Rada starších 110!"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2007 20:10

hurá no koněčně namě taky už vyšlo založit radu

24.5.2007 20:16

woldemortik napsal(a):

Ahoj marti!! No vidíš!! A jak se maj koníčci??

24.5.2007 20:17

woldemortik napsal(a):

Ahoj všichni radáci
Teda Jaru,ty ale umíš udělat překvápko!!!
Je moc hezký,gratuluju a přeji Ti ať je to TEN PRAVÝ a přesně podle tvých představ.A co Motorušku?Necháváš si jí ,nebo čeká na svýho "budoucího "majitele?
A jak je starý Bobeš?A to je huculek,nebo kříženec?Huculka ale v sobě má,ne?Koukej nám ho trochu popsat a nenechávej si to všechno pro sebe
Jani dorazil Ti mejlík?

Musela jsem to zkopírovat,protože opět a zas si píšu do staré rady.....

24.5.2007 20:24

jezabel napsal(a):
Ahoj marti!! No vidíš!! A jak se maj koníčci??

no já myslela,že to na mě snad nikdy nevyjde ..........Teda jsem od nich přijela dala jsem jim tvrdej chleba.Zejtra se jedu podívat na kobču čmb 15 let s pp 7,6b akorát má letní vyrážku,ale majitelka psla,že se dá vzladát je to ta jenmější.Tak jsem zvědava jo málem bych zapoměla cena je 25.. dohoda skusim to ukecat na 20

24.5.2007 20:44

nerda napsal(a):
Ahoj všichni radáci
Je moc hezký,gratuluju a přeji Ti ať je to TEN PRAVÝ a přesně podle tvých představ.A co Motorušku?Necháváš si jí ,nebo čeká na svýho "budoucího "majitele?
A jak je starý Bobeš?A to je huculek,nebo kříženec?Huculka ale v sobě má,ne?Koukej nám ho trochu popsat a nenechávej si to všechno pro sebe
Jani dorazil Ti mejlík?

Ahoj, Radárci, nějak nestíhám, neboť dáváme do kupy vozíček za koníka, samozřejmě na poslední chvíli, v sobotu vozíme dětičky na dětském dni.

Téda Jaruško, to koukám, tak teď už máme Bobíšky obě dvě. Moc, moc, moc ti gratuluju a doufám, že si budete spolu rozumět. Jak je vidět, tak jste si opravdu padli do oka, takže tě ani ta vyšší cena neodradila. A tak to má být. Je mlaďoučkej, tak mocinky přeju, ať spolu jezdíte nejméně těch dvacet let.

24.5.2007 20:45

nerda napsal(a):
Ahoj všichni radáci
Jani dorazil Ti mejlík?

Ivčo,že se mi to povedlo,že jooo????
Moooc děkuju za jeho pochvalu,za přáníčko!!!!
Ivčo,Bobešovi je 2,5 roku,je sice obsedlý,ale já s ním budu dělat hlavně ze země,to je to nejdůležitější,aby pak věděl ze sedla,co po něm chci,protože je moc mladý.I s Janinou jsme si říkaly,že i když na něj dám jednou týdně sedlo a popojedu v ohradě,tak se vůbec nic nestane,ale jezdit na vyjížďky na něm nebudu,je mladý.Jeho maminka byla čistokrevnáhuculoarabka a tatík nějáký plemenný hřebec haflinga,ale přesné údaje mi teprve přijdou.Přijdou i fotky jeho rodičů,takže je sem hned šoupnu!

24.5.2007 20:49

charliebob napsal(a):
Ahoj, Radárci, nějak nestíhám, neboť dáváme do kupy vozíček za koníka, samozřejmě na poslední chvíli, v sobotu vozíme dětičky na dětském dni.

Téda Jaruško, to koukám, tak teď už máme Bobíšky obě dvě. Moc, moc, moc ti gratuluju a doufám, že si budete spolu rozumět. Jak je vidět, tak jste si opravdu padli do oka, takže tě ani ta vyšší cena neodradila. A tak to má být. Je mlaďoučkej, tak mocinky přeju, ať spolu jezdíte nejméně těch dvacet let.

Boženkooo,moc moc děkuju,já jsem fakt moc ráda,že ho mám.Představ si,že bych sháněla koně a to sežere tolik času a peněz,že bych stejně nakonec byla na těch penězích,co jsem dala za Bobeše!!!!!Tak se mi to pak v tý mojí kebuličce rozleželo a s paní jsme se domluvily!Taky moc doufám,že to bude ten pravý aneb JAKÝ SI TO UDĚLÁŠ,TAKOVÝ TO MÁŠŠŠ,to znáš,viď??????

24.5.2007 22:39

jaruska napsal(a):
Ivčo,že se mi to povedlo,že jooo????
Moooc děkuju za jeho pochvalu,za přáníčko!!!!
Ivčo,Bobešovi je 2,5 roku,je sice obsedlý,ale já s ním budu dělat hlavně ze země,to je to nejdůležitější,aby pak věděl ze sedla,co po něm chci,protože je moc mladý.I s Janinou jsme si říkaly,že i když na něj dám jednou týdně sedlo a popojedu v ohradě,tak se vůbec nic nestane,ale jezdit na vyjížďky na něm nebudu,je mladý.Jeho maminka byla čistokrevnáhuculoarabka a tatík nějáký plemenný hřebec haflinga,ale přesné údaje mi teprve přijdou.Přijdou i fotky jeho rodičů,takže je sem hned šoupnu!

Ze mě se asi stává závislaák an ifauně jsem tu každou chvíly klikám na aktualizaci jestly někdo nepíše

25.5.2007 05:43

woldemortik napsal(a):
Ze mě se asi stává závislaák an ifauně jsem tu každou chvíly klikám na aktualizaci jestly někdo nepíše

Přeji krásné dobré ráno. Dneska tady nebudeme, tak jsem vás chtěla alespoň pozdravit.

Na dnešek zase hlásí buřiny, tak vám přeji, aby všechny kroupy běhaly okolo vás a ne na vás. Nejlepší by bylo žádné kroupy.

Martino, to jsme na tom stejně, akorát, že v tu hodinu cos psala příspěvek, se já již spokojeně toulám někde v říši snů.

Jaruško a myslím, že je to přesně tak. Pokud byste stále jezdili a hledali jiného koníka, tak by to nebylo zadarmo. Jestě jednou blahopřeji k Bobíškovi, opravdu moc vám přeji spousty společných kilometrů.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.5.2007 06:12

charliebob napsal(a):
Přeji krásné dobré ráno. Dneska tady nebudeme, tak jsem vás chtěla alespoň pozdravit.

Na dnešek zase hlásí buřiny, tak vám přeji, aby všechny kroupy běhaly okolo vás a ne na vás. Nejlepší by bylo žádné kroupy.

Martino, to jsme na tom stejně, akorát, že v tu hodinu cos psala příspěvek, se já již spokojeně toulám někde v říši snů.

Jaruško a myslím, že je to přesně tak. Pokud byste stále jezdili a hledali jiného koníka, tak by to nebylo zadarmo. Jestě jednou blahopřeji k Bobíškovi, opravdu moc vám přeji spousty společných kilometrů.

Dobré ráno!!!!!!!
Jaruš, tak moc gratuluju a ať Vám to s Bobiškem šlape!!!! Hlavně ať jste spolu spokojení a zdraví!!!!!!!!!!!!!!

25.5.2007 06:33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobré ráno!!!!!!!
Jaruš, tak moc gratuluju a ať Vám to s Bobiškem šlape!!!! Hlavně ať jste spolu spokojení a zdraví!!!!!!!!!!!!!!

Jaru moc moc moc ti gratuluji. Včera večír jsem to nevydržela a jela jsem na kole 16 km k našim na internet,aby to zjistila ,ale nešlo se mi přihlásit a tak jsem si Bobše jen prohlížela. Je fakt krásnej a bude z něj skvělej koníček. Hlavně přeji, ať se ti podaří z něj vychovat koníka přesně podle tvývh představ.

Jéééé já to včera uhodla,a ty jsi zatloukala vi´t

Neboj nejela jsme na kole takovou dálku jen kvůli zvědavosti...... Musím trochu schodit a taky natrénovat , abych mohla za Leničkou

25.5.2007 06:41

woldemortik napsal(a):

Normálně, Janča nám asi marodí!!! Asi ji skolil nějakej zlej bacil!!!!!!!!
Jani, jsi tu???

25.5.2007 06:43

Normálně, Janča nám asi marodí!!! Asi ji skolil nějakej zlej bacil!!!!!!!!
Jani, jsi tu???

Já jsem včera fotila koníky, tak jsem něco dám... hm, nedám, zase to nende....tak vzápětí!

25.5.2007 06:49

Já jsem včera fotila koníky, tak jsem něco dám... hm, nedám, zase to nende....tak vzápětí!

Em

25.5.2007 06:49

Em

Ze by???
Kluci!

25.5.2007 06:50

Ze by???
Kluci!

Zulka

Zulka

Zahirek

Zahirek

Emulka, alias kůň bez hlavy!

25.5.2007 06:51

Emulka, alias kůň bez hlavy!

A tímhle jsem včera ověsila ohradu

25.5.2007 06:51

A tímhle jsem včera ověsila ohradu

A ještě rodinka v dnešním ranním oparu!

25.5.2007 06:52

A ještě rodinka v dnešním ranním oparu!

A taky ten náš nemocnou Murošek. Včera odpoledne ho asi nějaké žihadlo píchlo a tak lítal jak pošuk. Asi 2 hodiny...

25.5.2007 06:55

A taky ten náš nemocnou Murošek. Včera odpoledne ho asi nějaké žihadlo píchlo a tak lítal jak pošuk. Asi 2 hodiny...

a ještě klubíčko ...

25.5.2007 06:56

a ještě klubíčko ...

A můj Denis!

25.5.2007 06:56

A můj Denis!

A dáme ještě koňata? Ať se máte po ránu na co koukat!
Em

25.5.2007 06:57

A dáme ještě koňata? Ať se máte po ránu na co koukat!
Em

Em v koukací poloze!

25.5.2007 06:57

Em v koukací poloze!

A Zulka s hlavou po koupání!

25.5.2007 06:58

A Zulka s hlavou po koupání!

A ještě Emiš, drbal se drbal, až mále spadnul!

25.5.2007 06:59

A ještě Emiš, drbal se drbal, až mále spadnul!

Kluci!!!!!!! Dneska to tady teda zasekávám!!

25.5.2007 06:59

Kluci!!!!!!! Dneska to tady teda zasekávám!!

Zahir je chytrý, on jediný pochopil, že v domečku je chládek!

25.5.2007 07:00

Zahir je chytrý, on jediný pochopil, že v domečku je chládek!

A ještě Zahir

25.5.2007 07:01

A ještě Zahir

Zahir má úžasně dlouhou a hustou hřívu

25.5.2007 07:02

Zahir má úžasně dlouhou a hustou hřívu

A už končím ať neřeknete že jsou tady jenom moji koně!

25.5.2007 07:15

A už končím ať neřeknete že jsou tady jenom moji koně!

Vendul krásné fotečky........ Tedy Emišek se umí nosit
A Zahirdovo hříva je moc krásná. By mu ji leckterá kobylí dáma mohla závidět.

A jak se tvářili, když si je včera koupala? Líbilo se jim to?

25.5.2007 07:18

pretty 1 napsal(a):

Luci díky za pochvalu, Emiša mám i v takové budločí poloze, ale tady to nevynikne... chce to přiblížit...
Když je stříkám hadicí, tak Zulka a Zahir si příjdou ochotně sami, nechají si vodu stříkat na pleca, na krk, na nožky... Zahir klidně i na hlavu, do očí, do čumáku, hlavu sám do proudu strká, vůbec mu to nevadí. Pak chytně konec hadice do huby a nechá si ji vyplachovat. Emiš, toho musím vzít na ohlávku, pak už drží. Jinak při prvním dotyku kapky utíká hodně daleko!!! Bohužel se nezvládnu vyfotit :-). Nejlepší je, jak se pak všichni 3 letí vyválet na hromadu hlíny

25.5.2007 07:19

pretty 1 napsal(a):

Vendul koukej ...............mám Muronkovo (doufám, že to píšu správně) dvojníka

25.5.2007 07:20

pretty 1 napsal(a):
Vendul koukej ...............mám Muronkovo (doufám, že to píšu správně) dvojníka

etě

25.5.2007 07:22

pretty 1 napsal(a):
etě

A denisovo taky

25.5.2007 07:24

pretty 1 napsal(a):
A denisovo taky

Jé, to jsou oba dva!
No když tohle je asi nejběžnější zbarvení u domácích koček!

25.5.2007 07:29

Jé, to jsou oba dva!
No když tohle je asi nejběžnější zbarvení u domácích koček!

Asi jo.Ale je to dobrý ne, že máme stejné kočánky. Akorát ten bílošedý už s námi moc nemluví je 4 letý a domů zajde max. 3x za měsíc a už se nedá ani chytit a pomazlit se. A přitom to byl takovej šmajchlínek. Pořád za mnou chodil a řval, dokud jsme ho nepochovala a nepodrbala. Akorád na jaře jsem ho chytila a nastříkala proti blechám a klíšťatům a vůbec se mu to nelíbilo a od té doby už se chytit nedá. asi se toho bojí A to byl jednu chvíli naš jediný kocour. Pak přišel Krisařík s Kominíkem a on se o ně tak krásně staral. Mi mu říkali maminka, pač to opravdu byl jejich 2 maminka

25.5.2007 07:39

pretty 1 napsal(a):
Asi jo.Ale je to dobrý ne, že máme stejné kočánky. Akorát ten bílošedý už s námi moc nemluví je 4 letý a domů zajde max. 3x za měsíc a už se nedá ani chytit a pomazlit se. A přitom to byl takovej šmajchlínek. Pořád za mnou chodil a řval, dokud jsme ho nepochovala a nepodrbala. Akorád na jaře jsem ho chytila a nastříkala proti blechám a klíšťatům a vůbec se mu to nelíbilo a od té doby už se chytit nedá. asi se toho bojí A to byl jednu chvíli naš jediný kocour. Pak přišel Krisařík s Kominíkem a on se o ně tak krásně staral. Mi mu říkali maminka, pač to opravdu byl jejich 2 maminka

Jj, máme krásné stejné kočendy! Teda kocoury! Jé, Denis taky hrozně řve a chodí za mnou jak pes! Když nikdo není doma, tak hlídá před dveřma jak pes. Jen z těch fotek to moc není vidět, ale je strašně veliký a všichni kolem říkaji "Co to máte za pumu?" !
Ju a Murošek už zase čůrá normál

25.5.2007 07:49

charliebob napsal(a):

Boženko,Lůco i Venuldo,všem Vám moc děkuji za gratulace,jojo,Lůco,Tys to uhádla,máš u mě čokoškůůů!!!!!!Je to přesně tak,Božíí,sháněla bych koníky po všech čertech,projezdili bychom spoustu peněz a strávili s tím hrozně moc času,kterej už teď můžu věnovat Bobíškovi.Fakt je klidnej,včera zůstal sám v ohradě,když jsem zavřela koníky,ale nevyváděl tam vůbec žádná alotria,hezky stál a čekal.V noci jsem se na něj byla kouknout s baterkou a taky jen v klídku prohlížel,cože to za obludu se k němu blíží.Zatím musí být v samostatný ohradě,poněvadž Pierot ho ještě nepřijal za svého a asi by z něj udělal hned 2 malý Bobíšky,tak je k sobě pustíme tak za týden,možná 14 dní,uvidíme.Ale Bobíšek by si s Pierotem tak rád hrááál,to je úplně kouzelný!!!Tak mu tam za chviličku pustím Kačenku,ta je moc hodná,aby se postupně seznamoval se stádem.Budu fotit,nebojte šééé!!!!
Venuldo,téééda,náádherný fotečky koníčkůů,Zahirek se opravdu povedl,je moc hezkej,ostatně jako oba rodiče!!Emiš se krásně nosí,co?Zulitka zase krááásně válí zádíčka,ukazuje nám,jaký má hezkýkopýtka,hihi!!!Zahirek chodí do domečku sám,joo?Spíš bych čekala,že tam bude v jednom kuse nacpaná Zulitka,když je černá!
Taky jsem měla krááásně natřenou ceduli.pozor,elektrický ohradník a soukromý požemek,než mi jí nějákej ksindl ukrad,tak na to prdím!!!

25.5.2007 07:52

woldemortik napsal(a):

Venuldo,je veliký,já to vidím!Naše babička má taky Mourka,to je taky něco na způsob pumy,strašně velkej a těžkej-a babička ho pořád chová jak malý kotě!!!!
A supééér,že už čůrá normálně!!!Tak snad si,chudáček,ten svůj díl smůly už vybral!!!!

25.5.2007 07:56

jaruska napsal(a):
Boženko,Lůco i Venuldo,všem Vám moc děkuji za gratulace,jojo,Lůco,Tys to uhádla,máš u mě čokoškůůů!!!!!!Je to přesně tak,Božíí,sháněla bych koníky po všech čertech,projezdili bychom spoustu peněz a strávili s tím hrozně moc času,kterej už teď můžu věnovat Bobíškovi.Fakt je klidnej,včera zůstal sám v ohradě,když jsem zavřela koníky,ale nevyváděl tam vůbec žádná alotria,hezky stál a čekal.V noci jsem se na něj byla kouknout s baterkou a taky jen v klídku prohlížel,cože to za obludu se k němu blíží.Zatím musí být v samostatný ohradě,poněvadž Pierot ho ještě nepřijal za svého a asi by z něj udělal hned 2 malý Bobíšky,tak je k sobě pustíme tak za týden,možná 14 dní,uvidíme.Ale Bobíšek by si s Pierotem tak rád hrááál,to je úplně kouzelný!!!Tak mu tam za chviličku pustím Kačenku,ta je moc hodná,aby se postupně seznamoval se stádem.Budu fotit,nebojte šééé!!!!
Venuldo,téééda,náádherný fotečky koníčkůů,Zahirek se opravdu povedl,je moc hezkej,ostatně jako oba rodiče!!Emiš se krásně nosí,co?Zulitka zase krááásně válí zádíčka,ukazuje nám,jaký má hezkýkopýtka,hihi!!!Zahirek chodí do domečku sám,joo?Spíš bych čekala,že tam bude v jednom kuse nacpaná Zulitka,když je černá!
Taky jsem měla krááásně natřenou ceduli.pozor,elektrický ohradník a soukromý požemek,než mi jí nějákej ksindl ukrad,tak na to prdím!!!

Jaruško díky za pochvalu! Zahirek jde do domečku se ochladit, udělat tam bugr (pěkně smíchat slámu s bobkama) a pak zase vyleze... ale kolem 8 večer tam zaleze definitivně a čeká na papání... Zulka stojí zásadně před, je tam taky hodně stínu. Ta by tam ale dobrovolně nevlezla! To spíš kluci.. A je sranda, jak tam oba ráno stojí s obalenou hřívou od slámy
Já v tom seznamování mám tu výhodu, že si koňata na sebe přes noc "vzpomněli" a druhý den bylo všechno v pohodě, Zahirka přijali. I když Zulka ho výchovně usměrňuje zubama pořád, ale to i Emiška...

25.5.2007 07:57

jaruska napsal(a):
Venuldo,je veliký,já to vidím!Naše babička má taky Mourka,to je taky něco na způsob pumy,strašně velkej a těžkej-a babička ho pořád chová jak malý kotě!!!!
A supééér,že už čůrá normálně!!!Tak snad si,chudáček,ten svůj díl smůly už vybral!!!!

No doufám že jo!
Jj, Denis je fakt obr! A neskutečně jak je ukecanej! Pořád na mě dělá mňau mrrrr mňau...

25.5.2007 07:58

jaruska napsal(a):

Tak Jaru povídej o Bobíčkovy honem

25.5.2007 08:01

pretty 1 napsal(a):
Tak Jaru povídej o Bobíčkovy honem

Lůůco,tak se ptej,já nevím,co mám povídat,zatím se fakt jeví slibně!!!

25.5.2007 08:05

jaruska napsal(a):
Lůůco,tak se ptej,já nevím,co mám povídat,zatím se fakt jeví slibně!!!

tak se budu ptat ja:-) jakto, ze jsi nakonec zkoncila u mladeho konika? Proste ti padl do oka?:-) Je nadherny. Ma peknou barvu a vubec.. cely je pekny. Jak je zhruba vysoky?

25.5.2007 08:06

hanzy napsal(a):
tak se budu ptat ja:-) jakto, ze jsi nakonec zkoncila u mladeho konika? Proste ti padl do oka?:-) Je nadherny. Ma peknou barvu a vubec.. cely je pekny. Jak je zhruba vysoky?

A já taky! Nevíte co je s Jaňulkou Jackie? Ona fakt asi bojuje s bacilama!!!!

25.5.2007 08:11

hanzy napsal(a):

JoJo,Hanzy,přesně tak,padl mi do oka i tím,jak je kráásnej,ale hlavně tím,jak je klidnej-byla jsem na něm na krátký vyjíž´dce,na který ale byly 2 rušivý momenty a on to fakt prostě neřešil,on na všechno jen kouká,prohlídne si to a je v pohodě!!
Co je s Janí,nevím,třeba má poradůůů!

25.5.2007 08:17

jaruska napsal(a):
JoJo,Hanzy,přesně tak,padl mi do oka i tím,jak je kráásnej,ale hlavně tím,jak je klidnej-byla jsem na něm na krátký vyjíž´dce,na který ale byly 2 rušivý momenty a on to fakt prostě neřešil,on na všechno jen kouká,prohlídne si to a je v pohodě!!

Nemá nemá, v 6 ráno jsem jí psala a nic... včera jí nebylo dobře, tak asi fakt zůstala doma. No snad je jí dobře a dá nám info, když už jí jede ten net...

25.5.2007 08:27

woldemortik napsal(a):

AHoj holky moje zlatý!!!! Vendulko, máš pravdu, právě jsem se vyhrabala z postele, je mi mizerně, na cestu do práce to rozhodně nebylo. Takže do sebe házím paraleny, piju horký kafíčko (čajík bude následovat), musím se do oběda trochu postavit na nohy, protože chci jet zakoníkama! Ale celé dopoledne tady můžu být s vámi, když mitak pěkně fachčí net!!!
Vendí, kocourkovi přeju brzké uzdravení! Písnu ti ještě na mail, jen co spolykám prášky . Máš super ceduli na ohradě, já musela napsat ještě jednu, a to takovou, aby nám lidi nekrmili koně pečivem, aby jim radši přinesli jabko nebo mrkvičku. Oni tam totiž hážou nedosušený nebotřeba vánočku, buchty, no děsný. A jelikož je tam turistická cesta - mezi ohradami, tak to prostě neuhlídáš.
Jaruško, jak Bobíšek přežil první noc v novém? Spal venku nebo v boxu? Jo a ještě mi pověz, bydlel s koňmi nebo ho měli samotného???

Nemá nemá, v 6 ráno jsem jí psala a nic... včera jí nebylo dobře, tak asi fakt zůstala doma. No snad je jí dobře a dá nám info, když už jí jede ten net...

Tak to je super, že ti padlo do oka. No ráda bych viděla fotku tebe na něm. A co na něj říkají doma? Líbí se´Jarušce a Oldovi?

jaruska napsal(a):

tak to je supr:-) jinak jak jsem tu tak ruzne cetla, ze byl sice drazsi, ale ze se to vyplatilo. Nevim jestli jsi to tu nekde psala, nebo jestli to neni tajne - za kolik byl?

25.5.2007 08:28

jackie napsal(a):
AHoj holky moje zlatý!!!! Vendulko, máš pravdu, právě jsem se vyhrabala z postele, je mi mizerně, na cestu do práce to rozhodně nebylo. Takže do sebe házím paraleny, piju horký kafíčko (čajík bude následovat), musím se do oběda trochu postavit na nohy, protože chci jet zakoníkama! Ale celé dopoledne tady můžu být s vámi, když mitak pěkně fachčí net!!!
Vendí, kocourkovi přeju brzké uzdravení! Písnu ti ještě na mail, jen co spolykám prášky . Máš super ceduli na ohradě, já musela napsat ještě jednu, a to takovou, aby nám lidi nekrmili koně pečivem, aby jim radši přinesli jabko nebo mrkvičku. Oni tam totiž hážou nedosušený nebotřeba vánočku, buchty, no děsný. A jelikož je tam turistická cesta - mezi ohradami, tak to prostě neuhlídáš.
Jaruško, jak Bobíšek přežil první noc v novém? Spal venku nebo v boxu? Jo a ještě mi pověz, bydlel s koňmi nebo ho měli samotného???

Holky můžu sem dát pár foteček z naší stavby???????

25.5.2007 08:29

jackie napsal(a):

Jani, to mě strašně moc mrzí! A s koníkama to nepřeháněj, raději se uzdravuj!!!!!!! Aspoň dneska, když Ti není dobře. Však uvidíš jak Ti zaberou prášky!
No já ještě nikoho nenačapala s krmením :-). Ale sloupků tam je dost, takže klidně cedulky můžu dopsat :-)))!

25.5.2007 08:29

pretty 1 napsal(a):
Holky můžu sem dát pár foteček z naší stavby???????

Jasněěěě!!!

25.5.2007 08:31

jaruska napsal(a):

Dobré ránko všem.
Vendy ,mě se Janča taky nehlásí,taky by mě zajímalo co s ní je.Myslíš že jí zkolil nějaký zákeřný bacil?
Jaru, Bobeš je fakt moc moc hezký.Mě už teda zaujal na těch prvních fotkách jak jsi dávala na radu a pak ,jak jsi říkala,že to není pro Tebe,že to je ještě moc mladý,tak jsem si říkala že to je docela škoda........ a ejhle......taky Tě pořádně chytil za srdíčko,že? I ty jedna tajnůstkářko!!!!!
Můžu se zeptat na cenu?(ale nemusíš odpovídat,jestli nechceš)
Jo a aby se to nepletlo,tak taky máme mouratou Mourinku(přišla k nám a už tady u nás zůstala......původně to teda byl Mourek.......než jsme zjistili že má koťátka.....tak se z Mourka stala přes noc Mourinka.......)
Tak Vám sem dám taky nějaké zvířátko....to je náš Pepíček při koupeli

25.5.2007 08:34

nerda napsal(a):
Dobré ránko všem.
Vendy ,mě se Janča taky nehlásí,taky by mě zajímalo co s ní je.Myslíš že jí zkolil nějaký zákeřný bacil?
Jaru, Bobeš je fakt moc moc hezký.Mě už teda zaujal na těch prvních fotkách jak jsi dávala na radu a pak ,jak jsi říkala,že to není pro Tebe,že to je ještě moc mladý,tak jsem si říkala že to je docela škoda........ a ejhle......taky Tě pořádně chytil za srdíčko,že? I ty jedna tajnůstkářko!!!!!
Můžu se zeptat na cenu?(ale nemusíš odpovídat,jestli nechceš)
Jo a aby se to nepletlo,tak taky máme mouratou Mourinku(přišla k nám a už tady u nás zůstala......původně to teda byl Mourek.......než jsme zjistili že má koťátka.....tak se z Mourka stala přes noc Mourinka.......)
Tak Vám sem dám taky nějaké zvířátko....to je náš Pepíček při koupeli

Jé Jani,tak koukám,že už jsi ve spojení,tak ty jsi marůdek?
Došel Ti včera mejlík?
Ještě jeden Pepča ve vaně..

25.5.2007 08:35

nerda napsal(a):
Jé Jani,tak koukám,že už jsi ve spojení,tak ty jsi marůdek?
Došel Ti včera mejlík?
Ještě jeden Pepča ve vaně..

25.5.2007 08:37

nerda napsal(a):

A pak vypadá jak zmoklá slepice......

25.5.2007 08:39

nerda napsal(a):

taky jsme mivali. Ferdika:-) Koupal se ve drezu na sklenici pri tekouci vode:-) Vyfocene to bohuzel nemam. A jeho fotku tady taky nemam:-( Letos jsme ho museli nechat utratit (nebo jak se tomu u andulek rika). Mel nador u zadecku. Posledni dny to vubec nebyl on. A navic mu na zadku zasychaly bobky. Bylo to hrozny...

25.5.2007 08:40

hanzy napsal(a):
taky jsme mivali. Ferdika:-) Koupal se ve drezu na sklenici pri tekouci vode:-) Vyfocene to bohuzel nemam. A jeho fotku tady taky nemam:-( Letos jsme ho museli nechat utratit (nebo jak se tomu u andulek rika). Mel nador u zadecku. Posledni dny to vubec nebyl on. A navic mu na zadku zasychaly bobky. Bylo to hrozny...

Jé a my měli Pepinu a Ferdu! Ježíš to byl kraval! Hlavně o půl 8 jak začínali TV noviny!!!

25.5.2007 08:44

Jani, to mě strašně moc mrzí! A s koníkama to nepřeháněj, raději se uzdravuj!!!!!!! Aspoň dneska, když Ti není dobře. Však uvidíš jak Ti zaberou prášky!
No já ještě nikoho nenačapala s krmením :-). Ale sloupků tam je dost, takže klidně cedulky můžu dopsat :-)))!

Tak napřed jeden pozdrav

hanzy napsal(a):

To mi je líto,neumím si to představit až někdy Pepča taky nebude,máme ho už skoro pět let a je to prostě člen rodiny......

pretty 1 napsal(a):
Tak napřed jeden pozdrav

Pak jak chrápe Mimi na schodech

25.5.2007 08:45

pretty 1 napsal(a):
Pak jak chrápe Mimi na schodech

a teď už stavbička

25.5.2007 08:45

Neboj, přehánět to nebudu, jen zkontroluju, max. půjdeme na pastvu, do sedla se fakt necítím, navíc v tom děsným vedru - nee, nepojedu ven.
Vendí, Iví, poslala jsem vám mail, tak koukněte, zda spojení funguje, jo?

Iví, vymáte novou kočičku? I s koťatama? Nebo jsem to blbě pochopila? Já bych taky brala kotě, jenže kdo by se kde o něj staral? Do bytu je to hloupost a u koní nejsem pořád, něco by mi ho tam sežralo... tak holt až budu mít vlastní domek...

25.5.2007 08:46

pretty 1 napsal(a):
a teď už stavbička

No je to fakt blbě vidět

25.5.2007 08:46

pretty 1 napsal(a):
No je to fakt blbě vidět

25.5.2007 08:47

nerda napsal(a):
To mi je líto,neumím si to představit až někdy Pepča taky nebude,máme ho už skoro pět let a je to prostě člen rodiny......

jo jo, my toho naseho meli pres sedm let. Byl ale suprovej! Chci si ho pamatovat takovyho, jakej byl kdyz jeste nebyl nemocnej. Protoze pak uz vzdycky na chvilku ozil, ale pak sedel a pospaval jenom. Ale byl to fakt komediant. Od segry si nechal vsechno, hrala si s nim, muchlovala ho. Dokonce ho ucila lezet na zadech:-))) Mel plastovou "Pepicku" od ktere se nehnul na krok:-) Tady je ten nas "Prdak" https://www.ifauna.cz/ rubriky/mdiskuse/ show.php?tema=70816&r=4&m=48&page=1
(dve mezery)

25.5.2007 08:47

pretty 1 napsal(a):

No tak to je fakt hrozně zrnité .... achjo

25.5.2007 08:48

pretty 1 napsal(a):

Luci, vy teda jedete? Kdy budete bydlet?

25.5.2007 08:48

pretty 1 napsal(a):

Raději už poslední,pač je to tady opravdu hrozně ošklivé

25.5.2007 08:51

jackie napsal(a):
Neboj, přehánět to nebudu, jen zkontroluju, max. půjdeme na pastvu, do sedla se fakt necítím, navíc v tom děsným vedru - nee, nepojedu ven.

Iví, vymáte novou kočičku? I s koťatama? Nebo jsem to blbě pochopila? Já bych taky brala kotě, jenže kdo by se kde o něj staral? Do bytu je to hloupost a u koní nejsem pořád, něco by mi ho tam sežralo... tak holt až budu mít vlastní domek...

Jj, Jani spojení funguje, už bys tam měla mít odpověď!

25.5.2007 08:52

jackie napsal(a):

Jani chceme tam být na vánoce. Myslím, jako mít vánoce už sami ve svém tak.....
A jak si včera oslavovala svátek?

25.5.2007 08:52

pretty 1 napsal(a):
Raději už poslední,pač je to tady opravdu hrozně ošklivé

Luci to je super že Vám to tak roste!!! A jakto že cihly a ne ytong???

25.5.2007 08:57

Luci to je super že Vám to tak roste!!! A jakto že cihly a ne ytong???

Vendul to je jednoduchý. Cihli jsou po slevě za stejnou cenu jako Ytong a každý zedník ti řekne, že CIHLA JE CIHLA a že ytong je spíš jako houba, že hodně vsakuje tu vodu. No a když máš cihlu, tak nepotřebuješ tepelné omítky a podobně. A taky to z těch cihel rychlejš přibývá
No tak děláme z cihel

25.5.2007 09:00

pretty 1 napsal(a):
Vendul to je jednoduchý. Cihli jsou po slevě za stejnou cenu jako Ytong a každý zedník ti řekne, že CIHLA JE CIHLA a že ytong je spíš jako houba, že hodně vsakuje tu vodu. No a když máš cihlu, tak nepotřebuješ tepelné omítky a podobně. A taky to z těch cihel rychlejš přibývá
No tak děláme z cihel

Tak to je super! Vidíš, to nám nikdo neřekl! Ale my máme barák cihle, těch starých a ty přístavby co jsme rekonstruovali od podlahy, ty máme z ytongu....

25.5.2007 09:01

pretty 1 napsal(a):
Jani chceme tam být na vánoce. Myslím, jako mít vánoce už sami ve svém tak.....
A jak si včera oslavovala svátek?

Lucko, když koukám na to tempo, tak ten stromeček už tam mít určitě budete !!! Držím palce, ať vám to nic nezdrží!
Všem vám děkuju za přáníčka, ale tovíš, nic jsem neoslavovala, protože mi bylo mizerně. Doma jsem spolykala paralen, uvařila si pořádnej hrnec čaje s citronem a zalezla pod deku... po Ordinaci jsem se odploužila do postele a vylezla až ráno v osm. A kdyby venku tak neřvaly náklaďáky, tak bych vylezla ještě později, haha

Jarčo, tak jak Bobíšek přečkal noc?

25.5.2007 09:03

jackie napsal(a):
Lucko, když koukám na to tempo, tak ten stromeček už tam mít určitě budete !!! Držím palce, ať vám to nic nezdrží!
Všem vám děkuju za přáníčka, ale tovíš, nic jsem neoslavovala, protože mi bylo mizerně. Doma jsem spolykala paralen, uvařila si pořádnej hrnec čaje s citronem a zalezla pod deku... po Ordinaci jsem se odploužila do postele a vylezla až ráno v osm. A kdyby venku tak neřvaly náklaďáky, tak bych vylezla ještě později, haha

Jani děkuji za přání rychlé stavby.
Moc mě mrzí,že ti je zle. Ani svátek jsi si neužila co. Ale neboj vyležíš se a bude zase dobře uvidíš

25.5.2007 09:06

Tak to je super! Vidíš, to nám nikdo neřekl! Ale my máme barák cihle, těch starých a ty přístavby co jsme rekonstruovali od podlahy, ty máme z ytongu....

Ono je to skoro stejné. Co zedník to názor no. Ale třeba příčky nahoře budem mít taky z ytongu, pač jsou lehké a nejsou tak široké Takže bude domeček z obojího....

25.5.2007 09:07

jackie napsal(a):

Ahoooj po ranu.

Luco, baracek teda roste zavratnou rychlosti. Snad jeste rychleji, jak z vody.

Vendi, fotky tvojich koniku jsou kraaasne!!! Zahirek je fakt milouckej a chytrouckej. Muzes byt na takove mimi pravem hrda.

Jarusko, Bobesek je proste krasnej. Vzdyt se mi na prvnich fotkach taky libil. Jesteze se ti to rozlezelo! Myslim, ze takova povaha je k nezaplaceni! Takze jsi urcite nepreplatila. Tesim se na dalsi fotky a seznamovani.

Jani, vsechno zle je k necemu dobre - a ty diky nemoci muzes byt s nama. Ale na druhou stranu, at je honem fuc!!!

25.5.2007 09:11

peggiska napsal(a):
Ahoooj po ranu.

Luco, baracek teda roste zavratnou rychlosti. Snad jeste rychleji, jak z vody.

Vendi, fotky tvojich koniku jsou kraaasne!!! Zahirek je fakt milouckej a chytrouckej. Muzes byt na takove mimi pravem hrda.

Jarusko, Bobesek je proste krasnej. Vzdyt se mi na prvnich fotkach taky libil. Jesteze se ti to rozlezelo! Myslim, ze takova povaha je k nezaplaceni! Takze jsi urcite nepreplatila. Tesim se na dalsi fotky a seznamovani.

Jani, vsechno zle je k necemu dobre - a ty diky nemoci muzes byt s nama. Ale na druhou stranu, at je honem fuc!!!

Pavli ahoj, díky za pochvalu! Ještě pár takových azačnu litovat, že jsem ho prodala!!!

25.5.2007 09:15

pretty 1 napsal(a):
Ono je to skoro stejné. Co zedník to názor no. Ale třeba příčky nahoře budem mít taky z ytongu, pač jsou lehké a nejsou tak široké Takže bude domeček z obojího....

Jo a pak do ytongu nemůžeš navrtat zástěnu na vanu.. teda aspoň tu naši. Koupil nám ji stavbyvedoucí a pak jsme od jiného řemeslníka, co dělá koupelny zjistili, že ji nemůžem dát do ytongu, že na to není dělaná, že je ze skla a moc těžká. Že do půl roku vypadne... A taky že máme hrbolatou vanu... no jo no, doporučuju po vlastních zkušenostech kupovat doplňky až PO stavebních úpravách...

25.5.2007 09:15

Pavli ahoj, díky za pochvalu! Ještě pár takových azačnu litovat, že jsem ho prodala!!!

Ahoj Pavlí, však taky jo, já se ráno těšila, jak zapnu net a budu tady s vámi moct trošku poklábosit. Už mi to fakt chybělo!!!
Vendí, nelituj, já taky prodala obě svoje úžasná hříbata, ale jsem ráda, že jsou ve skvělých rukách... a kdyby je nááááhodou majitelka někdy musela prodat, tak věřím, že budu první, komu je nabídne. Nejspíš bych je nenechala prodat dál, někomu cizímu, radši se ještě víc uskrovním a vezmu je pod svá křídla, zpět domů

25.5.2007 09:20

Ahhhhoj hooolky!!!!
No konečně jsme tady !!!!!!!!!!!To byl děs-včera odpoledne nám vypadl internet a ne a ne naskočit-opravář jde volat jen do 20h, tak jsme měli smůlu.Teda to byla absťák!!!A teď jsme museli čekat do 8h ráno a zavolat mu a zeptat se.Naštěstí nám řekl co a jak a už jsme zase na drátě!!!!!!!Je to děs jak je člověk na tom už závislí!!!!!!!!

Jinak Jani přeji brzké uzdravení-to je fajn,že jsi zase mezi náma.

Jaruško tobě mooooc gratulujeme ke krásnéu koníčkovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teda vybrala jsi fakt skvěle!!!!!!!!!!!!!!Určitě to bude super koník do terénu!!!Ten náš bývalý Jurášek byl taky kříženec haflohuculofjordoarab a byl v terénu nejskvělejší!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domeček teda Luci roste jako z vody-to je fofr!!!!!!!!!!!!!
No já teď letím na poštu,pak asi budem s Jurou opravovat ohradu pro koníky..
A Zítra!!!!!!!!!!! nám přivezou dopoledne malého rošťáka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Těším!!!!!!!!!!!!!!
A odpoledne je kousek odtud výstava poníků a haflošků,tak by jsme se chtěli jet mrknout-pokud bude čas!!!!!!

25.5.2007 09:20

Ahojky holky,

tak Jarušce gratuluji ke koupi Bobeška, je moc pěknej a doufám že budeš s ním velice spokojená.

Luci, teda v yřádíte, zachvilku to bude mít hotové!

Vendy skvělé fotečky, a nelituj, určitě se bude mít dobře a navíc ho máš na očích, co si víc můžeš přát.

25.5.2007 09:21

proxima napsal(a):
Ahhhhoj hooolky!!!!
No konečně jsme tady !!!!!!!!!!!To byl děs-včera odpoledne nám vypadl internet a ne a ne naskočit-opravář jde volat jen do 20h, tak jsme měli smůlu.Teda to byla absťák!!!A teď jsme museli čekat do 8h ráno a zavolat mu a zeptat se.Naštěstí nám řekl co a jak a už jsme zase na drátě!!!!!!!Je to děs jak je člověk na tom už závislí!!!!!!!!

Jinak Jani přeji brzké uzdravení-to je fajn,že jsi zase mezi náma.

Jaruško tobě mooooc gratulujeme ke krásnéu koníčkovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teda vybrala jsi fakt skvěle!!!!!!!!!!!!!!Určitě to bude super koník do terénu!!!Ten náš bývalý Jurášek byl taky kříženec haflohuculofjordoarab a byl v terénu nejskvělejší!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Domeček teda Luci roste jako z vody-to je fofr!!!!!!!!!!!!!
No já teď letím na poštu,pak asi budem s Jurou opravovat ohradu pro koníky..
A Zítra!!!!!!!!!!! nám přivezou dopoledne malého rošťáka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Těším!!!!!!!!!!!!!!
A odpoledne je kousek odtud výstava poníků a haflošků,tak by jsme se chtěli jet mrknout-pokud bude čas!!!!!!

A tady ještě malej trhač!!!!!!!!

25.5.2007 09:21

proxima napsal(a):
A tady ještě malej trhač!!!!!!!!

25.5.2007 09:22

proxima napsal(a):

...u se těšííím!!!!!!!!!

25.5.2007 09:23

dolinka napsal(a):
Ahojky holky,

tak Jarušce gratuluji ke koupi Bobeška, je moc pěknej a doufám že budeš s ním velice spokojená.

Luci, teda v yřádíte, zachvilku to bude mít hotové!

Vendy skvělé fotečky, a nelituj, určitě se bude mít dobře a navíc ho máš na očích, co si víc můžeš přát.

Jj, Leni, ahoj, je to tak, bude ho mít na očích!!! A paničku má moc moc hodnou!!!

25.5.2007 09:24

proxima napsal(a):
...u se těšííím!!!!!!!!!

Evíku ahoj, prosím prosím, kde je ta výstava? Chceme s Jirkou někam na výlet na motorce, ale zatím nemáme cíl...

25.5.2007 09:24

Ahoj Jani ,mejlík dorazil,spojení funguje.Tak se pěkně vypoť,ať jsi brzy fit.
No víš Jani ,to není úplně nová kočka.........ona k nám začala chodit ještě když jsme měli Minďinku,jak jsme jí davali krmení ven,tak se chodila taky krmit.....no jenže tenkrát jsem jí říkala Mourku (v domění,že to je kocourek.....)no a nakonec milej "Mourek" přišel s pořádným pupkem......teď už má koťata,ale nevím kde a nevím kolik,tak čekám kdy příjde s celým průvodem........A PAK DOSTANE KAŽDÁ RADAČKA JEDNO MÁJOVÝ KOŤÁTKO......haha...To máte radost,že?

25.5.2007 09:26

nerda napsal(a):
Ahoj Jani ,mejlík dorazil,spojení funguje.Tak se pěkně vypoť,ať jsi brzy fit.
No víš Jani ,to není úplně nová kočka.........ona k nám začala chodit ještě když jsme měli Minďinku,jak jsme jí davali krmení ven,tak se chodila taky krmit.....no jenže tenkrát jsem jí říkala Mourku (v domění,že to je kocourek.....)no a nakonec milej "Mourek" přišel s pořádným pupkem......teď už má koťata,ale nevím kde a nevím kolik,tak čekám kdy příjde s celým průvodem........A PAK DOSTANE KAŽDÁ RADAČKA JEDNO MÁJOVÝ KOŤÁTKO......haha...To máte radost,že?

...... Ivi, a pak hned domluvit kastraci!!!! Pak by mohlo příjít srpnový koťátka... pak říjnový... a další rok na novo!!!! Kam s nima???

25.5.2007 09:26

proxima napsal(a):
...u se těšííím!!!!!!!!!

Jo jinak Vendo,máš doma klusáka-vypadá z foteček fakt pěkně-tak jsem zvědavá kdy na něm doklušeš k nám!!!!!!!!!!!!!!!!

25.5.2007 09:27

proxima napsal(a):
Jo jinak Vendo,máš doma klusáka-vypadá z foteček fakt pěkně-tak jsem zvědavá kdy na něm doklušeš k nám!!!!!!!!!!!!!!!!

Je to v Trojanovicích-to je kousek od Frenštátu..Počkej ještě mrknu jestliv so,nebo v neděli...

25.5.2007 09:28

proxima napsal(a):

No on možná dokluše, ale beze mě! Bych umřela už po pár kilometrech! Tak daleko!! Jak vidím ty Beskydy tak v dáli, tak si tu štreku ani nechci představovat!!!!!!!! Ale díky za pochvalu, na té nové jarní pastvě se neskutečně vyžral!

25.5.2007 09:30

No on možná dokluše, ale beze mě! Bych umřela už po pár kilometrech! Tak daleko!! Jak vidím ty Beskydy tak v dáli, tak si tu štreku ani nechci představovat!!!!!!!! Ale díky za pochvalu, na té nové jarní pastvě se neskutečně vyžral!

Drbání!!!

25.5.2007 09:33

Drbání!!!

Tak jsem se dívala -tak je to všechno v neděli-v Kozlovicích je slavnostní otevírání jezdecké haly,v Trojanovicích je výstava pony a na Čeladné na Prosperu je Den koní....
No by by jsme jeli asi na ty poníky do Trojanovic!!!!Tak třeba se tam sejdeme!!

25.5.2007 09:36

proxima napsal(a):
Tak jsem se dívala -tak je to všechno v neděli-v Kozlovicích je slavnostní otevírání jezdecké haly,v Trojanovicích je výstava pony a na Čeladné na Prosperu je Den koní....
No by by jsme jeli asi na ty poníky do Trojanovic!!!!Tak třeba se tam sejdeme!!

Třeba.. navrhnu to doma a kdyžtak podám info!

25.5.2007 09:36

...... Ivi, a pak hned domluvit kastraci!!!! Pak by mohlo příjít srpnový koťátka... pak říjnový... a další rok na novo!!!! Kam s nima???

No právě Vendy .....na tu moji bývalou kočindu Minďa(bohužel nám jí přejelo nedávno auto)už jsem měla kastraci objednanou(bohužel už se to nestihlo),ale teď to právě budu muset řešit s touhle.Tady tu Mourinku teda domů nepouštím,ona byla dřív úplně plachá,takže o to ani nestála,tak jsem zvědavá,jak to s ní provedu,když má ty koťata a já ani nevím kde.Budu muset počkat,až si je přinese(přivede) a pak s ní budu muset jet.

Naše Minďa........

25.5.2007 09:39

nerda napsal(a):
No právě Vendy .....na tu moji bývalou kočindu Minďa(bohužel nám jí přejelo nedávno auto)už jsem měla kastraci objednanou(bohužel už se to nestihlo),ale teď to právě budu muset řešit s touhle.Tady tu Mourinku teda domů nepouštím,ona byla dřív úplně plachá,takže o to ani nestála,tak jsem zvědavá,jak to s ní provedu,když má ty koťata a já ani nevím kde.Budu muset počkat,až si je přinese(přivede) a pak s ní budu muset jet.

Naše Minďa........

Jé, Minďa je krásná.. No právě s koťatama je to taková otrava... a pak je jich všude tolik. Oba naši kocouři už jsou kastráti, si řekneš že kocour domů koťata nedovede, ale že je chodí dělat jinde... a to teda ne.... Ju a Mourinku by jsi hned po kastraci mohla zase vypustit ven, jak se u nás kastrovali toulavé kočky, tak se vypustili hned a přežili všechny. Stehy jim pak vypadaly. Ale chce to až budou koťata větší, to je fakt... A i kdyby byla zase v tom, tak se může kastrovat, to by ji vzali i mimi i dělohu. Je to kruté, jenže je to pořád lepší než aby ty koťata pak někde někdo vraždil. Neříkám že Ty, ale všichni víme že se to tak děje....

25.5.2007 09:40

jackie napsal(a):
Ahoj Pavlí, však taky jo, já se ráno těšila, jak zapnu net a budu tady s vámi moct trošku poklábosit. Už mi to fakt chybělo!!!
Vendí, nelituj, já taky prodala obě svoje úžasná hříbata, ale jsem ráda, že jsou ve skvělých rukách... a kdyby je nááááhodou majitelka někdy musela prodat, tak věřím, že budu první, komu je nabídne. Nejspíš bych je nenechala prodat dál, někomu cizímu, radši se ještě víc uskrovním a vezmu je pod svá křídla, zpět domů

Tak to jsme na tom Jani stejně!!!

25.5.2007 09:44

nerda napsal(a):

Naše Minďa........

Iví a nemáš fotku Mourinky? Takže v létě mi dovezeš kotě, jo? Haha! Kam ho dáááám????

25.5.2007 09:57

jackie napsal(a):
Iví a nemáš fotku Mourinky? Takže v létě mi dovezeš kotě, jo? Haha! Kam ho dáááám????

Jeee, Minda je ale krasna - a ma stejne jmeno, ktere mela nase nejuzasnejsi cica. Ale to uz je daaavno!!!

Jani, Vilik uz ma taky jiste majitele? Berou si ho ty, co maji Angieho?

Eviiii, ten Arronek je nadherny!!!!! Tak at je skvelej, jako kazdej australacek!

25.5.2007 10:22

peggiska napsal(a):
Jeee, Minda je ale krasna - a ma stejne jmeno, ktere mela nase nejuzasnejsi cica. Ale to uz je daaavno!!!

Eviiii, ten Arronek je nadherny!!!!! Tak at je skvelej, jako kazdej australacek!

Pavlí, přesně tak, Vilíka si vzala táž majitelka, co má Angieho. Aby se doma prý nehádali, kdyby měli jen jednoho koně .
Jé Eví,tak přece kupujete pejsulu, jo? Tak moc přeju, ať to chytrý, společenský a spolehlivý společník a ať vás má rád jako vy jeho!!!
Já teď byla chvíli mimo, krájela jsem koním česnek... uf, to byla fuška, 6 paliček, každý stroužek na plátky, no budu smrdět ještě zítra, haha!

25.5.2007 10:31

peggiska napsal(a):

Nojo,Minďa byla naše sluníčko a velká dáma........bohužel už není......vlastně je snámi pořád.....jen si sladce spí na zahradě pod krásnou velkou borovicí......
Mourinku Jani nafotím,až si zase přijde pro tu svoji dávku krmení a po pomazlení...
To víš, že Ti přivezu koťátko až k tobě pojedeme......a že to jsi ty,tak Ti vemu hned DVĚ........hahaha .................................ještě pořád chceš ať
přijedeme? Jinak jsem teď konečně dopustila bazének a odpoledne už se budem cáááááchtat,jak už se těšíííííím.Jen doufám,že to taky neodprdnu pak doma v posteli s čajem a paraleníkem.

25.5.2007 10:33

nerda napsal(a):
Nojo,Minďa byla naše sluníčko a velká dáma........bohužel už není......vlastně je snámi pořád.....jen si sladce spí na zahradě pod krásnou velkou borovicí......
Mourinku Jani nafotím,až si zase přijde pro tu svoji dávku krmení a po pomazlení...
To víš, že Ti přivezu koťátko až k tobě pojedeme......a že to jsi ty,tak Ti vemu hned DVĚ........hahaha .................................ještě pořád chceš ať
přijedeme? Jinak jsem teď konečně dopustila bazének a odpoledne už se budem cáááááchtat,jak už se těšíííííím.Jen doufám,že to taky neodprdnu pak doma v posteli s čajem a paraleníkem.

A žerou Ti Jani koně takhle syrový česnek,nebo ho nějak upravuješ?

25.5.2007 10:38

nerda napsal(a):

Ne, neupravuju, funguje jen čerstvý. Burák ho baští i z ruky, ale my jim to míchneme do krmení - do jádra, dvakrát denně stroužek na jednoho koně. A pokousaný ani nejsou, normálním repelentem jim stříkám jen uši, aby nemlátili hlavou, jak jim tam lezou mouchy.
Néééé, koťátka nééé, tady by mi je sežrali psi a nebo vyhnaly jiné kočky! Doma to mít nemůžu, toby byla pohroma. Přijeďte, ale bez kočičéééék!!!

25.5.2007 10:49

nerda napsal(a):

Jo Vendy,taky mi veterinářka říkala,že i kdyby už čekala koťata(samozřejmě ze začátku)takže by bylo stejně lepší jí vybrat celou.......já bych to právě umordovat nenechala,to ani náhodou ne ,ale právě je pak problém ,co s tím,takže ta kastrace je nejlepší řešení.
A musím říct,že jsi jedna z mála zodpovědných majitelek kocourků,že je máš vykastrovaný.Je to tak ,jak říkáš,kocouři domů koťata nedonesou,ale že je chodí dělat jinam,to už nikoho moc nezajímá.

25.5.2007 10:54

nerda napsal(a):
Jo Vendy,taky mi veterinářka říkala,že i kdyby už čekala koťata(samozřejmě ze začátku)takže by bylo stejně lepší jí vybrat celou.......já bych to právě umordovat nenechala,to ani náhodou ne ,ale právě je pak problém ,co s tím,takže ta kastrace je nejlepší řešení.
A musím říct,že jsi jedna z mála zodpovědných majitelek kocourků,že je máš vykastrovaný.Je to tak ,jak říkáš,kocouři domů koťata nedonesou,ale že je chodí dělat jinam,to už nikoho moc nezajímá.

Přesně tak Ivi, proto kastrujem i kocoury. Je velká výhoda, že nám na to přispěje město. Mamka tam oroduje za ty toulavé a nechtěné venkovní kočky a tak domluvila, že na kastraci kočky město přispěje 500 Kč a na kocoura 300 Kč. Ale musíš být z Vítkova nebo z okolních vesnic co pod Vítkov patře :-(. Lidi to ale moc nevyužívají... A pak se dozvíš, jak nějací malí smradi polili koťata benzínem a zapálili... ale už je to pár let co se to tu stalo. Já kdybych to viděla, tak je asi nepříčetností zamorduju....

25.5.2007 10:59

woldemortik napsal(a):

Holkýý,ještě jednou všem moc děkuju za přáníčka k Bobíškovi,je to opravdu zlatíčko!!!
Janíí,copáák,takhle hezky a Ty si válíš šunčičkůů???No já vím,že Ti asi není dobře,co,ale zas tak špatně Ti teda nejni,když už odpoledne mastíš za koníkama,tak to je dobrý!!!!Jsi úplně stejná jako já,já taky k nim nejdu jenom když jsem na skoro smrtelný posteli,jinak se na ně chodím právě léčit!Když mě třeba bolí hlava,tak jdu,sednu na kůň a než přijedu dom,tak hlava nikde(nebolí)!Tak se brzičko uzdrav,joooo?A pozdravuj Berušku a celé to Tvoje stádečko!!!!!
No Bobíš spal dneska doma,byli v boxe kvůli němu všichni,aby je tam slyšel a nebyl tam sám.Byl moc hodnej,ráno jsem mu nandala ohlávku,vyvedla jsem ho ven a zavřela ho do toho jeho ohrazeného prostoru,a on tam hezky způsobně chodil,než přišli koníci ostatní!Čekala jsem,že tam bude lítat,ale on byl rozumnej.
Dneska přijel Fanda,tak jsme mu tam na chviličku pustili Moruši,aby se seznámili.
Jo a Bobeš měří 140!
Evičkooo,to už máš Arronka doma,jo??Je fakt nádhernej,úplně krááásnej australáček,třeba si v budoucnu po něm od Vás koupím štěnítko!!!!!

25.5.2007 11:02

jaruska napsal(a):
Holkýý,ještě jednou všem moc děkuju za přáníčka k Bobíškovi,je to opravdu zlatíčko!!!
Janíí,copáák,takhle hezky a Ty si válíš šunčičkůů???No já vím,že Ti asi není dobře,co,ale zas tak špatně Ti teda nejni,když už odpoledne mastíš za koníkama,tak to je dobrý!!!!Jsi úplně stejná jako já,já taky k nim nejdu jenom když jsem na skoro smrtelný posteli,jinak se na ně chodím právě léčit!Když mě třeba bolí hlava,tak jdu,sednu na kůň a než přijedu dom,tak hlava nikde(nebolí)!Tak se brzičko uzdrav,joooo?A pozdravuj Berušku a celé to Tvoje stádečko!!!!!
No Bobíš spal dneska doma,byli v boxe kvůli němu všichni,aby je tam slyšel a nebyl tam sám.Byl moc hodnej,ráno jsem mu nandala ohlávku,vyvedla jsem ho ven a zavřela ho do toho jeho ohrazeného prostoru,a on tam hezky způsobně chodil,než přišli koníci ostatní!Čekala jsem,že tam bude lítat,ale on byl rozumnej.
Dneska přijel Fanda,tak jsme mu tam na chviličku pustili Moruši,aby se seznámili.
Jo a Bobeš měří 140!
Evičkooo,to už máš Arronka doma,jo??Je fakt nádhernej,úplně krááásnej australáček,třeba si v budoucnu po něm od Vás koupím štěnítko!!!!!

Tady výměna názorů-to se musím zastat Morušky,ona si nezačala,to Bobeš chtěl mít hned od začátku jasno,ale na Moruši nééémááá!!!!!!

25.5.2007 11:03

jaruska napsal(a):
Jo a Bobeš měří 140!

Jé Jaruš, tak Motorka je menší?

25.5.2007 11:05

Přesně tak Ivi, proto kastrujem i kocoury. Je velká výhoda, že nám na to přispěje město. Mamka tam oroduje za ty toulavé a nechtěné venkovní kočky a tak domluvila, že na kastraci kočky město přispěje 500 Kč a na kocoura 300 Kč. Ale musíš být z Vítkova nebo z okolních vesnic co pod Vítkov patře :-(. Lidi to ale moc nevyužívají... A pak se dozvíš, jak nějací malí smradi polili koťata benzínem a zapálili... ale už je to pár let co se to tu stalo. Já kdybych to viděla, tak je asi nepříčetností zamorduju....

No to je strašnýani mě to neříkej,já tím vždycky strašně trpím..........jenže lidi jsou různý a některý jsou fakt "hovada".Kdyby to raděj vzali a dali do nějakýho útulku.

25.5.2007 11:05

jaruska napsal(a):
Tady výměna názorů-to se musím zastat Morušky,ona si nezačala,to Bobeš chtěl mít hned od začátku jasno,ale na Moruši nééémááá!!!!!!

Tak jo,už Tě nebudu pokoušet,Ty babo jedna tlustá,poněvadž bys mě umlátila!!!Mír do příští války????

25.5.2007 11:10

nerda napsal(a):
No to je strašnýani mě to neříkej,já tím vždycky strašně trpím..........jenže lidi jsou různý a některý jsou fakt "hovada".Kdyby to raděj vzali a dali do nějakýho útulku.

No právě....mamka je na to taky strašně citlivá a tak nechala všechno vykastrovat, lítala po úřadech, večer je chodí nakrmit... A co šlo, tak jsme rozdali... já je vždycky u koní pár týdnů učila na pohodu, že lidi nekoušou... Hlavně že už jsou ty toulavé vykastrované a nemůžou mít koťata. To pak lidi řvali ještě víc. Teď už si nemůžou stěžovat!!!

25.5.2007 11:11

Joo,Venuldo,Moruška měří přesně 130,Bobeš 140,ale určitě ještě něco naroste,bude mít necelých 150,což je ideáální!!!!

25.5.2007 11:11

To je prima, že už se pomalu seznamují! Tak Pierota si necháš nakonec, viď?
Jaruško, to možná ani těch 150 KVH neudělá, bude mít pro tebe super vejšku . To je paráda, že je to kliďásek, moc ti to přeju.
Jarú, je mi dost blbě na to, abych šla jezdit, ale moc málo na to, abych nejela na koně aspoň mrknout (s foťákem )... to už bych fakt nemohla asi vůbec chodit, aby mi to zabránilo to moje stádo navštívit a aspoň přepočítat
Jarú, Bobíš dřív bydlel sám nebo byl s koníkama?

25.5.2007 11:12

jaruska napsal(a):
Joo,Venuldo,Moruška měří přesně 130,Bobeš 140,ale určitě ještě něco naroste,bude mít necelých 150,což je ideáální!!!!

Jé, já ani nevěděla že je Motoruše tak malinká Zulka má necelých 170

25.5.2007 11:17

jackie napsal(a):
Jaruško, to možná ani těch 150 KVH neudělá, bude mít pro tebe super vejšku . To je paráda, že je to kliďásek, moc ti to přeju.
Jarú, je mi dost blbě na to, abych šla jezdit, ale moc málo na to, abych nejela na koně aspoň mrknout (s foťákem )... to už bych fakt nemohla asi vůbec chodit, aby mi to zabránilo to moje stádo navštívit a aspoň přepočítat

Jani a máš na to počítání dost prstů???? Už ani ne, že? haha, to už jsou na mě moc velké počty

25.5.2007 11:20

Jani a máš na to počítání dost prstů???? Už ani ne, že? haha, to už jsou na mě moc velké počty

Jak tooo??? Obě ruce mi zatím ještě stačí, haha! Mám čtyři svoje a dva v péči, z toho Jackie je pryč, tu počítat nemusím .

25.5.2007 11:20

jackie napsal(a):

Jéé,Venuldooo,to je hrooznýýý,to je velká jako Pierot!!!!No tééédaa jak na ní lezeš????
Janí,no jo,Pierota si přesně tak,nechám na konec,aby na něj byl zvyklej.Moruši vzal po čtrnácti dnech.
Já vím,Janí,já psala necelých 150,pro mě by bylo ideálních ještě těch 5 cm,víc by mi růst nemusel!!!!Budu ho moc prosit,ať moc neroste,jestli to pomůže!!!!
Tak koníčky hezky spočítej,ale jenom ty svoje!!!!Ty jsou moc hodný a za tu vynaloženou námahu,když člověku není dobře,stoprocentně stojej,to si piš!!!!!
Janí,Bobíš byl ve stáji asi o dvanácti koní a on z nich byl největší,celej den byl s klukama ve výběhu a na noc chodil spát do maštale,kde měl všechny koně na očích a nebo byli vedle něj v boxe.Tady vidí akorát na Kačenku,ale i to mu stačilo k tomu,že byl celou noc moc hodnej.A ráno srandovně zařehtal,to jsem se opravdu pobavila,takovej zvláštní řecht z něj vypadl!

25.5.2007 11:21

jackie napsal(a):
Jak tooo??? Obě ruce mi zatím ještě stačí, haha! Mám čtyři svoje a dva v péči, z toho Jackie je pryč, tu počítat nemusím .

No právě !A když ještě připočítás ty 3 cizí, semtam nějaké ovečka v dáli ... Nééé, to byl vtip, jen mě to tak napadlo jak jsi psala že je musíš přepočítat

25.5.2007 11:23

jaruska napsal(a):
Jéé,Venuldooo,to je hrooznýýý,to je velká jako Pierot!!!!No tééédaa jak na ní lezeš????
Janí,no jo,Pierota si přesně tak,nechám na konec,aby na něj byl zvyklej.Moruši vzal po čtrnácti dnech.
Já vím,Janí,já psala necelých 150,pro mě by bylo ideálních ještě těch 5 cm,víc by mi růst nemusel!!!!Budu ho moc prosit,ať moc neroste,jestli to pomůže!!!!
Tak koníčky hezky spočítej,ale jenom ty svoje!!!!Ty jsou moc hodný a za tu vynaloženou námahu,když člověku není dobře,stoprocentně stojej,to si piš!!!!!
Janí,Bobíš byl ve stáji asi o dvanácti koní a on z nich byl největší,celej den byl s klukama ve výběhu a na noc chodil spát do maštale,kde měl všechny koně na očích a nebo byli vedle něj v boxe.Tady vidí akorát na Kačenku,ale i to mu stačilo k tomu,že byl celou noc moc hodnej.A ráno srandovně zařehtal,to jsem se opravdu pobavila,takovej zvláštní řecht z něj vypadl!

Jj, je obrovská! A nejlíp se mi leze v riflích a dlouhých chapsech, to lezu jak postižená ! Už jsem si ale zvykla. Ještě že Emiš je drobek, na to hopsu jak nic!

25.5.2007 11:25

jaruska napsal(a):

Takovej dětskej a roztomilej řeht, že jo? Haha, už teď tě má rád!!! ví, že jsi jeho! A je to super, že vyrůstal s koníkama. Bude vědět, jak se k Pierotovi chovat, aby ho nepřizabil
Já se na ty svoje mouly taky moc těším, už se nemůžu dočkat, až mě Vilda zas bude pronásledovat s žadoněním o drbání! On je dotěrnější než ty mouchy!!! Odstrčíš ho, on přijde z druhé strany, zas ho odstrčíš, tak zas z té opačné ho máš zpátky. Když na mě nic nezabírá, tak štípne do zadku... to si ho pak všimnu určitě, haha! A dostane hned po papuli Je s ním děsná sranda, dneska se pokusím ho vyfotit, teda jestli bude venku řádit... v tom vedru se možná ani nehne...

25.5.2007 11:27

woldemortik napsal(a):

Tak já založím novou, joooo????

25.5.2007 11:32

jackie napsal(a):
Takovej dětskej a roztomilej řeht, že jo? Haha, už teď tě má rád!!! ví, že jsi jeho! A je to super, že vyrůstal s koníkama. Bude vědět, jak se k Pierotovi chovat, aby ho nepřizabil
Já se na ty svoje mouly taky moc těším, už se nemůžu dočkat, až mě Vilda zas bude pronásledovat s žadoněním o drbání! On je dotěrnější než ty mouchy!!! Odstrčíš ho, on přijde z druhé strany, zas ho odstrčíš, tak zas z té opačné ho máš zpátky. Když na mě nic nezabírá, tak štípne do zadku... to si ho pak všimnu určitě, haha! A dostane hned po papuli Je s ním děsná sranda, dneska se pokusím ho vyfotit, teda jestli bude venku řádit... v tom vedru se možná ani nehne...

Nooo,přesně,Janí,jak když řehtá hříbátko,ale docela malinký!!!No,snad se naučí řehtat jako pořádnej kůň a ne jako miminko,to by se mi všichni smáli,když by někde zařehtal!!Pierot taky řehtá jak teplouš,no to by byla dvojka!!!!
No vidíš,jak Tě má Vilda ochočenou,hihi,a pak že lidi neposlouchaj!!!!Jo,drbáníčko oni milujou,ale člověče i to prase se tak hezky drbe,že se u toho s Jaruškou smějeme-on si drbe ty kejtičky jakoby vysedával na koni!!!Fakt je strašně legrační,ale Kačenku z něj málem včera klepla Josefa,poněvadž tam najednou chrochtalo prase a ta přesto,že je to od ní 30 metrů,tak na to asi celou noc koukala,poněvadž nesnědla všechno seno,byla vyjukaná.Dneska to snad už bude lepší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík