Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2007 23:07

Návazné téma z nemoderované diskuze, odstrašující případ jak to vypadá když se zanedbá

Pohled zhora

22.4.2007 23:08

thesis napsal(a):
Návazné téma z nemoderované diskuze, odstrašující případ jak to vypadá když se zanedbá

Pohled zhora

Ještě zhora, ale zadní

22.4.2007 23:10

thesis napsal(a):
Ještě zhora, ale zadní

zase

22.4.2007 23:10

thesis napsal(a):
zase

a zadní zespodu, předky vypadaly podobně

22.4.2007 23:12

thesis napsal(a):
a zadní zespodu, předky vypadaly podobně

A druhé "kopyto"

22.4.2007 23:13

thesis napsal(a):

Pohled zhora

Omluvte prosím kvalitu je to přefocené z klasických fotek.

22.4.2007 23:25

thesis napsal(a):

no tak to je nářez ,chudák koník

23.4.2007 06:43

jurasek napsal(a):
no tak to je nářez ,chudák koník

malem jsem vyzvratila snidani... Muj konik hnilobu ma ale jen trochu, pote co nepomohl Leovet tak jsem tam dala skalici....

23.4.2007 08:34

thesis napsal(a):

Tak to je hustý. V životě jsem nic podobného neviděla (naštěstí). To je tvůj koník? Zajímalo by mě, jak tohle budete dávat dohromady? Nějak si to nedovedu představit. díky

23.4.2007 19:43

elise napsal(a):
Tak to je hustý. V životě jsem nic podobného neviděla (naštěstí). To je tvůj koník? Zajímalo by mě, jak tohle budete dávat dohromady? Nějak si to nedovedu představit. díky

Tohle není ani nebyl můj koník. Jedna známá ji chtěla koupit.Přivedli jsme ji ke mě kde měla být ustájená. Jenže tentýž den majitelé 3x zvedli cenu a uznejte sami že tohle za 15tis bylo trochu moc, vzhledem k tomu kolik by stála léčba nemluvě o tom zda by to šlo dát do pořádku. Byla u mě jen dva dny a pak si ji odvezli, pak ji údajně někam darovali a má se dobře a má už i hříbě.Kdysi prodělala i potrat a měla šílené jizvy po zraněních z lesa.

Přidejte reakci

Přidat smajlík