Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.6.2007 11:16

dolinka napsal(a):

Krásné kočičky a pověz nám, copak ten jeden šikulka udělal, že se dostal až do novin?

18.6.2007 11:16

dolinka napsal(a):

a v sobotu jsme byli u známého se podívat na koníky. Tak ta žlutá kobča je mamča Jesiky a mamči a ten hřebec je otec mamči

18.6.2007 11:18

charliebob napsal(a):
Krásné kočičky a pověz nám, copak ten jeden šikulka udělal, že se dostal až do novin?

Boží, vylez na střechu a nevěděl jak dolu, tak jsme musela zavolat hasiče

18.6.2007 11:18

dolinka napsal(a):
a v sobotu jsme byli u známého se podívat na koníky. Tak ta žlutá kobča je mamča Jesiky a mamči a ten hřebec je otec mamči

a ještě ten hřebec

18.6.2007 11:21

dolinka napsal(a):
a ještě ten hřebec

ale hlavně jsem se tam jela podívat na Jesiky hříbě, která tam bylo prodána k jejich sousedum, no povedla se mi vyfotit jedna fotka a k tomu neni moc kvalitní

18.6.2007 11:22

dolinka napsal(a):
ale hlavně jsem se tam jela podívat na Jesiky hříbě, která tam bylo prodána k jejich sousedum, no povedla se mi vyfotit jedna fotka a k tomu neni moc kvalitní

a ještě 2 leý hřebec a vlastně bratr slečen, ten se mi moc líbil

maťa

18.6.2007 11:23
maťa

dolinka napsal(a):

Leni, krásné čičiny a ještě krásnější koníci

Já se za 14 dní chystám do toho Chomutovskýho ZOOparku na ty Shíránky....strašně se těším

18.6.2007 11:23

dolinka napsal(a):
a ještě 2 leý hřebec a vlastně bratr slečen, ten se mi moc líbil

a samozřejmě Shelička

18.6.2007 11:26

maťa napsal(a):
Leni, krásné čičiny a ještě krásnější koníci

Já se za 14 dní chystám do toho Chomutovskýho ZOOparku na ty Shíránky....strašně se těším

jé, děkujem za pochvalu,

Shiráci jsou krásní ale já bych se bála, taková hora masa pod sedlem to musí být zážitek

18.6.2007 11:26

dolinka napsal(a):

Tak jsem honem narhala pár třešní-téééda kdyby jste je viděli-nádherný a tři stromy!!!Škoda že je hned po nich...Co se s nima krome zavařování dá dělat??nějaké recepty...

Krásný koníčci Lenčo-mamča i tenmladej jsou krásný!!!!!!!!!!

Jaru brzo se uždrav-chybíš nám tu!!!!A ať neucpeš WC!!!!!

A zde fotečky koťátek....
Nejdříve všechny-smíchala jsem obě rodiny-ty dva mouráči uprozstřed jsou od jedné mamči a zbytek od druhé...

18.6.2007 11:27

proxima napsal(a):
Tak jsem honem narhala pár třešní-téééda kdyby jste je viděli-nádherný a tři stromy!!!Škoda že je hned po nich...Co se s nima krome zavařování dá dělat??nějaké recepty...

Krásný koníčci Lenčo-mamča i tenmladej jsou krásný!!!!!!!!!!

Jaru brzo se uždrav-chybíš nám tu!!!!A ať neucpeš WC!!!!!

A zde fotečky koťátek....
Nejdříve všechny-smíchala jsem obě rodiny-ty dva mouráči uprozstřed jsou od jedné mamči a zbytek od druhé...

18.6.2007 11:28

proxima napsal(a):

tohle je největší zvědavec...

maťa

18.6.2007 11:30
maťa

dolinka napsal(a):
jé, děkujem za pochvalu,

Shiráci jsou krásní ale já bych se bála, taková hora masa pod sedlem to musí být zážitek

Právě....zážitek to je....už abych to zažívala na vlastní zadek

Jinak k těm cedulkám, co jsem si nechala dělat.....paní je strašně ochotná, dle mých vlastních fotek a vlastního popisku, mi udělala návrhy....je to dvojí zalaminování a cena minimální....

Dělá i příspěvky na klíče, magnetky, záložky, kalendáře....vše dle vlastních fotek, i svých, jak chce zákazník....prostě udělá všechno a ceny má fakt lidové
Nedělá jen psy, ale všechny zvířátka a taky lidi, děti atd. Takže kdybyste měly zájem, dám vám adresu....má i internetový obchod, ale když jí napíšete mejlíka, s tím, co chcete, rychle a mile Vám vyhoví.....je fakt báječná

Tady ukázka cedulek....

18.6.2007 11:30

proxima napsal(a):
tohle je největší zvědavec...

tihle jsou krásně mourovatý

maťa

18.6.2007 11:31
maťa

dolinka napsal(a):

http://www.arbeus.info

A adresa

maťa

18.6.2007 11:32
maťa

maťa napsal(a):
Právě....zážitek to je....už abych to zažívala na vlastní zadek

Jinak k těm cedulkám, co jsem si nechala dělat.....paní je strašně ochotná, dle mých vlastních fotek a vlastního popisku, mi udělala návrhy....je to dvojí zalaminování a cena minimální....

Dělá i příspěvky na klíče, magnetky, záložky, kalendáře....vše dle vlastních fotek, i svých, jak chce zákazník....prostě udělá všechno a ceny má fakt lidové
Nedělá jen psy, ale všechny zvířátka a taky lidi, děti atd. Takže kdybyste měly zájem, dám vám adresu....má i internetový obchod, ale když jí napíšete mejlíka, s tím, co chcete, rychle a mile Vám vyhoví.....je fakt báječná

Tady ukázka cedulek....

Né příspěvky na klíče, ale přívěsky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.6.2007 11:37

maťa napsal(a):

A adresa

Jé, všechny fotečky jsou super!!! Jak koníci, tak cedulky a taky malé kočičí mimi!!!!!

Evi nějaký recept?

Natrháš kýbl třešní, nebo dva...sedneš do auta a místo doručení je Čermná ve Slezsku 106

Jsem ofrklá, že???

18.6.2007 11:38

maťa napsal(a):

A adresa

Teda Mati!!!To je fakt super!!!Moc pěkné a ceny jsou opravdu lidové..To si asi taky necháme udělat naše koníky na auto!!

Jinak šejlinka je teda moc krásná-to bude kus koně!!!!Ta má zadnici už teďjak began!!!

maťa

18.6.2007 11:39
maťa

proxima napsal(a):
Teda Mati!!!To je fakt super!!!Moc pěkné a ceny jsou opravdu lidové..To si asi taky necháme udělat naše koníky na auto!!

Jinak šejlinka je teda moc krásná-to bude kus koně!!!!Ta má zadnici už teďjak began!!!

Jo jo Evčííí....paní dělá i samolepky na auto....prostě všechno A dá ti na jednu samolepku klidně dva koníky....prostě je skvělá a báječná

18.6.2007 11:40

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jé, všechny fotečky jsou super!!! Jak koníci, tak cedulky a taky malé kočičí mimi!!!!!

Evi nějaký recept?

Natrháš kýbl třešní, nebo dva...sedneš do auta a místo doručení je Čermná ve Slezsku 106

Jsem ofrklá, že???

Jééé to já bych ti natrhala.jen zrovna nemáme cestu do Opavy-to je škoda!

Trhání teď bude už horší-spodek jsem ozobala a teď už budu muset lézt jako orangutan.

maťa

18.6.2007 11:40
maťa

dolinka napsal(a):

jejda, to jsou krásná Kiťataááááááááááá Se nějak rozkoťátkovalo, že?

18.6.2007 11:42

proxima napsal(a):

Trhání teď bude už horší-spodek jsem ozobala a teď už budu muset lézt jako orangutan.

...ale stojí to za to

maťa

18.6.2007 11:42
maťa

dolinka napsal(a):

Tak, a chcete vidět Míťu chůvičku???? Jak krmí, přebaluje a vodí mimi???

maťa

18.6.2007 11:43
maťa

dolinka napsal(a):

A Agbíška chůvičku????

proxima napsal(a):

No to je škoda! Ale jsi moc hodná, děkuji!!!! Tak třeba aspoň fotečku obtěžkaných stromů? Ať se mi můžou aspoň virtuálně zbláznit sliny!!!!!!!!

A pozor na sebe dávej, ať někde nespadneš!!!!!!!!

maťa napsal(a):
A Agbíška chůvičku????

Určitě!

18.6.2007 11:44

No to je škoda! Ale jsi moc hodná, děkuji!!!! Tak třeba aspoň fotečku obtěžkaných stromů? Ať se mi můžou aspoň virtuálně zbláznit sliny!!!!!!!!

A pozor na sebe dávej, ať někde nespadneš!!!!!!!!

No tak jsi byla rychlejší!!!!!!!!

Já mám chuť!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mám maličkou náhradu, arašídy v cukru! Ale ty třešně.... mňáááám!

18.6.2007 11:45

Určitě!

Ťak
Ťak

maťa

18.6.2007 11:47
maťa

dolinka napsal(a):

Tak jdeme na to, joooo????

Míťa vytahuje kočárek a Agbíšek asistuje

maťa

18.6.2007 11:49
maťa

dolinka napsal(a):

Míťa se sestrou a mamčou a malým prckem

maťa

18.6.2007 11:49
maťa

dolinka napsal(a):

Prcek s Gríšou

maťa

18.6.2007 11:50
maťa

dolinka napsal(a):

Agbíšek asistuje

maťa

18.6.2007 11:53
maťa

dolinka napsal(a):

Kikuša asistovala nejvíc, je rozená chůva, což dokázala už u nemocného Agbíška a prtě se jí líbilo ještě víc

maťa

18.6.2007 11:54
maťa

dolinka napsal(a):

Kolem jezdí koníci na procházky

maťa

18.6.2007 11:56
maťa

dolinka napsal(a):

Agbíška to hlídání úplně unavilo

maťa

18.6.2007 11:57
maťa

dolinka napsal(a):

A Míťa přebaluje

maťa

18.6.2007 11:59
maťa

dolinka napsal(a):

Zapomněla jsem napsat, že Prtě je stejně staré, jako Agbíšek...oba jsou v srpnu

maťa

18.6.2007 11:59
maťa

dolinka napsal(a):

Huráááá na koníííčtáááá

maťa

18.6.2007 12:00
maťa

dolinka napsal(a):

A jedéééééééém

maťa

18.6.2007 12:01
maťa

dolinka napsal(a):

Míťova mamča s jejich pejskem, Ronečkem

18.6.2007 12:03

maťa napsal(a):
A jááááá

Holky nádherné fotečky. Jak koníčků, tak cedulek, tak koťátek. A samo i chůvičky Míti

Máti můžu ti písnout meilíka??? Potřebuji se tě na něco důležitého optat.

maťa

18.6.2007 12:04
maťa

pretty 1 napsal(a):
Holky nádherné fotečky. Jak koníčků, tak cedulek, tak koťátek. A samo i chůvičky Míti

Máti můžu ti písnout meilíka??? Potřebuji se tě na něco důležitého optat.

Můžeš Lucinko, a děkuju za pochvalu chůviček

18.6.2007 12:23

maťa napsal(a):
Můžeš Lucinko, a děkuju za pochvalu chůviček

Teda Máťo-moc pěkné fotečky!!!!To máš dobré-až budeš chtít mít mimčo,tak Míťa už bude vycvičený a nebudeš muset nic dělat!!

Ale ty tam vypadáš nějak smutně čoveče...nebo to je po tom pivku co stojí před tebou

18.6.2007 12:24

proxima napsal(a):
Teda Máťo-moc pěkné fotečky!!!!To máš dobré-až budeš chtít mít mimčo,tak Míťa už bude vycvičený a nebudeš muset nic dělat!!

Ale ty tam vypadáš nějak smutně čoveče...nebo to je po tom pivku co stojí před tebou

Jo a fotky malého prťouska jsi měla dát spíš na téma "Ty z moderky králíků"Má pěkné žžuuby

18.6.2007 12:30

proxima napsal(a):

Tak zase už nestíhám, člověk nemůže ani uvařit a poklidit, páč vy jedete jako draci.

Fotečky i cedulky jsou moc pěkné. Sheilinka už je krásná slečna. Mati a Míťu jako chůvu bych brala hnedka z fleku, je vidět, že má rád děti a to je u chlapa vždycky k dobru.

A musím se už rozloučit, protože volala kamarádka, že jim zbyl jeden lístek do divadla, tak jestli bych s nima nejela. Já, která nikam nejezdí a nejméně 15 let v divadle nebyla, jsem se rozhodla, že pojedu. Tak na mě myslete, ať se v pořádku navrátíme a já vše v poklidu přežiju. Jedeme totiž až do Prahy do Ypsilonky./Bóže, snad se to tak píše/.

Tak si to tady užijte a přeji krásný den.

maťa

18.6.2007 12:34
maťa

charliebob napsal(a):
Tak zase už nestíhám, člověk nemůže ani uvařit a poklidit, páč vy jedete jako draci.

Fotečky i cedulky jsou moc pěkné. Sheilinka už je krásná slečna. Mati a Míťu jako chůvu bych brala hnedka z fleku, je vidět, že má rád děti a to je u chlapa vždycky k dobru.

A musím se už rozloučit, protože volala kamarádka, že jim zbyl jeden lístek do divadla, tak jestli bych s nima nejela. Já, která nikam nejezdí a nejméně 15 let v divadle nebyla, jsem se rozhodla, že pojedu. Tak na mě myslete, ať se v pořádku navrátíme a já vše v poklidu přežiju. Jedeme totiž až do Prahy do Ypsilonky./Bóže, snad se to tak píše/.

Tak si to tady užijte a přeji krásný den.

Boží, tak si to tam užij naplno, já divadla jednou za čas můžu Je to změna, z toho křovaření tadyk

Jo jo, Míťa se úplně zamiloval a já teďka doma poslouchám přednášky nejen o mašině, ale navíc ještě o mimču....nooo strejda je správnej, to zas joooo, všichni z něj byli překvapení, nejvíc jeho sestra, co v něm je Já mám deprese, páč a protože děti necůůůů Zatím fakt nééé....a nevím, zda mi bude stačit věk na to, až budu říkat, že joooo

Jináč to pivo bylo nealko....my s Míťou pijem jen nealko, alko si dáváme doma po večeři tak jednou za uherák Smutná jsem nebyla, ale unavená, byli jsme tam celý den, já furt fotila a točila a hlídala psiska a jednoho to úplně zmůže

maťa

18.6.2007 12:38
maťa

dolinka napsal(a):

A mocky děkuju za pochvalu, sama mám na jednu stranu z Míťy radost.....on fakt na co šáhne, to mu jde, jakoby to dělal odjakživa Už jsme domluvení, že kdyby nááááhodou něco, zůstane doma na mateřský a já půjdu jezdit.....páč já na tohle fakt nejsu, ale on to bere sportovně....ve všem si najde klady a baví ho to A hlavně holky.....nestydí se za to, nehraje si na tvrďáka....prostě jak to cítí, tak se chová a okolí ho nezajímá, a toho si na něm hrozně cením

Fakt po těch hrůzách v mém životě mi Míťu seslalo samo nebe

A Lucíííí, mejlíka sem odeslala, došel???

18.6.2007 12:44

maťa napsal(a):
A mocky děkuju za pochvalu, sama mám na jednu stranu z Míťy radost.....on fakt na co šáhne, to mu jde, jakoby to dělal odjakživa Už jsme domluvení, že kdyby nááááhodou něco, zůstane doma na mateřský a já půjdu jezdit.....páč já na tohle fakt nejsu, ale on to bere sportovně....ve všem si najde klady a baví ho to A hlavně holky.....nestydí se za to, nehraje si na tvrďáka....prostě jak to cítí, tak se chová a okolí ho nezajímá, a toho si na něm hrozně cením

Fakt po těch hrůzách v mém životě mi Míťu seslalo samo nebe

A Lucíííí, mejlíka sem odeslala, došel???

Matí, vím, že je to jenom tvoje věc a tvoje rozhodnutí, ale já si život bez našich holek nedovedu představit. Jsem moc ráda i za všechna ta zvířátka, která máme, ale bez těch holek, by to nikdy nebylo ono. Pro mě a jsem si jistá, že i pro Emila jsou naše holky vždy na prvním místě a teprve potom vše ostatní. S dětmi je sice spousta starostí, ale mnohem více radosti a štěstí a já bych bez nich nemohla existovat.

maťa

18.6.2007 12:49
maťa

charliebob napsal(a):
Matí, vím, že je to jenom tvoje věc a tvoje rozhodnutí, ale já si život bez našich holek nedovedu představit. Jsem moc ráda i za všechna ta zvířátka, která máme, ale bez těch holek, by to nikdy nebylo ono. Pro mě a jsem si jistá, že i pro Emila jsou naše holky vždy na prvním místě a teprve potom vše ostatní. S dětmi je sice spousta starostí, ale mnohem více radosti a štěstí a já bych bez nich nemohla existovat.

To já vím Boží, chápu to,.....jenže se mnou je to těžké....při představě nemocných psů a ještě starostí o děti, nevím, jak bych to zvládala
Pak taky, bude to znít blbě, ale nějak nemám ty mateřské pudy....nevím, čím to je, ale prostě nemám a čím su starší, tím méně jich je

Určitě ale by bylo fajn mít tady kolem sebe jednou malou Martičku a Mítíčka Mám ale prostě strach, že to nezvládnu, dobře je nevychovám a jak koukám kolem sebe, a vidím ty nevychovance už sedmileté, bojím bojíííím Je to hrozný závazek a zodpovědnost, a na to se prostě necítím.....ale třeba to ještě přijde, kdopak ví

18.6.2007 12:53

maťa napsal(a):
To já vím Boží, chápu to,.....jenže se mnou je to těžké....při představě nemocných psů a ještě starostí o děti, nevím, jak bych to zvládala
Pak taky, bude to znít blbě, ale nějak nemám ty mateřské pudy....nevím, čím to je, ale prostě nemám a čím su starší, tím méně jich je

Určitě ale by bylo fajn mít tady kolem sebe jednou malou Martičku a Mítíčka Mám ale prostě strach, že to nezvládnu, dobře je nevychovám a jak koukám kolem sebe, a vidím ty nevychovance už sedmileté, bojím bojíííím Je to hrozný závazek a zodpovědnost, a na to se prostě necítím.....ale třeba to ještě přijde, kdopak ví

Máťo, napsala jsi to jako by to vypadlo ze mě... naprosto s Tebou (bohužel možná) souhlasím....

maťa

18.6.2007 12:53
maťa

dolinka napsal(a):

Jináč sem si myslela, jakej tadyk budu mít klid, leč nemám....byla jsem odhalena a opět nepříznivě....a pak že já furt sedím na PC a nestarám se o psy

Čím to, že vy jste fajnky a normální a jiní prostě ne a ne pochopit....nooo možná to je fakt antipatie vůči mně....jinak už nevím, že mě nemůžou nechat na pokoji, ať píšu, kam píšu.....já na ně nereaguji, ale ony si to neodpustí

Ale nebudu si kazit náladu....mám vás a svoje lidičky tady okolo, tak co chtít víc, že?

Jinak, AHOJ ZUZI

maťa

18.6.2007 12:59
maťa

Máťo, napsala jsi to jako by to vypadlo ze mě... naprosto s Tebou (bohužel možná) souhlasím....

Jo Vendí? To su ráda, že nejsu sama tak "divná"

18.6.2007 13:01

maťa napsal(a):

Nejsi nejsi... já ty mateřské pudy nenacházím ani když mám cizí dítě v náručí ...

18.6.2007 13:02

maťa napsal(a):
Jináč sem si myslela, jakej tadyk budu mít klid, leč nemám....byla jsem odhalena a opět nepříznivě....a pak že já furt sedím na PC a nestarám se o psy

Čím to, že vy jste fajnky a normální a jiní prostě ne a ne pochopit....nooo možná to je fakt antipatie vůči mně....jinak už nevím, že mě nemůžou nechat na pokoji, ať píšu, kam píšu.....já na ně nereaguji, ale ony si to neodpustí

Ale nebudu si kazit náladu....mám vás a svoje lidičky tady okolo, tak co chtít víc, že?

Jinak, AHOJ ZUZI

Máti copak? Šmírák???
To neřeš, mě tady lidi taky sledujou!

18.6.2007 13:03

maťa napsal(a):

Ale holky vdolky,já si myslím že je to normální...já jsem řikala to samé co vy...nej jsou koťáka a hříbátka a štěňátka a mimino nee!!!A nikdy ho nebudu chtít!!Taky jsem si to nedovedla představit.
Já a někoho vychovávat.A potom co jsem přišla do jiného stavu,tak se to uplně změní..když cítíte toho prďolku jak vám kope do bříška a můžete siu s ním v duchu povídat a je vaše,když vidíte ty pidi uzlíčky v poradnách....myslím že změníte názor!!Já ho taky změnila

18.6.2007 13:06

proxima napsal(a):
Ale holky vdolky,já si myslím že je to normální...já jsem řikala to samé co vy...nej jsou koťáka a hříbátka a štěňátka a mimino nee!!!A nikdy ho nebudu chtít!!Taky jsem si to nedovedla představit.
Já a někoho vychovávat.A potom co jsem přišla do jiného stavu,tak se to uplně změní..když cítíte toho prďolku jak vám kope do bříška a můžete siu s ním v duchu povídat a je vaše,když vidíte ty pidi uzlíčky v poradnách....myslím že změníte názor!!Já ho taky změnila

A myslím že na to máte ještě času!!Jak jsem teď lítala po doktorech,tak tam jsou vidět mamky tak kolem 30 a výš..Připadala jsem si tam jak z jiného světa...

Jůů,tak už peču bublanici!!!Jááá-nekuchař!!!A voní!!!Doufám že bude ještě k jídlo

maťa

18.6.2007 13:08
maťa

Máti copak? Šmírák???

Vendí, šmíračky,.ne šmírák Tebe taky??? Tak v tom nejsu sama....hele, nejsi moje dvojče??? Máme toho nějak moc společnýho

Myslíš Evííí???? Inu spoléhám na tvá slova zkušená....každopádně to asi JEDNOU bude zajímavé Míťa omotanej plínkama a bryndáčkama a kočárkama a já za volantem náklaďáku Úplně to vidííím, vy nééé????

maťa

18.6.2007 13:10
maťa

maťa napsal(a):
Vendí, šmíračky,.ne šmírák Tebe taky??? Tak v tom nejsu sama....hele, nejsi moje dvojče??? Máme toho nějak moc společnýho

Myslíš Evííí???? Inu spoléhám na tvá slova zkušená....každopádně to asi JEDNOU bude zajímavé Míťa omotanej plínkama a bryndáčkama a kočárkama a já za volantem náklaďáku Úplně to vidííím, vy nééé????

Jináč já ani mimčo do náruče brát nemůžu.....se bojím, že bych ho neuměla držet a prostě utíkám....v sobotu mi ho taky cpali a já prchala a bála Ale vlásky sem si tahat nechala....hlavně když nebylo v mé náručí....ještě by mi spadlo, nebo bych ho blbě chytla....jééééjej

Bublanináááááá......Evííííí, jáááá cu takýýýýý!!!!! Aspoň ji pak vyfoť, juuu???

18.6.2007 13:11

Máti copak? Šmírák???

Holký tak do třetice, i já mám stejné mateřsjé nepudy. Myslím, že už jsme to tu s Vendulkou jednou řešili. Já taky mímo nechci. Tedy alespoň teď ne. Jsem sama ještě dítě
A dokud nebudu mít barák a zajištěný slušný příjem,abych děti a rodinu uživila nepřipadá to v úvahu. Nejsem blázen abych přivedla na svět dítě a bydleli jsme v jednom pokoji u tchána,který je věčně na mol a mluví sprostě, nadává, a má blbé připomínky. Ne ne až budeme mít své, tak možná

18.6.2007 13:15

maťa napsal(a):
Jináč já ani mimčo do náruče brát nemůžu.....se bojím, že bych ho neuměla držet a prostě utíkám....v sobotu mi ho taky cpali a já prchala a bála Ale vlásky sem si tahat nechala....hlavně když nebylo v mé náručí....ještě by mi spadlo, nebo bych ho blbě chytla....jééééjej

Bublanináááááá......Evííííí, jáááá cu takýýýýý!!!!! Aspoň ji pak vyfoť, juuu???

Holky, prosím, já vás vůbec neodsuzuji. Rozhodně máte lepší přístup než veškeří ti rodičové, co dítka mají, ale vůbec se o ně nestarají, nebo jim dokonce ještě ubližují. Brrrrr až mi z toho naskočila husina.

Jo a šmíračky a šmíráci, ty jsou všude i tady. A nejhorší na tom je, že je mám přímo v baráku. Ať vyjdu odkudkoliv, nebo ať jdu kamkoliv, tak se snad nestane, abych je nepotkala. Nejhorší je, že oni porád poslouchají co si povídáme a nejvíce mi vadí, když nám přijede návštěva a dědek si hned jde sednout ven na židličku, pěkně k nám, aby mu náhodou nic neuniklo. Ale dost stěžování, aspoň, že máme ten náš zvěřinec a máme kam vypadnout. Jupííííí

18.6.2007 13:15

pretty 1 napsal(a):
Holký tak do třetice, i já mám stejné mateřsjé nepudy. Myslím, že už jsme to tu s Vendulkou jednou řešili. Já taky mímo nechci. Tedy alespoň teď ne. Jsem sama ještě dítě
A dokud nebudu mít barák a zajištěný slušný příjem,abych děti a rodinu uživila nepřipadá to v úvahu. Nejsem blázen abych přivedla na svět dítě a bydleli jsme v jednom pokoji u tchána,který je věčně na mol a mluví sprostě, nadává, a má blbé připomínky. Ne ne až budeme mít své, tak možná

Ju ju, Luci, jsme stejný ročník se stejnýma myšlenkama ...
Eví má asi pravdu... to poznáme až to jednou možná příjde....

18.6.2007 13:17

maťa napsal(a):

Máti nevím o tom ! Možná nám naši něco zatajili !

maťa

18.6.2007 13:18
maťa

pretty 1 napsal(a):

Luci, tak vítej

Teda holky, jsme my to ale budoucnost naší země, to by jeden plakal, co? I když, Luci, jestli to máš takhle, tak se ti nedivím....to bych to taky neřešila, ani bych na to nemyslela

Horší je, že já barák mám, dokonce dva , pak jeden byt ještě , slušné příjmy máme s Míťou oba, i když on teďka větší, než já, ale bývalo to naopak , bydlíme sami a třeba moje Mú je úplně bájo, i kdyby tu byla, stejně tak Míťův taťula, jeho mamka jakž takž též.....není zlá, ale starostlivá až moc

Se nějak nemám na co vymluvit, koukám

maťa

18.6.2007 13:19
maťa

Máti nevím o tom ! Možná nám naši něco zatajili !

Možná jo Vendí

maťa

18.6.2007 13:20
maťa

maťa napsal(a):
Luci, tak vítej

Teda holky, jsme my to ale budoucnost naší země, to by jeden plakal, co? I když, Luci, jestli to máš takhle, tak se ti nedivím....to bych to taky neřešila, ani bych na to nemyslela

Horší je, že já barák mám, dokonce dva , pak jeden byt ještě , slušné příjmy máme s Míťou oba, i když on teďka větší, než já, ale bývalo to naopak , bydlíme sami a třeba moje Mú je úplně bájo, i kdyby tu byla, stejně tak Míťův taťula, jeho mamka jakž takž též.....není zlá, ale starostlivá až moc

Tak tak, Evčííí má nejspíš pravdu

maťa

18.6.2007 13:24
maťa

dolinka napsal(a):

Božííí, já vím, že nás neodsuzuješ.... Na to jsi příliš chápavá a rozumná...a je dobře, že jsi napsala svůj názor....však od toho tadyk žvatláme, abychom se podělily se všemy o všechno

18.6.2007 13:25

maťa napsal(a):
Tak tak, Evčííí má nejspíš pravdu

Hele, já zase odbočím. Víme o zem. půdě na prodej, která by byla na úplně super místečku, ale hodně teď klepu, abych to nezakřikla , ale nějak nevím, jak šikovně získat penízky. Nevíte o nějaké šikovné půjčce? Já se v bankách, hypotékách a tak podobně vůbec nevyznám. Nebo nejsou třeba nějaké šikovné dotace na nákup zem. půdy? Ta představa, že bychom konečně měli zvířátka jednou na vlastním pozemku, je skoro až nepředstavitelná. a možná konečně i ten svůj maličký pidisroubeček.

18.6.2007 13:26

maťa napsal(a):
Božííí, já vím, že nás neodsuzuješ.... Na to jsi příliš chápavá a rozumná...a je dobře, že jsi napsala svůj názor....však od toho tadyk žvatláme, abychom se podělily se všemy o všechno

Prosím, nepiš mi, že jsem chápává a rozmná, to si připadám, že je mi sto let a já su při tom takové střeštiprdlo, až se i Emil kolikrát diví a bohužel i Anička s Ivetkou kolikrát koulejí očima, co to mamča zase vyvádí.

18.6.2007 13:28

maťa napsal(a):
Luci, tak vítej

Neřeším a nemyslím.
Sice v lednu kolem nás všichni začali řešit že tyhle se berou, tyhle čekají rodinu, tamtěm se narodil chlapeček..... a tak to na toho mého muskýho nějak dolehlo. Prý že už je mu 26 a nechce být starej táta a tak. No dohodli jsme se, že tedy vysadím prášky......
No ale nedodržela jsem slib a nechala si je napsat zase. On to ví a taky souhlasil. Až postavíme tak je MOŽNÁ vysadím, ale to je ve hvězdách

Takže opravdu neřeším

maťa

18.6.2007 13:28
maťa

maťa napsal(a):

Tak děcka , venku dopršelo a udělalo se podezřele hezky, tož beru štěnda a pojedem za panem cvičitelem, aby mi zase trošku "pohnul" s Kikou Ostatní chlupáči si budou užívat koukáním se na mořící a zničenou paničku, a zcela veselou Kikinu
Má to se mnou ten pán ale trpělivost....já s Kiki občas doslova teču vzteky, ale díky němu se nám celkem daří šunout se kupředu Asi mu pak koupím metál

Tak se mějte bájo, užijte si hezky zbytek dne, Boží, ty divadla, pak napiš, jaké to bylo! a já zase navečer najuknu, co nového

18.6.2007 13:30

maťa napsal(a):
Tak děcka , venku dopršelo a udělalo se podezřele hezky, tož beru štěnda a pojedem za panem cvičitelem, aby mi zase trošku "pohnul" s Kikou Ostatní chlupáči si budou užívat koukáním se na mořící a zničenou paničku, a zcela veselou Kikinu
Má to se mnou ten pán ale trpělivost....já s Kiki občas doslova teču vzteky, ale díky němu se nám celkem daří šunout se kupředu Asi mu pak koupím metál

Tak se mějte bájo, užijte si hezky zbytek dne, Boží, ty divadla, pak napiš, jaké to bylo! a já zase navečer najuknu, co nového

Máti ahoj, moc se neuhoň!!!!

18.6.2007 13:30

charliebob napsal(a):
Prosím, nepiš mi, že jsem chápává a rozmná, to si připadám, že je mi sto let a já su při tom takové střeštiprdlo, až se i Emil kolikrát diví a bohužel i Anička s Ivetkou kolikrát koulejí očima, co to mamča zase vyvádí.

No ale to je super že jsi takle akční....... Tak to má být...
No a pročpak si připadáš jako 100 letá??????? Tady jsme všechny mladice žejo holky
(tak by mě zajmalo, proč se jmenujem Rada straších a ne Rada Mladic)

18.6.2007 13:31

pretty 1 napsal(a):
Neřeším a nemyslím.
Sice v lednu kolem nás všichni začali řešit že tyhle se berou, tyhle čekají rodinu, tamtěm se narodil chlapeček..... a tak to na toho mého muskýho nějak dolehlo. Prý že už je mu 26 a nechce být starej táta a tak. No dohodli jsme se, že tedy vysadím prášky......
No ale nedodržela jsem slib a nechala si je napsat zase. On to ví a taky souhlasil. Až postavíme tak je MOŽNÁ vysadím, ale to je ve hvězdách

Takže opravdu neřeším

Luci to byl nátlak ... Tak to já jsem s Jirkou za jedno.. .on má motorky a já koně. Zatím nám to vyhovuje!

18.6.2007 13:31

Máti ahoj, moc se neuhoň!!!!

Ahoj Máti

No holky my dneska zvládly popsat skoro 2 Rady

18.6.2007 13:32

pretty 1 napsal(a):
Ahoj Máti

No holky my dneska zvládly popsat skoro 2 Rady

Jsme šikovné!!!!

maťa

18.6.2007 13:32
maťa

charliebob napsal(a):

Boženko, třeštiprdlo přeci taky může být chápavé a rozumné, ne??? To není o věku, ten já neřeším u nikoho, to je o člověku, jako takovém A spojení třeštiprdla a rozumu, to je nejlepší základ na kvalitní a dlouhý pochod života....to není z mé hlavy, to mi říkal dědulka

A takové jsme tu všichni, mám dojem

Tak prášky??? Já se svou sklerózou už radši včeličky....s práškama by to dopadlo špatně

maťa

18.6.2007 13:34
maťa

Jsme šikovné!!!!

Děcka, se od vás nemůžu odervat, natož abych našla rifle....se někam schovali

maťa

18.6.2007 13:37
maťa

maťa napsal(a):
Děcka, se od vás nemůžu odervat, natož abych našla rifle....se někam schovali

Boží, hypotéku by ti určo někde dali....pokud jsi u nějaké banky, tak přímo půjčku snad, to by ses musela informovat tam!

Jinak každá banka by ti měla dát hypotéku, když bys to třeba zastavila přímo tím pozemkem, jukni na net a podmínky různých bank, zadej si hypotéka-banky a uvidíš...nooo a nebo si obejdi ty banky, co máš v okolí a poptej se Určo to za to stojí a moc bych vám to přála, aby to vyšlo.....moooooooc

18.6.2007 13:41

maťa napsal(a):
Boží, hypotéku by ti určo někde dali....pokud jsi u nějaké banky, tak přímo půjčku snad, to by ses musela informovat tam!

Jinak každá banka by ti měla dát hypotéku, když bys to třeba zastavila přímo tím pozemkem, jukni na net a podmínky různých bank, zadej si hypotéka-banky a uvidíš...nooo a nebo si obejdi ty banky, co máš v okolí a poptej se Určo to za to stojí a moc bych vám to přála, aby to vyšlo.....moooooooc

To je právě to, čeho se nejvíc děsím, že budu muset obcházet banky a informovat se přímo tam. Raději bych nějaké informace trošku dopředu, abych tam nešla jako úplnej neandrtálec, tak zkusím něco vyzjistit na nettu, ale prý že na zem. půjdu asi nejde hypotéka. Ale stejně díky, tak já zase budu zkoušet něco najít na tom nettu.

maťa

18.6.2007 13:41
maťa

dolinka napsal(a):

Třeba GE Money Bank má dobré podmínky....ale nevím, jak to tam je, když u ní nejsi....mám ale dojem, že jsou hodně vstřícní

Pak si lidi taky chválí E-banku...u té jsem byla a fakt je dobrá

Jinak nevím....

Rifle se zákeřně schovávali na půdě na šňůře Ani nevím, že jsem je prala To už je konec totok

Du hledat bundu....to je neuvěřitelný, jak ty věci mizej....tohle nazažít, tak tomu neuvěřím a budu si myslet, že si to vymýšlím

18.6.2007 13:43

maťa napsal(a):
Třeba GE Money Bank má dobré podmínky....ale nevím, jak to tam je, když u ní nejsi....mám ale dojem, že jsou hodně vstřícní

Jinak nevím....

Rifle se zákeřně schovávali na půdě na šňůře Ani nevím, že jsem je prala To už je konec totok

Du hledat bundu....to je neuvěřitelný, jak ty věci mizej....tohle nazažít, tak tomu neuvěřím a budu si myslet, že si to vymýšlím

Máti to jde, mě se včera schovala peněženka!!!! To byl doma průvan než jsem ji našla!

maťa

18.6.2007 13:43
maťa

charliebob napsal(a):
To je právě to, čeho se nejvíc děsím, že budu muset obcházet banky a informovat se přímo tam. Raději bych nějaké informace trošku dopředu, abych tam nešla jako úplnej neandrtálec, tak zkusím něco vyzjistit na nettu, ale prý že na zem. půjdu asi nejde hypotéka. Ale stejně díky, tak já zase budu zkoušet něco najít na tom nettu.

Tak o zemědělský půdě nevím vůbec....jen o dotacích, tam myslím třeba na pole jsou dotace, že to zaplatí celé, ale za jakých podmínek, to ti fakt neřeknu

No net to jistí.....tam si zadej třebas Jak získat dotaci na půdu a uvidíš

18.6.2007 13:44

maťa napsal(a):

Děkuji mocinky za to přání, to je to jedinné, co nám ještě chybí. Vlastní pozemek s vlastním pidisroubečkem. Pak už by to bylo naprosto dokonalé.

18.6.2007 13:45

maťa napsal(a):

Jinak nevím....

Ahoj Maťo,
chodím sem koukat, protože se mi moc líbí Pierot, Vilík a Soni kobylka. A jestli jsem proto šmírák, tak ať, podívat se snad ale může každý,ne? Myslím, že takových lidí, co chodí na některé fora jenom koukat a nechtějí rušit diskuzi, je spousta

maťa

18.6.2007 13:46
maťa

Máti to jde, mě se včera schovala peněženka!!!! To byl doma průvan než jsem ji našla!

Šmarjááá peněženka? No to by mě zabilo!

To Míťovi se zas furt schovávaj klíče, ale pravidelně....ten kdyby jednou chytl klíče a šel, tak si budu myslet, že se mi to jen zdá....on prostě POKAŽDÉ hledá klíče....od auta, motorky, Iveca, baráku, vozíku.....to je úplně nepochopitelný

Přijde dom, napije se, chce jít zas ven, a za tu vteřinu ty klíče nemá a NEVÍ, kam je dal!

18.6.2007 13:46

Holky, to je supééérrrrrrrr, tož už tam máte u vás ty skřítečky naschválníčky, co já mám doma už hodně dlouho. To voni nám furt všechno schovávaj, ale na to si časem zvyknete, voni se nakonec vždycky umoudřej a vše vrátí zpátky.

maťa

18.6.2007 13:48
maťa

susan napsal(a):
Ahoj Maťo,
chodím sem koukat, protože se mi moc líbí Pierot, Vilík a Soni kobylka. A jestli jsem proto šmírák, tak ať, podívat se snad ale může každý,ne? Myslím, že takových lidí, co chodí na některé fora jenom koukat a nechtějí rušit diskuzi, je spousta

Hmmm....asi je Zuzko, ale že jste všude tam, kde jsem já, a ještě mi to pak vyčítáte

Já vás třeba na kavkazech nečtu vůbec, až dneska, než jsem tam šla...což byl fatální omyl....ale to je jedno....to nebudem už řešit, nic se stejně nezmění

Jo koníci jsou hezcí, ani se ti nedivím, že je obdivuješ Hlavně mají príma majitelky

18.6.2007 13:51

maťa napsal(a):
Šmarjááá peněženka? No to by mě zabilo!

To Míťovi se zas furt schovávaj klíče, ale pravidelně....ten kdyby jednou chytl klíče a šel, tak si budu myslet, že se mi to jen zdá....on prostě POKAŽDÉ hledá klíče....od auta, motorky, Iveca, baráku, vozíku.....to je úplně nepochopitelný

Přijde dom, napije se, chce jít zas ven, a za tu vteřinu ty klíče nemá a NEVÍ, kam je dal!

No naštěstí si lehla na troubu a tam jsem ji brzo odhlalila!!!!!!

18.6.2007 13:52

charliebob napsal(a):
Holky, to je supééérrrrrrrr, tož už tam máte u vás ty skřítečky naschválníčky, co já mám doma už hodně dlouho. To voni nám furt všechno schovávaj, ale na to si časem zvyknete, voni se nakonec vždycky umoudřej a vše vrátí zpátky.

Tak skřítci, jo?

maťa

18.6.2007 13:54
maťa

Tak skřítci, jo?

Na troubu?? Nechtěla se prostě opalovat???? Byla jí asi zima Vendí, nééé??? Já mám v peněžence taky furt průvan a mrzne chudák malá

18.6.2007 13:54

maťa napsal(a):
Hmmm....asi je Zuzko, ale že jste všude tam, kde jsem já, a ještě mi to pak vyčítáte

Já vás třeba na kavkazech nečtu vůbec, až dneska, než jsem tam šla...což byl fatální omyl....ale to je jedno....to nebudem už řešit, nic se stejně nezmění

Jo koníci jsou hezcí, ani se ti nedivím, že je obdivuješ Hlavně mají príma majitelky

Maťo já jsem ty koníky sledovala i kdyžs tu ještě nebyla, ale nic, jak píšeš, nemá cenu to řešit. A nic jsem Ti nevyčítala, jen se zeptala. Jenže to byl kámen úrazu. A jak ses na kavkazech obula do té matahary, která se jen slušně zeptala...promiň ale nadávat někomu do nanynky za to, že se slušně zeptá?

18.6.2007 13:55

susan napsal(a):
Maťo já jsem ty koníky sledovala i kdyžs tu ještě nebyla, ale nic, jak píšeš, nemá cenu to řešit. A nic jsem Ti nevyčítala, jen se zeptala. Jenže to byl kámen úrazu. A jak ses na kavkazech obula do té matahary, která se jen slušně zeptala...promiň ale nadávat někomu do nanynky za to, že se slušně zeptá?

A omlouvám se koňandám, že se to tu ventiluje

maťa

18.6.2007 13:57
maťa

susan napsal(a):

Kdyby se ptala Zuzko, beru....ale za á nebyl důvod se ptát, vidět bylo jasně, že to prtě na Agbíšovi nesedí, jen jako!!! A za béé....ona se neptala, ona hned psala, jak to a vono, a proč ho týrám, když malé prtě má nejmíň sedm kilo

To prostě naštve tohle Zuzko, tím spíš, když vím, kdo matahary je

Mně neva, že tu jsi, o to nejde....ale že sis neodpustila si rýpnout, aby všichni věděli a četli a prostě tahat jednu věc odsud jinam....mělas to napsat sem, nebo mně na email...já tvoje, nebo jiné příspěvky odjinud, taky nikde nerozebírám

18.6.2007 13:57

maťa napsal(a):
Na troubu?? Nechtěla se prostě opalovat???? Byla jí asi zima Vendí, nééé??? Já mám v peněžence taky furt průvan a mrzne chudák malá

No vidíš, to bylo tím! Chudák je v ní 50 kč a já už vím, kde ji budu příště hledat !!!!!!!!!!!!! Byla jí zima!!!!!!!!!

18.6.2007 13:59

maťa napsal(a):
Kdyby se ptala Zuzko, beru....ale za á nebyl důvod se ptát, vidět bylo jasně, že to prtě na Agbíšovi nesedí, jen jako!!! A za béé....ona se neptala, ona hned psala, jak to a vono, a proč ho týrám, když malé prtě má nejmíň sedm kilo

Mně neva, že tu jsi, o to nejde....ale že sis neodpustila si rýpnout, aby všichni věděli a četli a prostě tahat jednu věc odsud jinam....mělas to napsat sem, nebo mně na email...já tvoje, nebo jiné příspěvky odjinud, taky nikde nerozebírám

Holky klid!!!!!!
Já se loučím, letím na úřad.. ach jo .. zase papírování....l

18.6.2007 14:02

maťa napsal(a):

Já to beru, ale dotklo se mně, a nejen mně, jak prezentuješ kavkazí forum a lidi od kavkazů hážeš do jednoho pytle a děláš mnohdy ukvapené závěry. Myslím, že osobní spory se dají řešit osobně a ne osočovat celou skupinu.

18.6.2007 14:03

susan napsal(a):
A omlouvám se koňandám, že se to tu ventiluje

Tak bublanina dobublala....tak teda nevím jestli byla povedená,nebo nee-nevěděla jsem jestli už je,nebo néééni...Ale každopádně se tu teď stavil Jura na kafe a už néééni Tak uvidíme co to s náma udělá...Někdo po mě chtěl foto-posílám

18.6.2007 14:04

susan napsal(a):
Já to beru, ale dotklo se mně, a nejen mně, jak prezentuješ kavkazí forum a lidi od kavkazů hážeš do jednoho pytle a děláš mnohdy ukvapené závěry. Myslím, že osobní spory se dají řešit osobně a ne osočovat celou skupinu.

A už fakt dost, to má Vendy pravdu, nebudem tady kazit pohodovou atmosféru. meil znáš a adresu kavkazího fora taky A zdravím Vaše krásné koníky

18.6.2007 14:06

susan napsal(a):

Tak to tak udělej. Myslím, že je to naprostá malichernost a nemá to cenu tady i jinde hodinu rozebírat. Navíc si nemyslím, že by Maťa házela do jednoho pytle celou skupinu, toť můj názor, ten na koho to patřilo, určitě ví.

maťa

18.6.2007 14:06
maťa

susan napsal(a):

Zzuzko, já neosočuji všechny, píšu někdo, některé, většina.....to není všichni, a zrovna na tebe jsem si ani nevzpomněla Stejně tak na drobek dalších....

A prezentovat nic nemusím, každý si tam udělá obrázek svůj a názor na vás a mě taky svůj--

Osobní spory já nemám Zuzko, já šla od vás pryč, vy mi nedáte pokoj.....viz třeba nemoderka I když vím, o koho jde, dle IP, mlčím....nemám potřebu vás jakkoliv řešit, ale vy mi pokoj nedáte, ať píšu, kam píšu....rejpete a rejpete.....možná sama víš, kdo to dělá

Takže pokud tebe se to dotklo, tak promiň, na tebe jsem fakt ani nevzpomněla....

Nooo a já su konečně oblečená a brmáme pááá pááá.....Vendí....opatrně na úřadě,.,,je to o nervy

Ahoooj

18.6.2007 14:08

charliebob napsal(a):
Tak to tak udělej. Myslím, že je to naprostá malichernost a nemá to cenu tady i jinde hodinu rozebírat. Navíc si nemyslím, že by Maťa házela do jednoho pytle celou skupinu, toť můj názor, ten na koho to patřilo, určitě ví.

Eví, to foto je špicáááááá Teď mám na bublaninu mnohem větší chuť než předtím.

18.6.2007 14:11

maťa napsal(a):
Zzuzko, já neosočuji všechny, píšu někdo, některé, většina.....to není všichni, a zrovna na tebe jsem si ani nevzpomněla Stejně tak na drobek dalších....

A prezentovat nic nemusím, každý si tam udělá obrázek svůj a názor na vás a mě taky svůj--

Osobní spory já nemám Zuzko, já šla od vás pryč, vy mi nedáte pokoj.....viz třeba nemoderka I když vím, o koho jde, dle IP, mlčím....nemám potřebu vás jakkoliv řešit, ale vy mi pokoj nedáte, ať píšu, kam píšu....rejpete a rejpete.....možná sama víš, kdo to dělá

Takže pokud tebe se to dotklo, tak promiň, na tebe jsem fakt ani nevzpomněla....

Nooo a já su konečně oblečená a brmáme pááá pááá.....Vendí....opatrně na úřadě,.,,je to o nervy

Ahoooj

Matí, ahoj, já už taky asi konečně nastoupím do vany, abych se nějak přichystala na večer. Jen nemám vůbec co na sebe, ani žádnou kabelku, porád všude tahám jen baťoh a boty, no o těch snad ani nejde říci, že to jsou boty, neboť mám jen pohorky a sandálky. Pomoooooc, co já budu dělat.

18.6.2007 14:12

charliebob napsal(a):
Matí, ahoj, já už taky asi konečně nastoupím do vany, abych se nějak přichystala na večer. Jen nemám vůbec co na sebe, ani žádnou kabelku, porád všude tahám jen baťoh a boty, no o těch snad ani nejde říci, že to jsou boty, neboť mám jen pohorky a sandálky. Pomoooooc, co já budu dělat.

Vendi a ty se na ty úřady vyzbroj úsměvem od ucha k uchu, to opravdu funguje, vlastní zkušenost.

18.6.2007 14:19

charliebob napsal(a):
Vendi a ty se na ty úřady vyzbroj úsměvem od ucha k uchu, to opravdu funguje, vlastní zkušenost.

Tak to jsme na tom Boži stejně-já kdybych měla jet do divadla musím do půjčovny šatů a bot...
mám sandály a tenisky a sukni jsem na sobě v životě neměla a na botách na podpadku bych se asi zabila
Ale to zmákneš-dnes se nosí všechno

18.6.2007 14:20

proxima napsal(a):
Tak to jsme na tom Boži stejně-já kdybych měla jet do divadla musím do půjčovny šatů a bot...
mám sandály a tenisky a sukni jsem na sobě v životě neměla a na botách na podpadku bych se asi zabila
Ale to zmákneš-dnes se nosí všechno

Ahoj Leni,Jarů,Boží,prostě všichni.
Leni malá je krásná,necháte si jí?

18.6.2007 14:23

maťa napsal(a):

Ahoooj

Maťo nehážeš ale píšeš všude vy,vy....?nemoderku neřeším, tam se každý do někoho obuje, když je to anonymní Neútočím na tebe na různých forech, takže tohle řešit nemusíme, ale některé Tvé výroky zamrzí. Ať jsou pejsci zdraví, ahooooj.

18.6.2007 14:27

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Leni,Jarů,Boží,prostě všichni.
Leni malá je krásná,necháte si jí?

necháme

Je super a má skvěkou povahu, takže ideální koník pro mě

18.6.2007 14:33

susan napsal(a):
Maťo nehážeš ale píšeš všude vy,vy....?nemoderku neřeším, tam se každý do někoho obuje, když je to anonymní Neútočím na tebe na různých forech, takže tohle řešit nemusíme, ale některé Tvé výroky zamrzí. Ať jsou pejsci zdraví, ahooooj.

ahoj, já být vetřelec.
Ale chtěla bych moc poprosit o ten kontakt na tu paní s cedulkama. Potřebovali bychom popsat přepravák na koně a nikdo mě nenapadá.

Přidejte reakci

Přidat smajlík