Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2007 15:21

Opět jsme o krůček dál k té stovečce.

11.5.2007 15:30

charliebob napsal(a):

Tak já na tom Boží začnu dělat-jen nevím kdo mě poradí a kde vezmu materiály...
Jinak fičí u nás taky pořádně-oni to hlásili..ale svítí sluníčko a je teplo a dusno...
Tak si držte klobouky a lípu

11.5.2007 15:36

proxima napsal(a):
Tak já na tom Boží začnu dělat-jen nevím kdo mě poradí a kde vezmu materiály...
Jinak fičí u nás taky pořádně-oni to hlásili..ale svítí sluníčko a je teplo a dusno...
Tak si držte klobouky a lípu

Já ti mohu poradit, co s sebou vozíme. Jinak nějaké materiály by měla mít určitě Jaruška, ne? Ty tvoří spousty stezek.

11.5.2007 16:03

charliebob napsal(a):
Já ti mohu poradit, co s sebou vozíme. Jinak nějaké materiály by měla mít určitě Jaruška, ne? Ty tvoří spousty stezek.

Tak to já ráda si nechám poradit!!!!!!!!Jarušky se taky zeptám..
Jéžiš teď byl u nás slejvák ale jen tak 5minut a bouřka a vítr přestal..

maťa

11.5.2007 16:16
maťa

charliebob napsal(a):

Holkýýýýýý tuť je sodoma gomora!!!! Nevím, jak ti cvoci v telce přišli na to, že na Vysočině a Jižní Moravě ta vichřice nebude!!!! Maj fakt ty satelity nějaký zastaralý

Sousedům opět "odešel" skleník, teda takovej ten z tlustýho igelitu, a mně se na střeše cukaj tašky sto let starý
A každou chvilku stopro vypnou proud, páč tadyk to je všecko tak kvalitně urobený, že ho vypínaj při každým zahřmění a zafoukání

Takže čekám slejvák a kdo ví co, vypínám PC a du s detektivkou v ruce držet střechu

Pááááájkoooo

A všem přeju, aby vám ten vichr moc neuškodil!!!!!!!!!!!!!

11.5.2007 16:32

maťa napsal(a):
Holkýýýýýý tuť je sodoma gomora!!!! Nevím, jak ti cvoci v telce přišli na to, že na Vysočině a Jižní Moravě ta vichřice nebude!!!! Maj fakt ty satelity nějaký zastaralý

Sousedům opět "odešel" skleník, teda takovej ten z tlustýho igelitu, a mně se na střeše cukaj tašky sto let starý
A každou chvilku stopro vypnou proud, páč tadyk to je všecko tak kvalitně urobený, že ho vypínaj při každým zahřmění a zafoukání

Takže čekám slejvák a kdo ví co, vypínám PC a du s detektivkou v ruce držet střechu

Pááááájkoooo

A všem přeju, aby vám ten vichr moc neuškodil!!!!!!!!!!!!!

Eví,jasan,že poradím,jen se musíš ptát a když si dáš do vyhledávače jezdecká turistika nebo Turistika na koni,vyjedou Ti všemožný stránky,určitě si něco vybereš.
Co je poník za kombinaci vůbec nevím,ale určitě to s paintem nemá nic společnýho,je to jen větší strakatej poník,a když se chtěl pást a já ho vedla,tak zabral a měla jsem co dělat,abych mu v tom zabránila,a to měl v pusince udidlo,no pro malý děti by určitě nebyl,rychle by přišel na to,jak s nima zamést,měl dost mohutnej krk a ten náležitě využíval při tom tahu k tý pastvině.I když potvůrka Moruše to zezačátku dělala taky a dneska si nedovolí bez mýho svolení na povel VOLNO sklonit hlavu.
Už musím zase letět,Evííí,moc hezkej koníček COURÁČEK!!!!!!

11.5.2007 17:42

jaruska napsal(a):
Eví,jasan,že poradím,jen se musíš ptát a když si dáš do vyhledávače jezdecká turistika nebo Turistika na koni,vyjedou Ti všemožný stránky,určitě si něco vybereš.
Co je poník za kombinaci vůbec nevím,ale určitě to s paintem nemá nic společnýho,je to jen větší strakatej poník,a když se chtěl pást a já ho vedla,tak zabral a měla jsem co dělat,abych mu v tom zabránila,a to měl v pusince udidlo,no pro malý děti by určitě nebyl,rychle by přišel na to,jak s nima zamést,měl dost mohutnej krk a ten náležitě využíval při tom tahu k tý pastvině.I když potvůrka Moruše to zezačátku dělala taky a dneska si nedovolí bez mýho svolení na povel VOLNO sklonit hlavu.
Už musím zase letět,Evííí,moc hezkej koníček COURÁČEK!!!!!!

No tak nám tady už tolik nefučí, jenom je tu dusno horko a občas začne pršet ale to je tak 5-10 vteřin takže je to na ho*** ... Jinak koníšek je klásný ale když je to takovej lenivec, tak bych ho nevzala mi stačí naše Gogi kterou nezajímá nic víc než: " kdy už dostanu oves? a co seno? no já se chci jít pást" takhle nějak to vypadá když má hlad takže prakticky pořád

naše Gogi

11.5.2007 18:36

jezabel napsal(a):
No tak nám tady už tolik nefučí, jenom je tu dusno horko a občas začne pršet ale to je tak 5-10 vteřin takže je to na ho*** ... Jinak koníšek je klásný ale když je to takovej lenivec, tak bych ho nevzala mi stačí naše Gogi kterou nezajímá nic víc než: " kdy už dostanu oves? a co seno? no já se chci jít pást" takhle nějak to vypadá když má hlad takže prakticky pořád

naše Gogi

je tu někdo??

maťa

11.5.2007 19:15
maťa

jezabel napsal(a):
je tu někdo??

Ahoj Jezabel....su tu jáááá
Vichr vcelku utichl, a tak sem se odvážila zapnout PC

maťa

11.5.2007 19:16
maťa

charliebob napsal(a):

A Gogi je hezky kulatá.....je vidět, co ji nejvíc baví

11.5.2007 19:29

maťa napsal(a):
A Gogi je hezky kulatá.....je vidět, co ji nejvíc baví

No to je tím že je za 2 týdny rodí

maťa

11.5.2007 20:08
maťa

jezabel napsal(a):

Tak to přeju krásné a zdravé prtě

11.5.2007 20:09

jezabel napsal(a):

Joo,Evííí,zapomněla jsem pochválit ty třásně,je to moc hezký a koníkům to ulehčuje ty trampoty s mouchama,kteří jsou na to citliví.
Tak co,neodnesl někoho z Rady uragán???To byla hrůůza,Jaruška škemrala,že by chtěla jet ven,tak jsem jí říkala-děvče,zase vychladni,jí je to úplně fuk,ona nedokáže domyslet,co by se všechno mohlo stát,tady ve Slaným lítali hatiti a furt někde něco přišroubovávali,viděli jsme i hezky rozčíslej strom cestou dom,takže takovejdle vichr je opravdu náš úhlavní nepřítel.Nebojíme se takovýho toho normálního větru,kterej i dost fouká,ale tohle bylo opravdu příliš a radši jsme zůstali doma!!!!

11.5.2007 20:12

maťa napsal(a):
Tak to přeju krásné a zdravé prtě

Už jsem zase tady a taky přeji krásné, zdravé mrně. Tak jak jste přečkali vichr. Tady to bylo jednu chvíli docela hrozný, ale naštěstí stromy nepadali, ani střechy nikomu neuletěli. Ale Emil ještě nebyl v lese, tak uvidíme, jestli jim to napáchalo nějaké škody později. Snad ne. Už jich bylo docela dost.

11.5.2007 20:13

jaruska napsal(a):
Joo,Evííí,zapomněla jsem pochválit ty třásně,je to moc hezký a koníkům to ulehčuje ty trampoty s mouchama,kteří jsou na to citliví.
Tak co,neodnesl někoho z Rady uragán???To byla hrůůza,Jaruška škemrala,že by chtěla jet ven,tak jsem jí říkala-děvče,zase vychladni,jí je to úplně fuk,ona nedokáže domyslet,co by se všechno mohlo stát,tady ve Slaným lítali hatiti a furt někde něco přišroubovávali,viděli jsme i hezky rozčíslej strom cestou dom,takže takovejdle vichr je opravdu náš úhlavní nepřítel.Nebojíme se takovýho toho normálního větru,kterej i dost fouká,ale tohle bylo opravdu příliš a radši jsme zůstali doma!!!!

A určitě jste dobře udělali.

11.5.2007 20:16

charliebob napsal(a):
A určitě jste dobře udělali.

Holky, ta naše Linda pořád nechce, aby jsme jí šahali na mrňouse. Chápu, je to prvorodička, ale taky vám to kobylky udělali. Jak dlouho jí to bude držet. Kdykoliv se přiblížím, už ho schovává.

11.5.2007 20:22

charliebob napsal(a):
Holky, ta naše Linda pořád nechce, aby jsme jí šahali na mrňouse. Chápu, je to prvorodička, ale taky vám to kobylky udělali. Jak dlouho jí to bude držet. Kdykoliv se přiblížím, už ho schovává.

joo,Boží,některá to dělá,zkus jí přivázat a ona pak zjistí,že mu neublížíš,ale časem se to srovná-chce to u něj sedět a počkat,on se přihrne sám.

11.5.2007 20:26

jaruska napsal(a):

AHoj holkýýý! Tak já teda na vyjížďce byla, ale bylo to fakt náročný! Docela často jsem měla namále, aby mě to nesfouklo ze sedla, občas i Burák při poryvu větru zavrávoral - a to je pořádnej silák! Přežili jsme na loukách i v lese, nic na nás nikde nespadlo, Burákovi krásně vlála hříva a když mi zazvonil v kapse mobil, tak jsem jen ve cvalu hodila otěže za hrušku, lovila v kapse a pak telefonovala... tak krásně se cválalo, že se mi ani nechtělo ho brzdit, haha!
Boží, moje kobyla klidně nechala lidi, aby hned po porodu - i později - na malýho sahali... myslím jako už loni, když rodila prvně. Letos mi malýho porodila přímo před očama v pravé poledne, abych to prý měla v přímém přenosu.... . Vůbec jsem neměla problém s prckama manipulovat, mohla jsem s nimi dělat cokoli... ale každá kobča asi není tak důvěřivá. I Linda si dá tak za týden říct, uvidíš .
Evííí, tak stránky o turistice? A jen dálkové? Turistika na koni jsou i delší vyjížďky do okolí, nebo nééé? k dálkové turistice bych se moc připojit nemohla, ach jo...
Jaruško, poník je hezkej, ale barva nejezdí, viď? Možná i proto chodil tak pomalu, že se mu nechtělo od koní. Někdy to tak vypadá, jak když mají zataženou ruční brzdu...

maťa

11.5.2007 20:32
maťa

jackie napsal(a):
AHoj holkýýý! Tak já teda na vyjížďce byla, ale bylo to fakt náročný! Docela často jsem měla namále, aby mě to nesfouklo ze sedla, občas i Burák při poryvu větru zavrávoral - a to je pořádnej silák! Přežili jsme na loukách i v lese, nic na nás nikde nespadlo, Burákovi krásně vlála hříva a když mi zazvonil v kapse mobil, tak jsem jen ve cvalu hodila otěže za hrušku, lovila v kapse a pak telefonovala... tak krásně se cválalo, že se mi ani nechtělo ho brzdit, haha!
Boží, moje kobyla klidně nechala lidi, aby hned po porodu - i později - na malýho sahali... myslím jako už loni, když rodila prvně. Letos mi malýho porodila přímo před očama v pravé poledne, abych to prý měla v přímém přenosu.... . Vůbec jsem neměla problém s prckama manipulovat, mohla jsem s nimi dělat cokoli... ale každá kobča asi není tak důvěřivá. I Linda si dá tak za týden říct, uvidíš .
Evííí, tak stránky o turistice? A jen dálkové? Turistika na koni jsou i delší vyjížďky do okolí, nebo nééé? k dálkové turistice bych se moc připojit nemohla, ach jo...
Jaruško, poník je hezkej, ale barva nejezdí, viď? Možná i proto chodil tak pomalu, že se mu nechtělo od koní. Někdy to tak vypadá, jak když mají zataženou ruční brzdu...

Tééééda Jani, to jste s Burákem odvážlivci Hlavně, že jste dojeli v pořádku Si představ, kdyby byl Buráček drobek.....už bys měla vyhlídkový let, místo vyjížďky Já bych tak taky chtěla takovýho Buráčka!!! Pořádnej kusanec hrdýho koně....a to by se jezdilo, vlály by nám hřívy - ta má není k zahození - a bylo by to príma

My taky přežili....jen sousedovic skleník opět ne A nedaj si říct a nedaj

11.5.2007 20:32

jackie napsal(a):

No to jsi teda holka statečná, v tomhle vychru by mě nikdo ven na koni nevyhnal, ani kdyby mi dával milion A Linduši holt dáme chvilku času a budeme věřit, že nás k němu někdy pustí.

11.5.2007 20:33

jackie napsal(a):

no my jsme tady skoro žádnej vítr neměli prtoože jsme v údolí ale Nahoře to museli mít hrozný..jinak jsem byla v klidu jezdit jsem proježdovala ale úpe good!!

11.5.2007 20:33

charliebob napsal(a):
No to jsi teda holka statečná, v tomhle vychru by mě nikdo ven na koni nevyhnal, ani kdyby mi dával milion A Linduši holt dáme chvilku času a budeme věřit, že nás k němu někdy pustí.

Píši čím dál více hrubek, tak se moc omlouvám. Budu si to lépe kontrolovat.

maťa

11.5.2007 20:34
maťa

charliebob napsal(a):

No Boží, a nedá se Linda nějak "podplatit"??? jako že bys ji donesla dobrůtku a dala vždycky tehdy, když nechá malého dojít k tobě, nebo ho pohladit.....

11.5.2007 20:37

jezabel napsal(a):
no my jsme tady skoro žádnej vítr neměli prtoože jsme v údolí ale Nahoře to museli mít hrozný..jinak jsem byla v klidu jezdit jsem proježdovala ale úpe good!!

No já se vám taky přiznám, že na jiným koni než na Burákovi bych si v tomhle uragánu vůbec ven netroufla. Jenže on to vůbec neřeší, jde si svým tempem, jen mi ho bylo trochu líto, když jsem po něm chtěla cval proti větru... tý jo, to bylo teda kondiční cvičení!!! Ale jak fičelo, nestihl se ani zpotit... no ale on by se v tom tempíčku, v jakém cváláme (většinou ostatní koně klušou), asi ani nezapotil No jo, asi to není Burák, ale Bourák.... tudíž patříme do rodinky s Motorkou

11.5.2007 20:39

maťa napsal(a):
No Boží, a nedá se Linda nějak "podplatit"??? jako že bys ji donesla dobrůtku a dala vždycky tehdy, když nechá malého dojít k tobě, nebo ho pohladit.....

To je nádherná fotka a nějaký takový fígl budeme muset vymyslet. Ale hezky pomaloučku, aby jsme jí ještě více nevystrašili. Ona i před tím měla ráda svůj klid, Ivetka se o ní sama stará a jezdí na ní, vše v pohodě, ale na nějaké šmajchlení ona nikdy nebyla. Je to taková naše dámička.

maťa

11.5.2007 20:39
maťa

maťa napsal(a):

No jooo Jani, máš určo radost, s tak klidného a rozumného a velkého a hrdého kusance Buráčka, viď??? Tiše a v dobrém závidím!!

Zde má hříva před rokem Bych k Buráčkovi ladila, že???

11.5.2007 20:42

maťa napsal(a):
No jooo Jani, máš určo radost, s tak klidného a rozumného a velkého a hrdého kusance Buráčka, viď??? Tiše a v dobrém závidím!!

Jůůůů, Mati, ty máš téééda hřívu!!! Tu by ti Burák určitě záviděěěl!!!!! To víš, že mám z toho mýho prďoly radost, však ono je ho taky dost, hlavně při krmení, ale jinak je to zatím ten nejspolehlivější kůň, jakého jsem kdy měla pod zadkem... jsem zvědavá na Breberu, příští týden začneme s ježděním.... jééé, holky, to bude asi boulí, modřin a odřenin... jak budu padat

11.5.2007 20:43

maťa napsal(a):

kokám jsem se asi někde zasekla ne.tedka jsem pryšla od koní byla jsem jim dát vodu novou do nádrže.Dneska jsem stříkala ferdu jak je pokousanej od poníka honzíka chudák je celej flekatej nová barva hnědák s modrými puntíky

maťa

11.5.2007 20:46
maťa

jackie napsal(a):
Jůůůů, Mati, ty máš téééda hřívu!!! Tu by ti Burák určitě záviděěěl!!!!! To víš, že mám z toho mýho prďoly radost, však ono je ho taky dost, hlavně při krmení, ale jinak je to zatím ten nejspolehlivější kůň, jakého jsem kdy měla pod zadkem... jsem zvědavá na Breberu, příští týden začneme s ježděním.... jééé, holky, to bude asi boulí, modřin a odřenin... jak budu padat

Kdepák, já mám hřívu jen nahoře a Buráček přes celé krčisko
Takže závidím jáááá

Neboooj,. Breberu zvládneš....to nebude tak horký Budem držet všecky palečky a pěstičky a tlapičky a pařátky

Boží, děkuju za pochvalinku dotky, já tyhle nebeské úkazy úplně miluju!!!! Jen mít kvalitnější foťáček

maťa

11.5.2007 20:47
maťa

woldemortik napsal(a):
kokám jsem se asi někde zasekla ne.tedka jsem pryšla od koní byla jsem jim dát vodu novou do nádrže.Dneska jsem stříkala ferdu jak je pokousanej od poníka honzíka chudák je celej flekatej nová barva hnědák s modrými puntíky

pochvalu fotky, né dotky....taky nějak dneska sekám chybule

11.5.2007 20:47

woldemortik napsal(a):

Martinko, takže vanička na drbání nepomohla? Ale četla jsem v tvém tématu, že vám tam přibyly kobyly? Jestli jo, tak to nejspíš je ten pravý důvod jeho chování! Má ve Ferdovi konkurenta, musí ho tudíž zlikvidovat... Kastrace by pomoci mohla, ale nemusela, někdy tohle hřebčácký chování zůstane i po kastraci... a stejně nejmíň tři měsíce by ani nevěděl, že už je valach, hladina hormonů je většinou ještě dost vysoká. Můj čerstvě kastrovaný valach hřebčil ještě měsíc, ale jsou i vytrvalejší kousci...

11.5.2007 20:49

woldemortik napsal(a):

Teda, Maťo, o takové hřívě se mě může jenom zdát. Fakt super. Martino a to je ten poník na něj tak moc ošklivej, to ho kouše do krve? To bych asi nevydržela a oddělila bych ho.

11.5.2007 20:51

jackie napsal(a):
Martinko, takže vanička na drbání nepomohla? Ale četla jsem v tvém tématu, že vám tam přibyly kobyly? Jestli jo, tak to nejspíš je ten pravý důvod jeho chování! Má ve Ferdovi konkurenta, musí ho tudíž zlikvidovat... Kastrace by pomoci mohla, ale nemusela, někdy tohle hřebčácký chování zůstane i po kastraci... a stejně nejmíň tři měsíce by ani nevěděl, že už je valach, hladina hormonů je většinou ještě dost vysoká. Můj čerstvě kastrovaný valach hřebčil ještě měsíc, ale jsou i vytrvalejší kousci...

traky si myslim,zejtra dělám ohradu honzíkovy v zlášt doufám,že si zvykne chudák ferda nechce ai přijít se napít akyž se lavina přiblíží k ferdovy hned běží a jde po něm chudák ferda je po dnešním stříkání dezinfekce celí modry

11.5.2007 20:52

charliebob napsal(a):
Teda, Maťo, o takové hřívě se mě může jenom zdát. Fakt super. Martino a to je ten poník na něj tak moc ošklivej, to ho kouše do krve? To bych asi nevydržela a oddělila bych ho.

Maťo, nevím jaký máš foťáček, ale pro mě coby naprostého laika a fotografa amatéra, jsou tyhle nebeský fotky opravdová nádhera. A myslím to smrtelně vážně.

11.5.2007 20:53

maťa napsal(a):
pochvalu fotky, né dotky....taky nějak dneska sekám chybule

Mati, to je hezkýýý! Já takhle fotila v létě z letadla, když jsme letěli z Djerby...

11.5.2007 20:53

charliebob napsal(a):

taky se přídám s ukazama

11.5.2007 20:54

charliebob napsal(a):
Maťo, nevím jaký máš foťáček, ale pro mě coby naprostého laika a fotografa amatéra, jsou tyhle nebeský fotky opravdová nádhera. A myslím to smrtelně vážně.

A ještě jedna kupa mraků...

maťa

11.5.2007 20:56
maťa

charliebob napsal(a):

Jééé Božíííí, děkujúúúú Se úplně červenám! Mám Olympus C-120, jeden z prvních digi u nás Už mi nestačí, ale učil mě fotit pět let
Když si prohlédnu fotky zpětně, jak jsem fotila před dvěma lety, je to děsnej rozdíl....každej někdy ale začít musí, takže myslím, že za dva roky budeš taky fotit báječně a notabene fotky máš hezké

Já se budu učit fotit ještě tak sto let....nejsu technickej typ a všecko objevuju dvacet let za vopicema

Tak ještě jedna nebeská

11.5.2007 20:56

charliebob napsal(a):

hej ta hříva je klásná!! Když sem byla malá měla jsem vlasy dlouhé pod zadek ale jaksi teďka to mám 10čísel pod ramena delší už necu..

11.5.2007 20:57

jackie napsal(a):

Tak že by dnes padla stovka??? Tady malá ,co mám na ustájení

maťa

maťa

jackie napsal(a):
Mati, to je hezkýýý! Já takhle fotila v létě z letadla, když jsme letěli z Djerby...

Jééé Jani to je krásná fotka!!! Máš lepší foťák a líp fotíš....já teprvá začínám Už abych uměla fotit jako ty....to bude teprvá něco....

woldemortik napsal(a):
taky se přídám s ukazama

Já to vždycky říkala, že jste holky šikovný. A dneska už padám do hajan, jsem nějak "KO"

maťa

11.5.2007 20:59
maťa

jackie napsal(a):
A ještě jedna kupa mraků...

Jani, to je jak kornout zmrzliny, ty mraky!!! MŃam mňam

11.5.2007 21:00

jezabel napsal(a):
hej ta hříva je klásná!! Když sem byla malá měla jsem vlasy dlouhé pod zadek ale jaksi teďka to mám 10čísel pod ramena delší už necu..

Tak a to mám za to, že jsem zlobila, protože ta poslední nebeská se nám neukázala. Teď už opravdu dobrou noc.

maťa

11.5.2007 21:00
maťa

jezabel napsal(a):

Boží, tak hezké chrupkání a sníčky

11.5.2007 21:01

woldemortik napsal(a):
taky se přídám s ukazama

A já vám sem dám něco nááádherného (nemyslím teď fotku, ale kout přírody)... schválně, kde to je a co tam točili? Kdo bude prvníííííí?????

11.5.2007 21:01

jezabel napsal(a):

Boži to jdeš nějak brzo ne-e??? Já zítra nevstávám ,ale v neděli už v 6 jedeme na závody mno

maťa

11.5.2007 21:02
maťa

maťa napsal(a):

Martí, máš moooc krásnou oblohu!!! Hezčí, než jáááá
Tyhle úkazy jsou fakticky na focení nejlepší....je to krása, co ta příroda dovede

11.5.2007 21:02

maťa napsal(a):

a ještě...

11.5.2007 21:03

jezabel napsal(a):
Boži to jdeš nějak brzo ne-e??? Já zítra nevstávám ,ale v neděli už v 6 jedeme na závody mno

a poslední... Tipnete si někdo? Exteriéry kterého filmu????

11.5.2007 21:04

jezabel napsal(a):

hej to je úpe kláása

11.5.2007 21:05

jezabel napsal(a):

Janí,to neví ani Olda,a to se přišel podívat až k počítači,tak honemm,co to je?Mořina to nejniii....

11.5.2007 21:05

jezabel napsal(a):
hej to je úpe kláása

Hádám,Vinetou a nevím jak se píše

maťa

11.5.2007 21:06
maťa

jezabel napsal(a):
hej to je úpe kláása

Teda Jani, já nemám tucha Ale fotečky jsou to překrásnéééé

Tady Slovensko, kousek za Vrútkama....moje nejmilejší místo na Slovensku

11.5.2007 21:06

charliebob napsal(a):
Tak a to mám za to, že jsem zlobila, protože ta poslední nebeská se nám neukázala. Teď už opravdu dobrou noc.

Booží,dobrou a pozdravuj prcka!!!

maťa

11.5.2007 21:08
maťa

jezabel napsal(a):

No Jezabel, mě mamka odmala držela na kratičko, páč chtěla kluka a né holku A tak, sotva sem mohla do toho kafrat, ihned sem si nechala narůst hřívu a požadovala to i po Míťovi později Dnes jí má delší, než já, a tak su zas nespokojená

Inu mám komplex z dětství a hřívu už nikdá nesundám

jaruska napsal(a):
Janí,to neví ani Olda,a to se přišel podívat až k počítači,tak honemm,co to je?Mořina to nejniii....

A moc se mi nesmějte. Ale dáváte sem teď tak krásné fotečky, že nemůžu jít ani do těch hajan a musím koukat na další a další.

jaruska napsal(a):

Božííí, správně!!! Máš u mě taky čokoškuuuu!!! Jsou to Plitvická jezera ve Slovinsku a točili tam Vinnetoua!!! Je to tam nádherný, loni jsem si tam vyjela s kámoškou na zájezd, na tři dny, vyfotily jsme stovky snímků... nejradši bych tam zůstala...

11.5.2007 21:09

maťa napsal(a):
No Jezabel, mě mamka odmala držela na kratičko, páč chtěla kluka a né holku A tak, sotva sem mohla do toho kafrat, ihned sem si nechala narůst hřívu a požadovala to i po Míťovi později Dnes jí má delší, než já, a tak su zas nespokojená

Mati, já měla taky celý dětství klučičí sestřih! A stejně jako ty, jak jsem si mohla vše podle svého, nechala jsem si narůst vlasy až k pasu... ale jak pak šel čas, už mám zase vlasy na kluka

11.5.2007 21:11

maťa napsal(a):

Teda já se mám, já budu pěkně tlušťoučká a kulaťoučká.

11.5.2007 21:12

jackie napsal(a):
Mati, já měla taky celý dětství klučičí sestřih! A stejně jako ty, jak jsem si mohla vše podle svého, nechala jsem si narůst vlasy až k pasu... ale jak pak šel čas, už mám zase vlasy na kluka

ttj.. no mamka chtěla holku tak co.. ale teďka to zkracuju po ramena..

maťa

11.5.2007 21:13
maťa

jackie napsal(a):

Téda Jani, bezva tip na dovču!!! Tam určo někdá zajedem!!!!! Už si to píšuuuuuu

Hmm-.....možná ji někdá taky sundám, ale zatím mě to ani nenapadlooo Spíš bych tajně ostříhala Míťu, abych neměla konkurenci Stejně si všici myslí, že sme brácha se ségrou a né partneři.....někdá je to bezva, někdá ovšem néééé

Nooo a od přírodních úkazů přejdu k jednomu úkazu v naší kuchyni Míťova tvarohová buchta ve tvaru psích kostiček Nejsme normální...jááá vííímmm

11.5.2007 21:14

charliebob napsal(a):
Teda já se mám, já budu pěkně tlušťoučká a kulaťoučká.

boži copak??

maťa

11.5.2007 21:14
maťa

charliebob napsal(a):

Nebudeš Božííííí, to vyběháš s koníkama a prckem

11.5.2007 21:15

maťa napsal(a):
Téda Jani, bezva tip na dovču!!! Tam určo někdá zajedem!!!!! Už si to píšuuuuuu

Hmm-.....možná ji někdá taky sundám, ale zatím mě to ani nenapadlooo Spíš bych tajně ostříhala Míťu, abych neměla konkurenci Stejně si všici myslí, že sme brácha se ségrou a né partneři.....někdá je to bezva, někdá ovšem néééé

Nooo a od přírodních úkazů přejdu k jednomu úkazu v naší kuchyni Míťova tvarohová buchta ve tvaru psích kostiček Nejsme normální...jááá vííímmm

Míťova tvarohová buchta je naprosto jedinečná.

11.5.2007 21:16

bednarik petr napsal(a):
Tak že by dnes padla stovka??? Tady malá ,co mám na ustájení

tady po deseti dnech,focené dnes.

maťa

11.5.2007 21:17
maťa

charliebob napsal(a):
Míťova tvarohová buchta je naprosto jedinečná.

Jedinečná je, že??? Míťa taky S normálním chlapem bych totiž nevydržela, ale že bude ještě trhlejší, než já, mě nenapadlo ani ve snu

11.5.2007 21:17

maťa napsal(a):

no nic lidi! Já pádím!! papa!! zítra ukážu fotejdy ze závodů!!

11.5.2007 21:19

maťa napsal(a):

No Boží, a jestli ještě založíš stovku, tak vyhraješ další čokoškůůůů!!!! To už abys začala hubnout, hihi!!!
Tak holky, já jdu taky do hajan, už nemám sílu dál sedět u PC na tvrdé kuchyňské židli , zadek mám samý otlak, haha, už vím, jak je koním, když jim nesedí sedlo

11.5.2007 21:20

jezabel napsal(a):
no nic lidi! Já pádím!! papa!! zítra ukážu fotejdy ze závodů!!

Já už taky opravdu mizím. Zítra bude asi dlouhý den, pozvali jsme pár nejbližších a sejdeme se u stáje. Popijeme, poklábosíme. Škoda, že jste všici z daleka. Moc ráda bych vás tady všechny přivítala. Začátkem prázdnin chystáme už větší mecheche, tak třeba si uděláte výlet.

maťa

11.5.2007 21:22
maťa

jackie napsal(a):
No Boží, a jestli ještě založíš stovku, tak vyhraješ další čokoškůůůů!!!! To už abys začala hubnout, hihi!!!
Tak holky, já jdu taky do hajan, už nemám sílu dál sedět u PC na tvrdé kuchyňské židli , zadek mám samý otlak, haha, už vím, jak je koním, když jim nesedí sedlo

Tak dobrou dětičky a hezké spaníčko, já frčím nakrmit psinda a uvařit Míťovi Pohádku mládí, už volal, že se blíží k domovu

Dobrou a páááá

11.5.2007 21:26

jackie napsal(a):

to já zejtra jedu do prahy do zoo tak jsem dám fota zeber

11.5.2007 21:35

woldemortik napsal(a):
to já zejtra jedu do prahy do zoo tak jsem dám fota zeber

jo tak čokoládama tady házíte jo !!! a co já já nic nedostanu?

11.5.2007 21:37

bednarik petr napsal(a):
jo tak čokoládama tady házíte jo !!! a co já já nic nedostanu?

.

11.5.2007 21:53

bednarik petr napsal(a):
.babulenka

já mám taky dlouhý vlásky,tady jsem ještě těhule,

11.5.2007 21:55

bednarik petr napsal(a):
já mám taky dlouhý vlásky,tady jsem ještě těhule,

tak si tady kecám sama,no jo ,ať žijí šimlíci

11.5.2007 21:58

bednarik petr napsal(a):
tak si tady kecám sama,no jo ,ať žijí šimlíci

asi budu letec

11.5.2007 22:02

bednarik petr napsal(a):
asi budu letec

A tak jsem se poprvé díval na Nema

11.5.2007 22:08

bednarik petr napsal(a):
A tak jsem se poprvé díval na Nema

vspomínka na Herinu

12.5.2007 06:43

charliebob napsal(a):

Dobré ránko všem! Ani nevím, jak je to možné, ale už jsem od šesti vzhůru... ach jo, zrovna v sobotu, když bych se mohla pořádně vyspat... No co, aspoň budu mít ten volný den hoooodně dlouhý!
No jo, Soni, když my jsme asi všichni hrozní spáči, proto sis tu večer povídala už sama, haha! Krásný fotky! Ten tvůj Peťula je mooooc roztomilej! A je ti podobnej! Tak jo, přivezu ti čokoškůůůů, až pojedu do vašich končin! Když vy tam v tom severním moravským koutě jste ode mne strááášně daleko!
Nejspíš jsem tu teď taky sama, ale nevadí, stejně za půl hodinky razím za koníkama, dneska Brebča dostane sedlo, tak vám ju fotnu . Půjdeme se jen cournout na ruce.

A počítám dobře? Že dneska padne ta stovkáááá???? Že joooo???

12.5.2007 07:21

jackie napsal(a):
Dobré ránko všem! Ani nevím, jak je to možné, ale už jsem od šesti vzhůru... ach jo, zrovna v sobotu, když bych se mohla pořádně vyspat... No co, aspoň budu mít ten volný den hoooodně dlouhý!
No jo, Soni, když my jsme asi všichni hrozní spáči, proto sis tu večer povídala už sama, haha! Krásný fotky! Ten tvůj Peťula je mooooc roztomilej! A je ti podobnej! Tak jo, přivezu ti čokoškůůůů, až pojedu do vašich končin! Když vy tam v tom severním moravským koutě jste ode mne strááášně daleko!
Nejspíš jsem tu teď taky sama, ale nevadí, stejně za půl hodinky razím za koníkama, dneska Brebča dostane sedlo, tak vám ju fotnu . Půjdeme se jen cournout na ruce.

A počítám dobře? Že dneska padne ta stovkáááá???? Že joooo???

Také přeji všen krásné dobré ránko. Myslela jsem si, že dneska budu první, protože mě Emil vzbudil už v půl šesté a mazal to skontrolovat do lesa, jestli ten včerejší vichr nenapáchal další škody, ale ten můj počítač mě prostě až do teďka nechtěl pustit na internet. Tak nevím, asi jsem ho včera zavařila.
Soni, to ještě nevíš, že obzvláště já chodím spát se slepicema.Moc šancí s vámi pokecat večer nemám, neboť normálně usínám v půl deváté u televize. Takže seriály vidím vždy jen kousek a zbytek mi dovypráví Ivetka druhý den.
Máš krásného mrňouse. Je vidět, že se má dobře. Přeji mu do života jen všechno dobré a hlavně zdravíčko............Taky jsem tu jen na chvilku, protože jsem si přikázala, že už opravdu musím vyplejt zahrádku, už to potřebuje a pak musím ještě poskládat dříví, co mi Emilek naštípal, abych s vámi neprokecala celičký den. No a odpoledne čekáme příbuzné a známé.

12.5.2007 07:29

charliebob napsal(a):
Také přeji všen krásné dobré ránko. Myslela jsem si, že dneska budu první, protože mě Emil vzbudil už v půl šesté a mazal to skontrolovat do lesa, jestli ten včerejší vichr nenapáchal další škody, ale ten můj počítač mě prostě až do teďka nechtěl pustit na internet. Tak nevím, asi jsem ho včera zavařila.
Soni, to ještě nevíš, že obzvláště já chodím spát se slepicema.Moc šancí s vámi pokecat večer nemám, neboť normálně usínám v půl deváté u televize. Takže seriály vidím vždy jen kousek a zbytek mi dovypráví Ivetka druhý den.
Máš krásného mrňouse. Je vidět, že se má dobře. Přeji mu do života jen všechno dobré a hlavně zdravíčko............Taky jsem tu jen na chvilku, protože jsem si přikázala, že už opravdu musím vyplejt zahrádku, už to potřebuje a pak musím ještě poskládat dříví, co mi Emilek naštípal, abych s vámi neprokecala celičký den. No a odpoledne čekáme příbuzné a známé.

Když už jsem vám představila náš zvěřinec, tak ještě chybí Balda, to je ten velký pes, Tomoušek, ten menší a Šmudlinku znáte a s nimi náš Emil.

12.5.2007 07:35

charliebob napsal(a):
Když už jsem vám představila náš zvěřinec, tak ještě chybí Balda, to je ten velký pes, Tomoušek, ten menší a Šmudlinku znáte a s nimi náš Emil.

A teď už chybí akorát naše liliputky. Ta světlá je naše slepička Blaženka, ten tmavej kohoutek je Drsoň a ten světlej kohoutek je jejich syn a náš první chovatelský úspěch, co se týče chovu liliputek, Jasoň. Drsoň proto, že je to nejstatečnější ochránce naší stáje. Letos sedí Blaženka na 10 vajíčkách, tak třeba budou letos dvě kuřátka. Loni totiž seděla na pěti vajíčkách a byl z toho Jasoň.

12.5.2007 07:39

charliebob napsal(a):
A teď už chybí akorát naše liliputky. Ta světlá je naše slepička Blaženka, ten tmavej kohoutek je Drsoň a ten světlej kohoutek je jejich syn a náš první chovatelský úspěch, co se týče chovu liliputek, Jasoň. Drsoň proto, že je to nejstatečnější ochránce naší stáje. Letos sedí Blaženka na 10 vajíčkách, tak třeba budou letos dvě kuřátka. Loni totiž seděla na pěti vajíčkách a byl z toho Jasoň.

Tak a teď už jsem se vám představila naprosto komplet. Nikdo jiný už mě nenapadá. Tady sedí Blaženka na vajíčkách. Strašně piští, když na ní jukneme.

12.5.2007 07:41

charliebob napsal(a):
Tak a teď už jsem se vám představila naprosto komplet. Nikdo jiný už mě nenapadá. Tady sedí Blaženka na vajíčkách. Strašně piští, když na ní jukneme.

Jsem tu stále sama, tak už mažu na to pletí. Mějte se tu krásně, pokecejte a koukejte dneska pokořit tu STOVKU!

12.5.2007 08:13

charliebob napsal(a):
Jsem tu stále sama, tak už mažu na to pletí. Mějte se tu krásně, pokecejte a koukejte dneska pokořit tu STOVKU!

ahoj holky,já teprve vstávám, jdu do vedlejší dědiny do obchodu,pak vyperu koně na pastviny a hurá do Zoo do Olomouce ,tak jsem zvědavá co všechno bude míti malej ukouslé. Ty fotky jsou Jani starší,ted už je Petr velkej chlap.

12.5.2007 08:13

charliebob napsal(a):

Já jsem tady taký,ale dneska s Váma taky moc nepokecám,i když mám domácí vězení,ba né,nemám,ale Olda s Jaruškou si jedou užít do Slanýho a já muším péct králíka a ubiráť kómnaty,ale po obědě bychom chtěli ject véééén s koňadrama,tak se moc těšůůů!!!Ve Slaným jsou Husitské slavnosti a od samýho rána výstava havětě drobné,na níž se dere hlavně Jaruška,poněvadž jí táta slíbil koupit králíka.No,musí,když jí včera jednoho zahmoždil a já ho dneska peču!

12.5.2007 08:19

jaruska napsal(a):
Já jsem tady taký,ale dneska s Váma taky moc nepokecám,i když mám domácí vězení,ba né,nemám,ale Olda s Jaruškou si jedou užít do Slanýho a já muším péct králíka a ubiráť kómnaty,ale po obědě bychom chtěli ject véééén s koňadrama,tak se moc těšůůů!!!Ve Slaným jsou Husitské slavnosti a od samýho rána výstava havětě drobné,na níž se dere hlavně Jaruška,poněvadž jí táta slíbil koupit králíka.No,musí,když jí včera jednoho zahmoždil a já ho dneska peču!

Tak Olda kupuje králíka a ty ho pečeš,chudák Jarunka,cha cha to je rodina,cha cha u nás je králík každý víkend mama ho peče snad na všechny způsoby. Ukaž mi už toho valacha ,prosíííím
Veta mi potvrdil,že hříbě má nohy v pořádku a otec blbě stojí,huráááá

12.5.2007 08:22

bednarik petr napsal(a):
Tak Olda kupuje králíka a ty ho pečeš,chudák Jarunka,cha cha to je rodina,cha cha u nás je králík každý víkend mama ho peče snad na všechny způsoby. Ukaž mi už toho valacha ,prosíííím

.

12.5.2007 08:29

jaruska napsal(a):

Soni,to je krásnej rozdíl těch kobylčích prdelek,a ta nájemní kobča bylo vidět,že byla asi začervená,měla velký bříško,když k Tobě přišla,ta fotka za těch 10 dní u Tebe už je hezčí,už nemá škrkavkovej pupek!

12.5.2007 08:33

jaruska napsal(a):
Soni,to je krásnej rozdíl těch kobylčích prdelek,a ta nájemní kobča bylo vidět,že byla asi začervená,měla velký bříško,když k Tobě přišla,ta fotka za těch 10 dní u Tebe už je hezčí,už nemá škrkavkovej pupek!

-,jo myslíš že se spravuje,mě se taky zdá,ale vidím jí každy den.

12.5.2007 08:36

bednarik petr napsal(a):

Joo,no tak kobušku bereš,joo?A to už budeš mít kobušky tři,že jo?No aspoň jim nebude smutno,no néé?
No já jim přikázala,ať nekupujou samici,ale samce,že si ho připustím na tu druhou samici,tak jsem zvědavá,jestli přivezou samici,hihi!!!
Jooo,Boooží,už mám první verše básničky pro Tvého malého prcíčka,těš sééééé!!!!!Já bych potřebovala vědít,jak se jmenuje,ještě jste nic nevymysleli????

12.5.2007 08:36

bednarik petr napsal(a):

tady ještě sama,ať jí ten můj tučanga nezakrývá,Maurína byla větší v roce,ale myslím,že ta kobylka to dožene,

12.5.2007 08:38

bednarik petr napsal(a):
tady ještě sama,ať jí ten můj tučanga nezakrývá,Maurína byla větší v roce,ale myslím,že ta kobylka to dožene,

nebudu,budu mít jen dvě,tahle na zimu poputuje odkud přišla.

12.5.2007 08:40

bednarik petr napsal(a):
nebudu,budu mít jen dvě,tahle na zimu poputuje odkud přišla.

Samci jsou potřeba,chacha škoda kdybys bydlela blíže tak si u nás můžeš vybrat máme tak 200králíků a teď se zase rodí ,otec je ma..gor..!!!!!!!!!!!

12.5.2007 08:41

bednarik petr napsal(a):

Joo,Soni,valášek je na předchozí Radě,jsou tam 2 fotky,je fakt moc krááásnej!!!
Jo,kobča se určitě spravuje,opravdu,ona ta pastvina dělá divy!!!!
Jestlipak už má Lenička nějákou kobušenku,asi ne,ještě je brzy,ale už to taky bude co nevidět!!!!!

12.5.2007 08:43

jaruska napsal(a):
Joo,Soni,valášek je na předchozí Radě,jsou tam 2 fotky,je fakt moc krááásnej!!!
Jo,kobča se určitě spravuje,opravdu,ona ta pastvina dělá divy!!!!
Jestlipak už má Lenička nějákou kobušenku,asi ne,ještě je brzy,ale už to taky bude co nevidět!!!!!

aha to jsem si nevšimla,jak to že jsi se tak rozhodla?

12.5.2007 08:49

bednarik petr napsal(a):
Samci jsou potřeba,chacha škoda kdybys bydlela blíže tak si u nás můžeš vybrat máme tak 200králíků a teď se zase rodí ,otec je ma..gor..!!!!!!!!!!!

Jéé,200 králíků jsem v životě pohromadě neviděla,jen asi padesát a i to bylo fakt hodně,muselo se pro ně sekat fakt hooodně trávy.

12.5.2007 08:51

bednarik petr napsal(a):

Ahoj holky!!
To je fajn,že vás neodnesla vichřice!!!!!!
Jarů já chci taky králíká-takového s těma převislíma ušima zakrslého!!!Pak mě ho Jaruška nechá pohladit,joo??
My snídáme a půjdeme uklízet trní z pastviny..Koníci chudáci včera byli uplně šílení z much..No a nejhezčí pohled na ně byl,když jsme je šli večer schovávat a každý měl z mojich třásní jiný model...Někdo je neměl vůbec,někdo potrhané a viseli mu podél hlavy dolů,jiná je měl pod očima v půlce hlavy,,no sranda a škoda práce

12.5.2007 08:52

bednarik petr napsal(a):

Já to tam píšu,Soni,byl fakt moc pomalej,já jsem si představovala něco o kapku víc chodivějšího,tenhle je spíš pro někoho,kdo se teprve učí jezdit a ovládat koníka,je to takovej lenoch,třeba by se vychodil,ale ten krok už nepředěláš,pořád se bude v kroku vlíct.

12.5.2007 08:55

proxima napsal(a):
Ahoj holky!!
To je fajn,že vás neodnesla vichřice!!!!!!
Jarů já chci taky králíká-takového s těma převislíma ušima zakrslého!!!Pak mě ho Jaruška nechá pohladit,joo??
My snídáme a půjdeme uklízet trní z pastviny..Koníci chudáci včera byli uplně šílení z much..No a nejhezčí pohled na ně byl,když jsme je šli večer schovávat a každý měl z mojich třásní jiný model...Někdo je neměl vůbec,někdo potrhané a viseli mu podél hlavy dolů,jiná je měl pod očima v půlce hlavy,,no sranda a škoda práce

No jasně,Evííí,neboooj,Jaruška není(někdy)lakomá!
Týý joo,to my tady teda nemáme lesy,ale skoro vůbec tady na tom vidrholci nemají ti koně mouchy,vopravdu,to málokdy,že tady uvidíš na koni sedět mouchu,proto jsem hrozně ráda,že se mi jednou povedla vyfotit Kačenka,jak jí na nose sedí moucha,hihi!!

12.5.2007 09:00

jaruska napsal(a):
Já to tam píšu,Soni,byl fakt moc pomalej,já jsem si představovala něco o kapku víc chodivějšího,tenhle je spíš pro někoho,kdo se teprve učí jezdit a ovládat koníka,je to takovej lenoch,třeba by se vychodil,ale ten krok už nepředěláš,pořád se bude v kroku vlíct.

Jo,Ivčo,koukala jsi na posouzení fotek?U té Tvojí fotky mě rozesmáli tím komentářem-škoda těch větví-a těch plavek!!!!Tak příště musíš velet-všichni sundat plavkýýý,bude se fotíííít!!!!!
Tu mojí Moruši radši nikdo nekomentoval,poněvadž nenašli slov,hihi....

12.5.2007 10:44

charliebob napsal(a):

Tak,Boženko,ta je pro Tebe a Tvého malého hřebečka....

Krásný Arab pomiloval
něžnou huculenku,
Emil všechno dirigoval,
hříbě už je venku!!!

Bóóža v klídku na stůl nožky,
kafíčko si dává,
netuší,že z huculenky
hříbě vypadávááá!

Počasí mu celkem přálo,
žádnej vítr ledovej,
copak se nám narodilo???
Krááásnej hřebec medovej!!!!

Na hříbátko kouká EMU-
copak to tu máte???
Já ho vezmu do Betlému,
není ono svaté???

Malý koník ještě neví,že
má moc kamarádů,
Cézárek ho pěkně olíže,
celá zádíčka i bradůů!

Maminka však synka střeží
najevo dá starost,
přiblížit se lze jen stěží,
Bóža má však radost!

Radostí jí tečou slzy,
že je hříbě zdrávo,
snad ho pohladíš si brzy,
máš na to snad právo!!!!

To je fajn,že zůstane tam,
kde se právě narodil.
Rozhodně tam nebude sám,
se svým stádečkem by chodil!!!!!

Krásné lesy,louky stráně
bude tam mít pro sebe!
Jsou tam srny,lišky,káně,
krásný pohled na nebe!!!!

Eliška je taky členkou,
taky se tu raduje!
Procházečce s huculenkou
s hříbátkem se věnuje!

VŠICHNI Z RADY PŘEJOU ZDRAVÍ,ŽÁDNEJ BLÁZINEC,
PŘIJEDEM SE PODÍVATI NA VÁŠ KRÁÁÁSNEJ ZVĚŘINEC!!!!!!!

maťa

12.5.2007 11:27
maťa

charliebob napsal(a):

Jarčííííííííííííííí, ty jsi úúúúúplně božskááááááááááááááááá !!!!!!!!!!!!!!!!!

Panebože to je prostě náááááááádhernáááááááá nejnááááádhernejšííííí báááásničkáááááá

Nemám slov.....já fakt nemám slov!!!!!!!!!!!!!!

Je to úúúúžasnýýýýýý, úúúúúžasnýýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!!! Až tu brečím dojetím!!!!

Jen sem si odskočila od stavění toho příšerně složitýho bazénu a tady taková kráááása!!!!!

Úžasný!!!!.....

12.5.2007 11:52

maťa napsal(a):

Panebože to je prostě náááááááádhernáááááááá nejnááááádhernejšííííí báááásničkáááááá

Je to úúúúžasnýýýýýý, úúúúúžasnýýýýýý!!!!!!!!!!!!!!!!!! Až tu brečím dojetím!!!!

Jen sem si odskočila od stavění toho příšerně složitýho bazénu a tady taková kráááása!!!!!

Úžasný!!!!.....

Jarů,to je krásný,opravdu.

12.5.2007 12:08

maťa napsal(a):

Úžasný!!!!.....

Jů! Tady se člověk dozví věcí! Aj si zacestuje a zalítá letadlem. (Aspon virtuálně!). Když už se tu mihli psíci, tak sem také jednoho dám. Maltézáčka, ale není můj!

12.5.2007 12:43

bednarik petr napsal(a):

Holčičky mojééé,moc děkujůůůůů,,já když mám z něčeho radost,tak mi to jde úúplně samo,už skládám i básničku Jarušce a Kačence,jak se mají holky rády!!!Kačenka tak hezky na Jarušku řehtá a jak jí vidí,tak se k ní hned přihrne,ale Jaruška jí nekrmí,jenom se Kačenka přijde pomuchlovat!

12.5.2007 15:49

jaruska napsal(a):
Jo,Ivčo,koukala jsi na posouzení fotek?U té Tvojí fotky mě rozesmáli tím komentářem-škoda těch větví-a těch plavek!!!!Tak příště musíš velet-všichni sundat plavkýýý,bude se fotíííít!!!!!
Tu mojí Moruši radši nikdo nekomentoval,poněvadž nenašli slov,hihi....

No jo koukala jsem tam Vtipálkové Asi začnu kvůli nim fotit akty

12.5.2007 15:50

bednarik petr napsal(a):

Tédá Jarů kde se to v tobě bere

12.5.2007 16:32

monikafris napsal(a):
Jů! Tady se člověk dozví věcí! Aj si zacestuje a zalítá letadlem. (Aspon virtuálně!). Když už se tu mihli psíci, tak sem také jednoho dám. Maltézáčka, ale není můj!

dneska jsem lonžovala a blbla s poničkou a anučila jsem jí na slovo zvedat na zadní je fakt moc učenlivá

12.5.2007 18:29

woldemortik napsal(a):
dneska jsem lonžovala a blbla s poničkou a anučila jsem jí na slovo zvedat na zadní je fakt moc učenlivá

jak mám zmenšit fotku aby byla v povoleném formátu JpG

12.5.2007 18:32

bednarik petr napsal(a):
jak mám zmenšit fotku aby byla v povoleném formátu JpG

Soni,klikni na fotku pravým tlačítkem,tam si vyber-otevřít v programu-Malování a tam pak Obrázek roztáhnout či zkosit,tak ho zmenšíš,musíš tam dát nějáký míry,třeba 65 na 65,to je jen příklad.

12.5.2007 18:38

maťa napsal(a):

Úžasný!!!!.....

Máti,nebrééééč,a nebo teda brééč,no,dojetím jsou slzičky povolenýýýý!!!!!!
Už máte složenej bazének pro Agbíška?My jsme se odpoledne-měla jsem to jako odměnu za perfektně upečenýho králíka a super bramboknedl,byli podívat ve Slaným,bylo tam vystoupení České barokní společnosti,no,hezký to bylo,ale bílej koník tý paní si zaboha nechtěl lehnou na povel a dokonce 2 x sebou prásknul na záda-zvednul se na zadní a přepadl na záda,bylo to až hrozný.Ale nedostala ho na zem,ještě to asi dvakrát zkusila a pak toho nechala,koníkovi se prostě nechtělo!!!!Fotky dodám večer,neb mi zase došla baterka,musím najít nějákej pořádnej klacek a jdu jí dobít!!!!
Ivčo,děkujůůůů!!!!!!!!

12.5.2007 18:53

charliebob napsal(a):

Ahooooj! Všechny moc zdravím! Holký, já měla úúúúžasnýýýý den!!! Začnu od začátku... Tulík už se jakž takž zařadil do našeho ministádečka...

12.5.2007 18:53

charliebob napsal(a):

Už může i na bližší vzdálenost k Brebče...

12.5.2007 18:54

charliebob napsal(a):

Tady Tulík...

12.5.2007 18:55

charliebob napsal(a):

A ještě Tuláčkův portrétek

12.5.2007 18:55

charliebob napsal(a):

Tady Vilíček při drbání

12.5.2007 18:56

charliebob napsal(a):

A tady trošku zlobeníčka, Vilda už našel svého kámoše, jupíí!!!

12.5.2007 18:56

charliebob napsal(a):

12.5.2007 18:57

charliebob napsal(a):

12.5.2007 18:57

charliebob napsal(a):

12.5.2007 18:58

charliebob napsal(a):

12.5.2007 18:58

charliebob napsal(a):

12.5.2007 18:59

charliebob napsal(a):

A Vilda si chce hrát, i když Tulík už je moooc unavenéééj!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík