Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2007 22:03

Ahojky ...
promin ,ale ja v zivote nemela zadneho simla!!!neni to moje krevni skupina vis :-)
nejapne reci ma kazdej :-)
takze bud tak hodna a nevymyslej si jo?nebo ti de o to me nak pospinit?
Kone co jsem mela sem mela ustajeneho v grygove a to byla ryzka!ale asi neumis poznavat barvicky co?jinak si to nedokazu vysvetlit na jakeho simla narazis ...
tak sem hod fotku kde sem ja a ten siml a stranky

15.6.2007 22:05

wiwi napsal(a):
Ahojky ...
promin ,ale ja v zivote nemela zadneho simla!!!neni to moje krevni skupina vis :-)
Kone co jsem mela sem mela ustajeneho v grygove a to byla ryzka!ale asi neumis poznavat barvicky co?jinak si to nedokazu vysvetlit na jakeho simla narazis ...

navic jak muze mit stejny stranky jako mam ja od Edaska???ze by mela i stejnyho kone?psa,kluka a kamarady uplne stejne jako ja?neni to snad moje dvojce ?!!este zr ti co me znaji vi ze sem vzivote zadneho simla nemela :-)

15.6.2007 22:07

wiwi napsal(a):
Ahojky ...

Pokouším se to najít, je to už dýl, tak prosinec 2006 - co jsem to tu viděla. Určitě se nepletu. Byla jsem z toho opravdu zhrozená, takže si to pamatuju moc dobře... jen co to najdu, uvidíš - je zvláštní, že před chvílí jsi neměla koně žádného a najednou ryzka....

15.6.2007 22:10

tecos napsal(a):
Pokouším se to najít, je to už dýl, tak prosinec 2006 - co jsem to tu viděla. Určitě se nepletu. Byla jsem z toho opravdu zhrozená, takže si to pamatuju moc dobře... jen co to najdu, uvidíš - je zvláštní, že před chvílí jsi neměla koně žádného a najednou ryzka....

coze ???ses vazne normalni?di se vazne lecit :-)
mela sem ryzku ...dyt me tady drtily ze semka davam jeji fotky :-) mela sem ju od rijna 06 ...takze de videt jak si pekne vymyslis :-) v dubnu 06 sem mela valacha kterho me sehnala zuzka z grygova (majitelka staje) ale vratila sem ho a pak sem si v rijnu poridila klisnu jiskru a celou dobu co sem ji mela tak byla taktez v grygove u zuzky ...takze si di vymyslet nekam jinam :-)

15.6.2007 22:11

tecos napsal(a):

a kde sem tvrdila ze sem nemela kone zadneho ? to by me vazne zajimalo ...si vyhledej v moderce Jiskra,opet Jiskruska :) a mas to ...jako siml me vazne nepripada

15.6.2007 22:17

tecos napsal(a):

takze se mila zlata pletes,di si hazet spinu na nekoho jinyho :-) kdbych nekdy mela simla tak semka davam fotky tak jak sem semka davala fotky jiskry a tedkom edaska :-)dej me pokoj,jiskra se ma dobre a eddie este lip ...nebo ti snad pripadne ze sem kone tyrala?vypadaji snad spatne?vychrtle??pokud jo tak si porid bryle a hledej to tema...sem zvedava :0) a hlavne zjisti ip adresu

15.6.2007 22:17

tecos napsal(a):

Ahoj, teda nechci se vam do toho plest, ale marcela ma vazne pravdu... Mela kobylu ryzku a pak valaska a tedka ma hnedeho hrebecka Edika. Vsechny ty fotky muzes videt tady na ifaune na moderce - pac nas tady tim bombardovala, ale mi ji tu radost neberem, je hezkej,tak at se s nim pochlubi,ze? Takze to jen tak pro obrabu WIWI.

15.6.2007 22:19

wiwi napsal(a):
Ahojky ...

Jo, promiň - osoba stejná, příběh jiný. Leč stejně smutný... Ta slečna se šimlem Ti byla jen podobná. Myslím, že ale s kobylkou je to to samé, jako s tím šimlem... fakt vás holky nechápu - podívejte se někam jak má vypadat kůň, jak by měl chodit, pochybovat se, jak ho máte krmit, čím ho krmit, jak o něho pečovat a pak to někde zveřejňujte.... Myslím vaše ,, miláčky´´´styděka bych se někde ukazovat to co ukazujete! Nemyslím teť hřebce - ten je ZATÍm moc pěknej....

15.6.2007 22:21

scratchie napsal(a):
Ahoj, teda nechci se vam do toho plest, ale marcela ma vazne pravdu... Mela kobylu ryzku a pak valaska a tedka ma hnedeho hrebecka Edika. Vsechny ty fotky muzes videt tady na ifaune na moderce - pac nas tady tim bombardovala, ale mi ji tu radost neberem, je hezkej,tak at se s nim pochlubi,ze? Takze to jen tak pro obrabu WIWI.

Ahojky ...ja vazne nechapu kde na tom byla ...jj bombardovala a bombarduju :-) sem rada kdyz mi tam nekdo pisne ze je klasny :-) ja vim ze je mnoho a mnoho klasnych koniku,ale ten kdo konika ma tak TEN JE PRO NEJ TIM NEJHEZCIM :0)

15.6.2007 22:22

tecos napsal(a):
Jo, promiň - osoba stejná, příběh jiný. Leč stejně smutný... Ta slečna se šimlem Ti byla jen podobná. Myslím, že ale s kobylkou je to to samé, jako s tím šimlem... fakt vás holky nechápu - podívejte se někam jak má vypadat kůň, jak by měl chodit, pochybovat se, jak ho máte krmit, čím ho krmit, jak o něho pečovat a pak to někde zveřejňujte.... Myslím vaše ,, miláčky´´´styděka bych se někde ukazovat to co ukazujete! Nemyslím teť hřebce - ten je ZATÍm moc pěknej....

Hazej si spinu na nekoho jinyho..... Ja nejsem z Bystrice, nemam kone v Bystrici a je mi jedno co se tam deje nebo nedeje... Ale zastala sem se tady Marceli, protoze ji trochu znam a vim, ze ty kone mela.... Takze klidek, ale ani do ni by ses nemusela navazet...

15.6.2007 22:25

tecos napsal(a):

Osoba stejna pribeh jiny ? mas to trosku pomychany ne ?nebo ze bych mela dvoji osobnost ?Asi nevis jak vypada tyranej kun co?nebo co se ma spatne ...kdo nema mozek nemuze chapat .Myslim si,ze zkusena chovatelka vi jak se krmi kun ne?!ukaz toho sveho pokud nakeho mas :-) a nebo si stahni nakeho z netu nebo nafot od znamich ...
myslim si,ze by vice lidi chtelo videt jak ma vypadat kun !!!

15.6.2007 22:27

scratchie napsal(a):
Hazej si spinu na nekoho jinyho..... Ja nejsem z Bystrice, nemam kone v Bystrici a je mi jedno co se tam deje nebo nedeje... Ale zastala sem se tady Marceli, protoze ji trochu znam a vim, ze ty kone mela.... Takze klidek, ale ani do ni by ses nemusela navazet...

Přečti si co řešila v článkách o Jiskře.... Pokud se kůň dostane do ruky takovéhlemu amatérovi, končí to špatně... A pak ho musí dávat někdo jiný do kupy... Pokud to ještě jde....Několikrát jsem měla čest s podobnými koníky - právě dáv jednoho do použitelného stavu po slečně, která si HUUUráááá koupila koně....... Na niko neházím špínu. Slušně jsem se zeptala a když bylo reagováno jak bylo reagováno, už jsem to prostě nevydržela!

15.6.2007 22:28

tecos napsal(a):
Přečti si co řešila v článkách o Jiskře.... Pokud se kůň dostane do ruky takovéhlemu amatérovi, končí to špatně... A pak ho musí dávat někdo jiný do kupy... Pokud to ještě jde....Několikrát jsem měla čest s podobnými koníky - právě dáv jednoho do použitelného stavu po slečně, která si HUUUráááá koupila koně....... Na niko neházím špínu. Slušně jsem se zeptala a když bylo reagováno jak bylo reagováno, už jsem to prostě nevydržela!

ses vazne smesna ...co vice dodat :-) ty ses snad nakej profik co ?tak cest jo ...cos nevydrzela?

15.6.2007 22:31

tecos napsal(a):

Ja se nechci hadat nebo tak ... jen sem chtela obhajit wiwi v tom, ze ty kone fakt mela a ne zadnyho simla... Jinak co jste si rekli predtim nebo jak nevim... Takze si to hold musite vyresit mezi sebou... A jinak, ja moc dobre vim jak je to s konma co prijdou do nespravnych rukou, nezkusenych, lenivych a nezodpovednych. Tak holky nejak si to vyreste nejlepe v dobrem a ja jdu spat... Rano brzo vstaaaavam

15.6.2007 22:33

wiwi napsal(a):
Osoba stejna pribeh jiny ? mas to trosku pomychany ne ?nebo ze bych mela dvoji osobnost ?Asi nevis jak vypada tyranej kun co?nebo co se ma spatne ...kdo nema mozek nemuze chapat .Myslim si,ze zkusena chovatelka vi jak se krmi kun ne?!ukaz toho sveho pokud nakeho mas :-) a nebo si stahni nakeho z netu nebo nafot od znamich ...
myslim si,ze by vice lidi chtelo videt jak ma vypadat kun !!!

Možná se pletu a to mi věř, že bych ráda, ale nejsi náhodou ta slečna co tu před časem ukazovala nádherného šimlíka a pak následně trosku o které se snad ani jako o koni mluvit nedá?
Odpovědět... | Autor: tecos () | Vloženo: 12.06.2007 14:57:20
toto si mi psala ty ...

a ja ti odpovedela toto ...

Ahojky,to se vazne pletes :-) simlika jsem nikdy nemela a neni to ani moje krevni skupina,ale libi se mi,ze ses primo zeptala a primo rovnöu omluvila kdybys ses byla spletla ...jinak ja mam jen tohoto konika
Odpovědět... | Autor: wiwi () | Vloženo: 12.06.2007 19:25:26

pak si napsala ...

No, je hodně divné, že ta slečna Ti byla hodně podobná, používala stejnou přezdívku, měla stránky přesně jako má Eddi a vyjadřovala se stejně nejapně jako Ty a znala ty dva ubohý koníky co se tady pořád dokola probírají. Je to víc než podivný....
Odpovědět... | Autor: tecos () | Vloženo: 15.06.2007 21:57:02

a ja ti odpovedela ...
Coze ????
muze mi rict na co tady narazis ?!!!to by me vazne zajimalo ...jo a di si rypat nekam jinam,mam to tady na fotky a ne blby kecy
Odpovědět... | Autor: wiwi () | Vloženo: 15.06.2007 21:59:08

TAKZE MI REKNI CO SEM TAK HNUSNYHO A SPROSTYHO NAPSAL ZE SE DO ME TAKHLE NAVAZIS ...pro ostatni,kdyby neco tak to najdete v sekci Eddi

15.6.2007 22:37

wiwi napsal(a):
Možná se pletu a to mi věř, že bych ráda, ale nejsi náhodou ta slečna co tu před časem ukazovala nádherného šimlíka a pak následně trosku o které se snad ani jako o koni mluvit nedá?
Odpovědět... | Autor: tecos () | Vloženo: 12.06.2007 14:57:20
toto si mi psala ty ...

a ja ti odpovedela toto ...

Ahojky,to se vazne pletes :-) simlika jsem nikdy nemela a neni to ani moje krevni skupina,ale libi se mi,ze ses primo zeptala a primo rovnöu omluvila kdybys ses byla spletla ...jinak ja mam jen tohoto konika
Odpovědět... | Autor: wiwi () | Vloženo: 12.06.2007 19:25:26

pak si napsala ...

No, je hodně divné, že ta slečna Ti byla hodně podobná, používala stejnou přezdívku, měla stránky přesně jako má Eddi a vyjadřovala se stejně nejapně jako Ty a znala ty dva ubohý koníky co se tady pořád dokola probírají. Je to víc než podivný....
Odpovědět... | Autor: tecos () | Vloženo: 15.06.2007 21:57:02

a ja ti odpovedela ...
Coze ????
muze mi rict na co tady narazis ?!!!to by me vazne zajimalo ...jo a di si rypat nekam jinam,mam to tady na fotky a ne blby kecy
Odpovědět... | Autor: wiwi () | Vloženo: 15.06.2007 21:59:08

TAKZE MI REKNI CO SEM TAK HNUSNYHO A SPROSTYHO NAPSAL ZE SE DO ME TAKHLE NAVAZIS ...pro ostatni,kdyby neco tak to najdete v sekci Eddi

DU SPAT ...NEBUDU TADY RESIT KRAVINY CO SI NEKDE NEKDO VYMYSLI ...
podle fotek asi mame kone tyrany a v hroznem stavu ...si dojed osobne a nemusis tady hazet spinu

Přidejte reakci

Přidat smajlík