Rada starších zvířátkomilců 131 :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

maťa

12.6.2007 10:37
maťa

Ahoooooooooooj, sem si dovolila založit novouuuuuu

maťa

12.6.2007 10:38
maťa

maťa napsal(a):

Vendííííííí, jáááá cu taky kynutý jahodový knedlííííčkýýýýýýýý !!!!! Búúúúúúú

Búúúúú búúúú búúúúú

12.6.2007 10:40

maťa napsal(a):
Vendííííííí, jáááá cu taky kynutý jahodový knedlííííčkýýýýýýýý !!!!! Búúúúúúú

Búúúúú búúúú búúúúú

Kdepa si se nám toulala, Maťí?

maťa

12.6.2007 10:42
maťa

maťa napsal(a):

Ještě vás nestíhám přečíst, ale už sa na tom pracujééé

Evíííí, Aronek je bezvadné štěndo....určo se s ním zasmíííjete, že?? Katááány......můj kamarád, takovej zvláštně divokej, povahou i vzhledem, má přezdívku Katána Katána je totiž motorkááááá

A kočičky jsou v pořádku....to mám ale radooost A koníčci šikovní....i kaluže zvládaj, bezváááá.....jen na to hodinový přemlouvání bych já asi neměla nervy,.....nejspíš bych prostě mlčela, sedla si a četla knížku a počkala, až se tvrdá palice umoudří

maťa

12.6.2007 10:43
maťa

maťa napsal(a):
Ještě vás nestíhám přečíst, ale už sa na tom pracujééé

Evíííí, Aronek je bezvadné štěndo....určo se s ním zasmíííjete, že?? Katááány......můj kamarád, takovej zvláštně divokej, povahou i vzhledem, má přezdívku Katána Katána je totiž motorkááááá

A kočičky jsou v pořádku....to mám ale radooost A koníčci šikovní....i kaluže zvládaj, bezváááá.....jen na to hodinový přemlouvání bych já asi neměla nervy,.....nejspíš bych prostě mlčela, sedla si a četla knížku a počkala, až se tvrdá palice umoudří

Nooo Božííí, nestíhám....celej víkend byl nabitej až moooc a včera sem v sedm ráno vlezla do brmátka a vylezla až ve čtyři odpo, a pak doháněla doma resty úklidu Ale House sem ještě viděla i Zoufalé manželky....ale v neděli ty Chirurgové byli zas smutní....poslední tři díly jen bulím

maťa

12.6.2007 10:45
maťa

maťa napsal(a):

Tak a nyní slibované fotečky bájo labužnické plavací Batulky

maťa

maťa

maťa napsal(a):

maťa

maťa

maťa napsal(a):

maťa

12.6.2007 10:46
maťa

maťa napsal(a):

maťa

12.6.2007 10:47
maťa

maťa napsal(a):

Batulka se tulila s pánečkem....byla úplně hrdá, že je Míťa jen s ní....ona je fakt bájo holčička

maťa

12.6.2007 10:47
maťa

maťa napsal(a):

Po koupání.....vám se pasou doma koníci, já je mít nemusím....mně se pase Batulka

maťa

12.6.2007 10:48
maťa

maťa napsal(a):

Poslední pasoucí se Týnka Valentýnka

12.6.2007 10:48

maťa napsal(a):
Nooo Božííí, nestíhám....celej víkend byl nabitej až moooc a včera sem v sedm ráno vlezla do brmátka a vylezla až ve čtyři odpo, a pak doháněla doma resty úklidu Ale House sem ještě viděla i Zoufalé manželky....ale v neděli ty Chirurgové byli zas smutní....poslední tři díly jen bulím

Tak Zoufalé manželky a Chirurgové, to nevídím vlastně vůbec, to už mám půlnoc a až budeš přemlouvat koníka přes vodičku, tak vož s sebou romány, protože nevěřím tomu, že by se hlavička, sama bez malého nátlaku rozhodla vodičku přejíti. Ti když nechcou, tak jednoduše nejdou.

maťa

12.6.2007 10:49
maťa

charliebob napsal(a):
Tak Zoufalé manželky a Chirurgové, to nevídím vlastně vůbec, to už mám půlnoc a až budeš přemlouvat koníka přes vodičku, tak vož s sebou romány, protože nevěřím tomu, že by se hlavička, sama bez malého nátlaku rozhodla vodičku přejíti. Ti když nechcou, tak jednoduše nejdou.

Jasan Božíííí, románů mááám dost....takovej Tolstoj, to je čtení tak na dva roky To by bylo, aby nebylo

maťa

12.6.2007 10:51
maťa

maťa napsal(a):

Batulka na ostrůvku....vždycky si zaplavala tak tři kolečka a hupsla na ostrůvek, zkontrolovala sousedovic psy za plotem a zas si plavala

12.6.2007 10:51

maťa napsal(a):

Ahojky Matí!Nechceš nás k sobě jako pejsky???Mě a Juru?To by jsme se měli-plavat si v bazénku!!!!My budem hodní pejsci!!!!

Tak mě napadá...raďáci jedete někdo na Propet do Brna???

maťa

12.6.2007 10:52
maťa

maťa napsal(a):
Batulka na ostrůvku....vždycky si zaplavala tak tři kolečka a hupsla na ostrůvek, zkontrolovala sousedovic psy za plotem a zas si plavala

Evčíííí klíďo vás beru, když budete dobře hlídat

Na Propet jedu já.....jako každej rok, už od malička Po oba dny Pročpááák????

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2007 10:53

maťa napsal(a):

Ahoj Máťo!!! No to je bašta!
Úplně Vám ten bazén závidím! Já asi vlezu ke koním do vany!!!!!
Ju a Zulka umí nejen bonsaje, ale i perfektní masáž! V pátek mi tak ojela týl, že jsem měla husí kůži asi všude!!! Úplně mě olízala, horním pyskem promasýrovala a div nesežrala! Ale všechno tak jemně !!!! Asi jsem byla spocená a slaná

12.6.2007 10:54

maťa napsal(a):
Evčíííí klíďo vás beru, když budete dobře hlídat

Na Propet jedu já.....jako každej rok, už od malička Po oba dny Pročpááák????

Jé a co tam bude k vidění? A kdy to je?

maťa

12.6.2007 10:57
maťa

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jé a co tam bude k vidění? A kdy to je?

Vendí....mezinárodka pejsků, kočiček, pak morčátka a tak....a koníííícííííííííí

Je to 22.-24.6.

12.6.2007 10:58

maťa napsal(a):

Je to 22.-24.6.

hm.. tak to je Jirka v práci... tak nic nooooo...

maťa

12.6.2007 11:00
maťa

Ahoj Máťo!!! No to je bašta!
Úplně Vám ten bazén závidím! Já asi vlezu ke koním do vany!!!!!
Ju a Zulka umí nejen bonsaje, ale i perfektní masáž! V pátek mi tak ojela týl, že jsem měla husí kůži asi všude!!! Úplně mě olízala, horním pyskem promasýrovala a div nesežrala! Ale všechno tak jemně !!!! Asi jsem byla spocená a slaná

Jéééé Vendí, to muselo být příjemný, to blízání, že? Já úplně padám do tranzu, když mě tím drsným jazýčkem líže náš kocour na obličeji Hrozně príííma a ta sůl jim fakt chutná

No mně bazén závidět nemusíš, já tam nelezu, jen psiska a Míťa.....já se stydím před sousedama, ale tento týden už budem kupovat ty plachty na plot, a pak se uplavu k smrti

12.6.2007 11:00

maťa napsal(a):

Je to 22.-24.6.

Tam mi nejezdíme, to je na nás daleko a nemáme moc rádi ty kupy lidí.
Koupací fotečky jsou bezvá, to já aspoň dycky namočím nohy u koní ve vaně, nebo u nás ve skruži.

maťa

12.6.2007 11:02
maťa

maťa napsal(a):

Tady je odkaz na ten Propet....je tam všecko, rozpis kruhů, vstupné, co a jak a kdy a kde....a odkaz na koníky, co tam taky budou

http://www.bvv.cz/propet

12.6.2007 11:05

maťa napsal(a):
Tady je odkaz na ten Propet....je tam všecko, rozpis kruhů, vstupné, co a jak a kdy a kde....a odkaz na koníky, co tam taky budou

http://www.bvv.cz/propet

Děkuji Máti!!!!

12.6.2007 11:09

Děkuji Máti!!!!

Jé, tam může být hezky... na fotkách z roku 2005 jsem našla Míšu Z.! Doufám že se nepletu

maťa

12.6.2007 11:09
maťa

maťa napsal(a):

Není vůůůůbec zač Vendí

Jináč v Němčourech prej leje a leje.....sem Míťovi volala, ať si v tom hicu namaže ruku, koupila sem mu taky faktor 35, za tím sklem se spálí hnedka....a on mi poudá: Ty hele, fakt si to mám v tom slejváku a bouřce namazat jooo??? Nepočká to na slunéčko?

Sem myslela, že budu VOMDLETÁ Tadyk Sahara a tam furt prší....pořád....Němčoury sou prostě zemí dešťůůůůů

Pusinkovací

12.6.2007 11:10

Děkuji Máti!!!!

No to mi tam jezdíme taky skoro každý rok...Letos pojedeme zase-asi v sobotuVlakem a s aronem-tak až Maťi uvidíš takový něco zuřící na vodítku.tak to bude Katány s náma
Myslela jsem jestli nás tam nebude z Rady víc
A ty Matˇi budeš na výstavě s nějakým pejskem,nebo jen tak???

Děkuji Máti!!!!

teda Máti, ty pejsci se mají úžasně, já chci být pejskem u Máti !!!!!!

Posílám malou Sheilinku

maťa

maťa

maťa napsal(a):
Není vůůůůbec zač Vendí

Jináč v Němčourech prej leje a leje.....sem Míťovi volala, ať si v tom hicu namaže ruku, koupila sem mu taky faktor 35, za tím sklem se spálí hnedka....a on mi poudá: Ty hele, fakt si to mám v tom slejváku a bouřce namazat jooo??? Nepočká to na slunéčko?

Sem myslela, že budu VOMDLETÁ Tadyk Sahara a tam furt prší....pořád....Němčoury sou prostě zemí dešťůůůůů

Pusinkovací

A ten mejlík s disko číčama nemá chybu Evíííí, sem se hezky zasmííííla

ještě pusinkovací

12.6.2007 11:11

dolinka napsal(a):

Posílám malou Sheilinku

to je moje mamča

maťa

12.6.2007 11:13
maťa

dolinka napsal(a):

Posílám malou Sheilinku

Sheilinka je krásná.....safryš teda, taky už roste!!! Na těch koníčkách je to hrozně vidět, jak rychle rostou Je tumlavounká

Evííííí, tak to vás snad poznám Podle Katányho určo, bych řekla No já právě uvažuju, že pokud nebude Agbíš ZASE kulhat, jako teďka, že!!!!!, tak ho v sobotu vezmu, v nedělu už nééé

Musím mu koupit koš na tlamku, a to je nejlepší to vyzkoušet přímo na něm.....blbě se to bez psa odhaduje

12.6.2007 11:14

dolinka napsal(a):
to je moje mamča

to jsem se ale unavila, bude nejlepší si lehnout

maťa

12.6.2007 11:15
maťa

maťa napsal(a):

ještě pusinkovací

Teda holky, ještě že se neumíte převtělovat, kdybyste všechny chtěly být pejskem u nás, tak abych snad čapla nějakýho tureckýho švejka, abych vás vůbec uživila

Ale taky bych chtěla být naším psem

Míťa a Agbíšek

dolinka napsal(a):
to jsem se ale unavila, bude nejlepší si lehnout

a ještě se musím zamaskovat

maťa

maťa

maťa napsal(a):

Vodička je dobrááááá

12.6.2007 11:16

maťa napsal(a):

ještě pusinkovací

Jé, od Němčourů by to mohlo přijít k nám!!!!

maťa

maťa

maťa napsal(a):

Si trošku na tom rameni schrupnu, joooo???? Dobrouuuu.....

dolinka napsal(a):

Leni ta fotka je super!!!!!!!!!!

12.6.2007 11:17

dolinka napsal(a):

taktaky musíme mít trošku pohybu,ale moc toho odemě nečekejte, já radši spinkám a hlavně papám

maťa

12.6.2007 11:17
maťa

maťa napsal(a):

Agbíš byl utahanej z plavání a Míťa mu vykládal do ouška, jak je šikovnej a že bude zdravej, a musí to vydržet, aby mohl honit Kiku, a tááák....a Ibišek u toho aktivně usnul

maťa

12.6.2007 11:18
maťa

maťa napsal(a):

Ale už vydrží plavat mnohem déle....začíná se lepšit, tak doufám, že i svaly se mu začínají tvořit a zpevňovat

12.6.2007 11:19

dolinka napsal(a):
taktaky musíme mít trošku pohybu,ale moc toho odemě nečekejte, já radši spinkám a hlavně papám

Leni a to má zelenou nožku od dezinfekce? Bebí si udělala???

12.6.2007 11:20

Leni ta fotka je super!!!!!!!!!!

Vendy, díky za pochvalu,taky se mi líbí ale musela jsem se kvuli tomu válet po mokré louce

12.6.2007 11:22

Leni a to má zelenou nožku od dezinfekce? Bebí si udělala???

jo je to desinfekce a má to na obou nožkách, mají to všechny hříbátka, i Záhirek to Vendy musel mít, má malou odřeninu na tom kloubu, nevím jak se to jmenuje ale je to normální, to říkal teda vet ale vím že to měl i Castík

12.6.2007 11:23

dolinka napsal(a):
jo je to desinfekce a má to na obou nožkách, mají to všechny hříbátka, i Záhirek to Vendy musel mít, má malou odřeninu na tom kloubu, nevím jak se to jmenuje ale je to normální, to říkal teda vet ale vím že to měl i Castík

A taky s mamčou se musí vyfotit

12.6.2007 11:24

dolinka napsal(a):
A taky s mamčou se musí vyfotit

no vyfotit malou je ted nadlický výkon, pořád běhá za mnou a chce drbat a ne fotit

Taky něco pro Jarušku, no přece Lucinka a Endík

12.6.2007 11:25

dolinka napsal(a):
no vyfotit malou je ted nadlický výkon, pořád běhá za mnou a chce drbat a ne fotit

Taky něco pro Jarušku, no přece Lucinka a Endík

Endík

12.6.2007 11:26

dolinka napsal(a):
Endík

a celá rodinka

12.6.2007 11:27

dolinka napsal(a):

U Zahirka si to teda nepamatuju :-). Možná jsem si toho nevšimla, ale viděla jsem to u hodně hříbat. Někdo mi říkal že tam praskne ta kůže jak se z břicha narovnají.... ale u Zahirka fakt nevím.... no to je jedno, tak ať se to rychle zahojííííííííííííííí!!!

12.6.2007 11:27

dolinka napsal(a):
Vendy, díky za pochvalu,taky se mi líbí ale musela jsem se kvuli tomu válet po mokré louce

Ale stálo to za to!!!

12.6.2007 11:32

maťa napsal(a):
Ale už vydrží plavat mnohem déle....začíná se lepšit, tak doufám, že i svaly se mu začínají tvořit a zpevňovat

Holký´ýýýýýý vy teda jedete. Člověk se nestíhne ani u...... a je tu další nová radu. A se super názvem ´

Leni kocourek se má dobře.Už zase baští od maminky (potřebu je to ,aby vyrostl.Je pořád nejmenší) a pak dostává ještě speciální mlíčko a masíčk. A včera jsem jim uvařila kuřátko a to byl boj. Normálně se o to mezi sebou prali a prskali a vrčeli na sebejak velký kocouři Byla to sranda.
Jak jsem už psala občas si kýchnou ,ale už je to dobré. A korád dneska máme jít na kontrolu ale v takovémle hycu se mi je neche brát. Mám strach aby mi někde neskolabovali.Tak neví vevím, jestli to nenechám až na zítra

maťa

12.6.2007 11:42
maťa

maťa napsal(a):

Lucíííí kujúúúú za pochvalu názvu Rady Ono to tak je, tož mě to napadlo hned

Tak děcka , nedá se nic dělat, ale musím jít něco dělat Jak tu psala Boženka někde....jsem na tom tak nějak stejně....každej den ustavičně něco uklízím a nechápu, kde se tadyk ten brajgl přes noc vytvoří A to je to tisíckrát horší, když je doma Míťa

Jééééjej....a taky musím posekat trávníky....a jééééjej V tom hicu to bude má smrt Ale od západu se nějak prapodivně podezřele a záludně šeří.....tož su zěvdavá, kolik teho stihnu posekat

maťa

12.6.2007 11:43
maťa

maťa napsal(a):

Ovšem napřed si dám višňové jogurtíky, bo tu sílu musím někde načerpat, že?

12.6.2007 11:51

maťa napsal(a):

Nazdaréék děvčátka, tady to jede, já jsem vydovolenkovaná a jentak končit nebuduDnes jsem udělala poslední zkoušku, takže holky hurá, mám prázdniny až do října, jupí
Jinak jsem opět procestovala část ČR, takže zašlu nějaké fotečky. Ale tady něco na chuť od naší babi

maťa

12.6.2007 11:51
maťa

maťa napsal(a):

Jooo a ešče něco se vám chcela napsat Mně to dneska ale kecá co? Inu velice nenááápadně oddaluji to pracování

By mě jímalo, jaký pako kde psalo, že pastevci nepotřebují stálou přítomnost pána, jak se hodí na hlídání pozemku bez lidí a tak....

A nebo možná mám zas já jediná divnýho psa! Totiž Agbíš je v těchto hicech mírně uvařenej a hledá stín a chládek, přes den, kdy se pohybuju všade, leží nejradši na chodbě, je směrována na sever, bez oken, takže chladno tam fakt jako je V noci ale, truhla jeden, se cpe k mé posteli....tam prostě lehává odmala a evidentně to odmítá měnit
Marně ho odvedu vždy na chodbu s tím, že budu spinkat a nikam mu neuteču, ať tam zůstane, že je tam chladněji, než v ložnici.....za pět minut, sotva si myslí, že spím, je zpátky a samo dejchá s jazykem na vestě, jak poťap....jemu je hic a já nemůžu spát, páč funí, jak lokomotiva, by to vzbudilo hluchýho, natož mě, s citlivým sluchem, že!!! Odvedu ho na chodbu, je zpátky....a furt dokolečka!!! Dveře sou všade otevřený, takže mě slyší, nebo může přijít zkontrolovat, ale on néééé....prostě BUDE spát u mně, i kdyby se měl uvařit zaživa

Takže v rámci jeho zdraví a svého spánku jsem ho dneska na té chodbě nechala a oddělila přepážkou, aby mě slyšel, ale nemohl za mnou....nooo co vám budu povídat, tak jemňounce pištěl, až sem to vzdala a pustila ho

Se už asi nikdy nevyspím....

Ale jinak pastevci vůbec nepotřebují blízkost a nonstop svého pána.....fakt nééé

12.6.2007 11:57

janamalik napsal(a):
Nazdaréék děvčátka, tady to jede, já jsem vydovolenkovaná a jentak končit nebuduDnes jsem udělala poslední zkoušku, takže holky hurá, mám prázdniny až do října, jupí
Jinak jsem opět procestovala část ČR, takže zašlu nějaké fotečky. Ale tady něco na chuť od naší babi

Mati, teda vy jste se s Míťou taky vyřádili, ten bazén je v takových vedrech super, co.Závidím, my jsme byly s Jenny s Oldou u rybníka, chvíli plavala, ale pak si raději ustlala na dece a do vody už nechtěla. Jinak jsme si udělali ještě takovou grilovací párty, takže víkend byl opravdu povedený.Ale ty dlouhodobá vedra by už mohla skončit, raději mám to jarnější počasí bez much, které mě věčně štípou a s příznivými teplotami okolo 20. malý jinak roste a začíná být ohromně učenlivý a docela i hodný, krásně dává nožičky, při vyčištění první už nastavuje druhou, šikulák Tady naše krásná zahrádka, kterou jsem navrhovala

12.6.2007 11:57

maťa napsal(a):

Ahoj radárci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Máti,tak já to mám úplně stejný jako Ty.Právě jsem douklízela a taky nevím,kde se ty roztahaný věci pořád berou,proč nezůstano tam kde jsou.Pořád to musí cestovat po bytě.
Boženko,Cézárek vůbec nevypadá špatně a zničeně z lesa a jak píšeš,tak ho Emča šetří.Těžká práce to určitě je,ale když ho to baví,tak je to super.Práce opravdu člověka musí bavit,aby do ní chodil rád.

Luci,já mám Bernačku.je to moc hodnej a poslušnej pes,ale jak vidí zajíce,bažanta,nebo srnu,tak ji nic nezastaví,dokud to nevzdá ona sama.Když prohání zajíce,tak to se ještě dá,ale i tak by nás mohl zahlídnout nějaký myslivec a bylo by po srandě.Ale včera mě teda strašně naštvala.Když jsme se vracely z plavení,tak v lesíku vyčmuchala kolouška a hnala ho někam daleko.Řvala jsem jak na lesy,ale vrátila se až tak za 10 minut.já už ji asi brát nebudu.Ach jo.

12.6.2007 12:02

janamalik napsal(a):
Mati, teda vy jste se s Míťou taky vyřádili, ten bazén je v takových vedrech super, co.Závidím, my jsme byly s Jenny s Oldou u rybníka, chvíli plavala, ale pak si raději ustlala na dece a do vody už nechtěla. Jinak jsme si udělali ještě takovou grilovací párty, takže víkend byl opravdu povedený.Ale ty dlouhodobá vedra by už mohla skončit, raději mám to jarnější počasí bez much, které mě věčně štípou a s příznivými teplotami okolo 20. malý jinak roste a začíná být ohromně učenlivý a docela i hodný, krásně dává nožičky, při vyčištění první už nastavuje druhou, šikulák Tady naše krásná zahrádka, kterou jsem navrhovala

Jinak máti, ty fotky pesanů s Míťou jsou hrozně romantické
Tady posílám fotečky z výletu, toto je z Teplic, něco spíš pro Jarču, vypadá totiž podobně jako Motoruška

12.6.2007 12:03

janamalik napsal(a):
Jinak máti, ty fotky pesanů s Míťou jsou hrozně romantické
Tady posílám fotečky z výletu, toto je z Teplic, něco spíš pro Jarču, vypadá totiž podobně jako Motoruška

.

12.6.2007 12:05

janamalik napsal(a):
skoro Kačenka

tady něco pro milovníky obříků

janamalik napsal(a):
tady něco pro milovníky obříků

.

maťa napsal(a):
Jooo a ešče něco se vám chcela napsat Mně to dneska ale kecá co? Inu velice nenááápadně oddaluji to pracování

By mě jímalo, jaký pako kde psalo, že pastevci nepotřebují stálou přítomnost pána, jak se hodí na hlídání pozemku bez lidí a tak....

A nebo možná mám zas já jediná divnýho psa! Totiž Agbíš je v těchto hicech mírně uvařenej a hledá stín a chládek, přes den, kdy se pohybuju všade, leží nejradši na chodbě, je směrována na sever, bez oken, takže chladno tam fakt jako je V noci ale, truhla jeden, se cpe k mé posteli....tam prostě lehává odmala a evidentně to odmítá měnit
Marně ho odvedu vždy na chodbu s tím, že budu spinkat a nikam mu neuteču, ať tam zůstane, že je tam chladněji, než v ložnici.....za pět minut, sotva si myslí, že spím, je zpátky a samo dejchá s jazykem na vestě, jak poťap....jemu je hic a já nemůžu spát, páč funí, jak lokomotiva, by to vzbudilo hluchýho, natož mě, s citlivým sluchem, že!!! Odvedu ho na chodbu, je zpátky....a furt dokolečka!!! Dveře sou všade otevřený, takže mě slyší, nebo může přijít zkontrolovat, ale on néééé....prostě BUDE spát u mně, i kdyby se měl uvařit zaživa

Takže v rámci jeho zdraví a svého spánku jsem ho dneska na té chodbě nechala a oddělila přepážkou, aby mě slyšel, ale nemohl za mnou....nooo co vám budu povídat, tak jemňounce pištěl, až sem to vzdala a pustila ho

Se už asi nikdy nevyspím....

Ale jinak pastevci vůbec nepotřebují blízkost a nonstop svého pána.....fakt nééé

Jo,tak ten můj pastevec taky potřebuje mou blízkost vždy a všude,i tam kde to nepotřebuji já,ale tam,kde to potřebuju já nejvíc,tak na mě kašle a jde honit zajíce

12.6.2007 12:06

janamalik napsal(a):
.

tady pro milovníky vytrvalců

12.6.2007 12:07

janamalik napsal(a):
tady pro milovníky vytrvalců

.

12.6.2007 12:08

janamalik napsal(a):
.

a nakonec něco střapatého

maťa

12.6.2007 12:09
maťa

trajekt napsal(a):
Jo,tak ten můj pastevec taky potřebuje mou blízkost vždy a všude,i tam kde to nepotřebuji já,ale tam,kde to potřebuju já nejvíc,tak na mě kašle a jde honit zajíce

No jooo Bělinko....ono to tak někdy bývá, že určití pejsci jsou zlobidla, na něco

Janííííííííííííí, ahoooooooooooooooooj

Okamžitě mi řekni, kdes vyfotila toho Shíra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já tam ihned jeduuuuuu!!!!!!!!!!!

12.6.2007 12:11

maťa napsal(a):
No jooo Bělinko....ono to tak někdy bývá, že určití pejsci jsou zlobidla, na něco

Janííííííííííííí, ahoooooooooooooooooj

Okamžitě mi řekni, kdes vyfotila toho Shíra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já tam ihned jeduuuuuu!!!!!!!!!!!

líbí líbí, jsou krásní, je to z Chomutova, určo tam zajeď, zoopark, uvidíš i jiná zvířátka a na takový rodinný výlet je to super!!!Doporučuji

maťa

12.6.2007 12:14
maťa

janamalik napsal(a):
líbí líbí, jsou krásní, je to z Chomutova, určo tam zajeď, zoopark, uvidíš i jiná zvířátka a na takový rodinný výlet je to super!!!Doporučuji

V Chomutově??? a kdepak je tam zoopark? To tam neznám

Už abych ho měla doma....maličkýho Shírečka

Janiii, fotečky jsou krááásný, si takhle cestuješ, to se máš A jinak gratulace k úspěšně ukončeným zkouškám a závist k volnu až do října

Ještě nějaký fotečky nemáš???

12.6.2007 12:29

maťa napsal(a):
V Chomutově??? a kdepak je tam zoopark? To tam neznám

Už abych ho měla doma....maličkýho Shírečka

Janiii, fotečky jsou krááásný, si takhle cestuješ, to se máš A jinak gratulace k úspěšně ukončeným zkouškám a závist k volnu až do října

Ještě nějaký fotečky nemáš???

jj Máti, ještě něco mám, tak to sem šoupnu, Chomutov do detailu neznám, ale je to tam při kraji, zoopark Chomutov je docela známý, je tam i sportovní stáj, dříve tam jezdil Matějka, ale nevím, jestli ti to bude něco říkat, je to parkurová ikona. Shirové jsou krásní, hlavně mě fascinovalo, jak mají pěkně čisté a bílé ty rousy
Nojo, to víš, já toho zcestuji, za týden se chystám ke Karlovým Varům, pak zase na jich, pak na Moravu, je toho dost, ale tím, že mám už konečně volno, tak se to dá kombinovat a časově vymyslet, aspoň že tak. Mí'ta toho taky najezdí dost, viď. Já jsem se už dokonce stala součástí Oldovi firmy, jelikož už jsem se naučila montovat ty jejich stroje A tady jsme byli opravovat nahrabovač, měli tu 3 chovné březulky.Jelikož ted každý zemědělec šílí se senama, tak je práce dost.

12.6.2007 12:31

janamalik napsal(a):
jj Máti, ještě něco mám, tak to sem šoupnu, Chomutov do detailu neznám, ale je to tam při kraji, zoopark Chomutov je docela známý, je tam i sportovní stáj, dříve tam jezdil Matějka, ale nevím, jestli ti to bude něco říkat, je to parkurová ikona. Shirové jsou krásní, hlavně mě fascinovalo, jak mají pěkně čisté a bílé ty rousy
Nojo, to víš, já toho zcestuji, za týden se chystám ke Karlovým Varům, pak zase na jich, pak na Moravu, je toho dost, ale tím, že mám už konečně volno, tak se to dá kombinovat a časově vymyslet, aspoň že tak. Mí'ta toho taky najezdí dost, viď. Já jsem se už dokonce stala součástí Oldovi firmy, jelikož už jsem se naučila montovat ty jejich stroje A tady jsme byli opravovat nahrabovač, měli tu 3 chovné březulky.Jelikož ted každý zemědělec šílí se senama, tak je práce dost.

tady jedna mlékárna Konín

12.6.2007 12:31

janamalik napsal(a):
tady jedna mlékárna Konín

a tady jedna Jitka

maťa

12.6.2007 12:33
maťa

maťa napsal(a):

Tak ty už jsi montér, ju Jani? Seš teda šikulka Já tak zvládnu vyměnit svíčky, pohnout se startérem, když blbě lehne, a pročistit karbec Nooo a taky svařit kousek výfuku sem zkoušela

Tak príma, ten Chomutov si píšu červeně za uchoooo A moooc díky za tip nemaj oni ty rousy nějak samočistíccí?? Třeba Gerry je bílej, a jedinej bílej zůstává i za deště....narozdíl od zbytku nebílé smečky Tak možná maj Shírové ten stejnej typ chlupů

No jo, Míťa toho najezdí až moc...ale zase když pak vidím, že to fakt jako vydělá, tak si nestěžuju, z mého platu bychom si tak nevyskakovali

maťa

12.6.2007 12:34
maťa

maťa napsal(a):
Tak ty už jsi montér, ju Jani? Seš teda šikulka Já tak zvládnu vyměnit svíčky, pohnout se startérem, když blbě lehne, a pročistit karbec Nooo a taky svařit kousek výfuku sem zkoušela

Tak príma, ten Chomutov si píšu červeně za uchoooo A moooc díky za tip nemaj oni ty rousy nějak samočistíccí?? Třeba Gerry je bílej, a jedinej bílej zůstává i za deště....narozdíl od zbytku nebílé smečky Tak možná maj Shírové ten stejnej typ chlupů

No jo, Míťa toho najezdí až moc...ale zase když pak vidím, že to fakt jako vydělá, tak si nestěžuju, z mého platu bychom si tak nevyskakovali

Šmarjáááá pujavý kravičty a telátko!!!!!!!!!! Se už zase rozplývám

12.6.2007 12:35

janamalik napsal(a):
a tady jedna Jitka

Víc fotek s těma Shirama ale mám doma Máti, snad to příště dotáhnu.Ale mám na severu známého, který je taky chová a ještě Frísáky, nedávno jsem ho potkala v Praze, takže se tam k němu budu muset taky někdy vypravit okouknout koňouše. Frísáci se ti taky líbí Máti? Já mám ráda hlavně teplokrevníky a hlavně hřebce, když je pěkně stavěný s pořádným krkem a pěkným exteriérem, tak opravdu jen slintám

12.6.2007 12:40

maťa napsal(a):
Šmarjáááá pujavý kravičty a telátko!!!!!!!!!! Se už zase rozplývám

Máti, ten zoopark fakt někdy naplánuj, je to tam pěkné! No jo, už skoro montérněco mě taky naučil děda, ale hlavně od Oldy se toho naučím dost, je to takový kutil, technika ho zajímá a vždycky všechno vystvětlí a hlavně se to dá pochopit, takže i stroje pro ženskou nepochopitelné se stanou pochopitelnými Máš pravdu, jak jezdí, tak alespoň něco přinesou domů! Z mého studentského platu bychom taky nevyšli.Ty krávy byly super, dali se aj pohladit a měli fakt pěknou barvu a vůbec to byla taková pěkná salaš, taková docela čistá, pěkné pastviny, louky...

maťa

12.6.2007 12:46
maťa

janamalik napsal(a):
Máti, ten zoopark fakt někdy naplánuj, je to tam pěkné! No jo, už skoro montérněco mě taky naučil děda, ale hlavně od Oldy se toho naučím dost, je to takový kutil, technika ho zajímá a vždycky všechno vystvětlí a hlavně se to dá pochopit, takže i stroje pro ženskou nepochopitelné se stanou pochopitelnými Máš pravdu, jak jezdí, tak alespoň něco přinesou domů! Z mého studentského platu bychom taky nevyšli.Ty krávy byly super, dali se aj pohladit a měli fakt pěknou barvu a vůbec to byla taková pěkná salaš, taková docela čistá, pěkné pastviny, louky...

No přesně Jani....pořádně stavěnej osvalenej a hrdej hřebec, to mi tečou sliny dvouproudem

Jo jo, Frísové taky a mooooc....jsou sice menší, ale zase moc krásní a vznešení A pak ještě Irští Tinkeři....prostě první místo má Shíran, druhý Frís a Tinker a třetí všichni nasvalení chlaďásci.....třebas Cézar od Boženky je překrásnej

Ale jinak samo všichni koníci jsou nádherní.....já prostě tíhnu k těm svalnatým obrům Nejen u koní, že, ale to už sem tadyk psala mockrát

A už tady hřmíííííí......a stejně to půjde bokem.....

maťa

12.6.2007 12:50
maťa

maťa napsal(a):

Jo a s tím opravováním...Míťa taky všecko sám....on prostě je ta výjímka, kdy nejen umí pracovat ručičky, ale i hlavička, takže z něj mám fakt občas komplexy

Jenže já nemám tolik času s ním opravovat.....abych se to naučila, musela bych s ním u toho být pořád a bohužel mám i jiné povinnosti....nemluvě o tom, že teďka furt někde lécám, jak se štěndama, tak s kámoškou, nebo sama jezdím na kole a tak, plus práce na baráku, hokna.... Ale aspoň se nenudím

A taky su levá....já než se něco naučím, tak všici zestárnou Tož tak nějak no

maťa

12.6.2007 12:51
maťa

maťa napsal(a):
Jo a s tím opravováním...Míťa taky všecko sám....on prostě je ta výjímka, kdy nejen umí pracovat ručičky, ale i hlavička, takže z něj mám fakt občas komplexy

Jenže já nemám tolik času s ním opravovat.....abych se to naučila, musela bych s ním u toho být pořád a bohužel mám i jiné povinnosti....nemluvě o tom, že teďka furt někde lécám, jak se štěndama, tak s kámoškou, nebo sama jezdím na kole a tak, plus práce na baráku, hokna.... Ale aspoň se nenudím

A taky su levá....já než se něco naučím, tak všici zestárnou Tož tak nějak no

Jaňulkoooo mohla bys mi víc fotek těch Shírů pak poslat na mejlíka??? Poším poším smutně koukám!!!

12.6.2007 12:51

maťa napsal(a):
No přesně Jani....pořádně stavěnej osvalenej a hrdej hřebec, to mi tečou sliny dvouproudem

Jo jo, Frísové taky a mooooc....jsou sice menší, ale zase moc krásní a vznešení A pak ještě Irští Tinkeři....prostě první místo má Shíran, druhý Frís a Tinker a třetí všichni nasvalení chlaďásci.....třebas Cézar od Boženky je překrásnej

Ale jinak samo všichni koníci jsou nádherní.....já prostě tíhnu k těm svalnatým obrům Nejen u koní, že, ale to už sem tadyk psala mockrát

A už tady hřmíííííí......a stejně to půjde bokem.....

To já k těm štíhlejším a sportovnějším viz obr.

hele, tak já když někde něco uvidím, tak samože budu hlavně fotit a kdyžtak ti dám echo, kdybych zase někde potkala nějaké takové koníky, kteří by se ti líbili a mohla by jsi si tam třeba udělat nějaký výlet. Tady v Humlpu je polojasno.

12.6.2007 12:53

maťa napsal(a):
Jaňulkoooo mohla bys mi víc fotek těch Shírů pak poslat na mejlíka??? Poším poším smutně koukám!!!

Určo máti, ale nevím, kdy se dostanu na net, možná někdy v týdnu. Ještě zkusím doma vyhrabat nějaké fríse a chlaďáky, ju.Neboj neboj, nemusíš ani smutně koukat, pošlu, stejně se ti už asi půl roku chystám napsat meilíka, tak se k tomu alespoň pořádně dokopu

maťa

12.6.2007 12:59
maťa

janamalik napsal(a):
Určo máti, ale nevím, kdy se dostanu na net, možná někdy v týdnu. Ještě zkusím doma vyhrabat nějaké fríse a chlaďáky, ju.Neboj neboj, nemusíš ani smutně koukat, pošlu, stejně se ti už asi půl roku chystám napsat meilíka, tak se k tomu alespoň pořádně dokopu

Děkujuuuuuu Janíííí

A s tím echem to beru!!! Já tolik možností objevovat nemám, ty máš přeci jen přes ty koníky hodně velký přehled Já bych ti zas mohla říct, kde maj jakýho psa...inu má to své výhody, že jsme každej zaměřenej na něco jiného

Tak tadyk furt hřmíííí a nic....jako obvykle nís to obejde.....v Třebíči bude lejt, v Brně, v Bíteši, ve Žďáře....a tady nic

I když se to tváří zle....tak to půjde bokem....to ta pitomá dálnice tadyk

Na mejlíka, i fotečky, se už strašně těšíííím

12.6.2007 13:11

maťa napsal(a):
Děkujuuuuuu Janíííí

A s tím echem to beru!!! Já tolik možností objevovat nemám, ty máš přeci jen přes ty koníky hodně velký přehled Já bych ti zas mohla říct, kde maj jakýho psa...inu má to své výhody, že jsme každej zaměřenej na něco jiného

Tak tadyk furt hřmíííí a nic....jako obvykle nís to obejde.....v Třebíči bude lejt, v Brně, v Bíteši, ve Žďáře....a tady nic

I když se to tváří zle....tak to půjde bokem....to ta pitomá dálnice tadyk

Na mejlíka, i fotečky, se už strašně těšíííím

Mati a že neuhodneš z čeho byla ta dnešní poslední zkouška - z kynologie a mám za 1 což se sama divím, Olda mi na to řekl, že jsem šprtka, chlap jeden No Máti, kdyby jsi věděla o nějaké dobré stanici dobrmanů, dej vědět Já ti echo určitě budu podávat, jinak o víkend kolem 1.července je koňský den v Tlumačově, tam mají taky chlaďácký hřebčáky a pěkné, tak když budeš mít čas, třeba ti to vyjde, tak se tam jeď taky juknout, já tam byla loni a moc se mi to líbilo a letos to snad taky vyjde, abych se tam dostala.

maťa

12.6.2007 13:11
maťa

maťa napsal(a):

Tak musím čítač vypnout, radši.....nějak se to rozjelo a nechci, abych zhořela

Zatím se mějte všici bájo a páááááá

maťa

12.6.2007 13:13
maťa

janamalik napsal(a):
Mati a že neuhodneš z čeho byla ta dnešní poslední zkouška - z kynologie a mám za 1 což se sama divím, Olda mi na to řekl, že jsem šprtka, chlap jeden No Máti, kdyby jsi věděla o nějaké dobré stanici dobrmanů, dej vědět Já ti echo určitě budu podávat, jinak o víkend kolem 1.července je koňský den v Tlumačově, tam mají taky chlaďácký hřebčáky a pěkné, tak když budeš mít čas, třeba ti to vyjde, tak se tam jeď taky juknout, já tam byla loni a moc se mi to líbilo a letos to snad taky vyjde, abych se tam dostala.

Děkuju za tip Jani

Jejda, tak to jsi šikulka! Ne šprt, ale šikulka, páč tě to ba, a to se to pak učí jedna radost

Na ty CHS juknu, někde sem něco měla uložený, ale musím to najít.....dobrouše moc nesleduje, jen tak informativně
Kdyžtak písnu mejlíka

A mizím, ať neuhořím

12.6.2007 13:45

maťa napsal(a):

Raďáci spíme???
Já bych si teda v tom horku chrupku dala!!!

12.6.2007 13:56

Raďáci spíme???
Já bych si teda v tom horku chrupku dala!!!

Já nespííím,já su tadýýk,byly jsme s tou Lenčou,co se u nás učí jezdit na Pierotovi,plavit Kačenku a Moruši!!!!Bylo a je pořád náádherné počasíčko,vodička kafíčko,místy sice i opravdu černý,ale mě to nevadí,hlavně,že si koníci užívajííí!!!No a povídám Lenče-musíš Kačenku držet pevně,nebo Ti Kačenka uplave!!No ale ona měla holínky a myslela si,že Kačenku udrží na kraji vody,kdepááák,Kačenka hezky zabrala a už si hezky i s vodítkem šla zaplavat úúplně sama!!!Já jsem myslela,že se počůrám smíchy,fakt jí Kačenka dobře vyškolila!!!!Pak jsem si šla s Kačenkou zaplavat tedy ještě já a Lenču jsem požádala,aby nás fotla.

12.6.2007 13:57

jaruska napsal(a):
Já nespííím,já su tadýýk,byly jsme s tou Lenčou,co se u nás učí jezdit na Pierotovi,plavit Kačenku a Moruši!!!!Bylo a je pořád náádherné počasíčko,vodička kafíčko,místy sice i opravdu černý,ale mě to nevadí,hlavně,že si koníci užívajííí!!!No a povídám Lenče-musíš Kačenku držet pevně,nebo Ti Kačenka uplave!!No ale ona měla holínky a myslela si,že Kačenku udrží na kraji vody,kdepááák,Kačenka hezky zabrala a už si hezky i s vodítkem šla zaplavat úúplně sama!!!Já jsem myslela,že se počůrám smíchy,fakt jí Kačenka dobře vyškolila!!!!Pak jsem si šla s Kačenkou zaplavat tedy ještě já a Lenču jsem požádala,aby nás fotla.

Jé Jaruš to máte krásný rybník, opravdu!!!!!!!!!!!!! To by se Emiš brzo přestal bát!!!!
Já už utíkám domů, tak zase zítra ahojjjjjjj!

12.6.2007 14:04

Jé Jaruš to máte krásný rybník, opravdu!!!!!!!!!!!!! To by se Emiš brzo přestal bát!!!!
Já už utíkám domů, tak zase zítra ahojjjjjjj!

Vendí tak pozdravuj koníčkýý,ahooj zítra!!!!!
Jo a domluvila jsem se s tou lenčou,aby žádného koníka zatím nesháněla,a dala jsem jí možnost si částečně pronajmout Kačenku,takže ona souhlasila s tím,že mi bude přispívat na Kačenku tisícovku měsíčně a má v tom ježdění 2 x v týdnu,kdy se jí to bude hodit.Z dnešní vyjížďky na Kačence byla nadšená,Kačulda je opravdu moc pohodlná,dokonce Lenča i chtěla sama cválat,což mě tedy překvapilo,no ale kousek jsme tedy pocválaly.Nejdřív říkala,že je to divný na malým poníkovi,pak chtěla cválat ještě a nakonec říkala-já si snad nebudu kupovat velkýho koně,ale poníka!!!!
Myslím si,že je to rozumný a nebude zatím vymýšlet,kam by koně dala a dokud nebude mít svůj barák s velkým pozemkem,tak jí to takhle bude vyhovovat!

12.6.2007 14:16

jaruska napsal(a):
Jo a domluvila jsem se s tou lenčou,aby žádného koníka zatím nesháněla,a dala jsem jí možnost si částečně pronajmout Kačenku,takže ona souhlasila s tím,že mi bude přispívat na Kačenku tisícovku měsíčně a má v tom ježdění 2 x v týdnu,kdy se jí to bude hodit.Z dnešní vyjížďky na Kačence byla nadšená,Kačulda je opravdu moc pohodlná,dokonce Lenča i chtěla sama cválat,což mě tedy překvapilo,no ale kousek jsme tedy pocválaly.Nejdřív říkala,že je to divný na malým poníkovi,pak chtěla cválat ještě a nakonec říkala-já si snad nebudu kupovat velkýho koně,ale poníka!!!!
Myslím si,že je to rozumný a nebude zatím vymýšlet,kam by koně dala a dokud nebude mít svůj barák s velkým pozemkem,tak jí to takhle bude vyhovovat!

Jo a Vendí,koukej se pořádně nacpat těch knedlíkůů s jahodama!!Ty se máš,já je neumím a někdy mě to štve.Když jsem se to chtěla naučit od Oldovo maminky,tak ta pořád říká-od oka tam dáš mouku.No,jenže neví,že já mám hooodně špatný voko,takže mi nikdy nic nevykyne,to je děěs!A přitom Olda má docela rád ty kynutý knedlíky,i Jaruška,ale já je prostě neumím.Já umím výborný bramborový těsto,ale v tom je dobrý jenom uzený,na jahody to není.
Evičkoo,néé,mě nic po jarušce nebolelo,ani klouby,ani kolena,nic.Tak bysis měla zajít k doktoru,určitě budeš mít něčeho nedostatek,co Ti tyhle bolesti způůsobuje!!!Tak šupky dupky k doktůrkovi a dej nám vědět,čehože se Ti nedostávalo!!!!!

12.6.2007 14:18

jaruska napsal(a):

Tééééda Jarů,vy se máte!!!Takový krásný rybníček-a moc pěkná fotečka!!!

Uplně mě děláš chutě na vodičku!Ale to je naprd že řeka se neohřeje a je děsně ledová...Včera jsem byla s Aronkem u řeky ať se namočí a napije a dala jsem si tam sama nohy a málem mě upadli...

No tak to jsi mě navnadila,že pokud Jura nebude škvareček celý den z auta,tak by jsme mohli večer k vodě třeba s Aronkem,nebo iháčky..

12.6.2007 14:19

proxima napsal(a):
Ahojky Matí!Nechceš nás k sobě jako pejsky???Mě a Juru?To by jsme se měli-plavat si v bazénku!!!!My budem hodní pejsci!!!!

Tak mě napadá...raďáci jedete někdo na Propet do Brna???

ja jsem se tak tesila ted 2 roky ze bude Propet, uz proto ze jsem z Brna a zrovna budu na dovce:-( doufam :-))

12.6.2007 14:22

jaruska napsal(a):
Jo a Vendí,koukej se pořádně nacpat těch knedlíkůů s jahodama!!Ty se máš,já je neumím a někdy mě to štve.Když jsem se to chtěla naučit od Oldovo maminky,tak ta pořád říká-od oka tam dáš mouku.No,jenže neví,že já mám hooodně špatný voko,takže mi nikdy nic nevykyne,to je děěs!A přitom Olda má docela rád ty kynutý knedlíky,i Jaruška,ale já je prostě neumím.Já umím výborný bramborový těsto,ale v tom je dobrý jenom uzený,na jahody to není.
Evičkoo,néé,mě nic po jarušce nebolelo,ani klouby,ani kolena,nic.Tak bysis měla zajít k doktoru,určitě budeš mít něčeho nedostatek,co Ti tyhle bolesti způůsobuje!!!Tak šupky dupky k doktůrkovi a dej nám vědět,čehože se Ti nedostávalo!!!!!

Jaru myslíš že knedliky bramborový by nebyli dobrý s jahůdkama?
Nevim,doktora se můžu zeptat až tam půjdu,ale možná koupit si vápník,nebo něco na ty klouiby jako je pro koně

Teď jsem čmajzla rotvajlerce Barče pískacího sněhuláka a dala jsem to Aronoj a je to hrozná sranda co s tím dělá...nejdřív se bál a teď okolo toho skáče a jak na to ťápne,tak sněhula zařve a Aron odskočí tak metry zpátky

12.6.2007 14:25

proxima napsal(a):
Tééééda Jarů,vy se máte!!!Takový krásný rybníček-a moc pěkná fotečka!!!

Uplně mě děláš chutě na vodičku!Ale to je naprd že řeka se neohřeje a je děsně ledová...Včera jsem byla s Aronkem u řeky ať se namočí a napije a dala jsem si tam sama nohy a málem mě upadli...

No tak to jsi mě navnadila,že pokud Jura nebude škvareček celý den z auta,tak by jsme mohli večer k vodě třeba s Aronkem,nebo iháčky..

Téda Jarů,to je nádhera.Já jsem s bělkou takhle plavat ještě nezkoušela.Já jsem chtěla jít dneska taky,ale přihnala se velká bouřka u s kroupama.Už zase svítí sluníčko,ale k rybníku je to 3 km polnačkama a tam se ted nedostanu.Škoda.Jo a bramborový knedlíky jsou výborný se švestkama,to je mnamka

12.6.2007 14:31

proxima napsal(a):
Jaru myslíš že knedliky bramborový by nebyli dobrý s jahůdkama?
Nevim,doktora se můžu zeptat až tam půjdu,ale možná koupit si vápník,nebo něco na ty klouiby jako je pro koně

Teď jsem čmajzla rotvajlerce Barče pískacího sněhuláka a dala jsem to Aronoj a je to hrozná sranda co s tím dělá...nejdřív se bál a teď okolo toho skáče a jak na to ťápne,tak sněhula zařve a Aron odskočí tak metry zpátky

Joo,Evíí,já si myslím,že by byly ty jahody výborný i v tom bramborovým těstě,ale Olda je úúplně jinýho názoru,jeho maminka to tak přece nedělala,ta dělala kynutý knedlíky..no toš tak to jéé,no!
A do vodišky s koníkama určitě vyražte,je to fakt osvěžujúce,úplná baladička,nejvíc mě fakt dostala ta Kačenka,jak tam tu Lenču táhla,ale Lenča tam nechtěla v těch kalhotech a holínkách zahučet,tak Kačenku musela pustit,a ta si šla normálně sama zaplovat!!!!
Jo,a zjistila jsem,že Moruše není šílená na hovada-ona ani když jí hovado kousalo,to prostě neřešila,kdybych jí ho neplácla,tak ona ho normálně nechala dudlat,asi je útlocitná,říká si-ať se taky kluk napije,že joo?

maťa

12.6.2007 14:41
maťa

maťa napsal(a):

Tááák, jedna bouřka se slejvákem je pryč a žene se dalšííííí Hujajáááááá

Ten Aronek je ale číslo!!! Úplně ho vidím....kristovanožko, bych ho umuchlila

Taky ci koupat s koníkama.....bůůůůůů Vám úpplně zááávidím

Jooo a knedle já taky neumím, žádný Ale Míťa jo, VŠECHNY!!! Fakt z něj má čovek občas depku

A švestkový dělá s tvarohovýho těsta....švestky nechá mně a tvarohový těstu sní a ještě by kradl to moje

12.6.2007 17:01

maťa napsal(a):
Tááák, jedna bouřka se slejvákem je pryč a žene se dalšííííí Hujajáááááá

Ten Aronek je ale číslo!!! Úplně ho vidím....kristovanožko, bych ho umuchlila

Taky ci koupat s koníkama.....bůůůůůů Vám úpplně zááávidím

Jooo a knedle já taky neumím, žádný Ale Míťa jo, VŠECHNY!!! Fakt z něj má čovek občas depku

A švestkový dělá s tvarohovýho těsta....švestky nechá mně a tvarohový těstu sní a ještě by kradl to moje

Tak koukám, že tady si člověk nemůže ani nachvilku odběhnout, protože jedete jako draci. Já moc nečtu, tak teď alespoň nemusím utrácet za časopisy.

Maťo, schvaluji ti výběr koníka, i když pro shira budeš potřebovat na koupačku velerybník a ne jenom rybník. Já taky ujíždím na velkoprdínkatých koních, ale ten shir i když je nádhernej obr, tak pro mě už je moc vysokej a do terénu nevhodnej. Ale až si ho jednou pořídíte, tak jakože nikam daleko moc nejezdím, tak k vám se určitě vypravím a budu moc ráda, když si budu moci takového obříka pošmajchlit. Já strašně ráda šmajchlím našeho Matýska, ale když ke mě skloní hlavu César, opře se mi o hruď a nechá se muchlovat na ouškách a očičkách a celé hlavince, tak je to nádhera.

Jaruško, já taky neumím kynuté těsto na knedlíky, na buchty to je jiná, ale na knedlíky neumím, tak dělám takové pařené a je jednoduché a baští ho celá naše rodinka včetně Emila. Když budeš chtít recepis tak si řekni, napíšu. Jo a s Kačenkou jste dvě vodnice viď, to bylo asi žůžo pokoupáníčko. Já dneska tvrdnu doma, nějak mi néni dobře, snad to bude zítra lepší.

Jani, buchty od bábinky, jsou ty pravé Honzovské, jak s nimi vyrážel do světa.
Víš, že tam máš na jedné fotečce naší Elišku. Tedy pokud nejsem úplně slepá. Ale určitě je to ona. Byla zase s kámošem na závodech. Je tam na té fotečce s tím hnědým arábkem.

12.6.2007 17:05

charliebob napsal(a):
Tak koukám, že tady si člověk nemůže ani nachvilku odběhnout, protože jedete jako draci. Já moc nečtu, tak teď alespoň nemusím utrácet za časopisy.

Maťo, schvaluji ti výběr koníka, i když pro shira budeš potřebovat na koupačku velerybník a ne jenom rybník. Já taky ujíždím na velkoprdínkatých koních, ale ten shir i když je nádhernej obr, tak pro mě už je moc vysokej a do terénu nevhodnej. Ale až si ho jednou pořídíte, tak jakože nikam daleko moc nejezdím, tak k vám se určitě vypravím a budu moc ráda, když si budu moci takového obříka pošmajchlit. Já strašně ráda šmajchlím našeho Matýska, ale když ke mě skloní hlavu César, opře se mi o hruď a nechá se muchlovat na ouškách a očičkách a celé hlavince, tak je to nádhera.

Jaruško, já taky neumím kynuté těsto na knedlíky, na buchty to je jiná, ale na knedlíky neumím, tak dělám takové pařené a je jednoduché a baští ho celá naše rodinka včetně Emila. Když budeš chtít recepis tak si řekni, napíšu. Jo a s Kačenkou jste dvě vodnice viď, to bylo asi žůžo pokoupáníčko. Já dneska tvrdnu doma, nějak mi néni dobře, snad to bude zítra lepší.

Jani, buchty od bábinky, jsou ty pravé Honzovské, jak s nimi vyrážel do světa.
Víš, že tam máš na jedné fotečce naší Elišku. Tedy pokud nejsem úplně slepá. Ale určitě je to ona. Byla zase s kámošem na závodech. Je tam na té fotečce s tím hnědým arábkem.

Leni, Sheilinka je tak krásná koňská princeznička a jak si hlídá maminečku. Je tak jemňoučká, prostě krásná.
Jani, ještě jsem ti nepochválila zahrádečku, hezoučké barvičky, krásně sladěné.

12.6.2007 18:18

charliebob napsal(a):
Leni, Sheilinka je tak krásná koňská princeznička a jak si hlídá maminečku. Je tak jemňoučká, prostě krásná.
Jani, ještě jsem ti nepochválila zahrádečku, hezoučké barvičky, krásně sladěné.

Ahoj Boženko,mohla bych Tě o něco poprosit?

12.6.2007 18:32

trajekt napsal(a):
Ahoj Boženko,mohla bych Tě o něco poprosit?

Můžeš, řekni o co.

12.6.2007 18:36

charliebob napsal(a):
Můžeš, řekni o co.

mohla bys mi prosím poslat taky toho žraloka.Všem se to tak moc líbilo a já bych potřebovala přijít na jiný myšlenky.Díky díky moc.A co kozlik,pořád je to nešika a nebo už šikula?

12.6.2007 18:38

trajekt napsal(a):
mohla bys mi prosím poslat taky toho žraloka.Všem se to tak moc líbilo a já bych potřebovala přijít na jiný myšlenky.Díky díky moc.A co kozlik,pořád je to nešika a nebo už šikula?

Žraloka ti pošlu, jen chvíli vydrž než ho najdu a kozlíka jsem neviděla, páč je mi blbě a flákám se doma, tak za zvířátky zajedu až večír, až nebude takové horko.

12.6.2007 18:47

charliebob napsal(a):
Žraloka ti pošlu, jen chvíli vydrž než ho najdu a kozlíka jsem neviděla, páč je mi blbě a flákám se doma, tak za zvířátky zajedu až večír, až nebude takové horko.

Ahooooooooooj lidi, na tý jedný fotce od jany ze závodů sem já

12.6.2007 18:49

charliebob napsal(a):

Jasně že počkám,díky jsi hodná.Tak přeju,at Tě to co nejdřív přejde.Mě nedávno bolela 10 dní hlava.to bylo taky něco,to jsem ještě nikdy nezažila,aby bolela tak dlouho.To bylo asi z toho počasí.

12.6.2007 18:51

trajekt napsal(a):
Jasně že počkám,díky jsi hodná.Tak přeju,at Tě to co nejdřív přejde.Mě nedávno bolela 10 dní hlava.to bylo taky něco,to jsem ještě nikdy nezažila,aby bolela tak dlouho.To bylo asi z toho počasí.

Eliško, však jsem tě tam našla a hned jsem to holkám pověděla. Tak to mám radost, že nejsem slepá a že jsi to opravdu ty.
Bělinko, fotky jsem ti poslala, tak dej potom vědět, jestli v pořádku dorazili.

12.6.2007 18:53

charliebob napsal(a):
Eliško, však jsem tě tam našla a hned jsem to holkám pověděla. Tak to mám radost, že nejsem slepá a že jsi to opravdu ty.
Bělinko, fotky jsem ti poslala, tak dej potom vědět, jestli v pořádku dorazili.

no já sem taky nejdřív nevěřícně koukala. Hlavně je to fakt dobrá náhoda

12.6.2007 18:56

trajekt napsal(a):

No jo Eliško,jsi tam a moc Ti ten arábek sluší ,je vidět,že se ve světě neztratíš.Né,samozřejmě,že vám to sluší oboum.

12.6.2007 18:58

trajekt napsal(a):
No jo Eliško,jsi tam a moc Ti ten arábek sluší ,je vidět,že se ve světě neztratíš.Né,samozřejmě,že vám to sluší oboum.

díkakorát arábka jsem pouze hlídala a chladila

12.6.2007 18:59

trajekt napsal(a):

Eliško a ten druhej, to není Usejna, že ne.

12.6.2007 19:01

charliebob napsal(a):
Eliško a ten druhej, to není Usejna, že ne.

nene to ani nevim kdo je, ale kdyžý už se tu ty závody nakously tak to tu zahltím fotkama

12.6.2007 19:01

elise napsal(a):
nene to ani nevim kdo je, ale kdyžý už se tu ty závody nakously tak to tu zahltím fotkama

Dobrej nápad.

12.6.2007 19:05

charliebob napsal(a):
Dobrej nápad.

před startem je třeba se řádně posilnit

12.6.2007 19:05

charliebob napsal(a):
Dobrej nápad.

Boží,pošta Tvůj meil teprve příjímá.Máme hrozně pomalej internet,ale určitě to dojde v pořádku,Díky Ti.
Eli,jen zahlcuj

12.6.2007 19:15

trajekt napsal(a):
Boží,pošta Tvůj meil teprve příjímá.Máme hrozně pomalej internet,ale určitě to dojde v pořádku,Díky Ti.
Eli,jen zahlcuj

a další

12.6.2007 19:15

elise napsal(a):
a další

příprava

12.6.2007 19:16

elise napsal(a):
příprava

na startu

12.6.2007 19:17

elise napsal(a):
na startu

a další start

12.6.2007 19:18

elise napsal(a):
a další start

tady už po závodě

12.6.2007 19:19

elise napsal(a):
tady už po závodě

vyhlášení

12.6.2007 19:20

elise napsal(a):
vyhlášení

a tady už si náš tým hlídá ceny- 3. místo v KP

12.6.2007 19:21

elise napsal(a):
tady už po závodě

Téda, Láďu bych tam vůbec nepoznala. A Usejna je světlejší, než ten koník nahoře. Já mám zase výpadky, protože je tady Anička.

12.6.2007 19:21

elise napsal(a):
a tady už si náš tým hlídá ceny- 3. místo v KP

a ještě přídám fotky zdejších obyvatel

12.6.2007 19:22

charliebob napsal(a):
Téda, Láďu bych tam vůbec nepoznala. A Usejna je světlejší, než ten koník nahoře. Já mám zase výpadky, protože je tady Anička.

a všimni si jaké si obléká sexy růžové ponožky

12.6.2007 19:24

elise napsal(a):

a ještě hžííííííbátko

12.6.2007 19:24

elise napsal(a):

A já přemejšlela, co si to tam vlastně oblíká, jestli to náhodou není nějakej speciální chránič a citlivé mužské místečko

12.6.2007 19:26

elise napsal(a):
a ještě hžííííííbátko

a speciálůně pro bóžu: detail láďových závodních fuseklí

12.6.2007 19:27

charliebob napsal(a):
A já přemejšlela, co si to tam vlastně oblíká, jestli to náhodou není nějakej speciální chránič a citlivé mužské místečko

založim radu

12.6.2007 19:39

maťa napsal(a):

Jéé,teda Éliškoo,já jsem ostuda,já Tě na těch Janiných fotkách nepoznala,ale stejně jsem teď přišla k PC a Boženka už to tady prááskla,že jsi to Ty!!!!
To jsem se musela smát,jak Boženka píše,že Máti bude mušet mít pro Shíra velerybník,hihi,no jo,má pravdu,poněvadž je kus koňa,ale nááádhernýho!!
A kdybys někdy jela na Karlštejn,tak tam má 2 shirský kobyly ta paní Pastorková,jsou taky nádherný,úplně jsem chvíli žasla,jak obrovský zvíře to je,přitom byla kobuška opravdu moc hodná a ačkoliv měla pod sebou třítýdenního hřebečka,tak byla jak milius!!!!!ten můj blbej fotyho přístroj byl plnej snímků a já neuměla aspoň jeden snímek vymazat,takže mám prd a né fotku!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík