karelko
napsal(a):
A nevíš prosímtě kde se to koná? Jel bych, jsem z náchodska ale ještě jsem o tom neslyšel.Díky
Někde kolem cesty ze zámku na hřbitov v tý aleji či co, moc to tam neznám, tak nevím přesně. Jestli jsem to dobře zahlídla, mělo by to stát 3.000 Kč pro účastníka s koněm za celý víkend. Přihlášky by měl mít Dalen, když se přihlásí účastníků málo, konat se to nebude.
hancus
napsal(a):
Někde kolem cesty ze zámku na hřbitov v tý aleji či co, moc to tam neznám, tak nevím přesně. Jestli jsem to dobře zahlídla, mělo by to stát 3.000 Kč pro účastníka s koněm za celý víkend. Přihlášky by měl mít Dalen, když se přihlásí účastníků málo, konat se to nebude.
tyjo, tak to bych se taky jela podívat, bohužel bez koníka....bližší info asi nemáš že?kontakt na Dalen?? jsi hodná, že jsi to sem dala....
hancus
napsal(a):
Telefon na Dalen je snad 495273334 a 604751574.
16. a 17. června 2OO7
Kde:
Náchod, Stará zámecká cesta 224
Lenka a Zdeněk Hurníkovi
Kdo:
Petra Dvořáková-Klusáková
Za kolik:
l hodina l kůň 300,- Kč
l kurz 2 dny l0-l2 hodin
Cena za kurz l0 h:
l kůň
3.000,-
2 koně
2.700,-
za jednoho koně
3 koně
2.500,-
za jednoho koně
4 koně
2.000,-
za jednoho koně
Divák na celý kurz 500,- Kč, l den 250,- Kč
Přihlášky koní a zálohy v prodejně Dalen, Dukelská tř. 1,
Hradec Králové do 15.6. 2007. Počet koní omezen.
Bližší informace na tel. 49527 33 34, 604 75 l5 74
hancus
napsal(a):
16. a 17. června 2OO7
Kde:
Náchod, Stará zámecká cesta 224
Lenka a Zdeněk Hurníkovi
Kdo:
Petra Dvořáková-Klusáková
Za kolik:
l hodina l kůň 300,- Kč
l kurz 2 dny l0-l2 hodin
Cena za kurz l0 h:
l kůň
3.000,-
2 koně
2.700,-
za jednoho koně
3 koně
2.500,-
za jednoho koně
4 koně
2.000,-
za jednoho koně
Divák na celý kurz 500,- Kč, l den 250,- Kč
Přihlášky koní a zálohy v prodejně Dalen, Dukelská tř. 1,
Hradec Králové do 15.6. 2007. Počet koní omezen.
Bližší informace na tel. 49527 33 34, 604 75 l5 74
Hančus, ty pojedeš? s koníkem?
hancus
napsal(a):
Nevidím to bohužel reálně :-( čachry se sháněním koníka pro přítele nám znatelně zamíchaly s rozpočtem, takže je to pro nás teď finančně problém.
nojo, sleduju vaše neúspěchy..třeba bys právě tam potkala nějakého potencionálního prodejce tak uvidíme, jestli se ještě někdo ozve, konečně je něco taky tady u nás a zatím žádná odezva! to mě docela překvapuje..aby to nakonec vůbec bylo!!
gituna
napsal(a):
nojo, sleduju vaše neúspěchy..třeba bys právě tam potkala nějakého potencionálního prodejce tak uvidíme, jestli se ještě někdo ozve, konečně je něco taky tady u nás a zatím žádná odezva! to mě docela překvapuje..aby to nakonec vůbec bylo!!
Možná, máme jeden tip na kobylku, která by nám vyhovovala, vyzkoušeli jsme ji, všechno dobrý, dokonce je za humnama, takže by se dalo dojet po kopytě, jenže se pro změnu majitel nemůže rozhodnout, jestli ji vlastně chce prodat :-( ach jo. Škoda toho kurzu, ono těch nepříjemností je víc - kobylka se mi letos přichvátila a pohyb na kruhu není dobrý, v přepravníku byla poprvé a naposledy před šesti lety, my sami ji vozit nemůžeme a svoje zlato hned tak někou nesvěřím :-) Budu muset doufat, že se bude konat něco blíž k Trutnovu, kam by se dalo dorazit po kopytě.
hancus
napsal(a):
Možná, máme jeden tip na kobylku, která by nám vyhovovala, vyzkoušeli jsme ji, všechno dobrý, dokonce je za humnama, takže by se dalo dojet po kopytě, jenže se pro změnu majitel nemůže rozhodnout, jestli ji vlastně chce prodat :-( ach jo. Škoda toho kurzu, ono těch nepříjemností je víc - kobylka se mi letos přichvátila a pohyb na kruhu není dobrý, v přepravníku byla poprvé a naposledy před šesti lety, my sami ji vozit nemůžeme a svoje zlato hned tak někou nesvěřím :-) Budu muset doufat, že se bude konat něco blíž k Trutnovu, kam by se dalo dorazit po kopytě.
Tak jsem teďka mluvila s paní Hurníkovou, říkala, že nějaký lidičky s koníkama už jsou, tak se těším!! Nojo, tak snad to vyjde někdy jindy někde blíž u vás, mě tohle vyhovuje, jsem z NMnM, blíž bych to skoro mít nemohla:) kdybych měla pojízdnou kobylku, dalo by se po kopytě, ale bohužel...tak aspoň jako divák...tak ať vám dopadne kobylka a nezapomeň se pak pochlubit!!
gituna
napsal(a):
Tak jsem teďka mluvila s paní Hurníkovou, říkala, že nějaký lidičky s koníkama už jsou, tak se těším!! Nojo, tak snad to vyjde někdy jindy někde blíž u vás, mě tohle vyhovuje, jsem z NMnM, blíž bych to skoro mít nemohla:) kdybych měla pojízdnou kobylku, dalo by se po kopytě, ale bohužel...tak aspoň jako divák...tak ať vám dopadne kobylka a nezapomeň se pak pochlubit!!
Tak to je fajn, že se to konat přecejen bude.
No, jestli to dopadne, tak se nějakej čas chlubit určitě nebudem, protože už jsme pověrčivý, pokaždé, když jsme se pochlubili, dopadlo to všelijak, takže už nééé :-)
hancus
napsal(a):
Tak to je fajn, že se to konat přecejen bude.
No, jestli to dopadne, tak se nějakej čas chlubit určitě nebudem, protože už jsme pověrčivý, pokaždé, když jsme se pochlubili, dopadlo to všelijak, takže už nééé :-)
Tak v tom případě opravdu nechlubit:) abys pak nemusela shánět info o foukačkách:) (jsem ti na equichannelu nabízela kontakt na toho veterináře-tátu, jsem se pak ptala, že prý kůň takhle uspat nejde, musí to dostat do žíly..no, to jen tak na okraj, že jsem si vzpomněla:))tak šťastný výběr