Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2007 17:42

Tak se můžete zadávat jakékoliv fotečky Vás a Vašeho koníka. Nezáleží jestli budou pod sedlem nebo bez a jestli je to Vás vlastní koník nebo jen Váš oblíbený koník, o kterého se stáji staráte...

23.4.2007 17:44

nightdevil napsal(a):
Tak se můžete zadávat jakékoliv fotečky Vás a Vašeho koníka. Nezáleží jestli budou pod sedlem nebo bez a jestli je to Vás vlastní koník nebo jen Váš oblíbený koník, o kterého se stáji staráte...

Já a Nico...

23.4.2007 17:44

nightdevil napsal(a):

A ještě jedna moje fotečka s Nikouškem...

23.4.2007 17:46

nightdevil napsal(a):

Nico a Peťka...

23.4.2007 17:48

nightdevil napsal(a):
A ještě jedna moje fotečka s Nikouškem...

já a lavík

23.4.2007 17:48

nightdevil napsal(a):

A takhle byla siesta Nicova

23.4.2007 17:49

nightdevil napsal(a):

A takhle pěkně se Péťa válí....

24.4.2007 06:52

nightdevil napsal(a):

No vidíš to zrovna se nám jednu hezkou podařilo blejsknout...Já a Sahib

24.4.2007 06:53

klawdie napsal(a):
No vidíš to zrovna se nám jednu hezkou podařilo blejsknout...Já a Sahib

A tady jedna pod sedlem

24.4.2007 07:12

klawdie napsal(a):
A tady jedna pod sedlem

tak já taky něco přidám :) Tady jsem já a moje kobylka Karina

24.4.2007 07:13

ettelwen napsal(a):
tak já taky něco přidám :) Tady jsem já a moje kobylka Karina

ještě jedna fotečka...

24.4.2007 07:14

ettelwen napsal(a):
ještě jedna fotečka...

ještě já a můj Berry

24.4.2007 07:15

ettelwen napsal(a):
ještě já a můj Berry

a ještě poslední, ať to tu za nezaplácám

24.4.2007 08:55

nightdevil napsal(a):

Já a Saxík.... takhle blbnem

24.4.2007 08:56

cheyenne napsal(a):
Já a Saxík.... takhle blbnem

A jedna akční, to je místo fotky pod sedlem

24.4.2007 09:23

cheyenne napsal(a):
A jedna akční, to je místo fotky pod sedlem

Koukám, že ti krásně roste ten mrňous! Začíná vypadat postupně jako kladrubák! Moc hezounký!
Tady já a Usinka

24.4.2007 09:31

lucky napsal(a):
Koukám, že ti krásně roste ten mrňous! Začíná vypadat postupně jako kladrubák! Moc hezounký!
Tady já a Usinka

Děkujeme za pochvalu, ze šeredky se mi začíná vylupovat kůň , jsem z něj čím dál víc nadšená.... koukám na Usinku, jak je pěkně kulaťoučká, už má tvar pořádnýho koně, za slečny je kus ženský , sluší vám to.

24.4.2007 09:52

cheyenne napsal(a):
Děkujeme za pochvalu, ze šeredky se mi začíná vylupovat kůň , jsem z něj čím dál víc nadšená.... koukám na Usinku, jak je pěkně kulaťoučká, už má tvar pořádnýho koně, za slečny je kus ženský , sluší vám to.

tak tohle je moje majda, kobylka čt, mám ji ted teprve druhý měsíc, jak se vám líbí?

24.4.2007 09:54

katusa napsal(a):
tak tohle je moje majda, kobylka čt, mám ji ted teprve druhý měsíc, jak se vám líbí?

ještě jednou, už je hezky vylínalá

24.4.2007 09:56

katusa napsal(a):
ještě jednou, už je hezky vylínalá

ještě cval

24.4.2007 09:58

katusa napsal(a):
ještě cval

hrozně to tady zahlcuju doufám že to nevadí, ve škole je nuda

24.4.2007 10:01

katusa napsal(a):
hrozně to tady zahlcuju doufám že to nevadí, ve škole je nuda

a ještě poslední, než vylínala. Jeto ale holka vysoká, nebo jsem já prcek?

24.4.2007 10:03

katusa napsal(a):

kobča je pěknoučká a hezky skáče,to bude určitě nějaká šikula,měla jsi štěstí

24.4.2007 10:04

cheyenne napsal(a):

No tady byla ještě chlupatá, už je skoro přelínaná a začíná malinko vypadat jako kůň, ale ještě to bude chvíli tvat. Arabi jsou hodně pozdní . Tady teda beze mě...

24.4.2007 10:13

lucky napsal(a):
No tady byla ještě chlupatá, už je skoro přelínaná a začíná malinko vypadat jako kůň, ale ještě to bude chvíli tvat. Arabi jsou hodně pozdní . Tady teda beze mě...

Děkuju za pochvalu,šikulka no to je.Je to moje prdela, splněnej sen,už bych ji nedala, je sice slepá na levé očičko, ale nijak jí to nevadí....dokonce se na ní učí jezdit přítel, tvůj kladrubáček je taky moc pěkný, takový mimuško

24.4.2007 10:45

katusa napsal(a):
Děkuju za pochvalu,šikulka no to je.Je to moje prdela, splněnej sen,už bych ji nedala, je sice slepá na levé očičko, ale nijak jí to nevadí....dokonce se na ní učí jezdit přítel, tvůj kladrubáček je taky moc pěkný, takový mimuško

To je kamošky kladrubátko, já má Čt,jsou si dost podobný, kupovali jsme je společně byli jak bráškové...

24.4.2007 10:48

klawdie napsal(a):
To je kamošky kladrubátko, já má Čt,jsou si dost podobný, kupovali jsme je společně byli jak bráškové...

no coment

24.4.2007 10:52

roxy live napsal(a):
no coment

a ještě jedna

24.4.2007 11:13

roxy live napsal(a):
a ještě jedna

Já a moje malá Bělka

24.4.2007 11:26

trajekt napsal(a):
Já a moje malá Bělka

Aještě jedna

24.4.2007 13:12

trajekt napsal(a):
Aještě jedna

Já a Kathleen

24.4.2007 13:14

monca napsal(a):
Já a Kathleen

a ještě jedna

25.4.2007 08:23

lucky napsal(a):

Kladrubáci jsou taky pozdní, dočetla jsem se, že úplně dospělí jsou kolem osmého až desátého roku věku, ale za to se dožívají při slušné péči v pohodě třicítky.... tak jsem počítala, že by se na Saxíkovi mohli učit možná i moje vnoučata Tady fotka, když Saxík prostě nechtěl pózovat na zeleným

25.4.2007 09:25

katusa napsal(a):

katusa(katka) moc krasna kobylka ...gratuluju :-) marcela

25.4.2007 09:27

cheyenne napsal(a):
Kladrubáci jsou taky pozdní, dočetla jsem se, že úplně dospělí jsou kolem osmého až desátého roku věku, ale za to se dožívají při slušné péči v pohodě třicítky.... tak jsem počítala, že by se na Saxíkovi mohli učit možná i moje vnoučata Tady fotka, když Saxík prostě nechtěl pózovat na zeleným

ja a eddie :-)

25.4.2007 09:28

wiwi napsal(a):
ja a eddie :-)

lucinka a jeji milacek benik :-)
ps:snad me nezabije :0)) ale slusi jim to zhe ?

25.4.2007 14:17

nightdevil napsal(a):

;)

25.4.2007 23:01

matyska napsal(a):
;)

A takhle zase s Mamutem blbneme my....

Na pravoboku (nebo levoboku??) jeho o dva roky mladší polobrácha a na zádi kámoška-stopař, co ho teď obsedá....

26.4.2007 16:12

janda napsal(a):
A takhle zase s Mamutem blbneme my....

Na pravoboku (nebo levoboku??) jeho o dva roky mladší polobrácha a na zádi kámoška-stopař, co ho teď obsedá....

Já a Démon

26.4.2007 16:12

nightdevil napsal(a):

Gemora

26.4.2007 16:13

nightdevil napsal(a):

Daise

28.4.2007 12:04

jurasek napsal(a):

Moje zlaíííčko...

29.4.2007 09:26

gabineska napsal(a):
Moje zlaíííčko...

a to je moje zlaticko :-)

29.4.2007 09:27

racina napsal(a):
a to je moje zlaticko :-)

....

29.4.2007 19:05

nightdevil napsal(a):

Taak tady jsme já a "můj" milášek Carmen ... Bylo to na prochajdě směrem k zámku Kuks ...

29.4.2007 19:28

123miki napsal(a):
Taak tady jsme já a "můj" milášek Carmen ... Bylo to na prochajdě směrem k zámku Kuks ...

Já a Gordon v řepce (teď na jaro je takových fotek plno,tak jsem se rozhodla opičit :D )

29.4.2007 19:32

nikanie napsal(a):
Já a Gordon v řepce (teď na jaro je takových fotek plno,tak jsem se rozhodla opičit :D )

a ještě jedna,když jsem s kámoškou blby (takhle i klusaly) a on si to všechno nechal trpělivě líbit-chudák

30.4.2007 18:38

nikanie napsal(a):
a ještě jedna,když jsem s kámoškou blby (takhle i klusaly) a on si to všechno nechal trpělivě líbit-chudák

Jouí

Přidejte reakci

Přidat smajlík