Prodej, koupě, darování

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2007 19:22

Mexický nánosník značky Jan Hauzr, straší ale stále velmi pěkný, velmi kvalitní práce. Velikost Cob. Prodej za 350 kč popřípadě výměnou za anglický s podpínacím řemínkem černý.

Udidlo oliva délka 15 cm nerez.cena 200 kč popřípadě výměnou za podsedlovku vykrojenou jakoukoli..

Dále za symbolickou cenu daruji více věcí které se mi nehodí, jsou funkční a někomu jistě ještě drobet poslouží.. . Více na e-mailu.
Spěchá

7.6.2007 19:22

holkaodkoni napsal(a):
Mexický nánosník značky Jan Hauzr, straší ale stále velmi pěkný, velmi kvalitní práce. Velikost Cob. Prodej za 350 kč popřípadě výměnou za anglický s podpínacím řemínkem černý.

Udidlo oliva délka 15 cm nerez.cena 200 kč popřípadě výměnou za podsedlovku vykrojenou jakoukoli..

Dále za symbolickou cenu daruji více věcí které se mi nehodí, jsou funkční a někomu jistě ještě drobet poslouží.. . Více na e-mailu.
Spěchá

7.6.2007 19:24

holkaodkoni napsal(a):

E-mail : holkaodkoni@centrum.cz

8.6.2007 07:26

holkaodkoni napsal(a):

ahoj mám doma anglický nánisník s podpínákem bud hnědý světle nebo černý.koníkovy je malí je to velikost kob a já potřebuju full

8.6.2007 11:29

woldemortik napsal(a):
ahoj mám doma anglický nánisník s podpínákem bud hnědý světle nebo černý.koníkovy je malí je to velikost kob a já potřebuju full

tak písni na e-mail nebudem to tu zahlcovat :-)) holkaodkoni@centrum.cz

8.6.2007 14:34

holkaodkoni napsal(a):

Spěchá

Boty pro koně - prodám Easyboot , vel. 1 - 4 kusy, vel. 2 - 6 kusů. Cena za kus je 1 1350,- Kč.

8.6.2007 14:36

rika napsal(a):
Boty pro koně - prodám Easyboot , vel. 1 - 4 kusy, vel. 2 - 6 kusů. Cena za kus je 1 1350,- Kč.

Pardon, vloudila se i tam jedna "1" navíc, cena je 1 350,- Kč za jednu bačkorku ...

9.6.2007 23:30

holkaodkoni napsal(a):

Spěchá

PODLOŽKA POD ANGLICKÉ SEDLO, čtvercová prošívaná, tm. zelená, kvalitní, zcela nová za 400,-

9.6.2007 23:33

lerry napsal(a):
PODLOŽKA POD ANGLICKÉ SEDLO, čtvercová prošívaná, tm. zelená, kvalitní, zcela nová za 400,-

PODBŘIŠNÍK Kentaur 130cm, černý, bavlna/měkký filc, bez gumy, mírně rezavé přezky, jinak nepoškozený za 200,-

Při společném odběru dečka&podbřišník cena celkem jen 500,-

11.6.2007 12:18

lerry napsal(a):
PODBŘIŠNÍK Kentaur 130cm, černý, bavlna/měkký filc, bez gumy, mírně rezavé přezky, jinak nepoškozený za 200,-

Při společném odběru dečka&podbřišník cena celkem jen 500,-

prodám anglické sedlo- kožené,černé, je vhodné i na silnějšího koníka, teď ho mám na čt-čku, je nepoškozené, v perfektním stavu- udržované. Komplet za 5000. Sleva možná při rychlém jednání. tel.: 774 916 023 i sms

Přidejte reakci

Přidat smajlík