Pozemek k pronájmu nebo prodeji k ustájení ve Valašském Meziříčí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.4.2007 13:41

Ráda bych poprosila všechny z okolí Valašského Meziříčí o informaci o pronájmu nebo prodeji většího pozemku pro ustájení koní. Přivítala bych také nějakou nemovitost u tohoto pozemku. Za každou informaci děkuji.

26.4.2007 09:43

majkina napsal(a):
Ráda bych poprosila všechny z okolí Valašského Meziříčí o informaci o pronájmu nebo prodeji většího pozemku pro ustájení koní. Přivítala bych také nějakou nemovitost u tohoto pozemku. Za každou informaci děkuji.

Odkud jsi? O něčem bych věděla!
Kamila

26.4.2007 09:53

jessyn napsal(a):
Odkud jsi? O něčem bych věděla!
Kamila

Ahoj Kamilo,to jí chceš doporučit hajenku?
Jinak,mohla bys mi už poslat tu knížku?SDiky

26.4.2007 12:36

roxxy napsal(a):
Ahoj Kamilo,to jí chceš doporučit hajenku?
Jinak,mohla bys mi už poslat tu knížku?SDiky

Jsem přímo z Valašského Meziříčí. O čem bys věděla, kde to je?Je to na prodej nebo pronájem?Napiš mi něco podrobnějšího...

26.4.2007 18:26

majkina napsal(a):
Jsem přímo z Valašského Meziříčí. O čem bys věděla, kde to je?Je to na prodej nebo pronájem?Napiš mi něco podrobnějšího...

Zavolej mi na 731/764 653, určo sa domluvíme.
Barči: Jo vrátím, teďkom nestíháme, s Terkou zařizujem nějakej barák, nebo pastvinu, jinak se máme v novém pronájmu zatím skvěle, už máme hodně zájemců o ustájení....Uvidíme se na výstavě! PAPA

27.4.2007 14:31

jessyn napsal(a):
Zavolej mi na 731/764 653, určo sa domluvíme.
Barči: Jo vrátím, teďkom nestíháme, s Terkou zařizujem nějakej barák, nebo pastvinu, jinak se máme v novém pronájmu zatím skvěle, už máme hodně zájemců o ustájení....Uvidíme se na výstavě! PAPA

Ty jdea s Jesynem?Tak mi ji tam kdyztak vem....

Přidejte reakci

Přidat smajlík