nightdevil
napsal(a):
Tak se můžete zadávat jakékoliv fotečky Vás a Vašeho koníka. Nezáleží jestli budou pod sedlem nebo bez a jestli je to Vás vlastní koník nebo jen Váš oblíbený koník, o kterého se stáji staráte...
Já a Nico...
nightdevil
napsal(a):
Tak se můžete zadávat jakékoliv fotečky Vás a Vašeho koníka. Nezáleží jestli budou pod sedlem nebo bez a jestli je to Vás vlastní koník nebo jen Váš oblíbený koník, o kterého se stáji staráte...
A ještě jedna moje fotečka s Nikouškem...
nightdevil
napsal(a):
Nico a Peťka...
nightdevil
napsal(a):
A ještě jedna moje fotečka s Nikouškem...
já a lavík
nightdevil
napsal(a):
A takhle byla siesta Nicova
nightdevil
napsal(a):
A takhle pěkně se Péťa válí....
nightdevil
napsal(a):
No vidíš to zrovna se nám jednu hezkou podařilo blejsknout...Já a Sahib
klawdie
napsal(a):
No vidíš to zrovna se nám jednu hezkou podařilo blejsknout...Já a Sahib
A tady jedna pod sedlem
klawdie
napsal(a):
A tady jedna pod sedlem
tak já taky něco přidám :) Tady jsem já a moje kobylka Karina
ettelwen
napsal(a):
tak já taky něco přidám :) Tady jsem já a moje kobylka Karina
ještě jedna fotečka...
ettelwen
napsal(a):
ještě já a můj Berry
a ještě poslední, ať to tu za nezaplácám
nightdevil
napsal(a):
Já a Saxík.... takhle blbnem
cheyenne
napsal(a):
Já a Saxík.... takhle blbnem
A jedna akční, to je místo fotky pod sedlem
cheyenne
napsal(a):
A jedna akční, to je místo fotky pod sedlem
Koukám, že ti krásně roste ten mrňous! Začíná vypadat postupně jako kladrubák! Moc hezounký!
Tady já a Usinka
lucky
napsal(a):
Koukám, že ti krásně roste ten mrňous! Začíná vypadat postupně jako kladrubák! Moc hezounký!
Tady já a Usinka
Děkujeme za pochvalu, ze šeredky se mi začíná vylupovat kůň , jsem z něj čím dál víc nadšená.... koukám na Usinku, jak je pěkně kulaťoučká, už má tvar pořádnýho koně, za slečny je kus ženský
, sluší vám to.
cheyenne
napsal(a):
Děkujeme za pochvalu, ze šeredky se mi začíná vylupovat kůň , jsem z něj čím dál víc nadšená.... koukám na Usinku, jak je pěkně kulaťoučká, už má tvar pořádnýho koně, za slečny je kus ženský
, sluší vám to.
tak tohle je moje majda, kobylka čt, mám ji ted teprve druhý měsíc, jak se vám líbí?
katusa
napsal(a):
tak tohle je moje majda, kobylka čt, mám ji ted teprve druhý měsíc, jak se vám líbí?
ještě jednou, už je hezky vylínalá
katusa
napsal(a):
ještě cval
hrozně to tady zahlcuju doufám že to nevadí, ve škole je nuda
katusa
napsal(a):
hrozně to tady zahlcuju doufám že to nevadí, ve škole je nuda
a ještě poslední, než vylínala. Jeto ale holka vysoká, nebo jsem já prcek?
katusa
napsal(a):
a ještě poslední, než vylínala. Jeto ale holka vysoká, nebo jsem já prcek?
kobča je pěknoučká a hezky skáče,to bude určitě nějaká šikula,měla jsi štěstí
cheyenne
napsal(a):
, sluší vám to.
No tady byla ještě chlupatá, už je skoro přelínaná a začíná malinko vypadat jako kůň, ale ještě to bude chvíli tvat. Arabi jsou hodně pozdní . Tady teda beze mě...
lucky
napsal(a):
No tady byla ještě chlupatá, už je skoro přelínaná a začíná malinko vypadat jako kůň, ale ještě to bude chvíli tvat. Arabi jsou hodně pozdní . Tady teda beze mě...
Děkuju za pochvalu,šikulka no to je.Je to moje prdela, splněnej sen,už bych ji nedala, je sice slepá na levé očičko, ale nijak jí to nevadí....dokonce se na ní učí jezdit přítel, tvůj kladrubáček je taky moc pěkný, takový mimuško
katusa
napsal(a):
Děkuju za pochvalu,šikulka no to je.Je to moje prdela, splněnej sen,už bych ji nedala, je sice slepá na levé očičko, ale nijak jí to nevadí....dokonce se na ní učí jezdit přítel, tvůj kladrubáček je taky moc pěkný, takový mimuško
To je kamošky kladrubátko, já má Čt,jsou si dost podobný, kupovali jsme je společně byli jak bráškové...
klawdie
napsal(a):
To je kamošky kladrubátko, já má Čt,jsou si dost podobný, kupovali jsme je společně byli jak bráškové...
no coment
lucky
napsal(a):
Kladrubáci jsou taky pozdní, dočetla jsem se, že úplně dospělí jsou kolem osmého až desátého roku věku, ale za to se dožívají při slušné péči v pohodě třicítky.... tak jsem počítala, že by se na Saxíkovi mohli učit možná i moje vnoučata
Tady fotka, když Saxík prostě nechtěl pózovat na zeleným
cheyenne
napsal(a):
Kladrubáci jsou taky pozdní, dočetla jsem se, že úplně dospělí jsou kolem osmého až desátého roku věku, ale za to se dožívají při slušné péči v pohodě třicítky.... tak jsem počítala, že by se na Saxíkovi mohli učit možná i moje vnoučata
Tady fotka, když Saxík prostě nechtěl pózovat na zeleným
ja a eddie :-)
wiwi
napsal(a):
ja a eddie :-)
lucinka a jeji milacek benik :-)
ps:snad me nezabije :0)) ale slusi jim to zhe ?
nightdevil
napsal(a):
;)
matyska
napsal(a):
;)
A takhle zase s Mamutem blbneme my....
Na pravoboku (nebo levoboku??) jeho o dva roky mladší polobrácha a na zádi kámoška-stopař, co ho teď obsedá....
janda
napsal(a):
A takhle zase s Mamutem blbneme my....
Na pravoboku (nebo levoboku??) jeho o dva roky mladší polobrácha a na zádi kámoška-stopař, co ho teď obsedá....
Já a Démon
nightdevil
napsal(a):
Gemora
nightdevil
napsal(a):
Daise
nightdevil
napsal(a):
Taak tady jsme já a "můj" milášek Carmen ... Bylo to na prochajdě směrem k zámku Kuks ...
123miki
napsal(a):
Taak tady jsme já a "můj" milášek Carmen ... Bylo to na prochajdě směrem k zámku Kuks ...
Já a Gordon v řepce (teď na jaro je takových fotek plno,tak jsem se rozhodla opičit :D )
nikanie
napsal(a):
Já a Gordon v řepce (teď na jaro je takových fotek plno,tak jsem se rozhodla opičit :D )
a ještě jedna,když jsem s kámoškou blby (takhle i klusaly) a on si to všechno nechal trpělivě líbit-chudák
nikanie
napsal(a):
a ještě jedna,když jsem s kámoškou blby (takhle i klusaly) a on si to všechno nechal trpělivě líbit-chudák
Jouí