Hledám koně jménem Sonet.
Narozen 22.4.1996
valach
Český teplokrevník
m: VČ 977 Odeta
O: 544 Samson
ev. číslo: 49/343
Vyšší ryzák, LP bílá spěnka, PZ do půlky holeně bílá. Sonet měl problémy s předníma nohama.
Ráda bych věděla, jak a kde skončil. Kdo je nebo byl jeho posledním majitelem.
Děkuji za každé info
Pište tady nebo na mail. Dííky
jajaa
napsal(a):
Narozen 22.4.1996
valach
Český teplokrevník
Vyšší ryzák, LP bílá spěnka, PZ do půlky holeně bílá. Sonet měl problémy s předníma nohama.
Děkuji za každé info
To ho nikdo neznáte?
Už nějakou dobu marně hledám...
Nevíte ještě nějaký odkaz, kam napsat, že hledám koně?
Díky
Uživatel s deaktivovaným účtem

jajaa
napsal(a):
To ho nikdo neznáte?
Už nějakou dobu marně hledám...
Nevíte ještě nějaký odkaz, kam napsat, že hledám koně?
Díky
Zkus tento odkaz, najdeš tam adresu majitele, který je uveden v plemenné knize....
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=128425
jajaa
napsal(a):
Narozen 22.4.1996
valach
Český teplokrevník
Děkuji za každé info
Ahoj, jestli jste to vy, tak jsem Vám ohledně Sonetka kdysi dávno psala pro koupi pro kamarádka. Bohužel byl již prodán.
Doufám, že tedy nynějšího majitele naleznete:-) Držím pěsti!
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Zkus tento odkaz, najdeš tam adresu majitele, který je uveden v plemenné knize....
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=128425
Pokud to řeknu slušně, tak tam mají pěkný binec... Paní, která koupila Soneta od majitelky, která je napsaná v plemenné knize, koupi hlásila a během 5let nebyl nikdo schopen údaje změnit, ikdyž na to byli několikrát upozorněni, no a za minulý rok Sonet shodou velmi nešťastných okolností změnil majitele (pokud vím) asi 3x, možná víckrát...
Majitelka, od které Soneta znám, ho bohužel musela prodat, prodala ho jisté paní s tím, že kdyby jej chtěla prodat, vezme si ho zpět, ona paní dohodu nedodžela a Sonet lítal od jednoho majitele k druhému, kde je mu konec nikdo netuší....
Teď jenom litujeme, že jsme ho vůbec prodali, nebo že jsem onu dohodu neošetřili smluvně...
Takže asi tak...
kdybyste o něm někdo věděli, i o někom u koho stál chvíli a byl prodán, určitě napište.
Díky
nightdevil
napsal(a):
Ahoj, jestli jste to vy, tak jsem Vám ohledně Sonetka kdysi dávno psala pro koupi pro kamarádka. Bohužel byl již prodán.
Doufám, že tedy nynějšího majitele naleznete:-) Držím pěsti!
Vzpomínám si
Teď opravdu lituji toho, že jsme ho neprodali Vám...aspoň bych věděla kde je. Neměli jsme tenkrát naletět, ona paní vypadala důvěryhodně, ale nejspíš to byla jedna z mnoha, co se snaží prodejem koní za každou cenu vydělat...
jajaa
napsal(a):
Vzpomínám si
Teď opravdu lituji toho, že jsme ho neprodali Vám...aspoň bych věděla kde je. Neměli jsme tenkrát naletět, ona paní vypadala důvěryhodně, ale nejspíš to byla jedna z mnoha, co se snaží prodejem koní za každou cenu vydělat...
Já si ho pamatuju ještě z Hubertky v Žihle, je to nádherný koník.Tak mě napadá (nevím zda správně) že pokud je jeho původ na netu bude tam i výžeh a dle něj zavolat na evidenci tohoto plemene, třeba si ho někdo přepsal akorát na netu to není aktualizováno.Přeji štěstí při hledání.
thesis
napsal(a):
Já si ho pamatuju ještě z Hubertky v Žihle, je to nádherný koník.Tak mě napadá (nevím zda správně) že pokud je jeho původ na netu bude tam i výžeh a dle něj zavolat na evidenci tohoto plemene, třeba si ho někdo přepsal akorát na netu to není aktualizováno.Přeji štěstí při hledání.
Může se zeptat kdy byla ta hubertka? Jestli loni, tak to už byl u nového majitele... byl prodám minulý rok v květnu...
Díky
jajaa
napsal(a):
Vzpomínám si
Jojo, škoda toho. Kamarádka si koupila slepého koníka, kterého chtěli dát na jatka. Chodí s ním na procházky do přírody jen taková drndačka... Má ho do dnes a oba se mají fajn.
Nic si z toho ale nedělejte, bohužel všichni lidé se nedají odhadnout.
Doufám, že Sonetka naleznete a že je vpořádku a má se dobře.-)
nightdevil
napsal(a):
Jojo, škoda toho. Kamarádka si koupila slepého koníka, kterého chtěli dát na jatka. Chodí s ním na procházky do přírody jen taková drndačka... Má ho do dnes a oba se mají fajn.
Nic si z toho ale nedělejte, bohužel všichni lidé se nedají odhadnout.
Doufám, že Sonetka naleznete a že je vpořádku a má se dobře.-)
Tak pokud je to ten Sonet, co myslím, stojí v Jablunkově v jezdeckém klubu. Slouží jako provozní koník, sem tam s ním vyjedou i na nějaký ten parkur. pár foteček je na www.jkbeskyd.estranky.cz
lanika
napsal(a):
Tak pokud je to ten Sonet, co myslím, stojí v Jablunkově v jezdeckém klubu. Slouží jako provozní koník, sem tam s ním vyjedou i na nějaký ten parkur. pár foteček je na www.jkbeskyd.estranky.cz
...není to on, náš Sonča nemá všechny nožky bílý a má nosní pruh.
Škoda, už jsem myslela, že se našel. Ale dík za snahu
jajaa
napsal(a):
Narozen 22.4.1996
valach
Český teplokrevník
Děkuji za každé info
a není Sonet tento? Pokud ano, stojí u pana Ječmínka v Jk Natural Slavošov. Pro více info pište prosím email na asharka@seznam.cz
jajaa
napsal(a):
Narozen 22.4.1996
valach
Český teplokrevník
Děkuji za každé info
Takže když to tu Aduš obnovila, tak napíšu
Soník se našel, je živý, ale zdravý si už netroufám napsat, je zpět u své původní majitelky, jeho hledání mě stálo celkem dost úsilí, dokonce mi i tvrdili, že je Sonet po smrti, hold asi někdo nechtěl, abych ho našla a tím zjistila, že na jeho prodeji krutě vydělali a koni dodělaly už tak špatné nohy.
V nějbližší době se za Sonetem chystám na návštěvu, tak se uvidí, jak dopadne léčba.
všichni doufám, že dobře, jak jinak
jajaa
napsal(a):
Takže když to tu Aduš obnovila, tak napíšu
Soník se našel, je živý, ale zdravý si už netroufám napsat, je zpět u své původní majitelky, jeho hledání mě stálo celkem dost úsilí, dokonce mi i tvrdili, že je Sonet po smrti, hold asi někdo nechtěl, abych ho našla a tím zjistila, že na jeho prodeji krutě vydělali a koni dodělaly už tak špatné nohy.
V nějbližší době se za Sonetem chystám na návštěvu, tak se uvidí, jak dopadne léčba.
všichni doufám, že dobře, jak jinak
Chtěla bych poděkovat panu Josefu Bobkovi, který se mi ozval na inzerát v jezdectví.
Je dobré vědět, že i v dnešní době se lidé, kteří se postarají o nemocného koně. tento pán koupil Soneta za nemalé peníze (částku nebudu zveřejňovat) od paní, které byl Sonet prodán původní majitelkou jakožto kůň na vození dětí, v žádném případě ne do sportu, dostala k němu komplet veterinární zprávu. Když jsem se jí po nějaké době ozvala, tak mi tvrdila, že ho prodala na druhý konec republiky a tam musel být utracen...
Ve skutečnosti jej prodala tomuto pánovi jakožto 100% zdravého koně, do sportu... den po dovozu se nohy projevili, naštěstí se rozhodli si Sonyho nechat a nohy léčit.
Bohužel Sonet nestačí v ohradě zdravým koním, tak se domluvili s původní majitelkou(po prečtení inzerátu v jezdectví), že si jej BEZPLATNĚ může odvést, momentálně je v útulku pro koně se "sobě rovnými", nohy nevypadají nic moc, ale pokusí se o nějakou léčbu, uvidí se s jakým výsledkem... Pak Bobek se dokonce nabídl, že léčbu bude alespoň částečně financovat a na koně bude dávat měsíčně příspěvky.
Jště jednou moc díky a doufám, že takových lidí se najde více
Jak na něho koukám,tak je to skoro celá máma Odeta. Máme právě jeho maminu a Soneta jsme měli jako malé hříbátko. Člověka to mrzí,když to slyší,čím si musel vším asi projít,už aby měl taky klidný léta,jako má jeho mamča Óďa.