Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
.
Jé už to zase jde.. tak toto je Gery, kamarádčina ponička na návštěvě, pak Emiš a pak Zulda...

napsal(a):
Jé už to zase jde.. tak toto je Gery, kamarádčina ponička na návštěvě, pak Emiš a pak Zulda...
haha, tak jedna fotka a zbytek nic...

oli
napsal(a):
Pro Jarču:Malá má fotku pod tematem Puschkin.Až budu mít lepší fotky,tak je tam dám.Škoda že prší,už by chtěla ven.
Oli, kobylka je úžasná!!!
maťa

bednarik petr
napsal(a):
tak máme další ,
Júúúúú kráááásníííí íhaháááčcíííí
Ten černej je ale nejhezčí
Holkýýý, kujúúúú moooc za pochvalu fotečééék Se úplně stydím, mě nesmíte toliko chválit, bo se nadmu a ......
Sabi, Íba má něco kolem 55 kg, minulý týden, tento jsme ho ještě nevážili A to ho držím na nejnižších dávkách a fakt jako tlustej néjní
Uvidíme, až začne plavat a nasvalovat
Každopádně po mámě i tátovi má mohutnou kostru v genech, tož sa uvidí....teda kdyby vážil 40 kg, nezlobila bych se....hlavní je, aby mu sloužili ty packy, nic jiného mě nejímá
A jedno bezva kvááápko!!! Teď jsme se vrátili z první Íbovi proťápečky!!!! Byli jsme jen kousínek a v půlce sem si sedla a nechala psiska hajat a poťapkávat kolem! Íba byl úplně bájo, ťapkal krásně, popobíhal za Batulkou, hlídal kosáky, co šmejdili v trávě a furt se mně držel!!! Ale hlavně chodí a zatím nekulhá, tak uvidím zítra, abych to nezakřikla
Tady pár proťápkových
maťa

maťa
napsal(a):
Holkýýý, kujúúúú moooc za pochvalu fotečééék Se úplně stydím, mě nesmíte toliko chválit, bo se nadmu a ......
Sabi, Íba má něco kolem 55 kg, minulý týden, tento jsme ho ještě nevážili A to ho držím na nejnižších dávkách a fakt jako tlustej néjní
Každopádně po mámě i tátovi má mohutnou kostru v genech, tož sa uvidí....teda kdyby vážil 40 kg, nezlobila bych se....hlavní je, aby mu sloužili ty packy, nic jiného mě nejímá
A jedno bezva kvááápko!!! Teď jsme se vrátili z první Íbovi proťápečky!!!! Byli jsme jen kousínek a v půlce sem si sedla a nechala psiska hajat a poťapkávat kolem! Íba byl úplně bájo, ťapkal krásně, popobíhal za Batulkou, hlídal kosáky, co šmejdili v trávě a furt se mně držel!!! Ale hlavně chodí a zatím nekulhá, tak uvidím zítra, abych to nezakřikla
Tady pár proťápkových
maťa

maťa

bednarik petr
napsal(a):
tak máme další ,
Taky hlídal před kosákama Batulku, když si čmuchala
maťa

bednarik petr
napsal(a):
tak máme další ,
Zkoumal pařez s mravenečkama
maťa

maťa
napsal(a):
Zkoumal pařez s mravenečkama
Hopkal pod "deštníkovým stromem"
maťa

bednarik petr
napsal(a):
tak máme další ,
Hlídal cyklistu, zda mě nejde zardousit
maťa

bednarik petr
napsal(a):
tak máme další ,
A pak s Batulkou hezky odpočíval
maťa

maťa
napsal(a):
A pak s Batulkou hezky odpočíval
No jooo Jarčí, musíš Medvědici oblíkat častěji Naše psiska už jsou zvyklá, páč s nima ustavičně někdo něco provádí
Jo Sabi, tu barvu pamatuju Naliskala bych si, že sem řešila barvu srsti....a né důležitější věci....nu tak mi to bylo oplaceno, dobře mi tak....jen je na hááá, že na to doplatil Íba
Ale zatím se fakt lepší a lepší.....tož doufám, že mu to zůstane Hrozně spoléhám na to plavání a už ten bazén vyhlížím z okna a furt nejedúúú a nejedúúú---no maj čas do pátku
Paní tam byla moooc sympatická, sama měla dogu a nyní má bulíka a úplně chápala, že chceme bazén jen a pouze pro psa
maťa
napsal(a):
No jooo Jarčí, musíš Medvědici oblíkat častěji Naše psiska už jsou zvyklá, páč s nima ustavičně někdo něco provádí
Jo Sabi, tu barvu pamatuju Naliskala bych si, že sem řešila barvu srsti....a né důležitější věci....nu tak mi to bylo oplaceno, dobře mi tak....jen je na hááá, že na to doplatil Íba
Ale zatím se fakt lepší a lepší.....tož doufám, že mu to zůstane Hrozně spoléhám na to plavání a už ten bazén vyhlížím z okna a furt nejedúúú a nejedúúú---no maj čas do pátku
Paní tam byla moooc sympatická, sama měla dogu a nyní má bulíka a úplně chápala, že chceme bazén jen a pouze pro psa
Mati ,ale kdyby ho dostal někdo jiný tak by třeba už nežil!!!! tak se nerouhej.
maťa

maťa
napsal(a):
Tož to jo, asi to je kus psa....ale mně furt připadá maličkej a mumlavej a hodnej, jako mimintoooo Je to o zvyku....kdysi mi přišli malincí ovčáci, pač jsem vyrůstala s dogou....pak mně přišli ovčáci větší, pač jsme měli jen střední pejsky. No a dneska mi přijdou malincí kavkazáci, páč prostě nijak obrovští nejsou....nikde to nevidím
To třeba Moskeváci někteří, to jsou obříci!!!!
jaruska
napsal(a):
Soni,něco mám rozjednanýho,tak zatím nemůžu psát,co,poněvadž jsem pověrčiváááá.....
to já právě taky ,proto jsem tu kobylku poslala až teď a jen tobě a Janě na mail.Jinak já s nima jednám už měsíc,ale je to složitý já neumím německy oni anglicky ........... tak víš jak to vypadá-. Ještě není rozhodnuto až jak mi dojde smlouva a přečtu si jí tak pak se uvidí. tak mi alespoň napiš zda kobuše nebo valach a jaké plemeno, držím palce ať dopadnete podle představ-
maťa

bednarik petr
napsal(a):
Já vím Soni, nerouhám se, jsem strašně ráda, že Ibiška mám a nevrátila bych čas a nezměnila vůbec nic....všechno zlé je pro něco dobré
Možná bych vrátila jeho zdraví...ale nic jiného
Ibiška bych nedala ani za celej svět!!!! Je to nejlepší méďa pod sluncem a je a je a basta
maťa

maťa
napsal(a):
Tož to jo, asi to je kus psa....ale mně furt připadá maličkej a mumlavej a hodnej, jako mimintoooo Je to o zvyku....kdysi mi přišli malincí ovčáci, pač jsem vyrůstala s dogou....pak mně přišli ovčáci větší, pač jsme měli jen střední pejsky. No a dneska mi přijdou malincí kavkazáci, páč prostě nijak obrovští nejsou....nikde to nevidím
To třeba Moskeváci někteří, to jsou obříci!!!!
Jooo a už jsem psala, že Ibišek začíná zvedat nožičku při lulání??? Už to je velkej kluk
bednarik petr
napsal(a):
Přesně tak,Máti,nedělej si žádný výčitky,Agbíšek se uzdraví,neboj,já myslím,že je moooc rád,že ho máš právě Ty,u jinýho majitele by třeba trpěl,dneska je možný všechno,lidi se chovaj ke zvířatům všelijak a není to ani nijak postižitelný...
Moje kamarádka se musí každej den koukat na psa,kterej je pořád,podotýkám,že opravdu pořád,zavřenej v kotci o velikosti 2x2 metry,a to je to štěně v růstu,už má křivý nožičky,jak neběhá,ale ta kamarádka s tím nemůže vůbec nic dělat,už to zkoušela,ale nic nepomohlo,takže se nerouhej a užívej si superpsa,kterej Tě miluje a milovat bude,co bude živ.
bednarik petr
napsal(a):
to já právě taky ,proto jsem tu kobylku poslala až teď a jen tobě a Janě na mail.Jinak já s nima jednám už měsíc,ale je to složitý já neumím německy oni anglicky ........... tak víš jak to vypadá-. Ještě není rozhodnuto až jak mi dojde smlouva a přečtu si jí tak pak se uvidí. tak mi alespoň napiš zda kobuše nebo valach a jaké plemeno, držím palce ať dopadnete podle představ-
Sonííí,napíšu,ale haž v pátek,já fakt nechci dělat nějákej pobuř-třeba zbytečnej.Jo,ale je to valášek.
maťa

jaruska
napsal(a):
Přesně tak,Máti,nedělej si žádný výčitky,Agbíšek se uzdraví,neboj,já myslím,že je moooc rád,že ho máš právě Ty,u jinýho majitele by třeba trpěl,dneska je možný všechno,lidi se chovaj ke zvířatům všelijak a není to ani nijak postižitelný...
Moje kamarádka se musí každej den koukat na psa,kterej je pořád,podotýkám,že opravdu pořád,zavřenej v kotci o velikosti 2x2 metry,a to je to štěně v růstu,už má křivý nožičky,jak neběhá,ale ta kamarádka s tím nemůže vůbec nic dělat,už to zkoušela,ale nic nepomohlo,takže se nerouhej a užívej si superpsa,kterej Tě miluje a milovat bude,co bude živ.
Jarčí děkuju, napsala jsi to moc hezky
Teda s tím týráním mi ani nemluv!!! Tadyk o dva baráky vedle měli cca 14 let fenku NO černou, taktéž v kotci, celém vybetonovaném, tak max. též 2x2 metry!!! Ke konci s ní jeli k vetovi, páč nemohla chodit....ten se zhrozil....fenka měla naprostou atrofii svalstva...prostě žádné svaly neměla!!! Nikde!!! Drápy tak dlouhé, že rostly zahnutě ven od packy!!!!!!!!!! Hrůza a děs!!! O srsti pomlčím!!!
Tak ji dva měsíce před smrtí nechali chodit konečně volně! Ta toho nachodila, chuděrka, někde sebou flákla a bylo!!! Ani ty drápy jí nenechali ostříhat, proč by za to dávali stovku, že? Myslím, že smrt pro ni byla vysvobození!!!
Doufám, že už si žádného psa nepořídí....
maťa

jaruska
napsal(a):
Jo joo,to jsi psala,tak vidíš,on dospívá,začne hlídat,ale to už začal,jak jsi psala,takže budeš mít hafiká,kterýho Ti už teď zááávidím,ale přejůůůů!!!!!!
Děkujúúú....já ti Medvědici taky závidím, ale přejúúúú
Sem byla ráno ve městě nakoupit tunu přípravků na úklid, od trouby, přes WC, až po nevím co, abych mohla býti nějako činná , no a vracím se dom a máme tadyk v zámeckém parku jezírko a v něm kačenty. Vždycky jim beru nějakej suchej rohlík a teď sem samo zapomněla....holky a vono tam bylo mini kačátkooo
No snad tak dva dny starý....malintýýý....jak mámina hlavička!!!
Myslela sem, že tam spadnu a umuchlám ho...booože to bylo ale púúúú
Musím vzít foťák a jít se zítra pokusit ho nafotit!!! Je překrááásnýýýý
A du dál a najednou koukám, na cestě proti mně naše Zrzečka...veverka, která tam žije už léta! Hubu plnou jakýhosi čamparádí, chvilku čučela a když viděla, že jí nic nenesu, šup a valila po zdi zámku až nahoru a tam na mě čuměla
No jak já byla naštvaná, že ten foťák nemám!!!!!
maťa

maťa
napsal(a):
Děkujúúú....já ti Medvědici taky závidím, ale přejúúúú
Sem byla ráno ve městě nakoupit tunu přípravků na úklid, od trouby, přes WC, až po nevím co, abych mohla býti nějako činná , no a vracím se dom a máme tadyk v zámeckém parku jezírko a v něm kačenty. Vždycky jim beru nějakej suchej rohlík a teď sem samo zapomněla....holky a vono tam bylo mini kačátkooo
No snad tak dva dny starý....malintýýý....jak mámina hlavička!!!
Myslela sem, že tam spadnu a umuchlám ho...booože to bylo ale púúúú
Musím vzít foťák a jít se zítra pokusit ho nafotit!!! Je překrááásnýýýý
A du dál a najednou koukám, na cestě proti mně naše Zrzečka...veverka, která tam žije už léta! Hubu plnou jakýhosi čamparádí, chvilku čučela a když viděla, že jí nic nenesu, šup a valila po zdi zámku až nahoru a tam na mě čuměla
No jak já byla naštvaná, že ten foťák nemám!!!!!
No s tím Ibiškovým hlídáním to zatím tak horký není, on je ještě fakticky maličkej moula Ale co, času na dospívání má hafo....do tří let doba dlouhá
Hezky ho nechám vyspívat pomaličku, ale pořádně...se to vyplatí, to se mi potvrdilo u Batulky, není kam spěchat
Stejnak kdyby sem lezl nějakej zloděj, tak psy zavřu a půjdu ho bacit sama, páč bych o ty chlupáčky měla strach
I když je příjemné vědět, že tu mám takového méďu....je to takovej bezpečnější pocit
A nechala jsem si udělat cedulky na branku!!! Kdysi jsem ji měla, ale někdo mi ji ukradl ze dveří bytu v Brně....a už jsem ji nikde neviděla, až teď!
Už sem to sem myslím psala, ale bude tam fotka naší smečky a text:
POZOR!!!
Objekt střežen nebezpečnými psy!! V případě, že se s nimi střetnete, lehněte na zem a vyčkejte na pomoc!
Jestliže žádná nepřijde....mnoho štěstí!!!
maťa
napsal(a):
No s tím Ibiškovým hlídáním to zatím tak horký není, on je ještě fakticky maličkej moula Ale co, času na dospívání má hafo....do tří let doba dlouhá
Hezky ho nechám vyspívat pomaličku, ale pořádně...se to vyplatí, to se mi potvrdilo u Batulky, není kam spěchat
Stejnak kdyby sem lezl nějakej zloděj, tak psy zavřu a půjdu ho bacit sama, páč bych o ty chlupáčky měla strach
I když je příjemné vědět, že tu mám takového méďu....je to takovej bezpečnější pocit
A nechala jsem si udělat cedulky na branku!!! Kdysi jsem ji měla, ale někdo mi ji ukradl ze dveří bytu v Brně....a už jsem ji nikde neviděla, až teď!
Už sem to sem myslím psala, ale bude tam fotka naší smečky a text:
POZOR!!!
Objekt střežen nebezpečnými psy!! V případě, že se s nimi střetnete, lehněte na zem a vyčkejte na pomoc!
Jestliže žádná nepřijde....mnoho štěstí!!!
Ahoj, Raďáci, přiznávám, že jsem vůbec nečetla zpětně příspěvky, jen jsem projela fotečky, jako vždy vám píši jedna, obzvlášť mě zaujali pejsánci v efektním kloboučku. A teď mám na vás dotaz? Ráno měla Linda na vemínku kapičky mleziva, teď už jí odtéká prakticky ve dvou čůrkách. Ještě pořád mám mít nohy nahoře, popíjet kafíčko, nebo už se od ní nemám hnout ani na krok. Omlouvám se, ale opravdu teď nedokážu myslet na nic jiného.
charliebob
napsal(a):
Ahoj, Raďáci, přiznávám, že jsem vůbec nečetla zpětně příspěvky, jen jsem projela fotečky, jako vždy vám píši jedna, obzvlášť mě zaujali pejsánci v efektním kloboučku. A teď mám na vás dotaz? Ráno měla Linda na vemínku kapičky mleziva, teď už jí odtéká prakticky ve dvou čůrkách. Ještě pořád mám mít nohy nahoře, popíjet kafíčko, nebo už se od ní nemám hnout ani na krok. Omlouvám se, ale opravdu teď nedokážu myslet na nic jiného.
A Jarů ten na radě 95 ten ryzák by se ti nelíbil? je to paint čtyř letý. mě se mooooc líbí.Já ho sem dám znovu.
bednarik petr
napsal(a):
A Jarů ten na radě 95 ten ryzák by se ti nelíbil? je to paint čtyř letý. mě se mooooc líbí.Já ho sem dám znovu.
Ahoj Boži,ona to může ale oddalovat právě kuli tomu,že jste u ní,Je to signál k tomu,že se chystá,prohmatej jí pánev kolem ocasu,pokud je měká jako sádlo tak to bude co nevidět.
bednarik petr
napsal(a):
Maťo, ta cedulka je naprosto úžasná. To kdybych si někde přečetla, tak tam nevlezu, ani kdyby tam hlídali jen jezevčíci. Pořád bych čekala, kdy se objeví nějaká obluda, která mě sežere.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Boži,ona to může ale oddalovat právě kuli tomu,že jste u ní,Je to signál k tomu,že se chystá,prohmatej jí pánev kolem ocasu,pokud je měká jako sádlo tak to bude co nevidět.
Díky, vyzkouším, pravda je, že už je docela drsně protivná, už hryže i do Matýska a to je co říct. To před tím nikdy neudělala.
charliebob
napsal(a):
Díky, vyzkouším, pravda je, že už je docela drsně protivná, už hryže i do Matýska a to je co říct. To před tím nikdy neudělala.
Tak očekávejte přírustek pokud je protivná a teče jí mlíko. Každá kobyla je jiná,Herna čekala na klid,Santa rodila v naší přítomnosti a za pravého poledne .
maťa

bednarik petr
napsal(a):
tak máme další ,
Viď Boží? Je úžasná, že? Já tu cedulku tenkrát musela mít....jen jsem blbec měla koupit víc kousků
No tentokrát už jsem si objednala rovnou tři Radši....
Ono kdyby na té cedulce třebas byli samí NO, tak to je normálka, ale když tam bude ovčák, papiš, kavkazák a jezevčík, tak to bude fakt úžo....recese já ráda
A hlavně to snad odradí ta podivná individua, co sem jezdí na ulici navštěvovat ty domovačky Já když je vidím....samej řetěz, barevná hlava, napomádovaní, kožený bundy.....brrrr
Tak se už nebudu tolik bát, když budu mít ty bububu cedulky
Teďka mám jen obyč bez fotky: Pozor pes! Vstup na vlastní nebezpečí!!!
A Boží, moooc přeju a držíme tadyk tlapičky a palečky a pařátky, aby se malé narodilo v pořádku, a byla zdravá maminka i prtě!!!!!!
Tak pevné nervy a s chutí do tohooo!!!
maťa

bednarik petr
napsal(a):
tak máme další ,
No a já jdu teda zcela bez chuti vyzkoušet ty různé lahvičky na čistotu domácnosti
Když to budu porád oddalovat, neudělám to nikdá, a když sem dneska začala ten den tak hezky aktivně nákupem těch přípravků, tak ho, za ty strašný peníze, taky hezky aktivně ukončím
Mějte se tu krááásně a já zasejc najuknu! Pááááčkooo
maťa
napsal(a):
Viď Boží? Je úžasná, že? Já tu cedulku tenkrát musela mít....jen jsem blbec měla koupit víc kousků
No tentokrát už jsem si objednala rovnou tři Radši....
Ono kdyby na té cedulce třebas byli samí NO, tak to je normálka, ale když tam bude ovčák, papiš, kavkazák a jezevčík, tak to bude fakt úžo....recese já ráda
A hlavně to snad odradí ta podivná individua, co sem jezdí na ulici navštěvovat ty domovačky Já když je vidím....samej řetěz, barevná hlava, napomádovaní, kožený bundy.....brrrr
Tak se už nebudu tolik bát, když budu mít ty bububu cedulky
Teďka mám jen obyč bez fotky: Pozor pes! Vstup na vlastní nebezpečí!!!
A Boží, moooc přeju a držíme tadyk tlapičky a palečky a pařátky, aby se malé narodilo v pořádku, a byla zdravá maminka i prtě!!!!!!
Tak pevné nervy a s chutí do tohooo!!!
Moc děkujuuuuu A jedu ji zkontrolovat.
sabora

maťa
napsal(a):
Tady pár proťápkových
že by příbuzný?
maťa
napsal(a):
No a já jdu teda zcela bez chuti vyzkoušet ty různé lahvičky na čistotu domácnosti
Když to budu porád oddalovat, neudělám to nikdá, a když sem dneska začala ten den tak hezky aktivně nákupem těch přípravků, tak ho, za ty strašný peníze, taky hezky aktivně ukončím
Mějte se tu krááásně a já zasejc najuknu! Pááááčkooo
Ahooooj!!!!!!
Tak slíbené fotečk\y vám semka dám
Takže první Valentýnka(z paintky po Pavoškovi) s K. Švédovou
proxima
napsal(a):
Ahooooj!!!!!!
Tak slíbené fotečk\y vám semka dám
Takže první Valentýnka(z paintky po Pavoškovi) s K. Švédovou
Další Čonky od Míši Zachové a Jura..
Pegisko bohužel když jsme dojeli měla už Míša odjeto,takže jsem ti jí nenafotila....
proxima
napsal(a):
Další Čonky od Míši Zachové a Jura..
Pegisko bohužel když jsme dojeli měla už Míša odjeto,takže jsem ti jí nenafotila....
tady dvě stračenky pro naše peintkařky Janču a Soňu
proxima
napsal(a):
tady dvě stračenky pro naše peintkařky Janču a Soňu
Nová paintka kobča dovežená z USA-tady s Tondou Solanským...
proxima
napsal(a):
Nová paintka kobča dovežená z USA-tady s Tondou Solanským...
...má krásnou hřívu
proxima
napsal(a):
...má krásnou hřívu
Tady nový paint hřebec od Pavla Romana...moc pěkný-má zvláštně barevnou hlavu..jeho taťka je QH...
proxima
napsal(a):
Tady nový paint hřebec od Pavla Romana...moc pěkný-má zvláštně barevnou hlavu..jeho taťka je QH...
Tady Šanýnek s Karlou Gabrielovou...krásná barvička na sluníčku...
proxima
napsal(a):
Tady Šanýnek s Karlou Gabrielovou...krásná barvička na sluníčku...
...hlavička...
proxima
napsal(a):
...a ještě....
....tady majitel areálu a poředatel-sympatický pan Sedláček
proxima
napsal(a):
....tady majitel areálu a poředatel-sympatický pan Sedláček
Tady Irena Plačková s kobčou ve free style jako policistka..
proxima
napsal(a):
Tady Irena Plačková s kobčou ve free style jako policistka..
....no a tady z našich řad....paní co přijela se synem na kobčách se podívat a zajet si na kobče Zuzce rychlosky....turistka
proxima
napsal(a):
....no a tady z našich řad....paní co přijela se synem na kobčách se podívat a zajet si na kobče Zuzce rychlosky....turistka
...ta světlá je mamka a ta tmavší její dcera po paintovi Skip Diablo Bar-ale celá po mamce
proxima
napsal(a):
...ta světlá je mamka a ta tmavší její dcera po paintovi Skip Diablo Bar-ale celá po mamce
Tady pěkná žlutá hlavička
proxima
napsal(a):
Tady pěkná žlutá hlavička
Tady moc pěkná Johanka a Tom Zajac
proxima
napsal(a):
Tady moc pěkná Johanka a Tom Zajac
..tak a poslední....nějaká kobča na rychlostky....nebo kobouš??
proxima
napsal(a):
No my jsme Soni taky stáli pod schodama-většinu času...ježiš já si nevzpomínám kdo tam byl s dětma-běhalo jich tam hodně...Já byla v černomodré bundě a Jura v černém svetrujá pořád fotila...
Popiš mě se,třeba si vzpomenu...Byla tam paní s kočárkem s mimčem..jinak nevím...
bednarik petr
napsal(a):
ta čtyř letá paintka byla krásná,mám ji v mobilu,ale i tak tam bylo hodně paintů. Sice jsem nestačila sledovat,....Na rychlostkách prý byl úraz,nevíš? Měl to být Zdena Kráčmar.
Paintů tam bylo hodně a pěkní....
Na rychlostky jsme tam už nebyli-jeli jsme domů dřív...Tak snad nic vážného...
bednarik petr
napsal(a):
ta čtyř letá paintka byla krásná,mám ji v mobilu,ale i tak tam bylo hodně paintů. Sice jsem nestačila sledovat,....Na rychlostkách prý byl úraz,nevíš? Měl to být Zdena Kráčmar.
Ne ne já už chodím bez kočáru,jsem blondýna,a hrozně škaredááááááá,ale mám krásný dítě,malého blonďáka a pořád otravoval Jirku Zacha a velikého psa co ležel za náma. Já měla na sobě červenou vestu.Pak utekl i do kolbiště.
bednarik petr
napsal(a):
Ne ne já už chodím bez kočáru,jsem blondýna,a hrozně škaredááááááá,ale mám krásný dítě,malého blonďáka a pořád otravoval Jirku Zacha a velikého psa co ležel za náma. Já měla na sobě červenou vestu.Pak utekl i do kolbiště.
Tak to jste stáli dál...pes -vlkodav ležel vzadu,my jsme stáli hned jak se vchází...tak to si nevzpomínám kdo tam byl...
Škaredá určitě nééjsi!!!!
proxima
napsal(a):
Tak to jste stáli dál...pes -vlkodav ležel vzadu,my jsme stáli hned jak se vchází...tak to si nevzpomínám kdo tam byl...
Škaredá určitě nééjsi!!!!
Fakt pěkná
bednarik petr
napsal(a):
to je škoda já ti psala,že se tam sejdem a neodpověděla jsi tak tak .
No to je!!!Tak příštěJá už pak nekoukala večer na PC,takže jsme si to přečetla až když jsme přijeli...
Teď má být ve zprávách o té paní s tou poničkou jak jede po republice...ale v událostech z regionu,takže nevím jestli u vás Soni nebude něco jiného...
proxima
napsal(a):
Tak to je hnus,při těch rychlostkách je to někdy nebezpečné....
Bylo trochu zalito,tak to asi klouzalo...Ještě že jsme tam nebyli...nechtěla bych to vidět...
Jestli do toho můžu vpadnout, tak ten šedý koník na rychlostky, co je tady na fotce, je valach, shagya arab Subar od nás ze stáje.
Jinak nějaký vážný úraz na rychostkách nebyl, ale doběh byl dost hrozný, hned za koncem písku byla mokrá tráva, takže lidi to brzdili už trochu dřív a museli to stočit doleva, jinak bylo nebezpečí, že po té trávě sklouznou až do aut. Jeden koník s nějakým jezdcem po doběhu uklouznul a spadli oba, ale co jsem viděla, tak koník hned vstal a jezdec se chvíli sbíral a pak taky vstal, takže snad nic vážného.
Jestli chcete mrknout na moje fotky, tak jsou tady:
http://www.darca.rajce.idnes.cz/ Westernove_zavody,_Horka_8._5._2007/
(bez mezery)
darca
napsal(a):
Jestli do toho můžu vpadnout, tak ten šedý koník na rychlostky, co je tady na fotce, je valach, shagya arab Subar od nás ze stáje.
Jinak nějaký vážný úraz na rychostkách nebyl, ale doběh byl dost hrozný, hned za koncem písku byla mokrá tráva, takže lidi to brzdili už trochu dřív a museli to stočit doleva, jinak bylo nebezpečí, že po té trávě sklouznou až do aut. Jeden koník s nějakým jezdcem po doběhu uklouznul a spadli oba, ale co jsem viděla, tak koník hned vstal a jezdec se chvíli sbíral a pak taky vstal, takže snad nic vážného.
(bez mezery)
Pardon, až teď jsem si přečetla, že si ten jezdec delší dobu nezajezdí - tak asi to bylo vážnější, než to vypadalo :-( Já byla na druhé straně, tak jsem to až tak zblízka neviděla.
darca
napsal(a):
(bez mezery)
Ahojky!!!
Dík za vysvětlení a za objasnění pohlaví shagjy-je moc pěkný
Na fotečky jsem se už dívala-máš je moooc pěkné!!
proxima
napsal(a):
..asi jo,ale jen tak že jsi asi kolem prošla,ale jinak nepamatuju...zeptám se Jury až přijde,on má paměť na lidi..já vůbec...
Teda ty jsi ohromě škaredá!!!Tak to se stebou nemůžu sejít-to bys utekla!!!
Zachvíli bude ta paní..na ČT1
Evííí,superkráásný fotky koníííkůůů,jééé,to já bych si tam nějákýho i vybralááá!!!Ale pro mě by byly takovýhle krasavci šikovný škoda
,já bych s nima jezdila jen do přírodýýý!!!!!!
Tak co bylo o tý paní,jak jede s tím vozíkem,já koukala na Novu?
jaruska
napsal(a):
Holkýýý,to je dobrýýý,ale kdyby Soni sledovala Radu starších,tak by tutově poznala Jurku,nééé????
no já sleduji,ale blbě vidím,takže to mě omlouvá,nebo ne? no já teď jedu do Rožnova ,budu tam vegetit s Veronikou Cejpovou ,dámská jízda,ale jak znám mého chlapa tak mi to sabotuje.,co kdybych si našla nějaký jiný oběkt zájmu.
proxima
napsal(a):
Tak tak,Jura je tak ojedinělý,že Jaru!!!!!Jaru a ještě jsi nepsala je dopadl Olda na setkání s Colorádo zástupcem???
Doufám že vám odsouhlasili všechny trasy!!
No jo,Jurku bych určo poznala a normálně bych se ho šla zeptat-seš Jurka nebo nejseš Jurka?????
Coloredo ,prosim Tě,ani mi nemluv,si majetek rozdělil s Kristýnou Coloredo,takže se musí jednat na dvou frontách,ale on dovolil!!!Ale vyhráno ještě není,hold se bude mušet Olda voháknout do kamizoly ještě jednou!!!!
jaruska
napsal(a):
Evííí,superkráásný fotky koníííkůůů,jééé,to já bych si tam nějákýho i vybralááá!!!Ale pro mě by byly takovýhle krasavci šikovný škoda
,já bych s nima jezdila jen do přírodýýý!!!!!!
Tak co bylo o tý paní,jak jede s tím vozíkem,já koukala na Novu?
Ale nebyla by jich škoda Jarů,oni by určitě taky raději běhali v lese,než se motali na písku a stáli zavření ve stáji...
No o paní tam byla krátká reportáž--projíždí teď tady kousek od nás...škoda,kolem našeho baráku už projela tak včera a my jí psali dnes že by jsme jí kobču kdyžtak ubytovali a paní taky...
Vypadala symaticky-trhle...ukazovala vozík a co v něm všechno má a že chce ujet tu trasu do června?-1500km...Tak snad to ponička zvládne
bednarik petr
napsal(a):
no já sleduji,ale blbě vidím,takže to mě omlouvá,nebo ne? no já teď jedu do Rožnova ,budu tam vegetit s Veronikou Cejpovou ,dámská jízda,ale jak znám mého chlapa tak mi to sabotuje.,co kdybych si našla nějaký jiný oběkt zájmu.
Do Rožnova možná pojedeme podívat taky,před Pižooonem v sobotu,ale jen možná...Veroniku a teď už i tebe vím jak vypadá,tak já si vás najdu!!!!
jaruska
napsal(a):
No jo,Jurku bych určo poznala a normálně bych se ho šla zeptat-seš Jurka nebo nejseš Jurka?????
Coloredo ,prosim Tě,ani mi nemluv,si majetek rozdělil s Kristýnou Coloredo,takže se musí jednat na dvou frontách,ale on dovolil!!!Ale vyhráno ještě není,hold se bude mušet Olda voháknout do kamizoly ještě jednou!!!!
No tak to je v pohodě-jestli to Colorédo povolil,tak Colorédová až uvidí Oldu v kamizole,tak půjde do kolen a ještě to poletí sama označkovatChi Chi!!!
A kdyby jí Olda nesedl,tak medvědice trochu zavrčí,ne a půjde to hladce
Jen doufám že nečtou tuhle diskuzy,to už by vám nepovolili ani metr
proxima
napsal(a):
No tak to je v pohodě-jestli to Colorédo povolil,tak Colorédová až uvidí Oldu v kamizole,tak půjde do kolen a ještě to poletí sama označkovatChi Chi!!!
A kdyby jí Olda nesedl,tak medvědice trochu zavrčí,ne a půjde to hladce
Jen doufám že nečtou tuhle diskuzy,to už by vám nepovolili ani metr
Taky doufááám....
No tak paní Vám profrčela vokolo baráku a Vy jste o tom nevěděli,jooo?To já se jednou přidala k taky takovýmu poselství,ale byli to všichni Němci,taky měli kobušku zapřaženou a jeli jen po silnici,a jeli snad přes celou Evropu!Kdyby se mi někdy povedlo někde vyhrabat ten prospekt s tou mapou,kde už byli a kam teprve jedou,tak byste nevěřili,čeho všeho jsou lidi schopni,ale v dobrým!Kobču nikde nehnali,jeli jen krokem,za nima šlo asi 10 chodců,taky Němci a doprovázelo je policejní auto,jelo krokem před nima.Já je viděla z výběhu,když jsem sbírala bobky,a koukám,po silnici jede vozík s koníkem,a jelikož trpím taky tou nemocí se s každým koňákem seznámit,rychle jsem popadla neosedlanýho valacha a na ohlávce jsem je dohonila a šla s nima asi kilometr.Moc jsem si s nima nepokecala,neb šprechtit neumím,ale když mi dali ten prospekt,že je to mírový poselství,tak jsem pochopila.Ti chodci si mě fotili,no bláznivá holka na neosedlaným koni,to mušel bejt zážitek
,ale popřáli jsme si při rozchodu šťastnou cestu a já strašně moc litovala,že je nemůžu doprovodit dál.
jaruska
napsal(a):
Taky doufááám....
No tak paní Vám profrčela vokolo baráku a Vy jste o tom nevěděli,jooo?To já se jednou přidala k taky takovýmu poselství,ale byli to všichni Němci,taky měli kobušku zapřaženou a jeli jen po silnici,a jeli snad přes celou Evropu!Kdyby se mi někdy povedlo někde vyhrabat ten prospekt s tou mapou,kde už byli a kam teprve jedou,tak byste nevěřili,čeho všeho jsou lidi schopni,ale v dobrým!Kobču nikde nehnali,jeli jen krokem,za nima šlo asi 10 chodců,taky Němci a doprovázelo je policejní auto,jelo krokem před nima.Já je viděla z výběhu,když jsem sbírala bobky,a koukám,po silnici jede vozík s koníkem,a jelikož trpím taky tou nemocí se s každým koňákem seznámit,rychle jsem popadla neosedlanýho valacha a na ohlávce jsem je dohonila a šla s nima asi kilometr.Moc jsem si s nima nepokecala,neb šprechtit neumím,ale když mi dali ten prospekt,že je to mírový poselství,tak jsem pochopila.Ti chodci si mě fotili,no bláznivá holka na neosedlaným koni,to mušel bejt zážitek
,ale popřáli jsme si při rozchodu šťastnou cestu a já strašně moc litovala,že je nemůžu doprovodit dál.
Nooo téédáá,ty bys nám Jarů málem emigovala do Německa!!!No to néé,to my by jsme tě nedali-co by jsme si tu na radě bez tebe počali!!
No ale to by se mě taky líbilo-mě by stačilo po těch čechách..Myslim že hodně lidí vůbec nezná Čechy a přitom lítají po dovolených bůh ví kam...Přitom.."Čechy krááásnééé čechy méééé..."
A na koních to musí platit dvojnásob!!!
Tak snad někdy...dohodneme se a pojedeme taky taková skupina...Rada starších na cestách...
proxima
napsal(a):
Nooo téédáá,ty bys nám Jarů málem emigovala do Německa!!!No to néé,to my by jsme tě nedali-co by jsme si tu na radě bez tebe počali!!
No ale to by se mě taky líbilo-mě by stačilo po těch čechách..Myslim že hodně lidí vůbec nezná Čechy a přitom lítají po dovolených bůh ví kam...Přitom.."Čechy krááásnééé čechy méééé..."
A na koních to musí platit dvojnásob!!!
Tak snad někdy...dohodneme se a pojedeme taky taková skupina...Rada starších na cestách...
Jééé,Evííí,no vůbec to není špatnej nápad ta Rada starších na cestách,
týý joo,Janííí,co s tím udělámééééé????Jéé,já bych jela,až bych brečela,holky,to by byl asi zážitek na celej život!!!!
Ale zkusím se domluvit s Petrem Soukupem,jestli se toho jeho poselství budou moct zúčastnit i koně neappaloosoví,pak bychom se určitě někde připojili a napojili!!!!
jaruska
napsal(a):
Jééé,Evííí,no vůbec to není špatnej nápad ta Rada starších na cestách,
týý joo,Janííí,co s tím udělámééééé????Jéé,já bych jela,až bych brečela,holky,to by byl asi zážitek na celej život!!!!
Ale zkusím se domluvit s Petrem Soukupem,jestli se toho jeho poselství budou moct zúčastnit i koně neappaloosoví,pak bychom se určitě někde připojili a napojili!!!!
Jarú, souhlas, někam vyrazíméééé, Rada starších na cestách je výborný nápad!!!
jackie
napsal(a):
Jarú, souhlas, někam vyrazíméééé, Rada starších na cestách je výborný nápad!!!
Tak jooo,jsem pro všema deseti,Jaruška je taky pro každou švandu,tak se o prázdninách domluvíme a něco podnikneme!!!!!
Tak co Tuláček,Janí,už je to lepšejší s tou Beruškou?
Tady do rána pršelo,měla jsem domluvenou zase tu paní,co jezdila včera,tak měla přijet i dneska,ale jelikož je strašný mokro,tak jsme to zrušily.Ta je teda zapálená,ta si prostě umanula,že se naučí jezdit a kupodivu včera už klusála,ale dneska volala,že jí to nevadí,že dneska nepojede,že jí bolej stejně nohýýý!!!!No jo,každej začátek je těžkej,jéé,když si vzpomenu na sebe,tak je mi jí i líto,poněvadž to tělíčko opravdu bolí,ale fakt jen zezačátku,pak už je to supééér!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tak jooo,jsem pro všema deseti,Jaruška je taky pro každou švandu,tak se o prázdninách domluvíme a něco podnikneme!!!!!
Tak co Tuláček,Janí,už je to lepšejší s tou Beruškou?
Tady do rána pršelo,měla jsem domluvenou zase tu paní,co jezdila včera,tak měla přijet i dneska,ale jelikož je strašný mokro,tak jsme to zrušily.Ta je teda zapálená,ta si prostě umanula,že se naučí jezdit a kupodivu včera už klusála,ale dneska volala,že jí to nevadí,že dneska nepojede,že jí bolej stejně nohýýý!!!!No jo,každej začátek je těžkej,jéé,když si vzpomenu na sebe,tak je mi jí i líto,poněvadž to tělíčko opravdu bolí,ale fakt jen zezačátku,pak už je to supééér!!!!!
Holký,už jsou první dotazy na Moruši,tak jsem zvědavá,kam se dostane.Já hlavně nechci,aby s ní někdo kšeftoval,aby šla z ruky do ruky,to v žádným případě,ta se musí dostat k někomu rozumnýmu,kdo bude jezdit s ostatníma koňmama
na vyjížďky,pak bude nejspokojenější Moruše pod sluncééém!!!!!
jaruska
napsal(a):
Holký,už jsou první dotazy na Moruši,tak jsem zvědavá,kam se dostane.Já hlavně nechci,aby s ní někdo kšeftoval,aby šla z ruky do ruky,to v žádným případě,ta se musí dostat k někomu rozumnýmu,kdo bude jezdit s ostatníma koňmama
na vyjížďky,pak bude nejspokojenější Moruše pod sluncééém!!!!!
Ahoj Jarů,tak držím palečky ať se má dobře jako u tebe.
proxima
napsal(a):
Tak to určitě fandit budeme-pokud tam budeme!!!!!!!!!!!!
Ahoj všichni Raďáci. Máme hříbátko, je to hřebeček, Jaruško trefilas to. Jméno zatím nemá, to si vymyslí holky, hlavně asi Anička, protože to bude její koník. Narodil se někdy mezi půlnocí a čtvrtou hodinou ranní. Samozřejmě, jsme u toho nebyli, protože ještě o půlnoci se pásla. Když jsme přifrčeli ráno v půl šestý, běhal tam už prcek. Přikládám fotečku a musím zase frčet, ostatní dodám později. Moc, moc vám všem děkuji, moc jste mi včera pomohli.
maťa

bednarik petr
napsal(a):
tak máme další ,
Boži, tak to je báječnýýýýýýý
Mooooooocky moooooc gratulujemééééé a přejeme do života malému hlavně zdravíčko, šťavnatou travičku, málo obtěžujícího hmyzu a spoustu sluníčkááááá
A mamince hodně pevných nervů a jináč to stejné, co malému!!!!
Jsou to šikulky, že to takhle zvládli oba sami
proxima
napsal(a):
Reakce na: Odpovědět... | Autor: proxima (Proxima) | Vloženo: 09.05.2007 19:08:04
Tak tady tohle je 8 lety valach Subar, zapsany jako CT, majitelka Anicka Smidova, sedi na nem.
Subika poznam vsude, je to takovy nuninek
Zname se uz hodne dlouho
Pavla
charliebob
napsal(a):
Ahoj všichni Raďáci. Máme hříbátko, je to hřebeček, Jaruško trefilas to. Jméno zatím nemá, to si vymyslí holky, hlavně asi Anička, protože to bude její koník. Narodil se někdy mezi půlnocí a čtvrtou hodinou ranní. Samozřejmě, jsme u toho nebyli, protože ještě o půlnoci se pásla. Když jsme přifrčeli ráno v půl šestý, běhal tam už prcek. Přikládám fotečku a musím zase frčet, ostatní dodám později. Moc, moc vám všem děkuji, moc jste mi včera pomohli.
Jéééjej,ale to mám radost,že to tak krásně dopadlo!!!!!!Boží,gratuluju moc a moc,je fakt kráááásnej!!!
A mám u Tebe čokoškůůůůůůůů,hihihihihi,ale slibuju,že se rozdělím,nechám Ti jednu rozinkůůůů,chichi!!!!!!

jaruska
napsal(a):
Jéééjej,ale to mám radost,že to tak krásně dopadlo!!!!!!Boží,gratuluju moc a moc,je fakt kráááásnej!!!
A mám u Tebe čokoškůůůůůůůů,hihihihihi,ale slibuju,že se rozdělím,nechám Ti jednu rozinkůůůů,chichi!!!!!!
Taky moc moc gratuluju!!!!!!! Prďolka je krásný!!!!!!!! Přeju moc zdravíčka, hodnou maminu a suprového majitele/chovatele!!!!
maťa
napsal(a):
Boži, tak to je báječnýýýýýýý
Mooooooocky moooooc gratulujemééééé a přejeme do života malému hlavně zdravíčko, šťavnatou travičku, málo obtěžujícího hmyzu a spoustu sluníčkááááá
A mamince hodně pevných nervů a jináč to stejné, co malému!!!!
Jsou to šikulky, že to takhle zvládli oba sami
Vy jste všichni tak moc hodní, děkuju a přiznávám, že pláču. Ještě jednou moc,moc všem děkuju. A Jaruško jasně, že s čokoškou počítám.
charliebob
napsal(a):
Vy jste všichni tak moc hodní, děkuju a přiznávám, že pláču. Ještě jednou moc,moc všem děkuju. A Jaruško jasně, že s čokoškou počítám.
Po dohodě s veterinářem, je necháme v tom přístřešku, akorát jsme vyhodili i Césara s Matesem, Standu jsme vyhodili už večer. Zatarasili jsme vchod, takže prcek nemůže utíct ven do mokra a naopak tam nemůžou ti ostatní koně, tak je nebudou rušit a Linda je v klidu. Akorát nás k němu nechce moc pustit a když přijel vet, aby ho naočkoval, tak dost řádila.
charliebob
napsal(a):
Po dohodě s veterinářem, je necháme v tom přístřešku, akorát jsme vyhodili i Césara s Matesem, Standu jsme vyhodili už večer. Zatarasili jsme vchod, takže prcek nemůže utíct ven do mokra a naopak tam nemůžou ti ostatní koně, tak je nebudou rušit a Linda je v klidu. Akorát nás k němu nechce moc pustit a když přijel vet, aby ho naočkoval, tak dost řádila.
César se choval způsobně, jako hodný strýček ho pěkně olízal.
charliebob
napsal(a):
César se choval způsobně, jako hodný strýček ho pěkně olízal.
A tady je to špatně vidět, ale konečně si taky lehnul a usnul.
charliebob
napsal(a):
A tady je to špatně vidět, ale konečně si taky lehnul a usnul.
A teď už zase letím ke stáji, mějte se tady suprově, pohodově, prostě krásně a šťastně, jako jsme teď my.
maťa

bednarik petr
napsal(a):
tak máme další ,
Tak děti....
Sem udělala jakési úpravičky na webíku....morduju se s tím půl dne, a pak přijede Míťa a začne mi do toho kafrat! Tož sem ho odeslala v dáááál , že si na to musím přijít sama, bo se to nikdá nenaučím!!!
No a co myslíte? Přišla jsem na toooooooooo, su dobrááááááá
Takže kdo chce, ať jukne, změny jsou už na úvodní stránce, a pak další v Kontaktu a Odkazech, ty jsou úplně nové.... Přesné změny jsem napsala do Aktuálně! A taky jsem zpřeházela Menu
Tak jukněte prosím, a dejte mi vědět, jak se vám změny líbí, a co říkáte na "živé" animované obrázky v rubrikách Kontakt a Odkazy
Kujúúúúú a já letím s psiskama, dokud juká Oskar
sabora

maťa
napsal(a):
Tak děti....
Sem udělala jakési úpravičky na webíku....morduju se s tím půl dne, a pak přijede Míťa a začne mi do toho kafrat! Tož sem ho odeslala v dáááál , že si na to musím přijít sama, bo se to nikdá nenaučím!!!
No a co myslíte? Přišla jsem na toooooooooo, su dobrááááááá
Takže kdo chce, ať jukne, změny jsou už na úvodní stránce, a pak další v Kontaktu a Odkazech, ty jsou úplně nové.... Přesné změny jsem napsala do Aktuálně! A taky jsem zpřeházela Menu
Tak jukněte prosím, a dejte mi vědět, jak se vám změny líbí, a co říkáte na "živé" animované obrázky v rubrikách Kontakt a Odkazy
Kujúúúúú a já letím s psiskama, dokud juká Oskar
ahoj, jak čtu, je řeč o Veronice C., právě mi přiježďuje valáška:)
bednarik petr
napsal(a):
tak máme další ,
Ahoj všicí!!! Bóži, moc a moc gratuluju k hříbátečku! Vítej do rodiny se samýma hřebečkama !!! Jako správná sudička mu přeji dlouhý a spokojený život plný dobrého papání, výborného zacházení a lásky celé jeho koňské i nekoňské rodiny!!!!
Můj rošťák už je trošku větší, má skoro 6 týdnů, ale i on se připojuje ke gratulantům a moc se těší na kámoše, stejně jako se těšil na Bubáčka!!!
jackie
napsal(a):
Ahoj všicí!!! Bóži, moc a moc gratuluju k hříbátečku! Vítej do rodiny se samýma hřebečkama !!! Jako správná sudička mu přeji dlouhý a spokojený život plný dobrého papání, výborného zacházení a lásky celé jeho koňské i nekoňské rodiny!!!!
Můj rošťák už je trošku větší, má skoro 6 týdnů, ale i on se připojuje ke gratulantům a moc se těší na kámoše, stejně jako se těšil na Bubáčka!!!
Konečně sem můžu dát pár fotek i z našeho výletu za Lenkou, Jaruška pořád chtěla vyfoti daňky, ale byli hrozně daleko... no uvidíme, zda z toho mýho foťáku vůbec bude něco vidět...
jackie
napsal(a):
tady i daňčíma chlapama... s parohama
jackie
napsal(a):
... a cestou jsme potkaly i slepejše...
jackie
napsal(a):
Jaruška se muchlovala, seč jí síly stačily!!!
jackie
napsal(a):
Jaruško, na to, že má Burák pouhých cca 150 KVH, vypadá s tebou velmi impozantně... až stodoloidně, řekla bych, haha!
jackie
napsal(a):
Tuláčkovi stále Brebera zakazovala přiblížení, tak vše jen pozoroval ze vzdálené části pastviny... nakonec ho ta moje potvora stejně vyhnala skrz ohradník... ale jen jednou a snad naposledy!!! Nikomu se nic nestalo.
jackie
napsal(a):
U Lenky už jsem moc nefotila, nebylo kam, foťák stávkoval ... a stávkuje dodnes...
jackie
napsal(a):
Ještě vám sem musím dát Breberušu, po porodu místo aby zhubla, tak spíš přibrala, je z ní mašina mašinovatá.... taky už ji co nevidět čeká práce pod sedlem... no už se moc těším, jen nevím, zda si nemám pořídit nějakou bezpečnostní výbavu! Po dvou letech na ni dám sedlo, a předtím ho měla na zádech jen pár týdnů... vlastně sotva obsednutý pětiletý kůň, haha! Snad nebude těch leteckých dnů příliš...
jackie
napsal(a):
Ještě vám sem musím dát Breberušu, po porodu místo aby zhubla, tak spíš přibrala, je z ní mašina mašinovatá.... taky už ji co nevidět čeká práce pod sedlem... no už se moc těším, jen nevím, zda si nemám pořídit nějakou bezpečnostní výbavu! Po dvou letech na ni dám sedlo, a předtím ho měla na zádech jen pár týdnů... vlastně sotva obsednutý pětiletý kůň, haha! Snad nebude těch leteckých dnů příliš...
Koukám, že tu nemám žádnýho parťáka raďáka, tak sem aspoň přidám pár fotek... když už mám takovou radost, že se mi je s pomocí kolegy podařilo vydolovat z mého kolabujícího foťáku...
jackie
napsal(a):
Vilík - pětitýdenní mimino
jackie
napsal(a):
jackie
napsal(a):
Jelikož poprchávalo a bylo fakt pořádně zataženo, tak většina fotek se mi podařila opravdu velmi "umělecky" rozmazaná
jackie
napsal(a):
jackie
napsal(a):
jackie
napsal(a):
Tak aspoň založím novou radu