Do roviny už to byla nuda, tak máme ted trochu vytuněného poníka a Jerrymu to moc sluší no uznejte?Máte někdo taky nějaký netradiční úpravu?
klawdie
napsal(a):
Do roviny už to byla nuda, tak máme ted trochu vytuněného poníka a Jerrymu to moc sluší no uznejte?Máte někdo taky nějaký netradiční úpravu?
Ještě přihodím nějakou fotku...ale nevím jak to bude vidět je to zdali
anik

klawdie
napsal(a):
Doos mazeec!!
Ale svy kobce bych to neudelala..ma to do rovinky a moooc ji to slusi...
..ale tenhle strih je fakt zajmavej
anik
napsal(a):
Doos mazeec!!
Ale svy kobce bych to neudelala..ma to do rovinky a moooc ji to slusi...
..ale tenhle strih je fakt zajmavej
No tak takovýhle výstřední sousto si taky nemůže dovolit každej,žejo ...ale Jerry je fakt masér a tenhle sestřih ho faktže vystihuje....
Teď je to ten 100% Jerry...
klafus
napsal(a):
No tak takovýhle výstřední sousto si taky nemůže dovolit každej,žejo ...ale Jerry je fakt masér a tenhle sestřih ho faktže vystihuje....
Teď je to ten 100% Jerry...
no nádhera ,velmi zajímavý ,ale já miluju takovou úpravu
klawdie
napsal(a):
Tak mám konečně foto i mého oslíka jak jsem ho vyzdobila když jsme jeli na svatbu, taky šmncovní,akorát by to bylo hezčí na krkatějším koni:)
klawdie
napsal(a):
Tak mám konečně foto i mého oslíka jak jsem ho vyzdobila když jsme jeli na svatbu, taky šmncovní,akorát by to bylo hezčí na krkatějším koni:)
Ale je to moc povedené! To jsem letos ještě nepletla, ale chystám se na to..hříva už je dost dlouhá na pořádnou mříž
My občas copánkujeme
lucky
napsal(a):
Ale je to moc povedené! To jsem letos ještě nepletla, ale chystám se na to..hříva už je dost dlouhá na pořádnou mříž
My občas copánkujeme
a pak mám taky ráda tu přirozenější rozpuštěnou
lucky
napsal(a):
a pak mám taky ráda tu přirozenější rozpuštěnou
Náš free stylle
klawdie
napsal(a):
V hřívě jsme měli vpletené čínské mince pro štěstí. Na výstavě v Lysé. Nehty jsou upraveny francouzskou manikůrou
zuza
napsal(a):
V hřívě jsme měli vpletené čínské mince pro štěstí. Na výstavě v Lysé. Nehty jsou upraveny francouzskou manikůrou
tohle je náš styl !! Gogojka a její Hay Hairstyle (senní účes)
sabora

klawdie
napsal(a):
lysá2006
sabora

klawdie
napsal(a):
lysá 06 mini
sabora

klawdie
napsal(a):
jestěěěěěěěěěěěě
bednarik petr
napsal(a):
PRO LUCI.,prosímtě vidím tam lamu ,chováte lamy? Sháním pro známou lamu k dětem,třeba i mláďátko,nevíškdo by prodal?
Ne, ne, my lamy nechováme, ale známý tady kousek před pár lety dostal lamu. Asi v době, kdy já kupovala Usu, takže ty lamy mohou být staré jako ona. Dostal jednu a aby ji nebylo smutno, koupil druhou. Takže měl pár. A letos se jim narodilo mládě. Abych se přiznala, tak vůbec teda nevím, jestli je to holka nebo kluk, ale je rozkošná a zvědavá. Jestli budeš chtít, seženu kontakt. Nevím, jestli by ji prodal, ale možná že ano. Fakt nevím.
Včera jsme kolem nich šly a malé docela porostlo. Už je to kus a je moc hezké.
tady je to mládě
lucky
napsal(a):
Ne, ne, my lamy nechováme, ale známý tady kousek před pár lety dostal lamu. Asi v době, kdy já kupovala Usu, takže ty lamy mohou být staré jako ona. Dostal jednu a aby ji nebylo smutno, koupil druhou. Takže měl pár. A letos se jim narodilo mládě. Abych se přiznala, tak vůbec teda nevím, jestli je to holka nebo kluk, ale je rozkošná a zvědavá. Jestli budeš chtít, seženu kontakt. Nevím, jestli by ji prodal, ale možná že ano. Fakt nevím.
Včera jsme kolem nich šly a malé docela porostlo. Už je to kus a je moc hezké.
tady je to mládě
Líbí se mi, že má tu krásnou černou masku. Nevypadá tak přiblble, jako jeho otec
lucky
napsal(a):
Líbí se mi, že má tu krásnou černou masku. Nevypadá tak přiblble, jako jeho otec
ještě jedna copánková