nightdevil
napsal(a):
Hledám nějakého fotografa, který by nám hezky nafotil naše koníky...
Nejlépe když fotograf bude od Pardubic, HK a pod. (Jsme z Lázní Bohdaneč)
Naši mazlíci
nightdevil
napsal(a):
nightdevil
napsal(a):
nightdevil
napsal(a):
Ahojky, já se hlásím
Jsem sice z Brna, ale k Pardubicím se stejně chystám na fotovýlet. Nedomlouvaly jsme se už na focení náhodou?
Ráda přijedu, takže stačí domluvit kdy
zuzule
napsal(a):
Ahojky, já se hlásím
Jsem sice z Brna, ale k Pardubicím se stejně chystám na fotovýlet. Nedomlouvaly jsme se už na focení náhodou?
Jojojo....
Takže jakmile budeš mít čas, tak dej vědět a my se přizpůsobímr.
To by bylo super. Foteček máme spoustu, ale žádný zázrak...
zuzule
napsal(a):
Ahojky, já se hlásím
AHOJ Zuzo jak se vede a co jak jde dál focení já tedka nedávno byla na ztku v drezůře a Zetku parkuru v Třeboni někteří jezdci byli dobrý a co ty a akce na jákých si byla
woldemortik
napsal(a):
AHOJ Zuzo jak se vede a co jak jde dál focení já tedka nedávno byla na ztku v drezůře a Zetku parkuru v Třeboni někteří jezdci byli dobrý a co ty a akce na jákých si byla
Ahojký, já myslím, že supr, jen ta škola by nemusela být Vůbec se mi nechce učit, fůrt bych jenom fotila, fotila...
Fotečka z fotosemináře s Gabrielle Boiselle
zuzule
napsal(a):
Ahojký, já myslím, že supr, jen ta škola by nemusela být Vůbec se mi nechce učit, fůrt bych jenom fotila, fotila...
Fotečka z fotosemináře s Gabrielle Boiselle
pěknej albínek.Jo to já mám už školu za sebpou chodím už do práce.No máš více možností s koníkama než já tady v jč u rakous,ale chystám se do vídně
woldemortik
napsal(a):
pěknej albínek.Jo to já mám už školu za sebpou chodím už do práce.No máš více možností s koníkama než já tady v jč u rakous,ale chystám se do vídně
Však taky jezdím po celé republice Ono se to nezdá, ale lidí ochotných pózovat s koníkama, nahánět je a vůbec nechat si je vyfotit zas až tolik není, což je škoda. Proto se ráda vracím tam, kde jsou lidi vstřícní a ochotní
zuzule
napsal(a):
Však taky jezdím po celé republice Ono se to nezdá, ale lidí ochotných pózovat s koníkama, nahánět je a vůbec nechat si je vyfotit zas až tolik není, což je škoda. Proto se ráda vracím tam, kde jsou lidi vstřícní a ochotní
to ti věřím já si musím vystčí stou mojí bandou,ale pak ti pošlu fotky hříbka co mám za měsíc a půl přijít na svět to bude něco moje první hříbě,starašně se těším,ale zároven se šíleně bojim Tady maminka tu vidět v jiným kroku než krok to je zázrak
zuzule
napsal(a):
Hele když budeš mít cestu klidně popojed ještě kousek výš přijed do HK, je tu taky veselá parta těd 4 koníku co se rádi nechají vyfotit! klawdie@centrum.cz
BY jsi se divila jak málo je hobby fotografu který by se nechali nahnat na foceni koní!
Tihle všichni krom toho 2 z leva jsou k dispozici!
klawdie
napsal(a):
Hele když budeš mít cestu klidně popojed ještě kousek výš přijed do HK, je tu taky veselá parta těd 4 koníku co se rádi nechají vyfotit! klawdie@centrum.cz
BY jsi se divila jak málo je hobby fotografu který by se nechali nahnat na foceni koní!
sakriš proč je to všechno tak daleko
klawdie
napsal(a):
Napíšu mejlíííka