Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.5.2007 12:26

janamalik napsal(a):
.

Daf Ondráš - Hradištko

14.5.2007 12:26

janamalik napsal(a):
.

Jééé,JaniM,ahoooj,Tebe už jsem neviděláá...No joo,Bubáček Ti poroste před očadlama,bude to taková zmenšenina věže Aifelovy,ale je fakt nááádhernej!!!
Jéé,Kladrubáčky já miluju,a přiznám se,že o trošičku víc ty černý,ale moc se mi líběj i ti běloušové,jsou taky náádherní!!!!Je to naše národní památka a jsem na ně jako češka nááležitě pyšná,jakým to oplýváme bohatstvím!!!!

14.5.2007 12:27

janamalik napsal(a):
Daf Ondráš - Hradištko

Ondráš v akci

sadzi saj

14.5.2007 12:35
sadzi saj

jaruska napsal(a):
Jééé,JaniM,ahoooj,Tebe už jsem neviděláá...No joo,Bubáček Ti poroste před očadlama,bude to taková zmenšenina věže Aifelovy,ale je fakt nááádhernej!!!
Jéé,Kladrubáčky já miluju,a přiznám se,že o trošičku víc ty černý,ale moc se mi líběj i ti běloušové,jsou taky náádherní!!!!Je to naše národní památka a jsem na ně jako češka nááležitě pyšná,jakým to oplýváme bohatstvím!!!!

Teda ti Kladrubáci jsou fakt nádherní V ten pátek by to šlo, v práci bych mohla končit ve 4 hod., takže kolem čtvrt bych mohla být u Mari.

14.5.2007 12:46

sadzi saj napsal(a):
Teda ti Kladrubáci jsou fakt nádherní V ten pátek by to šlo, v práci bych mohla končit ve 4 hod., takže kolem čtvrt bych mohla být u Mari.

Uvidíme Andy, nevim jak ve škole, buď ji mít budeme a přijedu až tak kolem 5 až 6 nebo ji mít nebudeme a pak je mi to fuk, kdy tam budu, ale raději mi napiš sms, já na tebe číslo nemám, páč mám new mob.
Nazdar Jarči, no já mám připravené ještě další fotky Bubka a Bonči. Kladrubáci jsou krásní a ty ceny za ně taky, ale jako národní památka to tak být musí!Taky jsem na ně pyšná!

14.5.2007 12:48

janamalik napsal(a):
Uvidíme Andy, nevim jak ve škole, buď ji mít budeme a přijedu až tak kolem 5 až 6 nebo ji mít nebudeme a pak je mi to fuk, kdy tam budu, ale raději mi napiš sms, já na tebe číslo nemám, páč mám new mob.
Nazdar Jarči, no já mám připravené ještě další fotky Bubka a Bonči. Kladrubáci jsou krásní a ty ceny za ně taky, ale jako národní památka to tak být musí!Taky jsem na ně pyšná!

A víš na co jsem taky pyšná Jarči, na tohle, na tuhle krásnou naši krajinu!

14.5.2007 12:50

janamalik napsal(a):
A víš na co jsem taky pyšná Jarči, na tohle, na tuhle krásnou naši krajinu!

Tohle je taky od nás, nádhera co, uplně mě to uchvátilo, když jsem to fotila, my jsme totiž o víkendu s Oldou tourismovali, víš, vlastně ještě s Ezou, nohy mě bolí , ale stálo to za to!

14.5.2007 12:59

janamalik napsal(a):
Tohle je taky od nás, nádhera co, uplně mě to uchvátilo, když jsem to fotila, my jsme totiž o víkendu s Oldou tourismovali, víš, vlastně ještě s Ezou, nohy mě bolí , ale stálo to za to!

Elzik turista

14.5.2007 13:00

janamalik napsal(a):

Jéé,JaniM,to je krááásná fotka toho CAŘIHRADŮŮŮ!!!!Tos fotila sama????

14.5.2007 13:02

janamalik napsal(a):
Elzik turista

Mno a taky Olda s Bončou, vedle Bubák a ty uši to je Mája a na ní jsem jáAle je to focené v klusu, páč Mája se loudala a pořád jsem musela dobíhat, tak je to trochu mázlé

14.5.2007 13:05

jaruska napsal(a):
Jéé,JaniM,to je krááásná fotka toho CAŘIHRADŮŮŮ!!!!Tos fotila sama????

No, to jsem fotila, taky se mi to hrozně líbí,je to teda přiblížené na maximum, ale vyšlo to docela pěkně, viď, ještě ten západ, no krása.
Tady jsme začali taky trénovat na jízdárněOlda se rozhodl, že ze mě možná taky něco bude

14.5.2007 13:07

janamalik napsal(a):
No, to jsem fotila, taky se mi to hrozně líbí,je to teda přiblížené na maximum, ale vyšlo to docela pěkně, viď, ještě ten západ, no krása.
Tady jsme začali taky trénovat na jízdárněOlda se rozhodl, že ze mě možná taky něco bude

14.5.2007 13:12

janamalik napsal(a):

No a tohle mi tam postavil a řekl, že to má tak 90 cm, tak jsem to najela, (fotil on a zrovna je to tak blbě brané, přišla trochu pod skok), když jsem to přeskočila, tak řekl, no, to mělo tak 110, ale zvládla jsi to dobře, pacholek, on moc dobře věděl, že kdyby mi řekl, že to má 110 v životě bych to nejela a on ti pak na to řekne, všechno je jednou poprvé, co na to říct, chlap no

14.5.2007 13:12

janamalik napsal(a):

Ten západ se ti opravdu poved,co to je za hrad?Neříkej,že Hazmburk.....
Já taky fotím jen Oldu a Jarušku,a tohle jsem je fotila,jak jdou a Moruše šla pořád taky,někdy to mázlý je a někdy není,v klusu se to asi mázne,a to já bych chtěla někdy vyfotit Jarušku,jak tryská,tak nevím,jak tohle dopadne!!!!

14.5.2007 13:19

jaruska napsal(a):
Ten západ se ti opravdu poved,co to je za hrad?Neříkej,že Hazmburk.....
Já taky fotím jen Oldu a Jarušku,a tohle jsem je fotila,jak jdou a Moruše šla pořád taky,někdy to mázlý je a někdy není,v klusu se to asi mázne,a to já bych chtěla někdy vyfotit Jarušku,jak tryská,tak nevím,jak tohle dopadne!!!!

Já nevím arči, ale Hazmburg to není, je to focené z Lovoše směrem na západ.Jéé, tem to spolu sluší, snad jednou moji mrňouskové budou s Oldou taky tak jezdit, zatím je ale neplánujeme
Ale jarči, kdyby se ti povedlo vyfotit Jarušku v trysku z koně, tak by jsi byla teda kádr, já jsem ho zkoušela fotit ze cvalu z Máji a měla jsem plné ruce práce, foťák v ruce, v druhý otěže, vedle bubák na nás dorážel a mája má ten cval takový dost udrncaný, takže z toho stejně nic nebylo
Tady Olda v akci s jednou kobylou po Catango Z, ale je to taky mázlé

14.5.2007 13:35

janamalik napsal(a):
Já nevím arči, ale Hazmburg to není, je to focené z Lovoše směrem na západ.Jéé, tem to spolu sluší, snad jednou moji mrňouskové budou s Oldou taky tak jezdit, zatím je ale neplánujeme
Ale jarči, kdyby se ti povedlo vyfotit Jarušku v trysku z koně, tak by jsi byla teda kádr, já jsem ho zkoušela fotit ze cvalu z Máji a měla jsem plné ruce práce, foťák v ruce, v druhý otěže, vedle bubák na nás dorážel a mája má ten cval takový dost udrncaný, takže z toho stejně nic nebylo
Tady Olda v akci s jednou kobylou po Catango Z, ale je to taky mázlé

Jéé,JaniM,Ty jsi dobráá,takovou vejšku!!!!Já tuhle s Moruší skočila jenom takovej malej stromek povalenej na zemi v rokličce a měla jsem z toho málem smrt,ale né z toho,že bych to skočila,ale že jsem nespadla,já skákat vůůůbec neumím a ještě ta hrůůůša tam,no prostě radši neskáču vůůbec,tohle bylo jen omylem.Já jsem nabízela Moruši,aby to objela,bylo tam místečka na objetí dostatek,ale ona někdy přemejšlí tak,aby si zase tam moc nezaběhla,tak to vzala přímým směrem hezky za Oldou a za Kačenkou,ti dva z toho měli taky málem smrt,že jsme to přeskočily!

14.5.2007 13:53

jaruska napsal(a):
Jéé,JaniM,Ty jsi dobráá,takovou vejšku!!!!Já tuhle s Moruší skočila jenom takovej malej stromek povalenej na zemi v rokličce a měla jsem z toho málem smrt,ale né z toho,že bych to skočila,ale že jsem nespadla,já skákat vůůůbec neumím a ještě ta hrůůůša tam,no prostě radši neskáču vůůbec,tohle bylo jen omylem.Já jsem nabízela Moruši,aby to objela,bylo tam místečka na objetí dostatek,ale ona někdy přemejšlí tak,aby si zase tam moc nezaběhla,tak to vzala přímým směrem hezky za Oldou a za Kačenkou,ti dva z toho měli taky málem smrt,že jsme to přeskočily!

Teda Jarči, jsi dobrá, ve westernu skákat, taky se mi to jednou povedlo a je pravda, že ta hruška tam opravdu vadíJsi šikulka, přežily jste obě, Motoruška si asi na chvíli chtěla zkusit stát se malým parkurákem, ale nepočítala s tebou
Jarči, já jsem na Bonče ještě jak piňďa, je to kus kobyly, takže mě tam asi stejně moc necítí,ale taky jsem se bála, ale přeci jen Bonče věřím a poznala jsem, že mě nenechá ve štychu a když jsem ještě pod kontrolou Oldy, který snad ví, co dělá, tak to nějak přežít musím

14.5.2007 14:02

janamalik napsal(a):
Teda Jarči, jsi dobrá, ve westernu skákat, taky se mi to jednou povedlo a je pravda, že ta hruška tam opravdu vadíJsi šikulka, přežily jste obě, Motoruška si asi na chvíli chtěla zkusit stát se malým parkurákem, ale nepočítala s tebou
Jarči, já jsem na Bonče ještě jak piňďa, je to kus kobyly, takže mě tam asi stejně moc necítí,ale taky jsem se bála, ale přeci jen Bonče věřím a poznala jsem, že mě nenechá ve štychu a když jsem ještě pod kontrolou Oldy, který snad ví, co dělá, tak to nějak přežít musím

Jo,jsem sice dobrá,JaniM,ale já to původně vůbec skočit nechtěla,to néé,já přecházím do klusu hned,jak vidím něco na zemi,ale tohle něják neplánovaně nevyšlo!!Ale je fakt,že jsme přežily obě dvě,což je prííma!!Ale kdyby zrovínka někdo vyfotil můj výraz v obličeji,tak by se hooodně divil,jak se dokážu šklebit,když se bojííím!!!!

14.5.2007 15:00

jaruska napsal(a):
Jo,jsem sice dobrá,JaniM,ale já to původně vůbec skočit nechtěla,to néé,já přecházím do klusu hned,jak vidím něco na zemi,ale tohle něják neplánovaně nevyšlo!!Ale je fakt,že jsme přežily obě dvě,což je prííma!!Ale kdyby zrovínka někdo vyfotil můj výraz v obličeji,tak by se hooodně divil,jak se dokážu šklebit,když se bojííím!!!!

Ahoj Holky,

nějak nestíhám a koukám jek jedete jako draci. Pořád jsem v očekávání ale Jaruško jestlibudeš mít pravdu že to bude kobylka, tak snad bychom měli rodit v termínu.

Jinak ti posílám 2 fotečky nápadníka Jesinky, ale nejsou nic moc, příště se polepším a nebo první víkend v červnu tam budou závody, tak se mužetet přijed podívat

14.5.2007 15:00

dolinka napsal(a):
Ahoj Holky,

nějak nestíhám a koukám jek jedete jako draci. Pořád jsem v očekávání ale Jaruško jestlibudeš mít pravdu že to bude kobylka, tak snad bychom měli rodit v termínu.

Jinak ti posílám 2 fotečky nápadníka Jesinky, ale nejsou nic moc, příště se polepším a nebo první víkend v červnu tam budou závody, tak se mužetet přijed podívat

a ještě hlavička

14.5.2007 15:01

dolinka napsal(a):
a ještě hlavička

a beganka s kámoškou

14.5.2007 15:01

dolinka napsal(a):
a beganka s kámoškou

a poslední

14.5.2007 16:13

dolinka napsal(a):
a poslední

čau Leni, tak rozmnožovací sezona je v plném proudu, co, neboj, určitě budeš mít hřebečka, jako my všichni tady na RaděBeganka je pěkná, posílám taky jednu od nás

14.5.2007 16:21

janamalik napsal(a):
čau Leni, tak rozmnožovací sezona je v plném proudu, co, neboj, určitě budeš mít hřebečka, jako my všichni tady na RaděBeganka je pěkná, posílám taky jednu od nás

Jani, jen to ne, my chcem kobylku do chovu, ale ono to je jedno hlavně že to bude zdravé.

Jo beganka je pěkná a je na prodej

A máš pravdu že připouštěcí sezona je v proudu, Jesinka si už 5x užívala a dneska jede znovu, tak ještě aby si jenom neužívala a hlavně aby zabřezla

14.5.2007 17:33

dolinka napsal(a):
Ahoj Holky,

Ahooooj,Leničko,to víš,že to bude kobulenka,já Ti jí moc a moc a moc přeju,a ať je hezky vybarvená jako maminka!!!!!Doufám,že hned,jak se vylíhne,tak jí fotneš a hned jí uvidíme na Radě.
Jesinka zabřezne,uvidíš,jen ať je u hřebce dokud půjde ke koni,a necháš jí tam do druhý říje?To asi ne,viď???
No joo,šimličéék je kráááásnej!!!!!

14.5.2007 17:35

dolinka napsal(a):
a ještě hlavička

Pěknej koník,dost podobnej Topasovi,ale to tenhle není že ne?

maťa

14.5.2007 18:01
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Ahojky všem....nestíhám, dočítat budu později, a tak jen v rychlosti...

V Němčourech je Sodoma Gomora, vichřice, tornáda, kroupy a bouřky a bohužel se to žene na nás!!! Očekávat to můžem dnes v noci od západu a během zítřka i směr východ
Míťa mě informoval, a bohužel zasejc jede do Němčour zpátky, takže tím pojede znova a já tadyk sama úplně umřu strachy o něj, i o nás....o bazén....su fakt zvědavá, zda ta krycí plachta na tom bazénu vydrží

Takže holky, radši všecko ukotvěte, zapevněte a tááák, a budu držet paluchy, ať to všici přežijem ve zdraví, páč já tyhle vichřice a tornáda nesnáším, čovek se tomu neubrání, neuteče, všecko to poláme a odnese

Tadyk jedna ze včerejška, ale to ještě nebyl bazén dopuštěný celý, takže Batulka tak tak, ale dosáhla a Ibišek taky!

maťa

14.5.2007 18:02
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Batulka

maťa

14.5.2007 18:03
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Ibišek

maťa

14.5.2007 18:03
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Griška Miška

maťa

14.5.2007 18:05
maťa

janamalik napsal(a):
Black

A Džipka Už po koupání, páč sem ju nestíhala fotit, je ještě poněkud hysterická

A frčím zabednit, co můžu!!!! Mějte se krásně a ať to zvládnete bez problémů

14.5.2007 18:10

markemic napsal(a):
Pěknej koník,dost podobnej Topasovi,ale to tenhle není že ne?

Néé,Markét,toto je Quarter Horse v barvě šimla,hezkej,viď????

14.5.2007 18:14

maťa napsal(a):
A Džipka Už po koupání, páč sem ju nestíhala fotit, je ještě poněkud hysterická

A frčím zabednit, co můžu!!!! Mějte se krásně a ať to zvládnete bez problémů

Jéé,máti,to je krááásný,jak pesani plovou!!!!!Ale Ibišek by potřál nějákej aspoň metrovej bazén,viď?????

14.5.2007 18:36

jaruska napsal(a):
Jéé,máti,to je krááásný,jak pesani plovou!!!!!Ale Ibišek by potřál nějákej aspoň metrovej bazén,viď?????

hej ty fotky sou úpe goood!! No ibišek je trošičku veliký na ten bazén Ale je to krása!!

14.5.2007 19:05

jezabel napsal(a):
hej ty fotky sou úpe goood!! No ibišek je trošičku veliký na ten bazén Ale je to krása!!

Lidi?? Tady nikdo není?? vy ste škaredí ='(

14.5.2007 19:19

jezabel napsal(a):
Lidi?? Tady nikdo není?? vy ste škaredí ='(

Tak já si budu povídat sama se sebou!! Tak si o mě nemyslete že sem spadla i když by to nemělo daleko k pravdě protože já už blbá sem nj.. co naděláš.. ale tak jinak to de .. hej lidi já jsem včera sletěla ze židle a asi mi v hlavě vypadlo kolečko a dělá mi tam bordel no a tak sem trošičku no nic.. heč sem včera byla v ZPA druhá s Jessulkou!! Je úpe strašně šikovná!! hej já jedu už na školní výlet na dva dny a tak tady nebudu blbé že? No tak sakra piště ne??

14.5.2007 19:25

janamalik napsal(a):
Black

Já jsem tadý. Hrozně mi blbne klávesnice asi díky těm virům.Mám Pc v háji. Tak jen fotkky sem dám.

14.5.2007 19:27

janamalik napsal(a):
Black

trojbarevná hříva

14.5.2007 19:27

jackie napsal(a):
angie

úhoří pruh, zatím velmi světloučký

14.5.2007 19:28

jackie napsal(a):
trojbarevná hříva

ještě hříva, fakt tříbarevná

14.5.2007 19:29

jackie napsal(a):
trojbarevná hříva

kus koňa

14.5.2007 19:30

janamalik napsal(a):
Black

Vilík... chytrej kluk, pod ocasem je nejlíp!!!

14.5.2007 19:31

janamalik napsal(a):
Black

JaniM, ten tvůj synek bubáčkovatej roste jako z vody! A to sebevědomí mají s Vildou stejný... jako z moře, haha! No holt hřebci, no joooo!!! Jé, teď mi zas písmenka chvilku fungujou!!!

14.5.2007 19:32

jackie napsal(a):
JaniM, ten tvůj synek bubáčkovatej roste jako z vody! A to sebevědomí mají s Vildou stejný... jako z moře, haha! No holt hřebci, no joooo!!! Jé, teď mi zas písmenka chvilku fungujou!!!

Hrdý hřebec

14.5.2007 19:33

jackie napsal(a):
Hrdý hřebec

...ale jak jde o drbání a mazlení, tak je z hrdého hřebce okamžitě miminko s chobůtkem

14.5.2007 19:33

jackie napsal(a):
Vilík... chytrej kluk, pod ocasem je nejlíp!!!

Jakcie: Sou klásní a Angie má nádhernou hžívu!! Fakt goood!!! úpe klááása!!! A Vilík je tay Kláásnýýý!! !!! !! !! !! Paintík??

14.5.2007 19:34

janamalik napsal(a):
Black

A jelikož i mazlení strašně unavuje, je čas dát si dvacet...

14.5.2007 19:35

jackie napsal(a):
...ale jak jde o drbání a mazlení, tak je z hrdého hřebce okamžitě miminko s chobůtkem

Ahojky jackie, teda z Angieho je kus chlapa, Vilík taky roste a jak už krásně vylínává!Chystám se ti psát meilíka, chtěla jsem se tě na něco zeptat.

14.5.2007 19:36

jackie napsal(a):

Ano, ano, Vilík je paintík, přímo ukázkově vybarvený, haha!
Takhle hajá v boudičce, kam jeho mamina nikoho nepustí. Takže Tulík čeká pokorně venku, až Brebera vyleze.... předtím ho totiž zevnitř vyhnala.

14.5.2007 19:37

jackie napsal(a):

A poslední - unikátní záběr, kdy se mi na jedno foto vešli všichni čtyři členové tohoto ministádečka

14.5.2007 19:53

jackie napsal(a):
A poslední - unikátní záběr, kdy se mi na jedno foto vešli všichni čtyři členové tohoto ministádečka

Vilík je strašně nádherný úpe kláásnéé hžíbáško! Chceš ho pak na western? Závodně?? Nebo ho prodáš?

14.5.2007 20:06

jezabel napsal(a):
Vilík je strašně nádherný úpe kláásnéé hžíbáško! Chceš ho pak na western? Závodně?? Nebo ho prodáš?

Vilíček je fakt nádhernej, jenže hned po narození jsem ho slíbila kamarádce, takže je její. Ale kdyby náááhodou couvla (ještě nemáme smlouvu), tak si ho určitě nechám. A na sport? Nenene, já nesportuju , měla bych ho do lesa, místo Buráka, ten by šel na důchod, hihi! Rozhodně bych ho neprodala nikomu cizíííímuuuu! To by moje srdíčko neuneslo!

maťa

14.5.2007 20:20
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Uufff, tak sem si zpětně hezky početla po dodělané práci dneska

JaniM, Bredley roste jako z vody....to je u těch hříbátek strašný, jak rostou fakt doslova před očima!

Jani, krásné fotečky....Villík jako vždy, úplně výstavní Se rád vystavuje, cooo??? Dle toho, jak furt juká do foťáku

Tak, a japato že máme malej bazén? Já vám dám!!! Má 1,22 výšku a 4,57 šířku!!! Teda ono pět mterů není málo! Ten bazén se vám zdá maličký, páč je v něm obří Ibišek Batulka tam má místa až až a já jakbysmet
A Kiki s Gríšou sou tam jak v móřu

Ibišek se učí hezky chodit okolo okraje, aby tak i později plaval a nerval se ven

maťa

14.5.2007 20:22
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Co se mu ale ohromně líbilo, byl ten filtr, páč přišel na to, že když k němu stoupne, a bude olizovat nahoře ten špuntíček, tak se špuntíček pootočí a začne z něj téct voda a on se hezky nabumbá No není tohle chytrej psíček pasteveckej?

maťa

14.5.2007 20:22
maťa

janamalik napsal(a):
Black

A už bumbá

maťa

14.5.2007 20:23
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Mám skočit, nemám skočit???

14.5.2007 20:24

maťa napsal(a):
Uufff, tak sem si zpětně hezky početla po dodělané práci dneska

JaniM, Bredley roste jako z vody....to je u těch hříbátek strašný, jak rostou fakt doslova před očima!

Jani, krásné fotečky....Villík jako vždy, úplně výstavní Se rád vystavuje, cooo??? Dle toho, jak furt juká do foťáku

Tak, a japato že máme malej bazén? Já vám dám!!! Má 1,22 výšku a 4,57 šířku!!! Teda ono pět mterů není málo! Ten bazén se vám zdá maličký, páč je v něm obří Ibišek Batulka tam má místa až až a já jakbysmet
A Kiki s Gríšou sou tam jak v móřu

Ibišek se učí hezky chodit okolo okraje, aby tak i později plaval a nerval se ven

Nééé,Máti,malej není jenom je na Agbíše jaksi-no jak bych to řekla-mělkej...Mě se zdá,že tam Agbíš jen chodí,plovati mu nejde,neb je to velký bafan!!!!

maťa

14.5.2007 20:25
maťa

janamalik napsal(a):
Black

V té vodě se mu opticky legračně srazili nožky a vypadal, jak zakrslej kavkazák

maťa

14.5.2007 20:27
maťa

jaruska napsal(a):
Nééé,Máti,malej není jenom je na Agbíše jaksi-no jak bych to řekla-mělkej...Mě se zdá,že tam Agbíš jen chodí,plovati mu nejde,neb je to velký bafan!!!!

Jo jo Jarčí, tady ještě neplaval! Bylo to napuštěný jen z půlky!!!! Dali jsme tam psiska, aby si mohla Batulka poťapkat a Agbíšek se s tím seznámit, pak až jsme to dopustili, a dneska je to pod plachtou, aby sa to ohřálo Příští fotky už budou doslova plavací

14.5.2007 20:29

maťa napsal(a):

Ahojky Maťuldo, tak zabedníno, zabedníno? Ty bazénové fotky jsou fakt úžasné, jsou to úplní plavčíci, my jsme byli s rodinkou na výletě a Elza našla tohle a pak to všude tahala, nevím, že ona tak miluje dlouhatááánské větve. Jenušku měl na starosti doma taťka,vzal si jí na ryby a pak se divil, že prd chytil:)Příště už jí vezmu společně s Elzou
Jojo, malý roste opravdu spíše jak z moře

maťa

14.5.2007 20:29
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Agbíšek si prostě ze všeho dělá polštářky pod hlavu

14.5.2007 20:31

maťa napsal(a):

Ahoj Mati, to koupaliště máte naprosto úúúúžasný! A to je jen pro pesany? Nebo si tam taky smočíš tělo, když tě tam bafani pustěj?
Nene, Vilík se ani tak nevystavuje, ale on mne pořád sleduje a pronásleduje, neb chce neustále se se mnou muchlovat a drbat a ňochňat a očichávat, prostě mi nedá pokoj, až ho musím odhánět. Jak byl ze začátku netýkavka, tak teď mi strašně věří, můžu ho omotávat lanem a on drží, upřeně na mne kouká, v klidu a jako by říkal "ty můžeš všechno, nic mi totiž neuděláš"... a má pravdu. Proto pořád na mne juká, kdybych náhodou byla blízko, už bych měla jeho hlavičku strčenou v podpaží nebo mezi kolenama. On je teď hrozně kámošáckej, je to nádhera.

maťa

14.5.2007 20:32
maťa

janamalik napsal(a):
Ahojky Maťuldo, tak zabedníno, zabedníno? Ty bazénové fotky jsou fakt úžasné, jsou to úplní plavčíci, my jsme byli s rodinkou na výletě a Elza našla tohle a pak to všude tahala, nevím, že ona tak miluje dlouhatááánské větve. Jenušku měl na starosti doma taťka,vzal si jí na ryby a pak se divil, že prd chytil:)Příště už jí vezmu společně s Elzou
Jojo, malý roste opravdu spíše jak z moře

Ahoj Jani, nooo zabedníno mám hlavně v hlavě Dneska fakt joooo

Elza je teda ale číslo!!! Připomíná mi kámoščinýho bulíka, ten jak si nenese celou prochajdu kus kmene stromu, tak je nešťastnej
Nesmíš Jennušku tak zanedbávat a týrat tatínka, když ho pošleš s ní na ryby
Už je Jenny v pořádku, s tou srstí?

maťa

14.5.2007 20:37
maťa

jackie napsal(a):
Ahoj Mati, to koupaliště máte naprosto úúúúžasný! A to je jen pro pesany? Nebo si tam taky smočíš tělo, když tě tam bafani pustěj?
Nene, Vilík se ani tak nevystavuje, ale on mne pořád sleduje a pronásleduje, neb chce neustále se se mnou muchlovat a drbat a ňochňat a očichávat, prostě mi nedá pokoj, až ho musím odhánět. Jak byl ze začátku netýkavka, tak teď mi strašně věří, můžu ho omotávat lanem a on drží, upřeně na mne kouká, v klidu a jako by říkal "ty můžeš všechno, nic mi totiž neuděláš"... a má pravdu. Proto pořád na mne juká, kdybych náhodou byla blízko, už bych měla jeho hlavičku strčenou v podpaží nebo mezi kolenama. On je teď hrozně kámošáckej, je to nádhera.

Jééén Jani, tak ty jsi Vilíka popsala úplně nádherně....inu jde poznat, jak moooc ho máš ráda A že je tak hodnej? Když předtím chtěl kousat a kopat Joo to dělá ta tvá láska a důvěra a hlavně důslednost a čas, viď?
Tak jen si ho užívej, mocinky ti to přeju....musí to být fakticky překrásný

No do bazénu já asi polezu taky, až bude nějaký super hice, neb su zimomřivka obecná Ale moc nééé, je spešl pro pesany Spíš se jim tam bude cpát Míťa, on je horkokrevnej, blázen jeden

Já potřebuju plavat, rochnit se, mě neba, takže preferuju zemní krytej bazén u Míťových rodičů, kde si krásně zaplavu, neb je obříííí, a nebo čistej rybníček

14.5.2007 20:39

maťa napsal(a):
Ahoj Jani, nooo zabedníno mám hlavně v hlavě Dneska fakt joooo

Elza je teda ale číslo!!! Připomíná mi kámoščinýho bulíka, ten jak si nenese celou prochajdu kus kmene stromu, tak je nešťastnej
Nesmíš Jennušku tak zanedbávat a týrat tatínka, když ho pošleš s ní na ryby
Už je Jenny v pořádku, s tou srstí?

Jojo, už je v pohodě,ten pangamin jsem doporučila i Oldovi na Elzu. Neboj nezanedbávám jí, proto jí měl taťka, aby chuděra neseděla doma, ale jinak s ní chodím ven jáSmečka se má taky suprově, koukám, no jo, v tvých rukách vždycky Máti, ty jsi jejich taková opravdivá máťa!!!!!

maťa

14.5.2007 20:41
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Batulka si takhle natáhne hlavu, povolí tlapky a nechává se houpat pod hladinou Tohle dělá třeba i v řece, kde je mělko, povolí tlapky a nechá se unášet proudem Ona je fakt labužník s velkým L

14.5.2007 20:42

maťa napsal(a):
Agbíšek si prostě ze všeho dělá polštářky pod hlavu

Máti,nemůžou to plovací místo ti pesani drápkama propíchnout???Jéé,to by bylo škodýýý,uteklo by mnoho vodýýý!!!Uplaval by Gríšulka,Agbíšek i Batulka!!!Jenom Kiki nudle drží přilepená nad tou strží!!!
Pesanů je nyní bazén,Agbíš je snad do něj blázen!Vykoupat však nepustí tě,ani Míťu,ani dítěěěě!!!!!!!

maťa

14.5.2007 20:43
maťa

janamalik napsal(a):
Jojo, už je v pohodě,ten pangamin jsem doporučila i Oldovi na Elzu. Neboj nezanedbávám jí, proto jí měl taťka, aby chuděra neseděla doma, ale jinak s ní chodím ven jáSmečka se má taky suprově, koukám, no jo, v tvých rukách vždycky Máti, ty jsi jejich taková opravdivá máťa!!!!!

Jééé tak to mám radost, že je Jennuška v pořádku!!! A přeju, ať to vydrží už navěkýýýý

Já nemyslela, že ji zanedbáváš, jako tak!!! To néééé....to byla švandáááá Právě mě rozesmálo, žes jí fikla taťkovi na ryby, aby nic nechytil Zatímco Jenny musela být úplně spokojená a ve svém živlu, tvůj taťka asi začínal šedivět, nezačínal???

maťa

14.5.2007 20:46
maťa

jaruska napsal(a):
Máti,nemůžou to plovací místo ti pesani drápkama propíchnout???Jéé,to by bylo škodýýý,uteklo by mnoho vodýýý!!!Uplaval by Gríšulka,Agbíšek i Batulka!!!Jenom Kiki nudle drží přilepená nad tou strží!!!
Pesanů je nyní bazén,Agbíš je snad do něj blázen!Vykoupat však nepustí tě,ani Míťu,ani dítěěěě!!!!!!!

Jarčííííí, ty jsi prostě bááááječnááááá!!! Okamžitě to jdu uložit a dám to přečíst pejskům, i Míťovi, až dohrká Děkujúúúúúúúúúúúúúú

Prodrápnout to samo můžou, ale bez dozoru je nenecháváme, a tak to pohlídáme. Musí se na to opatrně, to je jasný, ale myslím, že to zvládnem
Kámošovi to protrhli děti, nechal je bez dozoru a přišli ještě sousedovic děti a měli tam hračky a nevím co, a jak tam řádili, tak to propíchli a bylo

14.5.2007 20:46

maťa napsal(a):
Batulka si takhle natáhne hlavu, povolí tlapky a nechává se houpat pod hladinou Tohle dělá třeba i v řece, kde je mělko, povolí tlapky a nechá se unášet proudem Ona je fakt labužník s velkým L

Ahoj Jani,holky,co že se nedíváte na televizi? Já jsem dneska byla v Praze a vůbec tam není blaze,fuj je tam moc lidí aut a hnusný chování. Janí chtěla jsem dát sem fotky winny ,ale nejdou mi zmenšit do formátu. Jsem už na 90%rozhodnutá,ještě trochu váhám kůli barvě,mám strach aby nebyla grulo.

14.5.2007 20:47

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Jani,holky,co že se nedíváte na televizi? Já jsem dneska byla v Praze a vůbec tam není blaze,fuj je tam moc lidí aut a hnusný chování. Janí chtěla jsem dát sem fotky winny ,ale nejdou mi zmenšit do formátu. Jsem už na 90%rozhodnutá,ještě trochu váhám kůli barvě,mám strach aby nebyla grulo.

Soni,přiznávám,že jsem blbá a nevím,co je grulo-můžeš mi to vysvětlit???Díííkýýý!!!!

14.5.2007 20:49

maťa napsal(a):
Jééé tak to mám radost, že je Jennuška v pořádku!!! A přeju, ať to vydrží už navěkýýýý

Já nemyslela, že ji zanedbáváš, jako tak!!! To néééé....to byla švandáááá Právě mě rozesmálo, žes jí fikla taťkovi na ryby, aby nic nechytil Zatímco Jenny musela být úplně spokojená a ve svém živlu, tvůj taťka asi začínal šedivět, nezačínal???

Já vím Máti, že to byla sranda, neboj Ta´tka už má šediny dávno, ze měA Jenuška mu občas nějakou přidá, když mu rozkouše venku boty, vyhrabe na zahradě díru a udělá bobek přesně vedle auta a v zimě ve tmě do ně taťulda většinou šlápneTo aby za chvíli začal svítit očima, ha.

14.5.2007 20:54

bednarik petr napsal(a):

Jéžiš, Soni, proč né grullo? To tu snad ani nikdo nemá!!!! Ale spíš bych tipla, že bude tmavá po tátovi. Je moc krásná, tak neváhej zrovna kvůli barvě Tak mi fotky prosím pošli na net, jooo??? Já jdu teď do vany, ale pak sem ještě mrknu

14.5.2007 20:59

jaruska napsal(a):
Soni,přiznávám,že jsem blbá a nevím,co je grulo-můžeš mi to vysvětlit???Díííkýýý!!!!

Ahoj Jarůůůů,grulo je skoro bělouš,pokusím se najít foto abych to přiblížila,

14.5.2007 21:00

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Jarůůůů,grulo je skoro bělouš,pokusím se najít foto abych to přiblížila,

Soni,díííky,jsi moc hodná!!!!!

maťa

14.5.2007 21:01
maťa

janamalik napsal(a):
Já vím Máti, že to byla sranda, neboj Ta´tka už má šediny dávno, ze měA Jenuška mu občas nějakou přidá, když mu rozkouše venku boty, vyhrabe na zahradě díru a udělá bobek přesně vedle auta a v zimě ve tmě do ně taťulda většinou šlápneTo aby za chvíli začal svítit očima, ha.

Nooo jéééé, tak Jenny je teda báječná srandistka Je skvělá!

To teda s těma šedinama mi ani nemluv....já furt nic a Míťovi už sem pár šedivých vlasů našla S kohopak je asi mááááááá.....????.....

maťa

14.5.2007 21:05
maťa

jackie napsal(a):
Jéžiš, Soni, proč né grullo? To tu snad ani nikdo nemá!!!! Ale spíš bych tipla, že bude tmavá po tátovi. Je moc krásná, tak neváhej zrovna kvůli barvě Tak mi fotky prosím pošli na net, jooo??? Já jdu teď do vany, ale pak sem ještě mrknu

A Agbar dneska opět ukázal, že dospívá, sic pomalu, leč jistě Byl odpo sám na zahradě a já sem trčela na chodbě a koukám z vokna nahoře z chodby, jak najednou soused šel k plotu a zalíval nějaký záhonky...a Agbar místo vrtění a vítání se zvedl, naježil a s hlubokým blafáním se hnal k plotu! Když po chvilce zjistil, že chlap jen zalívá a nic nedělá a nevšímá si ho, tak ještě blafnul, polulal tarásek a pomalinku a hrdě odešel
Je to prostě moje čupřinka malinká

maťa

14.5.2007 21:06

maťa

14.5.2007 21:07
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Vzácný jev, Agbíšek hačací Obvykle leží, nebo stojí, ale sedí minimálně, stejně jako Batulka

14.5.2007 21:08

jackie napsal(a):

já mám fotku jak přelínává na zadku a je hodně prokvetlá do běla.Jarčo,tohle je grulo.

14.5.2007 21:10

maťa napsal(a):
Vzácný jev, Agbíšek hačací Obvykle leží, nebo stojí, ale sedí minimálně, stejně jako Batulka

ještě jedna

maťa napsal(a):

Ale Agba cimrman sedící a nespící je taky kvášnej

maťa

maťa

maťa napsal(a):

Tak milé děti, a já letím do vaničky, umýt si květák a honem honem stíhat Zoufalé Manželky

Mějte bájo večer a zétra snad zas najuknúúúú, estli mě neodnese ta vichřica PC

Páááá

maťa

14.5.2007 21:13
maťa

janamalik napsal(a):
Ale Agba cimrman sedící a nespící je taky kvášnej

Děkujúúú Janííí, krásnej on je....alespoň pro mě A taky je někdá protivnej

14.5.2007 21:17

maťa napsal(a):
Tak milé děti, a já letím do vaničky, umýt si květák a honem honem stíhat Zoufalé Manželky

Mějte bájo večer a zétra snad zas najuknúúúú, estli mě neodnese ta vichřica PC

Páááá

Jarů,nejsi blbá,já jsem zmenšovala podla tvé rady a obrázek mám tak malinký,že jej není ani vidět a stejně jsem nejde vložit. Je to jen tečka uprostřed. cha cha

14.5.2007 21:19

bednarik petr napsal(a):
Jarů,nejsi blbá,já jsem zmenšovala podla tvé rady a obrázek mám tak malinký,že jej není ani vidět a stejně jsem nejde vložit. Je to jen tečka uprostřed. cha cha

vidíte tam tu tečku?

14.5.2007 21:21

bednarik petr napsal(a):
vidíte tam tu tečku?

Jani angie strašně mohutní,nebo se mi to zdá? je pěkně osvalenej,
Jarčo co ten novej koník,já se přiznám,že ty příspěvky nečtu všechny ,takže půlku nevím.omlouvám se.

14.5.2007 21:22

bednarik petr napsal(a):
Jani angie strašně mohutní,nebo se mi to zdá? je pěkně osvalenej,
Jarčo co ten novej koník,já se přiznám,že ty příspěvky nečtu všechny ,takže půlku nevím.omlouvám se.

Tak Vy jste rozné,fakt, Petr chrápe nemluví se mnou,vy taky ne to asi musím jít spát,ach jo

maťa

14.5.2007 21:28
maťa

bednarik petr napsal(a):
Tak Vy jste rozné,fakt, Petr chrápe nemluví se mnou,vy taky ne to asi musím jít spát,ach jo

Soni, ta tečka je neviditelná

Já ješče nespím, lécám tu z mokrú hlavú a nechávám působit šampón

14.5.2007 21:28

bednarik petr napsal(a):

Soni, Angie hrozně vyrostl, je už skoro velký jako Burák!!!!! A zmohutněl, zadek má samý sval, prsa taky, zádíčka pěkná, už bych na něj hodila sedlo, hihi!
A Vilda, toho je taky kusanec,jéžiš, fakt se těším, až je oba uvidím jako dospěláky!!!
soni, napiš majitelům, ať ti ji vyfotí co nejvíc přelínanou, v letním kožíšku... ale ten ona si ještě nemá, co? Ale mně se grullo líbí. Brebera nejdřív taky vypadala, že bude grullo, ale pak z ní najednou byl černý ryzákči hnědák s bíle prokvetlými stehny... a tak už zůstala

maťa

14.5.2007 21:31
maťa

janamalik napsal(a):
Black

Holky, no já su děsná! Až teď sem si všimla, že nemáme Radu starších, ale RADAR starších To je dobrýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

14.5.2007 21:33

maťa napsal(a):
Holky, no já su děsná! Až teď sem si všimla, že nemáme Radu starších, ale RADAR starších To je dobrýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Haha, já vím, všimla jsem si toho hned, je to srandovní
HOlky, jdu hajááát! Dobrou a krásné sny !!!

14.5.2007 21:34

jackie napsal(a):
Soni, Angie hrozně vyrostl, je už skoro velký jako Burák!!!!! A zmohutněl, zadek má samý sval, prsa taky, zádíčka pěkná, už bych na něj hodila sedlo, hihi!
A Vilda, toho je taky kusanec,jéžiš, fakt se těším, až je oba uvidím jako dospěláky!!!
soni, napiš majitelům, ať ti ji vyfotí co nejvíc přelínanou, v letním kožíšku... ale ten ona si ještě nemá, co? Ale mně se grullo líbí. Brebera nejdřív taky vypadala, že bude grullo, ale pak z ní najednou byl černý ryzákči hnědák s bíle prokvetlými stehny... a tak už zůstala

Při mém štěstí..........................to bude grullo,A co víc i její hříbata a vnuci a pravnuci a všici.Přelínaná ještě není a myslím,že dliuho nebude tak do čtyř měsíců,ne? Ja si už nepamatuji kdy mi hříbata přelínala do své barvy.

14.5.2007 21:38

jackie napsal(a):

No to jsem ráda, že se vám ten RADAR líbí

maťa

14.5.2007 21:38
maťa

jackie napsal(a):

Jani, dobrou

Tak já se tak soustředila na to působení šamponu, až sem zapomněla, že si dělám kakao Nechtějte vědět, jak to dopadlo, bych brečela
Včera se mi stalo to stejné!!! Na co já myslím??? Tak mám třetinu hrníčku, hezky zaprasenej hrnec a sporák

Co já budu dělat ve čtyřiceti???

maťa

14.5.2007 21:42
maťa

maťa napsal(a):
Jani, dobrou

Tak já se tak soustředila na to působení šamponu, až sem zapomněla, že si dělám kakao Nechtějte vědět, jak to dopadlo, bych brečela
Včera se mi stalo to stejné!!! Na co já myslím??? Tak mám třetinu hrníčku, hezky zaprasenej hrnec a sporák

Co já budu dělat ve čtyřiceti???

HA! Já ešče stihnu i DR. House!!! Hujáááááá Jen to kakao mě štvéééé, tak sem na něj měla chuť!!!! A samo to bylo poslední mlíko, co sem měla doma, že!!!!

No nic, du si vypít ty tři lžičky kakaa, co sem zachránila a čučet na telku

14.5.2007 21:43

bednarik petr napsal(a):
Při mém štěstí..........................to bude grullo,A co víc i její hříbata a vnuci a pravnuci a všici.Přelínaná ještě není a myslím,že dliuho nebude tak do čtyř měsíců,ne? Ja si už nepamatuji kdy mi hříbata přelínala do své barvy.

Nepovede se ti udělat zase z toho bodíku zase fotečku?Takže blondýna.Vždyť ty jsi taky.

15.5.2007 06:04

maťa napsal(a):
HA! Já ešče stihnu i DR. House!!! Hujáááááá Jen to kakao mě štvéééé, tak sem na něj měla chuť!!!! A samo to bylo poslední mlíko, co sem měla doma, že!!!!

No nic, du si vypít ty tři lžičky kakaa, co sem zachránila a čučet na telku

Dobré rááánko!
Dneska bude velkééééééééééééé překváááááááááá pkoooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15.5.2007 06:10

jackie napsal(a):
Dobré rááánko!
Dneska bude velkééééééééééééé překváááááááááá pkoooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ahoj Jani vsaď se že vím jaké moc krásné viť

15.5.2007 06:14

pretty 1 napsal(a):
Ahoj Jani vsaď se že vím jaké moc krásné viť

To já ještě nevím, ale určitěěěěěěěěěěěěěě!!!!

15.5.2007 06:16

jackie napsal(a):
To já ještě nevím, ale určitěěěěěěěěěěěěěě!!!!

Já myslím, že to stejně všichni už ví.

15.5.2007 06:22

pretty 1 napsal(a):
Já myslím, že to stejně všichni už ví.

To neva, všichni třeba nééé?!

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.5.2007 06:31

jackie napsal(a):
To neva, všichni třeba nééé?!

Ahoj, já nevím!!!!!!!!!!!!!!
Já akorát vím, že už svoje zabydlené bacily vyháním antibiotikama! Ale práce jsem schopná! Dokonce i činu, včera jsem koníkům natírala střechu! A dovezli jsme takový prehistorický šroťák!

15.5.2007 06:33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj, já nevím!!!!!!!!!!!!!!
Já akorát vím, že už svoje zabydlené bacily vyháním antibiotikama! Ale práce jsem schopná! Dokonce i činu, včera jsem koníkům natírala střechu! A dovezli jsme takový prehistorický šroťák!

A funguje???

15.5.2007 06:38

jackie napsal(a):
A funguje???

JJ, funguje! Ale nezkoušeli jsme ho ještě doma, protože musíme udělat kus místa, páč má zvlášť motor a zvlášť ten zbytek. A taky to má sílu, musí se to přibít k zemi a nějak ukotvit. A pak už pustíme ty mlýnské kameny a meleme meleme! Rok výroby 1941!

15.5.2007 06:59

JJ, funguje! Ale nezkoušeli jsme ho ještě doma, protože musíme udělat kus místa, páč má zvlášť motor a zvlášť ten zbytek. A taky to má sílu, musí se to přibít k zemi a nějak ukotvit. A pak už pustíme ty mlýnské kameny a meleme meleme! Rok výroby 1941!

Holkýý,já taky vím a už skládám,skládám!!!!!!!
Teda Soni,takhle hezky zmenšit fotku teda nedokážu,jsi fakt kouzelnicééé!!!!A mě by se tedy to grulo taky líbilo,je to taková zvláštní barva,FAKT!!!!!

15.5.2007 07:00

Ahoj vendul. Tak to máte šroťák dědečka co? Nemá to ještě taky takvou řemenici ?

15.5.2007 07:01

pretty 1 napsal(a):
Ahoj vendul. Tak to máte šroťák dědečka co? Nemá to ještě taky takvou řemenici ?

Ahoj, jj, má to takovou řemenici! Asi hodně populární, že?

15.5.2007 07:06

Ahoj, jj, má to takovou řemenici! Asi hodně populární, že?

Jo jo. Přítelovo táta ho má ve stodole taky.A každý týden ho používá. Sice je to takovej kraválník,ale šrotuje a to je hlavní. Tak a´t Vám taky funguje

15.5.2007 07:08

pretty 1 napsal(a):
Jo jo. Přítelovo táta ho má ve stodole taky.A každý týden ho používá. Sice je to takovej kraválník,ale šrotuje a to je hlavní. Tak a´t Vám taky funguje

Jé, dík za přání! No snad nám nezboří kůlnu!
Co miciny, jaká?

15.5.2007 07:23

Jé, dík za přání! No snad nám nezboří kůlnu!
Co miciny, jaká?

No tovíš rostou jako z vody.Už mají otevřená očička. Rvou se,ale chodit jim ještě nejde. Jenom se tak srandovně kolíbají. Snaží se postavit na nožičky a udělat pár kroků. Jednomu se to celkem daří,ale pak stejně všichni přepadnou na bok a hrozně se vztekají. Ale je s nima hrozná sranda. Za chvilku stahnu fotečky, tak jich sem pár dám

15.5.2007 07:32

pretty 1 napsal(a):
No tovíš rostou jako z vody.Už mají otevřená očička. Rvou se,ale chodit jim ještě nejde. Jenom se tak srandovně kolíbají. Snaží se postavit na nožičky a udělat pár kroků. Jednomu se to celkem daří,ale pak stejně všichni přepadnou na bok a hrozně se vztekají. Ale je s nima hrozná sranda. Za chvilku stahnu fotečky, tak jich sem pár dám

Jé, určitě, jsme na ně zvědavá! Já už bych si chtěla na domek přivést mojeho kocoura Denise, zatím je u koní v bývalé stáji.... ale je tam spokojený. A ten náš Mourek se už snad vyhrabal z toho nejhoršího, už vrní, zvedá ocas na pozdrav, cpe se speciální výživou... tak snad bude dobře.. ťuk ťuk na dřevo!!!

15.5.2007 07:36

janamalik napsal(a):
Black

Holkýý,taky u Vás byla taková buřina?Pane jo,to chytit někde na vandru a spát pod širákem,tak strachy ráno budu počůraná a ještě i to druhý,já se strašně bojím!!!!No ale aspoň je trochu zase zalito,byl u toho docela silnej déšť!!!

15.5.2007 07:40

jaruska napsal(a):
Holkýý,taky u Vás byla taková buřina?Pane jo,to chytit někde na vandru a spát pod širákem,tak strachy ráno budu počůraná a ještě i to druhý,já se strašně bojím!!!!No ale aspoň je trochu zase zalito,byl u toho docela silnej déšť!!!

Jaruš, Ty jsi si to tam všechno nechala, u nás nebylo vůbec, ale vůbec nic!!!!!!!

15.5.2007 07:46

Jaruš, Ty jsi si to tam všechno nechala, u nás nebylo vůbec, ale vůbec nic!!!!!!!

No jo,Venuldo,tak já Ti to tam pošlu,jooo?To bylo asi tím,že Ty jsi přece jen moooc dalekooo!!!
Jurkoooo s Evikééém,už bude brzo Pižonééék,jak se těšíte??A znáte Renču Markovou?To je paní,která měla vždycky na starosti vše,co se dělo na Brno Trophy,když ještě bývalo.Prý za 2 roky bude znovu,tak to nebudu lenit a pojedu se tam podívat!!!
Tak jestli Renču neznáte,tak jí poznáte!!!!

15.5.2007 07:52

jaruska napsal(a):
No jo,Venuldo,tak já Ti to tam pošlu,jooo?To bylo asi tím,že Ty jsi přece jen moooc dalekooo!!!
Jurkoooo s Evikééém,už bude brzo Pižonééék,jak se těšíte??A znáte Renču Markovou?To je paní,která měla vždycky na starosti vše,co se dělo na Brno Trophy,když ještě bývalo.Prý za 2 roky bude znovu,tak to nebudu lenit a pojedu se tam podívat!!!

No Jaruš trošku deštíku poslat můžeš, ale ty blesky, ty si rozhodně nechej! u nás zatím svítí sluníčko.... co u Vás?

15.5.2007 07:53

jaruska napsal(a):

Ahooj.Evik je Jarů tam v dáli v Kerkonoších na pár dní,stýskalo se ji po zubářích.Na Pižoona těšíme,těšíme.Já mám fofr,už pracuju od rána uchem a hlasivkami,tydlifoon se dneska nezastaví a za chvílinku pádím.Janí to není hezký,já su hloupéé,já nevím na co se těšíš-te a nedojde mi to celý den a bude mi to vrtat v hlavě už tak děravé.

15.5.2007 07:56

jaruska napsal(a):

Ahojky všichni radačky!No u nás taky nic nespadlo,aspoň jsem v noci nic neslyšela a všude je strašnýýýý sucho,takže můžu jít zalívat zahradu s kropičkou.

15.5.2007 07:57

reldnis napsal(a):
Ahooj.Evik je Jarů tam v dáli v Kerkonoších na pár dní,stýskalo se ji po zubářích.Na Pižoona těšíme,těšíme.Já mám fofr,už pracuju od rána uchem a hlasivkami,tydlifoon se dneska nezastaví a za chvílinku pádím.Janí to není hezký,já su hloupéé,já nevím na co se těšíš-te a nedojde mi to celý den a bude mi to vrtat v hlavě už tak děravé.

Jurko,odpovím za Janí-já psala,že už skládám.Jurko,co myslíš,že skládám?Nééé,uhlí néééé!!!Básničku.
A kdy skládá Jaruška básničku????

15.5.2007 08:00

No Jaruš trošku deštíku poslat můžeš, ale ty blesky, ty si rozhodně nechej! u nás zatím svítí sluníčko.... co u Vás?

Venuldo,tady je zatažíííno,zima jak v ruským filmu,akorát že se u toho nestřílí,no děěěěs!!!!No jo,nás holt navštívili zmrzlí,k Vám asi co nevidět dorazej zas nějáký teplí,hihihihi!!!!

15.5.2007 08:02

jaruska napsal(a):
Jurko,odpovím za Janí-já psala,že už skládám.Jurko,co myslíš,že skládám?Nééé,uhlí néééé!!!Básničku.
A kdy skládá Jaruška básničku????

Pomoooc,já nehrajůů.Já už to nebudu vědět,už běžím.Jani bude rodit.Vendi to je supr stroj,jen nebezpečný,máme ho taky.A s tou Jarůů to viřiď.Pošlou nám tady jen hmyz a kapičky si tam necháj.Ahoj Jura.Teď projedu aspoň 10 křižovatek na červenou

15.5.2007 08:11

reldnis napsal(a):
Pomoooc,já nehrajůů.Já už to nebudu vědět,už běžím.Jani bude rodit.Vendi to je supr stroj,jen nebezpečný,máme ho taky.A s tou Jarůů to viřiď.Pošlou nám tady jen hmyz a kapičky si tam necháj.Ahoj Jura.Teď projedu aspoň 10 křižovatek na červenou

Já myslím, že tam Jarušce za ty tajnosti a tak pošlem ten hmyz zpátky! Dáme jim na křidílka GPRS a nasměrujem je k Praze!!!

15.5.2007 08:51

nerda napsal(a):
Ahojky všichni radačky!No u nás taky nic nespadlo,aspoň jsem v noci nic neslyšela a všude je strašnýýýý sucho,takže můžu jít zalívat zahradu s kropičkou.

Taky Vám sem hodím pár fotek hříbátek co máme u nás.Po BNE Cool Junior.První letošní kobylka......barva po mamině

15.5.2007 08:52

nerda napsal(a):
Taky Vám sem hodím pár fotek hříbátek co máme u nás.Po BNE Cool Junior.První letošní kobylka......barva po mamině

Přidejte reakci

Přidat smajlík