Uživatel s deaktivovaným účtem

parley
napsal(a):
Ahojky,
vyráběli jste si někdo třásne na oči? a z jakého materiálu. Vim že se prodvájí běžně v obchodech, ale co si člověk nevyrobí sám:-D
Ahoj, já si udělala z provázku z galantérie, a uvázala jsem je na tkaničky od bot . Metr provázku stál 2 Kč a na jedny třásničky jsem potřebovala asi 15 metrů.
napsal(a):
Ahoj, já si udělala z provázku z galantérie, a uvázala jsem je na tkaničky od bot . Metr provázku stál 2 Kč a na jedny třásničky jsem potřebovala asi 15 metrů.
já jsem je dělala z pruhu nylonu (asi 3-4 cm silný a pak přeložený) a na třáísničky jsem použila klasickou "galanterkovou" kaničku.Mají to na takoových špulkách a 1 m se pohybuje kolem 2-5 kč. a vypadato jako normální čelenka s třásněma...je napevno ušitá..žadný sucvhý zip. a na konci jsou malé uzlíky,aby byly"těžké" ale nedoporučuju tam přivazovat třeba korálky nebo tak...koníci z toho většinou moc radost nemají :-D

napsal(a):

thesis
napsal(a):
Jak já vidím toho mého tak mu budu muset taky koupit.Už nad tím uvažuju déle, tak do toho asi půjdu.Nebo nějakou delší čabraku anebo síť.Co by jste doporučili?
Nám třásně hodně pomohli!
napsal(a):
Nám třásně hodně pomohli!
Já nejsem tak šikovná a hlavně trpělivá, takže jsem třásničky koupila, a jsem s nimi spokojená a mohu jen doporučit!
parley
napsal(a):
Ahojky,
vyráběli jste si někdo třásne na oči? a z jakého materiálu. Vim že se prodvájí běžně v obchodech, ale co si člověk nevyrobí sám:-D
tak diky za tipy... uz mame sitovku, cabraku a trasne nam schazi... i kdyz v sitovce nemuze byt na pastve protoze by mu to ostatni konici a mozna i on sam roztrhaly. cabraku mame hlavne na jezdeni aby muchy nelitali do ousek, neni moc prijemne kdyz kun hazi pri jezdeni hlavou
trasne teda bude mit do vybehu a nechci do nich moc investovat kdyby mu je ostatni konici treba rozthali... tak diky za tipy a fotky. az budu mit sve tak sem taky hodim fotecky
parley
napsal(a):
tak diky za tipy... uz mame sitovku, cabraku a trasne nam schazi... i kdyz v sitovce nemuze byt na pastve protoze by mu to ostatni konici a mozna i on sam roztrhaly. cabraku mame hlavne na jezdeni aby muchy nelitali do ousek, neni moc prijemne kdyz kun hazi pri jezdeni hlavou
trasne teda bude mit do vybehu a nechci do nich moc investovat kdyby mu je ostatni konici treba rozthali... tak diky za tipy a fotky. az budu mit sve tak sem taky hodim fotecky
Já jsem si taky koupila třásně do výběu, páč mám koníka slepého na jedno oko a oni mu tam vždycky lezly a bylo to pro něho hodně nepříjemné. Teďka je spokojenej už ani nehází hlavou...spokojená jsem s tím i já ...stálo mě to 150,-Kř¨č, ale co bych neudělala pro koníka!!
dzinecek
napsal(a):
Já jsem si taky koupila třásně do výběu, páč mám koníka slepého na jedno oko a oni mu tam vždycky lezly a bylo to pro něho hodně nepříjemné. Teďka je spokojenej už ani nehází hlavou...spokojená jsem s tím i já ...stálo mě to 150,-Kř¨č, ale co bych neudělala pro koníka!!
Lidičky když jsem si to tady v poledne četla tak mi to nedalo a šla jsem to skusit udělat, bohužel jsem neměla dostatek vhodného materiálu takže to jsou různé šňůrky a hlavně z různýcvh barev, ale příště to na koni vyfotím.Dala jsem to valachovi, jelikož chudák nevěděl co s těma muchama a furt se o mě otíral, nasadila jsem mu to a pustila ho, stál a maličko tím pohazoval do vzduchu, muchy se těžce nechytaly.Tak se otočil a šel se v klidu pást.Ještě udělám jednu kobylce ale ta má půl roku takže jsem zvědavá na reakci, radši ji s tím pak povodím.Snad to zítra vyjde a skočím si do města pro materiál.Snad se mi povedou sehnat barvy jaké chci.