Rada starších věčně mladých koňozávisláků 117!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.5.2007 10:21

jaruska napsal(a):

Teda Jaru, ja ti pisu do stare Rady a ty uz tu mas novou.
Tak znova...
Jarusko, krasne vam to s Bobiskem jde!!! A to, ze je mladsi vuuubec nevadi. Aspon se spolu naucite pekne ze zeme a ze sedla to bude pak trosku lepsi, kdyz uz to trochu zna. Hlavne, ze ho moc nepretezovali - doufam!

30.5.2007 10:23

jaruska napsal(a):

A tady už jen chvilička soustředění jenom na mě a na to,co udělám já.Byla to jen minutečka,ale chtěla jsem,aby sledoval jen mě a nic a nikoho jinýho,což on udělal a byl za to odměněn krááásným pohlazením po celém těle a sundáním ohlávky.Stejně u mě zůstal kráásně stát,nikam neodcházel a to je super!!!

30.5.2007 10:25

peggiska napsal(a):
Tak znova...
Jarusko, krasne vam to s Bobiskem jde!!! A to, ze je mladsi vuuubec nevadi. Aspon se spolu naucite pekne ze zeme a ze sedla to bude pak trosku lepsi, kdyz uz to trochu zna. Hlavne, ze ho moc nepretezovali - doufam!

Ivi, Nerda je fakt krasna! To urco bude tou laskou. Ja mam sedlo reinera a je to dobry, jak ven, tak na jizdarnu i na zavody. A moc se mi ten typ libi.

Mati, na motorce ti to sekne! A mas pod sebou mnohem vice koni. Konecne te vidime v sedle.

30.5.2007 10:28

peggiska napsal(a):
Ivi, Nerda je fakt krasna! To urco bude tou laskou. Ja mam sedlo reinera a je to dobry, jak ven, tak na jizdarnu i na zavody. A moc se mi ten typ libi.

Mati, na motorce ti to sekne! A mas pod sebou mnohem vice koni. Konecne te vidime v sedle.

Jo a Jani, tobe musim pochvalit Angieho! Ten jeho uhori pruh je bombastickej!!! Fakt tatinka nezapre. A ma uz krasnu prdelku.

30.5.2007 10:31

peggiska napsal(a):
Tak znova...

Pavlíí,mooc děkuju,Ty jsi odzdaleka,viď?Kdybys měla sem někdy cestu,určitě sae přijeď na Bobíše mrknout,je fakt zlatínko,viděla bys ho na vlastní oči!
Pavlí,myslím,že ho opravdumoc nepřetěžovali,protože ta paní tam má hodně koníků a na Bobíše,jak sama říkala,moc času ani neměla,to bylo jediný,co jí věřím,protože ten koník pod tím sedlem neumí vůbec,ale vůbec nic,snese jenom sedlo a jezdce,ale tím to končí.Neumí reagovat na nic,šel jen kousek první a pak za kobylou.To poznáš už při sedlání,a to já jsem opravdu dávala bedlivý pozor,jak se u toho chová,byl naprosto v klidu.
Ještě jednou Pavlí moc děkuju a někdy určitě doraž,ráda tě poznám osobně!!

30.5.2007 10:34

jaruska napsal(a):
A tady už jen chvilička soustředění jenom na mě a na to,co udělám já.Byla to jen minutečka,ale chtěla jsem,aby sledoval jen mě a nic a nikoho jinýho,což on udělal a byl za to odměněn krááásným pohlazením po celém těle a sundáním ohlávky.Stejně u mě zůstal kráásně stát,nikam neodcházel a to je super!!!

Tam za ním je zahozené lano i ohlávka a Bobíš se hezky u toho paše!

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.5.2007 10:54

jaruska napsal(a):
Tam za ním je zahozené lano i ohlávka a Bobíš se hezky u toho paše!

Jaruš moc Vám to sluší!

30.5.2007 10:58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jaruš moc Vám to sluší!

Vendííí,moooc děkuju,mě néé,mě to nešluší,já budu Bobíškovi všude dělat jenom oštudůůů,ale budu doufat,že až spolu někam pojedeme někdy,tak se budou lidi koukat jenom na Bobíškááá!!!!!!

30.5.2007 10:58

jaruska napsal(a):
Pavlíí,mooc děkuju,Ty jsi odzdaleka,viď?Kdybys měla sem někdy cestu,určitě sae přijeď na Bobíše mrknout,je fakt zlatínko,viděla bys ho na vlastní oči!
Pavlí,myslím,že ho opravdumoc nepřetěžovali,protože ta paní tam má hodně koníků a na Bobíše,jak sama říkala,moc času ani neměla,to bylo jediný,co jí věřím,protože ten koník pod tím sedlem neumí vůbec,ale vůbec nic,snese jenom sedlo a jezdce,ale tím to končí.Neumí reagovat na nic,šel jen kousek první a pak za kobylou.To poznáš už při sedlání,a to já jsem opravdu dávala bedlivý pozor,jak se u toho chová,byl naprosto v klidu.
Ještě jednou Pavlí moc děkuju a někdy určitě doraž,ráda tě poznám osobně!!

Jeee, Jarus, diky za pozvani. Urcite bych Bobiska rada nekdy poznala, tebe samo taky a ostatni konicky jakbysmet! A Oldu a malou Jaruskuuu. Akorat nevim, jestli se na tu vasi stranu dostanu. To ja jsem porad na Mooorave. Ku Praze se nedostavam casto. Pendluju mezi Brnem a skoro Ostravou. Ale treba to nekdy vyjde. Byla bych rada.
To je dobre, ze Bobis nepracoval mnohem vice, takhle ho to psychicky nezlomilo - to jde poznat. Myslim, ze u mladochu je to hlavne o psychice. Fyzicky by mohli brzo nosit cloveka, ale na nejake makani pod sedlem, jeste nemaji. Tak to je fajn, zkazenyho a zrazenyho ho nemas!
Jaru, vybrala jsi dobre!!! To bude dobrej partak!

30.5.2007 11:08

peggiska napsal(a):

Tady jsem nasla fotku meho reinera, je od Zajace.

30.5.2007 11:09

peggiska napsal(a):
Jeee, Jarus, diky za pozvani. Urcite bych Bobiska rada nekdy poznala, tebe samo taky a ostatni konicky jakbysmet! A Oldu a malou Jaruskuuu. Akorat nevim, jestli se na tu vasi stranu dostanu. To ja jsem porad na Mooorave. Ku Praze se nedostavam casto. Pendluju mezi Brnem a skoro Ostravou. Ale treba to nekdy vyjde. Byla bych rada.
To je dobre, ze Bobis nepracoval mnohem vice, takhle ho to psychicky nezlomilo - to jde poznat. Myslim, ze u mladochu je to hlavne o psychice. Fyzicky by mohli brzo nosit cloveka, ale na nejake makani pod sedlem, jeste nemaji. Tak to je fajn, zkazenyho a zrazenyho ho nemas!
Jaru, vybrala jsi dobre!!! To bude dobrej partak!

Ještě jednou Pavlí děkuju,už se moc těším na tu práci s ním-vlastně to není práce,je to radost a potěšení,a já se budu moooc snažit o to,aby on to bral stejně!!!
No právě jsem sledovala celou dobu to jeho chování při čištění,při Jarušce,když tam vlezla,sama jsem si ho vyčistila,vybrala mu z nohou, pak při sedlání a při vyvádění ze stáje,to jsem ho vyvedla sama,šel jako první,a potom pod sedlem,nedělal vůbec žádný vylomeniny.No a při tom bedlivým sledování jsem pak zapomněla požádat o nahlédnutí do průkazu,ještě se mi to nestalo,vždycky nejdřív koukám do papírů a tohle jsem nejdřív koukala na Bobíše!Ale říkám,vůbec mě to nevadí.

30.5.2007 11:11

jaruska napsal(a):

Ahojik holky, tak se hlásím i sem, jak pak se všici máte? Já zase cestovala, tentokráte Polsko, ale bylo to fajn, pošlu nějaké fotečky. Bred roste, zlobí, ale taky zároveň se dobře učí

30.5.2007 11:12

jaruska napsal(a):
Ještě jednou Pavlí děkuju,už se moc těším na tu práci s ním-vlastně to není práce,je to radost a potěšení,a já se budu moooc snažit o to,aby on to bral stejně!!!
No právě jsem sledovala celou dobu to jeho chování při čištění,při Jarušce,když tam vlezla,sama jsem si ho vyčistila,vybrala mu z nohou, pak při sedlání a při vyvádění ze stáje,to jsem ho vyvedla sama,šel jako první,a potom pod sedlem,nedělal vůbec žádný vylomeniny.No a při tom bedlivým sledování jsem pak zapomněla požádat o nahlédnutí do průkazu,ještě se mi to nestalo,vždycky nejdřív koukám do papírů a tohle jsem nejdřív koukala na Bobíše!Ale říkám,vůbec mě to nevadí.

A vis proc jsi na to tentokrat zapomnela? Protoze jsi na Bobisovi mohla oci nechat!!! To byla laska na prvni pohled, ne?

Jak se jmenuje ofic v papirech?

30.5.2007 11:15

janamalik napsal(a):
Ahojik holky, tak se hlásím i sem, jak pak se všici máte? Já zase cestovala, tentokráte Polsko, ale bylo to fajn, pošlu nějaké fotečky. Bred roste, zlobí, ale taky zároveň se dobře učí

Bude to rarach a Jarči, mám dobrou zprávu, bude hodně tmavý, už líná na hubě a má ji tmavou

30.5.2007 11:16

peggiska napsal(a):
A vis proc jsi na to tentokrat zapomnela? Protoze jsi na Bobisovi mohla oci nechat!!! To byla laska na prvni pohled, ne?

Jak se jmenuje ofic v papirech?

Pavlíí,noo,asi to tak bylo,líbil se mi hned,jak mi paní poslala fotky,kráásnej prdelatej koník!!
Jmenuje se BUFFY !!!!!

30.5.2007 11:17

janamalik napsal(a):
Bude to rarach a Jarči, mám dobrou zprávu, bude hodně tmavý, už líná na hubě a má ji tmavou

jo a tady přidávám Itálii

30.5.2007 11:17

janamalik napsal(a):
jo a tady přidávám Itálii

Alpy

maťa

30.5.2007 11:19
maťa

jaruska napsal(a):

Ahoooj děckáááá

Tak to zas přibylo pujavých foteček, až se mi hlava móce Bobíš je fakt krásnej, a má tmavou barvičku, tu já ráááda S tím věkem je to teda pech....ale jak tak čtu, nakonec to má víc výhod, a to je prííímáááá
Budete bezva dvojka Jarčíííí, už teď to je vidět

Já zasejc nic nestíhám, to je strašný.....dodělávám měsíční uzávěrku a nejde mi to, v hlavě mám úplně jiný věci Byla jsem ráno se štěndama venku, trošku procvičila Kiku a nějak mě to zas chytlo....chybí mi ty výlety a tak.... Su samo ráda, že Agbíš chodí, jak chodí....ale občas se neubráním tomu vzteku, že nejspíš doživotně bude fungovat jen jako předložka u dveří baráku Copa Batulka, ta má právo na to, po tolika aktivních letech, víc odpočívat....ale Agbíš? A Batulka furt ucapká třikrát tolik, co on
A páč mi to už fakt chybí, chodím s Batulkou a malýma ven, Agbíšek je prostě sám doma.....Kiku sem si vzala do parády, páč ta její puberta se horší, včera překousala šňůru od pevné linky , a její potřeba pohybu je obrovská, tak sem s ní začala makat a asi ji budu brát i ke kolu.....zatím trěnujem důslednou poslušnost....a uvažuju u ní i o coursingu

Mně se s malýma psama moc nic dělat nechce, a vůbec né s Kikou....ona je taková obyčejná....každej můj pes je osobnost, maj něco v sobě....ona je jen obyčejná, vcelku hodná, fenka....a na tohle já nejsu zvyklá
Ale teda když už ji mám, nechci ji zas nechat zahálet, tím spíš, když je tak aktivní....tak mě to nutí, s ní něco dělat
Je to pro mě nové, tak su zvědavá, kam se dostaneme

30.5.2007 11:19

janamalik napsal(a):
Alpy

no ale všude dobře doma nejlíp, naše turistická chajda

30.5.2007 11:20

janamalik napsal(a):
Alpy

Jéé,JaniM,ahooj,téééda,Ty jsi cestovatelka,úplně Tě obdivuju!!!To už byla ta svatební cesta nebo nééé???
Jůůů,Bredlík krááásně rostééé,no a to je fakt skvělá zpráva,tak by to opravdu mohl být černej hnědák,viď,janiM???

30.5.2007 11:22

maťa napsal(a):
Ahoooj děckáááá

Tak to zas přibylo pujavých foteček, až se mi hlava móce Bobíš je fakt krásnej, a má tmavou barvičku, tu já ráááda S tím věkem je to teda pech....ale jak tak čtu, nakonec to má víc výhod, a to je prííímáááá

Já zasejc nic nestíhám, to je strašný.....dodělávám měsíční uzávěrku a nejde mi to, v hlavě mám úplně jiný věci Byla jsem ráno se štěndama venku, trošku procvičila Kiku a nějak mě to zas chytlo....chybí mi ty výlety a tak.... Su samo ráda, že Agbíš chodí, jak chodí....ale občas se neubráním tomu vzteku, že nejspíš doživotně bude fungovat jen jako předložka u dveří baráku Copa Batulka, ta má právo na to, po tolika aktivních letech, víc odpočívat....ale Agbíš? A Batulka furt ucapká třikrát tolik, co on
A páč mi to už fakt chybí, chodím s Batulkou a malýma ven, Agbíšek je prostě sám doma.....Kiku sem si vzala do parády, páč ta její puberta se horší, včera překousala šňůru od pevné linky , a její potřeba pohybu je obrovská, tak sem s ní začala makat a asi ji budu brát i ke kolu.....zatím trěnujem důslednou poslušnost....a uvažuju u ní i o coursingu

Mně se s malýma psama moc nic dělat nechce, a vůbec né s Kikou....ona je taková obyčejná....každej můj pes je osobnost, maj něco v sobě....ona je jen obyčejná, vcelku hodná, fenka....a na tohle já nejsu zvyklá
Ale teda když už ji mám, nechci ji zas nechat zahálet, tím spíš, když je tak aktivní....tak mě to nutí, s ní něco dělat

ahojky Máti, zdravím tě mamino naše!Ted byla v Liťáku výstava psíků, já jsem tam nebyla, ale budoucí tchýně jo, tak vyprávěla, jací tam byli pěkní psiJá se chystám s Jennuškou a Elzou ted na očkování, tak su na to zvědavá

maťa

30.5.2007 11:24
maťa

jaruska napsal(a):

V neděli jsme byli na vyjížďce na Dalešické přehradě, bylo krásně, ale stejnak jsme nakonec zmokli
Musím tam příště vzít ten novej foťák, tenhle starej ty fotky nedělá hezký a krajina tam stojí za to!!! Jenže já se ho bojím na mašině vozit, a tak zatím tahám ten starej

Tady já uprostřed, v černé mikči Míťa a druhej Danda

maťa

30.5.2007 11:25
maťa

jaruska napsal(a):

Ještě Dalešice

maťa

30.5.2007 11:26
maťa

jaruska napsal(a):

A Dalešický holub

30.5.2007 11:26

jaruska napsal(a):
Jéé,JaniM,ahooj,téééda,Ty jsi cestovatelka,úplně Tě obdivuju!!!To už byla ta svatební cesta nebo nééé???
Jůůů,Bredlík krááásně rostééé,no a to je fakt skvělá zpráva,tak by to opravdu mohl být černej hnědák,viď,janiM???

Jarči, já myslím že fakt jo, že to bude černý hnědák. No jo, ted toho procestuji dost, ale zase se člověk někam podívá, rozhodně se nenudím a abych se vám přiznala, vůbec nevím, co se ted deje ve svete, páč nemám čas ani na zprávy v tvBud jsem u čtyřnožců koňovitých, nebo psovitých, nebo u trojnožce mého a nebo ve škole jak dnes na zkoušce na kterou jsem se ani nepodívala a dala jsem jí snad náhodou za 3, štěstí při mě stálo, ale prdelku jsem měla staženou

maťa

30.5.2007 11:27
maťa

maťa napsal(a):
A Dalešický holub

Jééé Jani, tak to pak musíš napsat, jak jsi to očkování zvládla Taky si furt někde na cestách, tož nějaký očkování tě nemůže rozházet

30.5.2007 11:28

maťa napsal(a):
Ahoooj děckáááá

Mátii,nezoufej,obyčejnský psi bejvaj nejlepšíí!!!Mají statečný srdíčko a pro svýho pánečka by položili živůtek,to si piš!!!
Nojo,Agbíše je mi moc líto,ale pořád lepší,když počká doma,než aby zase marodíl,že joo?
Jo,a Máti,za Bobíška mooc děkujůůůů!!!!!!

30.5.2007 11:29

maťa napsal(a):
A Dalešický holub

Máti, ten holub je super, taky krásné fotky krajiny, já jsem teď v poslední době taky ujetá na krajinky, hrozně se mi to líbí, hlavně některá místa v naší ČR ty opravdu stojí za to
tady naše vydra říční

maťa

30.5.2007 11:30
maťa

maťa napsal(a):
Jééé Jani, tak to pak musíš napsat, jak jsi to očkování zvládla Taky si furt někde na cestách, tož nějaký očkování tě nemůže rozházet

No já pojedu až na Brněnskou mezinárodku, jako každej rok....letos má být soutěž i ve voltižních závodech.....u koníků tam trčím snad víc, než u psů Už se moc těším

A hodlám se tam ufotit k smrti a utočit Nepojedete někdo taky???

30.5.2007 11:30

janamalik napsal(a):
Jarči, já myslím že fakt jo, že to bude černý hnědák. No jo, ted toho procestuji dost, ale zase se člověk někam podívá, rozhodně se nenudím a abych se vám přiznala, vůbec nevím, co se ted deje ve svete, páč nemám čas ani na zprávy v tvBud jsem u čtyřnožců koňovitých, nebo psovitých, nebo u trojnožce mého a nebo ve škole jak dnes na zkoušce na kterou jsem se ani nepodívala a dala jsem jí snad náhodou za 3, štěstí při mě stálo, ale prdelku jsem měla staženou

Jééé,tak velkááá gratulacééé,huráááá,za 3 je dobrý,nééé???A koliko těch zkoušadel ještě máááš?

maťa

30.5.2007 11:31
maťa

janamalik napsal(a):
Máti, ten holub je super, taky krásné fotky krajiny, já jsem teď v poslední době taky ujetá na krajinky, hrozně se mi to líbí, hlavně některá místa v naší ČR ty opravdu stojí za to
tady naše vydra říční

Ta vydra nemá chybu....

30.5.2007 11:31

maťa napsal(a):

No Máti a ani nevíš kolikrát si vzpomenu na tvého Mítu, kolikrát si říkám, když jedu po té dálnici, že ho někde můžu taky potkat, on jezdí s takovým žlutým přívěsem, viď?

30.5.2007 11:33

jaruska napsal(a):
Jééé,tak velkááá gratulacééé,huráááá,za 3 je dobrý,nééé???A koliko těch zkoušadel ještě máááš?

Jarči, už jen 2 zkoušky, to už je sranda a pak volníčkooo až ro říjná.Hurá!!!!

maťa

30.5.2007 11:35
maťa

jaruska napsal(a):
Mátii,nezoufej,obyčejnský psi bejvaj nejlepšíí!!!Mají statečný srdíčko a pro svýho pánečka by položili živůtek,to si piš!!!
Nojo,Agbíše je mi moc líto,ale pořád lepší,když počká doma,než aby zase marodíl,že joo?
Jo,a Máti,za Bobíška mooc děkujůůůů!!!!!!

Právě Jarčí, je mi ho taky líto, ale lepší, než kdyby zas lehnul I kdyby byl zdravej, tak v tomhle věku by to na žádný tůry nebylo....ale věděla bych, že si počkám, až dospěje....takhle vím, že se nedočkám,,,,ale děkuju i za to, jak na tom je....furt se s ním dá jít na malou proťápku, možná to půjde časem i na něco větší No a na tůry a kolo si prostě s ním musím nechat zajít chuť

Ale plánuju do budoucna vlkodava, tak snad mi to vynahradí

Za Bobíška neděkuj....je to fakt pravda

maťa napsal(a):
No já pojedu až na Brněnskou mezinárodku, jako každej rok....letos má být soutěž i ve voltižních závodech.....u koníků tam trčím snad víc, než u psů Už se moc těším

A hodlám se tam ufotit k smrti a utočit Nepojedete někdo taky???

Máti,kráásný fotišky přehrady,náádhera!
Jéé,tak foť a toč,ale k smrti nééé,to bysme pak nic neviděli,že jo,holkýý??
Vydra je opravdu náááádhernáááá!!!!

janamalik napsal(a):

Jinak děkuji moc za gratulaci, moc moc moc jo a tamtu zkoušku jsem holky taky dala, za 1, zkoušel mě v autě, když mě vezl z Humpolce do Prahy, ještě při tom svačil, ale dobrýByla to technika chovu koní, tak to jsem musela prostě dát

maťa

30.5.2007 11:36
maťa

janamalik napsal(a):
No Máti a ani nevíš kolikrát si vzpomenu na tvého Mítu, kolikrát si říkám, když jedu po té dálnici, že ho někde můžu taky potkat, on jezdí s takovým žlutým přívěsem, viď?

Jani, už nééé....má Iveco plachtový, plachta žlutá je....teda spíš kdysi byla a je popsaná jakousi reklamou a vozík je oooobrovský, větší, než auto a červenéééj To bys nepřehlídla A Míťu bys taky nezaměnila

30.5.2007 11:38

maťa napsal(a):
Ta vydra nemá chybu....

Jinak Máti, určo pak zase až se někdy doplazim na net, napíšu, jak jsme to očkování zvládly, jenny bude určitě zase jak připosražená a Elza bude v pohodě, to je takový flegmouš, tu jen tak nic nerozhází

30.5.2007 11:40

janamalik napsal(a):

Jééé,tak to určo dobře dopadnééé,JaniM,Ty jsi šikovná koňařka!!!!!A co potom budeš dělat,až si užiješ to stráááášně dlouhý volno do října???

maťa

30.5.2007 11:40
maťa

janamalik napsal(a):
Jinak Máti, určo pak zase až se někdy doplazim na net, napíšu, jak jsme to očkování zvládly, jenny bude určitě zase jak připosražená a Elza bude v pohodě, to je takový flegmouš, tu jen tak nic nerozhází

To napiš Jani, budu se těšit na zážitky Rotvíci jsou pohodáři, ve správných rukách, to se nedivím, že je klidná

Batulka už letos dostala jen vzteklinu, prej vf jejím věku nemá smysl očkovat komplet, aby se nezatěžovala zbytečně imunita

30.5.2007 11:41

janamalik napsal(a):

Jo a tady se holky musím trochu pochlubit jak trénujeme, Olda si teda vždycky stěžuje, že s ním moc diskutuju ale pak i chválí

maťa

30.5.2007 11:44
maťa

jaruska napsal(a):
Máti,kráásný fotišky přehrady,náádhera!
Jéé,tak foť a toč,ale k smrti nééé,to bysme pak nic neviděli,že jo,holkýý??
Vydra je opravdu náááádhernáááá!!!!

Neboj Jarčííí, já u toho umřít můžu s klidem, dofotil a dotočil by to Míťa a dal vám sem fotky

Už se na to moc těším....maj tam vždycky i spoustu chlaďásků a je na co se dívat I když teda minule se mi moc nelíbilo, jak někteří majitelé těch koní s nima zacházeli a byli dost neslušní vůči divákům....jako kdyby oni byli něco víc, než my Nemohli třeba říci, posuňte se prosím kousek, budem koníka vyvádět z boxu....zařvali uhněte odsud, ať vás nesrazí
Jak má čovek vědět, že s ním chtějí jít ven, že??? A cukali tam s nima, děsně...se ani nedivím, že ti v boxech klidní koně, začli šílet, když k nim přišel takovej nervák majitel

30.5.2007 11:45

janamalik napsal(a):
Jo a tady se holky musím trochu pochlubit jak trénujeme, Olda si teda vždycky stěžuje, že s ním moc diskutuju ale pak i chválí

Tak uvidím Máti, třeba ho fakt někdy potkám. My máme bílého Renaulta Mastera s korbou a na ní většinou fůrů strojůUž to dokonce umím i kurtovat a přidělávat, teď když jsme byli s Oldou v Polsku, tak se místním chlubil, jakou má šikovnou ženu a oni přikyvovali a přitom mi ještě čučeli do výstřihu, chlapi no

30.5.2007 11:46

janamalik napsal(a):
Tak uvidím Máti, třeba ho fakt někdy potkám. My máme bílého Renaulta Mastera s korbou a na ní většinou fůrů strojůUž to dokonce umím i kurtovat a přidělávat, teď když jsme byli s Oldou v Polsku, tak se místním chlubil, jakou má šikovnou ženu a oni přikyvovali a přitom mi ještě čučeli do výstřihu, chlapi no

.

maťa

30.5.2007 11:47
maťa

jaruska napsal(a):

No vidíš Jani, jaká si šikulka To oni chlapi brblaj a neradi chválí, ale zase když pochválí, je to upřímné a hlavně to zahřeje pětkrát tolik, než kdyby furt chválili a chválili....no nééé????

Tady Míťa a já na přehradě

maťa

30.5.2007 11:51
maťa

jaruska napsal(a):

A tady mě máte v celé mé kráse i s mým dokonalým šklebem ksichtíku

30.5.2007 11:52

jaruska napsal(a):
Jééé,tak to určo dobře dopadnééé,JaniM,Ty jsi šikovná koňařka!!!!!A co potom budeš dělat,až si užiješ to stráááášně dlouhý volno do října???

Jarči, mám nějakou brigádu, vydělávat pěnízky, pak pojedeme na dovolenou s koníkama, možná i na 2 dovolený, podle toho, jak to vyjde, a musím trénovat, v srpnu dělám zkoušky zzvj.Tak uvidíme, práce je pořád dost, takže se flákat nebuduSeno už máme nasušený, ještě jsem zase nějaké dostala, takže to je pro letošek ze sen asi vše, takže to mám alespoň o 1 práci méně, aspoň že tak

maťa

30.5.2007 11:52
maťa

jaruska napsal(a):

A ešče Dalešický holoubek před odletem

30.5.2007 11:53

maťa napsal(a):
A tady mě máte v celé mé kráse i s mým dokonalým šklebem ksichtíku

teda Máti, to je fakt škleb, to jsi zahlédla fotografa a už jsi nestačila uhnout???

30.5.2007 11:55

janamalik napsal(a):
Jarči, mám nějakou brigádu, vydělávat pěnízky, pak pojedeme na dovolenou s koníkama, možná i na 2 dovolený, podle toho, jak to vyjde, a musím trénovat, v srpnu dělám zkoušky zzvj.Tak uvidíme, práce je pořád dost, takže se flákat nebuduSeno už máme nasušený, ještě jsem zase nějaké dostala, takže to je pro letošek ze sen asi vše, takže to mám alespoň o 1 práci méně, aspoň že tak

Jinak Jarči, po říjnu jdu zase do školy

maťa

30.5.2007 11:56
maťa

jaruska napsal(a):

A můj malištýýýýý , tumlavýýýýýý hrdýýýýýýý Míííííťáááá

A du něco dělat....něvím, co dřív....cvičit Kiku, dodělat uzávěrku, umýt nádobí, vyluxovat, vytřít, poklidit, vyprachovat, nebo vyčesat psy a ostříhat jim drápajzny??? Se asi pomátnu....

maťa

30.5.2007 11:57
maťa

janamalik napsal(a):
teda Máti, to je fakt škleb, to jsi zahlédla fotografa a už jsi nestačila uhnout???

Přesně tak Jani....nesnáším, když mě někdo fotí....a ještě mi svítil Oskar do ksichtu....prostě dokonalost sama

maťa

30.5.2007 11:58
maťa

maťa napsal(a):

A du něco dělat....něvím, co dřív....cvičit Kiku, dodělat uzávěrku, umýt nádobí, vyluxovat, vytřít, poklidit, vyprachovat, nebo vyčesat psy a ostříhat jim drápajzny??? Se asi pomátnu....

Jéééé sem nevložila Půůůů Mííííťůůůůů Takže tu jest

maťa

30.5.2007 12:00
maťa

jaruska napsal(a):

Tak krásný den všem a já zasejc najuknu večír, důfám.....pokavad to přežijúúúú Pááááááááá

30.5.2007 12:02

maťa napsal(a):
Jéééé sem nevložila Půůůů Mííííťůůůůů Takže tu jest

Holky, já taky pádím, musím sbalit intr a tradá dom, hurááámějte se tu moc a moc kvášně a já se zasejc někdy ozvu prdelky. P.S. Mít'a je fakt Půůů

maťa

30.5.2007 12:04
maťa

janamalik napsal(a):
Holky, já taky pádím, musím sbalit intr a tradá dom, hurááámějte se tu moc a moc kvášně a já se zasejc někdy ozvu prdelky. P.S. Mít'a je fakt Půůů

Je Půůůů viď??? Holt su zatížená na ty medvídky všeho druhu

30.5.2007 12:18

maťa napsal(a):

Haha,tak hlavně Mati opatrně a s rozvahou,aby jsi náhodou neumyla uzávěrku,nevyluxovala nádobí..........haha.

Jinak Pavli to sedlo reiner je moc hezký,už jsem o tomhle typu taky uvažovala.Jakou velikost máš posedlí?Na jízdárnu je asi daleko lepší,viď?

Mně na té kalifornii vadí jenom ta vysoká přední rozsocha a hruška.Ukaž Jaru,jaký ty máš sedýlko ?ty

Jo a koupila jsem si nedávno uzdečku na jedno oušku a nový otěže,už jsou takový pěkně pevný.A měla jsem z ní strááááášnou radost.Vyšlo to asi na 1800kč,to jde,ne?

30.5.2007 12:29

nerda napsal(a):
Haha,tak hlavně Mati opatrně a s rozvahou,aby jsi náhodou neumyla uzávěrku,nevyluxovala nádobí..........haha.

Jinak Pavli to sedlo reiner je moc hezký,už jsem o tomhle typu taky uvažovala.Jakou velikost máš posedlí?Na jízdárnu je asi daleko lepší,viď?

Mně na té kalifornii vadí jenom ta vysoká přední rozsocha a hruška.Ukaž Jaru,jaký ty máš sedýlko ?ty

Jo a koupila jsem si nedávno uzdečku na jedno oušku a nový otěže,už jsou takový pěkně pevný.A měla jsem z ní strááááášnou radost.Vyšlo to asi na 1800kč,to jde,ne?

Jeee, tak to me zkousis, ja ani nevim, jak ho mam velky. Kupovala jsem ho od Zajace z komise. Je 4 roky stary. Nejak jsem se na posedli neptala, neb jsem to mohla vyzkouset na svoji prdelku hnedka. No ale myslim, ze reiner je prave dost kontaktni a o to na jizdarne jde. Takze ja pro tebe bych doporucila tento typ. I kdyz treba nevim, jaky by bylo na dlouhy streky. Ale na normalni vyjizdky je dobry.

30.5.2007 12:30

peggiska napsal(a):
Jeee, tak to me zkousis, ja ani nevim, jak ho mam velky. Kupovala jsem ho od Zajace z komise. Je 4 roky stary. Nejak jsem se na posedli neptala, neb jsem to mohla vyzkouset na svoji prdelku hnedka. No ale myslim, ze reiner je prave dost kontaktni a o to na jizdarne jde. Takze ja pro tebe bych doporucila tento typ. I kdyz treba nevim, jaky by bylo na dlouhy streky. Ale na normalni vyjizdky je dobry.

Jo a uzdecka pekna, jsem ti zapomnela pochvalit. Taky zacinam silhat po nejake na jedno ousko.

30.5.2007 12:31

maťa napsal(a):
Tak krásný den všem a já zasejc najuknu večír, důfám.....pokavad to přežijúúúú Pááááááááá

Jaru, rikas Buffy, no tak to na nej sedne lepe ten Bobiiis.

30.5.2007 12:39

peggiska napsal(a):
Jaru, rikas Buffy, no tak to na nej sedne lepe ten Bobiiis.

A neb vam vsem zavidim, ty fotecky, tak ja sem dam nejaky starsi. Cerstvy ted zadny nemam, kdyz mame tu nasi Dianku na treninku...

Takze vam osvetlim proc ja jsem vubec zvolila jako prezdivku Peggiska. Mela jsem jeste kdyz jsem bydlela u rodicu sveho konika - kobylka Peggi. CT koupena v 6 letech. Prodala jsem ji po dvou letech kvuli skole. No a taky jsem touzila po westernu a moje kobca na to proste nebyla. Navic bych nemela na to, abych ji drzela v najemni staji v Brne. Ale vite co, ma se uplne skvele. Novi majitele ji maji radi, uz jim dala i naaadhernou kobylku. A ma se snad lepe nez u nas!

Tady par dni po prijezdu. Zari 2002

30.5.2007 12:40

peggiska napsal(a):
A neb vam vsem zavidim, ty fotecky, tak ja sem dam nejaky starsi. Cerstvy ted zadny nemam, kdyz mame tu nasi Dianku na treninku...

Takze vam osvetlim proc ja jsem vubec zvolila jako prezdivku Peggiska. Mela jsem jeste kdyz jsem bydlela u rodicu sveho konika - kobylka Peggi. CT koupena v 6 letech. Prodala jsem ji po dvou letech kvuli skole. No a taky jsem touzila po westernu a moje kobca na to proste nebyla. Navic bych nemela na to, abych ji drzela v najemni staji v Brne. Ale vite co, ma se uplne skvele. Novi majitele ji maji radi, uz jim dala i naaadhernou kobylku. A ma se snad lepe nez u nas!

Tady par dni po prijezdu. Zari 2002

Na hubertu 2002

30.5.2007 12:41

peggiska napsal(a):
Jo a uzdecka pekna, jsem ti zapomnela pochvalit. Taky zacinam silhat po nejake na jedno ousko.

Jo Pavli díky.Taky bych pak chtěla sedlo z komisu,na nový bych asi neušpóóórovalaJá s mýma 50kg mám problém,že mi všechna sedla příjdou strašně moc velká.Asi to je tím,že jsem si zvykla na tu kratší hlubší californii.

30.5.2007 12:41

peggiska napsal(a):
Na hubertu 2002

Jaro 2003

30.5.2007 12:42

peggiska napsal(a):
Jaro 2003

Cervenec 2003

30.5.2007 12:43

peggiska napsal(a):
Na hubertu 2002

Tak to je fajn,že se má dobře.A teď máš co za koníka(y)?

30.5.2007 12:43

peggiska napsal(a):
Cervenec 2003

Zima 03/04

30.5.2007 12:46

peggiska napsal(a):
Zima 03/04

Peggi na treti.

30.5.2007 12:48

peggiska napsal(a):
Peggi na treti.

Tady uz u novych majitelu - mesic po ohrebeni.

30.5.2007 12:49

peggiska napsal(a):
Tady uz u novych majitelu - mesic po ohrebeni.

A tady je vysledek. Pretty Love

30.5.2007 12:51

peggiska napsal(a):
A tady je vysledek. Pretty Love

No a tady ja s holkama.

30.5.2007 12:55

nerda napsal(a):
Tak to je fajn,že se má dobře.A teď máš co za koníka(y)?

Ja ted prave jeste studuji, takze svojeho si jeste nemuzu dovolit. A tak chodim za Diankou (o: Invest m:A1/1) od Misi Zachove. Ale ted je v treninku u Zajace. A pristi rok cekame po ni maleho Pavoska.

30.5.2007 13:20

peggiska napsal(a):
Ja ted prave jeste studuji, takze svojeho si jeste nemuzu dovolit. A tak chodim za Diankou (o: Invest m:A1/1) od Misi Zachove. Ale ted je v treninku u Zajace. A pristi rok cekame po ni maleho Pavoska.

No jo, californie je urcite hlubsi. Tudiz lepsi na trajdani, si myslim. Musis se rozhodnout ty, na co vse ho chces. Reiner je prave dobry na jizdarnu, coz uz v californii je asi tezsi. Zkus si popujcovat, jestli nekdo ma tam u vas, reinera a zhodnot, co bude pro tvoji potrebu lepe vyhovovat.

30.5.2007 16:17

peggiska napsal(a):
No jo, californie je urcite hlubsi. Tudiz lepsi na trajdani, si myslim. Musis se rozhodnout ty, na co vse ho chces. Reiner je prave dobry na jizdarnu, coz uz v californii je asi tezsi. Zkus si popujcovat, jestli nekdo ma tam u vas, reinera a zhodnot, co bude pro tvoji potrebu lepe vyhovovat.

Ahojky, zdravim vsechny radarky!!!!!
Snazim se cist kazdou radu ale je toho tolik ze v tom mam gulas i kdyz si to prectu dvakrat.
Jarusko, Bobes je moc krasnej a jak se pekne tvari na tech fotkach....vylozenej model

koukam koukam hodne vasich polovicek jsou ridicove z povolani......ani ja nejsem vyjimka......muj pritel (Tom) take jezdi, ma sice jen Peugot Boxer a vecer mi jezdi domu,ale chce si delat i ridicak na E-cko a tak mi bude take nejspis mizet na dyl.
Abych pravdu rekla jsem z toho na mrtvici kdyz vidim kolik je nehod.

Mati co je to za vystavu ta Brnenska mezinarodka??? Teeeda ja se stydimjsem brnak jako vysitej a nevim co se kde dejeurcite bych se rada sla podivat navic kdyz tam budou konici,ale tak nejak se nikam moc nedostanu, ne ze bych nemela cas,toho mam spoustu,ale samotne se mi nechce a pritele takove akce moc nebavi.

Tady nejake foto meho byvaleho konika

30.5.2007 16:26

sunin napsal(a):
Snazim se cist kazdou radu ale je toho tolik ze v tom mam gulas i kdyz si to prectu dvakrat.
Jarusko, Bobes je moc krasnej a jak se pekne tvari na tech fotkach....vylozenej model

koukam koukam hodne vasich polovicek jsou ridicove z povolani......ani ja nejsem vyjimka......muj pritel (Tom) take jezdi, ma sice jen Peugot Boxer a vecer mi jezdi domu,ale chce si delat i ridicak na E-cko a tak mi bude take nejspis mizet na dyl.

Mati co je to za vystavu ta Brnenska mezinarodka??? Teeeda ja se stydimjsem brnak jako vysitej a nevim co se kde dejeurcite bych se rada sla podivat navic kdyz tam budou konici,ale tak nejak se nikam moc nedostanu, ne ze bych nemela cas,toho mam spoustu,ale samotne se mi nechce a pritele takove akce moc nebavi.

Ahojky, nemyslela Mata cervnovy Propet na BVV? Letos tam bude i vystava kocek. A ja jsem zrovna na zavodech s konikem.
Co to bylo za konika? Povez nam o nem neco.

30.5.2007 16:28

sunin napsal(a):

Jeste bych chtela Evicce moooc pochvalit sedylko, vypada uplne skvele a urco bude moc pohodlne
ja byla vzdy "anglicak" ale kdybych mela moznost vubec bych se west. kresilkum nebranila.....parkrat sem se v nem svezla na placene vyjizdce a klidne bych presedlala, ale chybi mi to hlavni.........KUN

Ale na 1000% si nejakeho casem poridim.........posledni dobou nejak tihnu ke flekatym a tak kdyz vidim Vilicka nejradeji bych si ho poridila hned....ale nemela bych ho zatim kam dat

30.5.2007 16:40

peggiska napsal(a):
Ahojky, nemyslela Mata cervnovy Propet na BVV? Letos tam bude i vystava kocek. A ja jsem zrovna na zavodech s konikem.
Co to bylo za konika? Povez nam o nem neco.

No byl to plnasek, chodila jsem ho jezdit a starat se o nej a jeho majitel zacal s tim ze kdyz si ho nekoupim tak ho proda ze uz ma zajemce.........zadne nemel....jen donucovaci zpusob, asi kvuli penezum

Byl to hrebecek a chtela jsem ho hrebcem nechat ,protoze jsem mela rada jeho jedinecnej hrebci ale pritom jemnej charakter,no ale nakonec sel pod "kudlu" protoze tam co jsem ho mela byly nevyhovujici podminky pro chov hrebcaku-vsude lakadla v podobe kobylek a denne se aspon jeden zranil kdyz pres ostnace utekli ke kobcam.
Byl moc hodnej na osetrovani mohli se kolem nej motat i deti,ale na jezdeni byl svehlavej.
Nemela bych se tim moc chlubit ale zkazila jsem si ho k obrazu svemu.Jsem uz 10 let jezdec samouk,ale jezdim dle citu a nikdy se mi to nevymstilo...nemam zavodni ambice a tak jsem si se svym "zkazenym" konikem vyhovovala,jediny kamen urazu byl,kdyz jsem byla nemocna a chtela jsem aby mi ho nekdo projel protoze jako plnas mel energie na rozdavani.......temer vsechny ostatni poshazoval ale se svou nynejsi majitelkou jsou dobra dvojka,jelikoz je ucenlivej tak me chyby rychle opravili a jsou spokojeni oba.

Tady si hraje s kamosem ve vybehu

30.5.2007 16:57

sunin napsal(a):
Jeste bych chtela Evicce moooc pochvalit sedylko, vypada uplne skvele a urco bude moc pohodlne
ja byla vzdy "anglicak" ale kdybych mela moznost vubec bych se west. kresilkum nebranila.....parkrat sem se v nem svezla na placene vyjizdce a klidne bych presedlala, ale chybi mi to hlavni.........KUN

Ale na 1000% si nejakeho casem poridim.........posledni dobou nejak tihnu ke flekatym a tak kdyz vidim Vilicka nejradeji bych si ho poridila hned....ale nemela bych ho zatim kam dat

A kde jsi ho mela ustajeneho, kdyz jsi z Brna?
Vis, ja jsem taky takovy samouk, az ted po nejakych 9 letech mi muze nekdo poradit. A ja se konecne muzu neco naucit.

30.5.2007 17:04

peggiska napsal(a):
A kde jsi ho mela ustajeneho, kdyz jsi z Brna?
Vis, ja jsem taky takovy samouk, az ted po nejakych 9 letech mi muze nekdo poradit. A ja se konecne muzu neco naucit.

Mela jsem ho ustajeneho v Ochozi u Brna......tady na ifaune nechvalne proslavena

Tedka nemam moznost jezdeni nikde......nenasla jsem staj ktera by mi vyhovovala........chtela bych rodinnou stajku s hodnymi koniky a hlavne suprovy lidicky kteri by byli zaroven kamaradi no a jeste jsem tady u nas v Brne nic takoveho nenasla.Mimo Brno jo....ale vse bylo nejmin hodku cesty a to je na denni dojizdeni mooooc

30.5.2007 17:16

sunin napsal(a):
Mela jsem ho ustajeneho v Ochozi u Brna......tady na ifaune nechvalne proslavena

Tedka nemam moznost jezdeni nikde......nenasla jsem staj ktera by mi vyhovovala........chtela bych rodinnou stajku s hodnymi koniky a hlavne suprovy lidicky kteri by byli zaroven kamaradi no a jeste jsem tady u nas v Brne nic takoveho nenasla.Mimo Brno jo....ale vse bylo nejmin hodku cesty a to je na denni dojizdeni mooooc

Poslala jsem ti mail. Prisel?

30.5.2007 17:17

peggiska napsal(a):
Poslala jsem ti mail. Prisel?

Je jeste jsem nekoukala ale uz jdu na to

30.5.2007 17:30

jaruska napsal(a):

Haloooo,je tu někdo????

30.5.2007 17:32

proxima napsal(a):
Haloooo,je tu někdo????

Ahoj Evi, dneska to tu vsichni sabotuji.

30.5.2007 17:35

sunin napsal(a):
Je jeste jsem nekoukala ale uz jdu na to

Tak uz tam mas odpoved

30.5.2007 18:00

peggiska napsal(a):
Ahoj Evi, dneska to tu vsichni sabotuji.

Ahojky Pavli,
no jo,asi všichni umrzli venku v tý zimě
musela jsem si zatopit v krbu,jaká je tu zííímááá!!!!
Jo,Jirka má úplně stejného reinera jako ty,tak kdyby měl někdo zájem,teď ho prodáva...

30.5.2007 18:11

proxima napsal(a):
Ahojky Pavli,
no jo,asi všichni umrzli venku v tý zimě
musela jsem si zatopit v krbu,jaká je tu zííímááá!!!!
Jo,Jirka má úplně stejného reinera jako ty,tak kdyby měl někdo zájem,teď ho prodáva...

Ma misto toho novyho wade. Tak nabidnete Ive od Nerdy.
Ja bych se taky ohrala u krbiku - jeee Ted jsem koukla na teplomer - je tu 13°C!

30.5.2007 18:20

peggiska napsal(a):
Ma misto toho novyho wade. Tak nabidnete Ive od Nerdy.
Ja bych se taky ohrala u krbiku - jeee Ted jsem koukla na teplomer - je tu 13°C!

Tady taky-brrrr!!
No mi reinera stejně moc nevyužíváme-do terénu jsou lepší sedla než toto.Ale na reining a jízdárnu se asi hodí dobře...ale to mi dělat nebudeme...

30.5.2007 18:22

proxima napsal(a):
Tady taky-brrrr!!
No mi reinera stejně moc nevyužíváme-do terénu jsou lepší sedla než toto.Ale na reining a jízdárnu se asi hodí dobře...ale to mi dělat nebudeme...

A pár obrázků Arrona....tady jek spí vepředu u nohou v autě....

30.5.2007 18:23

proxima napsal(a):
A pár obrázků Arrona....tady jek spí vepředu u nohou v autě....

30.5.2007 18:24

proxima napsal(a):

tady hlídá v autě...dnes jsme ho tam nechali poprvé samotného a šli na nákup...no nebáli by jste se takového trhače??

30.5.2007 18:25

proxima napsal(a):
tady hlídá v autě...dnes jsme ho tam nechali poprvé samotného a šli na nákup...no nebáli by jste se takového trhače??

a tady pomocník na židli u počítače...

30.5.2007 18:25

proxima napsal(a):
a tady pomocník na židli u počítače...

...je to odborný poradce co máme psát na ifaunu

30.5.2007 18:26

proxima napsal(a):
...je to odborný poradce co máme psát na ifaunu

30.5.2007 18:44

proxima napsal(a):

Jeeezisku, to je krasny Arronek

30.5.2007 18:53

peggiska napsal(a):
Jeeezisku, to je krasny Arronek

Jéé díky-krásný je,ale taky krásný raubíř...jak ho necháme doma samotného kytky lítají luftemteď chci jít za Jurou do stáje a musím se plazit ať ho nevzbudím...

maťa

30.5.2007 19:29
maťa

jaruska napsal(a):

Ahoj dětičky mojééééé

Tak vy zas sprintujete a já furt ještě nemám douklízeno....chtělo by to tak dvacet uklízeček

Míšo, to jsem ráda, že jsi už tady....už sem se o tebe bála Hele, každej rok je na brněnským výstavišti, poslední víkend v červnu, mezinárodka psů, k tomu je propet chovatelské potřeby, a k tomu výstava koček, morčat, králíků, a hlavně koníci a koníci Taky agility, bývali tam i draví ptáci a tak....jak kdy. Chodím tam od svého dětství, tahala mě tam Mú---později jsem chodila s ní a kámoškama a později s ní a Míťou

Teďka obvykle chodíme jen s Míťou, páč Mú mi hlídá psy
Míťu to naštěstí baví a moc, je pako jako já....minule muchlal jakousi kobylku Terezku snad hodinu....nemohla jsem ho odervat a nakonec odcházel ze zvláštním účesem, neb Terezce moc chutnala jeho hlava Furt ho oždibrávala, asi se zamilovala

maťa

30.5.2007 19:30
maťa

maťa napsal(a):
Ahoj dětičky mojééééé

Tak vy zas sprintujete a já furt ještě nemám douklízeno....chtělo by to tak dvacet uklízeček

Míšo, to jsem ráda, že jsi už tady....už sem se o tebe bála Hele, každej rok je na brněnským výstavišti, poslední víkend v červnu, mezinárodka psů, k tomu je propet chovatelské potřeby, a k tomu výstava koček, morčat, králíků, a hlavně koníci a koníci Taky agility, bývali tam i draví ptáci a tak....jak kdy. Chodím tam od svého dětství, tahala mě tam Mú---později jsem chodila s ní a kámoškama a později s ní a Míťou

Teďka obvykle chodíme jen s Míťou, páč Mú mi hlídá psy
Míťu to naštěstí baví a moc, je pako jako já....minule muchlal jakousi kobylku Terezku snad hodinu....nemohla jsem ho odervat a nakonec odcházel ze zvláštním účesem, neb Terezce moc chutnala jeho hlava Furt ho oždibrávala, asi se zamilovala

No Evíííí, ten Arronek je fakticky krásnější a krásnější!!!! A začíná vypadat hodně důležitě

Tak jen se plaz.....su zvědavá, kam tě nechá brouček doplazit

maťa

30.5.2007 19:31
maťa

jaruska napsal(a):

Že vy všici čučíte na slečnu Marplovou???? Já taky a u toho meju to strašnýýý nádobíííí

30.5.2007 19:41

maťa napsal(a):
Že vy všici čučíte na slečnu Marplovou???? Já taky a u toho meju to strašnýýý nádobíííí

Ahoj Mati....ja jsem ted vylezla z vany.......jsem desny kopyto....malem jsem si urizla kus nohy
To bychom se tam mohly potkat......rada bych se tam sla take podivat.

No ja uz se pro dnesek loucim, muzicek se mi vratil z cesttak utikam za nim aby mel taky radost

maťa

30.5.2007 19:46
maťa

sunin napsal(a):
Ahoj Mati....ja jsem ted vylezla z vany.......jsem desny kopyto....malem jsem si urizla kus nohy
To bychom se tam mohly potkat......rada bych se tam sla take podivat.

No ja uz se pro dnesek loucim, muzicek se mi vratil z cesttak utikam za nim aby mel taky radost

To bychom mohly Míšo Ještě si napíšem

Sím tě, proč se vraždíš ve vaně??? To je nebezpečný

Tak mně Míťa dojede nejdřív kol půlnoci, a to už budu tuhá....se ale máááš Tož si to užijtéééééé

30.5.2007 20:40

maťa napsal(a):
To bychom mohly Míšo Ještě si napíšem

Sím tě, proč se vraždíš ve vaně??? To je nebezpečný

Tak mně Míťa dojede nejdřív kol půlnoci, a to už budu tuhá....se ale máááš Tož si to užijtéééééé

Ahooj bájo děvčátka,tak já jsem dneska seznámila Bobíška s Kačenkou,bylo to takové divné,chvilku si jí hlídal a chvilku zase po ní kopal,no mlaďas,noo!!!

30.5.2007 20:43

jaruska napsal(a):
Ahooj bájo děvčátka,tak já jsem dneska seznámila Bobíška s Kačenkou,bylo to takové divné,chvilku si jí hlídal a chvilku zase po ní kopal,no mlaďas,noo!!!

Evííí,Koráádo je báááječnej,no jo,já vím,že trošičku zlobí,ale to všechny ty mlaďoši zloběj-téééda kromě Bobíška,hihi,
Tady se něžně otírá o říjící Kačenku.

30.5.2007 20:45

jaruska napsal(a):
Evííí,Koráádo je báááječnej,no jo,já vím,že trošičku zlobí,ale to všechny ty mlaďoši zloběj-téééda kromě Bobíška,hihi,
Tady se něžně otírá o říjící Kačenku.

Ňuchyňuchy Kačenkůůů!

30.5.2007 20:47

jaruska napsal(a):
Ňuchyňuchy Kačenkůůů!

Kačenka ho taky něžně oždibovala....

30.5.2007 20:49

jaruska napsal(a):
Kačenka ho taky něžně oždibovala....

Zase spolu....

30.5.2007 20:51

jaruska napsal(a):
Zase spolu....

A Pierot jen skřípe žubama...

30.5.2007 20:53

jaruska napsal(a):

Kačenkóó,Ty nevěrnice jednáá,pojď sem zpátkýýý!!!!

30.5.2007 20:56

jaruska napsal(a):
Kačenkóó,Ty nevěrnice jednáá,pojď sem zpátkýýý!!!!

\Bobíš je statečnej,ale asi jenom za plotem!!!

30.5.2007 20:58

jaruska napsal(a):
\Bobíš je statečnej,ale asi jenom za plotem!!!

maťa

30.5.2007 21:00
maťa

jaruska napsal(a):

Téééda Jarčííííí, to jsou ale úžasné foteškýýýýý....jako bych u toho úplně byla, slyšela Pierotka vrzat zubama, Bobíška funět nad Kačenkou a vrzat nad Pierotem
Krása a nádhera....hnedle už nejsu smutná z té hory nádobí, co sem doumyla, už je mi do smíchúúúú juchuchúúúúú

30.5.2007 21:02

jaruska napsal(a):

Tady se drbe Bobíš na plecích,dneska lítaj ty malý mušky.

maťa

30.5.2007 21:03
maťa

jaruska napsal(a):

Jéééééžžžžžííííííššššššš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ Není vono zejtra posledního??? Je, že??? A já nemám zaplacený inkasááááááááááááááá

Se zas ráno hezky proběhnu Su hlava děraváááá

30.5.2007 21:06

jaruska napsal(a):

Ahojky všichni.Tak jsem tady taky na chvíli
Krásnýýýý seznamování Jaru to je přímo láska na první pohled,ne?

Tak jsem koukala Evi,že prodáváte taky sedlo-reinera.Já sháním sedlo,ale nejdřív musím doškudlinkovat nějaký korunky a je pravda,že sháním sedlo jak na jízdárnu,tak i na vyjížďky do přírody (takže takový kompromis pro oboje,
neboli 2 v 1 )Tak myslíš ,že na vyjížďky reiner není úplně to nejakorátnější?
Ale můžeš sem hodit fotečku,ať víme jak vypadá

30.5.2007 21:07

maťa napsal(a):
Téééda Jarčííííí, to jsou ale úžasné foteškýýýýý....jako bych u toho úplně byla, slyšela Pierotka vrzat zubama, Bobíška funět nad Kačenkou a vrzat nad Pierotem
Krása a nádhera....hnedle už nejsu smutná z té hory nádobí, co sem doumyla, už je mi do smíchúúúú juchuchúúúúú

Jéé,tak to je skvělýýý!!!!Tož popros Mítěnkůůů,ať Ti kópí myčkůů,to je tak skvělá věc,to Ti ušetří takovýho času...Tak si výstavku krááásně užijte,budu se moooc těšit na krááásný fotišky,joooo?A hóóódněěěě,jooo?
Tady ještě Kačenka pohádaná s Bobíškem...a už šupajdím do pelíšku-doooobrooou noooc!!!!!!

maťa

30.5.2007 21:11
maťa

maťa napsal(a):
Jéééééžžžžžííííííššššššš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ Není vono zejtra posledního??? Je, že??? A já nemám zaplacený inkasááááááááááááááá

Se zas ráno hezky proběhnu Su hlava děraváááá

Jarčíííí dobrouuuuu

Tu myčku mi Míťa chtěl koupit k Vánočkám, ale já mu to zakázala Toho nádobí my dva moc nenašpiníme, a ustavičně su tu sama, tak nenašpiním prakticky nic....a pak když Míťa přijede, tak brblám, páč na to umejvání nésu zvyklá

Výstava bude Jarčí až koncem června.....čásku dooost

No a měla bych vlézt do pěnovky, vydrhnout si i škeblu, a pak hurááá jupíííí do růžoveéééék

30.5.2007 21:12

peggiska napsal(a):
No a tady ja s holkama.

Pavlíí,pegiska je krááásná a hříbátko se jí taky moooc povedlo,krááásná klisnička!!!!!

maťa

30.5.2007 21:15
maťa

jaruska napsal(a):

Tož si napouštím pěnovku a taky se loučím

Dobrouuuu nocičkúúú a hezké snííííčkýýýý

30.5.2007 21:23

maťa napsal(a):
Jarčíííí dobrouuuuu

Tu myčku mi Míťa chtěl koupit k Vánočkám, ale já mu to zakázala Toho nádobí my dva moc nenašpiníme, a ustavičně su tu sama, tak nenašpiním prakticky nic....a pak když Míťa přijede, tak brblám, páč na to umejvání nésu zvyklá

Výstava bude Jarčí až koncem června.....čásku dooost

No a měla bych vlézt do pěnovky, vydrhnout si i škeblu, a pak hurááá jupíííí do růžoveéééék

Pavli to jsi ty na té Diance?Moc pěkná kobylka i Pegi s hříbátkem(Pegi byla co za plemeno?).Tak bude malý Pavošátko,jo?To bude teda krásnej mrňousek.
Nojo ,Jančin Vilík,to je takovej malej playboy a opravdu se vyvedlto se Ti pak ani nedivím,že začínáš být na strakáče

30.5.2007 21:25

maťa napsal(a):
Tož si napouštím pěnovku a taky se loučím

Dobrouuuu nocičkúúú a hezké snííííčkýýýý

Dobrou Mati,taky už jdu do hajan.......takže dobrou všem

31.5.2007 05:11

jaruska napsal(a):

Dobré ráno všem!!!!!!!!!!!!!!!
Tak už tady máme čtvrtek a zítra už je pátek a k tomu den dětí!!!!!!!!!

31.5.2007 06:00

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobré ráno všem!!!!!!!!!!!!!!!
Tak už tady máme čtvrtek a zítra už je pátek a k tomu den dětí!!!!!!!!!

Ahoooj,hurááá,zejtra mááám svátéék,jsem taky dítěěěě!!!!!
Máti,já jsem taky v žádným případě nechtěla myčku,ale dneska jsem moc ráda,že táta byl hodnej a ochotnej mi jí koupit a hlavně předělat odpad v kuchyni,musel to tam rozkopat a pak zase dát zpátky!!Dneska je myčka moje největší kamarádka,poněvadž se do ní všechno nádobí schová a není nikde vidět!

31.5.2007 06:06

jaruska napsal(a):
Ahoooj,hurááá,zejtra mááám svátéék,jsem taky dítěěěě!!!!!
Máti,já jsem taky v žádným případě nechtěla myčku,ale dneska jsem moc ráda,že táta byl hodnej a ochotnej mi jí koupit a hlavně předělat odpad v kuchyni,musel to tam rozkopat a pak zase dát zpátky!!Dneska je myčka moje největší kamarádka,poněvadž se do ní všechno nádobí schová a není nikde vidět!

Ahoj lidičkové!! Včera jsem vás tu už nestihla, neb jsem usnula v osm večer a probrala se až ráno na budíka. Ale už jsem si včera troufla na procházku s Breberušou a Vilíkem, jéžiš, ten zas byl divokééééj!!!
Ivčo, já 6 let jezdila v reinerovi i na vandry a jezdilo se mi v tom sedle výborně. Nechala jsem si ušít wejda jen proto, že Burákovi ten reiner byl úzký a tlačil ho. ALe to sedlo jsem si nechala, občas v něm vyjedu a taky ho dávám na Brebču. Myslím, že i do terénu ho můžu doporučit , najezdila jsem v něm stovky hodin v kopcích a dobrý, zadek nebolel

31.5.2007 06:06

jackie napsal(a):
Ahoj lidičkové!! Včera jsem vás tu už nestihla, neb jsem usnula v osm večer a probrala se až ráno na budíka. Ale už jsem si včera troufla na procházku s Breberušou a Vilíkem, jéžiš, ten zas byl divokééééj!!!
Ivčo, já 6 let jezdila v reinerovi i na vandry a jezdilo se mi v tom sedle výborně. Nechala jsem si ušít wejda jen proto, že Burákovi ten reiner byl úzký a tlačil ho. ALe to sedlo jsem si nechala, občas v něm vyjedu a taky ho dávám na Brebču. Myslím, že i do terénu ho můžu doporučit , najezdila jsem v něm stovky hodin v kopcích a dobrý, zadek nebolel

Jo a posedlí by ti stačilo 15", jsi drobná, ve větším bys mohla docela slušně lítat. Já mám taky patnáctku, i toho wejda a bohatě to stačí.

31.5.2007 06:11

jackie napsal(a):
Jo a posedlí by ti stačilo 15", jsi drobná, ve větším bys mohla docela slušně lítat. Já mám taky patnáctku, i toho wejda a bohatě to stačí.

Ahoj Holky,

tak Jesinku máme už od včerejška doma! Ale pořád musí být chudinka zavřená

přikládám pár foteček malé

31.5.2007 06:12

dolinka napsal(a):
Ahoj Holky,

tak Jesinku máme už od včerejška doma! Ale pořád musí být chudinka zavřená

přikládám pár foteček malé

to je ale bašta!

31.5.2007 06:13

dolinka napsal(a):
to je ale bašta!

kuk na strejdu

31.5.2007 06:14

dolinka napsal(a):
to je ale bašta!

Ahoj Leni,to s tou bolavou nožičkou,jo?nebooj,to zvládnete,holky!!Maličká je nááádhernáááá,a jak jí hezky chutnááá!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík