kessidis
napsal(a):
Ahoj nevíte někdo o nějakých drezurních soutěžích poblíž Ostravy? Ještě jsem na žádné nenarazila a parkuru je všude dost.
7.7.-8.7.- Otice
20.7.- rudná pod Pradědem
18.8.- Třeština- Háj
28-30.9. -Prostřední Bečva
1.12.- albertovec
Toto je z www.cjf-smorava.info, zkus jim napsat, jestli třeba nebudou v okoli VT v drezure, nebo holt musite zamirit nekam dal..
kes
napsal(a):
7.7.-8.7.- Otice
20.7.- rudná pod Pradědem
18.8.- Třeština- Háj
28-30.9. -Prostřední Bečva
1.12.- albertovec
Toto je z www.cjf-smorava.info, zkus jim napsat, jestli třeba nebudou v okoli VT v drezure, nebo holt musite zamirit nekam dal..
V Hlučíně na Dětském ranči se kasali, že chtějí udělat minimálně 2 VT i s drezurou. Ovšem mám s nima zkušenosti, že mluví, mluví a skutek utek.
A posledně mi i hejbli žlučí kolik si řekli za startovný na ten jejich úžasný VT.
No nic proti nim, musela jsem si trochu ulevit.
Jinak taky dělali drezurku na VT ve Studénce, ale po loňské (nebo předloňské???)ostudě s výsledky nevím nevím jestli se do toho ještě pohrnou.......
janda
napsal(a):
V Hlučíně na Dětském ranči se kasali, že chtějí udělat minimálně 2 VT i s drezurou. Ovšem mám s nima zkušenosti, že mluví, mluví a skutek utek.
A posledně mi i hejbli žlučí kolik si řekli za startovný na ten jejich úžasný VT.
No nic proti nim, musela jsem si trochu ulevit.
Jinak taky dělali drezurku na VT ve Studénce, ale po loňské (nebo předloňské???)ostudě s výsledky nevím nevím jestli se do toho ještě pohrnou.......
Jo taky jsem jednou přijela na ten ranč, že bude nějaká akce a nic se nekonalo ani vysvětlení proč není parkur. Ale je fakt, že drezurních závodu je míň než skokových.