Pracanti jsou dnes zaneprázdnění?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2007 09:45

Lidičky, při pátku se vám přece nechce makat Zvlášť fakturantům

sadzi saj

8.6.2007 09:54
sadzi saj

lanika napsal(a):

Ani asistentkám Akorát tu dneska budu do pěti

8.6.2007 09:58

sadzi saj napsal(a):
Ani asistentkám Akorát tu dneska budu do pěti

No jo, to znám Teď mě napadá, kdyby tak vedení zjistilo, co já teď zrovna dělám Ale co. Asi každý z nás je myšlenkami na svých koňoušcích . Máš svého valstního? Dej sem nějaké foto

sadzi saj

8.6.2007 10:08
sadzi saj

lanika napsal(a):
No jo, to znám Teď mě napadá, kdyby tak vedení zjistilo, co já teď zrovna dělám Ale co. Asi každý z nás je myšlenkami na svých koňoušcích . Máš svého valstního? Dej sem nějaké foto

Jo jo, radši ani nechci vědět, co by se dělo. Jo jo mám vlastní kobylku, ráno jsem byla jezdit, udělala mi zase radost, ale pak mi zkazila náladu majitelka stáje nebo ne vyloženě zkazila, ale už nemám takovou tu supr náladičku, kterou jsem měla, když jsem přijela z vyjížďky.

8.6.2007 10:15

lanika napsal(a):

Ahojík, zootechnici mají časíka

8.6.2007 10:16

007nikita napsal(a):

a ještě fotešku mých zlatíšek :o)))

8.6.2007 10:16

lanika napsal(a):

8.6.2007 10:17

007nikita napsal(a):

Ráno jezdit? To je paráda. Taky o tom začínám uvažovat, hlavně přes léto.

8.6.2007 10:17

007nikita napsal(a):
a ještě fotešku mých zlatíšek :o)))

Jé, to je ten hřebeček po Paliscovi?

8.6.2007 10:19

lanika napsal(a):

a moje největší :o))

8.6.2007 10:20

lanika napsal(a):
Jé, to je ten hřebeček po Paliscovi?

ju .o)) to je on, malej Renoir po Paliscovi

8.6.2007 10:22

007nikita napsal(a):
a moje největší :o))

Ju, to je on .o)) malej Renoir po Paliscovi

8.6.2007 10:23

007nikita napsal(a):
ju .o)) to je on, malej Renoir po Paliscovi

A stále je ještě na prodej? Kámoška měla totiž taky hřebečka po něm, prodala ho tuším kolem 4 roku a teď je z něho krásnej a hlavně šikovný a taky spolehlivý koník Kuknu na fotečky a kdyžtak nějakou přihodím.

8.6.2007 10:31

007nikita napsal(a):
Ju, to je on .o)) malej Renoir po Paliscovi

Tady je ten náš. Nyní už u nové majitelky v Rychnově nad Kněžnou. Patriot...

8.6.2007 10:32

lanika napsal(a):
Tady je ten náš. Nyní už u nové majitelky v Rychnově nad Kněžnou. Patriot...

Ti koníci jsou všichni tvoji? Jak je starý ten po Paliscovi?

8.6.2007 10:39

lanika napsal(a):

No a to je už je konečně můj vytoužený vlastní Hagard
Foto Natálka Lachová

sadzi saj

8.6.2007 10:39
sadzi saj

lanika napsal(a):

No teď v tom vedru je to ráno lepší a aspoň mám odpoledne čas, mám docela honičku

8.6.2007 10:41

sadzi saj napsal(a):
No teď v tom vedru je to ráno lepší a aspoň mám odpoledne čas, mám docela honičku

Odkud jste? A co je to za kobylku?

sadzi saj

8.6.2007 10:51
sadzi saj

lanika napsal(a):
Odkud jste? A co je to za kobylku?

Jsme ze Středočeského kraje, Mělnicko. Asi 30 km od Prahy. Je to ČT, po Silvaner buňovský, ale má v sobě 75 % A1/1. Ten ryzáčka shora moc pěknej.

8.6.2007 10:55

sadzi saj napsal(a):
Jsme ze Středočeského kraje, Mělnicko. Asi 30 km od Prahy. Je to ČT, po Silvaner buňovský, ale má v sobě 75 % A1/1. Ten ryzáčka shora moc pěknej.

jj, je to krasavec. Teď už ovšem bohužel valášek. Ale všichni víme, jaké starosti jsou s hřebci. Kobču máš doma nebo v JK? Parkur nebo rekreačka?

8.6.2007 10:56

sadzi saj napsal(a):

Ju, to je celý moje stádeško :o)) jsme od Kutné Hory a hříbka ještě mám, i když už jsou tři vážní zájemci, tak se asi poperou hlavně chci, aby byl v dobrých rukách :o)). Patriot je krásnej a povahou to bude určo celej Palisák :o)))

8.6.2007 11:00

007nikita napsal(a):
Ju, to je celý moje stádeško :o)) jsme od Kutné Hory a hříbka ještě mám, i když už jsou tři vážní zájemci, tak se asi poperou hlavně chci, aby byl v dobrých rukách :o)). Patriot je krásnej a povahou to bude určo celej Palisák :o)))

Přesně tak... Palisco je Palisco. ...Klid a vyrovnanost. To je z te tmavé hnědky co je na fotce s hříbkem?

8.6.2007 11:01

lanika napsal(a):

Ju, z ní :o)) Brain Storm A1/1

sadzi saj

8.6.2007 11:08
sadzi saj

lanika napsal(a):
jj, je to krasavec. Teď už ovšem bohužel valášek. Ale všichni víme, jaké starosti jsou s hřebci. Kobču máš doma nebo v JK? Parkur nebo rekreačka?

Ale hezoučkej Měla jsem ji doma, pak jsem ji musela z osobních důvodů dát do rodinné stáje, odkud se máme stěhovat v červenci do JK kvůli výběhům a jízdárně, ale mám z toho pekelný strach Drezura

8.6.2007 11:30

lanika napsal(a):
Přesně tak... Palisco je Palisco. ...Klid a vyrovnanost. To je z te tmavé hnědky co je na fotce s hříbkem?

jedna fakturantka měla hodně práce, ale vzpoměla jsem si na vás hoolky...
já zvažuji jestli odpoledne uniknout do lesa či udělat zánor do vody, ale jelikož ho mám v plánu koupat se s ořem celý víkend,asi zajedem do lesíka pořídila jsem mu nový udidlo 2 lomenny tak ho chci otestovat, vymacháme aspon nožičky po cestě, i když jak ho znám budu zas durch celá!ALe dnes mu to odpustím

Tady je s kamoškou ve vodě a já fotím z bezpečné pozice ze břehu a cááákkkááámmmeee!

8.6.2007 11:59

klawdie napsal(a):
jedna fakturantka měla hodně práce, ale vzpoměla jsem si na vás hoolky...
já zvažuji jestli odpoledne uniknout do lesa či udělat zánor do vody, ale jelikož ho mám v plánu koupat se s ořem celý víkend,asi zajedem do lesíka pořídila jsem mu nový udidlo 2 lomenny tak ho chci otestovat, vymacháme aspon nožičky po cestě, i když jak ho znám budu zas durch celá!ALe dnes mu to odpustím

Tady je s kamoškou ve vodě a já fotím z bezpečné pozice ze břehu a cááákkkááámmmeee!

Tak tu řeku vám můžu jen závidět. My sice máme taky kousek od nás, ale ne takovou prostornou a tolik vody. Ale i tak - osvěžení je osvěžení Včera jsme byly testnout novou hráz a ten můj blboň ponořil hlavu až po oči a foukal do vody, že byly všude jenb samé bublinky

8.6.2007 12:39

007nikita napsal(a):
Ju, z ní :o)) Brain Storm A1/1

Už abychom byly doma :-(

8.6.2007 14:54

lanika napsal(a):
Už abychom byly doma :-(

Ahojky.. no já Patriota znám...stojí u nás ve stáji.
Ale musím říci že je dobře že je vykast¨rovaný..né že bych chtěla být nějaká zlomyslná, ale přeci jen je pak ta jistota že se nic nestane!

Přidávám fotku Patiho..je to myláček i když teďka pěkně náladovej od tý doby co je vykastrovanej!

8.6.2007 17:10

dzinecek napsal(a):
Ahojky.. no já Patriota znám...stojí u nás ve stáji.
Ale musím říci že je dobře že je vykast¨rovaný..né že bych chtěla být nějaká zlomyslná, ale přeci jen je pak ta jistota že se nic nestane!

Přidávám fotku Patiho..je to myláček i když teďka pěkně náladovej od tý doby co je vykastrovanej!

Tak se přidávám k těm fakturantkám,za hodku mám padla a už se těšim domů,naštěstí tu netrčim celý den a ráno můžu zaskočit na koníka, večer se mě už po práci většinou nechce to tak akorát přijdu domů,vyvenčim pesana ukuchtim si něco k jídlú a když zrovna neni nějakej program s kamarádama ulehám ztrhaná, bohužel tady nemám žádnou fotku koníka tak třeba v pondělí.Mějte se a přeji pěkný weekend.

11.6.2007 08:10

roxy live napsal(a):
Tak se přidávám k těm fakturantkám,za hodku mám padla a už se těšim domů,naštěstí tu netrčim celý den a ráno můžu zaskočit na koníka, večer se mě už po práci většinou nechce to tak akorát přijdu domů,vyvenčim pesana ukuchtim si něco k jídlú a když zrovna neni nějakej program s kamarádama ulehám ztrhaná, bohužel tady nemám žádnou fotku koníka tak třeba v pondělí.Mějte se a přeji pěkný weekend.

Jen posouvám Tak šup sem s příspěvkama. Pondělky jsou přeci nejhorší

11.6.2007 08:13

lanika napsal(a):

hhhhhhhrrrruzzza,br pondělí hlasím se do služby

11.6.2007 08:14

lanika napsal(a):

Honzík na té fotce vystihl mou dnešní náladu...

11.6.2007 08:15

klawdie napsal(a):
hhhhhhhrrrruzzza,br pondělí hlasím se do služby

Jaký byl víkend?

11.6.2007 08:26

lanika napsal(a):
Honzík na té fotce vystihl mou dnešní náladu...

Vy se máte, že jste v práci

11.6.2007 08:29

janulka napsal(a):
Vy se máte, že jste v práci

A co je na tom, prosím tě, k závidění hodné?

11.6.2007 08:30

lanika napsal(a):
A co je na tom, prosím tě, k závidění hodné?

To že už 3 týdny ležím doma s natrženým tříslem a koušu se nudou.

11.6.2007 08:30

lanika napsal(a):
Jaký byl víkend?

Hdoně náročnej, v sobotu jsme se byli koupat, mám fotky ale hodim je až zítra...v sobotu jsem jela se segrou a jejím ořem na soutředění s bubnem,ale nic moc pač koníka jsme hodinu nakládali a pul hodiny vykládali dokonce musel pomoct Buben a kun byl dost vyřízenej takže jedili jen pul hodiny bez efektu..no a večer jsme dělali seno.takž dost náročné co ty?

11.6.2007 08:34

janulka napsal(a):
To že už 3 týdny ležím doma s natrženým tříslem a koušu se nudou.

tak to je fakt to bych asi neměnila...

11.6.2007 08:39

klawdie napsal(a):
Hdoně náročnej, v sobotu jsme se byli koupat, mám fotky ale hodim je až zítra...v sobotu jsem jela se segrou a jejím ořem na soutředění s bubnem,ale nic moc pač koníka jsme hodinu nakládali a pul hodiny vykládali dokonce musel pomoct Buben a kun byl dost vyřízenej takže jedili jen pul hodiny bez efektu..no a večer jsme dělali seno.takž dost náročné co ty?

No tak v pátek jsme se byli koupat i my Ale nemáme to takové fajnové jako vy. Ke splavu to máme sice kousek, ale je dost úzký, takže nemůžem plavat...Ale na osvěžení stačí V sobotu seno a taky pokusy o skákání. Ty začátky jsou dřina. Navíc jsem pak k vodě jela bez sedla a řeknu ti, 5 min bez sedla vydá energie 30min v sedle Ale je to o zvyku...No a v neděli taky seno . Ale už mám větší polovinu stodoly plnou...Ještě něco přikoupíme a na zimu jsme klidní

11.6.2007 08:41

klawdie napsal(a):
tak to je fakt to bych asi neměnila...

Chjo :-( Já taky ne. Snad se brzo uzdravíš...

sadzi saj

11.6.2007 08:44
sadzi saj

lanika napsal(a):
Chjo :-( Já taky ne. Snad se brzo uzdravíš...

Ahojky, tak jedna asistentka se hlásí do roboty. Hned po ránu šok, nějaká holka si stáhla moje fotky kobyly na ufonka a vydává je za svoje Nevíte, co s tím

11.6.2007 08:52

sadzi saj napsal(a):
Ahojky, tak jedna asistentka se hlásí do roboty. Hned po ránu šok, nějaká holka si stáhla moje fotky kobyly na ufonka a vydává je za svoje Nevíte, co s tím

Tak to ber z te jiné stránky. Budeš mít kobču na webu a bude ji obdivovat více lidiček Raději se nad takovýmy hloupostma nezaobírej, stejně s tím nic neuděláš. Leda bys ji potkala osobně a dala pár facek A nebo si prostě na své fotečky hoď podpis a nikdo už s tím neudělá nic

11.6.2007 09:05

lanika napsal(a):
No tak v pátek jsme se byli koupat i my Ale nemáme to takové fajnové jako vy. Ke splavu to máme sice kousek, ale je dost úzký, takže nemůžem plavat...Ale na osvěžení stačí V sobotu seno a taky pokusy o skákání. Ty začátky jsou dřina. Navíc jsem pak k vodě jela bez sedla a řeknu ti, 5 min bez sedla vydá energie 30min v sedle Ale je to o zvyku...No a v neděli taky seno . Ale už mám větší polovinu stodoly plnou...Ještě něco přikoupíme a na zimu jsme klidní

No nás čeká ještě 1000 balíku...
Jinak já jsem zas při plavení měla bylbý kratasy tak jsem si spálila stehna, to asi jak blbounek šel na zadní se předváděl před ostatníma musela jsem ho trochu zpacifikovat aby někomu neublížil, hrozně si to užíval ale takový hovádko člověk musí krosti tak jsem pak pořád plavali moc ho to baví...škoda že nemám ty fotky jsou užasný.

11.6.2007 09:11

klawdie napsal(a):
No nás čeká ještě 1000 balíku...
Jinak já jsem zas při plavení měla bylbý kratasy tak jsem si spálila stehna, to asi jak blbounek šel na zadní se předváděl před ostatníma musela jsem ho trochu zpacifikovat aby někomu neublížil, hrozně si to užíval ale takový hovádko člověk musí krosti tak jsem pak pořád plavali moc ho to baví...škoda že nemám ty fotky jsou užasný.

1000 balíků? Probůh, kolik tam máte koní? Máš na ,mysli ty malé hranaté pokud máte pozemky tak to beru, že člověk suší seno. Ale u nás to vyjde nastejno, jestli si ho usuším a nechám zbalíkovat, nebo koupím. Protože, pokud ten člověk nemá své stroje na zkošení či zbalíkovaní, neoplatí se to, pokud si pak ty lidi na služby musíš zaplatit. Dám příklad: Velký zafoliovaný balík se dá u nás koupit za 500 kč. No a pokud si své seno usušíš a chceš to do te folie zbalíkovat, zaplatíš taky 500 kč od balíku Tak proč se "srát" se senem, raději se půjdu opalovat. Ale jak říkám, pokud někdo ty louky má, asi mu nic jiného nezbývá kosit a sušit. Třeba si je jistý, že bude mít krásné seno, pokud ví, co na jejich pozemkách roste.

A ty fotky určo zítra přidej

sadzi saj

11.6.2007 09:20
sadzi saj

lanika napsal(a):
Tak to ber z te jiné stránky. Budeš mít kobču na webu a bude ji obdivovat více lidiček Raději se nad takovýmy hloupostma nezaobírej, stejně s tím nic neuděláš. Leda bys ji potkala osobně a dala pár facek A nebo si prostě na své fotečky hoď podpis a nikdo už s tím neudělá nic

No na fotkách je podpis kamarádky fotografky, ale dotyčnou to stejně neodradilo nechápu, ale dole na stránkách jsem bleším písmem našla email, když někdo najde své koně a bez souhlasu si to někdo zkopíroval, tak snad to smažou

11.6.2007 09:25

sadzi saj napsal(a):
No na fotkách je podpis kamarádky fotografky, ale dotyčnou to stejně neodradilo nechápu, ale dole na stránkách jsem bleším písmem našla email, když někdo najde své koně a bez souhlasu si to někdo zkopíroval, tak snad to smažou

No tak jim to pěkně vytmav, co si myslí Jen ať to hned smažou. Ale pokud tam už jednou ten podpis je, nikdo si tu fotku nemůže přivlastnit za svou , jen sám autor...

11.6.2007 09:26

lanika napsal(a):
1000 balíků? Probůh, kolik tam máte koní? Máš na ,mysli ty malé hranaté pokud máte pozemky tak to beru, že člověk suší seno. Ale u nás to vyjde nastejno, jestli si ho usuším a nechám zbalíkovat, nebo koupím. Protože, pokud ten člověk nemá své stroje na zkošení či zbalíkovaní, neoplatí se to, pokud si pak ty lidi na služby musíš zaplatit. Dám příklad: Velký zafoliovaný balík se dá u nás koupit za 500 kč. No a pokud si své seno usušíš a chceš to do te folie zbalíkovat, zaplatíš taky 500 kč od balíku Tak proč se "srát" se senem, raději se půjdu opalovat. Ale jak říkám, pokud někdo ty louky má, asi mu nic jiného nezbývá kosit a sušit. Třeba si je jistý, že bude mít krásné seno, pokud ví, co na jejich pozemkách roste.

A ty fotky určo zítra přidej

jo pání ja tam jen koně mám o tomto nerozhoduju, asi to vyjde levněji, děláme malé balíky pochopitelně a jeden nás prý vyjde na 18,- jinak stáje máme pro osm koní aůle ted nás tam je 6.

11.6.2007 09:28

lanika napsal(a):
No tak jim to pěkně vytmav, co si myslí Jen ať to hned smažou. Ale pokud tam už jednou ten podpis je, nikdo si tu fotku nemůže přivlastnit za svou , jen sám autor...

No to jsou ale drzí smradoši, udělej dusno snad to pomůže. taky by mě štvalo kdyby se tam někdo Sabulku přivlastnoval.

11.6.2007 09:42

klawdie napsal(a):
jo pání ja tam jen koně mám o tomto nerozhoduju, asi to vyjde levněji, děláme malé balíky pochopitelně a jeden nás prý vyjde na 18,- jinak stáje máme pro osm koní aůle ted nás tam je 6.

Ale co my bychom pro své koňoušky neudělaly, co?

sadzi saj

11.6.2007 09:46
sadzi saj

lanika napsal(a):

No to nevim, vesele si tam vymyslela jméno kobyly a ostatní údaje, prostě drzost maximální. Doufám, že to teda smažou

11.6.2007 09:48

lanika napsal(a):
Ale co my bychom pro své koňoušky neudělaly, co?

Jo jo co by jsme pro ně neudělali...i když s holkama už jsme planovali jak si asi raději pořídíme morčata....

11.6.2007 09:50

sadzi saj napsal(a):
No to nevim, vesele si tam vymyslela jméno kobyly a ostatní údaje, prostě drzost maximální. Doufám, že to teda smažou

Posílám fotečku hřebečka co se narodil kobylce, na které jsem chvíli jezdívala. Uličník jeden roztomilý

11.6.2007 09:55

klawdie napsal(a):
Jo jo co by jsme pro ně neudělali...i když s holkama už jsme planovali jak si asi raději pořídíme morčata....

Předpokládám, že nápad byl vysloven v průběhu sklízení sena To znám

11.6.2007 10:00

lanika napsal(a):
Posílám fotečku hřebečka co se narodil kobylce, na které jsem chvíli jezdívala. Uličník jeden roztomilý

uplně plyšovej

sadzi saj

11.6.2007 10:01
sadzi saj

lanika napsal(a):

Hezoučký ryzáček

11.6.2007 10:08

sadzi saj napsal(a):
Hezoučký ryzáček

Ahoj, aj jedna sekretářka má čas... ono ředitel odjel někam pryč, tak se toho musí využít...

11.6.2007 10:16

sadzi saj napsal(a):
Hezoučký ryzáček

Mimochodem, kdy vás napadlo nějaké hezoučké jméno na U, sem s ním. maminka United, otec Ray of Light. Takže A 1/1....

11.6.2007 10:23

lanika napsal(a):
Mimochodem, kdy vás napadlo nějaké hezoučké jméno na U, sem s ním. maminka United, otec Ray of Light. Takže A 1/1....

Co takhle Utray at tam má od obou něco!

11.6.2007 10:28

lanika napsal(a):

Nazdar Leňuch

11.6.2007 10:31

luciusl napsal(a):
Nazdar Leňuch

Takže jedna "Liška" co zrovna nemá klienty dej sem Rozletka.

11.6.2007 10:33

klawdie napsal(a):
Co takhle Utray at tam má od obou něco!

Dobrý nápad s tou koncovkou Ray....To se dá zkombinovat cokoliv...Navrhnu majitelce , dík

11.6.2007 10:34

lanika napsal(a):
Takže jedna "Liška" co zrovna nemá klienty dej sem Rozletka.

Miláčku, jsem na pracovním PC a nemám tu žádné fotky. Dnes jdu po týdnu do sedla. Asi si budu muset koupit velkou tubu vteřinového lepidla ... Když jsem včera viděla co dělal ve výběhu - se divím, že se nepřeklopí, nebo si nezahákne nohy za hlavu - hotovej akrobat.

11.6.2007 10:37

luciusl napsal(a):
Miláčku, jsem na pracovním PC a nemám tu žádné fotky. Dnes jdu po týdnu do sedla. Asi si budu muset koupit velkou tubu vteřinového lepidla ... Když jsem včera viděla co dělal ve výběhu - se divím, že se nepřeklopí, nebo si nezahákne nohy za hlavu - hotovej akrobat.

11.6.2007 10:42

lanika napsal(a):

No, mě to moc k smíchu nepřipadá ...
Vůbec nikdy takhle neřádil. Teď když mu rupne v bedně tak jen zírám, co v něm je. A prej že starej a artritida ... prdku

11.6.2007 10:45

luciusl napsal(a):
No, mě to moc k smíchu nepřipadá ...
Vůbec nikdy takhle neřádil. Teď když mu rupne v bedně tak jen zírám, co v něm je. A prej že starej a artritida ... prdku

Tak já sem dám fotečku za tebe. Aby holky viděli tvého černého krasavce Fotka je od Natálky Lachové, snad se nebude zlobit.

11.6.2007 10:48

lanika napsal(a):
Tak já sem dám fotečku za tebe. Aby holky viděli tvého černého krasavce Fotka je od Natálky Lachové, snad se nebude zlobit.

šmudlík
stejně ho miluju, i když se mě tak natrápil. Co mušky ? Už u vás lítají ??? Tady ¨je hrozné horko a much je tolik, že to hzeké není

11.6.2007 10:53

luciusl napsal(a):
šmudlík
stejně ho miluju, i když se mě tak natrápil. Co mušky ? Už u vás lítají ??? Tady ¨je hrozné horko a much je tolik, že to hzeké není

Jéééjda, to je hrůza. Much jak šlupek, hovada taky :-( Honzík se pak ani nepase, ikdyž má pod stromy stín. Jen stojí pod břízou, její dlouhé větve má před očima a řehtá, že chce domů
A co u vás, holky? Taky určitě nasýrají, co? Máte koníky přes poledne venku, nebo je zavíráte?

sadzi saj

11.6.2007 11:15
sadzi saj

lanika napsal(a):
Jéééjda, to je hrůza. Much jak šlupek, hovada taky :-( Honzík se pak ani nepase, ikdyž má pod stromy stín. Jen stojí pod břízou, její dlouhé větve má před očima a řehtá, že chce domů
A co u vás, holky? Taky určitě nasýrají, co? Máte koníky přes poledne venku, nebo je zavíráte?

No u nás je tý havěti už taky habaděj Člověk jede ven v půl sedmý ráno a už to otravuje, šílený

11.6.2007 12:16

sadzi saj napsal(a):
No u nás je tý havěti už taky habaděj Člověk jede ven v půl sedmý ráno a už to otravuje, šílený

používáte repelenty nebo něco proti tomu? Poslední dobou slýchávám, že už ani to nepomáhá

sadzi saj

11.6.2007 12:18
sadzi saj

lanika napsal(a):
používáte repelenty nebo něco proti tomu? Poslední dobou slýchávám, že už ani to nepomáhá

No já nic nepoužívám, loni jsem něco zkoušela, ale nezabralo to, ale prý je dobrý od Farnamu Endure, jenže stojí skoro litr, což mi přijde šílený za to dávat tolik peněz, tak nevim, jak to budu letos řešit

Přidejte reakci

Přidat smajlík