Rada starších s tou ukecanou pusou

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2007 10:15

sabina napsal(a):

a je po záhadě

21.6.2007 10:16

sabina napsal(a):
a je po záhadě

číslo jsem zapomněla

maťa

21.6.2007 10:19
maťa

sabina napsal(a):

Hernajs, tak teďka mi napsali, že granule a konzervy pro kočky dojdou zítra! A zítra su pryč dopoledne....dneska by to tak hezky vyšlo!

To abych pak proto sjela autem páč 11 kg asi do toho našeho velekopce neodnesu A v pátek to tady bude bezvadně zasekaný.....na dálnici je uzavírka částečná, takže to jezdí přes nás a my tadyk máme rozkopanej hlavní tah a zavřenej, takže město je doslova neprůchodný, natož aby bylo průjezdný

A furt tady něco brumlááá???? Snad bouřka? Že by???

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.6.2007 10:20

sabina napsal(a):
číslo jsem zapomněla

Jejda jejda, kde se to číslo nechalo ! To já přeminule založila o 2 čísla radu nižší!
Jinak Sabi díky za představení a vítám Tě v Radě!

sabina napsal(a):
číslo jsem zapomněla

Hele vy jste tak rychlý, že já než nandala fotku do příspěvku,tak je tu nová rada.A já ještě písala tam do té s větry

maťa napsal(a):
Hernajs, tak teďka mi napsali, že granule a konzervy pro kočky dojdou zítra! A zítra su pryč dopoledne....dneska by to tak hezky vyšlo!

To abych pak proto sjela autem páč 11 kg asi do toho našeho velekopce neodnesu A v pátek to tady bude bezvadně zasekaný.....na dálnici je uzavírka částečná, takže to jezdí přes nás a my tadyk máme rozkopanej hlavní tah a zavřenej, takže město je doslova neprůchodný, natož aby bylo průjezdný

A furt tady něco brumlááá???? Snad bouřka? Že by???

jóóó´´o bude pršét u nás se taky honí nahoře a burácí

21.6.2007 10:21

sabina napsal(a):

díky....já děkuji vám...za přijetí

21.6.2007 10:21

sabina napsal(a):

U nás je už po dešti!!!!!!! A pak zase začne až budem strouhat koňata!

maťa

21.6.2007 10:22
maťa

sabina napsal(a):

Sabi, si v Brně, nebo Jihlavě? Tady nad Brnem černo a fialovo, nad Jihlavou jakbysmet, ale nad náma a dálnicí modro!!!! TADY prostě ZASE pršet nebude!!!!!!!!!!!!

Ale někde to je divoký....a to burácení je hnusný i z dálky

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
U nás je už po dešti!!!!!!! A pak zase začne až budem strouhat koňata!

už prší....jé to je vzdoušek...hotová balada
Jinak terča je fajn...soused měl taky boxerku

sabina napsal(a):
díky....já děkuji vám...za přijetí

Neděkuj my přijímáme všechny ukecaný zvířátkomilce žejo ...
Tady pořád svítí sluníčko heč
Holky mě to tu v té práci dneska nebaví

maťa

maťa

maťa napsal(a):
Sabi, si v Brně, nebo Jihlavě? Tady nad Brnem černo a fialovo, nad Jihlavou jakbysmet, ale nad náma a dálnicí modro!!!! TADY prostě ZASE pršet nebude!!!!!!!!!!!!

Luci, tak to sem fikni znova....i s fotkou!!! Pošííííím!!!!

21.6.2007 10:23

maťa napsal(a):

už jsem doma....u Brna...po jihlavě se pro mě slehla zem.....

21.6.2007 10:24

sabina napsal(a):
už jsem doma....u Brna...po jihlavě se pro mě slehla zem.....

Pratýýý nás asi nikoho...jak koukám...jé měla bych domlouvat ty schůzky...jinak mě obchoďák vynese na kopytech...když to sváma nejdéééé

maťa

21.6.2007 10:24
maťa

sabina napsal(a):

Já to du vyfotit!!!! To je hrozný, co se tam žene!!!!!

21.6.2007 10:26

maťa napsal(a):
Já to du vyfotit!!!! To je hrozný, co se tam žene!!!!!

jééé holky...škoda, že to necítíte...to je vzduch....cítím takovej ten mokrej písek...to je léééétooooo

21.6.2007 10:26

sabina napsal(a):
už prší....jé to je vzdoušek...hotová balada
Jinak terča je fajn...soused měl taky boxerku

Dík.Terča je našich.Tedy naší rodiny,ale já už s nima moc nejsem.Ale tenkrát jsem si ji vybrečela. Byla to taková nohatá koza.A dneska je to tank. Se nám po 2 štěňatech nějak moc zpravila potvůrka. A už jí je 9 let.Ale v paličce je jí pořád 1 rok.Je to takovej malej pošuk....

21.6.2007 10:28

pretty 1 napsal(a):
Dík.Terča je našich.Tedy naší rodiny,ale já už s nima moc nejsem.Ale tenkrát jsem si ji vybrečela. Byla to taková nohatá koza.A dneska je to tank. Se nám po 2 štěňatech nějak moc zpravila potvůrka. A už jí je 9 let.Ale v paličce je jí pořád 1 rok.Je to takovej malej pošuk....

jojo...to ale boxeři zůstávájí pošukama napořád...teda co vím....
Jinak u nás to hrozný černisko...je už šedisko

21.6.2007 10:28

maťa napsal(a):
Luci, tak to sem fikni znova....i s fotkou!!! Pošííííím!!!!

Máti já tam dala fotku naší Terči a připsala jsem k ní že je těm obříkům taky podobná že jóóóóóó
Jen těch pár centimetrů a kg ji chybí

maťa

21.6.2007 10:29
maťa

sabina napsal(a):
jééé holky...škoda, že to necítíte...to je vzduch....cítím takovej ten mokrej písek...to je léééétooooo

Luci, Teruška je krásná....žíhaný boxery můžu A je príma, že je třeštiprdlo...na svůj věk je to krááása a důkaz tuhého a zdravého kořínku

Teda tady je divně....úplně zvláštně....nad náma je modro, ale mlátí to tady, jakoby to černo bylo nad náma...a je nad Třebíčí a Brnem.....to nechápu

maťa

21.6.2007 10:31
maťa

maťa napsal(a):
Luci, Teruška je krásná....žíhaný boxery můžu A je príma, že je třeštiprdlo...na svůj věk je to krááása a důkaz tuhého a zdravého kořínku

Teda tady je divně....úplně zvláštně....nad náma je modro, ale mlátí to tady, jakoby to černo bylo nad náma...a je nad Třebíčí a Brnem.....to nechápu

Šmarjáááá holky, už to chápu!!! Ono to nejde od západu, ale od východu, takže na nás!!! Proto v Brně už prší...ale tady i bouří a bytelně, a to to tady ještě není!!!!

Děcka, letím zahnat psy a vypnout PC....aby mi to nezhořelo a budu fotit, tohle je fakt něco divnýho!!! A bude to asi divoký, i když né tady....myslím teda

Tak ahoooj....safra to sou rány.....ahoooooj

21.6.2007 10:32

maťa napsal(a):

U nás teď taky svítí... a jinak máme veselo, máme kousek školu a ti teď pořádají na dvoře diskotéku!!!

21.6.2007 10:32

maťa napsal(a):

já si jako malá vybrečela taky psa....a naši - velice přechytralí...koupili beagla...přece nemůžu chtít si ještě vybrat... no a pes nám umřel ve 2letech tři dny před míma narozeninama.....a během toho sežrala barák...mamka ji během těch 2 let 4x prodávala...ale já řvala jak malá....nakonec stejně umřela.......ale bylo to pro ni vysvobození....

21.6.2007 10:35

sabina napsal(a):
já si jako malá vybrečela taky psa....a naši - velice přechytralí...koupili beagla...přece nemůžu chtít si ještě vybrat... no a pes nám umřel ve 2letech tři dny před míma narozeninama.....a během toho sežrala barák...mamka ji během těch 2 let 4x prodávala...ale já řvala jak malá....nakonec stejně umřela.......ale bylo to pro ni vysvobození....

,, chovatelé,, jak se jim většinou říkává....byli pěkní..haj.....
Až pitva zjistila...proč umřela....
její matka (fena) měla vrh před tímhle a aby zachovali výborné zbarvení...nechali opět tu fena obskočit vlatně jední štěnětem z toho vrhu..takže syn obskočil matku a z toho byla naše fena....takže měla otce...v podstatě svýho bratra..odešli ji ledviny, játra a pořád něco

21.6.2007 10:37

sabina napsal(a):
její matka (fena) měla vrh před tímhle a aby zachovali výborné zbarvení...nechali opět tu fena obskočit vlatně jední štěnětem z toho vrhu..takže syn obskočil matku a z toho byla naše fena....takže měla otce...v podstatě svýho bratra..odešli ji ledviny, játra a pořád něco

vypátrala jsem pak sourozence naší feny...a další pes neměl jednu kulku,,,,a dva další taky umřeli...fakt mi lidi, co pro prachy neuděláme - hnus

21.6.2007 10:37

sabina napsal(a):
vypátrala jsem pak sourozence naší feny...a další pes neměl jednu kulku,,,,a dva další taky umřeli...fakt mi lidi, co pro prachy neuděláme - hnus

tady už je po všem

21.6.2007 10:39

sabina napsal(a):
tady už je po všem

Lidi jsou divní.... fakt....

21.6.2007 10:40

jo jsou...

Holky,musím něco dělat, ale za chvíli sem zase nakouknu!!!!!!!

Holky,musím něco dělat, ale za chvíli sem zase nakouknu!!!!!!!

jdem všechny...

21.6.2007 10:41

sabina napsal(a):
tady už je po všem

HOLKY KTERÝ NÁZEV SE VÁM NEJVÍCE LÍBÍ,DĚLÁM WEBOVKY A NÁŠ RANCH SE JMENUJE MUČANGA,ALE TO SE MI ZÁ BÝT TAKOVÉ SELSKÉ,TAK MĚ NAPADLO,PROTOŽE NEJSME JEŠTĚ NIKDE REGISTROVANÍ TEN NÁZEV TROCHU NADNÉST.
MUCHANGA
MUCANGA
MUČANGA
TAKŽE HLASUJTE VEČER HO ZADÁM NA STRÁNKY,MĚ SE LÍBÍ MUCHANGA A NEBO MUCANGA BEZ HÁČKU.

21.6.2007 10:42

sabina napsal(a):

Novidíš naše mamka Terču prodávála každý týden
Ona nám zničila půl bytu, než jsme zjistili, že má něco jako kaloustrofobiii. Vždycky jsme ji zavírali na chodbu,aby nezničila celý byt,ale kolikrát jsme se ani do bytu nedostali a lezli oknem,pač namuchlala koberec i lino pod pveře,Zničila celé obložení,rozdrápala dveře, utrhala bundy a věšáky.No prostě kalamita.Ale jdenou jsme ji nechlai otevřené dveře všude a nic neudělal.Prostě měla všude přístup a byla hodná.A tak je to dodnes.Teda je pravda, že ten kdo jde poslední a nechá ji doma, tak mu něco sbere,nebo rozbije.Bráchovi zásadně ukouše popruhy na baťohu.Ona ví, že když brácha někam jde tak si pořád bere baťoh a tak mu ho prostě rozbije aby nemohl jít pryč no.Vychcánek. A našim skovává boty.Zásadně pod postel.Taky aby nemohli odejít. Je to prostě vychytralej pesan.
Jak říkám inteligentnější pejska neznám. Já bych totiš mohla vyprávět co všechno ona dělá....

21.6.2007 10:43

sabina napsal(a):

Tady je už zase taky hezky,spadlo jen pár kapek,ani to nezalilo trávu.
Dneska Bóbiká se trošíčku učil chodit švižně,no je fakt chytrej,pochopil to velice rychle,za chviličku už mě doklusával úplně sám od sebe,to je skvělý!!!Hned jsem ho pak hezky hladila a chváááálila až do nebéééé!!!!!
Kdybyste,holky,viděly,co já tady jím,doktorka mi řekla-kupte si kuřecí prsa,dejte na to rejži a zeleninu a bez omastku to udělejte!No,tak jsem to tak udělala,opravdu nic moc,ale teď si opravdu vyskakovat nemůžu po těch křečích v tom břiše,to byl děěěěs!A jak se říká,když je hlad,tak se žbaští fšeckó!!!!!!!!
Vítám staronovou členku Sabinu!!!!
Ale už muším jít něco zase děěělat,ahoooj!!!

21.6.2007 10:43

bednarik petr napsal(a):
HOLKY KTERÝ NÁZEV SE VÁM NEJVÍCE LÍBÍ,DĚLÁM WEBOVKY A NÁŠ RANCH SE JMENUJE MUČANGA,ALE TO SE MI ZÁ BÝT TAKOVÉ SELSKÉ,TAK MĚ NAPADLO,PROTOŽE NEJSME JEŠTĚ NIKDE REGISTROVANÍ TEN NÁZEV TROCHU NADNÉST.
MUCHANGA
MUCANGA
MUČANGA
TAKŽE HLASUJTE VEČER HO ZADÁM NA STRÁNKY,MĚ SE LÍBÍ MUCHANGA A NEBO MUCANGA BEZ HÁČKU.

.

21.6.2007 10:45

bednarik petr napsal(a):
MUCHANGA
MUCANGA
MUČANGA

mě se líbí MUCANGA

21.6.2007 10:49

pretty 1 napsal(a):
mě se líbí MUCANGA

děkuji Jaruš....mě taky Mucanga - krásnej konišuáááá
Jedna atmoška

21.6.2007 10:58

sabina napsal(a):

Teda, dlouho mi ta abstinence nevydržela!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soni hlasuju taky pro MUCANGU bez háčku (snad to píšu dobře)!!!

Já už jsem taky vymyslela jméno pro náš pidirančíček!!! Chcete vědět nebo to mám nechat ještě v tajnosti? Ale už máme číslo hospodářství, tak snad by to šlo.. Teda teĎ jenom doufám, že už jsem ho nevyzdradila kdysi dávno Já jsem stará skleroza!!!

21.6.2007 11:02

Já už jsem taky vymyslela jméno pro náš pidirančíček!!! Chcete vědět nebo to mám nechat ještě v tajnosti? Ale už máme číslo hospodářství, tak snad by to šlo.. Teda teĎ jenom doufám, že už jsem ho nevyzdradila kdysi dávno Já jsem stará skleroza!!!

jo chceme to vědět...honem

21.6.2007 11:03

Joo,Vendí,rychle,žekníí,pošíím!!!!!
Soni,já totéž co děvčátka!!!!!! MUCANGA......

21.6.2007 11:06

jaruska napsal(a):
Joo,Vendí,rychle,žekníí,pošíím!!!!!
Soni,já totéž co děvčátka!!!!!! MUCANGA......

Tak to naše pidimidirančerské místečko se bude jmenovat:
Ranč na větrném poli!
Protože tam u nás pořád, ale pořád, nekecám pořád fouká vítr! Buď hrozně fouká nebo aspoň trošku musí foukat pořád!

21.6.2007 11:07

Ranč na větrném poli!
Protože tam u nás pořád, ale pořád, nekecám pořád fouká vítr! Buď hrozně fouká nebo aspoň trošku musí foukat pořád!

moc hezký.....oba dva názvy

21.6.2007 11:08

Ranč na větrném poli!

Hihi,Vendí,a nebyl by kratší Tajfunranch?????

21.6.2007 11:08

jaruska napsal(a):
Hihi,Vendí,a nebyl by kratší Tajfunranch?????

skvělý....tajfunranch

21.6.2007 11:14

sabina napsal(a):
skvělý....tajfunranch

No oficiální to ještě není, takže nad tím popřemýšlím! jen abych na sebe něco nepřivolalal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21.6.2007 11:14

sabina napsal(a):
skvělý....tajfunranch

Tak tak,to je pěkné!!!!!!!!!!!
Mě se nelíbí jak si většina v čechách hraje na ameriku a musí se to jmenovat v angličtině a mít podobný název jak v USA,Pjoč???
Tož jsme v čechách a na moravěnce,tak ať se jnenují...U kulhavé kozy, Pod hůrkou, Na větrným poli, U Jarušky a Oldy.......atd!!!!!!Proč neee!!!!!!!!!!!!!!!

21.6.2007 11:22

proxima napsal(a):
Tak tak,to je pěkné!!!!!!!!!!!
Mě se nelíbí jak si většina v čechách hraje na ameriku a musí se to jmenovat v angličtině a mít podobný název jak v USA,Pjoč???
Tož jsme v čechách a na moravěnce,tak ať se jnenují...U kulhavé kozy, Pod hůrkou, Na větrným poli, U Jarušky a Oldy.......atd!!!!!!Proč neee!!!!!!!!!!!!!!!

Eví kdo má kulhavou kozu?
Já znám U kulhavé sovy!
Mě by se líbilo i Na větrné hůrce, ale hůrku už máte Vy a taky u nás žádná hůrka není! Teda byla, ale koně už ji rozšlapali!

21.6.2007 11:26

Eví kdo má kulhavou kozu?
Já znám U kulhavé sovy!
Mě by se líbilo i Na větrné hůrce, ale hůrku už máte Vy a taky u nás žádná hůrka není! Teda byla, ale koně už ji rozšlapali!

To neva Vendi,klidně buďte na Větrné hůrce
My taky známe U kulhavé sovy.Teda Jura myslím...mají tam nějaký zvěřinec,myslím..
Nás štve že jsme dali pod hůrkou-totiž mysleli jsme že kopec nad náma se jmenuje Metylovická hůrka,ale on je to tn naproti nám..Ten náš se jmenuje Lišky To by bylo hezčí!!Navíc Aron by byl maskot-vypadá jak liška

21.6.2007 11:31

proxima napsal(a):
My taky známe U kulhavé sovy.Teda Jura myslím...mají tam nějaký zvěřinec,myslím..
Nás štve že jsme dali pod hůrkou-totiž mysleli jsme že kopec nad náma se jmenuje Metylovická hůrka,ale on je to tn naproti nám..Ten náš se jmenuje Lišky To by bylo hezčí!!Navíc Aron by byl maskot-vypadá jak liška

A TO NEJDE ZMĚNIT EVI???

21.6.2007 11:32

pretty 1 napsal(a):
A TO NEJDE ZMĚNIT EVI???

Já bych to změnila na ranch u ušaté lišky

21.6.2007 11:33

Ranč na větrném poli!

super název Vendul

21.6.2007 11:33

proxima napsal(a):

Ju, ta kulhavá sova je tady kousek od nás, mají tam kozy, ovce, koně, psi, kočky a hlavně tu sovu! Ale jinak to tam neznám....
Nene, na poli je taky hezký, protože ta naše rovinka a koně taky bydlí na poli... S Hůrkou mám spojené Vaše koníky! I v mobilu
Arronek je skvělí maskot!

21.6.2007 11:34

pretty 1 napsal(a):
super název Vendul

Díky Luci!!!!!!

maťa

21.6.2007 11:36
maťa

sabina napsal(a):

Hlasuju pro MUCANGU a RANCH U UŠATÉ LIŠKY!!!!!!

Tak, jak jsem předpokládala, pršelo přesně 6 a půl minuty, chodníky už jsou suchý, dvakrát zahřmělo, jednou to někde prasklo, chytl nás úplnej krajíček!!!
Ale nad náma....nakonec to šlo od jihovýchodu na severozápad.....to musí být divoký!

A holky, co sem neviděla....trčela sem v okně, a najednou na sousedovic baráku oranžový sluníčko s bílým středem, přejelo přes dům, směrem nahoru!!! a zmizelo za střechou! Co to mohlo být????? Kulovej blesk přece je koule, né paprskovitý slunce???

maťa

21.6.2007 11:38
maťa

maťa napsal(a):
Hlasuju pro MUCANGU a RANCH U UŠATÉ LIŠKY!!!!!!

Tak, jak jsem předpokládala, pršelo přesně 6 a půl minuty, chodníky už jsou suchý, dvakrát zahřmělo, jednou to někde prasklo, chytl nás úplnej krajíček!!!
Ale nad náma....nakonec to šlo od jihovýchodu na severozápad.....to musí být divoký!

A holky, co sem neviděla....trčela sem v okně, a najednou na sousedovic baráku oranžový sluníčko s bílým středem, přejelo přes dům, směrem nahoru!!! a zmizelo za střechou! Co to mohlo být????? Kulovej blesk přece je koule, né paprskovitý slunce???

Vendí, ten název je fakt super.... A nebo co Ranč Větrníkov....ale to myslím už někde je....ovšem ten tajfunranch nemá chybu

21.6.2007 11:41

maťa napsal(a):
Vendí, ten název je fakt super.... A nebo co Ranč Větrníkov....ale to myslím už někde je....ovšem ten tajfunranch nemá chybu

Máťo, nebylo to ufo????

maťa

21.6.2007 11:43
maťa

Máťo, nebylo to ufo????

Já nevím....bylo to prostě divný, kulovej blesk sem viděla a zažila na vlastním dvorečku a stromečku, dva metry ode mne a za sluníčka!!! Dokonce jsme byli v TV a novinách tehdá....ale tohle jsem ještě neviděla

Jináč sem stihla hezky umýt nádobí a uvařit....su šikulkáááá cooo???

21.6.2007 11:43

Máťo, nebylo to ufo????

taky jsem si říkala...ufoniii...stejně nás pozorujou holky

21.6.2007 11:44

sabina napsal(a):
taky jsem si říkala...ufoniii...stejně nás pozorujou holky

nejšikovnější...

maťa

21.6.2007 11:44
maťa

maťa napsal(a):
Já nevím....bylo to prostě divný, kulovej blesk sem viděla a zažila na vlastním dvorečku a stromečku, dva metry ode mne a za sluníčka!!! Dokonce jsme byli v TV a novinách tehdá....ale tohle jsem ještě neviděla

Jináč sem stihla hezky umýt nádobí a uvařit....su šikulkáááá cooo???

Holkýýýýýý chcete zbohatnout???? Nad Velkým Beranovem se vymlátilo auto co vezlo zlato!!!! Sice to tam hlídají poliši se samopalama, ale co bychom pro ZLATO neudělaly, že????

21.6.2007 11:45

maťa napsal(a):

Měnit už nebudem,už asi rok všudena netu a všude píšu Pod hůrkou...už to tak necháme...
Třeba až se někdy přestěhujem...
Ježiš v rádiu mluví jak měli k obědu květák s tatarkou a krokety s kuřecím....pomooooc...ňam ňam...

maťa napsal(a):
Holkýýýýýý chcete zbohatnout???? Nad Velkým Beranovem se vymlátilo auto co vezlo zlato!!!! Sice to tam hlídají poliši se samopalama, ale co bychom pro ZLATO neudělaly, že????

jedém...všechnýýý...víš co....to se odráželo to zlato...ti ufoni ho ukradli a vezli s sebou nahorůůůů - musíme je doběhnout

sabina napsal(a):
nejšikovnější...

A nebyl to Maťi atomový hřib???????????

21.6.2007 11:46

proxima napsal(a):
A nebyl to Maťi atomový hřib???????????

Maťi žehlím...pomooooc!!!!!!!

21.6.2007 11:48

proxima napsal(a):
Maťi žehlím...pomooooc!!!!!!!

holky...nemáte někdo fotky vašich boxů koniškovských....??? A barvičky jakým jste vymalovali? Já bych chtěla žlutou....něco pozitivního...co vy na to? nebo zelenkavou...

21.6.2007 11:48

proxima napsal(a):
Měnit už nebudem,už asi rok všudena netu a všude píšu Pod hůrkou...už to tak necháme...
Třeba až se někdy přestěhujem...
Ježiš v rádiu mluví jak měli k obědu květák s tatarkou a krokety s kuřecím....pomooooc...ňam ňam...

hm.......... já mám rýžovou kaši

21.6.2007 11:49

hm.......... já mám rýžovou kaši

jééé rýžovou kaši.....dala bych si nákyp - rýžovej

21.6.2007 11:49

sabina napsal(a):
holky...nemáte někdo fotky vašich boxů koniškovských....??? A barvičky jakým jste vymalovali? Já bych chtěla žlutou....něco pozitivního...co vy na to? nebo zelenkavou...

Na žlutou i zelenou půjdou mouchy a včeličky, bude je to lákat! A taky, bílá je univerzál, vem si, že bys měla maštal každý rok vymalovat vápnem jako dezinfekci!

21.6.2007 11:50

sabina napsal(a):
jééé rýžovou kaši.....dala bych si nákyp - rýžovej

Ten zbožňuju!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak Máťo když píšeš o tom autě, včera byl kousek od nás smrťák.... kluk můj ročník už to má za sebou...

21.6.2007 11:52

Na žlutou i zelenou půjdou mouchy a včeličky, bude je to lákat! A taky, bílá je univerzál, vem si, že bys měla maštal každý rok vymalovat vápnem jako dezinfekci!

holky...a nevíte o nějaké omyvatelné barvě???

maťa

21.6.2007 11:54
maťa

Jinak Máťo když píšeš o tom autě, včera byl kousek od nás smrťák.... kluk můj ročník už to má za sebou...

Evííí cu taky žehlit, sem s tííím!!!

Atomovej hřib to nebyl....sousedi přežili

To zlato tam fakt je holky, Míťa mi to volal, že to říkali na vysílačce chlapi A Vendí....to je mi líto....tady nad náma na dálnici je masakr...dva kamiony a osobáky nějaký a je to uzavřený a všechno to sjíždí přes nás....a to ještě není pátek a spadlo jen pár kapek Co ty řidiči dělaj?????

21.6.2007 11:54

Holky já jdu na tu rýži, kdyby jste se rozhodly jít pro to zlato, tak na mě počkejte, ju? Jdu s Váma, potřebujem schody na půdu

maťa

21.6.2007 11:55
maťa

Holky já jdu na tu rýži, kdyby jste se rozhodly jít pro to zlato, tak na mě počkejte, ju? Jdu s Váma, potřebujem schody na půdu

Vendííí....já tam snad fakt sjedu....odzlatím to tam, a pak se šábnem, joo???

21.6.2007 11:56

maťa napsal(a):

To zlato tam fakt je holky, Míťa mi to volal, že to říkali na vysílačce chlapi A Vendí....to je mi líto....tady nad náma na dálnici je masakr...dva kamiony a osobáky nějaký a je to uzavřený a všechno to sjíždí přes nás....a to ještě není pátek a spadlo jen pár kapek Co ty řidiči dělaj?????

Lítaj jak šílenci a berou sebou nevinně řidiče!!!!!!!
Máťo a jak se jmenuje obec ve které bydlíš? Víš kdybych někdy jela kolem, stavím se kouknout na haf haf hafany!

21.6.2007 11:56

maťa napsal(a):

Holky,...musím se vrátit k té poště - včera jsem si objednala z Ostravy věcičky pro Gabíka....a hle...dneska to je tu....dala jsem 255peněz i s poštovnýma mám to doma...téda...asi se to rozjelo

21.6.2007 11:57

maťa napsal(a):
Vendííí....já tam snad fakt sjedu....odzlatím to tam, a pak se šábnem, joo???

Souhlááááááás! A já Ti poskytnu alibi, že jsi tam přeci nemohla být, že???

sabina napsal(a):
Holky,...musím se vrátit k té poště - včera jsem si objednala z Ostravy věcičky pro Gabíka....a hle...dneska to je tu....dala jsem 255peněz i s poštovnýma mám to doma...téda...asi se to rozjelo

No jo, Severní Morava... tam vždycky byli machři!

Souhlááááááás! A já Ti poskytnu alibi, že jsi tam přeci nemohla být, že???

Máťa....to je blbost pane policajte..vždyť ta je tu snáma.,,céélou dobu

maťa

21.6.2007 12:00
maťa

sabina napsal(a):
Máťa....to je blbost pane policajte..vždyť ta je tu snáma.,,céélou dobu

jo jo, hlavně polišům se samopalem se to bude dobře vysvětlovat

Vendí, ti písnu na mejlíka, odkud su, ju??? Tadyk na ifauně bych nerada, aby mě šmíráci šmírovali

21.6.2007 12:01

maťa napsal(a):
jo jo, hlavně polišům se samopalem se to bude dobře vysvětlovat

Vendí, ti písnu na mejlíka, odkud su, ju??? Tadyk na ifauně bych nerada, aby mě šmíráci šmírovali

ale ti ufoni to stejně budou vědět...a vykecají to....musíš před tím napsat - TOP SECRET!!! a to oni nepřečtou

maťa

21.6.2007 12:10
maťa

sabina napsal(a):

Jo jo, mimochodem TOP SECRET je jeden ze nejlepších filmů, co znám! Super parodie na westerny a různé jiné filmové žánry

Tak Míťa se mi napapal a spokojeně si brumlá pod fousky a jde opravovat brzdy, páč mi až teďka řekl, že jel půl cesty bez brzd, bo mu vytekla kapalina a rozlítli se pístky!!! A měl za sebou 6,5 tuny!!!
Já z něj fakt jednou vyrostu

21.6.2007 12:11

sabina napsal(a):
ale ti ufoni to stejně budou vědět...a vykecají to....musíš před tím napsat - TOP SECRET!!! a to oni nepřečtou

no ten náš název není podle ameriky,ale podle přezdívky mého přítele,nikdo neví co to znamená,asi je to jen takovej výmysl dědí ,ale říká se mu tak už let,nikdo ho pomalu neosloví jménem.

21.6.2007 12:11

sabina napsal(a):

holky vy mi dneska dáváte
Se jen směji do počítače.Ještě že jsem tu sama.
Už je mi zase blbě.Ten hyc mě zničí.Ale venku se trošku zatahuje,takže snad se to tu také svlaží.
Tedy vrtá mi hlavou jak je možný, že vezou zlato na kamionu a ještě bez ochranky.... To je nějaké podezřelé nemyslíte? Většinou se tyhle transporty provádí vlakem a pod velkým utajíní s mega ochrankou.Ale jen tak na kmionu a takové množství ?????
Fakt podezřelé

Ale taky by se mi hodilo.Do toho našeho baráčku by ten kamion nestačil celej

maťa

21.6.2007 12:12
maťa

bednarik petr napsal(a):
no ten náš název není podle ameriky,ale podle přezdívky mého přítele,nikdo neví co to znamená,asi je to jen takovej výmysl dědí ,ale říká se mu tak už let,nikdo ho pomalu neosloví jménem.

Soni, to je jak s náma...ty přezdívky Mucanga je ještě hezké a tajemné , ale Bubina je dost divné Taky nevím, proč mi tak říkají Prostě Bubí, Bubina, Bóbiká a tááák nooo

A své sestře říká Míťa jen Žá! Taky netuším, co to je

21.6.2007 12:14

maťa napsal(a):
Jo jo, mimochodem TOP SECRET je jeden ze nejlepších filmů, co znám! Super parodie na westerny a různé jiné filmové žánry

Tak Míťa se mi napapal a spokojeně si brumlá pod fousky a jde opravovat brzdy, páč mi až teďka řekl, že jel půl cesty bez brzd, bo mu vytekla kapalina a rozlítli se pístky!!! A měl za sebou 6,5 tuny!!!
Já z něj fakt jednou vyrostu

Máti když se to se... tak se to se... co
To znám u nás je to to samé. Akorát já to vím vše hned.pač ten můj choleryk to v sobě nenechá a ví to každej...

maťa

21.6.2007 12:14
maťa

pretty 1 napsal(a):
Už je mi zase blbě.Ten hyc mě zničí.Ale venku se trošku zatahuje,takže snad se to tu také svlaží.
Tedy vrtá mi hlavou jak je možný, že vezou zlato na kamionu a ještě bez ochranky.... To je nějaké podezřelé nemyslíte? Většinou se tyhle transporty provádí vlakem a pod velkým utajíní s mega ochrankou.Ale jen tak na kmionu a takové množství ?????
Fakt podezřelé

Luci, on to není asi normální kamion, ale nějaký spešl náklaďák a ochranku to právě má, proto teďka všici vyskákali a hlídaj to...naši poliši by tam tak rychle nedorazili....to už by neměli co hlídat

Možná to bude i ve zprávách....sem zvědavá sama

21.6.2007 12:15

pretty 1 napsal(a):
Fakt podezřelé

Jo a dneska by snad měli přijet ti tesaři změřit si ten náš palác aby nařezali správné míry a v sobotu či pondělí by měl být krov na baráčku

21.6.2007 12:15

sabina napsal(a):

Ahoj všichni!!! Moc vás všechny zdravím, ale absolutně nestíhám nic číst ani psát. Tak vás chci jen pozdravit, máme spoustu běhání a balení, aby bylo vše v cajku a po cestě se nám nepřihodilo nic zlého ani nečekaného. Ještě musím dojet koupit feltflašku, nebo jak se jim říká, takže musím zase pádit, pak šupky dupky fofrem Ivetku na vlak, odjíždí nám na soustředění a potom ještě do Kaplice, kámoš došívá sedlovky, jak jinak samozřejmě na poslední chvíli.

Tak na nás, prosím, myslete a moc toho deště ať není. Určitě vyrážíme zítra ráno a návrat - někdy. Možná juknu ještě zítra před odjezdem, ale nevím, kdyžtak se vám ukážu až někdy během příštího týdne.

Tak se tady mějte, koukejte se činnit, ať mám příští týden co číst. To budu unavená, nebude se mi chtít nic dělat, tak budu odpočívat a číst.

Flekatej Bobíšek taky bude až příští týden. Fakt nestíhám.

maťa

21.6.2007 12:16
maťa

pretty 1 napsal(a):
Máti když se to se... tak se to se... co
To znám u nás je to to samé. Akorát já to vím vše hned.pač ten můj choleryk to v sobě nenechá a ví to každej...

jenže já jsem mu minule řekla, ať mě už neděsí....že je mi pak zle Tak mě neděsil a vyděsil tím pádem ještě víc

Tož sem mu teďka zas nakázala, aby mi IHNED všecko volal Koukal na mě, jak na pako, ale kýval, že bude Nemá to se mnou lehký chudáček můj malej

21.6.2007 12:18

maťa napsal(a):
Luci, on to není asi normální kamion, ale nějaký spešl náklaďák a ochranku to právě má, proto teďka všici vyskákali a hlídaj to...naši poliši by tam tak rychle nedorazili....to už by neměli co hlídat

Možná to bude i ve zprávách....sem zvědavá sama

jo...než by tam naši přijeli....náš super českej národ by si už nějak poradil.....aby sem ty naše policajťáky nemuseli zbytečně volati....přece, ne? Starý český ručičky...ty si umí poradit se vším

21.6.2007 12:18

charliebob napsal(a):
Ahoj všichni!!! Moc vás všechny zdravím, ale absolutně nestíhám nic číst ani psát. Tak vás chci jen pozdravit, máme spoustu běhání a balení, aby bylo vše v cajku a po cestě se nám nepřihodilo nic zlého ani nečekaného. Ještě musím dojet koupit feltflašku, nebo jak se jim říká, takže musím zase pádit, pak šupky dupky fofrem Ivetku na vlak, odjíždí nám na soustředění a potom ještě do Kaplice, kámoš došívá sedlovky, jak jinak samozřejmě na poslední chvíli.

Tak na nás, prosím, myslete a moc toho deště ať není. Určitě vyrážíme zítra ráno a návrat - někdy. Možná juknu ještě zítra před odjezdem, ale nevím, kdyžtak se vám ukážu až někdy během příštího týdne.

Tak se tady mějte, koukejte se činnit, ať mám příští týden co číst. To budu unavená, nebude se mi chtít nic dělat, tak budu odpočívat a číst.

Flekatej Bobíšek taky bude až příští týden. Fakt nestíhám.

Boženko tak přeji krásný výlet, se spoustou pěkných zážitků. A málo deštíku a hodně sluníčka. ALe ne vedro.
Tak si to užijte a nezapomeń fotit ju.
pa pa

21.6.2007 12:19

maťa napsal(a):
jenže já jsem mu minule řekla, ať mě už neděsí....že je mi pak zle Tak mě neděsil a vyděsil tím pádem ještě víc

Tož sem mu teďka zas nakázala, aby mi IHNED všecko volal Koukal na mě, jak na pako, ale kýval, že bude Nemá to se mnou lehký chudáček můj malej

Jéééé teď to hlásili na impulsu, prej je na dálnici kolona a stojí tam spousta policajtů se samopalama a moderátor se hrozně diví a říká Se samopalama jo....

maťa

21.6.2007 12:25
maťa

pretty 1 napsal(a):
Boženko tak přeji krásný výlet, se spoustou pěkných zážitků. A málo deštíku a hodně sluníčka. ALe ne vedro.
pa pa

Taky přeji bájo výlet, ať vyjde počasí i dobří lidé po cestě A foť foť, co se do toho vejde!!!!

pretty 1 napsal(a):
pa pa

Díky mooooc , foťák snad nezapomenu doma, aspoň doufám, tak se máte na co těšit. Tak a teď už vypínám PC, ahoj.

charliebob napsal(a):
Díky mooooc , foťák snad nezapomenu doma, aspoň doufám, tak se máte na co těšit. Tak a teď už vypínám PC, ahoj.

hlavně bez nehod

21.6.2007 12:27

sabina napsal(a):
jo...než by tam naši přijeli....náš super českej národ by si už nějak poradil.....aby sem ty naše policajťáky nemuseli zbytečně volati....přece, ne? Starý český ručičky...ty si umí poradit se vším

Jo to je fakt.Minulí týden měl bouračku na D5 Mírovo známej co jezdí s kuřatama do Prahy.No ve 3 ráno tam to autí zrušil (nabourali do něj ze zadu) a ve 4 už nebylo ani kuře. Prý lidi zbírali kuřata i za jízdy. Nojo no češi. Nedovezl zpět ani jediné kuře nebo křidýlko.Prostě nic

maťa

21.6.2007 12:27
maťa

sabina napsal(a):

No vidíš to Luci, já to měla z první ruky, neb Míťa má vysílačku a ti kamioňáci jsou hrozný drbny a vědí i to, co nikdo vědět nemá, nebo nechce Se za tím volantem asi nuděj, nebo co

Uff uuuf.....sem snědla talířek těstovin s masem, měla sem velký voči a nějak nemůžu dýšit.....bo mám žaludek až na plících

maťa

21.6.2007 12:28
maťa

pretty 1 napsal(a):
Jo to je fakt.Minulí týden měl bouračku na D5 Mírovo známej co jezdí s kuřatama do Prahy.No ve 3 ráno tam to autí zrušil (nabourali do něj ze zadu) a ve 4 už nebylo ani kuře. Prý lidi zbírali kuřata i za jízdy. Nojo no češi. Nedovezl zpět ani jediné kuře nebo křidýlko.Prostě nic

Šmarjááá a to jsou ten jen obyčejný kuřata!!! S tím zlatem se teda už nedivím, že tam maj samopaly

21.6.2007 12:28

pretty 1 napsal(a):

si děláš srandu...ne? My sme fakt národ to je na pobli....í....

21.6.2007 12:30

sabina napsal(a):

a holky bych se nedivila...kdyby i z toho zlata zmizlo....sice netuším jak.....ale takovej podvrtanej náklaďák...

maťa

21.6.2007 12:32
maťa

sabina napsal(a):

A tááák, není to s náma Sabi ještě tak hrozný....jsou daleko horší národy Já nás mám docela ráda Přeci jen, většina z nás je fajn a príma....a hlavně, nemáme rádi, když se nám cpou cizí, nutí nám svoje názvy, slovíčka....styl života...a to se mi na nás líbí

21.6.2007 12:33

maťa napsal(a):
A tááák, není to s náma Sabi ještě tak hrozný....jsou daleko horší národy Já nás mám docela ráda Přeci jen, většina z nás je fajn a príma....a hlavně, nemáme rádi, když se nám cpou cizí, nutí nám svoje názvy, slovíčka....styl života...a to se mi na nás líbí

to je Mati zase fakt....s tím nucením....ale jsme pěkní rasisti....teda tím sem si jistá

21.6.2007 12:34

sabina napsal(a):
to je Mati zase fakt....s tím nucením....ale jsme pěkní rasisti....teda tím sem si jistá

fakt holky neznátě někdo něco omyvatelnýho na nátěr na zeď ?? chtěla bych nějak docílit toho...aby jsem ty věčně posranděný zdi v maštali u koníka neměla,....

maťa

21.6.2007 12:37
maťa

maťa napsal(a):
No vidíš to Luci, já to měla z první ruky, neb Míťa má vysílačku a ti kamioňáci jsou hrozný drbny a vědí i to, co nikdo vědět nemá, nebo nechce Se za tím volantem asi nuděj, nebo co

Uff uuuf.....sem snědla talířek těstovin s masem, měla sem velký voči a nějak nemůžu dýšit.....bo mám žaludek až na plících

Omyvatelný barvy na zeď určo jsou Sabi....prostě vlez do obchodu a zeptej se, řekni, co chceš a na co to chceš a je to...

Nooo rasisti troška jsme, i když já třeba ani ne , ale když určité skupiny obyvatel si za tohle mohou sami Fakt je, že znám méně dobrých ukrajinců, než romů, rormové tak špatní všichni nejsou....ukrajinci, co jsou tady na práci, obvykle ano

21.6.2007 12:43

maťa napsal(a):
Omyvatelný barvy na zeď určo jsou Sabi....prostě vlez do obchodu a zeptej se, řekni, co chceš a na co to chceš a je to...

Nooo rasisti troška jsme, i když já třeba ani ne , ale když určité skupiny obyvatel si za tohle mohou sami Fakt je, že znám méně dobrých ukrajinců, než romů, rormové tak špatní všichni nejsou....ukrajinci, co jsou tady na práci, obvykle ano

jojo...známe..,.taťka jich má v práci pár pod sebou...a to co na ně doma lítají obvykle za spojení je někdy až hrůza
Jinak myslíš, že když zajdu někam do Hornbachu,,,,či bauhauzu...či někam tam...budou vědět? nebo přímo nějakou prodejnu s barvama...čistě

21.6.2007 12:46

maťa napsal(a):

Holky já se vám snažila vyfotit to azuro tady,ale můj telefonek to moc dobře nezvládl.Místo modré barvy tam udělal fialovou

21.6.2007 12:46

sabina napsal(a):
jojo...známe..,.taťka jich má v práci pár pod sebou...a to co na ně doma lítají obvykle za spojení je někdy až hrůza
Jinak myslíš, že když zajdu někam do Hornbachu,,,,či bauhauzu...či někam tam...budou vědět? nebo přímo nějakou prodejnu s barvama...čistě

Už jsem tu s plným břichem!!!!
Sabi šla bych se zeptat přímo, přeci jen jsou tam odborníci....

21.6.2007 12:47

pretty 1 napsal(a):
Holky já se vám snažila vyfotit to azuro tady,ale můj telefonek to moc dobře nezvládl.Místo modré barvy tam udělal fialovou

ale i tak je to moc fajn

pretty 1 napsal(a):

Jé Luci, u nás je sytě modro-černá a už začalo i hřmět!!!!!!! Bojím se!!!!!!!!!

pretty 1 napsal(a):

21.6.2007 12:48

pretty 1 napsal(a):

Tady je furt pěkně.Ale už se to trošínku kazí no

Tohle je naše kuchyňka v práci........kluci už zaplnili sklad,tak to dávají i sem

21.6.2007 12:49

pretty 1 napsal(a):
Tady je furt pěkně.Ale už se to trošínku kazí no

Tohle je naše kuchyňka v práci........kluci už zaplnili sklad,tak to dávají i sem

No a neodpustila jsem si vyfotit i ten můj svinčík na stole. Fakt mě dneska nic neba a podle toho to taky vypadá

maťa

21.6.2007 12:49
maťa

pretty 1 napsal(a):

To je krása Luci.... tak tam máš modro, jako my tadyk! Bych nevěřila, že tu bouřilo

Vendí....tak hlavně bacha na PC, ať neuhoří

Sabi, šla bych taky do nějakýho spešl obchodu....si najdi na netu, kde v okolí jaké jsou a zajdi tam

21.6.2007 12:53

maťa napsal(a):
To je krása Luci.... tak tam máš modro, jako my tadyk! Bych nevěřila, že tu bouřilo

Vendí....tak hlavně bacha na PC, ať neuhoří

Sabi, šla bych taky do nějakýho spešl obchodu....si najdi na netu, kde v okolí jaké jsou a zajdi tam

Luci krásný! já ten můj taky někdy vyfotím... momentálně na něm mám to co mi zbylo ze stokoruny... pár šupů.. no jo, za sladkosti se musí koupit dárky, že? Pak 2 okousané chleby z ranní snídaně, co holky nedojedly, daly mi to sem. A jinak nic :-))))))

Máti, PC je pracovní

21.6.2007 12:53

Luci krásný! já ten můj taky někdy vyfotím... momentálně na něm mám to co mi zbylo ze stokoruny... pár šupů.. no jo, za sladkosti se musí koupit dárky, že? Pak 2 okousané chleby z ranní snídaně, co holky nedojedly, daly mi to sem. A jinak nic :-))))))

Máti, PC je pracovní

Luci a nejlepší je ta rada na monitoru

maťa

21.6.2007 12:54
maťa

pretty 1 napsal(a):
No a neodpustila jsem si vyfotit i ten můj svinčík na stole. Fakt mě dneska nic neba a podle toho to taky vypadá

Tak tvůj stůl je ještě krásnej Lucíííí....kdybys viděla ten Míťův.....

Já měla v hokně vždy uklízeno....páč a protože to mám ráda Ale taky byli dníčky, kdy sem se až styděla, leč neměla sílu s tím něco dělat

21.6.2007 12:54

sabina napsal(a):
hlavně bez nehod

Boži přidávám se, krásně si to užíjte!!!!!!!!!

maťa

21.6.2007 12:55
maťa

Luci a nejlepší je ta rada na monitoru

No jooo fááákt, sem si nevšimla....je tam Rada!!!! Vendí, máš dobrej zrak

Pracovní říkáš? Tak to neřeš, to je fakt

21.6.2007 12:55

maťa napsal(a):
Tak tvůj stůl je ještě krásnej Lucíííí....kdybys viděla ten Míťův.....

Já měla v hokně vždy uklízeno....páč a protože to mám ráda Ale taky byli dníčky, kdy sem se až styděla, leč neměla sílu s tím něco dělat

tak jo...děkuju mooooc holky....tady je azuro a to tu bylo černo

21.6.2007 12:57

maťa napsal(a):
No jooo fááákt, sem si nevšimla....je tam Rada!!!! Vendí, máš dobrej zrak

Pracovní říkáš? Tak to neřeš, to je fakt

Jo jo, neřeším.. zatím nic, jen se děsně setmělo!!!!!!!!

Jo jo, neřeším.. zatím nic, jen se děsně setmělo!!!!!!!!

bude to rychlí a bude po všem...tak jako všude

maťa

maťa

sabina napsal(a):

Ježkovi vočka, já mám dneska strašnej kopr!!! Takhle tu ekonomiku fakt nevytrhnem

Aspoň že šéf mi dává klídek až do úterka....pak zas bude prudit s nějakýma zakázkama, bo co, a hlavně bankou

21.6.2007 12:59

maťa napsal(a):
Ježkovi vočka, já mám dneska strašnej kopr!!! Takhle tu ekonomiku fakt nevytrhnem

Aspoň že šéf mi dává klídek až do úterka....pak zas bude prudit s nějakýma zakázkama, bo co, a hlavně bankou

No já si taky říkám jak to bude vypadat zítra... dneska je teprve čtvrtek a my už máme 2 Rady!!!!!!!!!!!! Co teprv v pátek, to je největší koprovej den!!!!!!!!!!!!

21.6.2007 13:00

maťa napsal(a):

šéfové...haha...tak jak to říkám já...Kohouti jsou malí páni, Jitřenka řídí kokrhání...

21.6.2007 13:03

sabina napsal(a):
šéfové...haha...tak jak to říkám já...Kohouti jsou malí páni, Jitřenka řídí kokrhání...

Už hřmí!!!!!!!!!!!!! A už lítaj první kapky!!!!!!!!!!!!!

21.6.2007 13:04

sabina napsal(a):

Holky já jsem jak praštěná latí po hlavě. Vůbec nic mě nebaví,ani psaní. Já vám hci vždy něco písnout,ale hrozně dlouho mi to trvá.Ale zrovna si říkám, že budem zakládat dnes už 3 radu co
Tak to je mazec.To tu ještě nebylo. A to je nás tu pár

21.6.2007 13:05

pretty 1 napsal(a):
Holky já jsem jak praštěná latí po hlavě. Vůbec nic mě nebaví,ani psaní. Já vám hci vždy něco písnout,ale hrozně dlouho mi to trvá.Ale zrovna si říkám, že budem zakládat dnes už 3 radu co
Tak to je mazec.To tu ještě nebylo. A to je nás tu pár

Jo jo, zvládáme to skvěle. Luci tak další je na Tobě, ju? A ať Ti to netrvá dlouho, protože já jdu za chvíli domů !
Tak už lítají i bleskýýýýýýýýýýýýýý

21.6.2007 13:06

Jo jo, zvládáme to skvěle. Luci tak další je na Tobě, ju? A ať Ti to netrvá dlouho, protože já jdu za chvíli domů !
Tak už lítají i bleskýýýýýýýýýýýýýý

Tak kdo založí tu dalši???

Přidejte reakci

Přidat smajlík