lugana
napsal(a):
...šup sem s ním!!!Tady žirafka Vein ustájen v mé stáji.(KVH 194cm)
další
racina
napsal(a):
to by chtělo spíše fotečku vedle člověka :-)
tak přidám Berryho, sice to není až takový obr, kolik přesně má to nevím, ale ke 180cm to bude...
ettelwen
napsal(a):
tak přidám Berryho, sice to není až takový obr, kolik přesně má to nevím, ale ke 180cm to bude...
tady se mnou
zuzule
napsal(a):
Na té první fotečce až tak vysoký nevypadá ale na té druhé už teda jo Odkud jste?
Maya něco přes 170 tady se mnou
zuzule
napsal(a):
Na té první fotečce až tak vysoký nevypadá ale na té druhé už teda jo Odkud jste?
první fotečka je focena trošku z kopce, takže stál vlastně pode mnou.. Jsme od Uherského Hradiště. přidávám ještě další foto - tady je s poničkou mojí kamarádky, foceno v pátek
lugana
napsal(a):
Můj Gordon má něco malinko přes 180 (a já 159,takže je sranda se na něj vyškrábat se svýma třmenama
)
nikanie
napsal(a):
Můj Gordon má něco malinko přes 180 (a já 159,takže je sranda se na něj vyškrábat se svýma třmenama
)
a ještě se mnou
nikanie
napsal(a):
a ještě se mnou
Tak můj Mamut (vlastním jménem Cortéz), má taky kolem 180. Já sice nejsem tak stará, ale zdraví mám už asi načatý a pokud možno na svýho koně ze země nelezu. Občas mě ale okolnosti donutí, třeba včera, kdy jsem svým hekáním vystrašila lidi s dětma za řekou. A to nejsem žádný prcek, mám 170. Ale ty klouby a plíce.... Když se vyškrábu funím ještě 5 minut.......
Tady porovnání s 3-letým polobráchou (ten se teda tolik nevytáhl, asi kolem 160)pod sedlem
janda
napsal(a):
Tak můj Mamut (vlastním jménem Cortéz), má taky kolem 180. Já sice nejsem tak stará, ale zdraví mám už asi načatý a pokud možno na svýho koně ze země nelezu. Občas mě ale okolnosti donutí, třeba včera, kdy jsem svým hekáním vystrašila lidi s dětma za řekou. A to nejsem žádný prcek, mám 170. Ale ty klouby a plíce.... Když se vyškrábu funím ještě 5 minut.......
Tady porovnání s 3-letým polobráchou (ten se teda tolik nevytáhl, asi kolem 160)pod sedlem
A tady ční na Hubertu v davu....
lugana
napsal(a):
Hardy, taky něco kolem 180cm KVH, není můj, ale když jdu jezdit, tak na něj lezu z pařezu, kousek od stáje mám nástupní můstek
cheyenne
napsal(a):
Hardy, taky něco kolem 180cm KVH, není můj, ale když jdu jezdit, tak na něj lezu z pařezu, kousek od stáje mám nástupní můstek
Pod sedlem...
cheyenne
napsal(a):
Pod sedlem...
Mám valacha KVH 176cm ČT Lianos po Libero 6 sedí na něm má neteř a to poprvé na koni.....
racina
napsal(a):
to by chtělo spíše fotečku vedle člověka :-)
tak tady fotka vedle slečny která má 172cm.
lugana
napsal(a):
a další
koníka najdete na www.miltonclub.estranky.cz - Vejn