Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2007 13:53

jackie napsal(a):

Hihi, to jsem to vyhmátla! Třikrát za den sem vlezu a hnedka se mi povedlo založit další Radůůůůů!!!!

7.6.2007 13:56

jackie napsal(a):

ted jsem byla chvili pekne zmatena a chtela jsem zalozit radu 128:-)))

7.6.2007 17:31

hanzy napsal(a):
ted jsem byla chvili pekne zmatena a chtela jsem zalozit radu 128:-)))

Re: Re: Re: Rada starších moudrých 126
Ahoj děvčátka,jsem ráda,že se všem kotětům lépe daří,Jaruška právě na půdě ochočuje ty naše divočáky,ta kočička je strašně miloučká,nebojí se,ale ti 2 kocouři,to jsou bojovníci,ten jeden už Jarušku seknul.
Boženkoo,moc a moc děkuju za nejkráásnější fotky světa,jsou opravdu úúúžasnýý,ten winsurfista s tím žralokem mě dostal,to je fakt bombastickýý!!!Hele,i Moruši se to mooc líbilo!!!!

7.6.2007 17:35

jaruska napsal(a):
Re: Re: Re: Rada starších moudrých 126
Ahoj děvčátka,jsem ráda,že se všem kotětům lépe daří,Jaruška právě na půdě ochočuje ty naše divočáky,ta kočička je strašně miloučká,nebojí se,ale ti 2 kocouři,to jsou bojovníci,ten jeden už Jarušku seknul.
Boženkoo,moc a moc děkuju za nejkráásnější fotky světa,jsou opravdu úúúžasnýý,ten winsurfista s tím žralokem mě dostal,to je fakt bombastickýý!!!Hele,i Moruši se to mooc líbilo!!!!

Já to trdlo dala na starou Radu,tak jsem to skopčila a jedu dááléé!!!!
Takhle zase dneska Kačenka s Bisíčkem padli za vlast.Rozhodla jsem se překřtít Bobíše na Bisíčka,protože je opravdu hoodně podobný tomu valachovi,kterýho jsem měla,a stejně jsem se už párkrát přistihla,jak mu říkám Bisíí......

7.6.2007 17:42

jaruska napsal(a):
Já to trdlo dala na starou Radu,tak jsem to skopčila a jedu dááléé!!!!
Takhle zase dneska Kačenka s Bisíčkem padli za vlast.Rozhodla jsem se překřtít Bobíše na Bisíčka,protože je opravdu hoodně podobný tomu valachovi,kterýho jsem měla,a stejně jsem se už párkrát přistihla,jak mu říkám Bisíí......

Bisík spící chrápající snící,smějící.

7.6.2007 17:43

jaruska napsal(a):
Bisík spící chrápající snící,smějící.

Portrétek...

7.6.2007 17:47

jaruska napsal(a):
Portrétek...

Jsem se dneska taky kráásně osmažila....

7.6.2007 17:49

jaruska napsal(a):
Jsem se dneska taky kráásně osmažila....

No joo,ono to chce pošováát....

7.6.2007 17:56

jaruska napsal(a):
No joo,ono to chce pošováát....

Janíí,já bych řekla,že vypadá jak Buráček už teď,hihi!!!

7.6.2007 17:59

jaruska napsal(a):
Janíí,já bych řekla,že vypadá jak Buráček už teď,hihi!!!

Bisík dává nožičkýý...Fous vzadu kontroluje!

7.6.2007 18:01

jaruska napsal(a):
Bisík dává nožičkýý...Fous vzadu kontroluje!

Pierot sleduje dění v okolí ohrady....

7.6.2007 18:10

jaruska napsal(a):
Pierot sleduje dění v okolí ohrady....

Vendí i Boží,krááásný kuchyněěě,to je paráda!!!!Já mám úplně tu nejobyčejnější,taky nejsem náročná jako Máti,ale mám všechno moc vysoko a to mě vadí,jsem takovej trpaslík a ke všemu si muším brát židlíí!!!

Bisíčkůůů!!! Copak je,bábooo???

7.6.2007 22:08

jaruska napsal(a):
Vendí i Boží,krááásný kuchyněěě,to je paráda!!!!Já mám úplně tu nejobyčejnější,taky nejsem náročná jako Máti,ale mám všechno moc vysoko a to mě vadí,jsem takovej trpaslík a ke všemu si muším brát židlíí!!!

Evííí,ty stránky s těma huculkama jsou opravdu moc hezký,já to teď zkoukla,jsou to koníci do všeho!Tamten koník,jak je tam vyfocenej na pravo,je taky mooc hezkej!!!!
Co malý žlobidlo Katány?

Neregistrovaný uživatel

7.6.2007 22:16
Neregistrovaný uživatel

jaruska napsal(a):

I mi máme zadeček!

7.6.2007 22:22

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
I mi máme zadeček!

Nahoře patří my máme zadeček,
Tady jsou už dva zadečky

7.6.2007 22:25

bednarik petr napsal(a):
Tady jsou už dva zadečky

Jéé,Soní,to byl Maurínky zadečéék?To já ho takhle zezadu nepoznala.A 2 zadečky jsou taky heškýýý!!!

7.6.2007 22:26

bednarik petr napsal(a):
Tady jsou už dva zadečky

,

7.6.2007 22:29

bednarik petr napsal(a):
,

no jo ta má motorek !!! Tem tvůj koníček ho má taky pěknej

7.6.2007 22:31

bednarik petr napsal(a):
no jo ta má motorek !!! Tem tvůj koníček ho má taky pěknej

.kamarádky s Pepinou

7.6.2007 22:33

bednarik petr napsal(a):
.kamarádky s Pepinou

.

7.6.2007 22:35

bednarik petr napsal(a):
.

No asi jdu spát co slovo to chyba,překlep ..................

7.6.2007 22:36

jackie napsal(a):

Soni,děkujů,ale s Maurinčiným motórem se to srovnat nedááá,přece jenom mají ti američani ty prdýlky hezčí,co si budem povídat,Beruška má kráásně rozpůlenej motórek,a ty hříbátka obě takýý,je to nádhera!!!

7.6.2007 22:36

bednarik petr napsal(a):
No asi jdu spát co slovo to chyba,překlep ..................

.

7.6.2007 22:39

bednarik petr napsal(a):
.

Jéé,no tak joo,teď už můžu jít spát,viděla jsem Maurínku,tak se mi o ní bude určitě zdááát!!!!Ta je krááásná,to je fakt nádheráá!!A fotešku,jak jezdíš,nemáááááš???

7.6.2007 22:40

jaruska napsal(a):
Soni,děkujů,ale s Maurinčiným motórem se to srovnat nedááá,přece jenom mají ti američani ty prdýlky hezčí,co si budem povídat,Beruška má kráásně rozpůlenej motórek,a ty hříbátka obě takýý,je to nádhera!!!

to je fakt,ale ten tvůj huculek jí má taky půlenou ,je pěknej fakt a ta hlavinka je krásná,žádnej klabonos jak u huculů bývá zvykem.

7.6.2007 22:44

jaruska napsal(a):
Jéé,no tak joo,teď už můžu jít spát,viděla jsem Maurínku,tak se mi o ní bude určitě zdááát!!!!Ta je krááásná,to je fakt nádheráá!!A fotešku,jak jezdíš,nemáááááš???

Jarů to nemám ,mě nikdo nefotíííííííí,raději,cha cha ne já řeknu petrovi ať mě blejskne. Ale já moc nejezdím,jen tak jednou do týdne,spíš chodíme ven na procházky.děkuji za pochvalu,Mauře vyřídím

7.6.2007 22:46

bednarik petr napsal(a):
to je fakt,ale ten tvůj huculek jí má taky půlenou ,je pěknej fakt a ta hlavinka je krásná,žádnej klabonos jak u huculů bývá zvykem.

Ale teď sem dám qh,nádhernou fakt ,dvouletou ,úžasnej původ.......

7.6.2007 22:47

bednarik petr napsal(a):
Ale teď sem dám qh,nádhernou fakt ,dvouletou ,úžasnej původ.......

její hlavinka

7.6.2007 22:47

bednarik petr napsal(a):
Jarů to nemám ,mě nikdo nefotíííííííí,raději,cha cha ne já řeknu petrovi ať mě blejskne. Ale já moc nejezdím,jen tak jednou do týdne,spíš chodíme ven na procházky.děkuji za pochvalu,Mauře vyřídím

Jéé,to je hezká fotka,jak Maurínka pije z tý vody,taková romantická!Tak joo,na fotešku se těším,a jdu spinkat!!Dobrou noooc!!!

7.6.2007 22:48

bednarik petr napsal(a):
její hlavinka

tady ještě hlavinka,nebo dvě

7.6.2007 22:51

jaruska napsal(a):
Jéé,to je hezká fotka,jak Maurínka pije z tý vody,taková romantická!Tak joo,na fotešku se těším,a jdu spinkat!!Dobrou noooc!!!

dobrou Jarů,ráno taky vstávám,ale byla jsem jezdit traktorem a ještě teď se třepu,sečem na senoooo

7.6.2007 22:54

bednarik petr napsal(a):
tady ještě hlavinka,nebo dvě

hop

7.6.2007 22:56

bednarik petr napsal(a):
hop

A tady Petřík ostříhaný poprvé.

maťa

7.6.2007 22:57
maťa

jackie napsal(a):

Teda Soni, to jsou krásný fotečky Koníčkům to moc sluší a koukám, že capkaj na procházky víc, než kdejakej pejsek, viď??? Ti se ale majíííííí

A máte tam krásnou přírodu Co Berezka? Furt zlobí souseda?

7.6.2007 22:58

bednarik petr napsal(a):
A tady Petřík ostříhaný poprvé.

utíkám utíkám

7.6.2007 23:01

maťa napsal(a):
Teda Soni, to jsou krásný fotečky Koníčkům to moc sluší a koukám, že capkaj na procházky víc, než kdejakej pejsek, viď??? Ti se ale majíííííí

A máte tam krásnou přírodu Co Berezka? Furt zlobí souseda?

Ahoj Mati,Beruna zlobí teď i mě,pořád štěká koza.Koňě zatím lítaj na volno,ale jak dospějou bude to v háji,pes chodí za tebou pořád.Přírodu máme krásnou,lesy,louky a hlavně nikdo neřeší kam koník šlápne.

7.6.2007 23:04

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Mati,Beruna zlobí teď i mě,pořád štěká koza.Koňě zatím lítaj na volno,ale jak dospějou bude to v háji,pes chodí za tebou pořád.Přírodu máme krásnou,lesy,louky a hlavně nikdo neřeší kam koník šlápne.

byla s náma i tessa dneska ,ale myslela jsem že jí po cestě raní,má už věk ale vitáln je pořád.Jinou fotku už teď hledat nechci,takže zimní,ale alespoň je vidět její povaha

7.6.2007 23:06

bednarik petr napsal(a):
byla s náma i tessa dneska ,ale myslela jsem že jí po cestě raní,má už věk ale vitáln je pořád.Jinou fotku už teď hledat nechci,takže zimní,ale alespoň je vidět její povaha

jo mám ,ale zase jarní

maťa

7.6.2007 23:08
maťa

bednarik petr napsal(a):

Jejda, Tesa je krásnáááááá Moje Batulka kočičky taky miluje....ona vlastně miluje všechno menší, to jsem jí učila, a to větší ji zajímá, ale ničemu bezdůvodně neublíží A kolik Tesince je??? Vypadá moc dobře!

Tak to máte dobré, že nikdo nešílí, že tudy prošel koník....to tadyk u nás to asi takové nebude, jak tak sleduju ty lidi

No jooo....z procházek možná vyrostou, ale to trvá....takže si můžeš užívat Ti to úplně závidím, človíčku

Berezka zlobí? Japatooo??? Že by opožděná puberta?

7.6.2007 23:11

bednarik petr napsal(a):
jo mám ,ale zase jarní

a poslední víc jich nemám,až zítra.

maťa

7.6.2007 23:18
maťa

jackie napsal(a):

Tak já sem taky něco fiknu, ať maj holky po ránu co prohlížet

Dneska večer, za tmy, jsem odhalila maminu u koťat!!! Koťátka byla rozdováděná a řádila, šla jsem jim přidat do misky papú a oni se mně vůbec moc nebáli, asi jak tam měli maminu a že byla tma, tak byli odvážní, a co mě překvapilo, nejvíc odvážné a zvědavé bylo to třetí, co NIKDY ani nenakouklo, natož aby vylezlo!!!!
Bralo si kousky konzervičky z ruky, neutíkalo, nechalo se drbkat prstíčkem na hlavičce

Tak sem fotila a fotila a fotila, páč kamera se vybila....tak mám aspoň fotky, a unikátní, na jedné mám celou rodinku!!! Mámu i všechny tři děti

Koťata se naprali papú a šli se občerstvit k mámě, ta chudák snědla trošku a musela jít kojit

Takže jedem! Tady třetí, nejméně ukazovací kotě Tento večer nejméně bojácné

maťa

7.6.2007 23:19
maťa

jackie napsal(a):

Opět a v pozadí zrzeček

maťa

7.6.2007 23:19
maťa

jackie napsal(a):

Hami hamíííííííííííí

maťa

7.6.2007 23:20
maťa

jackie napsal(a):

Sápání se na mámu

maťa

7.6.2007 23:21
maťa

jackie napsal(a):

Tady obě koťata mouratá

maťa

7.6.2007 23:21

maťa

7.6.2007 23:22
maťa

jackie napsal(a):

To papající je to s tím očičkem a tady je dobře vidět, že nad očičkem má trošku lysinku a jakoby ranku s modřinkou, možná se fakt někde škráblo! Každopádně očko mělo otevřené a bez kysanců

maťa

7.6.2007 23:24
maťa

jackie napsal(a):

V pravo už je vidět kousek maminky

maťa

7.6.2007 23:25
maťa

jackie napsal(a):

V levo dva mourci, v pravo maminka kojící zrzečka pod sebou Unikátní fotky, kdy se mi zadařilo mít tam celou rodinku

maťa

7.6.2007 23:25
maťa

jackie napsal(a):

A ještě....jsem na tyhle fotky tááák hrdááá

maťa

7.6.2007 23:26
maťa

jackie napsal(a):

vám to tadyk fakt zaflákám

maťa

7.6.2007 23:28
maťa

jackie napsal(a):

Maminka, koťata pod sebou

maťa

7.6.2007 23:30
maťa

jackie napsal(a):

A poslední Prosím nezabíjet, mám těch fotek tunu, tak buďte rádi, že sem jich sem dala jen pět a půl

Ale mám z nich fakt radost....z fotek....se mi zadařilo, a to už byla tma, jak v pytlu

Tak dobrouuuu....

7.6.2007 23:41

maťa napsal(a):

Máš být Máťo na co hrdá.Jsi pečovatelka a máš mooooc hezký vztah k živým tvorečkúm.
Soni ten ovčák s kočajdou v zimě jak se spolu tulí,to je nádherné foto,takové nad krb na koukání když chce být človíček nad věcí a mimo.
Jaruško ahooooj.Po večerech čtu,moc ti přeji,ale to je zbytečné,ty jsi takový pozitivní živel v dobrém,takže jdeš tomu všemu naproti a má tě všechno mooooc rádo.
Jani,já ti závidím tu volnost a jak si koníky užívášA všechny zdravím.

8.6.2007 06:32

maťa napsal(a):
A poslední Prosím nezabíjet, mám těch fotek tunu, tak buďte rádi, že sem jich sem dala jen pět a půl

Ale mám z nich fakt radost....z fotek....se mi zadařilo, a to už byla tma, jak v pytlu

Tak dobrouuuu....

Dobré ráno všem,Mati Tessa bude mít letos jedenáct let,vypadá velice dobře je pořád aktivní a zatím"ťuk Ťuk " jí nic nebolí,jen měla takovej divnej hrbolek na krku,když jsem ho zmáčkla tak vytíkal hnis,ale takovej jakoby s tkání krupičkovej,fuj opakovalo se to asi dvakrát a teť ho už nemá.Nevím co budu dělat kdyby..............ona je pes co má člověk jednou za život,věrná, hodná, poslušná ,chytrá ,pracovitá prostě pes s velkým P.

8.6.2007 06:33

bednarik petr napsal(a):
Dobré ráno všem,Mati Tessa bude mít letos jedenáct let,vypadá velice dobře je pořád aktivní a zatím"ťuk Ťuk " jí nic nebolí,jen měla takovej divnej hrbolek na krku,když jsem ho zmáčkla tak vytíkal hnis,ale takovej jakoby s tkání krupičkovej,fuj opakovalo se to asi dvakrát a teť ho už nemá.Nevím co budu dělat kdyby..............ona je pes co má člověk jednou za život,věrná, hodná, poslušná ,chytrá ,pracovitá prostě pes s velkým P.

Mimochodem kdyby jste chtěli někdo kotě?...... máme tři a všecky kočky a všecky mourovatý.

8.6.2007 06:34

maťa napsal(a):

Tak dobrouuuu....

Dobré ránko všici moji drazí raďáci!!! Tak jsem to včera přežiláááá! Ba naopak, strašně moc jsem si to užíííílááá! Můžu vám sem dát pár fotek? Já teda nefotila vůbec, ale kamarádi jooo
Před vyjížďkou...

8.6.2007 06:35

jackie napsal(a):
Dobré ránko všici moji drazí raďáci!!! Tak jsem to včera přežiláááá! Ba naopak, strašně moc jsem si to užíííílááá! Můžu vám sem dát pár fotek? Já teda nefotila vůbec, ale kamarádi jooo
Před vyjížďkou...

Jé, ahoj Soni! Nééé, kotě necííí, stejně by nešlo poslat vlakem, haha!

8.6.2007 06:37

jackie napsal(a):

Kamarádce jsem půjčila Buráčka, jelikož ovšem ještě před cestou přetrhl uzdečku , tak museli jet na ohlávce...

8.6.2007 06:38

jackie napsal(a):

Véééélkááá výpravááá!

8.6.2007 06:41

jackie napsal(a):

No ale do vééélikého kopce jsem na Brebče raději nejela, odnesl mě Buráček, Brebču jsem zapřáhla za, haha! Vyťapali jsme to jedna báseň...

8.6.2007 07:00

jackie napsal(a):

Ahoj Jani,

no nádhera, já jsem říkala že to zvládnete, že jste holky šikovné a Vilda se určitě skvěle proběhnul. V pondělí přijede kovář tak jsem zvědavá jak to dopadne. A přikládám foto naší nové pomocnice na sena a senáže

8.6.2007 07:00

jackie napsal(a):

Ahooj,všicíí,Máti,kráásný fotešky celý kočecí rodinky,ten zrzavej kocourek je fakticky úžo,taky jsme měli jednou takovýho,ale když vyrostl,tak se ztratil.A docela Ti závidím,jak se Tě nebojej,to ti naši kocourci strašně prskaj a sekaj,pacholcíí jedni!!
Jani,jakto,že Buráček přetrhnul uzdečkůů?Jéé,a moc Vám to na dvousedadlovým Buráčkovi sluší,jsi moc hodná,že Berušku šetříš.

8.6.2007 07:01

dolinka napsal(a):
Ahoj Jani,

no nádhera, já jsem říkala že to zvládnete, že jste holky šikovné a Vilda se určitě skvěle proběhnul. V pondělí přijede kovář tak jsem zvědavá jak to dopadne. A přikládám foto naší nové pomocnice na sena a senáže

a ještě aby trakturek nabyl smutnej tak taky jeho s lisem

8.6.2007 07:04

jaruska napsal(a):
Ahooj,všicíí,Máti,kráásný fotešky celý kočecí rodinky,ten zrzavej kocourek je fakticky úžo,taky jsme měli jednou takovýho,ale když vyrostl,tak se ztratil.A docela Ti závidím,jak se Tě nebojej,to ti naši kocourci strašně prskaj a sekaj,pacholcíí jedni!!
Jani,jakto,že Buráček přetrhnul uzdečkůů?Jéé,a moc Vám to na dvousedadlovým Buráčkovi sluší,jsi moc hodná,že Berušku šetříš.

Holký,teď koukám na to bahno,nejste někdo zaplavenej bahnem???To je hroznýý!
Leni,jéé,téééda,tak to gratuluju k pořízení nových pomocníků na senoo,zvláště ten lis vypadá perfektněěě!!!Tak přeju jen sluníííčko,abyste to pořádně užili!!!!

8.6.2007 07:08

jackie napsal(a):

A tady se Burák učí poklonu Docela mu to šlo, co by pro kus chleba neudělal, že???

8.6.2007 07:12

jackie napsal(a):
A tady se Burák učí poklonu Docela mu to šlo, co by pro kus chleba neudělal, že???

Jaruško, šetřím Brebču i z kopečků, nemám ji naučenou, aby se pěkně podsazovala, tak z kopce jde jako kachna, nechci jí ještě zatěžovat hřbet .
No Buráček zlikvidoval tu mou úžasnou indiánskou ohlávku, protože kámoška ho i přes moje varování přivázala k maríně za udidlo, Brebera na něj udělala ksicht, on dvakrát cuknul a přetrhnul lícnici. Bych se z toho pos.... Hrozně mě to mrzí, protože opravit to nejspíš nepůjde, leda udělat novou lícnici... jelikož je ale vyplétaná rowhidem, tak to bude na dlouho, neb výrobce uzdečky to neumí a posílá to někomu dalšímu k výpletu... a navíc to bude stát asi docela dost peněz...Já zásadně koně za udidlo neuvazuju, nikdy a nikde a ani na chviličku. Měli jsme kliku, že si Burák neuříznul jazyk

8.6.2007 07:17

jackie napsal(a):
Jaruško, šetřím Brebču i z kopečků, nemám ji naučenou, aby se pěkně podsazovala, tak z kopce jde jako kachna, nechci jí ještě zatěžovat hřbet .
No Buráček zlikvidoval tu mou úžasnou indiánskou ohlávku, protože kámoška ho i přes moje varování přivázala k maríně za udidlo, Brebera na něj udělala ksicht, on dvakrát cuknul a přetrhnul lícnici. Bych se z toho pos.... Hrozně mě to mrzí, protože opravit to nejspíš nepůjde, leda udělat novou lícnici... jelikož je ale vyplétaná rowhidem, tak to bude na dlouho, neb výrobce uzdečky to neumí a posílá to někomu dalšímu k výpletu... a navíc to bude stát asi docela dost peněz...Já zásadně koně za udidlo neuvazuju, nikdy a nikde a ani na chviličku. Měli jsme kliku, že si Burák neuříznul jazyk

Jéé,tééda,to Ti řeknu,já to taky nedělám ani v nejnaléhavějším případě,radši vždycky koníka podržím!!No doufám,že si Buráček neublížil v hubičce,to je opravdu vůči koním blbý je takto přivazovat,nikdy člověk neví,co přiběhne a je jasný,že by si koník mohl roztrhnout hubinu,fůůůj!!!
No a spravení teda asi bude dost blbý,ale zkus se tedy někde poptat,pak dej vědět,jak to dopadlo,joo?Moooc držím palečky,aby to šlo spravit a aby to nestálo ani toliko penízůů!

8.6.2007 07:18

jackie napsal(a):

to je ale šikulka Buráček!

Jaruško, nová je jenom ta rotačka, lis a trakturek běhá už dlouho, a práve se uvažuje, že by se lis prodal a pořídil by se novější s řezáním a vázání do sítě

8.6.2007 07:24

dolinka napsal(a):
to je ale šikulka Buráček!

Jaruško, nová je jenom ta rotačka, lis a trakturek běhá už dlouho, a práve se uvažuje, že by se lis prodal a pořídil by se novější s řezáním a vázání do sítě

Ahoj holky.

Jani teda takovou vyjížďku ti móóóóóóóóóóóc závidím. Určitě jste si to užili co
moc krásné fotečky

Jaru jak to že jsi přejmenovala Bobíška? Já si to druhé jméno nepamatuji
Si na to budu muset zvyknout.Ale moc mu to slučí na té fotce s názvem portrét

Máti tedy ty jsi šikulka takle vyfotnout celou rodinku
Jsou krásní ale nejvíc ten zrzeček

Leni tak to je super, že máte takovéhleho pomocníka.A co Jessinka už je to dobré??

Soni Maurínka je nádherná.A jak psala Máti kdejakej pejsek by jí mohl závidět ty procházky

8.6.2007 07:27

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holky.

moc krásné fotečky

Leni tak to je super, že máte takovéhleho pomocníka.A co Jessinka už je to dobré??

Soni Maurínka je nádherná.A jak psala Máti kdejakej pejsek by jí mohl závidět ty procházky

Luci ahoj,

neni to dobré , kulhá pořád, v pondělí přijede kovář, tak uvidíme co vymyslíme

8.6.2007 07:28

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holky.

moc krásné fotečky

Jinak naši kočičáci už snad budou v pořádku. Mimi už se včera odpoledne šmudlal a večer slupnul půl misky masíčka a ještě ohlodal jeho oblíbené kuřecí kostičky,takže jsem měla velikou radost. Komča sice ještě frká,ale už je to o 100% lepší než v pondělí. Ale jak začala kojit ty prcky, tak je trošíčku nakazila,Ale bereme antibiotika, tak je vše OK
Snad už vám v pondělí napíšu, že je všechno v pořádku a jsou všichni zdrávi

8.6.2007 07:29

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holky.

moc krásné fotečky

Ahoj bando tedka jsem přijela z práce vstávala jsem kolem 1.15m a dělám v jzd a musely jsme jít dřív vypnou elektriku tak aby se kravyčky včas podojili jsu si ještě na chvilku schrupnout,ale jak tak koukám asi jsem tu dlouhi nebila mám co číst jacki buráček je šikovnej to já bych ferdu jakživ nenaučila nej je na tohle jalovej,ale za to mendy tak je pro každou špatnost

8.6.2007 07:29

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holky.

moc krásné fotečky

Jojo,Lůco,přejmenovala jsem Bobíška,teď mu říkám Bis,ten můj koník,co jsem ho mívala,se jmenoval BISKAJ,říkalo se mu Bis,krásně na to slyšel,takže už je to prostě BIS.Ale Bobíšku mu říkám,když se mazlímééé!A moc děkujůů za portréét!!!
Leni,tenhle lis tedy váže jenom provázkama,jo?Do tý sítě je to lepší,jo?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.6.2007 07:45

jackie napsal(a):

Dobré ráno všem! Já už teda tady jsem dlouho, jen jsem neměla čas napsat, protože se připravuju na poradu. Moje velká první na novém místě!!! Snad to dobře dopadne...

Jinak jsem měla opravdu krásné ráno.... lezu do koupelny a jdu kolem sklepa. Slyším rachot!!! Zlodějí! Už jsem se začala bát...otevřu dveře a koukám na schodech.... JEŽEK! Jenže co, ten blbec bodlinatý se nějakým záhadných způsobem dostal do beden od piv. Pár piv tam je, pár chlívečků je prázdných, a on se usadil hlavou dolů místo jednoho piva a nemohl ven.... Musela jsem vzbudit Jirku, ať ho jde zachránit. Vynesli jsme bednu ven, ale ježek se z tama sám nemohl dostat, byl tam moc zaražený. A tak ho Jirka vyndal.... ježek dostal salámek a šel po svých!

8.6.2007 07:49

reldnis napsal(a):
Máš být Máťo na co hrdá.Jsi pečovatelka a máš mooooc hezký vztah k živým tvorečkúm.
Soni ten ovčák s kočajdou v zimě jak se spolu tulí,to je nádherné foto,takové nad krb na koukání když chce být človíček nad věcí a mimo.
Jaruško ahooooj.Po večerech čtu,moc ti přeji,ale to je zbytečné,ty jsi takový pozitivní živel v dobrém,takže jdeš tomu všemu naproti a má tě všechno mooooc rádo.
Jani,já ti závidím tu volnost a jak si koníky užívášA všechny zdravím.

Jurko,taky Tě i Evinu mooc zdravím,no jo,živel jsem,to joo,Olda je chudák někdy ze mě nešťastnej,ale už to se mnou muší doklepat až do smrti,když mi to na tý radnici slíbil,že joo?
A co Vy a kobylky,už dlouho se tu neobjevila žádná foteška obráceně,,je mi po nich smutno,tak se trošíčku polepšete,joo??

8.6.2007 07:52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobré ráno všem! Já už teda tady jsem dlouho, jen jsem neměla čas napsat, protože se připravuju na poradu. Moje velká první na novém místě!!! Snad to dobře dopadne...

Jinak jsem měla opravdu krásné ráno.... lezu do koupelny a jdu kolem sklepa. Slyším rachot!!! Zlodějí! Už jsem se začala bát...otevřu dveře a koukám na schodech.... JEŽEK! Jenže co, ten blbec bodlinatý se nějakým záhadných způsobem dostal do beden od piv. Pár piv tam je, pár chlívečků je prázdných, a on se usadil hlavou dolů místo jednoho piva a nemohl ven.... Musela jsem vzbudit Jirku, ať ho jde zachránit. Vynesli jsme bednu ven, ale ježek se z tama sám nemohl dostat, byl tam moc zaražený. A tak ho Jirka vyndal.... ježek dostal salámek a šel po svých!

Jéé,tééda Vendí,to on už byl ježula asi ožratý,když se tam tak nacpal,připomíná mi to Oldu,ten,když je opivněn,tak je mu taky naprosto fuk,kde ležíí,hlavně že ležííí!!!Ale jste mooc hodný,že jste ho hezky vyklepali z tý bedýnky,určitě by tam sám zahynul!!!

8.6.2007 07:54

jaruska napsal(a):
Jéé,tééda Vendí,to on už byl ježula asi ožratý,když se tam tak nacpal,připomíná mi to Oldu,ten,když je opivněn,tak je mu taky naprosto fuk,kde ležíí,hlavně že ležííí!!!Ale jste mooc hodný,že jste ho hezky vyklepali z tý bedýnky,určitě by tam sám zahynul!!!

Jo jo, zahynul by. Jirka byl ochotný i rozřezat tu přepravku, ale nebylo třeba. A pak se s ním kamarádil, drbal ho na čumáčku (přes rukavici) a než jsem doutíkalal pro foťák tak se schoval pod dřevo!

8.6.2007 07:59

Jo jo, zahynul by. Jirka byl ochotný i rozřezat tu přepravku, ale nebylo třeba. A pak se s ním kamarádil, drbal ho na čumáčku (přes rukavici) a než jsem doutíkalal pro foťák tak se schoval pod dřevo!

To je škoda,že byl ježour rychlejší,mohly bejt hezký fotešky s mazlíkem ježouréém!!!Ale hlavně že už je v bezpečí a určitě už si pozor,bambulka jeden!
Jo,Vendí,u Vás byla mlha včééra,a dneska ta potvora přicestovala k nám,nevidím vůbec na konec ohrady!!!

8.6.2007 08:00

Jaruško, váže jenom provázek, sít je rychlejší a lepší a víc drží a hlavně se rychleji pak taky sundavá z balíku

8.6.2007 08:01

jaruska napsal(a):
To je škoda,že byl ježour rychlejší,mohly bejt hezký fotešky s mazlíkem ježouréém!!!Ale hlavně že už je v bezpečí a určitě už si pozor,bambulka jeden!
Jo,Vendí,u Vás byla mlha včééra,a dneska ta potvora přicestovala k nám,nevidím vůbec na konec ohrady!!!

No vyfotila jsem ho pak s tím salámkem, ale vystrkoval na mě prdelku!! Ale fotky budou až v pondělí....
U nás včera mlha nebyla, ale asi v úterý jo! Včera byl akorát krásný opar, jak se odpařoval déšť!!! Ale teď tady krásně svítí sluníčko!

8.6.2007 08:01

ahoj Vendí,tak to je super zážitek hned po ránu
Tak na tebe budu myslet při té tvé poradě ju

8.6.2007 08:02

jaruska napsal(a):

U nás byla obrovská mlha včera, dneska už to bylo lepší ! Ale včera jsem musela jet i s mlhovkama!!!
Né, Jaruško, neboj, Buráčkovi se naštěstí nic nestalo, byla to klika. ALe ta uzdečka byla hrozně drahá, dělaná na zakázku, sama jsem si ji navrhla... ach jo. Opravit to asi nepůjde, jen udělat novou lícnici a to bude asi na dlouho No už jsem si připravila starou uzdečku po Bobíkovi, dělal ji ještě Hudeček ... před x lety.

8.6.2007 08:03

dolinka napsal(a):
Jaruško, váže jenom provázek, sít je rychlejší a lepší a víc drží a hlavně se rychleji pak taky sundavá z balíku

Máme taky lis jen na provázek, kámoš teď chce kupovat na síť, ale nemůže nic kloudnýho sehnat. Jel několikrát i do Německa a i když se už s nima domluvil, tak mu to přes víkend prodali Tak shání dál. Haha, tu novou sekačku a obracečku máme taky takhle brčálově zelenouuu!!!

8.6.2007 08:05

pretty 1 napsal(a):
ahoj Vendí,tak to je super zážitek hned po ránu
Tak na tebe budu myslet při té tvé poradě ju

Holký dneska ráno jsem měla opět maraton.Nakrmit ko´tátka dát všem 6 číčánům antibiotika (a ty malý zmetci to nechtějí, tak je to na dlouho)pak nakrmit velký, dát jim kalo-pet pastu a jít se umýt převlíknout a mazat do práce. A ještě jsem si na vás ráno vzpoměla a tak jsem vám běžela vyfotit náš baráček. Tak jukejte ju

Takle to vypadalo v úterý odpoledne

8.6.2007 08:06

pretty 1 napsal(a):
Holký dneska ráno jsem měla opět maraton.Nakrmit ko´tátka dát všem 6 číčánům antibiotika (a ty malý zmetci to nechtějí, tak je to na dlouho)pak nakrmit velký, dát jim kalo-pet pastu a jít se umýt převlíknout a mazat do práce. A ještě jsem si na vás ráno vzpoměla a tak jsem vám běžela vyfotit náš baráček. Tak jukejte ju

Takle to vypadalo v úterý odpoledne

8.6.2007 08:07

pretty 1 napsal(a):

Všechen materiál hezky nahoře

8.6.2007 08:08

pretty 1 napsal(a):
Všechen materiál hezky nahoře

A včera už to vyšvihli takle.Foceno dnes ráno

8.6.2007 08:08

jackie napsal(a):
U nás byla obrovská mlha včera, dneska už to bylo lepší ! Ale včera jsem musela jet i s mlhovkama!!!
Né, Jaruško, neboj, Buráčkovi se naštěstí nic nestalo, byla to klika. ALe ta uzdečka byla hrozně drahá, dělaná na zakázku, sama jsem si ji navrhla... ach jo. Opravit to asi nepůjde, jen udělat novou lícnici a to bude asi na dlouho No už jsem si připravila starou uzdečku po Bobíkovi, dělal ji ještě Hudeček ... před x lety.

Janíí,téda,Ty jsi úžasná návrhářka uzdeček,to je supééér!!!Ta uzdečka je opravdu kráásná,to je pravda a Buráčkovi mooc sluší,určitě to půjde opravit,uvidíš,třeba to bude nějákej čas trvat,ale půjde to!!!Nebo teda udělat novou lícnici,to bude asi lepší,no jo,je to smůla,ale nejdůležitější je,že se nic Buráčkovi nestalo,že joo?Oni si pak dlouho pamatujou,že přivázání rovná se bolest a to je pak hrůůza!!
Máš fotišku jiné uzdečky po Bobíkovi?

8.6.2007 08:09

pretty 1 napsal(a):

Ježíš Lucí to je supeeeeeeeeeeeeeer!

8.6.2007 08:09

pretty 1 napsal(a):

Teď už to konečně vypadá jako baráček

8.6.2007 08:12

pretty 1 napsal(a):

Týýýjooo,Lůůco,to je paráda,no řekla bych,že tímhle tempem uuuurčitě do Vánoc bydlet budetééééé!!!!!A čoveče,ono to vypadá i dost velkýý,to je i s garáží na konííky??

8.6.2007 08:15

jaruska napsal(a):
Týýýjooo,Lůůco,to je paráda,no řekla bych,že tímhle tempem uuuurčitě do Vánoc bydlet budetééééé!!!!!A čoveče,ono to vypadá i dost velkýý,to je i s garáží na konííky??

Soní,ta dvouletá palominka vypadá opravdu hezky,tu bys nechtěla?Asi bude drahá,což?Petříkovi ostříhanýmu to moooc sluší,je to kráásnej blondýn s velkou Mauríninou hlavooou!!!!

8.6.2007 08:16

pretty 1 napsal(a):

teeeeda vy jedete!!

8.6.2007 08:17

jaruska napsal(a):
Soní,ta dvouletá palominka vypadá opravdu hezky,tu bys nechtěla?Asi bude drahá,což?Petříkovi ostříhanýmu to moooc sluší,je to kráásnej blondýn s velkou Mauríninou hlavooou!!!!

Jéé,to jsem asi spletláá,to není Petřík,že ne,s tou Mauríninou hlavou??To je Tvoje dcerka,či kdo to jee???

8.6.2007 08:19

jaruska napsal(a):

No Jaru velký to vypadá,ale není. Má to 8,80 x9 m a ten přístavek je sice 6x6 ale to je pouze kotelna a vstup do baráčku, tam nic k bydlení není. Unás totiš nevede plyn a elektrikou topit nechcem,tak nezbývalo nic jiného než udělat tu kotelnu. Jinak by byl pouze ten baráček no.
A nevím neví, jestli do vánoc bydlet budeme,i kdybych si to hrozně přála.Ale včera nám jedna firma dala rozpočet na pokládku tašek a jejich nákup a chtějí za to 276 000,- To je hrozně moc na takvejhle pidi barák. To si ještě zvlášť k tomu kupujeme krov a za ten chtějí 115 000,- ale to se ještě dá pochopitale za tu kritinu fakt ne a
Ale pokud to tak opravdu bude, budem muset asi na chvilku stavbu přerušit kvůli financím

8.6.2007 08:23

pretty 1 napsal(a):
No Jaru velký to vypadá,ale není. Má to 8,80 x9 m a ten přístavek je sice 6x6 ale to je pouze kotelna a vstup do baráčku, tam nic k bydlení není. Unás totiš nevede plyn a elektrikou topit nechcem,tak nezbývalo nic jiného než udělat tu kotelnu. Jinak by byl pouze ten baráček no.
A nevím neví, jestli do vánoc bydlet budeme,i kdybych si to hrozně přála.Ale včera nám jedna firma dala rozpočet na pokládku tašek a jejich nákup a chtějí za to 276 000,- To je hrozně moc na takvejhle pidi barák. To si ještě zvlášť k tomu kupujeme krov a za ten chtějí 115 000,- ale to se ještě dá pochopitale za tu kritinu fakt ne a
Ale pokud to tak opravdu bude, budem muset asi na chvilku stavbu přerušit kvůli financím

Týý jo,téda bych stavět v dnešní době fakt nechtěla,všechno je hrozně drahý!!My občas přemejšlíme,že bychom odtud odešli,ale nemůžeme sehnat nic s aspoň pěti hektarama,s těma pozemkama je to bíída!

8.6.2007 08:23

jaruska napsal(a):

mmmm... taky by se mi takova palomina libila

8.6.2007 08:25

hanzy napsal(a):
teeeeda vy jedete!!

Jsem hrozně ráda, že to takle pokračuje

8.6.2007 08:27

jaruska napsal(a):
Týý jo,téda bych stavět v dnešní době fakt nechtěla,všechno je hrozně drahý!!My občas přemejšlíme,že bychom odtud odešli,ale nemůžeme sehnat nic s aspoň pěti hektarama,s těma pozemkama je to bíída!

Jaru je to sice drahé,ale pořád je to lepší než před 10ti lety. Ona je drahá hlavně tahle firma.Už si hledáme někoho jiného na tu střechu. Pač podle výpočtu bychom se měli vejít sevším všudy do 120 000,-

8.6.2007 08:31

pretty 1 napsal(a):
Jaru je to sice drahé,ale pořád je to lepší než před 10ti lety. Ona je drahá hlavně tahle firma.Už si hledáme někoho jiného na tu střechu. Pač podle výpočtu bychom se měli vejít sevším všudy do 120 000,-

To víš,že joo,lůco,ta firma určitě není jediná na trhu,myslím,že určitě něco jinýho seženete.Otázkou je,jestli ta levnější firma to udělá sice levnějš,ale aby Vám pak neteklo do ložnice,jenže to nikdo napsaný na čele nemá,že to odflákne nebo že to bude O.K.,tak je složitý i to hledání těch firem,který jsou opravdu seriozní!

8.6.2007 08:34

jaruska napsal(a):
To víš,že joo,lůco,ta firma určitě není jediná na trhu,myslím,že určitě něco jinýho seženete.Otázkou je,jestli ta levnější firma to udělá sice levnějš,ale aby Vám pak neteklo do ložnice,jenže to nikdo napsaný na čele nemá,že to odflákne nebo že to bude O.K.,tak je složitý i to hledání těch firem,který jsou opravdu seriozní!

Přesně tak. Ale už jsme se poučili a řekli jsme si, že žádného meloucháře nechcem. Oni si sice řeknou málo za práci,ale je tam 3x dýl než firma ještě ho budeš muset vozit sem a tam, obýdek ,svačinku, pivíčko a bude to za stejné peníze a ještě dýl.
Takže sice firmu,ale zase ne tu nejdražší. Je to o hledání no

8.6.2007 08:36

pretty 1 napsal(a):
Jsem hrozně ráda, že to takle pokračuje

to verim. A kolik tam teda budete mit pokoju ?

8.6.2007 08:37

pretty 1 napsal(a):
Přesně tak. Ale už jsme se poučili a řekli jsme si, že žádného meloucháře nechcem. Oni si sice řeknou málo za práci,ale je tam 3x dýl než firma ještě ho budeš muset vozit sem a tam, obýdek ,svačinku, pivíčko a bude to za stejné peníze a ještě dýl.
Takže sice firmu,ale zase ne tu nejdražší. Je to o hledání no

Jooo, Lucí, jde vám to skvěle, budete brzo bydlet!Hlavně to chce mít nějakýho bezvadnýho stavebního dozora!!!

8.6.2007 08:41

jackie napsal(a):
Jooo, Lucí, jde vám to skvěle, budete brzo bydlet!Hlavně to chce mít nějakýho bezvadnýho stavebního dozora!!!

No my ho máme. Je to ten pán co nám to projektoval,ale ještě se na nás nebyl podívat.Až to uvidí, tak ho klepne
Hlavně jsme tam změnili už strašně věcí a teď plánuji jednu radikální změnu a to právě té kuchyně.Musíme kvůli tomu předělat 3 místnosti. On ji totiš nakreslil hrozně maličkoua jídelnu přímo před terasou a to se nám nějak nelíbí.....
Tak jsem zvědavá co na to řekne???

8.6.2007 08:45

pretty 1 napsal(a):

Dobré ráno všem, tedy spíše už dopoledne, ale zkoušela jsem se to napřed všechno přelouskat. Vy jste toho zase ztihli.

Matí, fotečky čičínek jsou nádherné a jak jsou napasované v té škvírce, to je super, určitě se tam cítí v bezpečí, nejvíce se mi líbí ten maličký zrzounek.

Leni, je mi to moc líto s Jesinkou, snad už tomu přijdete na zoubek, proč nožika pořád bolí, moc bych vám to přála.

Soni, tobě musím říci, že mám raději jednobarevné koníky, ale po tom, co znám Maurínku a Janina Vilíka, tak svůj názor musím poopravit, neboť jsou opravdu krásní. Což mi připomělo, určitě krásná vyjížďka, Jani, Vilík je už opravdový chlapák a je vidět, že jste si nenechali zkazit dobrou náladu, ani když to tak špatně dopadlo s tou Buráčkovo uzdečkou. Snad se vám podaří jí zase dát do pořádku.

Vendi, určitě krásné ráno, když se vám podařilo zachránit ježečka, tak až na poradě půjde nálada dolů, vzpomeneš si na ježečka a bude zase dobře.

Lůci a tobě musím říci, že jsem moc ráda, že už jsou čičínky v pořádku. Když vidím, jak si o ně pečuješ a krásně se o ně staráš, tak to ani jinak dopadnout nemohlo.

Jaruško, Bisík, to je taky dobrý jméno a ty fotečky jsem posílala hlavně kvůli tomu žralokovi, to mě taky strašně fascinovalo, to byla nádhera, tak jsem chtěla, abyste to také viděli.

Snad jsem nikoho nevynechala, včera jsem musela narychlo odjet, tak už jsem se s vámi ani nerozloučila. Proč jsem narychlo odjela vysvětlím později.

8.6.2007 08:48

charliebob napsal(a):
Dobré ráno všem, tedy spíše už dopoledne, ale zkoušela jsem se to napřed všechno přelouskat. Vy jste toho zase ztihli.

Matí, fotečky čičínek jsou nádherné a jak jsou napasované v té škvírce, to je super, určitě se tam cítí v bezpečí, nejvíce se mi líbí ten maličký zrzounek.

Leni, je mi to moc líto s Jesinkou, snad už tomu přijdete na zoubek, proč nožika pořád bolí, moc bych vám to přála.

Soni, tobě musím říci, že mám raději jednobarevné koníky, ale po tom, co znám Maurínku a Janina Vilíka, tak svůj názor musím poopravit, neboť jsou opravdu krásní. Což mi připomělo, určitě krásná vyjížďka, Jani, Vilík je už opravdový chlapák a je vidět, že jste si nenechali zkazit dobrou náladu, ani když to tak špatně dopadlo s tou Buráčkovo uzdečkou. Snad se vám podaří jí zase dát do pořádku.

Vendi, určitě krásné ráno, když se vám podařilo zachránit ježečka, tak až na poradě půjde nálada dolů, vzpomeneš si na ježečka a bude zase dobře.

Lůci a tobě musím říci, že jsem moc ráda, že už jsou čičínky v pořádku. Když vidím, jak si o ně pečuješ a krásně se o ně staráš, tak to ani jinak dopadnout nemohlo.

Jaruško, Bisík, to je taky dobrý jméno a ty fotečky jsem posílala hlavně kvůli tomu žralokovi, to mě taky strašně fascinovalo, to byla nádhera, tak jsem chtěla, abyste to také viděli.

Snad jsem nikoho nevynechala, včera jsem musela narychlo odjet, tak už jsem se s vámi ani nerozloučila. Proč jsem narychlo odjela vysvětlím později.

Lůci, dyť já nepochválila domeček. No teď už je to opravdu domeček a na tu střechu určitě seženete levnější firmu. Ta první chce opravdu strašně moc. Budu vám držet všechny palečky i pěstičky, abyste do vánoc bydleli.

8.6.2007 08:51

charliebob napsal(a):
Lůci, dyť já nepochválila domeček. No teď už je to opravdu domeček a na tu střechu určitě seženete levnější firmu. Ta první chce opravdu strašně moc. Budu vám držet všechny palečky i pěstičky, abyste do vánoc bydleli.

Teda Luci, vy frčíte, to je kráse, to se bude ale krásně bydlet

8.6.2007 08:57

charliebob napsal(a):

Jéé,Božíí,ahoooj,no to je skvělý,že jsi tady,já už myslela,že zas někde vozíte.
Já budu dnes jen do devíti a pak občas kouknu,mám moooč práče!
No,Boží,ten prkýnista s tím žralokem je opravdu jedinečná fotka,jaká se povede jednou za život,je to prostě úúžasný a já na ní myslím a koukám,když mám nějáký chmury,tak hned přijdu na jiný myšlenky.Olda sice říkal,že když to dofotili,tak ten žralok máchnul ploutví po tom prkýnistovi a sežral ho i s prkýnkem,no možná joo,že jo,to člověk neví,jak to dopadlo,každopádně fotka je to opravdu nááádherně dojemná,jak maličkej je človíček na moři proti takovýmu majestátu žraločímu!!!!Ještě jednou moc děkuju a i ty průserový fotky,to kotě je teda fakt fantastický,to se namouduši tváří,že provedlo něco strašnýho,hihi!Ta canismadona je taky mooc hezká,takový fotky mě fakt berou dech,je to nááádherááá!!!!!!!

8.6.2007 08:59

dolinka napsal(a):

Teď vám povím, proč jsme včera tak rychle odjeli. Zazvonil telefon a my měli domluvený ještě jeden přírůstek do naší pidistáje, prý už snad opravdu poslední, tak jsme pro něj vyrazili. Při té příležitosti jsem pořídila pár foteček.

Od těchto lidiček jsme kupovali Césara a stále tam mají jeho bratra Barona, o kterém jsem vám již dříve psala, že jsem chtěla právě jeho. Teď jsem opravdu ráda, že máme Césara, neboť Baron vyrostl do obřích rozměrů. Tyto rozměry mě naprosto fascinují, je to koník k pomuchlání, ale abych na něj vylezla, tak bych potřebovala štafličky. Víte, že se zásadně nefotím, ale tady jsem udělala výjimku, abyste měli srovnání, jakej je to obr. Já měřím těch 168 cm.

8.6.2007 09:02

charliebob napsal(a):
Teď vám povím, proč jsme včera tak rychle odjeli. Zazvonil telefon a my měli domluvený ještě jeden přírůstek do naší pidistáje, prý už snad opravdu poslední, tak jsme pro něj vyrazili. Při té příležitosti jsem pořídila pár foteček.

Od těchto lidiček jsme kupovali Césara a stále tam mají jeho bratra Barona, o kterém jsem vám již dříve psala, že jsem chtěla právě jeho. Teď jsem opravdu ráda, že máme Césara, neboť Baron vyrostl do obřích rozměrů. Tyto rozměry mě naprosto fascinují, je to koník k pomuchlání, ale abych na něj vylezla, tak bych potřebovala štafličky. Víte, že se zásadně nefotím, ale tady jsem udělala výjimku, abyste měli srovnání, jakej je to obr. Já měřím těch 168 cm.

No joo,Boží,to je sice hezký,ale jak velkej je Cézárek?Udělej nám pro srovnání fotešku ještě s Cézárkem,pošííím!!!Já měla za to,že Cézárek je taky pěkně narostléj!!!

8.6.2007 09:04

jaruska napsal(a):
Jéé,Božíí,ahoooj,no to je skvělý,že jsi tady,já už myslela,že zas někde vozíte.
Já budu dnes jen do devíti a pak občas kouknu,mám moooč práče!
No,Boží,ten prkýnista s tím žralokem je opravdu jedinečná fotka,jaká se povede jednou za život,je to prostě úúžasný a já na ní myslím a koukám,když mám nějáký chmury,tak hned přijdu na jiný myšlenky.Olda sice říkal,že když to dofotili,tak ten žralok máchnul ploutví po tom prkýnistovi a sežral ho i s prkýnkem,no možná joo,že jo,to člověk neví,jak to dopadlo,každopádně fotka je to opravdu nááádherně dojemná,jak maličkej je človíček na moři proti takovýmu majestátu žraločímu!!!!Ještě jednou moc děkuju a i ty průserový fotky,to kotě je teda fakt fantastický,to se namouduši tváří,že provedlo něco strašnýho,hihi!Ta canismadona je taky mooc hezká,takový fotky mě fakt berou dech,je to nááádherááá!!!!!!!

Jaruš, vyřiď Oldovi, že si taky myslím, že ho ten žralok nakonec zblajsnul.

Pak na statku chovají i býky. Jednoho jsem vám vyfotila, ten je fakt nádhernej.

Jaruško, dětičky jdeme vozit až v sobotu, pak už by měl být s vožením konec, pouze na podzim vozíme na Dni koní u Kotalíků.

8.6.2007 09:05

dolinka napsal(a):

Holky móóóóóóóóóóóóóc děkuji.
Už tak hrozně těším na to zařizování a zabydlování. A na ten svatej klídek co tam budeme mít.
Boží taky si myslim, že určitě levnější firmu najdem. Taky jsem říkala Mírovi ať si tohle vůbec do hlavy nebere, že je to nepřiměřená částka.......

8.6.2007 09:06

charliebob napsal(a):

Jaruško, dětičky jdeme vozit až v sobotu, pak už by měl být s vožením konec, pouze na podzim vozíme na Dni koní u Kotalíků.

a co jste si od tam privezli za novy prirustek?

8.6.2007 09:07

charliebob napsal(a):

Haha,Boží,vyřídím!!!
A ten novej přírůstek není ten bééjk,že nééé?To já bysem se k Vám bájáá!!!!

8.6.2007 09:08

charliebob napsal(a):

Jaruško, já se někdy s Césarkem vyfotím, ale Baron je jistě o takových 25 možná 30 cm větší v kohoutku. Takhle je tam mají přivázané na noc ve stáních. Vedle je mamina a trochu je na té fotce vidět, jak je oproti ní velikej. César je asi jako mamina, možná ještě trochu menší.

8.6.2007 09:09

charliebob napsal(a):
Jaruško, já se někdy s Césarkem vyfotím, ale Baron je jistě o takových 25 možná 30 cm větší v kohoutku. Takhle je tam mají přivázané na noc ve stáních. Vedle je mamina a trochu je na té fotce vidět, jak je oproti ní velikej. César je asi jako mamina, možná ještě trochu menší.

Já založím novou Radu,ju a dám tam ten nový přírůstek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík