bopsik
napsal(a):
Prosím o radu,
chtěli bychom s našimi koňmi podniknout menší dovolenou a sháníme ubytování v okolí Vsetína - spíše západně od Vsetína (tzn. Semetín, Ratiboř, Kateřinice...).
Budu vděčná za každý kontakt na osobu, která ubytuje přibl. 10 koní s jezdci.
Děkuju všem za pomoc
Napsala jsem ti email.
vl
napsal(a):
Může to být u nás. Je to v nádherné přírodě, 3/4 ha oploceného pozemku s 0,5m trávou na spasení. A je to kousek od Vsetína.
Sačí jen hupnout na oře a vyrazit. Do prázdnin moc času nezbývá.
Akorát tak na cestu.
Jo, málem bych ti zapoměl říct, jak má ten oř vypadat, abys to do prázdnin, i s ostatníma, stihla.
vl
napsal(a):
Jo, málem bych ti zapoměl říct, jak má ten oř vypadat, abys to do prázdnin, i s ostatníma, stihla.
Nazdar, nazdar, to by bylo super, kdyby to bylo u vás, ale jste pro nás daleko. Lidi chtějí něco ve zdejším okolí z důvodu dopravy, která by vyšla draho. Nedaří se mi ale pořád sehnat dobrodince, který by nám poskytl kousek louky nebo lesa. V dnešní době je to opravdu složitější.
Jak se jinak máte tam u vás na druhém břehu?
bopsik
napsal(a):
Marti, díky za ochotu a e-mail jsem taky četla.
Vezneme tě určitě - a sedlo popř. zajistíme .... ja na kolo tak na koně..
. Doufám, že něco klapne.
Ahoj Bohdi. Tak to jsi mě teda dostala.Tak já tady makám,aby vám tu nic nechybělo, neustále zvedám každé stéblo trávy,aby nebyla ohnutá,ať se vaše koně ( tvůj vysoký) nemusejí moc ohýbát, a Ty takhle. Co děláte s výplatama, že jednou za rok nemůžete zaplatit jízdenku vašim miláčkům na dovču. No NECHCI být koněm u vás.