Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.5.2007 14:19

Ahoj.Četla jsem v novynách ,že kousek od nás v trutnově byla vystava koní.Bohužel jsem otom nevěděla byl jstetam někdo?

23.5.2007 14:57

woldemortik napsal(a):
Ahoj.Četla jsem v novynách ,že kousek od nás v trutnově byla vystava koní.Bohužel jsem otom nevěděla byl jstetam někdo?

V Trutnově že jsme měli výstavu koní??? Teda že o tom nic nevím, to je škoda, páč jsem trutnovák, mohla jsem předvést svoje koně v parádní show Nějak mě nenapadá, kde to tu mohlo být...

Marti, odkud seš?

23.5.2007 14:59

avecaesar napsal(a):
V Trutnově že jsme měli výstavu koní??? Teda že o tom nic nevím, to je škoda, páč jsem trutnovák, mohla jsem předvést svoje koně v parádní show Nějak mě nenapadá, kde to tu mohlo být...

Marti, odkud seš?

Jéééé a já taky o ničem nevím, mohla jsem předvést našeho tlusťocha .... To byla jedine náchodská, ne???

23.5.2007 15:07

ladys napsal(a):
Jéééé a já taky o ničem nevím, mohla jsem předvést našeho tlusťocha .... To byla jedine náchodská, ne???

asi ano říkl mi to táta u borovn to asi nebylo jinak bych už tam byla a četla to až v novynách

23.5.2007 15:13

avecaesar napsal(a):

Marti, odkud seš?

z benešova nad černou kousek od svynů

Přidejte reakci

Přidat smajlík