PONYOŘÍŠKIÁDA - akce pro poníky bez PP

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.4.2007 08:53

Ahoj všichni poníkáři v okolí Brna (ale i z jiných končin). Ráda bych Vás pozvala na akci PONYOŘÍŠKIÁDA v Rosicích u Brna dne 17.6.2007.
Pořádáme zábavnou akci pro majitele poníků bez PP (mohou se zúčastnit i s PP), jejíž náplní bude malá výstava s hodnocením, soutěže o šikovného malého vodiče poníka, sportovní soutěže a hry. Pokud by jste měli zájem se zúčastník s poníkem, nebo jen jako divák pište na renmar@seznam.cz. Propozice a přihlášku najdete na na www.juju.cz u Míši Zachové v sekci akce.
Zdraví R. Marková

30.4.2007 11:14

renmar napsal(a):
Ahoj všichni poníkáři v okolí Brna (ale i z jiných končin). Ráda bych Vás pozvala na akci PONYOŘÍŠKIÁDA v Rosicích u Brna dne 17.6.2007.
Pořádáme zábavnou akci pro majitele poníků bez PP (mohou se zúčastnit i s PP), jejíž náplní bude malá výstava s hodnocením, soutěže o šikovného malého vodiče poníka, sportovní soutěže a hry. Pokud by jste měli zájem se zúčastník s poníkem, nebo jen jako divák pište na renmar@seznam.cz. Propozice a přihlášku najdete na na www.juju.cz u Míši Zachové v sekci akce.
Zdraví R. Marková

Jéééjky,Renčo,moooc mě mrzí,že je to taková dáálka,Jaruška by se s Kačenkou určitě ráda zúčastnila,snad něco takového objevím někde poblíž!
Chtěla jsem tě poprosit,udělej pár foteček dětí na poníčkách,můžeš mi je pak poslat,jak děti absolvují nějáké nástrahy,Jaruška by se aspoň teoreticky mohla připravit na to,co ji v budoucnu na takových akcích čeká!!!!
Moc děkuju,pozdravuj Žanku i Žurdu a přeju hoooodně malých šikovných jezdců a milovníků poníííčkůůů!!!!! Jarča.

Přidejte reakci

Přidat smajlík