Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2007 17:39

petas napsal(a):
http://mysicka.rajce.idnes.cz

krásní koníci a i přesto, že světlé koně nemusím, tak Trinity je pěkná.Jen ten celkový dojem při předvádění klisny mi kazí předvádějící.......

9.6.2007 18:10

michaela z napsal(a):
krásní koníci a i přesto, že světlé koně nemusím, tak Trinity je pěkná.Jen ten celkový dojem při předvádění klisny mi kazí předvádějící.......

ahojky ...
prosim te,nebyl komanc v kyselovicich ?¨...sem na nem chvilu jezdila,ale to je tak 4 roky zpatky ...v ty dobe tam mel este hrebce Thurin Frybert a Lancelota

9.6.2007 18:32

wiwi napsal(a):
ahojky ...
prosim te,nebyl komanc v kyselovicich ?¨...sem na nem chvilu jezdila,ale to je tak 4 roky zpatky ...v ty dobe tam mel este hrebce Thurin Frybert a Lancelota

hehe, z Kyselovic mám kobylku :)

9.6.2007 18:48

kapusta napsal(a):

je ale vazne krasna ..mas icq?
tady toto je muj milacek :-)

9.6.2007 18:49

wiwi napsal(a):
je ale vazne krasna ..mas icq?
tady toto je muj milacek :-)

jj icq mam. 253605708

9.6.2007 18:49

kapusta napsal(a):

tak pokud me pamet neklame tak tu znam jako hribatko :-) stavala hned naproti lancelotovi :-)

9.6.2007 20:55

wiwi napsal(a):
tak pokud me pamet neklame tak tu znam jako hribatko :-) stavala hned naproti lancelotovi :-)

Sebin a Gen5 jsou moc křásnííííííí
co je to za koníky??

10.6.2007 10:18

wiwi napsal(a):
ahojky ...

Byl Komanč v Kyselovicích

10.6.2007 20:51

ijik napsal(a):
Byl Komanč v Kyselovicích

Tenhle Komanč v Kyselovicích nebyl..tenhle ma teprve 4 roky .. v Kyselovicich stal Comanch...Už se to tu rozebiralo mockrat...A Sebin je nyní v Anglii....stal predtim v Huline (JK Haná Kroměříž) a Gen 5 by měl být nyní někde v Čechách a pochází také z Hulína...je to ST koník ..super..

Přidejte reakci

Přidat smajlík