zebra
napsal(a):
...
Více foto na www.ngz-online.de/bilderserien/2004-1215apassionata/apassionata/apassionata(0).html
Ps:ta závorka s nulou má být hranatá!
Jdete se na to juknout?Já ne...
zebra
napsal(a):
Tak tady to je-apassionata!
Tak se pokochejte!![]()
A ty sis na tom webu nepřečetla, že kopírování jejich fotek je zakázáno?? Já pořád nechápu, že vám tady nikomu nedochází, že i fotky na webu jsou něčí majetek a vy je svým kopírováním vlastně kradete... To si myslíte, že když je fotograf zveřejní, že mu je můžete klidně ukrást a zkopírovat?? To je jako byste uviděli na parkovišti auto, řekli si, že je vlastně dal majitel veřejnosti k dispozici a tak si ho ukradli... ![]()
Je to hnus hnusnej...![]()
PS: Pokud jsi kontaktovala majitele fotek a máš od něj písemné povolení fotky kopírovat, tak se ti samozřejmě omlouvám.
impact
napsal(a):
A ty sis na tom webu nepřečetla, že kopírování jejich fotek je zakázáno?? Já pořád nechápu, že vám tady nikomu nedochází, že i fotky na webu jsou něčí majetek a vy je svým kopírováním vlastně kradete... To si myslíte, že když je fotograf zveřejní, že mu je můžete klidně ukrást a zkopírovat?? To je jako byste uviděli na parkovišti auto, řekli si, že je vlastně dal majitel veřejnosti k dispozici a tak si ho ukradli... ![]()
PS: Pokud jsi kontaktovala majitele fotek a máš od něj písemné povolení fotky kopírovat, tak se ti samozřejmě omlouvám.
fakt, tie fotky su prilis umelecke
, aby ich robil nejaky amater, ktoremu je jedno, ci sa jeho fotky siria dalej bez zvolenia...
impact
napsal(a):
Hele Impacte ty fakt musis buzerovat kazdyho????!!!!
dandys3
napsal(a):
Hele Impacte ty fakt musis buzerovat kazdyho????!!!!