blanche
napsal(a):
... a jedeme dále
No, tak to fakt nedokážu ... jsem schopná za den naplnit všechny karty co mám a pak promazávám a vybírám
blanche
napsal(a):
No, tak to fakt nedokážu ... jsem schopná za den naplnit všechny karty co mám a pak promazávám a vybírám
zvířátková

blanche
napsal(a):
No tak to jsi na tom ještě hůř, než já, a to je co říct
zvířátková
napsal(a):
No tak to jsi na tom ještě hůř, než já, a to je co říct
No, jak kdy ... když je pěkný koník a pěkné prostředí, tak to se fakt neznám Třeba jako máky ... řepka ... západy slunce ... tak to mi karta skoro nestačí
Tragické jsou výstavy atd ... můžu se vzteknout, když mi dojdou oboje dvoje baterky a to je po 4 kusech na jedno focení
blanche
napsal(a):
No, jak kdy ... když je pěkný koník a pěkné prostředí, tak to se fakt neznám Třeba jako máky ... řepka ... západy slunce ... tak to mi karta skoro nestačí
Tragické jsou výstavy atd ... můžu se vzteknout, když mi dojdou oboje dvoje baterky a to je po 4 kusech na jedno focení
.
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, tak o funkčnosti foťáku nebo baterkách bych taky mohla vyprávět, to bych vždycky do toho kopla Kolik jich tak vyfotíš? Jako třeba takhle v tom máku.
zvířátková
napsal(a):
No, tak o funkčnosti foťáku nebo baterkách bych taky mohla vyprávět, to bych vždycky do toho kopla Kolik jich tak vyfotíš? Jako třeba takhle v tom máku.
To se snad ani neptej
zvířátková

blanche
napsal(a):
poznáte Báru ?
řekla bych, že ten větší pupek vlevo, ale taky mě to napadlo, že si nejsem jistá
zvířátková

blanche
napsal(a):
Tééééda, to jsi pěkně drzá
no dovol, upřímnost se cení
zvířátková
napsal(a):
no dovol, upřímnost se cení
Já vim ...
Bára je ale mohutnější ... robusnější typ ... Ten druhý - taky kobylka - Moly je atletické postavy ... i drobnější ... tu bych asi rozsedla
Proto Baruška
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Já vim ...
Bára je ale mohutnější ... robusnější typ ... Ten druhý - taky kobylka - Moly je atletické postavy ... i drobnější ... tu bych asi rozsedla
Proto Baruška
Ahojky holky, tak vy jste to teda rozjeli
zvířátková

blanche
napsal(a):
Jééé, nazdar, jak se máme ?
Moly má krásnou lysinku. Jo a Andrej, odkud ta fotka je, to je pěkná krajina, ten strom plný ovoce, zelenej trávník a to pozadí taky...
zvířátková
napsal(a):
Moly má krásnou lysinku. Jo a Andrej, odkud ta fotka je, to je pěkná krajina, ten strom plný ovoce, zelenej trávník a to pozadí taky...
JJ, Molina je taky pěkná
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Jééé, nazdar, jak se máme ?
No nic moc. Ráno jsem byla jezdit a supr, za louku, když se jede směr Vavřineč je pole s řepkou, zatím žlutý, tak musíme co nejdřív Trochu mi zkazila náladu Zuzka, že prý neslyšela na Ilonu nic dobrýho, ale že neví, co jsou drby a co ne, tak z toho začínám mít čím dál větší strach a nakonec z ní vypadla, že se jí to i teď hodí, že tam bude mít o koně míň.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Ahojky Leo, tohle je u mě doma na vesnici, takovýhle výhled mám ze zahrady Tohle je hned vedle pod náma u souseda, kde jsem měla Elí, když jsem jí koupila.
sadzi saj
napsal(a):
No nic moc. Ráno jsem byla jezdit a supr, za louku, když se jede směr Vavřineč je pole s řepkou, zatím žlutý, tak musíme co nejdřív Trochu mi zkazila náladu Zuzka, že prý neslyšela na Ilonu nic dobrýho, ale že neví, co jsou drby a co ne, tak z toho začínám mít čím dál větší strach a nakonec z ní vypadla, že se jí to i teď hodí, že tam bude mít o koně míň.
Tak uvidíš ... můžeš to zkusit ... akorát škoda, že budeš dál
Ale snad pak někdy spolu vyrazíme ... JJ, je tam pěkně žluto ... včera jsem to pozorovala ze stráně
V tom oparu, jak jsi jezdila včera, tak to muselo být taky pěkný, co ?
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No, to je ale parádní A proč jí tam můžeš mít dál? Jeslti se teda můžu zeptat
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Tak uvidíš ... můžeš to zkusit ... akorát škoda, že budeš dál
Ale snad pak někdy spolu vyrazíme ... JJ, je tam pěkně žluto ... včera jsem to pozorovala ze stráně
V tom oparu, jak jsi jezdila včera, tak to muselo být taky pěkný, co ?
No to je škoda, ale zase tak dál to není ne?? Škoda, že to nejde u Vás
Musíme, musíš se taky přijed podívat a nafotit, žluto tam je V oparu toho nebylo moc vidět, ale už je tam hromada hovad
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Pozemek je souseda a původně jsme byly domluvený, že si koupí taky koně a budou tam spolu, ale bohužel z toho sešlo a ona tam byla sama a řehtala vedle na sousedky kobyly a bylo jí smutno, nemohla jsem se na to koukat a potom nastaly i určité osobní problémy, takže bylo lepší, abych jí dala ustájit do nájemní stáje, ale kdybych mohla si ji vzít domů, neváhám ani vteřinu
zvířátková
napsal(a):
Ahoj! Teda hned se tak krásně pokochat fotkami....nádhera!!! Ten mák tady nemám a jak jsem viděla kousek od města malé množství, tak nyní pořád pršelo a my předvčerem jeli na veterinu s králíkem, tak jsem koukala, že je pokosené to pole, takže nic, no....
Tady je dnes šílené vedro. Usa před chvíli vstala..hodila si šlofíka po snídani...má život ten kůň. Bude mít obídek a pak ji vezmu na pastvinu. Nechala jsem si tam prácičku, takže já budu kreslit a ona se bude cpát s Athosem a Šimonem..posledně se teda domů dost koulela.
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Ahoj! Teda hned se tak krásně pokochat fotkami....nádhera!!! Ten mák tady nemám a jak jsem viděla kousek od města malé množství, tak nyní pořád pršelo a my předvčerem jeli na veterinu s králíkem, tak jsem koukala, že je pokosené to pole, takže nic, no....
Tady je dnes šílené vedro. Usa před chvíli vstala..hodila si šlofíka po snídani...má život ten kůň. Bude mít obídek a pak ji vezmu na pastvinu. Nechala jsem si tam prácičku, takže já budu kreslit a ona se bude cpát s Athosem a Šimonem..posledně se teda domů dost koulela.
Lucky, můžu se zeptat, co vlastně děláš?? Že si takhle doma, se máš Tady je taky šílený hic, po sedmý už všude ty hnusný hovada, jsem zvědavá, jak budeme zítra trénovat
zvířátková

lucky
napsal(a):
Tak bych jí prska k těm kobylám Ba ne, je to tam moc pěkný, když má člověk takovéhle pěkné možnosti, tak by to stálo za vykoumání...
zvířátková
napsal(a):
Tak bych jí prska k těm kobylám Ba ne, je to tam moc pěkný, když má člověk takovéhle pěkné možnosti, tak by to stálo za vykoumání...
Tady taky plno much, ale nemohu si vynachválit ten repelent..fakt to na ni neleze a když, tak to kolem krouží, ale nesedne. Usa sem tam jako ze zvyku zamete ocasem, ale nijak zvlášť se nevzrušuje.
Já jsem výtvarník. Takže dělám různou grafiku, návrhy, maluji na zakázku, když někdo chce, děláme s tátou airbrush...teď se bude dělat přední kapota černé Corvette. Ale sháním i místo na nějaké Základní umělecké škole..tady v Místku občas supluji...dělala jsem tam praxi. Jako přivýdělek je to dobré.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Neboj se, že jsem se to nesnažila vykoumat, ale pořád to neřeší to, že by byla ve stáji a přes noc sama a sousedka vedle pouští kobyly, jenom, když je doma, mají tam plot jako sousedé, takže by si pro Elí musela chodit a vodit si ji k sobě, prostě tohle nemůžu po nikom chtít nehledě na to, proč by to dělala, zkoušeli jsme to vymyslet, ale nejde to a teď tam má soused stejně kozy a ovce.
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Tady taky plno much, ale nemohu si vynachválit ten repelent..fakt to na ni neleze a když, tak to kolem krouží, ale nesedne. Usa sem tam jako ze zvyku zamete ocasem, ale nijak zvlášť se nevzrušuje.
Já jsem výtvarník. Takže dělám různou grafiku, návrhy, maluji na zakázku, když někdo chce, děláme s tátou airbrush...teď se bude dělat přední kapota černé Corvette. Ale sháním i místo na nějaké Základní umělecké škole..tady v Místku občas supluji...dělala jsem tam praxi. Jako přivýdělek je to dobré.
Ty jo Lucky, tak to máš dobrý. Já se pokoušela dostat na grafickou školu do Prahy, ale prošla jsem prvním kolem, ale pak už ne, hold kdo nemá prachy má smůlu
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Neboj se, že jsem se to nesnažila vykoumat, ale pořád to neřeší to, že by byla ve stáji a přes noc sama a sousedka vedle pouští kobyly, jenom, když je doma, mají tam plot jako sousedé, takže by si pro Elí musela chodit a vodit si ji k sobě, prostě tohle nemůžu po nikom chtít nehledě na to, proč by to dělala, zkoušeli jsme to vymyslet, ale nejde to a teď tam má soused stejně kozy a ovce.
Tak to je blbý, takhle je to takový naprd, když musíš platit za nájemní stáj.
sadzi saj
napsal(a):
To je škoda, ale bylo by to suprový, co ?
Tak mě zase nejde fax ...
Nejraději bych ho rošlápla, aby rovnou koupili něco nového ... se fakt nedá !!!!!!
Nekomunikuje to už vůbec
Pro Andreu - kdy podnikneme tu řepku ? V PO snad Bára bude OK, ale nechci to přehánět, tak neslibuju ... nebo bych tam dojela na kole ? A tam bych na Tebe počkala ? Nesmíme to propásnout
Já du na obídek
Děkuji za pochvalu fotek ... Třeba bude jednou i Andrea s Elí v mákách
sadzi saj
napsal(a):
No, já děla střední v Brně a výšku tady v Ostravě. Taky jsem se na střední dostávala napodruhé. Poprvé jsem neprošla prvním kolem, jelikož jsem zkopala řádně portrét
Za hodinku asi pojedu s Usou na pastvinu...uvažuji, jestli brát sedlo....abych ho pak dopnula, jak pojedeme k večeru domů..... Posledně se koulela
sadzi saj

blanche
napsal(a):
To je škoda, ale bylo by to suprový, co ?
Tak mě zase nejde fax ...
Nejraději bych ho rošlápla, aby rovnou koupili něco nového ... se fakt nedá !!!!!!
Nekomunikuje to už vůbec
Pro Andreu - kdy podnikneme tu řepku ? V PO snad Bára bude OK, ale nechci to přehánět, tak neslibuju ... nebo bych tam dojela na kole ? A tam bych na Tebe počkala ? Nesmíme to propásnout
Já du na obídek
Děkuji za pochvalu fotek ... Třeba bude jednou i Andrea s Elí v mákách
No to by sice bylo, ale Míla by nikdy na nic takovýho nepřistoupila
No já myslela, že třeba v to pondělí, protože já zase mám určitý plán na týden, abych taky něco natrénovala, takže vždycky jedu, terén, jízdárna a zase když už s ní jdu ven, potřebuju aspoň něco málo naklusat nebo tak, aby to k něčemu bylo, hold je to skoro plňaska a potřebuje pohyb, tak uvidíš, ale myslela jsem, že v to pondělí a buď tu řepu nebo zjistit, jak je na tom ten mák.
lucky
napsal(a):
No, já děla střední v Brně a výšku tady v Ostravě. Taky jsem se na střední dostávala napodruhé. Poprvé jsem neprošla prvním kolem, jelikož jsem zkopala řádně portrét
Za hodinku asi pojedu s Usou na pastvinu...uvažuji, jestli brát sedlo....abych ho pak dopnula, jak pojedeme k večeru domů..... Posledně se koulela
Tak my jedeme..večer ahoj!
sadzi saj
napsal(a):
No to by sice bylo, ale Míla by nikdy na nic takovýho nepřistoupila
No já myslela, že třeba v to pondělí, protože já zase mám určitý plán na týden, abych taky něco natrénovala, takže vždycky jedu, terén, jízdárna a zase když už s ní jdu ven, potřebuju aspoň něco málo naklusat nebo tak, aby to k něčemu bylo, hold je to skoro plňaska a potřebuje pohyb, tak uvidíš, ale myslela jsem, že v to pondělí a buď tu řepu nebo zjistit, jak je na tom ten mák.
Tak taky podle Báry ... mák by byl super ... nebo můžeme oboje dvoje
To PO by to šlo - to mám celý den volno a zatím nic neplánuju ... Kromě přítele
blanche
napsal(a):
.
zvířátková

lucky
napsal(a):
Tak my jedeme..večer ahoj!
Holky, já se strašně nudim, pokecejte taky se mnou
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Jasně, podle Baruš, taky jak jinak ...to je dobrý nápad. Obojí by jsme eventuelně stihnout mohli, pokud bude Baruš fit
No v to pondělí by to bylo dobrý, snad v tom nebude problém.
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Holky, já se strašně nudim, pokecejte taky se mnou
Taky mě to tu neba a to jsem tady do pěti, protože jsem ráno krafala se Zuzanou o koních místo, abych jela už do práce. Naštěstí tu při tom mám co dělat. A co máš za školu ty Leo, když už je tu řeč o práci
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Taky mě to tu neba a to jsem tady do pěti, protože jsem ráno krafala se Zuzanou o koních místo, abych jela už do práce. Naštěstí tu při tom mám co dělat. A co máš za školu ty Leo, když už je tu řeč o práci
Ty mi povídej, dneska už snad v tuhle dobu nikdo v práci neni. Všichni, co jsem s nima v době pracovní v kontaktu šli domů dřív a já tady budu přesčas, jelikož budou výplaty a ty musím vyplácet . To je fakt spravedlnost
No, já mám střední ekonomickou a vyšší sociální. Ale jsem mimo obor - asistentka u elektrikářů
.
zvířátková
napsal(a):
Ty mi povídej, dneska už snad v tuhle dobu nikdo v práci neni. Všichni, co jsem s nima v době pracovní v kontaktu šli domů dřív a já tady budu přesčas, jelikož budou výplaty a ty musím vyplácet . To je fakt spravedlnost
No, já mám střední ekonomickou a vyšší sociální. Ale jsem mimo obor - asistentka u elektrikářů
.
NO, já stále bojuju s faxem ... respektive s jeho přpojením na tiskárnu ... no, z mého technického hlediska s tím fakt nic neudělám ...
Dneska jsem instalovala už nějaký příšernosti, ale s faxem asi bohužel nehnu
No, tak když bude Bára ok, tak zkusíme oboje dvoje a když ne ... tak přijedu na kole k Liblicum k řepce a tam počkám ? Co ty na to ?
Snad se to podaří a nebude nám to kazit taky počasí
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
.
Ty jo, tady je to samý študovaný. Tak to já mám gympl Nejdřív jsem šla na zemědělku do Havlíčkova Brodu, na koně obor, ale kvůli holkám na intru jsem srab odtamtud zdrhla a nezbylo mi nic jinýho, než jít na gympl
sadzi saj

blanche
napsal(a):
NO, já stále bojuju s faxem ... respektive s jeho přpojením na tiskárnu ... no, z mého technického hlediska s tím fakt nic neudělám ...
Dneska jsem instalovala už nějaký příšernosti, ale s faxem asi bohužel nehnu
No, tak když bude Bára ok, tak zkusíme oboje dvoje a když ne ... tak přijedu na kole k Liblicum k řepce a tam počkám ? Co ty na to ?
Snad se to podaří a nebude nám to kazit taky počasí
No já doufám, že už bude Baruš ok a pojedeme spolu
No o víkendu mají být hicy, tak snad to vydrží a nebude hnusně
sadzi saj
napsal(a):
Ty jo, tady je to samý študovaný. Tak to já mám gympl Nejdřív jsem šla na zemědělku do Havlíčkova Brodu, na koně obor, ale kvůli holkám na intru jsem srab odtamtud zdrhla a nezbylo mi nic jinýho, než jít na gympl
To zase není tak strašný, co ?
Holky na tebe byly ošklivý ?
zvířátková

blanche
napsal(a):
... a jedeme dále
Jak vidíš, tak jsou ty školy stejně nakonec k h.... Mě jsou teda obě, akorát jsem si teda při střední udělala státnice ze psaní na stroji, což považuju za největší pozitivum mých studií
sadzi saj

blanche
napsal(a):
To zase není tak strašný, co ?
Holky na tebe byly ošklivý ?
No fakt už bych znova na gympl nešla No byly, třeba se mi smály jenom kvůli tomu, že jsem si sebou přivezla sukni a nosila ji, když bylo teplo
Hele prosim tě nevíš náhodou, který měsíc vyšel ten můj článek v Koně a hříbata??? Dík moc
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
Jak vidíš, tak jsou ty školy stejně nakonec k h.... Mě jsou teda obě, akorát jsem si teda při střední udělala státnice ze psaní na stroji, což považuju za největší pozitivum mých studií
Tak to jsme na tom stejně, díky tomu, že jsem blbá na matiku, tak jsem si na gymplu dala volitelný předmět administrativa, kde jsme se učili psát všemi deseti na stroji a to mě zachránilo, že jsem si našla práci u soudu jako zapisovatelka hned po škole a mohla mít praxi
sadzi saj
napsal(a):
No fakt už bych znova na gympl nešla No byly, třeba se mi smály jenom kvůli tomu, že jsem si sebou přivezla sukni a nosila ji, když bylo teplo
Hele prosim tě nevíš náhodou, který měsíc vyšel ten můj článek v Koně a hříbata??? Dík moc
Tak to nevím, kdy to vyšlo, ale doma se můžu podívat
Co paní Vozábová ? Co je u ní nového ? Jsem jí už dlouho neviděla
sadzi saj
napsal(a):
Tak to jsme na tom stejně, díky tomu, že jsem blbá na matiku, tak jsem si na gymplu dala volitelný předmět administrativa, kde jsme se učili psát všemi deseti na stroji a to mě zachránilo, že jsem si našla práci u soudu jako zapisovatelka hned po škole a mohla mít praxi
Lidííííí, fax faxuje i tiskne
Už jsem to nastavila tak jak to má být a technik uznal chybu na jeho straně
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Tak to nevím, kdy to vyšlo, ale doma se můžu podívat
Co paní Vozábová ? Co je u ní nového ? Jsem jí už dlouho neviděla
Tak to neva, doma se taky můžu kouknout, ale pracuju na těch stránkách, tak jsem to tam chtěla šoupnout
Vůbec nevím, vždycky jí akorát vidím, jak jedou okolo nás s Janou na koních, ale měla jsem dneska nutkání jí napsat, co si myslí o té Vrutici o ustájení, protože se s Ilonou zná, ale nakonec jsem k tomu nenašla odvahu
blanche
napsal(a):
tak bych to už zabalila a šla domů
JJ, ale smůla ... teď se budu věnovat teprve práci recepce a ne technice
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No vidíš, jaká si šikulka
sadzi saj
napsal(a):
No vidíš, jaká si šikulka
no, ale dneska zase výkvět ... ale už sem můžu dávat fotky, tak si tolika nestěžuju
sadzi saj
napsal(a):
Tak to neva, doma se taky můžu kouknout, ale pracuju na těch stránkách, tak jsem to tam chtěla šoupnout
Vůbec nevím, vždycky jí akorát vidím, jak jedou okolo nás s Janou na koních, ale měla jsem dneska nutkání jí napsat, co si myslí o té Vrutici o ustájení, protože se s Ilonou zná, ale nakonec jsem k tomu nenašla odvahu
Proč, možná by ti poradila, nebo bys měla pak jasněji
Tak kde máš nakonec ty stránky ?
blanche
napsal(a):
no, ale dneska zase výkvět ... ale už sem můžu dávat fotky, tak si tolika nestěžuju
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Proč, možná by ti poradila, nebo bys měla pak jasněji
Tak kde máš nakonec ty stránky ?
No já nevím, jestli to není blbý jí psát, co si myslí o této stáji, když se s Růžičkovou zná a aby jí to pak neříkala, že jsem se ptala, ale zase by mě docela zajímal její názor
Na webgarden už se na nich pracuje, snad budou brzo hotový
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Tak co, jsem tu sama ?
Já tu zase jsem, z domova, Míra šel na pivo a já se chystám do sprchy, jsem z tý práce splavená no fuj Tak jsem nakonec psala té Míle teď, tak snad se nenaštve.
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Chlapi jedni, co ?
Oni chodí na pívo a my za koňuchama
Tak jsem zvědavá, co ti napíše ... určitě se nenaštve
No řekla jsem mu, ať jde sám, nemám náladu sedět v hospodě, radši jsem se šla vysprchovat, teď jdu nakrmit zvířata, sebrat prádlo a měla bych zalít kytky a potom si asi udělám ty palačinky. Nějak nemám vůbec náladu a přepadá mě depka z toho ustájení
Taky jsem zvědavá, no snad jí to nevadí
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Viděla jsi foktu z plavení a Tebe předemnou ?
Jo jo, supr fotečky. To plavení musíme taky podniknout, až zase budeš mít o víkendu volno a bude teplo
Škoda, že nevyšla ta vyjížďka, nějak bych potřebovala s někým pokecat, aspoň, že je ten net.
sadzi saj
napsal(a):
No řekla jsem mu, ať jde sám, nemám náladu sedět v hospodě, radši jsem se šla vysprchovat, teď jdu nakrmit zvířata, sebrat prádlo a měla bych zalít kytky a potom si asi udělám ty palačinky. Nějak nemám vůbec náladu a přepadá mě depka z toho ustájení
Taky jsem zvědavá, no snad jí to nevadí
No, z toho si nic nedělej, já mám depku z víkendu
Celý ho propracuju a lidi budou u vody ... já v háku
Já vím, moje volba ... volno budu mít zase jindy ... JJ, to plavení bych chtěla taky zkusit pořádně a vzít si na to plavky a ne tam jak pako sundavat rajtky a v tangačich přesvěčovat Baru
Taky na to mít více času a nepospíchat ... ale i tak to bylo tehdy super ...
Byli tam tehdy 2 kluci ... fotili nás, tak jsem se přemohla, zeptala, jestli by mi pak nějakou fotku neposlali - se na to hajzlové vykašlali ...
Neboj, ustájko dopadne dobře ...
blanche
napsal(a):
Já vím, moje volba ... volno budu mít zase jindy ... JJ, to plavení bych chtěla taky zkusit pořádně a vzít si na to plavky a ne tam jak pako sundavat rajtky a v tangačich přesvěčovat Baru
Byli tam tehdy 2 kluci ... fotili nás, tak jsem se přemohla, zeptala, jestli by mi pak nějakou fotku neposlali - se na to hajzlové vykašlali ...
ještě chvíli a poženu domů - no, teda na chvíli
sadzi saj
napsal(a):
No já nevím, jestli to není blbý jí psát, co si myslí o této stáji, když se s Růžičkovou zná a aby jí to pak neříkala, že jsem se ptala, ale zase by mě docela zajímal její názor
Na webgarden už se na nich pracuje, snad budou brzo hotový
Tak to jsem zvědavá ...
Ňáké povědomé fotky, co ?
sadzi saj

blanche
napsal(a):
No to je taky na nic, svatá pravda
No nevim, si teď říkám, jestli jsem se na to neměla vykašlat.
No to jo, ale nedovedu si představit, jak bych na Elí jela v plavkách
Dík, snad máš pravdu a bude to ok, jinak mě fakt švihne
Tak mi tady fretka udělala pěknej šubinec na koberci, tak to musím vylučovat. Hafík už vypadá v pohodě, trochu víc jí a dneska chodila po zahradě a ležela i venku
sadzi saj
napsal(a):
No to je taky na nic, svatá pravda
No nevim, si teď říkám, jestli jsem se na to neměla vykašlat.
No to jo, ale nedovedu si představit, jak bych na Elí jela v plavkách
Dík, snad máš pravdu a bude to ok, jinak mě fakt švihne
Tak mi tady fretka udělala pěknej šubinec na koberci, tak to musím vylučovat. Hafík už vypadá v pohodě, trochu víc jí a dneska chodila po zahradě a ležela i venku
To jsem ráda, že je Fanča lepší
Plavky a na to hadry ... v plavkách fakt nejedu To by bylo asi fakt maso
Nevykašlat na co ? Na ty stránky ?
Mě nějak nechce přijet spřídání
Aaaa, je tady
sadzi saj

blanche
napsal(a):
To jsem ráda, že je Fanča lepší
Plavky a na to hadry ... v plavkách fakt nejedu To by bylo asi fakt maso
Nevykašlat na co ? Na ty stránky ?
Mě nějak nechce přijet spřídání
Aaaa, je tady
Jo jo, já taky Snad se z toho dostane a ještě nám bude dlouho dělat radost
No to jo a co teprve já
Na to ustájení. Fakt z toho mám strach. Dneska Zuzana říkala, že Růžičková dokáže být i dost nepříjemná, když nemá v pohodě osobní život a zprudit tě i za nic a že tam prý krmí slámou a nemá dobrý seno a že když chceš jít na jízdárnu, chce za to 150,- Kč
Na stránkách pracuju, doufám, že Vám je budu moc co nejdřív představit
Tak razíš domů co, já zalévat kytičky, tohle jsou moje výtvory
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Jo jo, já taky Snad se z toho dostane a ještě nám bude dlouho dělat radost
No to jo a co teprve já
Na to ustájení. Fakt z toho mám strach. Dneska Zuzana říkala, že Růžičková dokáže být i dost nepříjemná, když nemá v pohodě osobní život a zprudit tě i za nic a že tam prý krmí slámou a nemá dobrý seno a že když chceš jít na jízdárnu, chce za to 150,- Kč
Na stránkách pracuju, doufám, že Vám je budu moc co nejdřív představit
Tak razíš domů co, já zalévat kytičky, tohle jsou moje výtvory
Supr fotečka, jak skáčeš
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Supr fotečka, jak skáčeš
A poslední, ty jo docela velký skok, se bojim, jenom to vidím
sadzi saj
napsal(a):
A poslední, ty jo docela velký skok, se bojim, jenom to vidím
Ahoj holky.
Máte krásný fotečky!
Já jsem se zamilovala do pinto-arabů Obě plemene miluju a je to nádherný kůň.
Přidám pár foteček z netu snad nevadí..Ale kvalita..
Decatur Illinois 62526 - stojí 180tis /koně jsou ze zahraničí/
alisa
napsal(a):
Ahoj holky.
Máte krásný fotečky!
Já jsem se zamilovala do pinto-arabů Obě plemene miluju a je to nádherný kůň.
Přidám pár foteček z netu snad nevadí..Ale kvalita..
Decatur Illinois 62526 - stojí 180tis /koně jsou ze zahraničí/
ještě jednou Decatur Illinois 62526
alisa
napsal(a):
ještě jednou Decatur Illinois 62526
Tady jiná barevná variace
Troy Ohio 45373 - 240tis
alisa
napsal(a):
Tady jiná barevná variace
Troy Ohio 45373 - 240tis
Rain Cloud - 300tis
alisa
napsal(a):
Rain Cloud - 300tis
Ještě Rain Cloud - ten se mi moc líbí
alisa
napsal(a):
Ještě Rain Cloud - ten se mi moc líbí
- špatná fotkatady je jiná a doufám že správná
alisa
napsal(a):
Rain Cloud - 300tis
No, já teda na pinto araby moc nejsem, ale co se mi líbí, jsou appy po arabech. Když už barevné. Na strakoše tolik nejsem, připadá mi to všechno jako by to krávě z oka vypadlo. Ale neříkám, že někteří nejsou pěkní.
arab má být jednobarevný...nejvíce jsou strakatí vlastně pstružáci
alisa
napsal(a):
- špatná fotkatady je jiná a doufám že správná
Toto je hřebec na připouštění..
TD Alis Phlame - přip. cena je 15tis
lucky
napsal(a):
No, já teda na pinto araby moc nejsem, ale co se mi líbí, jsou appy po arabech. Když už barevné. Na strakoše tolik nejsem, připadá mi to všechno jako by to krávě z oka vypadlo. Ale neříkám, že někteří nejsou pěkní.
araappaloosa
lucky
napsal(a):
No já sem si chtěla /na radu jedné známé/ koupit SHA nebo rovnou arábka z Topolčiánek nebo tak , ale já miluju "kravičkový" koníky.. A tohle je pro mě vyhovující - strakatej arábek
Ale bohužel ceny jsou moc vysoký a když si představím ještě cenu za dopravu..
Mamce se líbí černí arábci, tak přidám foto.
Je na prodej.
HUMON RHA SHEED - cena je $50,000 Ale je krásnej
alisa
napsal(a):
No já sem si chtěla /na radu jedné známé/ koupit SHA nebo rovnou arábka z Topolčiánek nebo tak , ale já miluju "kravičkový" koníky.. A tohle je pro mě vyhovující - strakatej arábek
Ale bohužel ceny jsou moc vysoký a když si představím ještě cenu za dopravu..
Mamce se líbí černí arábci, tak přidám foto.
Je na prodej.
HUMON RHA SHEED - cena je $50,000 Ale je krásnej
Krásný vraník
tak mám tady neco na kochání..pinto arab video
vymaž mezeru za com
http://blacktiearabians.com /blacktie/video/blackti16.html
lucky
napsal(a):
Krásný vraník
tak mám tady neco na kochání..pinto arab video
vymaž mezeru za com
http://blacktiearabians.com /blacktie/video/blackti16.html
Jéé děkuju tak to se jdu hned podívat
Jinako koukala jsem k vám do \"Arabů\" a ty věci na araba jsou fakt krásnýNevíš odkaď si je objednávala?Odkaz nebo tak..?
Jinak našla jsem divnou fotku..Myslela jsem že to je oslík, ale tělo má jak kůňMyslíte že to je mula nebo tak něco?Nebo už špatně vidim takhle navečer?
alisa
napsal(a):
Jéé děkuju tak to se jdu hned podívat
Jinako koukala jsem k vám do \"Arabů\" a ty věci na araba jsou fakt krásnýNevíš odkaď si je objednávala?Odkaz nebo tak..?
Jinak našla jsem divnou fotku..Myslela jsem že to je oslík, ale tělo má jak kůňMyslíte že to je mula nebo tak něco?Nebo už špatně vidim takhle navečer?
No jo, to bude mula nebo mezek.
Jinak Lucka to objednávala na http://www.arabhorsestore.com/ z Jornánska. Já chtěla taky ten set..ale tu trujku. Je s korálky na koncích. Ale nakonec asi ne. Já trochu čekala co dojde. A navíc mě to připadá všechno moc stejné, já bych chtěla trochu jiné barvy, chci si sehnat matroš a vyzkoušet to sama...nevypadá to tak těžké s trochou zručnosti
lucky
napsal(a):
No jo, to bude mula nebo mezek.
Jinak Lucka to objednávala na http://www.arabhorsestore.com/ z Jornánska. Já chtěla taky ten set..ale tu trujku. Je s korálky na koncích. Ale nakonec asi ne. Já trochu čekala co dojde. A navíc mě to připadá všechno moc stejné, já bych chtěla trochu jiné barvy, chci si sehnat matroš a vyzkoušet to sama...nevypadá to tak těžké s trochou zručnosti
No ta to nevím jak by to po mém zásahu vypadalo..Ja na šití, pletení atd sem trochu levá..
Bylo by super kdyby sis otevřela třeba prodejnu s tímto sortimentem, kdyby tě to bavilo vyrábět!Myslím, že by to šlo celkem na dračku
Tak pokud se do toho pustíš , šlo by to třeba nějak zdokumentovat?
Možná to taky někdy zkusim, ale uvidím..Ještě to nemám ani na co šít..
Prozatim..
Jinak ještě by to chtělo vymyslet nějakou "náhradu" za ty mušličky..Třeba korálky..?
alisa
napsal(a):
No ta to nevím jak by to po mém zásahu vypadalo..Ja na šití, pletení atd sem trochu levá..
Bylo by super kdyby sis otevřela třeba prodejnu s tímto sortimentem, kdyby tě to bavilo vyrábět!Myslím, že by to šlo celkem na dračku
Tak pokud se do toho pustíš , šlo by to třeba nějak zdokumentovat?
Možná to taky někdy zkusim, ale uvidím..Ještě to nemám ani na co šít..
Prozatim..
Jinak ještě by to chtělo vymyslet nějakou "náhradu" za ty mušličky..Třeba korálky..?
právě že se mi třeba nelíbí, že ty mušličky cpou všude. Je to hezké, nic proti, ale všechno má mušličky. je i spousta jiných hezkých ozdob..něco vymyslím.
blanche
napsal(a):
... a jedeme dále
Ahojky, tak my se dneska byli krásně vykoupat. Jenom sami, takže fotky z vody nemám, ale slintala jsem, jak jsem na něj koukala a představovala si ty super snímky. No, pofotila jsem aspoň něco na suchu. Cachtali jsme se tam asi půl hodiny, úplná paráda, ten kůň je hotovej kačer. Furt lítá z mělčiny, kde se válí, do střední hloubky, kde si cáká kopýtkem a pak do hloubky, aby se namočil celej. On to vážně zbožňuje. Byl tam nějakej rybář, co zrovna taky přicházel, tak říkal, že ať si jdu klidně k němu, že než si to připraví, tak že tam klidně můžeme být. Ptal se, jeslti ještě vyroste
. No a pak jeslti půjde sám do vody, tak jsem ho ujistila, že stoprocentně, nestačil se pak divit, jak si tam prcek liboval.
zviratkova
napsal(a):
Ahojky, tak my se dneska byli krásně vykoupat. Jenom sami, takže fotky z vody nemám, ale slintala jsem, jak jsem na něj koukala a představovala si ty super snímky. No, pofotila jsem aspoň něco na suchu. Cachtali jsme se tam asi půl hodiny, úplná paráda, ten kůň je hotovej kačer. Furt lítá z mělčiny, kde se válí, do střední hloubky, kde si cáká kopýtkem a pak do hloubky, aby se namočil celej. On to vážně zbožňuje. Byl tam nějakej rybář, co zrovna taky přicházel, tak říkal, že ať si jdu klidně k němu, že než si to připraví, tak že tam klidně můžeme být. Ptal se, jeslti ještě vyroste
. No a pak jeslti půjde sám do vody, tak jsem ho ujistila, že stoprocentně, nestačil se pak divit, jak si tam prcek liboval.
jsme krásně leskloučcí
blanche
napsal(a):
Pro Andreu ... koukala jsem, že si chceš nechat udělat cedulku ... víš jak jsem jí udělala já ? Asi nejvíc jednoduché - napíšeš si v textovým souboru Jméno koníka, Otce, Matku ... a pak si uděláš 1 fotku Elí ... Třeba i zvětšíš ... přilepíš to tam lehce a pak si můžeš v obchodě koupit průsvitnou nálepku - prodávají metráž a tím to zalepíš z obou stran ... Takhle jsem si udělala na box s fotkou Báry - dala jsem tam její pohled, jak uhání v ohradě
Nebo si můžeš pak ten papír dát do obchodu a oni ti to zalejou do desek
To je pak tvrdší ... Také jsme měli, ale to se nám už nějak zničilo
blanche
napsal(a):
Pro Andreu ... koukala jsem, že si chceš nechat udělat cedulku ... víš jak jsem jí udělala já ? Asi nejvíc jednoduché - napíšeš si v textovým souboru Jméno koníka, Otce, Matku ... a pak si uděláš 1 fotku Elí ... Třeba i zvětšíš ... přilepíš to tam lehce a pak si můžeš v obchodě koupit průsvitnou nálepku - prodávají metráž a tím to zalepíš z obou stran ... Takhle jsem si udělala na box s fotkou Báry - dala jsem tam její pohled, jak uhání v ohradě
Ahoj Balni, zase v práci?
Ten ryzák je moc hezky, hlavně se ti povedly fotky. Já uvažuji, že si dnes vezmu foťák. Půjdu s Usou na pastvinu zase malovat, ale jdeme pěšky. JÁ včera pořádně vyprala deku i podbřišník, takže se suší na ohradě a deka je řádně nacucaná..ta je vždy tak těžká, že ji málem neunesu, jak ji vysprchuji...a schne dva dny
takže půjdeme pěšky, taky ji nemusím otravovat na hřbetě pořád, že...
blanche
napsal(a):
NO, když vidím, jak je venku nádherně, tak mám pocit, že tu asi budu dneska sama ? Co ? Nebo se snad pletu ?
lucky
napsal(a):
Ahoj Balni, zase v práci?
Ten ryzák je moc hezky, hlavně se ti povedly fotky. Já uvažuji, že si dnes vezmu foťák. Půjdu s Usou na pastvinu zase malovat, ale jdeme pěšky. JÁ včera pořádně vyprala deku i podbřišník, takže se suší na ohradě a deka je řádně nacucaná..ta je vždy tak těžká, že ji málem neunesu, jak ji vysprchuji...a schne dva dny
takže půjdeme pěšky, taky ji nemusím otravovat na hřbetě pořád, že...
Ahojky,
JJ, jsem zase v práci
Dneska tam bude tak asi jen na nějakou koupačku a já se tady asi upeču
Dneska mám snad po roce šaty Klimatizace tu není ... tak to bude asi něco
No, raději bych někde venku opalovačku nebo koupání ... NO, na koních bude taky pěkná výheň ...
Díky za pochvalu fotek
lucky
napsal(a):
No já před půl hoďkou vstala a šla nakrmit holčí a dávám si kafe...pořád mě to láká zpět do postele, šla jsem pozdě spát
Tak to já včera čučela na TV, pak listovala časákama a šla jsem chrápat kolem 10 hodiny Dlouho ale usínala a ráno se mi vůbec nechtělo
Už jen, když jsem si to představila, co mě tu čeká, tak mi bylo zle
blanche
napsal(a):
Tak to já včera čučela na TV, pak listovala časákama a šla jsem chrápat kolem 10 hodiny Dlouho ale usínala a ráno se mi vůbec nechtělo
Už jen, když jsem si to představila, co mě tu čeká, tak mi bylo zle
to je nádherná fotka, Ta se Ti povedla, fakt!
No, já šla spát o půl jedné..takže mžourám očima.
Venku je pořádné vedro. Dnes bude tropické
lucky
napsal(a):
to je nádherná fotka, Ta se Ti povedla, fakt!
No, já šla spát o půl jedné..takže mžourám očima.
Venku je pořádné vedro. Dnes bude tropické
NO, dneska tam bude dobré palermíno
Musím to fotit ale hodně zespoda, abych tam ty máky nějak nacpala
blanche
napsal(a):
NO, dneska tam bude dobré palermíno
Musím to fotit ale hodně zespoda, abych tam ty máky nějak nacpala
no to jde vidět, ale výsledek stojí za to. Škoda že tady nemáme máky. Nemůžeme mít všechno, že
.
Já bych dnes chtěla udělat nějaké fotky jak koně běhají. Mají za pastvinou ještě neposečenou řepku, takže nebude vidět pozadí. Kdyby tam nebyla, tak bohužel jde vidět někdy vzadu nadjezd a velká modrá hala, kterou před půl rokem tam nějaký blb postavil
lucky
napsal(a):
no to jde vidět, ale výsledek stojí za to. Škoda že tady nemáme máky. Nemůžeme mít všechno, že
.
Já bych dnes chtěla udělat nějaké fotky jak koně běhají. Mají za pastvinou ještě neposečenou řepku, takže nebude vidět pozadí. Kdyby tam nebyla, tak bohužel jde vidět někdy vzadu nadjezd a velká modrá hala, kterou před půl rokem tam nějaký blb postavil
Se máš ... vem si mě sebou ... taky bych si tam vyhrála s foťákem ...
Téééda, tahle fotka je super ... Mě se líbí, jak teď máš fotky v pohybu ... mi to nějak nejde ... nebo mám líného koníka
No, někdo ty podhledy moc nemá rád Ale jinak to nejde ... no ... pak už to tam hyzdí hala v dálce a pak dráty od vlaků ... nědy se mi tam taky dostanou
blanche
napsal(a):
Se máš ... vem si mě sebou ... taky bych si tam vyhrála s foťákem ...
Téééda, tahle fotka je super ... Mě se líbí, jak teď máš fotky v pohybu ... mi to nějak nejde ... nebo mám líného koníka
No, někdo ty podhledy moc nemá rád Ale jinak to nejde ... no ... pak už to tam hyzdí hala v dálce a pak dráty od vlaků ... nědy se mi tam taky dostanou
No jo, ona to není žádná sranda. Zvlášť nafotit Usu, to jo, ta se rozběhne rychle, když chci. navíc když poitřebuji, dělá kolem i kolečka nebo se jinak předvádí. Ale dostat do pohybu třeba Athose s tím pupkem je docela záhul. Navíc pastvina je velká a ti hajzlíci přeběhnou na druhou stranu, tak se zapíchnou do trávy a je to. Já lezu přes celou pastvinu, přijdu tam, vyburcuju je..oni mi ukážou zadky a šup, jsou zase na opačné straně. Já jsem za chvíli zpocená, vyplivnutá...
lucky
napsal(a):
No jo, ona to není žádná sranda. Zvlášť nafotit Usu, to jo, ta se rozběhne rychle, když chci. navíc když poitřebuji, dělá kolem i kolečka nebo se jinak předvádí. Ale dostat do pohybu třeba Athose s tím pupkem je docela záhul. Navíc pastvina je velká a ti hajzlíci přeběhnou na druhou stranu, tak se zapíchnou do trávy a je to. Já lezu přes celou pastvinu, přijdu tam, vyburcuju je..oni mi ukážou zadky a šup, jsou zase na opačné straně. Já jsem za chvíli zpocená, vyplivnutá...
JJ, to je přesně ono
Já fotila pohybovky na jízdárně ... někdy naháněla sama - Báru a pak Mirabela byla na volno - skákala a opohybovávala se pod dozorem, tak jsem se vetřela a fotila ... to bylo daleko příjemnější a lepší
blanche
napsal(a):
JJ, to je přesně ono
Já fotila pohybovky na jízdárně ... někdy naháněla sama - Báru a pak Mirabela byla na volno - skákala a opohybovávala se pod dozorem, tak jsem se vetřela a fotila ... to bylo daleko příjemnější a lepší
.
blanche
napsal(a):
JJ, to je přesně ono
No to jo. JKá bych potřebovala jednoho člověka na jedné straně, druhého na druhé a naháněli by koně a já fotila. Jak to dělá sama, tak lítám pro pár fotek hodinu jako blbá za koňmi.
lucky
napsal(a):
No to jo. JKá bych potřebovala jednoho člověka na jedné straně, druhého na druhé a naháněli by koně a já fotila. Jak to dělá sama, tak lítám pro pár fotek hodinu jako blbá za koňmi.
tohle bylo s nahaněčem
lucky
napsal(a):
Usu v pohybu není takový problém vyfotit...ta se hýbe na povel, když chci...ale fak je, že běhacího Athose či Šimona mám málo
lucky
napsal(a):
Usu v pohybu není takový problém vyfotit...ta se hýbe na povel, když chci...ale fak je, že běhacího Athose či Šimona mám málo
ne že bych je jako nechtěla fotit, ale oni se potvory fakt nechtějí hýbat
lucky
napsal(a):
super je, když je koník bujný a běhá sám od sebe ... a hlavně běhá blízko
to je málo kdy ... pak to za to ale stojí ...
bylo to ve Francii, ale nikdo na mě nechtěl čekat tak to byla jen chvíle, škoda, no ... bych se u toho arábka fakt vyřádila - byl fakt libovej ... asi ho měli na vytrvalost ... na stáji byla křiklavá uzdečka
to mívají, co ? na běžné ježdění se mi to moc nezdálo ...
blanche
napsal(a):
bylo to ve Francii, ale nikdo na mě nechtěl čekat tak to byla jen chvíle, škoda, no ... bych se u toho arábka fakt vyřádila - byl fakt libovej ... asi ho měli na vytrvalost ... na stáji byla křiklavá uzdečka
asi, ale je krásný! Jo, arabi se moc dobře fotí. Oni se většinou strašně rádi předvádí. Taky jsou to nejlepší výstavní koně. Prostě rádi ukazují pohyb, eleganci, oheŇ..jsou exhibicionisti
blanche
napsal(a):
tohle se fotilo suprově ... ale bylo to jako výcvik koníka ve volnosti
lucky
napsal(a):
asi, ale je krásný! Jo, arabi se moc dobře fotí. Oni se většinou strašně rádi předvádí. Taky jsou to nejlepší výstavní koně. Prostě rádi ukazují pohyb, eleganci, oheŇ..jsou exhibicionisti
fakt se na dnešní focení těším, protože mě to baví potom probírat ty fotky. ne vše se vždy povede, to uznávám, ale něco z toho vždycky je
třeba tady vypadá Usa moc dobře a už jako dospělý arab
blanche
napsal(a):
tohle se fotilo suprově ... ale bylo to jako výcvik koníka ve volnosti
jo, ty koně v klusu jak se vznáší mám ráda! Posledně jsem Athose fotila, ale všude se tvářil jako osel, uši dozadu, padal na hubu..prostě koule se valí a Šimona mám taky jednou..prostě celé dny se cpou trávou a chtít po nich elegantní pohyb je nemožné
blanche
napsal(a):
tak tahle je fakt libová !!!
chci fotit někdy ještě nějakého araba
škoda, že jsi daleko
vem mě s sebou !!!!!!!!!! já tu nechci být ... fakt bych o 300 % raději fotila koníky ... nebo byla někde jinde