Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.5.2007 06:59

Čauky, mám depresivní náladu :-( už nějaký čas sháníme koníka pro přítele po úraze, začátečníka, ale nějak se nedaří :-( copak neexistuje nejlíp kobylka (nepotřebujeme na chov) hodná, nešklebivá, nekopavá, nekousavá, opravdu kliďaska pro začátečníka, nelekavá, schopná ze začátku jen krokových vyjížděk do terénu, takže ne temrepamentní, spíš línější, která nevyžaduje pravidelnou práci a bude jí vyhovovat flákání po pastvině (a nepoleze jí to do palice), chodící o samotě nebo s druhým koněm na volné otěži, zdravá, bezproblémová na ošetřování a veta, prostě druhý takový koník, jakého mám doma já sama? Ach jo....

28.5.2007 07:11

hancus napsal(a):
Čauky, mám depresivní náladu :-( už nějaký čas sháníme koníka pro přítele po úraze, začátečníka, ale nějak se nedaří :-( copak neexistuje nejlíp kobylka (nepotřebujeme na chov) hodná, nešklebivá, nekopavá, nekousavá, opravdu kliďaska pro začátečníka, nelekavá, schopná ze začátku jen krokových vyjížděk do terénu, takže ne temrepamentní, spíš línější, která nevyžaduje pravidelnou práci a bude jí vyhovovat flákání po pastvině (a nepoleze jí to do palice), chodící o samotě nebo s druhým koněm na volné otěži, zdravá, bezproblémová na ošetřování a veta, prostě druhý takový koník, jakého mám doma já sama? Ach jo....

Ale jo, určitě takoví koníci existují... přesnětakového mám valáška, křížence hucula, ale není na prodej. Tak neztrácej naději, kdo hledá, ten najde, chce to trpělivost! Držím palce, hodně štěstí!

sadzi saj

28.5.2007 08:24
sadzi saj

jackie napsal(a):
Ale jo, určitě takoví koníci existují... přesnětakového mám valáška, křížence hucula, ale není na prodej. Tak neztrácej naději, kdo hledá, ten najde, chce to trpělivost! Držím palce, hodně štěstí!

Ahoj Hančus, neztrácej naději. Taky jsem hledala jakou dobu a pořád nic, pokaždé mi něco nevyhovovalo, až když jsem si řekla, že už se na to vykašlu a žádného koně kupovat nebudu, odepsala mi asi po týdnu nebo možná i dýl bývalá majitelka mé kobylky a bylo to. Vím, že je to únavné, ale chce to číst inzeráty, odepisovat a určitě na nějakého toho pravého narazíš, ale chce to čas, tak neztrácej naději

28.5.2007 09:31

hancus napsal(a):

Ahoj,

my máme na prodej kobylu norika, je hodná,zvládne jí i začátečník, nevadí jí samota!

28.5.2007 09:48

dolinka napsal(a):
Ahoj,

my máme na prodej kobylu norika, je hodná,zvládne jí i začátečník, nevadí jí samota!

Povídej, přeháněj :-), napiš něco bližšího, prosím.

28.5.2007 09:51

hancus napsal(a):

spíš povídej ty co máš za představu!

Je jí 16 let, pracovala u jednoho děti v zemědělství ale v poslední době už nedělala nic, jenom papala a občas si vyvezla káru se svým hnojem. Je zachovalá a zdravá a nikdy neměla hříbě. Když tak písni na mail

28.5.2007 09:52

hancus napsal(a):

Aha, už tuším, je někde v inzerci, nejste někde od Plzně? To je pěknej kus světa...

28.5.2007 09:53

dolinka napsal(a):
spíš povídej ty co máš za představu!

Je jí 16 let, pracovala u jednoho děti v zemědělství ale v poslední době už nedělala nic, jenom papala a občas si vyvezla káru se svým hnojem. Je zachovalá a zdravá a nikdy neměla hříbě. Když tak písni na mail

Hledám to, co píšu na začátku.

28.5.2007 10:03

hancus napsal(a):
Aha, už tuším, je někde v inzerci, nejste někde od Plzně? To je pěknej kus světa...

Tak jsi ale nenapsala,odkud jsi Ty a to Lenča nemohla vědět,jen Ti nabídla kobylku!

28.5.2007 10:10

jaruska napsal(a):
Tak jsi ale nenapsala,odkud jsi Ty a to Lenča nemohla vědět,jen Ti nabídla kobylku!

jo jsme od Plzně

28.5.2007 10:37

jaruska napsal(a):

Já jen říkám, že je to kus světa, co je na tom špatného???

28.5.2007 10:41

hancus napsal(a):
Já jen říkám, že je to kus světa, co je na tom špatného???

Nííc,opravdu,ale lidi,kteří Ti nabízejí kobči,nemůžou vědět,odkud jsi,když jsi to tam nenapsala.

28.5.2007 10:44

hancus napsal(a):

Tak pro upřesnění - nejlépe královéhradecký kraj. Do plzně to máme 250 km, to je opravdu dost.

28.5.2007 10:51

hancus napsal(a):
Tak pro upřesnění - nejlépe královéhradecký kraj. Do plzně to máme 250 km, to je opravdu dost.

jen tak se chci zeptat...nejela by jsi 250km za cenu kobylky, kterou tak nutně hledáš....třeba zrovna ona je ta...co by ti vše krásně dala? Navím já osobně si jela jen kouknou přes 300km na prcka....myslím že se to vyplatí!

28.5.2007 10:58

sabina napsal(a):
jen tak se chci zeptat...nejela by jsi 250km za cenu kobylky, kterou tak nutně hledáš....třeba zrovna ona je ta...co by ti vše krásně dala? Navím já osobně si jela jen kouknou přes 300km na prcka....myslím že se to vyplatí!

Možná, ale než se vypravím přes republiku, budu hledat někde blíž, do 150 km.

28.5.2007 12:20

hancus napsal(a):
Možná, ale než se vypravím přes republiku, budu hledat někde blíž, do 150 km.

Já jsem jela pro koně 550Km

28.5.2007 12:24

dolinka napsal(a):
jo jsme od Plzně

Poslala jsem Ti mailíka.

28.5.2007 12:25

sabina napsal(a):

Jo, holky, já bydlím 30 km západně od kraje Prahy a koníka jsem kupovala až v Hlučíně u Opavy. Prostě vzdálenost nehraje roli, když si hledáš kámoše na dlouhá léta...

28.5.2007 12:26

barletka napsal(a):
Já jsem jela pro koně 550Km

No,já bych bývala taky jela 450 Km se podívat na koně,kdyby byli ovšem lidi,jako jsi ty,Barletko,slušně vychovaní.Dnes toho nelituju,určitě v tom musel bejt nějákej švindl,když jsi nebyla schopná dostát mých proseb.Koníka už jsem si sehnala.Bohužel,s prodávajícími je to stejné jako s kupujícími,jsou i dobří a poctiví a pak pravej opak,a mrzí mě,že jsem na to doplatila já,chtěla jsem si jen koupit koníka na rekreaci.

28.5.2007 12:27

hancus napsal(a):

Ahojky...taky nemůžu sehnat koníka...poníka (140 - 148 cm), hodného, klidného na vyjížďky, nejlépe kobylku...už asi měsíc a půl snáhím, koukám po inzerátech, ale poník podle mých představ nikde...

28.5.2007 12:29

jackie napsal(a):
Jo, holky, já bydlím 30 km západně od kraje Prahy a koníka jsem kupovala až v Hlučíně u Opavy. Prostě vzdálenost nehraje roli, když si hledáš kámoše na dlouhá léta...

Janíí,fakt Buráčka jsi koupila a sehnala až tak daleko??No tomu se říká láááááskááá!!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík