Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2007 06:16

Téda, to to frčí k tý stovce!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.5.2007 06:48

jackie napsal(a):

Dobré ráno!!!!!!!! Zdravím všechny nově příchozí, Marťu a Kačku, Kači, já jsem taky od Opavy, kousek dál, od Vítkova, ale přes Kajlovec hodně často jezdím!
Tak moji koníci se včera tvářili konečně jako doma! Moc moc mě to potěšilo! Sice Zulka zase rozbila jednu desku (ze středy na pátek), tak Jirka vzal vrtačku a místo hřebíků jsme použili šroub. Ale maxi šroub, a ten už další nový vydržel! Jak to spravoval, tak se Emiš projevil jako největší parťák asistent, vrtačku chtěl ožužla, prodlužovačka se mu strašně líbila.... kutil Tim mu začnem říkat!
Taky už mají nový zdroj k ohradníku, tak snad bude bezpečněji. A dovezli jsme jim kulatý balík sena od toho pána, kde jsem předtím měla koníky, tak možná je uklidnila i ta známá vůně sena !
Akorát než jsme to zvládli, tak bylo 10 večer a mě se chtělo tak spát..... ještě pořád bych spala!
Odpoledne jedem zkontrolovat Zahirku jak zvládl tu operaci... uf, žádné zprávy, tak snad v pohodě!!!

11.5.2007 06:58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobré ráno!!!!!!!! Zdravím všechny nově příchozí, Marťu a Kačku, Kači, já jsem taky od Opavy, kousek dál, od Vítkova, ale přes Kajlovec hodně často jezdím!
Tak moji koníci se včera tvářili konečně jako doma! Moc moc mě to potěšilo! Sice Zulka zase rozbila jednu desku (ze středy na pátek), tak Jirka vzal vrtačku a místo hřebíků jsme použili šroub. Ale maxi šroub, a ten už další nový vydržel! Jak to spravoval, tak se Emiš projevil jako největší parťák asistent, vrtačku chtěl ožužla, prodlužovačka se mu strašně líbila.... kutil Tim mu začnem říkat!
Taky už mají nový zdroj k ohradníku, tak snad bude bezpečněji. A dovezli jsme jim kulatý balík sena od toho pána, kde jsem předtím měla koníky, tak možná je uklidnila i ta známá vůně sena !
Akorát než jsme to zvládli, tak bylo 10 večer a mě se chtělo tak spát..... ještě pořád bych spala!
Odpoledne jedem zkontrolovat Zahirku jak zvládl tu operaci... uf, žádné zprávy, tak snad v pohodě!!!

Venuldo,koukám,že koníci se mají jak v ráji a my na Radě z toho nic nemáme!!!Žádná foteška nebudééé????
Zahirkovi moooc moooc držím palečky,aby to dopadlo výborně,budou to dělat vleže,že jo??

11.5.2007 07:03

jaruska napsal(a):
Venuldo,koukám,že koníci se mají jak v ráji a my na Radě z toho nic nemáme!!!Žádná foteška nebudééé????
Zahirkovi moooc moooc držím palečky,aby to dopadlo výborně,budou to dělat vleže,že jo??

Jaru, když mě to sem nejde vkládat... je to pech. Fotky zmenším, nezmenším, mají třeba jen 150 kB a stejně nic... můžu Ti něco poslat na mail?!

11.5.2007 07:03

Jaru, když mě to sem nejde vkládat... je to pech. Fotky zmenším, nezmenším, mají třeba jen 150 kB a stejně nic... můžu Ti něco poslat na mail?!

test...

11.5.2007 07:04

test...

Vidíš, teď to jde! To byla Zulka...a teď Emiš! Projde to???

11.5.2007 07:04

Vidíš, teď to jde! To byla Zulka...a teď Emiš! Projde to???

Emiš je krásně špinavý, protože jak zmokne, tak se jde vyválet na tu hromadu hlíny!

11.5.2007 07:05

Emiš je krásně špinavý, protože jak zmokne, tak se jde vyválet na tu hromadu hlíny!

Jupí, tak dneska to funguje???

11.5.2007 07:05

Tak toto je stádo noriků v Klokočově... jak se rozběhli, tak to byl fičák!
Teď Zahirek...

11.5.2007 07:07

Tak toto je stádo noriků v Klokočově... jak se rozběhli, tak to byl fičák!
Teď Zahirek...

A ještě Zahirek!

11.5.2007 07:07

No huráááá,krááásná pastvina,jééé,já chci taky vééélkou pastvinu!!!!!!!Béééé!!!!!
Jůůů,ty řáááděěěj,to je nádheráááá!!!Ještěěěěě!!!!!!!

11.5.2007 07:08

A ještě Zahirek!

Zahir, dneska už valach

11.5.2007 07:08

jaruska napsal(a):
No huráááá,krááásná pastvina,jééé,já chci taky vééélkou pastvinu!!!!!!!Béééé!!!!!
Jůůů,ty řáááděěěj,to je nádheráááá!!!Ještěěěěě!!!!!!!

Ještě Zahirek!

11.5.2007 07:09

Ještě Zahirek!

A Zul...

11.5.2007 07:10

A Zul...

Zul

11.5.2007 07:11

A Zul...

Zul je kráááásnááááá,já vím,že si to užívá,viď,babka??????

11.5.2007 07:12

Zul

A Emišek taky nesmí chybět! Tady háže brzdu!

11.5.2007 07:12

jaruska napsal(a):
Zul je kráááásnááááá,já vím,že si to užívá,viď,babka??????

Jaru? Babka? Je ještě mladší jak Motoruška, je jí 11!
Em

11.5.2007 07:13

Em

A Em... krásně obalený bahnem

11.5.2007 07:13

A Em... krásně obalený bahnem

A přidám ještě domeček!

11.5.2007 07:14

Em

Ale já jí taky občas říkám babka,hihi,z legrace a z láááskýýý,neber to ve zlým,Venuldo,já všechno říkám s lááskou!!!

11.5.2007 07:14

A přidám ještě domeček!

A takhle to vypadalo, když jsem se stěhovala z Budíku...

11.5.2007 07:16

jaruska napsal(a):
Ale já jí taky občas říkám babka,hihi,z legrace a z láááskýýý,neber to ve zlým,Venuldo,já všechno říkám s lááskou!!!

Ne, já ji říkám babušo :-)))) Ale včera mi udělala takovou radost! A přes noc spapala všechno seno! Už je babuška klidnější! Já vím Jaruš, Ty máš lásky v srdíčku plno!!!
Ty rozkvetlé stromy na těch fotkách moc nevyniknou...

11.5.2007 07:21

Ne, já ji říkám babušo :-)))) Ale včera mi udělala takovou radost! A přes noc spapala všechno seno! Už je babuška klidnější! Já vím Jaruš, Ty máš lásky v srdíčku plno!!!
Ty rozkvetlé stromy na těch fotkách moc nevyniknou...

A poslední, fotky z prvního dne po nastěhování!

11.5.2007 07:22

A poslední, fotky z prvního dne po nastěhování!

Emi

11.5.2007 07:24

Emi

A poslední, tady je v dálce vidět, jak Jirka dodělává napajedlo

11.5.2007 07:24

A poslední, tady je v dálce vidět, jak Jirka dodělává napajedlo

Tak a já končím! Aspoň zatím

11.5.2007 08:21

Tak a já končím! Aspoň zatím

Přeji krásný den, Raďáci, prcounka jsme zkontrolovali a má se k světu. Tak Zahirek už to má za sebou? Moc mu přejeme, aby vše proběhlo v pořádku a bez komplikací.
Ještě k tomu našemu prďolovi. Zatím více vypadá jako arab, po taťkovi, až na tu hlavu, po něm má tedy tu hvězdičku a bílou nožku a po mamině má krásný úhoří pruh. Bude paráda, až z něj bude arab s úhořím pruhem.
Jaruško, taky jsme značili, tuším 40km, všude jsme se dohodli naprosto v pohodě i se soukromníky a máme tam asi tříkilometrový úsek, který patří pod jinou obec a ta nám průjezd nepovolila. I přesto, že to jde pouze po asfatové silnici, řekli, že ne. Je tam jedna stáj, na kterou jsou neustále stížnosti, protože zásadně jezdí i tam, kde se nemá, tj. uprostřed zasetého pole, z kterého si občas dělali jízdárnu. No a holt na jejich chování doplácí i jiní. Naštěstí jde opravdu jen asi o ty tři kilometry, po cestě, tak snad tady žádný turista nezabloudí.

11.5.2007 08:34

charliebob napsal(a):
Přeji krásný den, Raďáci, prcounka jsme zkontrolovali a má se k světu. Tak Zahirek už to má za sebou? Moc mu přejeme, aby vše proběhlo v pořádku a bez komplikací.
Ještě k tomu našemu prďolovi. Zatím více vypadá jako arab, po taťkovi, až na tu hlavu, po něm má tedy tu hvězdičku a bílou nožku a po mamině má krásný úhoří pruh. Bude paráda, až z něj bude arab s úhořím pruhem.
Jaruško, taky jsme značili, tuším 40km, všude jsme se dohodli naprosto v pohodě i se soukromníky a máme tam asi tříkilometrový úsek, který patří pod jinou obec a ta nám průjezd nepovolila. I přesto, že to jde pouze po asfatové silnici, řekli, že ne. Je tam jedna stáj, na kterou jsou neustále stížnosti, protože zásadně jezdí i tam, kde se nemá, tj. uprostřed zasetého pole, z kterého si občas dělali jízdárnu. No a holt na jejich chování doplácí i jiní. Naštěstí jde opravdu jen asi o ty tři kilometry, po cestě, tak snad tady žádný turista nezabloudí.

Nikde, nikdo, škodatak to holt mažu uklízet a vařit. Stejně se mějte krásně, pa.

11.5.2007 08:39

charliebob napsal(a):
Nikde, nikdo, škodatak to holt mažu uklízet a vařit. Stejně se mějte krásně, pa.

Boži já tady jsem!
Ju, snad Zahirek dopadl dobře a moc ho to nebolí! Ale jen tak se může vrátit k mamině!!!! Prďolka je krásný, ten Váš!!!!! I Zulka má v sobě araba, její mamina je angloarabka...

11.5.2007 08:50

Boži já tady jsem!
Ju, snad Zahirek dopadl dobře a moc ho to nebolí! Ale jen tak se může vrátit k mamině!!!! Prďolka je krásný, ten Váš!!!!! I Zulka má v sobě araba, její mamina je angloarabka...

Ahoj, tak to já sem občas juknu, při tom uklízení. Ale včera jak jsme lítali kolem hříbka, tak jsem vůbec neuklízela a dneska je to u nás jako po zemětřesení. Vy nekastrujete Zahirka doma? Možná si to někde psala, ale nějak jsem to nezaregistrovala. Myslím, že můžeš být v klidu. Asistovala jsem jako vrchní držič ocastu při pěti kastracích a opravdu všechny v pořádku a bez komplikací. Ale je fakt, že máme skvělého pana veterináře. Ale to vy určitě taky. Zulky mamča je anbloarabka a co je tatík?

11.5.2007 08:51

charliebob napsal(a):
Ahoj, tak to já sem občas juknu, při tom uklízení. Ale včera jak jsme lítali kolem hříbka, tak jsem vůbec neuklízela a dneska je to u nás jako po zemětřesení. Vy nekastrujete Zahirka doma? Možná si to někde psala, ale nějak jsem to nezaregistrovala. Myslím, že můžeš být v klidu. Asistovala jsem jako vrchní držič ocastu při pěti kastracích a opravdu všechny v pořádku a bez komplikací. Ale je fakt, že máme skvělého pana veterináře. Ale to vy určitě taky. Zulky mamča je anbloarabka a co je tatík?

A jak je starý Zahirek? To jsem ženská zvědavá, viď?

11.5.2007 08:58

charliebob napsal(a):

Ahoj ve spolek,

Vendy to jsou už fotečky z nového domova?

Těhulka s euž taky připravuje už jí včera začalo tedct mlíčko, tak uvidíme jak dlouho nás ještě bude napínat.

11.5.2007 09:02

charliebob napsal(a):

Ahojky holky!!!
Akorát jsem se doplazila od doktorky.Byla jsem pro léky.Tam je tak hnusné vedro a dusno!!!
Tk vezmu trásně co jsme dělala koníkům na oči a jdu jim je chudákům nasadit.
Pak vám je vyblejsknu a dám sem.
A pak mě čeká uklízení-fuj tajbl.
Holky když jsmte tu-chtěla bych udělat stránky o turistickém ježdění-na estrankyách.Popřemýšlejtemě jaké témata by tam šly dát...A kdyby vás něco napadlo,napište mě to sem..
Mě napadlo- výstroj koně-
-výstroj jezdce
-příběhy a fotky z cest od těch co jezdí
-odkazy na www stránky stezek,prodejen kde se dají sehnat věci na turistiku
-stránky s mapama
-nějaké diskuzní forum........

11.5.2007 09:04

dolinka napsal(a):
Ahoj ve spolek,

Těhulka s euž taky připravuje už jí včera začalo tedct mlíčko, tak uvidíme jak dlouho nás ještě bude napínat.

Tej naší Lindušce, když začalo téct mlíko a to jí opravdu skoro teklo, jedna kapka za druhou, tak do rána byl hříbek na světě. To víte, že Emil litoval, že ho nemůžeme nějak odchytávat, měl chuť na kumis nebo kumys? Fakt nevím.

11.5.2007 09:17

charliebob napsal(a):

Já mám uklízení za sebou, stihla jsem to včera! Ale musím ještě povytírat, ach jo...
Zahirek je na hříbárně kousek od nás, tak 6 km? Mají tam stádečko ročku, je tam od prosince, neměla jsem jinou možnost ho odstavit... Doma jsem kastrovala jen Emiška, sice super veterinář, ale byly komplikace a Emiš se za 2 dny uspával znova... tehdy jsem řekla nikdy víc!
Tatínek Zulky je Quoniam II 257, takže traken? A Emiš je americkej klusák

11.5.2007 09:18

charliebob napsal(a):
Tej naší Lindušce, když začalo téct mlíko a to jí opravdu skoro teklo, jedna kapka za druhou, tak do rána byl hříbek na světě. To víte, že Emil litoval, že ho nemůžeme nějak odchytávat, měl chuť na kumis nebo kumys? Fakt nevím.

Božo nám zatím teče jenom když zmáčknem, termín má až 19, ale hlídat budemj eto prvnička tak aby bylo vše v pořádku

11.5.2007 09:18

dolinka napsal(a):
Ahoj ve spolek,

Jé, další mimi na cestě? Držím pěsti packy kopejtka!

Jj, Leni, od 1.5. už jsou v novém a doufám že v posledním domově. Ježíš, to zní jak domov důchodců !

11.5.2007 09:20

proxima napsal(a):
Ahojky holky!!!
Akorát jsem se doplazila od doktorky.Byla jsem pro léky.Tam je tak hnusné vedro a dusno!!!
Tk vezmu trásně co jsme dělala koníkům na oči a jdu jim je chudákům nasadit.
Pak vám je vyblejsknu a dám sem.
A pak mě čeká uklízení-fuj tajbl.
Holky když jsmte tu-chtěla bych udělat stránky o turistickém ježdění-na estrankyách.Popřemýšlejtemě jaké témata by tam šly dát...A kdyby vás něco napadlo,napište mě to sem..
Mě napadlo- výstroj koně-
-výstroj jezdce
-příběhy a fotky z cest od těch co jezdí
-odkazy na www stránky stezek,prodejen kde se dají sehnat věci na turistiku
-stránky s mapama
-nějaké diskuzní forum........

Ahoj Evíku!!!!! Už se těším na střapečky! Já taky vyráběla a Zulka je vždycky v ohradě celé roztrala! Tak jsem to vzdala....
Já bych tam dala třeba nějaký seznam, co si vzít sebou třeba na vícedenní výlet. Jako lékárničku, nějakou KPZ... víš, nějaké praktické informace!

11.5.2007 09:27

Já mám uklízení za sebou, stihla jsem to včera! Ale musím ještě povytírat, ach jo...
Zahirek je na hříbárně kousek od nás, tak 6 km? Mají tam stádečko ročku, je tam od prosince, neměla jsem jinou možnost ho odstavit... Doma jsem kastrovala jen Emiška, sice super veterinář, ale byly komplikace a Emiš se za 2 dny uspával znova... tehdy jsem řekla nikdy víc!
Tatínek Zulky je Quoniam II 257, takže traken? A Emiš je americkej klusák

Jímá mě závist, ty už máš uklizeno, ach jo, já pořád ne. .....
Den před porodem nám teklo mlíko, když jsme zmáčkli vemeno, před tím tekla jen čirá tekutina. No a pak už to bylo. Hlavně mocinky přeju, aby všechno dopadlo, tak jak má. Venuldo, já si pořád nepamatuju jména, máte taky pěknou směsici, ale myslím to opravdu v dobrém. Zahirek bude určitě v pořádku, uvidíš.

11.5.2007 09:31

charliebob napsal(a):
Den před porodem nám teklo mlíko, když jsme zmáčkli vemeno, před tím tekla jen čirá tekutina. No a pak už to bylo. Hlavně mocinky přeju, aby všechno dopadlo, tak jak má. Venuldo, já si pořád nepamatuju jména, máte taky pěknou směsici, ale myslím to opravdu v dobrém. Zahirek bude určitě v pořádku, uvidíš.

Boži, já naštěstí uklízím jenom 2+1!!!!
Já to mám s koníkama jednoduchý, Zulka je český teplokrevník, Emiš je klusák a Zahirek je jejich pravej kříženec ! To spíš ta Vaše ZOO! To kdyby viděla moje drahá polovička tak už se k Vám stěhuje!!!!!!

11.5.2007 09:38

charliebob napsal(a):

Ještě nám předevčírem přibyl další člen do rodiny. Je to potkanka Pecka naší Aničky.

11.5.2007 09:53

charliebob napsal(a):
Ještě nám předevčírem přibyl další člen do rodiny. Je to potkanka Pecka naší Aničky.

Jééé,potkaňička je krásná!!!

Tak už jsem zpět...tak tady ukázka třásniček..

charliebob napsal(a):

ty jo bando vy jstese dneska nějak rozjely,nebo spíše včera

proxima napsal(a):
Jééé,potkaňička je krásná!!!

Tak už jsem zpět...tak tady ukázka třásniček..

...áááá ještě....

11.5.2007 09:54

proxima napsal(a):
...áááá ještě....

A na vypasené louce se kobčám už nelíbilo.....

11.5.2007 09:56

proxima napsal(a):
A na vypasené louce se kobčám už nelíbilo.....

...tak jsem jim udělala radost a pustila je na zelenou trvičkůůů...

11.5.2007 09:56

proxima napsal(a):
...tak jsem jim udělala radost a pustila je na zelenou trvičkůůů...

A všechny vás zdraví Majk

11.5.2007 09:57

proxima napsal(a):
A všechny vás zdraví Majk

...

11.5.2007 09:59

proxima napsal(a):
...

Tak a teď bych se měla dát do toho úklidu-fůůůj!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak Vendi dík za tip na stránky.
Božííí,ty namáš nějaký nápad-jste takový cestovatelé!!!!!!!!
Jinak vaše ZOO je krásná-to by se mě taky líbilo!!!!!!!!Mě se líbí hrozně ty černé malé kveslandské?ovečky...Mají je tady nedaleko...

11.5.2007 10:00

jackie napsal(a):

Možná by bylo fajn, otevřít rubriku, kam by se mohli hlásit majitelé hospod či hospůdek, kde vás rádi uvidí i s koníkama a bude zde možnost, kam koně přivázat. Protože, pokud jedeme na několikadenní putování, tak se snažíme vézt opravdu jen to nejdůležitější, i tak je toho víc něž dosta alespoň jednou denně se najíme někde v hospodě. Ne všude jsme vítáni. Fajn by bylo, kdyby se do celého projektu zapojila i města. Někde se nakoupit musí a ve městě či městečku nemáte vůbec šanci koně někam přivázat.

11.5.2007 10:01

charliebob napsal(a):
Možná by bylo fajn, otevřít rubriku, kam by se mohli hlásit majitelé hospod či hospůdek, kde vás rádi uvidí i s koníkama a bude zde možnost, kam koně přivázat. Protože, pokud jedeme na několikadenní putování, tak se snažíme vézt opravdu jen to nejdůležitější, i tak je toho víc něž dosta alespoň jednou denně se najíme někde v hospodě. Ne všude jsme vítáni. Fajn by bylo, kdyby se do celého projektu zapojila i města. Někde se nakoupit musí a ve městě či městečku nemáte vůbec šanci koně někam přivázat.

Do přemýšlení zapojím ještě i Emila a určitě něco vymyslíme. Ty brďo a co to je za pesana, ten je krásnej.

11.5.2007 10:04

charliebob napsal(a):

Jééé,to by bylo moc ve velkém...bude to jen na Estránkách-takový můj pokus a uvidíme jestli to někoho bude zajímat...Spíš bych to zatim udělala tak,že by tam cestovatelé na koni napsali článeček+fotky z cesty co pojedou a napíšou kde na té trase jedli a jestli to bylo dobré a jestli je tam rádi uvítali a nebo kde je vyhodili...+třeba načmárat tu trasu cesty na mapku...

11.5.2007 10:05

charliebob napsal(a):
Do přemýšlení zapojím ještě i Emila a určitě něco vymyslíme. Ty brďo a co to je za pesana, ten je krásnej.

To je náš MajkTaková "pidi"doga...Teda pan doga..Uslintaný...

11.5.2007 10:11

proxima napsal(a):
Jééé,to by bylo moc ve velkém...bude to jen na Estránkách-takový můj pokus a uvidíme jestli to někoho bude zajímat...Spíš bych to zatim udělala tak,že by tam cestovatelé na koni napsali článeček+fotky z cesty co pojedou a napíšou kde na té trase jedli a jestli to bylo dobré a jestli je tam rádi uvítali a nebo kde je vyhodili...+třeba načmárat tu trasu cesty na mapku...

Zatím mě nic nenapadá, vše už tam máš. Pro nás je nejdůležitější mít peníze, doklady od koní, pidilékárničku, baterku. Možná by bylo fajn tam šoupnout nějaká pravidla slušného chování na stezkách. I když kdo je nedodržuje, tak je asi sotva začne dodržovat a ti slušný na ty nevychovaný, budou stále doplácet. Už jsem měla i návrch, že by jezdci, kteří jezdí turistiku, měli mít něco jako SPZ, aby se dalo dohledat, kdo je kdo a kdo ty pravidla slušnosti nedodržuje. A ukaž mi, prosím, toho pesana v celé kráse. Třásničky máš fešné, jsi šikulka.

11.5.2007 10:12

charliebob napsal(a):
Zatím mě nic nenapadá, vše už tam máš. Pro nás je nejdůležitější mít peníze, doklady od koní, pidilékárničku, baterku. Možná by bylo fajn tam šoupnout nějaká pravidla slušného chování na stezkách. I když kdo je nedodržuje, tak je asi sotva začne dodržovat a ti slušný na ty nevychovaný, budou stále doplácet. Už jsem měla i návrch, že by jezdci, kteří jezdí turistiku, měli mít něco jako SPZ, aby se dalo dohledat, kdo je kdo a kdo ty pravidla slušnosti nedodržuje. A ukaž mi, prosím, toho pesana v celé kráse. Třásničky máš fešné, jsi šikulka.

Doga, krásná a má nádhernou barvu. Taky by se mi líbila doga, ale Emil nechce, prý je to jen samá noha.

11.5.2007 10:19

charliebob napsal(a):
Doga, krásná a má nádhernou barvu. Taky by se mi líbila doga, ale Emil nechce, prý je to jen samá noha.

Ju Boži a ještě jsem zapomněla dodat, že úklid našeho domečku moc smysl nemá, páč jelikož topíme v krbu v obýváku, jednou neseš dřevo, jednou přiložíš a je to co? Všechno při starém!!! Bordelu...

11.5.2007 10:20

Ju Boži a ještě jsem zapomněla dodat, že úklid našeho domečku moc smysl nemá, páč jelikož topíme v krbu v obýváku, jednou neseš dřevo, jednou přiložíš a je to co? Všechno při starém!!! Bordelu...

Šetří mě, takhle tady bude ještě ve 120letech

11.5.2007 10:22

charliebob napsal(a):
Šetří mě, takhle tady bude ještě ve 120letech

Nemáme sice krb uprostřed obýváku, ale vrátí se holky a Emil a můžu uklízet znovu. Tak asi takhle. Takže to s tím úklidem zas tak moc nepřeháním.

11.5.2007 10:25

Jééé Vendi koukám že krbeček taky začínáš milovaOna je to romantika,ale bordel je z toho fakt děsnej a pořád!!!!!A toho prachu!!Právě ho jdu ulklízet...
Boží Majk je hodný,ale chtělo by to ho mít v bytě-venku je mu v zimě zima,jenže na doma je to zase hrozně uslintaný pes..tak nevím...Počkej hopnu ho vyfotit celého...

11.5.2007 10:30

proxima napsal(a):
Jééé Vendi koukám že krbeček taky začínáš milovaOna je to romantika,ale bordel je z toho fakt děsnej a pořád!!!!!A toho prachu!!Právě ho jdu ulklízet...
Boží Majk je hodný,ale chtělo by to ho mít v bytě-venku je mu v zimě zima,jenže na doma je to zase hrozně uslintaný pes..tak nevím...Počkej hopnu ho vyfotit celého...

Ahoj,já jsem Majk!!

11.5.2007 10:31

proxima napsal(a):
Ahoj,já jsem Majk!!

...a jsem tááákhle velikej..

11.5.2007 10:31

proxima napsal(a):
...a jsem tááákhle velikej..

...a jéééště...

maťa

11.5.2007 10:32
maťa

proxima napsal(a):

Ahoooj děti

Tak jsem se vrátila s Batulkou s té kliniky D1 opět ucpaná, samá bouračka, radši budu jezdit po staré....ale já už chtěla být honem doma

Boží, se omlouvám za toho "pštrosa" Emu je přeci jen menší a asi taky hodnější, ne? Každopádně máte krásné zvířectvo, to by se mi taky líbilo

A jukám, má tu někdo snad dogušku??? Evíííkúúúú, to sem ani nevěděla!!! To je moje srdeční záležitost, páč náš modrý Barry mě přivítal na tomto světě a doprovázel věrně v mých prvních krůčcích NIKDY na něj nezapomenu!!!

Tady já malušká a Barda

11.5.2007 10:33

proxima napsal(a):
Ahoj,já jsem Majk!!

Ahoj! Nekoušeš???
Aj bych se bála! Musím se na tu návštěvu k Vám pořádně dopředu ohlásit, ať Majka zavřete!!!
Krb miluju jen když kolem něj zrovna neuklízím!!!!! To teploučko je super! Prah je, to je fakt, ale máme málo věcí na kterých se to usadí . A na podlaze se to roznosí papučkama!

maťa

maťa

jackie napsal(a):

Tadyk sem byla již o něco větší

Ahoj! Nekoušeš???
Aj bych se bála! Musím se na tu návštěvu k Vám pořádně dopředu ohlásit, ať Majka zavřete!!!
Krb miluju jen když kolem něj zrovna neuklízím!!!!! To teploučko je super! Prah je, to je fakt, ale máme málo věcí na kterých se to usadí . A na podlaze se to roznosí papučkama!

Prach, že jo, prah je pod dveřma... teda u nás je tam díra!

maťa

maťa

jackie napsal(a):

Barry jako"maličké" štění

maťa

11.5.2007 10:34
maťa

jackie napsal(a):

A mladušký Barda

proxima napsal(a):
...a jéééště...

...a tady jsem se svou spolubydlící tlustou Barčou rotvajlerkou...

maťa napsal(a):
Tadyk sem byla již o něco větší

Ahoj Maťo, to je teda rafan! Nevozil Tě na hřetě?
Ju a co, jak jste s Batulkou dopadli? Něco nového???

11.5.2007 10:35

maťa napsal(a):
A mladušký Barda

úúúúsměv

maťa

11.5.2007 10:35
maťa

maťa napsal(a):
A mladušký Barda

Majk je krásný, je to černá doga?? A kolik je mu roků?

maťa

11.5.2007 10:39
maťa

Ahoj Maťo, to je teda rafan! Nevozil Tě na hřetě?
Ju a co, jak jste s Batulkou dopadli? Něco nového???

Ahojky Vendí....no nevozil mě, to by mi Mú nedovolila, ona ho měla radši, než mě Když jsem ho JEDNOU zatahala za ucho, tak mě Mú čapla a zatahala mě taky za ucho, pěkně surově a povídá: Tak co? Bolí tě to? Bolí, že? A Barušku to taky moc bolí, jasný? Takže ho už nikdy netahej!
No a tím pádem jsem odmalička věděla, že zvířátka cítí bolest stejně, jako já....akorát sem nevěděla, že tu bolest cítí i Káčulka - dědeček - a tož toho jsem mordovala

No s Batulkou je to nerozhodné, biopsii jsem jí dělat nenechala, nechci jí do toho rýpat...doktor mi nijak neporadil....v podstatě mi ale řekl, co si myslím taky, že když nemá nádorek jeden, ale tři, plus její věk, nedají se vyndat obě mléčné lišty, aby to mělo smysl, takže tak nějak....
Tož furt nic nevím a budu přemýšlet dál....je to boj, ale bojovat sa musí

11.5.2007 10:40

maťa napsal(a):
Majk je krásný, je to černá doga?? A kolik je mu roků?

Vzali jsme si ho ve dvou letech-měla ho paní co se musela stěhovat do paneláku a dala by ho do útulku..Teď mu je tak 5?Je šedej s černýmu fleky...
Tak doufejme že Batulka bude v pořádku..
Vendi Majk dělá zlého jen za plotem-jinak tě spíš olepí slinama než kousne...Ale při návštěvách je oba zavíráme-neboj
tak vy taky máte tu modernu-místo prahů díru???Tak to my máme to saméé
Ježiš já musím jít na ten úklid!!!!!!!To je zdržovací diskuze tohle!!!!!!!!!!

11.5.2007 10:42

maťa napsal(a):
Ahojky Vendí....no nevozil mě, to by mi Mú nedovolila, ona ho měla radši, než mě Když jsem ho JEDNOU zatahala za ucho, tak mě Mú čapla a zatahala mě taky za ucho, pěkně surově a povídá: Tak co? Bolí tě to? Bolí, že? A Barušku to taky moc bolí, jasný? Takže ho už nikdy netahej!
No a tím pádem jsem odmalička věděla, že zvířátka cítí bolest stejně, jako já....akorát sem nevěděla, že tu bolest cítí i Káčulka - dědeček - a tož toho jsem mordovala

No s Batulkou je to nerozhodné, biopsii jsem jí dělat nenechala, nechci jí do toho rýpat...doktor mi nijak neporadil....v podstatě mi ale řekl, co si myslím taky, že když nemá nádorek jeden, ale tři, plus její věk, nedají se vyndat obě mléčné lišty, aby to mělo smysl, takže tak nějak....
Tož furt nic nevím a budu přemýšlet dál....je to boj, ale bojovat sa musí

To je rozumná výchova, jsem pro!!!!
Bojujte! Bojujte dokud to půjde!!!!!!!!!!!

11.5.2007 10:43

proxima napsal(a):
Vzali jsme si ho ve dvou letech-měla ho paní co se musela stěhovat do paneláku a dala by ho do útulku..Teď mu je tak 5?Je šedej s černýmu fleky...
Vendi Majk dělá zlého jen za plotem-jinak tě spíš olepí slinama než kousne...Ale při návštěvách je oba zavíráme-neboj

No trošku nám pod dveřma fouká no ... aspoň se nám tam trošku hýbe vzduch, hlavně v noci .... ale třeba časem.. chybí nám i přechodové lišty mezi linem a dlažbou.. taky časem.... až budou kačky. Teď bylo důležitější bydlení pro koňata!

maťa

11.5.2007 10:44
maťa

proxima napsal(a):

Evííí, já se takhle "odváděla od úklidu" včera a předevčírem a nakonec to dohnala v noci, páč ty nervy s Batulkou před dneškem mi stejnak nedali spát

Tak to je Majk ještě mladej, jste hodní, že jste si ho vzali Barda se dožil skoro 13 roků. což je na dogu nádhera, byla to modrá doga, první vrh tenkrát v ČR a samo s PP! Mám v plávu, že až jednou nebude mít Mú Barču, myslím Argu, a bude u mě v důchodu, pořídím jí zas Modrou dogu, protože vím, že to je její velký sen, ale sama by do toho nešla

maťa

11.5.2007 10:45
maťa

To je rozumná výchova, jsem pro!!!!
Bojujte! Bojujte dokud to půjde!!!!!!!!!!!

Děkujeme Vendí, budeme bojovat bok po boku, jako celý život, co jsme spolu

A s tím krbem sem se nasmála, též to nesnáším To teplíčko je príma, ale to uklízení je děs běs....copak když si to dřevo nosím já, su opatrná, ale Míťa, jako každej chlap, to nese halabala a nadělá nepořádku, jak regiment vojáků

11.5.2007 10:46

maťa napsal(a):
Děkujeme Vendí, budeme bojovat bok po boku, jako celý život, co jsme spolu

A s tím krbem sem se nasmála, též to nesnáším To teplíčko je príma, ale to uklízení je děs běs....copak když si to dřevo nosím já, su opatrná, ale Míťa, jako každej chlap, to nese halabala a nadělá nepořádku, jak regiment vojáků

.. jo a pak to smete ponožkou, že??? To co mu popadá! No jednoho takového tvora mám doma!

maťa

11.5.2007 10:50
maťa

.. jo a pak to smete ponožkou, že??? To co mu popadá! No jednoho takového tvora mám doma!

Ponožkou nééé, ty jen pohazuje kolem sebe Obvykle to prostě odkopne kamsi ke kraji papučou
To su ráda, že nejsu sama Sdílené neštěstí, poloviční neštěstí

maťa

11.5.2007 10:51
maťa

jackie napsal(a):

Ták a já vám sem prostě musím, musím, fiknout nějaké fotky ze včerejška, a pak pofrčím s Batulkou a Íbou na proťápku, páč nutně potřebuju vyvětrat šedou kůru mozkovou

Jedna z předzahrádky

11.5.2007 10:53

maťa napsal(a):
Ták a já vám sem prostě musím, musím, fiknout nějaké fotky ze včerejška, a pak pofrčím s Batulkou a Íbou na proťápku, páč nutně potřebuju vyvětrat šedou kůru mozkovou

Jedna z předzahrádky

Maťo a co bazén??? Ještě jste ho nevybalili?

maťa

11.5.2007 10:54
maťa

jackie napsal(a):

Jooo a sem včera byla vyprovodit Míťu, když o půlnoci zas odjížděl, a jdu z ulice a my máme jednu branku dole, a druhou ještě nahoře u baráku....za tou byl Ibišek...a on, jak mě v té tmě nepoznal, tak začal blafat!!!!! Ten kluk fakt začíná dospívat Je mi to trošku líto, sice se na to těším, ale zase ty štěněcí měsíce jsou stejně nejhezčí a moooc krátké
Až jsem promluvila, tak se celej rozvrtěl radostí, že to su já, a né zloděj, páč by stejnak nevěděl, co s ním má dělat

Tady Íba sleduje pánečka, co to dělá

maťa

11.5.2007 10:56
maťa

Maťo a co bazén??? Ještě jste ho nevybalili?

Nevybalili, páč Míťa byl doma dvě hoďky a zas odjel do Němčour, až zítra budeme vybalovat a napuštět a pak dodám tuny fotek.....to bude zase akce Kulový Blesk

11.5.2007 10:56

maťa napsal(a):
Evííí, já se takhle "odváděla od úklidu" včera a předevčírem a nakonec to dohnala v noci, páč ty nervy s Batulkou před dneškem mi stejnak nedali spát

Tak to je Majk ještě mladej, jste hodní, že jste si ho vzali Barda se dožil skoro 13 roků. což je na dogu nádhera, byla to modrá doga, první vrh tenkrát v ČR a samo s PP! Mám v plávu, že až jednou nebude mít Mú Barču, myslím Argu, a bude u mě v důchodu, pořídím jí zas Modrou dogu, protože vím, že to je její velký sen, ale sama by do toho nešla

Tak, už mám jakž takž hotovo, ještě půjdu vytřít. Doga je dle mého nádherné zvíře. Ale pravde je, že až jednou nebude náš Balda, tak budeme shánět pejska zase po útulcích a vezmeme takového, který bude vypadat jako hlídač. Pro můj pocit, že nás někdo hlídá. A druhé kritérium výběru je podle toho, aby pejsek zvládl bez potíží běhat s koníkama a mohl jezdit s námi na vadnry. V noci v lese jsem moc ráda, když máme hlídače. .......Moc fandím Batuce, ať jste ještě dlouho spolu.

maťa

11.5.2007 10:57
maťa

maťa napsal(a):
Jooo a sem včera byla vyprovodit Míťu, když o půlnoci zas odjížděl, a jdu z ulice a my máme jednu branku dole, a druhou ještě nahoře u baráku....za tou byl Ibišek...a on, jak mě v té tmě nepoznal, tak začal blafat!!!!! Ten kluk fakt začíná dospívat Je mi to trošku líto, sice se na to těším, ale zase ty štěněcí měsíce jsou stejně nejhezčí a moooc krátké
Až jsem promluvila, tak se celej rozvrtěl radostí, že to su já, a né zloděj, páč by stejnak nevěděl, co s ním má dělat

Tady Íba sleduje pánečka, co to dělá

Ibišek mordující Kiku

maťa

11.5.2007 10:59
maťa

charliebob napsal(a):
Tak, už mám jakž takž hotovo, ještě půjdu vytřít. Doga je dle mého nádherné zvíře. Ale pravde je, že až jednou nebude náš Balda, tak budeme shánět pejska zase po útulcích a vezmeme takového, který bude vypadat jako hlídač. Pro můj pocit, že nás někdo hlídá. A druhé kritérium výběru je podle toho, aby pejsek zvládl bez potíží běhat s koníkama a mohl jezdit s námi na vadnry. V noci v lese jsem moc ráda, když máme hlídače. .......Moc fandím Batuce, ať jste ještě dlouho spolu.

Boží, děkuju za Batulku

Jo jo, je to dobrej pocit, když má člověk kus psa, kterej hlídá....stejnak bych nakonec to individum bacila sama, aby neublížil pejskovi , ale ten psychický pocit, že za tebou stojí nějakej bodyguard je báječnej

Když sem chodila na vandry s Batulkou a Argou, bylo to příjemné, spaly jsme pod širákem a já věděla, že mi nikdo neublíží

maťa

11.5.2007 11:00
maťa

jackie napsal(a):

Ještě mordování těch dvou "štěňátek"

maťa

11.5.2007 11:01
maťa

jackie napsal(a):

A Íba

maťa

11.5.2007 11:02
maťa

jackie napsal(a):

Batulka

maťa

11.5.2007 11:02
maťa

jackie napsal(a):

Batulka si udělala z Ibiška opěrku pod hlavu, aby lépe viděla

maťa

11.5.2007 11:06
maťa

jackie napsal(a):

A poslední---Griška s Batulkou

A frčíme ven....zas nafotím tunu fotek, su děsná Mějte krásný den a já zasejc najuknúúú

11.5.2007 11:14

maťa napsal(a):
A poslední---Griška s Batulkou

A frčíme ven....zas nafotím tunu fotek, su děsná Mějte krásný den a já zasejc najuknúúú

Moooc pěkný fotečky:-)))
Bafani ce mají jako v ráji-ty se mají-takovou paničku:-)))

Vendi Taky máme pořád v bytech "mírný"průvanObčas se hýbou záclony a něco uletíTaky to dobře rozfoukává ten prach z krbu
Prahy už má Jura slíbené od dvou lidí asi 4roky a pořád nic...asi to tak má být..

11.5.2007 11:23

proxima napsal(a):
Moooc pěkný fotečky:-)))
Bafani ce mají jako v ráji-ty se mají-takovou paničku:-)))

Vendi Taky máme pořád v bytech "mírný"průvanObčas se hýbou záclony a něco uletíTaky to dobře rozfoukává ten prach z krbu
Prahy už má Jura slíbené od dvou lidí asi 4roky a pořád nic...asi to tak má být..

No tak na to nemáme ty záclony !

11.5.2007 13:03

No tak na to nemáme ty záclony !

Nevíte Jaruška dnes jela obhlížet toho nového valáška???
Už se těším!!!!!!!!!!!!!!!!

11.5.2007 13:10

proxima napsal(a):
Nevíte Jaruška dnes jela obhlížet toho nového valáška???
Už se těším!!!!!!!!!!!!!!!!

Jela jela, psala že fičí v pátek!

11.5.2007 13:23

Jela jela, psala že fičí v pátek!

Tak to joo.Tak to jsem teda napnutá jako kšandy!!
Tak nejhorší mám za sebou-setřeny všechny místnosti-teď ještě trochu pouklidit a je to...jupí

11.5.2007 13:31

proxima napsal(a):
Tak to joo.Tak to jsem teda napnutá jako kšandy!!
Tak nejhorší mám za sebou-setřeny všechny místnosti-teď ještě trochu pouklidit a je to...jupí

No vidíš jak si šikovná! Já ještě 45 minut a jdu z práce. A pak 2 dny volna!!!

maťa

11.5.2007 13:43
maťa

jackie napsal(a):

Tak jsme doma a stihli jsme to tak tak!!! Zvedl se vichr, jak blázen a žene se divné černo
Dokonce se mi podařilo nafotit to mini káčátko!!! Agbar si ho vůbec nevšímal, ale Batulka za ním do toho rybníčku málem spadla! Ona miluje všechny zvířátka, jako já

maťa

11.5.2007 13:44
maťa

jackie napsal(a):

Káčátko s maminkou.....bohužel, kvalita fotek na tu dálku stojí za hááá

maťa

11.5.2007 13:44
maťa

jackie napsal(a):

Káčátko

maťa

11.5.2007 13:45
maťa

jackie napsal(a):

A ještě káčátko

maťa

11.5.2007 13:46
maťa

maťa napsal(a):
A ještě káčátko

Booože, dvě stejný fotky.....su pako!

maťa

11.5.2007 13:47
maťa

maťa napsal(a):

maťa

11.5.2007 13:48
maťa

jackie napsal(a):

Batulka s Íbou

11.5.2007 13:48

maťa napsal(a):

A co pláujete holky na víkend???Pracovní,koníkovský,nebo nějaká akce podívat???

maťa

11.5.2007 13:49
maťa

jackie napsal(a):

Tady důkaz, že se Ibišek snaží zvedat při lulání nožičku, jenže ta druhá ho nechce moc držet....ale snaží se brouček, a jak tomu přišel na chuť, tak co keř, či strom, či drn trávy, furt by lulal a zvedal nožku Tudíž jsme se pohybovali opravdu rychle!

maťa

11.5.2007 13:50
maťa

jackie napsal(a):

A to už jdem domů----

maťa

11.5.2007 13:53
maťa

jackie napsal(a):

Nooo my na víkend plánujeme stavění a napouštění bazénu a plavání Agbíška
A taky asi projížďku na mašině za koníkama zase a kavkazánkem na Motorest A asi i návštěvu Míťových rodičů, rádi bychom jim posekli tu tunu trávy, ať se s tím nemusí dřít

Tady můj jediný okrasný žlutý tulipán

maťa

11.5.2007 13:55
maťa

jackie napsal(a):

A ještě jeden okrasný, víc jich bohužel nepřežilo

maťa

11.5.2007 13:56
maťa

jackie napsal(a):

Mé luční kytí na mé skalce i se čmeláčkem

maťa

11.5.2007 13:57
maťa

jackie napsal(a):

A celá má skalka, kameny v ní nejsou vidět, mám na ni jen trávu, plazivky a luční kytí, aby to bylo přirozené a nenáročné na údržbu

maťa

11.5.2007 14:00
maťa

jackie napsal(a):

A já zas prchám něco dělat....musím dát velkým psům najíst, sobě taky a troška luxnout, páč Batulka je s tím línáním strašná, aby čovek luxoval denně

Hezký zbytek dníčku a krásný víkend těm, kdož tu budou až v pondělí

11.5.2007 14:01

maťa napsal(a):
A celá má skalka, kameny v ní nejsou vidět, mám na ni jen trávu, plazivky a luční kytí, aby to bylo přirozené a nenáročné na údržbu

Máťo krásný!
Já jedu s kámoškou do Úvalna, podívat se na kobylku o kterou se starala. Je tam i nějaký výstava pejsků, tak uvidíme... Oni si zas s majitelem budou povídat a já budu čekat . Ale stavíme se v Opavě v Tescu pro nějaké dobrotky pro moje koníka a taky pro mě!!!! A dneska za Zahirkou a v neděli nic, hajat a odpočívat a koukat z vokna na koně!!!!! haha, to ne, něco s nima podniknu. Jen ta nemoc se mě nějak nechce pustiiiiit!

11.5.2007 14:06

maťa napsal(a):
A já zas prchám něco dělat....musím dát velkým psům najíst, sobě taky a troška luxnout, páč Batulka je s tím línáním strašná, aby čovek luxoval denně

Hezký zbytek dníčku a krásný víkend těm, kdož tu budou až v pondělí

Tak to jo,tak to máte pěkný víkendový plán..To já ještě nevím co budeme dělat..
Vendi tak na výstavě psů taky nějakého vyber,ať máte co na hlídání a vysávání
Maťi kyti máš krásné .A bacha ať se v tom bazénu neutopíte

11.5.2007 14:09

proxima napsal(a):
Tak to jo,tak to máte pěkný víkendový plán..To já ještě nevím co budeme dělat..
Vendi tak na výstavě psů taky nějakého vyber,ať máte co na hlídání a vysávání
Maťi kyti máš krásné .A bacha ať se v tom bazénu neutopíte

No Evi já chci pesana až budeme mít plot, aby se pořád nemusel hlídat... A ještě jsem se nerozhodla jaké plemeno !

11.5.2007 14:14

No Evi já chci pesana až budeme mít plot, aby se pořád nemusel hlídat... A ještě jsem se nerozhodla jaké plemeno !

Tak já se s Váma loučím! Přeju všem krásný víkend, krásné dva dny volno ať už s koníkama doma nebo někde na cestách!!! Papa V.

11.5.2007 14:27

Tak já se s Váma loučím! Přeju všem krásný víkend, krásné dva dny volno ať už s koníkama doma nebo někde na cestách!!! Papa V.

Ahojka!! Tak máme další díl Rady starších?? To je super!!!

11.5.2007 14:28

Tak jsem tam byla,holký,se podívat na valáška,je strašně hodnej,nekope ani nekouše,ale strašně se vleče v kroku,to já moc ráda nemám,dovedeš si představit toho koníka třeba při třicetikilometrový vyjížďce,kdy se jde nějákých 4-5 km krokem,furt strkat?To já ho radši budu brzdit,ale strkat néééé!!!!!To Moruši nadávám,že se bojí,ale ta si hezky vykračuje za koníkem,a on nešel ani za tím koněm....

11.5.2007 14:33

jaruska napsal(a):
Tak jsem tam byla,holký,se podívat na valáška,je strašně hodnej,nekope ani nekouše,ale strašně se vleče v kroku,to já moc ráda nemám,dovedeš si představit toho koníka třeba při třicetikilometrový vyjížďce,kdy se jde nějákých 4-5 km krokem,furt strkat?To já ho radši budu brzdit,ale strkat néééé!!!!!To Moruši nadávám,že se bojí,ale ta si hezky vykračuje za koníkem,a on nešel ani za tím koněm....

Je krásnej,to jo,ale fakt ten krok,to bylo co noha nohu mine,a asi to byl trošku víc závislák,protože jsem pak vyjela úplně sama bez koně a to řehtal a zapomněl dávat bacha na cestu a málem sebou švihnul,a opravdu celou cestu řval a hledal,odkud se kůň objeví.Takže bych sama určitě jezdit nemohla a kdyby se takhle pořád loudal,tak vyrostu!

11.5.2007 14:34

jaruska napsal(a):

Jaruš no to je celá moje kobylka... ve výběhu nabitá energií a pod sedlem se sotva vleče

11.5.2007 14:42

jaruska napsal(a):
Je krásnej,to jo,ale fakt ten krok,to bylo co noha nohu mine,a asi to byl trošku víc závislák,protože jsem pak vyjela úplně sama bez koně a to řehtal a zapomněl dávat bacha na cestu a málem sebou švihnul,a opravdu celou cestu řval a hledal,odkud se kůň objeví.Takže bych sama určitě jezdit nemohla a kdyby se takhle pořád loudal,tak vyrostu!

Ahoooj Járůůůů!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já už si zvědavostí málem okousala nehty!!!!
Teda koňouch je krásnýýý!!!!!!Ale jestli chceš slyšet co je to líný kůň,tak ti předám Juru až přijede a ten ti řekné....NIKDýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý ýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!
On přesně takového měl-krásný hodný koník,ale Jura už pak raději chodil pěšky a táhl ho za sebou...To bylo fakt utrpení!!!!!!!
Tak to Jaru sháněj dál!!
Ale je jinak krásňoučkýýý!!!

11.5.2007 14:49

proxima napsal(a):
Ahoooj Járůůůů!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Já už si zvědavostí málem okousala nehty!!!!
Teda koňouch je krásnýýý!!!!!!Ale jestli chceš slyšet co je to líný kůň,tak ti předám Juru až přijede a ten ti řekné....NIKDýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý ýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!
On přesně takového měl-krásný hodný koník,ale Jura už pak raději chodil pěšky a táhl ho za sebou...To bylo fakt utrpení!!!!!!!
Tak to Jaru sháněj dál!!
Ale je jinak krásňoučkýýý!!!

Ahojky Evííí,já takovýho slimáka taky nechci,byť je opravdu krásnej a hodnej,ale fakt moc pomaléééj,já mám radši trošičku chodivější,né zase stříkačky,co nedokážou jít krok,jen klusokrok,to už jsem si taky zažila,ale prostě normálně jdoucího koníka,takže ještě počkám.Taky mě trochu zarazilo to,že není evidentně zvyklej chodit sám,což já bych čas od času využila,tak ještě budu hledat,ale Moruši si zatím nechááám!
Živě si představuju Jurku,jak za sebou táhne koně,hihi-nebyla by foteškááá???

11.5.2007 14:53

jaruska napsal(a):
Ahojky Evííí,já takovýho slimáka taky nechci,byť je opravdu krásnej a hodnej,ale fakt moc pomaléééj,já mám radši trošičku chodivější,né zase stříkačky,co nedokážou jít krok,jen klusokrok,to už jsem si taky zažila,ale prostě normálně jdoucího koníka,takže ještě počkám.Taky mě trochu zarazilo to,že není evidentně zvyklej chodit sám,což já bych čas od času využila,tak ještě budu hledat,ale Moruši si zatím nechááám!
Živě si představuju Jurku,jak za sebou táhne koně,hihi-nebyla by foteškááá???

To Jarů by fotečka nebyla-on tak nadával,že bych se ani fotit neodvážila
Né to jsme měli ještě obyč foťák,takže jsem fotila jen málo...počkej podívám se ...Ale jinak to byl krásnej valášek.Teď vozí postižené děti v Kociánce v Brně..
Jura to byl zase ten věčně klusací...to taky není ono,to máš pravdu...
Tak hledej dál...budeme se taky dívat a informovat tě!!!!
Moruško,zatím žůstáváš doma!!!!!!!!!!!!!!!!!

11.5.2007 15:00

proxima napsal(a):
To Jarů by fotečka nebyla-on tak nadával,že bych se ani fotit neodvážila
Né to jsme měli ještě obyč foťák,takže jsem fotila jen málo...počkej podívám se ...Ale jinak to byl krásnej valášek.Teď vozí postižené děti v Kociánce v Brně..
Jura to byl zase ten věčně klusací...to taky není ono,to máš pravdu...
Tak hledej dál...budeme se taky dívat a informovat tě!!!!
Moruško,zatím žůstáváš doma!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mates....

11.5.2007 15:09

proxima napsal(a):
Mates....

Jaru a co to bylo za kombinaci???Paint a ....

11.5.2007 15:20

jezabel napsal(a):
Jaruš no to je celá moje kobylka... ve výběhu nabitá energií a pod sedlem se sotva vleče

Jaruško, škoda, že ten koník nechce chodit, jinak je moc krásnej. Ještě jsem chtěla říct Evičce, že nejdůležitější pro cestování je dobrá mapa, kterou máme vždy u sebe a možná spíše poradí ti co nejezdí, protože ti potřebují poradit. Tak snad se někdo najde, kdo napíše, co by ho zajímalo.Taky máte u vás tak příšernej vichr? Až se skoro bojím, jak to fičí, že na nás spadne ta lípa, co nám stojí vedle domu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík