Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.5.2007 09:51

Máte někdo koníka po tomto hřebci??? Dávejte sem fotečky

29.5.2007 21:18

gabina35 napsal(a):
Máte někdo koníka po tomto hřebci??? Dávejte sem fotečky

Prosím!!! To nikdo nemáte Rock n rollátko??? Zajímal by mě i názor na něj a jeho potomstvo, zkušenosti atd. Děkuji

sadzi saj

30.5.2007 07:14
sadzi saj

gabina35 napsal(a):
Prosím!!! To nikdo nemáte Rock n rollátko??? Zajímal by mě i názor na něj a jeho potomstvo, zkušenosti atd. Děkuji

Taky se přidávám k dotazu, slyšela jsem, že je dobrý na temperamentnější a nervóznější klisny, že má klidnou povahu, tak by mě zajímalo také, co je na tom pravdy a jaký je to hřebec

30.5.2007 07:38

sadzi saj napsal(a):
Taky se přidávám k dotazu, slyšela jsem, že je dobrý na temperamentnější a nervóznější klisny, že má klidnou povahu, tak by mě zajímalo také, co je na tom pravdy a jaký je to hřebec

Byla jsem se na Rokece podívat u p. Cipry v Trutnově a opravdu je to velmi charakterní hřebec, velice hodný a vychovaný. Holčina, která nám ho předváděla říkala, že je to výborně přiježděný koník s velice příjemnými chody, je radost si na něj sednout. Jediné, co mě zarazilo bylo to, že byl v okolí slabin a na plecích pěkně pokousaný, nevím proč se takto sebetrýznil ale ta holčina říkala, že je to z nudy.

30.5.2007 08:25

tajemma danny napsal(a):
Byla jsem se na Rokece podívat u p. Cipry v Trutnově a opravdu je to velmi charakterní hřebec, velice hodný a vychovaný. Holčina, která nám ho předváděla říkala, že je to výborně přiježděný koník s velice příjemnými chody, je radost si na něj sednout. Jediné, co mě zarazilo bylo to, že byl v okolí slabin a na plecích pěkně pokousaný, nevím proč se takto sebetrýznil ale ta holčina říkala, že je to z nudy.

Tady ten koník je myslim po Rock´n Rollovi. Je to ten z našeho pohledu vpravo.

30.5.2007 08:26

dendulka napsal(a):
Tady ten koník je myslim po Rock´n Rollovi. Je to ten z našeho pohledu vpravo.

31.5.2007 12:36

dendulka napsal(a):

Ahoj. Tak se omlouvám, ale zjistila jsem, že ten koník má jinýho tátu, takže sorry

10.5.2018 08:44
Katyzedkova

XXX.XXX.76.41

Mám. Sice je to jen vnoucek, ale charakter se nedá zapařít. Je mladý 4 lety. Nikdy se nesnažil jezdce shodit. Při obsedani naprostý pohodář.

Přidejte reakci

Přidat smajlík