Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.5.2007 06:16

dolinka napsal(a):

tak co holky neměli bychom na to léto do těch plavek trošku ty zadečky shodit!

31.5.2007 06:17

dolinka napsal(a):
tak co holky neměli bychom na to léto do těch plavek trošku ty zadečky shodit!

spokojené papání, to ještě chudinky netuší že mají Jesinku zpátky, ta jím tam zase udělá pořádek!

31.5.2007 06:18

dolinka napsal(a):
spokojené papání, to ještě chudinky netuší že mají Jesinku zpátky, ta jím tam zase udělá pořádek!

a poslední

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.5.2007 06:27

dolinka napsal(a):
a poslední

Leni ta je tak krásná!

31.5.2007 06:32

dolinka napsal(a):
a poslední

Ahoj holky. Leni ty fotky jsou super.
Mám pro tebe překvápko. Jedna paní mi kocourka odřekla. Chceš ho tedy ještě? Jsi první komu ho nabízím

31.5.2007 06:32

pretty 1 napsal(a):
Mám pro tebe překvápko. Jedna paní mi kocourka odřekla. Chceš ho tedy ještě? Jsi první komu ho nabízím

Ahoj Luci, teda ta paní neví o co přichází!!!!!!!!!!

31.5.2007 06:34

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Leni ta je tak krásná!

Vendy, je roztomilá jako každé hříbátko, nebo spíše všechna mládatka jsou k nakousnutí, že jo.

Holky já bych spinkala, tak kdo zvás dorazí na závody do Štěnovic, nikdo že jo, je to moc daleko pro všechny!!

31.5.2007 06:35

pretty 1 napsal(a):

jestli je to kocourek tak jo, a pošli mi jeho fotečku moc prosím!

31.5.2007 06:37

dolinka napsal(a):
Vendy, je roztomilá jako každé hříbátko, nebo spíše všechna mládatka jsou k nakousnutí, že jo.

Holky já bych spinkala, tak kdo zvás dorazí na závody do Štěnovic, nikdo že jo, je to moc daleko pro všechny!!

Je úžasná, hned bych se pomuchlovala! Zahir už krapet vyrostl!!!

31.5.2007 07:11

dolinka napsal(a):

Leni,jsem zvědavá,jak se bude Jesinka tvářit na hříbátko,strašně moc doufám,že to bude v pohodě!!!

31.5.2007 07:15

dolinka napsal(a):

Leni kocourci jsou to všihni 3 a můžeš si i vybrat,ale oni jsou všichni úplně stejní ...

31.5.2007 07:15

pretty 1 napsal(a):
Leni kocourci jsou to všihni 3 a můžeš si i vybrat,ale oni jsou všichni úplně stejní ...

31.5.2007 07:26

jaruska napsal(a):
Leni,jsem zvědavá,jak se bude Jesinka tvářit na hříbátko,strašně moc doufám,že to bude v pohodě!!!

Dobré ránko
Jani děkuji za informace o sedýlkách.Já už vím jak to udělám,až přijedu k Tobě tak oba dva typy u Tebe tam vyzkouším a uvidím co by mi víc vyhovovalo. a bude to.
Leni hříbátko je fakt moc krásnýtakovej malej plyšák.Vlastně plyšanda.
Já jsem chtěla jet do Borový na kukandu,ale je to pro nás opravdu daleko.Jede tam totiž moje známá od nás a pojede tam reining a plesure.Byla tam i minulý víkend a skončila na druhým místě v reiningu.Na takovým tmavě hnědým hřebci po Scoterovi(tím mám právě připuštěnou Neru),nepamatuješ si jí tam?

To je ten hřebeček:.doma na hale...

31.5.2007 07:29

nerda napsal(a):
Dobré ránko
Jani děkuji za informace o sedýlkách.Já už vím jak to udělám,až přijedu k Tobě tak oba dva typy u Tebe tam vyzkouším a uvidím co by mi víc vyhovovalo. a bude to.
Leni hříbátko je fakt moc krásnýtakovej malej plyšák.Vlastně plyšanda.
Já jsem chtěla jet do Borový na kukandu,ale je to pro nás opravdu daleko.Jede tam totiž moje známá od nás a pojede tam reining a plesure.Byla tam i minulý víkend a skončila na druhým místě v reiningu.Na takovým tmavě hnědým hřebci po Scoterovi(tím mám právě připuštěnou Neru),nepamatuješ si jí tam?

To je ten hřebeček:.doma na hale...

ještě jednu ....

31.5.2007 07:34

nerda napsal(a):
ještě jednu ....

Ivo,já v Borové nebyla , já se jedu podívat do štěnovic, tam taky bude ta tvá známá?
A co máš vlastně za kobylku, omlouvám se že jsme to nějak nepostřehla, ale nestíhám nějak číst všechny příspěvky

31.5.2007 07:35

pretty 1 napsal(a):

Luci jsou skvělá a mě se nejvíc líbí to až v zadu, jak má tu pacičku na tom druhým!

31.5.2007 07:50

dolinka napsal(a):
Luci jsou skvělá a mě se nejvíc líbí to až v zadu, jak má tu pacičku na tom druhým!

No Leni a ty myslíš, že já poznám který to je ?? Jsou fakt naprosto stejný. Jedno je zadaný, ale sama nevím které. Kamarádka říkala, že si ho prý pozná, že je takové víc černější,ale když tu včera byla, tak taky nevěděla kterej to je. Ale je to fakt jedno,pač mají i stejnou povahu a chování (zatím) prostě jsou to Bratři

Ale jsem moc ráda že se ti líbí a že si ho vezmeš

31.5.2007 07:55

dolinka napsal(a):
Ivo,já v Borové nebyla , já se jedu podívat do štěnovic, tam taky bude ta tvá známá?
A co máš vlastně za kobylku, omlouvám se že jsme to nějak nepostřehla, ale nestíhám nějak číst všechny příspěvky

No já mám Leni 4 letou A1/1 Neru a teď jí mám právě připuštěnou tímhle QH.
A tak nejsou ty Štěnovice nějde u Borový,nebo jsem to pomotala?

to je Nera

31.5.2007 07:57

nerda napsal(a):
No já mám Leni 4 letou A1/1 Neru a teď jí mám právě připuštěnou tímhle QH.
A tak nejsou ty Štěnovice nějde u Borový,nebo jsem to pomotala?

to je Nera

já a Nera..........

31.5.2007 09:32

nerda napsal(a):
já a Nera..........

pěkná kobča a neni moc temperamantní?

Štěnovický Borek je kousek od Plzně!

31.5.2007 10:35

pretty 1 napsal(a):
No Leni a ty myslíš, že já poznám který to je ?? Jsou fakt naprosto stejný. Jedno je zadaný, ale sama nevím které. Kamarádka říkala, že si ho prý pozná, že je takové víc černější,ale když tu včera byla, tak taky nevěděla kterej to je. Ale je to fakt jedno,pač mají i stejnou povahu a chování (zatím) prostě jsou to Bratři

Ale jsem moc ráda že se ti líbí a že si ho vezmeš

JaniM,a kde budeš dělat ty ZVVJ?Jestli na Mělníce,tak bych Ti jela fandit,jestli chceš!!!!

31.5.2007 12:21

jaruska napsal(a):
JaniM,a kde budeš dělat ty ZVVJ?Jestli na Mělníce,tak bych Ti jela fandit,jestli chceš!!!!

Tedy holky dneska to tu nějak vázne co?

31.5.2007 12:28

pretty 1 napsal(a):
Tedy holky dneska to tu nějak vázne co?

taky koukam

31.5.2007 12:47

hanzy napsal(a):
taky koukam

No lezu sem celý den,ale nějak není na co reagovat. A tak vždy jen kouknu a zase odejdu.

Notak holky kde jdetééééééééééééééééééééééééééééé.
Halóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Pojďte pokecat ju

31.5.2007 13:00

pretty 1 napsal(a):
No lezu sem celý den,ale nějak není na co reagovat. A tak vždy jen kouknu a zase odejdu.

Notak holky kde jdetééééééééééééééééééééééééééééé.
Halóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Pojďte pokecat ju

Ahoooj!!!!!!!!
Hernajs,kde to váznééé!!!!!!!!!Kde je kdo???Budeme asi dávat pokuty za neučast při poradách na radách
My přišli prve domů,byli jsme dát auto do servisu a měli jsme sebou i Koráda Katániho-chudák Jura ho musel nést většinu cesty zpět v batohu na břichu...ae malému se to líbiloAle za tu dobu co si cestou trochu poběhal,tak se stejně unavil,že teď chrní jako mrtvolka..

Večer dám sem fotky z cesty a nysedláme a vyfotíme nové sedýlko a ještě nafotím i sedlo Ivče-Ivčo promiň že odpovídám až teď-večer jsem tu už nebyla..

Japato že tu nikdo není!!!????

Jo a už máme nové Jezdectví-a tam jak je o Tondovi SolAnském,tak ten koník co na něm jezdí je hříbátko od naší Andělky-JacsO´Heir Tea tam už hřebec

31.5.2007 13:09

proxima napsal(a):
Ahoooj!!!!!!!!
Hernajs,kde to váznééé!!!!!!!!!Kde je kdo???Budeme asi dávat pokuty za neučast při poradách na radách
My přišli prve domů,byli jsme dát auto do servisu a měli jsme sebou i Koráda Katániho-chudák Jura ho musel nést většinu cesty zpět v batohu na břichu...ae malému se to líbiloAle za tu dobu co si cestou trochu poběhal,tak se stejně unavil,že teď chrní jako mrtvolka..

Večer dám sem fotky z cesty a nysedláme a vyfotíme nové sedýlko a ještě nafotím i sedlo Ivče-Ivčo promiň že odpovídám až teď-večer jsem tu už nebyla..

Jo a už máme nové Jezdectví-a tam jak je o Tondovi SolAnském,tak ten koník co na něm jezdí je hříbátko od naší Andělky-JacsO´Heir Tea tam už hřebec

Ahojjjjjjjjjjj! Já sem tady, já nechci pokutu, já jsem švorc!!!!!!!!!!!! A do výplaty tááák daleko ! Ale dneska zaplatíme hypotéku a pak možná něco zbyde!
Na fotky sedýlek se taky těším!!!
Ju a do jezdectví taky kouknu, ale kdy si ho koupím....?

31.5.2007 13:10

proxima napsal(a):
Ahoooj!!!!!!!!

Joj, jestli mě někdo uvidí, že sem lezu, tak mám padáka...
eví, gratuluju k úspěšnému hříbkovi! u nás ráno Jezdectví ještě neměli!!! To je ale nepořádek!!!
Sedýlka sem dej, já taky sháním na Breberu, to moje reining - junior je jí malý

31.5.2007 13:10

proxima napsal(a):
Ahoooj!!!!!!!!

Ahj eví, tak alespoň někdo tu je.... To muselo být hezké, když Jura nesl malého v baťohu

Jo a zapoměla jsem pochválit sedýlko. je moc hezké fakt. To se bude Jurovi jezdit co??? A jaké máš ty?

Jo a jak si psala, že malý Korádo vám ničí vybavení bytu. Tak víš čím by to mohlo být. Možná má něco jako klaustrofobii. Naši Terču když zavřeme doma jen v nějakém pokoji, tak by to tam zdemolovala,ale kdyžji necháme všechny místnosti otevřené a všude může, tak je to vzornej pesánek. Poradil nám to až veterinář poté co mamina psychicky nevydržela Terči demolování a chtěla jí prodat. Ale naštěstí to dobře dopadlo

31.5.2007 13:12

pretty 1 napsal(a):
Ahj eví, tak alespoň někdo tu je.... To muselo být hezké, když Jura nesl malého v baťohu

Jo a zapoměla jsem pochválit sedýlko. je moc hezké fakt. To se bude Jurovi jezdit co??? A jaké máš ty?

Jo a jak si psala, že malý Korádo vám ničí vybavení bytu. Tak víš čím by to mohlo být. Možná má něco jako klaustrofobii. Naši Terču když zavřeme doma jen v nějakém pokoji, tak by to tam zdemolovala,ale kdyžji necháme všechny místnosti otevřené a všude může, tak je to vzornej pesánek. Poradil nám to až veterinář poté co mamina psychicky nevydržela Terči demolování a chtěla jí prodat. Ale naštěstí to dobře dopadlo

Tedy já drápu i na tom PC.

Tak to jsem moc ráda, že je nás tu už víc. Ale Jani raději takle neriskuj. Kdo by pak platil koníčkům papání a ustájení a tak, když bys neměla práci ???????

31.5.2007 13:15

pretty 1 napsal(a):
Tedy já drápu i na tom PC.

Tak to jsem moc ráda, že je nás tu už víc. Ale Jani raději takle neriskuj. Kdo by pak platil koníčkům papání a ustájení a tak, když bys neměla práci ???????

Já jsem naštěstí momentálně sama v kanclu, ale dělám že pracuju! Teda jako pracuju.... !
Hledala jsem na netu nějaké krmivo pro kocoura, musí mít na ty ledviny dietu. Ale všechno jde jen přes veta... a ten náš pořád zapomíná a vozí mu to nejdražší! Si představte, 10 dkg za 30 Kč!!! Místo aby dovez velkou konzervu, která výjde levněji!

31.5.2007 13:16

Já jsem naštěstí momentálně sama v kanclu, ale dělám že pracuju! Teda jako pracuju.... !
Hledala jsem na netu nějaké krmivo pro kocoura, musí mít na ty ledviny dietu. Ale všechno jde jen přes veta... a ten náš pořád zapomíná a vozí mu to nejdražší! Si představte, 10 dkg za 30 Kč!!! Místo aby dovez velkou konzervu, která výjde levněji!

už mizím, je to risk. Máme taky dietu pro čubu, má cukrovku, je to též jen u veta a hrooozně drahý! Tak papa.

31.5.2007 13:25

jackie napsal(a):
už mizím, je to risk. Máme taky dietu pro čubu, má cukrovku, je to též jen u veta a hrooozně drahý! Tak papa.

No právě, že je to drahý, ale to by tak nevadilo, ale spíš mamka myslela nějaké ekonomické balení!

31.5.2007 13:27

jackie napsal(a):

Jani teda ty jsi odvážnáá!!!!!!Sedýlko Ti vyfotim taky-ale nevíme jaká je to velikost-ale je to bývalé osobní sedlo Toma Zajace,tak buď budete muset jet s ním poměřit prdel,nebo mrkonout na fotky v Jezdectví jestli je tam někde vyfocený a odhadnout,nebo přijet k nám vyzkoušet-což by jsme byli rádi

Jinak Luci já mám sedlo který nikdo z vás nemá!!!!!!!!!!!!Heč!!!
A víš jaké???Angličana asi za 4tisíce-těžký luxus
Na moji starou ČT mě nic jiného nesedělo a tady na koníkách opotřebovávám zadkem Jurovi sedačkyAle časem nějaké pořídím...ale abych řekla pravdu,mě se na anglii jezdí dobře,takže budu asi volit něco jako sedlo na distanční ježdění..něco mezi anglii a westernem..a nebo plastového westerna na němž se mě líbí že je lehoučký...

Vendi je na tebe vidět?Může tě někdo kontrolovat jestli na PC máš ifaunu,nebo práci??

31.5.2007 13:33

proxima napsal(a):
Jani teda ty jsi odvážnáá!!!!!!Sedýlko Ti vyfotim taky-ale nevíme jaká je to velikost-ale je to bývalé osobní sedlo Toma Zajace,tak buď budete muset jet s ním poměřit prdel,nebo mrkonout na fotky v Jezdectví jestli je tam někde vyfocený a odhadnout,nebo přijet k nám vyzkoušet-což by jsme byli rádi

Na moji starou ČT mě nic jiného nesedělo a tady na koníkách opotřebovávám zadkem Jurovi sedačkyAle časem nějaké pořídím...ale abych řekla pravdu,mě se na anglii jezdí dobře,takže budu asi volit něco jako sedlo na distanční ježdění..něco mezi anglii a westernem..a nebo plastového westerna na němž se mě líbí že je lehoučký...

Vendi je na tebe vidět?Může tě někdo kontrolovat jestli na PC máš ifaunu,nebo práci??

Jj Evi, může, jsem sice tak na boku, ale máme tu 3 kancli a ta naše je uprostřed a těžce průchozí. Už jsem ten monitor přestěhovala, ale i tak na mě koukaj 2 kolegyně. Jedna z boku a druhá když se otočí přes záda... ale ty si myslím už zvykly

31.5.2007 13:37

Jj Evi, může, jsem sice tak na boku, ale máme tu 3 kancli a ta naše je uprostřed a těžce průchozí. Už jsem ten monitor přestěhovala, ale i tak na mě koukaj 2 kolegyně. Jedna z boku a druhá když se otočí přes záda... ale ty si myslím už zvykly

Tak to ještě jde a ještě je to dobré

Jo a Lucko myslím že klaustrofobii nemá-spíš vzteklofobii
Jak odejdem,tak začne lítat a kytky a všechno v dosahu jeho čumáku začne jen lítat

31.5.2007 13:38

proxima napsal(a):

Eví tak to je super. Já bych taky volila sedlo jako ty. Něco mezi, pač anglii jezdím odjakživa a western by mě celkem zajmal,ale ne nějak horentně, takže něco mezi
Jinak já jsem taky v kanclu dnes sama,ale jinak tu mám kolegini. A ikdyž mě vidí tak je vše ok. Ona taky všude možně surfuje,ale ne tak jako já

U nás je to takové volnější a ne jako u Janiny. Ta je chudák

31.5.2007 13:40

proxima napsal(a):
Tak to ještě jde a ještě je to dobré

Jo a Lucko myslím že klaustrofobii nemá-spíš vzteklofobii
Jak odejdem,tak začne lítat a kytky a všechno v dosahu jeho čumáku začne jen lítat

Jezis Evi, co to mate doma za trhana?

Ivi, na te fotce s Diankou jsem ja, kdyz jsem jela v breznu licence. Peggi je CT. A na strakace ja nejsem, to uz psala Misa.

31.5.2007 13:44

pretty 1 napsal(a):
Eví tak to je super. Já bych taky volila sedlo jako ty. Něco mezi, pač anglii jezdím odjakživa a western by mě celkem zajmal,ale ne nějak horentně, takže něco mezi
Jinak já jsem taky v kanclu dnes sama,ale jinak tu mám kolegini. A ikdyž mě vidí tak je vše ok. Ona taky všude možně surfuje,ale ne tak jako já

JJ, Janča je jak ve výkladní skříni!!! Ale zase má net doma, to já ne. Já to musím stihnout všechno v práci!

31.5.2007 13:46

pretty 1 napsal(a):

Nevím jestli to tu bude vidět,ale tak rok a půl jsem jako holka jezdila jednoho valáška ve westernu,ale fakt nevím co to bylo zač. Mi byli rády, že máme alespoň něco, Protože když jsme na něm začínali, tak jsem skoro rok jezdili bez sedla a to byla škola jezdectví. Nebylo dne abych neletěla vzduchem. Při každém 3 cvalovém kroku vyhodil kanec. Ale pak už to bylo ok. A když jsme dostali sedlo, tak jsme na něm jezdili 2 a já zásadně za sedlem. Už jsem se nemusela ani držet .....

31.5.2007 13:47

JJ, Janča je jak ve výkladní skříni!!! Ale zase má net doma, to já ne. Já to musím stihnout všechno v práci!

to já taky neboj

31.5.2007 13:49

pretty 1 napsal(a):
Nevím jestli to tu bude vidět,ale tak rok a půl jsem jako holka jezdila jednoho valáška ve westernu,ale fakt nevím co to bylo zač. Mi byli rády, že máme alespoň něco, Protože když jsme na něm začínali, tak jsem skoro rok jezdili bez sedla a to byla škola jezdectví. Nebylo dne abych neletěla vzduchem. Při každém 3 cvalovém kroku vyhodil kanec. Ale pak už to bylo ok. A když jsme dostali sedlo, tak jsme na něm jezdili 2 a já zásadně za sedlem. Už jsem se nemusela ani držet .....

No moc dobře to vidět není tak sem zkusím dát fotku kamarádky a Fricunky, jestli to bude lepší

31.5.2007 13:50

pretty 1 napsal(a):

Já jsem si koupila Zulku a půjčila jsem si vojenské sedlo. Zvládla jsem jednu vyjížďku a pak jsem jezdila bez,protože holka byla tak tlustá, že jsem myslela po prvním kopečku že umírá! Spocená až na zadku a ufuněná! Pak jsem si půjčila anglii a za rok kupovala svoje! Taky anglii.. a pak za další 2 roky west. a anglii jsem letos na jaře prodala. Lituju!!!!!!!!!!!!! Mám 2 koně a jedno sedlo. Ještě že bez sedla je Zulka tak pohodlná!!!

31.5.2007 13:54

pretty 1 napsal(a):

Ahojky všichni......tak se taky hlásím,abych neměla pokutu......na tu už teď rozhodně nemáááááááááááám jelikož jsem zrova teď zaplatila kováře .No aspoň může drandit i ven na vyjížďky.
Tak sem Evi pak hoď pár foteček,kouknem na to.
Chudák Janča,takový nervíky.......ale mě to tady taky brzy skončí,od zítřka nastupuji do nové práce(celý květen jsem si užívala doma)tak na tom budu asi stejně jak Janča.
To víš Leni,je to mladá A1/1 a je stáhlá z dráhy,takž v ní ta energie je a ze začátku to nebyl klus,ale trap(vysedět se to nedalo ani náhodou,protože lítala po předku) a cval to byl taky pěkný kvapík#Ale už je to daleko lepší.Pořád uvolnějeme a ohýbáme.....dokonce chodí v klusu pomalu a pěkně sebraná ,takže výsledky už nějaké jsou ,ale je pořád na čem pracovat.Ale co,máme času dost,takž děláme v klídku a pomalu.

31.5.2007 13:56

Já jsem si koupila Zulku a půjčila jsem si vojenské sedlo. Zvládla jsem jednu vyjížďku a pak jsem jezdila bez,protože holka byla tak tlustá, že jsem myslela po prvním kopečku že umírá! Spocená až na zadku a ufuněná! Pak jsem si půjčila anglii a za rok kupovala svoje! Taky anglii.. a pak za další 2 roky west. a anglii jsem letos na jaře prodala. Lituju!!!!!!!!!!!!! Mám 2 koně a jedno sedlo. Ještě že bez sedla je Zulka tak pohodlná!!!

To sedlo na fotce Luci vypdá jak takový ten vjetamTaky jsem takové jednou koupila,ale nejezdilo se na něm dobře-brrr.
Vojenské sedlo jsem taky chvíli měla a byla jsem s ním spokojená..sice bylo trochu tvrdčí na zadnici,ale jinak bylo fajna takové rozebiratelné
Mě na tom westernu vadí jak je to těžké-a taky takový menší kontkt s koněm než u anglie-ale zase se mě western moc líbí do přírody..

31.5.2007 13:58

nerda napsal(a):
Ahojky všichni......tak se taky hlásím,abych neměla pokutu......na tu už teď rozhodně nemáááááááááááám jelikož jsem zrova teď zaplatila kováře .No aspoň může drandit i ven na vyjížďky.
Tak sem Evi pak hoď pár foteček,kouknem na to.
Chudák Janča,takový nervíky.......ale mě to tady taky brzy skončí,od zítřka nastupuji do nové práce(celý květen jsem si užívala doma)tak na tom budu asi stejně jak Janča.
To víš Leni,je to mladá A1/1 a je stáhlá z dráhy,takž v ní ta energie je a ze začátku to nebyl klus,ale trap(vysedět se to nedalo ani náhodou,protože lítala po předku) a cval to byl taky pěkný kvapík#Ale už je to daleko lepší.Pořád uvolnějeme a ohýbáme.....dokonce chodí v klusu pomalu a pěkně sebraná ,takže výsledky už nějaké jsou ,ale je pořád na čem pracovat.Ale co,máme času dost,takž děláme v klídku a pomalu.

Dianka je moc hezká.Tak kdypak na ní pojedeš závody?

31.5.2007 14:03

nerda napsal(a):

Jo Leni,tak jsem to pomotala.Známá byla v Borový a teď tam jede zase znovu.Nějak mi to přišlo podobný.
No nic ,tak já pokutu už nedostanu,už jsem se nahlásilaa teď mažu uvařit pozdní oběd,protože mi jede Jirka domů z cest a má hroznýýýý hlad,tak ať jsem vzorná manželka.
Večer sem určitě hoďte nějaký ty fotečky.

31.5.2007 14:04

nerda napsal(a):

Ahojky.....ja od rana koukam kde je kdo a teprv ted se to rozjelo

Vendi to je supr kdyz je konik pohodlny i bez sedla......ja kdyz jsem jako spunt zacinala u tety,tak mi rekla ze se nejprve naucim jezdit bez sedla ve vsech chodech a az pak budem jezdit ven pekne se sedylkem.......no muzu rict ze to byla tvrda ale vyborna skola.......horsi bylo to ze sem dostala na jezdeni americkou klusacku,ktera byla vyrazena kvuli vade patere(na rekreacku ji to nevadilo ale zavodit nemohla).........takze ma zadnice dostavalo co proto nez jsem se naucila sedet

31.5.2007 14:15

sunin napsal(a):
Ahojky.....ja od rana koukam kde je kdo a teprv ted se to rozjelo

Vendi to je supr kdyz je konik pohodlny i bez sedla......ja kdyz jsem jako spunt zacinala u tety,tak mi rekla ze se nejprve naucim jezdit bez sedla ve vsech chodech a az pak budem jezdit ven pekne se sedylkem.......no muzu rict ze to byla tvrda ale vyborna skola.......horsi bylo to ze sem dostala na jezdeni americkou klusacku,ktera byla vyrazena kvuli vade patere(na rekreacku ji to nevadilo ale zavodit nemohla).........takze ma zadnice dostavalo co proto nez jsem se naucila sedet

Jj, Zulka je křesílko, ale dost drncá!! Musí být hodná, semtam pozlobí!
Já se loučím, letím domů!!!!!!!!! Zase zítra, ju? Tak papa a krásné odpoledne!!!!!!!!

31.5.2007 14:25

Jj, Zulka je křesílko, ale dost drncá!! Musí být hodná, semtam pozlobí!
Já se loučím, letím domů!!!!!!!!! Zase zítra, ju? Tak papa a krásné odpoledne!!!!!!!!

Ahoj holky já se taky loučím a mizím. A pokud vše dobře vyjde , tak zítra budou pěkné fotečky :-) pa pa pa

31.5.2007 14:52

nerda napsal(a):

Ivi, chystame se na zavody v Roznove, v patek 22.6. pred Woodentrophy jsou C-cka, tak asi na ty a pak 30.6. u Brna jsou neoficialni JUJU. A zrejme pleasure.

31.5.2007 15:20

dolinka napsal(a):

Holkýýý,já už jsem tadýý,koukám,že se tu vybírají pokuty,jééé,já taky nemááám,ale místo peněz bych uplatila třešněma,hihi,to by šlo,nééé??
Dneska jsem měla moc práce s balíkama,a ještě jsem mušela do školy pro Jarušku,a když jsme přijížděliy autobusem do naší rodné vísky,tak hele,co nevidíme!!!Bobíš a Kačenka chrápali jak o život!!!!

31.5.2007 15:22

jaruska napsal(a):
Holkýýý,já už jsem tadýý,koukám,že se tu vybírají pokuty,jééé,já taky nemááám,ale místo peněz bych uplatila třešněma,hihi,to by šlo,nééé??
Dneska jsem měla moc práce s balíkama,a ještě jsem mušela do školy pro Jarušku,a když jsme přijížděliy autobusem do naší rodné vísky,tak hele,co nevidíme!!!Bobíš a Kačenka chrápali jak o život!!!!

Bobíš js e opravdu pohodář,byla jsem u něj,hladila ho a jeho ani nenapadlo vstávat!

31.5.2007 15:24

jaruska napsal(a):
Bobíš js e opravdu pohodář,byla jsem u něj,hladila ho a jeho ani nenapadlo vstávat!

Jeziiiiis to je super fotkavypada jak mrtvolka

31.5.2007 15:26

jaruska napsal(a):

Chviličku se teda kouknul,kdo ho to mazlí....

31.5.2007 15:29

jaruska napsal(a):

Jarusko v profilu pises ze se venujes prirozene komunikaci-jezdis nekam na kurzy nebo to delas podle citu?

31.5.2007 15:29

jaruska napsal(a):

Míšo,to ještě nic není,tahle je hezčí,že jo?On chrápe jako dřevo a skoro se u toho směje!!!!

31.5.2007 15:33

jaruska napsal(a):
Míšo,to ještě nic není,tahle je hezčí,že jo?On chrápe jako dřevo a skoro se u toho směje!!!!

Míšo,já píšu,že mě zajímá přirozená komunikace,ale dělám podle citu,ale vím,co mám dělat.Ale ku zdokonalení bych určitě nějáký ten kurzík ráda navštívila,o tom přemýšlíme s janinou,že bychom někam vyrazily,ale až asi o prázdninách!

31.5.2007 15:34

jaruska napsal(a):
Míšo,já píšu,že mě zajímá přirozená komunikace,ale dělám podle citu,ale vím,co mám dělat.Ale ku zdokonalení bych určitě nějáký ten kurzík ráda navštívila,o tom přemýšlíme s janinou,že bychom někam vyrazily,ale až asi o prázdninách!

Tady se mi konečně podařilo fotnout ty jeho 2 čelní víry!!!

31.5.2007 15:37

jaruska napsal(a):

Ještě se teda podrbu na nožce,když už jsem se vzbudil....

31.5.2007 15:39

jaruska napsal(a):
Ještě se teda podrbu na nožce,když už jsem se vzbudil....

A už mě,bábo,néééch,chce se mi spát-spát se mi co?Chce!Co se mi chce?Spááááát!!!!!

31.5.2007 15:42

jaruska napsal(a):

Ja jeste kdyz sem mela konika tak jsem se taky pokousela,ale taky jsem delala dle citu......o prazdninach chceme se setrenkou objet co nejvice konoakci a jako prvni bych chtela jet za Zuzko Prokopovou na ranc Loucka,obcas za nami jezdila do staje davat soukrome hodiny a bylo to skvele ale ja byla jen jako divat.

Bobis fatk vypada jako by se smaltakova smejici se mrtvolka

I kdyz jsme delali s konikem jen tech 7 her mohla jsem si s nim troufnout jet na parelce ven bez sedla-se sedlem delal obcas borcus ale kdyz jsem ho mela jen tak jako by vedel ze namam nad nim takovou kontrolu a pomalu se vznasel jen abych mu nekde neupadla

31.5.2007 15:43

dolinka napsal(a):

ty jsou bomba ty spaci fotky!!!

31.5.2007 15:48

sunin napsal(a):
Ja jeste kdyz sem mela konika tak jsem se taky pokousela,ale taky jsem delala dle citu......o prazdninach chceme se setrenkou objet co nejvice konoakci a jako prvni bych chtela jet za Zuzko Prokopovou na ranc Loucka,obcas za nami jezdila do staje davat soukrome hodiny a bylo to skvele ale ja byla jen jako divat.

Bobis fatk vypada jako by se smaltakova smejici se mrtvolka

I kdyz jsme delali s konikem jen tech 7 her mohla jsem si s nim troufnout jet na parelce ven bez sedla-se sedlem delal obcas borcus ale kdyz jsem ho mela jen tak jako by vedel ze namam nad nim takovou kontrolu a pomalu se vznasel jen abych mu nekde neupadla

Přesně,Míšo,pokud koník umí perfektně 7 her a zastavit na HOU,můžeš s ním bez problémů na parelce ven.Nesmějí se ale ve tvé blízkosti nikde vyskytnout 2 pitbulové nebo nějáká podobná rušička,na parelce toho koníka pak nikde nezastavíš.Já dělám hry jen ze země,ale ven jezdím s každým koníkem na udidle,na Moruši dokonce na páce,jinak to nejde.,a na Bobíškovi budu taky jezdit na normálním udidle,bezpečnost je bezpečnost,tady jsou samý silnice a za mnou Jezdí malá Jaruška.

31.5.2007 15:56

jaruska napsal(a):
Přesně,Míšo,pokud koník umí perfektně 7 her a zastavit na HOU,můžeš s ním bez problémů na parelce ven.Nesmějí se ale ve tvé blízkosti nikde vyskytnout 2 pitbulové nebo nějáká podobná rušička,na parelce toho koníka pak nikde nezastavíš.Já dělám hry jen ze země,ale ven jezdím s každým koníkem na udidle,na Moruši dokonce na páce,jinak to nejde.,a na Bobíškovi budu taky jezdit na normálním udidle,bezpečnost je bezpečnost,tady jsou samý silnice a za mnou Jezdí malá Jaruška.

A Jarusko kam na kurz chces jet?Nekde u vas nebo nekam dal?

31.5.2007 15:59

sunin napsal(a):
A Jarusko kam na kurz chces jet?Nekde u vas nebo nekam dal?

Ještě nevím,daleko určitě nee,to se teprve třeba s Janinou domluvíme,kde co bude,zatím fakt nevííím!

31.5.2007 16:29

jaruska napsal(a):

...a dva čelní bílý chlupy, viď? Kráááásáááá!!!!
A jak chrupká, to jsou bomba fotky, je vidět, že je nezrazený a lidem bezmezně důvěřuje... jen tak dál, výborný začátek!!!

31.5.2007 17:41

jackie napsal(a):
...a dva čelní bílý chlupy, viď? Kráááásáááá!!!!
A jak chrupká, to jsou bomba fotky, je vidět, že je nezrazený a lidem bezmezně důvěřuje... jen tak dál, výborný začátek!!!

No jo,ti naši dvouvíráci jsou boží,že jo?Janí,a Tvoji koníci má jenom Beruška dva víry,joo?Nebo i Angie a Vilík??
Jo,jsem moc ráda,že Bobíšek není zrazenej,naopak,má lidi moc rád,jakmile se mu objevím ve výběhu,že jdu sbírat koblížky,za chviličku je u mě a mááázlííía chce drbat v ouškách,to úplně milujéé,dneska jsem mu vyčistila i všechny kopýtka ve výběhu,byl moooc hodnej!!!!

31.5.2007 21:33

hanzy napsal(a):

Teda to je ostuda,tady nikdo neníJo jo,to jsou samé ordinace a rada nic
Tak to musím zachránit a popsat vám náš dnešní den-trošku zafotkuju,jo?

Takže ráno jsme nachali auto v servise a podél řeky jsme pěšo šli na vlak...

31.5.2007 21:33

hanzy napsal(a):

Holkýýý,jste tu dneska někdooo???Tééda,já se z tý Ordinace zblázním,co myslíte,co udělá Bělouš s tou Míšoou??

31.5.2007 21:34

proxima napsal(a):
Teda to je ostuda,tady nikdo neníJo jo,to jsou samé ordinace a rada nic
Tak to musím zachránit a popsat vám náš dnešní den-trošku zafotkuju,jo?

Takže ráno jsme nachali auto v servise a podél řeky jsme pěšo šli na vlak...

Někdo musel po svých a někdo měl nošiče-náš paša

31.5.2007 21:35

proxima napsal(a):
Někdo musel po svých a někdo měl nošiče-náš paša

..když né v náručí,tak v baťůžku...

31.5.2007 21:36

proxima napsal(a):

tady na čeladné jsou draci...

31.5.2007 21:37

proxima napsal(a):
tady na čeladné jsou draci...

...ale nebojte,nejsou živý,jsou ze stromu..

31.5.2007 21:38

proxima napsal(a):

...nastoupili jsme do vlaku...šéf sledoval jestli jedeme dobře...

31.5.2007 21:40

proxima napsal(a):

Jeditinkůůů,ten je klááášnej,paša maličkatej,ten je tedy mocinky nááádhernéééj!!!!
Jo,a Eví,nemyšli si,že to nebude hlídač,tohle jsou absolutně bezvadný hlídači-kamarád ho má a to je trhač,to bys koukala,jak dovede bejt ostrej,kouše jako blázen,musí ho před cizíma lidma zavírat,jinak by z nich udělal trhací kalendář.

31.5.2007 21:40

proxima napsal(a):
...nastoupili jsme do vlaku...šéf sledoval jestli jedeme dobře...

pak u nás v Metylovicích má pan sedlář Mročka pěkného valáška-původ my nevědět...ale Jaru byl by pro tebe akorát..ale na Bobiše nemá...

31.5.2007 21:41

proxima napsal(a):
pak u nás v Metylovicích má pan sedlář Mročka pěkného valáška-původ my nevědět...ale Jaru byl by pro tebe akorát..ale na Bobiše nemá...

...halvička a je malinkej..

31.5.2007 21:41

proxima napsal(a):

Evikůůů,nemalovala-li jsi náhodou ty draci Ty????

31.5.2007 21:42

proxima napsal(a):

...a baráček pana majitele by jsme si taky nechali líbit

31.5.2007 21:44

proxima napsal(a):
...a baráček pana majitele by jsme si taky nechali líbit

A teď z jiného soudku....v podvečer jsme byli zkusit nové sedlíčko...tak foto zde...
Já-raději obráceně:-)))

proxima napsal(a):

Jééé,tak to jsi mě,Evíí,potěšiláá,no na Bobiše sic nemá,to je prauda,ale ošklivej taky néni,což?

proxima napsal(a):
A teď z jiného soudku....v podvečer jsme byli zkusit nové sedlíčko...tak foto zde...
Já-raději obráceně:-)))

Vaneska rozjímá...

31.5.2007 21:45

proxima napsal(a):
Vaneska rozjímá...

...tady bitka holek...

31.5.2007 21:46

proxima napsal(a):
...tady bitka holek...

....Tak a jura si natahuje trencle před rozjezdem.....

31.5.2007 21:47

proxima napsal(a):
....Tak a jura si natahuje trencle před rozjezdem.....

....a jéééédééééééé....

31.5.2007 21:48

proxima napsal(a):
....a jéééédééééééé....

...a jéééédéééé blíž...

31.5.2007 21:49

proxima napsal(a):
...a jéééédéééé blíž...

...tady už stooojí a je vysmátý a spokojen....

31.5.2007 21:50

proxima napsal(a):
...tady už stooojí a je vysmátý a spokojen....

...a tadý kooně běžíííííí....

31.5.2007 21:51

proxima napsal(a):
...a tadý kooně běžíííííí....

...a jéééštééé...

31.5.2007 21:53

proxima napsal(a):
...a jéééštééé...

...a poslední Marlboro country Jura

31.5.2007 21:58

jaruska napsal(a):
Holkýýý,jste tu dneska někdooo???Tééda,já se z tý Ordinace zblázním,co myslíte,co udělá Bělouš s tou Míšoou??

Tááák Jaruško konečně na tebe můžu reagovat...já kdybych to přerušila a začala ti psát tak už to nikdy nedám do kupy víš...To víš stáááříííí

Draky já nemalovala...mě se ty křiklavý barvičky zase tak nelíbí

Jo a Jaru to by jsme byli rádi kdyby byl Katány hlídač...prý tihle psi nekoušou ale štípou do zadnic
Dnes nás hoch převezl-Jura budoval celé odpoledne ohrádku v kuchyni-jako že až půjdeme pryč že ho tam šoupneme ať nic nerozkouše..Tak jsem ho uspala a zdrhli jsme mu ke koním...Za hoďku jsme přišli a potichu se šli podívat co dělá v ohrádce...Koukám a nikde ho tam nevidím... a kouknu do obýváku a on už na nás štěká z gauče!!!!!!!!!!!!Nechápem jak to mohl přeskočit-je to vysoké....

31.5.2007 22:12

proxima napsal(a):
Tááák Jaruško konečně na tebe můžu reagovat...já kdybych to přerušila a začala ti psát tak už to nikdy nedám do kupy víš...To víš stáááříííí

Draky já nemalovala...mě se ty křiklavý barvičky zase tak nelíbí

Jo a Jaru to by jsme byli rádi kdyby byl Katány hlídač...prý tihle psi nekoušou ale štípou do zadnic
Dnes nás hoch převezl-Jura budoval celé odpoledne ohrádku v kuchyni-jako že až půjdeme pryč že ho tam šoupneme ať nic nerozkouše..Tak jsem ho uspala a zdrhli jsme mu ke koním...Za hoďku jsme přišli a potichu se šli podívat co dělá v ohrádce...Koukám a nikde ho tam nevidím... a kouknu do obýváku a on už na nás štěká z gauče!!!!!!!!!!!!Nechápem jak to mohl přeskočit-je to vysoké....

Evi, je to machr:-)))

31.5.2007 22:40

proxima napsal(a):
...a poslední Marlboro country Jura

A ChuchleJura je taky krááásná fotka!!!!Nááádherný kobylky,fakt paráááda!!!

1.6.2007 06:18

dolinka napsal(a):

Dobré ráno všem!!!!!!!!!!!
Nejdřív nám všem (teda kdo se cítí) musím popřát krásný Den dětí!!!!!!!!!!! Ať nám to s koníkama šlape!!!
Jinak ten týden tak rychle utekl... Já si včera vyjela na Emiškovi, pak jsem měla záměr jít se Zulkou, ona že by se pásla a já si natrhala kytičky... Zulka ovšem byla jiného názoru, ona je taková závislačka že pořád chtěla za klukama! Takže jsem se jen prošli a kytička nebude... nebo si pro ni musím jít bez koníků... !
Evi a Jaruš, krásné fotky!!!

1.6.2007 06:33

Nejdřív nám všem (teda kdo se cítí) musím popřát krásný Den dětí!!!!!!!!!!! Ať nám to s koníkama šlape!!!
Jinak ten týden tak rychle utekl... Já si včera vyjela na Emiškovi, pak jsem měla záměr jít se Zulkou, ona že by se pásla a já si natrhala kytičky... Zulka ovšem byla jiného názoru, ona je taková závislačka že pořád chtěla za klukama! Takže jsem se jen prošli a kytička nebude... nebo si pro ni musím jít bez koníků... !

Ahoooj lidí! Tak už jsem tu, na chviličku!
No jooo, včera byla Ordinace, Jarú, to seto tam porád mele, co?
Jaruško, já mám dvouvíráčky jen dva - Brebču a Buráčka! A jsou bezvadný
U koníků jsem nebyla, odpočívala jsem doma, protože mi pořád není tak akorát... ale dneska se chystám do sedla, aspoň na hodinku, aspoň krokovčičku malinkatouuuu!!!
Evíku, máš krásný fotečky a Jurka moc pěkný sedýlko!!! Jak se mu v něm sedí? Ono je totiž trošku jiný než reiner... aspoň mně tak týden trvalo, než jsem si zvykla na jiný posez a jiné postavení hrušky Ale už bych wejda neměnila

1.6.2007 07:02

jackie napsal(a):
Ahoooj lidí! Tak už jsem tu, na chviličku!
No jooo, včera byla Ordinace, Jarú, to seto tam porád mele, co?
Jaruško, já mám dvouvíráčky jen dva - Brebču a Buráčka! A jsou bezvadný
U koníků jsem nebyla, odpočívala jsem doma, protože mi pořád není tak akorát... ale dneska se chystám do sedla, aspoň na hodinku, aspoň krokovčičku malinkatouuuu!!!
Evíku, máš krásný fotečky a Jurka moc pěkný sedýlko!!! Jak se mu v něm sedí? Ono je totiž trošku jiný než reiner... aspoň mně tak týden trvalo, než jsem si zvykla na jiný posez a jiné postavení hrušky Ale už bych wejda neměnila

Tak joo,Janíí,tak jeď na tu krokovčičku dvouhodinovou,hihi!!!Trošičku Buráčka prožeň,protože jsem se fakt moc smála tomu,jak jsi psala,že je jak barééél!!!!No jo,tohle jsou strašně záživný koníci,stačí jim málo a jsou tlustý,to je úplně Moruše,to je to samý,furt jí muším hlídat.Až si zvykne malej na Pierota,tak dám Moruši vedle do toho výběhu,protože tihle ostatní koně se nepřežírají,tak můžou mít založíno pořád,navíc malej roste,ale Moruše by praskla!

1.6.2007 07:04

Vendí,děkuju,akorát mi blbne furt ten fotyho přístroj,poněvadž z táty nedávno vypadlo,že když ho Jaruška přenášela,tak jí upadl na zéém!

1.6.2007 07:14

jaruska napsal(a):
Vendí,děkuju,akorát mi blbne furt ten fotyho přístroj,poněvadž z táty nedávno vypadlo,že když ho Jaruška přenášela,tak jí upadl na zéém!

Ha, Jaruško, a jak ho mám na krokovčičce prohnat??? Haha, to mi teda poraď! Už jen z čistění a sedlání budu kaput, jsem furt jak moucha...slabá, unavená, no hrozný! Pak budu ráda, když se povezu krokem a udejchám to. Trénink nás teprve čeká, až mi bude dobře. No jediný, co mě utěšuje, že na zimu snad Burák něco shodí sám
Jéje, tak foťáček měl malou nehodu, jooo? Nebo větší? Asi by potřeboval pana dochtora....

1.6.2007 07:34

jackie napsal(a):
Ha, Jaruško, a jak ho mám na krokovčičce prohnat??? Haha, to mi teda poraď! Už jen z čistění a sedlání budu kaput, jsem furt jak moucha...slabá, unavená, no hrozný! Pak budu ráda, když se povezu krokem a udejchám to. Trénink nás teprve čeká, až mi bude dobře. No jediný, co mě utěšuje, že na zimu snad Burák něco shodí sám
Jéje, tak foťáček měl malou nehodu, jooo? Nebo větší? Asi by potřeboval pana dochtora....

Jéé,chudáčkůů,to Tě fakt lituju,takový krááásný počasíčto a Ty jsi maroood,to je v hááji!!!My se možná dostaneme ven zítra,ale jistý to ještě néni,ale doufám,že to vynde!!
Jojo,fotyho přístroj chudák dopadl prý na beton,taky to občas blbne,fotím,fotím a najednou mi ten camfrdlík zničehožnic zajede,to je k vzteku,ale zase to tak hrozný není,všechny fuňkce ináč jdou,hurá.

1.6.2007 07:40

jaruska napsal(a):
Jéé,chudáčkůů,to Tě fakt lituju,takový krááásný počasíčto a Ty jsi maroood,to je v hááji!!!My se možná dostaneme ven zítra,ale jistý to ještě néni,ale doufám,že to vynde!!
Jojo,fotyho přístroj chudák dopadl prý na beton,taky to občas blbne,fotím,fotím a najednou mi ten camfrdlík zničehožnic zajede,to je k vzteku,ale zase to tak hrozný není,všechny fuňkce ináč jdou,hurá.

Haha, ale ty potřebuješ hlavně tu foticí funkci, nééé? A né že ti zajede očičko a už nechce vylééézt! No na beton je tvrdý dopad, můžu potvrdit, když jsem před lety vyhučela na beton z Tiny... aúúúúúú!!!!
Nelituj mě, však já si dnes vyjedu, opatrně, ale pojedu i kdyby čert na koze jezdil, hahaha! Ale je mi furt divně, kašlu, smrkám, no zdraví se tomu říct nedá .
Eví, nemáš fotku toho sedýlka na prodej? Ale ono je asi pánský, co? Jurka by nejspíš na dámském posedlí nejezdil...

1.6.2007 07:48

jackie napsal(a):
Haha, ale ty potřebuješ hlavně tu foticí funkci, nééé? A né že ti zajede očičko a už nechce vylééézt! No na beton je tvrdý dopad, můžu potvrdit, když jsem před lety vyhučela na beton z Tiny... aúúúúúú!!!!
Nelituj mě, však já si dnes vyjedu, opatrně, ale pojedu i kdyby čert na koze jezdil, hahaha! Ale je mi furt divně, kašlu, smrkám, no zdraví se tomu říct nedá .
Eví, nemáš fotku toho sedýlka na prodej? Ale ono je asi pánský, co? Jurka by nejspíš na dámském posedlí nejezdil...

Janíí,očíčko sice zajede,ale na můj povel zase vyjede,tak je to dobrýýý!!!!
Jéé,jak jsi vyhučela na ten beton,to jsi nebyla zabitá??To já bych byla úúúrčitě zabitáá dočista,tééda,to ale mušelo bejt strašnýýý,fůůůj!!!

1.6.2007 07:51

jaruska napsal(a):
Janíí,očíčko sice zajede,ale na můj povel zase vyjede,tak je to dobrýýý!!!!
Jéé,jak jsi vyhučela na ten beton,to jsi nebyla zabitá??To já bych byla úúúrčitě zabitáá dočista,tééda,to ale mušelo bejt strašnýýý,fůůůj!!!

No zabitá ne, ale leteckou cestou dolů se mi zula bota, já dopadla na nohy a odrazila jsem si patu. Sice jsem znovu vylezla na koně,ale pak dolů už mi museli pomoct, následoval RTG v nemocnici, berle, protože jsem se chodidla nemohla ani dotknout. Léčení na tři měsíce!!! To byla bolest... kdyby se mi bota nezula, tak jsem byla v pohodě Ale kobyla za to tehdy až tak nemohla, byla to moje chybka! Nedobrzdila jsem včas, ona tozamáhla a já letěla setrvačností... jé, to už je let!

1.6.2007 07:56

jackie napsal(a):
No zabitá ne, ale leteckou cestou dolů se mi zula bota, já dopadla na nohy a odrazila jsem si patu. Sice jsem znovu vylezla na koně,ale pak dolů už mi museli pomoct, následoval RTG v nemocnici, berle, protože jsem se chodidla nemohla ani dotknout. Léčení na tři měsíce!!! To byla bolest... kdyby se mi bota nezula, tak jsem byla v pohodě Ale kobyla za to tehdy až tak nemohla, byla to moje chybka! Nedobrzdila jsem včas, ona tozamáhla a já letěla setrvačností... jé, to už je let!

Jéé,tééda,Janíí,úúplně si to představuju a běhá po mě mráááz,Ty jsi ještě nalezla,joo?No teda,to jsi dobrá!Moje kamarádka taky spadla z kobyly,taky ještě nalezla a když jsem jí viděla druhej den,tak měla takový to železo okolo celý hlavy,vypadala jak mimozemšťan,měla nalomenej nějákej krční obratel...hrůza,až jsem se jí lekla,měla opravdu namále.Celej den byla v poho,ale večer se jí udělalo blbě a už jeli.

1.6.2007 08:21

jaruska napsal(a):
Jéé,tééda,Janíí,úúplně si to představuju a běhá po mě mráááz,Ty jsi ještě nalezla,joo?No teda,to jsi dobrá!Moje kamarádka taky spadla z kobyly,taky ještě nalezla a když jsem jí viděla druhej den,tak měla takový to železo okolo celý hlavy,vypadala jak mimozemšťan,měla nalomenej nějákej krční obratel...hrůza,až jsem se jí lekla,měla opravdu namále.Celej den byla v poho,ale večer se jí udělalo blbě a už jeli.

Ahojda drbny
Tak už jsem vás dočetla a taky můžu písat. Tedy Jáni ty jsi lítala a přistávala na beton??? No to ti opravdu nezávidím.....
Jaru hezký spící bobíšek , moc srandovní fotečky
Ale ten fotyho přístroj to má asi spočítané,on beton neni taková peřinka #

Vendí já mám taky dneska veliký den .Pořád se cítím jako dítě a tak si 1 června pořád přivlastňuji

1.6.2007 08:25

pretty 1 napsal(a):
Ahojda drbny
Tak už jsem vás dočetla a taky můžu písat. Tedy Jáni ty jsi lítala a přistávala na beton??? No to ti opravdu nezávidím.....
Jaru hezký spící bobíšek , moc srandovní fotečky
Ale ten fotyho přístroj to má asi spočítané,on beton neni taková peřinka #

Vendí já mám taky dneska veliký den .Pořád se cítím jako dítě a tak si 1 června pořád přivlastňuji

Jarů představsi, že jsem včera byla u jedné hodné kamarádky mrknout na koníky, ale odjižděla jsem s tím, že pro koníky asi moc zajmavá nejsém, pač nejevili zájem... ¨
koukej

1.6.2007 08:26

pretty 1 napsal(a):
Jarů představsi, že jsem včera byla u jedné hodné kamarádky mrknout na koníky, ale odjižděla jsem s tím, že pro koníky asi moc zajmavá nejsém, pač nejevili zájem... ¨
koukej

Normálně jsem prvně v životě slyšela chrápat koníčka

1.6.2007 08:27

pretty 1 napsal(a):
Normálně jsem prvně v životě slyšela chrápat koníčka

Halóóóóóó slečno jste živá

1.6.2007 08:28

pretty 1 napsal(a):
Halóóóóóó slečno jste živá

Koukej máš tu návštěvu .....

1.6.2007 08:28

pretty 1 napsal(a):
Koukej máš tu návštěvu .....

To jako tudle ženskou jo ....

1.6.2007 08:29

pretty 1 napsal(a):
To jako tudle ženskou jo ....

Tak ta mě nezjamá ....dám si raději šlofíka ...

1.6.2007 08:31

pretty 1 napsal(a):
Tak ta mě nezjamá ....dám si raději šlofíka ...

A fakt se nezvedla. Byla prďloka tak unavená, že se jí nechtělo.ALe je nádherná . Taková plyšová, úplně bych jí umuchlovala

1.6.2007 08:32

pretty 1 napsal(a):
A fakt se nezvedla. Byla prďloka tak unavená, že se jí nechtělo.ALe je nádherná . Taková plyšová, úplně bych jí umuchlovala

No a abych nezapoměla. Dolinka na mě ani moc nekoukal. Měla papání a tak se věnovala jemu a ní mě

1.6.2007 08:33

pretty 1 napsal(a):
No a abych nezapoměla. Dolinka na mě ani moc nekoukal. Měla papání a tak se věnovala jemu a ní mě

Ještě hlavičku

dolinka napsal(a):

Ahooooj dětíííííííííí!!!!!!!!!!!!!!
Všem přeji všechno NEJ k svátku!!!!!!!!!!!!!!!!

pretty 1 napsal(a):
Ještě hlavičku

To tady dneska trošku zaplním neva????
Teď Bilda

proxima napsal(a):
Ahooooj dětíííííííííí!!!!!!!!!!!!!!
Všem přeji všechno NEJ k svátku!!!!!!!!!!!!!!!!

1.6.2007 08:34

pretty 1 napsal(a):
To tady dneska trošku zaplním neva????
Teď Bilda

A ještě Lucinka a Endík

1.6.2007 08:35

pretty 1 napsal(a):
A ještě Lucinka a Endík

A raději už poslední Endíkovo nevydařený portrét

1.6.2007 08:43

proxima napsal(a):

Jé Eviku a Luci, fotky jsou super!!!!!!!!!!!! Malá Sheila je úžasná! A Jess nemáte?
Teda, to papání bych taky brala, ale jako to kotě bych dopadnout nechtěla

1.6.2007 08:55

Jé Eviku a Luci, fotky jsou super!!!!!!!!!!!! Malá Sheila je úžasná! A Jess nemáte?
Teda, to papání bych taky brala, ale jako to kotě bych dopadnout nechtěla

Luci, no vidíš že se ti foteky povedli, jenom mě si měla smazat.

Jesinka je sice doma,ale stale zavřená, ale jak s emohla Lucka přesvědčit tak je protivná, otrávená a nasraná, takže by asi fotyho přístroj asi snědla. Včera večer byla tak naštvaná, že musí být zavřená a ještě tam je s Perlou kterou nesnáší, tak přijít do boxu byla na vlastní riziko, potvora pořád běhá sem tam a kope po příhradách i když si jí Perla vubec nevšímá, tak mam strach aby se zní nezlbáznila

1.6.2007 09:14

dolinka napsal(a):
Luci, no vidíš že se ti foteky povedli, jenom mě si měla smazat.

Jesinka je sice doma,ale stale zavřená, ale jak s emohla Lucka přesvědčit tak je protivná, otrávená a nasraná, takže by asi fotyho přístroj asi snědla. Včera večer byla tak naštvaná, že musí být zavřená a ještě tam je s Perlou kterou nesnáší, tak přijít do boxu byla na vlastní riziko, potvora pořád běhá sem tam a kope po příhradách i když si jí Perla vubec nevšímá, tak mam strach aby se zní nezlbáznila

No Lůůůco,tak to Ti teda záááávidííím,že sis mohla pomuchlovat maličkou Pavoškovkůůů,a já nééé,bééééé!!!
Tady Vás všechny Bobíš moooc zdravíí.....

1.6.2007 09:16

jaruska napsal(a):
No Lůůůco,tak to Ti teda záááávidííím,že sis mohla pomuchlovat maličkou Pavoškovkůůů,a já nééé,bééééé!!!
Tady Vás všechny Bobíš moooc zdravíí.....

A tady mi dal jasně najevo,že chce odpočívat a hezky u toho papat,tak si hezky lehl na kopičku sena,abych mu jí náááhodou nesnědlááá!!!Holkýý,on je tak úúúúžasnéééj!!!!!

1.6.2007 09:35

jaruska napsal(a):
A tady mi dal jasně najevo,že chce odpočívat a hezky u toho papat,tak si hezky lehl na kopičku sena,abych mu jí náááhodou nesnědlááá!!!Holkýý,on je tak úúúúžasnéééj!!!!!

Fotečky a koníčci jsou hrozně pěkní!!!!!!!!!!!!!!!!!teda máme to ale krásný iháky vichni!!!!!

1.6.2007 09:38

proxima napsal(a):
Fotečky a koníčci jsou hrozně pěkní!!!!!!!!!!!!!!!!!teda máme to ale krásný iháky vichni!!!!!

Založím novou a dám vám tam foto sedýlka,jo???

1.6.2007 09:41

proxima napsal(a):

Eví já žádné íhaháky nemám ale včera jsem byla okukovat ty Leničky

Jo Leni celkem se i povedly, ale tebe tam není ani poznat Chceš je poslat mailem, nebo máš svých dost?

Jaru určitě si malou Pavošku taky pomuchluješ. A bude určitě stát a ne ležet . Ale je fakt krásňoučká.....

Já byla u Lenč s koťátkama víte. Jsme se domluvili, že až pojedu od veterináře, tak k ní zajedu,aby si nějakého kocourka vybrala.Ale sama viděla,že jsou fakt stejný

Vendí a Jessinku nemám na fotkách, pač musí být zavřená v boxe a byka fakt trošku protivná. Pořád se šklebila a Perla jí tam očividně pěkně s..... Nemají se holky v lásce. Ale příště jí snad nafotím

Přidejte reakci

Přidat smajlík