kapusta
napsal(a):
teda do tema proste tak :D
a v dubnu ji bylo 5 roku :)
kapusta
napsal(a):
a jak sou staří? a jaké mají rodiče? máš fotky??
ENRIKO: m:Eskorta o: Happy Crown
Démon: m: Di bába o: New York Giant
enriko
napsal(a):
ENRIKO: m:Eskorta o: Happy Crown
Démon: m: Di bába o: New York Giant
ještě fotka Démona
kapusta
napsal(a):
to já mám Emilku jenom rok a pár měsíců
Ahoj Emušu znám, nejsem 100% členem Kyselovického ranče ale jezdívám tam za kamarádkou. Pošlu ti pár foteček. Jinak koníci tam se mají super, výběhy, fůra krmení...
kapusta
napsal(a):
TAdy hříbek na pastvě
kapusta
napsal(a):
Výběh 2003/2004
kapusta
napsal(a):
Dva hřebečci ČT ve výběhu
ijik
napsal(a):
Dva hřebečci ČT ve výběhu
Holky, prosím vás, nemáte některá fotku staré Eskorty? Měla jsem z ní po Komančovi kobylku, vím jen, že Eskorta byla (nebo stále je?) bílá a měla zchvácená kopyta (hodně špatně chodila). Budu vám moc vděčná, když mi fotku pošlete na mail nebo ji dáte aspoň sem... děkujůůůů!!!
jackie
napsal(a):
Holky, prosím vás, nemáte některá fotku staré Eskorty? Měla jsem z ní po Komančovi kobylku, vím jen, že Eskorta byla (nebo stále je?) bílá a měla zchvácená kopyta (hodně špatně chodila). Budu vám moc vděčná, když mi fotku pošlete na mail nebo ji dáte aspoň sem... děkujůůůů!!!
jééé ta je pořád stejná. a to hříbátko to není asi ona že? chtěla bych ji vidět jak vypadala když byla malinká. a ten účes jsem jí chtěla vždycky udělat a nikdy sem se k tomu nedostala. jinak.. je to hodný koník že? a jaká se ti zdála povahově?? a dík za fotky
jackie
napsal(a):
Ahoj ...343-790-966 zeptej se Michala,je z ty staje ...ale mam pocit ze eskorta uz nezije :/ ale nevim to jiste ...kdyz sem chodila do staje tak posledni hribe co sem od ni videla byla od Thurin Frybert (nevim zda se to tak pise) krasne zrzavej hrebecek :-)
wiwi
napsal(a):
Ahoj ...343-790-966 zeptej se Michala,je z ty staje ...ale mam pocit ze eskorta uz nezije :/ ale nevim to jiste ...kdyz sem chodila do staje tak posledni hribe co sem od ni videla byla od Thurin Frybert (nevim zda se to tak pise) krasne zrzavej hrebecek :-)
to sme teda brzo skoncili :(
Uživatel s deaktivovaným účtem

kapusta
napsal(a):
Mimochodem: Emilka bude mít za 10 měsíců hříbátko :) se těšíme všichni. to bude její první
mozem vediet cim si ju nakoniec pripustila?
kapusta
napsal(a):
Klusáci jsou skvělí na parkur. Emilka jednou (nedopatřením) skočila metr pade z místa. Ale já se z ní snažim udělat vesterňáka. Je úžasně ohebná
Co se týče New York Gianta, máme po něm ve stáji dva koníky, dědulu Gase, který kromě toho, že patřil mezi špičku dostihových klusáků si během dostihové kariery zaskákal i pár parkurů a skáče jako ďábel, ostatně všici naši klusáci skáčou jako ďáblíci