racina
napsal(a):
a nemůže to být pořád u té samé majitelky a nikdo jí nechce?
Nahoď odkaz :-)
To myslím,že né,koukám i na kontakt a pokaždý je jiný..je mi to záhadou,možná mi do toho nic není,ale kobylka je to pěkná a ráda bych přišla na to,proč chodí z ruky do ruky.. je to na www.bazos.cz ,ale ted to nemuzu najit,ze by inzerat zmizel a uvidime ho zase za par mesicu?:-((
anushka
napsal(a):
To myslím,že né,koukám i na kontakt a pokaždý je jiný..je mi to záhadou,možná mi do toho nic není,ale kobylka je to pěkná a ráda bych přišla na to,proč chodí z ruky do ruky.. je to na www.bazos.cz ,ale ted to nemuzu najit,ze by inzerat zmizel a uvidime ho zase za par mesicu?:-((
tady je: http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/684111/ Prodam-krasnou-kobylku.php
jsou tam dvě mezery..
anushka
napsal(a):
tady je: http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/684111/ Prodam-krasnou-kobylku.php
jsou tam dvě mezery..
Já jsem jim na ten inzerát odpovídala, ale nezeptala jsem se proč jí prodávají.Je prý moc hodná akorát v terénu chodivější a to fakt nevim co si mam pod tím představit, blízko nejsou, tak jsem to nechala být. TY tu kobylku znáš?
microfon
napsal(a):
Já jsem jim na ten inzerát odpovídala, ale nezeptala jsem se proč jí prodávají.Je prý moc hodná akorát v terénu chodivější a to fakt nevim co si mam pod tím představit, blízko nejsou, tak jsem to nechala být. TY tu kobylku znáš?
140 cm, treba je moc mala, i kdyz to si taky mohli vsimnout driv. Ma vysku ponny, tak treba ji chteli pro dite a to ji nezvlada /kdyz je temperamentnejsi/
microfon
napsal(a):
Microfone,já jsem se na to ptala,proč jí prodávají-prý proto,že je pro jejich zákazníky malá,tak shánějí větší!
anushka
napsal(a):
díky všem za příspěvky,kobylku Gaiu sice neznam,ale nekdo od Svapu myslím jí před rokem prodával a od té doby to sleduji,protože kobylka je to moc pěkná,nevím proč se prodává dál a je mi to líto.
je moc krásná moc se mi líbí škoda že je tak daleko jinak bych si jí koupila mám do pardubic kolem 220km a to mi nikdo pro koně nepojde
buggyna

anushka
napsal(a):
díky všem za příspěvky,kobylku Gaiu sice neznam,ale nekdo od Svapu myslím jí před rokem prodával a od té doby to sleduji,protože kobylka je to moc pěkná,nevím proč se prodává dál a je mi to líto.
přesně tak,prodávala jí hočina (15let,vzrustem menší)co je ze stejný stáje jak Svapu.Co vím od ní,je to tak 3/4 roku,tak prý Gáiu by měla mít nějaká slečna,a prej se maj holky rádi a sou v pohodě....hmm,tak asi ne.
anushka
napsal(a):
viz bazos.cz
taková pěkná kobylka a co si tak prohlížím inzeráty tak během roku už asi u 4tého majitele..:-(
Popravdě, proč je zase na prodej nechápu. Je to krásné, milé a charakterní zvíře, trochu tvrdohlavá, pravda, huculskou krev nezapře:), ale v zásadě i dobře jezditelná. Dost zesvětlala, skoro bych ji nepoznala:)