napsal(a):
No tak když už jsem tady, tak se se svojí kobčou snažíme zaměřovat na drezuru, ale jelikož začínáme úplně od začátku, neminou nás ani kavaletky a nějaký ten skůček
nightdevil
napsal(a):
Já jezdím parkur a u toho bych chtěla zůstat a sestřenka má remontu a do budoucna by chtěla chodit lehčí drezury.
Jejej, obrázek nám nějak nedošel... Tak dáme jiný
nightdevil
napsal(a):
Tak já už jsem data proti Tobě zřejmě dříve narozena...A tak jsem jako holka tíhla k dostihům... ale poslední roky jezdím jen pro radost svému koni a sobě. Prostě jen terén žádná jízdárna a ták a když potřebuju koně porovnat tak si prostě na louce ve své hlavě vymyslím obdélník a jedem trochu drezůry....ale já ho mám za kamóše. Nikdy za 12 - let jsem nevzala bič. Ten nepoužívám, jezdím bez něj. Věřím, že se vždy dá domluvit. Takže já jen pro radost.
nightdevil
napsal(a):
Já se Saxíkem do budoucna plánuju drezúrky, uvidíme, kam až se dostanem, ale prohlásila jsem, že L přejdeme, kdybych ho přes to měla překopat
. Ale první rok si zajedeme i skákací veřejňáček, v Hradci se začátkem sezóny jezdí 60cm pro mladý koníky, tak aby se kouknul. A jelikož není čumivej, tak když ho bude bavit skákat, možná zkusíme i maličký military.... no, uvidíme, plánů je moc a kůňo zatím dvouletý