Rada vomdletých upsaných prstů 144

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.6.2007 13:08

pretty 1 napsal(a):

Luci to se Ti povedlo
Ju a už bliká elektřína!!!

21.6.2007 13:09

pretty 1 napsal(a):

No nic lepšího mě nenapadlo. Ale je to fakt. Prstíky dnes dostali zabrat

21.6.2007 13:10

pretty 1 napsal(a):

Ju i ty moje! Jenom než jsem napsala tu směrnici!

21.6.2007 13:11

pretty 1 napsal(a):

Tady furt nic, zase leze mozol z pod mráčků. A musím jít dneska nakoupit do hypernovy,pač mi dochází všechno. Hlavně granulky,masíčko,mlíčko,ale i kapesníky, ovoce, zelenina a aviváž a prášek na prádlo. No vím to tak dobře,pač si musím psát lístečky.Jinak jdu do krámu a koupím půlku (samo že tu nedůležitou)

21.6.2007 13:12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ju i ty moje! Jenom než jsem napsala tu směrnici!

holky vy jste zlatý

21.6.2007 13:13

pretty 1 napsal(a):
Tady furt nic, zase leze mozol z pod mráčků. A musím jít dneska nakoupit do hypernovy,pač mi dochází všechno. Hlavně granulky,masíčko,mlíčko,ale i kapesníky, ovoce, zelenina a aviváž a prášek na prádlo. No vím to tak dobře,pač si musím psát lístečky.Jinak jdu do krámu a koupím půlku (samo že tu nedůležitou)

Já se dobrovolně přiznám, že jsem neudělal vůbec nic.Ale fakt vůbec. Jen jsem opsala 2 cifry. Jěje paní ředitelka přišlana kontrolu

21.6.2007 13:15

pretty 1 napsal(a):
Já se dobrovolně přiznám, že jsem neudělal vůbec nic.Ale fakt vůbec. Jen jsem opsala 2 cifry. Jěje paní ředitelka přišlana kontrolu

Tak ji zase pošli do ředitelny!
Ták u nás se už rozpršelo, ale jak!!! No jistě, přijede kovář a já nemám kam koně dát aby jsme nemokli, že? Přístřešek to jistí.... a ty rány všude kolem! Já to tak nemám ráda... ale koněčně cítím z okna dokořán trošku dýchatelného vzduchu....
A jinak děvčata, já odmítla i účast na vínovém dýchanku.. to abych mohla kecat s Váma!!!!

21.6.2007 13:18

Tak ji zase pošli do ředitelny!
Ták u nás se už rozpršelo, ale jak!!! No jistě, přijede kovář a já nemám kam koně dát aby jsme nemokli, že? Přístřešek to jistí.... a ty rány všude kolem! Já to tak nemám ráda... ale koněčně cítím z okna dokořán trošku dýchatelného vzduchu....
A jinak děvčata, já odmítla i účast na vínovém dýchanku.. to abych mohla kecat s Váma!!!!

ˇoooooo Vendi.....teda...měla jsi jít...vínko bych si taky dala...nějaké dobré sladké

21.6.2007 13:18

sabina napsal(a):
ˇoooooo Vendi.....teda...měla jsi jít...vínko bych si taky dala...nějaké dobré sladké

Holky...můžeme si říkat turbofretky

21.6.2007 13:21

sabina napsal(a):

Ee, já víno nemusím.... jsem nějaký abstinent či jak se tomu říká
A hlavně mám auto!!!!!!!!!!!

21.6.2007 13:21

sabina napsal(a):

super název.

21.6.2007 13:22

Ee, já víno nemusím.... jsem nějaký abstinent či jak se tomu říká
A hlavně mám auto!!!!!!!!!!!

Jo Vendul jsem zrovna chtěla napsat, že já bych to taky musela odmítnout,jelikož jezdím už skoro pořád do práce autím. Má to své výhody i nevýhody

21.6.2007 13:22

pretty 1 napsal(a):
super název.

Máťa nás opustila????

21.6.2007 13:24

pretty 1 napsal(a):
Jo Vendul jsem zrovna chtěla napsat, že já bych to taky musela odmítnout,jelikož jezdím už skoro pořád do práce autím. Má to své výhody i nevýhody

Já vzhledem ke své abstinenci vidím jen výhody a na auto se můžu vymlouvat... to se mi líbí!
Holky, tady tak bouchají s těma pokličkama!!!!!!!! Já se bojím!!!

21.6.2007 13:24

pretty 1 napsal(a):

No a v tomhle pařáku si já dát vínko,tak mě vezou . Mě stačí 1 malé pivo a už mi to kecá
Nepiji alkohol a pak když si něco dám tak to stojí za to

21.6.2007 13:25

Máťa nás opustila????

No asi ji zmohl ten řízek a žaludek zalehl plíce jak psala
A nebo pomáhá Míťovi

21.6.2007 13:25

pretty 1 napsal(a):
No asi ji zmohl ten řízek a žaludek zalehl plíce jak psala
A nebo pomáhá Míťovi

To až si přečte název tak jí to strhne

21.6.2007 13:26

pretty 1 napsal(a):
To až si přečte název tak jí to strhne

Holky načli jsme3 radu a já jdu načnout 3 láhev s pitím fakt se to nedá.

maťa

21.6.2007 13:27
maťa

Máťa nás opustila????

NEOPUSTILA!!!!

Ty vomdletý prsty nemají chybu!!!!!

A tady je horkooooo a horkooooo Taky nepiju, a když, tak fakt za levno, dvě pivínečka a spinkám týden

Holky my ale dneska jedem....sme šikulééééé

21.6.2007 13:29

maťa napsal(a):
NEOPUSTILA!!!!

A tady je horkooooo a horkooooo Taky nepiju, a když, tak fakt za levno, dvě pivínečka a spinkám týden

Já taky za levno, decka vína a jsem pod stolem!!!

Já toho kováře snad budu muset zrušit nebo co!!!! A ke všemu jsem si dneska zapomněla mobil, takže ani nevím, co se doma děje!!!

maťa

21.6.2007 13:29
maťa

pretty 1 napsal(a):

Teda ale už aby ten Míťa zase vodjel....kecl mi tadyk k čítači....hledal nějaký firmy na ty pístky, či co a dal si cosi stahovat a teďka mám zpomalenej net, páč to stahuje asi milion souborů!!!!!

Já ho fakt praštím a brzdy nebrzdy odešlu v dáááál

21.6.2007 13:32

maťa napsal(a):
NEOPUSTILA!!!!

Holky jsem si dneska koupila pohádku z pekla štěstí,ale šla jsem si pro nekonečný příběh.No ale ten je prý až příští týden.

Já ho dostala asi jako 12 letá k ježíšku na VHS a brečela jsem u toho jako mimino,když se Artex utopil v té bažině. No a VHS ještě mám.Ta je památeční,ale už se na ni nedá koukat.Je tolikrát přehraná , že to skáče a zrní

maťa

21.6.2007 13:32
maťa

Já taky za levno, decka vína a jsem pod stolem!!!

Já toho kováře snad budu muset zrušit nebo co!!!! A ke všemu jsem si dneska zapomněla mobil, takže ani nevím, co se doma děje!!!

Vendí, nic neruš....třeba to u vás doma nené vůbec horký Vyčkej, až jak bude Nebo on má přijet stejně s tebou?

Nooo a ty nákupy mě děsí taky, nemám ani aviváž, taktéž , ani pleťovou vodu, ani hadry, ani jídlo, ani sirky, ani toaleťák skoro , ani nic! To abych tam strávila mládí, a páč je to tu zasekaný z té dálnice, tak fakticky nevím

21.6.2007 13:34

maťa napsal(a):
Vendí, nic neruš....třeba to u vás doma nené vůbec horký Vyčkej, až jak bude Nebo on má přijet stejně s tebou?

Nooo a ty nákupy mě děsí taky, nemám ani aviváž, taktéž , ani pleťovou vodu, ani hadry, ani jídlo, ani sirky, ani toaleťák skoro , ani nic! To abych tam strávila mládí, a páč je to tu zasekaný z té dálnice, tak fakticky nevím

Máti, mám to domů jenom 3 km, myslím že situace bude stejná! On už tam možná bude čekat, možná to vzdá sám... uvidíme...

Jé, já taky nemám nic, všechno dochází! Ale koně mají repelent!!!!!!!!!

21.6.2007 13:35

maťa napsal(a):
Teda ale už aby ten Míťa zase vodjel....kecl mi tadyk k čítači....hledal nějaký firmy na ty pístky, či co a dal si cosi stahovat a teďka mám zpomalenej net, páč to stahuje asi milion souborů!!!!!

Já ho fakt praštím a brzdy nebrzdy odešlu v dáááál

Tak ho pošli ro díli pěšky nebo na motorce
Ale já taky většinu hledám přez net.Je to kolikrát daleko levnější,než tady u nás v krámech. Třeba pakny na zadek jsem sehnala jediný v republice za 500,- ve Velkém Meziříčí. Jinak by nám je posílali až z Francie a za těžký prachy

maťa

21.6.2007 13:35
maťa

pretty 1 napsal(a):
Holky jsem si dneska koupila pohádku z pekla štěstí,ale šla jsem si pro nekonečný příběh.No ale ten je prý až příští týden.

Já ho dostala asi jako 12 letá k ježíšku na VHS a brečela jsem u toho jako mimino,když se Artex utopil v té bažině. No a VHS ještě mám.Ta je památeční,ale už se na ni nedá koukat.Je tolikrát přehraná , že to skáče a zrní

jejda Luci, ty si číslo, nemaj jednu pohádku, vezmeš druhou

Ty památeční VHS mám doma taky, plnou skříňku Nám už nefachá ani to video Se nějak polámalo

21.6.2007 13:37

maťa napsal(a):
jejda Luci, ty si číslo, nemaj jednu pohádku, vezmeš druhou

Ty památeční VHS mám doma taky, plnou skříňku Nám už nefachá ani to video Se nějak polámalo

Moje památeční VHS je Hříšný tanec s Patrickem Swayzem...!!!!!!!!!!!

21.6.2007 13:37

Máti, mám to domů jenom 3 km, myslím že situace bude stejná! On už tam možná bude čekat, možná to vzdá sám... uvidíme...

a to je hlavní. My taky nic nemáme, ale kočánky k doktoru vzít přeci musím ne. A ty nákupy počkají.No ale už čekají od úterý,takže dnes fakt musím.Oni to papání potřebujou

maťa

21.6.2007 13:38
maťa

Aha, tak to jsem zvědavá, jestli tam je a vydrží

To je hlavní....koníci jsou důležitější, ty musíš počkat Vendí Taky čekááám

pretty 1 napsal(a):
Ale já taky většinu hledám přez net.Je to kolikrát daleko levnější,než tady u nás v krámech. Třeba pakny na zadek jsem sehnala jediný v republice za 500,- ve Velkém Meziříčí. Jinak by nám je posílali až z Francie a za těžký prachy

Ahooooj holky! Vy jste teda ukecaný, to snad ani není možný!!! Já večer odejdu od PC, teď přijdu a skoro 4 rady jsou fuč!!'!
Chci vás jen letmo pozdravit a prchám ke koníkům! Tady je pod mrakem, tak doufám, že zas tu největší průtrž chytneme s Burákem někde v terénu... ach jo, jako vždy!

Hlasuju pro "MUCANGA" a Vendí, u tebe pro Tajfunranch, to je neuvěřitelný název! Jaruška je prostě génius, hahahahaha!!!!

pretty 1 napsal(a):

jéje.....holky....dneska s takovou stihnem ještě trojku

21.6.2007 13:40

Moje památeční VHS je Hříšný tanec s Patrickem Swayzem...!!!!!!!!!!!

Já mám památečního Černýho korzára, ten chlap se mi tehdá stráááášně líbil!

21.6.2007 13:41

maťa napsal(a):
Aha, tak to jsem zvědavá, jestli tam je a vydrží

To je hlavní....koníci jsou důležitější, ty musíš počkat Vendí Taky čekááám

Ju ju, a jsem s tím smířená a dělám vše pro to aby to tak bylo

21.6.2007 13:43

sabina napsal(a):

Ahoj Jani!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak akorát se jdu rozloučit, protože musím letět za tím kovářem.... déšť ustal, tak prosím prosím ať začne pršet až budeme hotoví (já budu, teda moje záda a ruce!!!!)...
Tak zítra poreferuju co a jak a snad dotáhnu nějaké fotečky!!!!!!!!!!!! Papapapa

maťa

21.6.2007 13:44
maťa

sabina napsal(a):

Ahoooj Jani, tak hlavně bez bouřky, déšť se ještě snese Když teda není průtrž zrovna

S Buráčkem ale zvládneš všechno, to je prostě pořádnej kus pohodovýho koňa

21.6.2007 13:45

Tak akorát se jdu rozloučit, protože musím letět za tím kovářem.... déšť ustal, tak prosím prosím ať začne pršet až budeme hotoví (já budu, teda moje záda a ruce!!!!)...
Tak zítra poreferuju co a jak a snad dotáhnu nějaké fotečky!!!!!!!!!!!! Papapapa

Jo Vendííí...určitě to nafoťte.....ať se tady nenudíme...Jinak holky....žádná fotka dneska nebude????

maťa

21.6.2007 13:47
maťa

Vendííí ahooooj a ať to zvládnetéééé

21.6.2007 13:48

maťa napsal(a):
Vendííí ahooooj a ať to zvládnetéééé

taky se loučím...papá

maťa

21.6.2007 13:51
maťa

sabina napsal(a):
taky se loučím...papá

Pááá Sabí

21.6.2007 13:52

maťa napsal(a):
Pááá Sabí

loučím se ale s Vendííí

maťa

maťa

pretty 1 napsal(a):

A já jdu jukat, jak se dělaj brzdový pístky a kotouče a destičky To bude mít Míťa radost

Zatím pááá

maťa napsal(a):
Ahoooj Jani, tak hlavně bez bouřky, déšť se ještě snese Když teda není průtrž zrovna

S Buráčkem ale zvládneš všechno, to je prostě pořádnej kus pohodovýho koňa

Vendí tak pa. A ať to zvládnete.

Já už chci taky dom

Fotečky ????

Tak jen jednu

maťa

maťa

sabina napsal(a):
loučím se ale s Vendííí

Aháááá Sabíííí Mi to horko nedělá dobře

21.6.2007 13:53

maťa napsal(a):
A já jdu jukat, jak se dělaj brzdový pístky a kotouče a destičky To bude mít Míťa radost

Zatím pááá

ikdyž...měla bych jí taky něco dělat...jinak jsem mrtvá a plesnivá......tak se holky opatrujte....a foťte vše, co jde
Ahojíííík

21.6.2007 13:54

sabina napsal(a):
ikdyž...měla bych jí taky něco dělat...jinak jsem mrtvá a plesnivá......tak se holky opatrujte....a foťte vše, co jde
Ahojíííík

jéééé čičí mimóoooo super.....tak se mějte....

maťa

21.6.2007 13:54
maťa

maťa napsal(a):

Zatím pááá

Já žádný nový fotečky nemám....nestíhám tento týden vůbec fotit Teď sem sice blejskla to černo, ale mám kopr to přetáhnout do PC a zmenšit Je to moooc namáááhavýýýý

21.6.2007 13:57

maťa napsal(a):
Já žádný nový fotečky nemám....nestíhám tento týden vůbec fotit Teď sem sice blejskla to černo, ale mám kopr to přetáhnout do PC a zmenšit Je to moooc namáááhavýýýý

Jojo mám to to samé.Taky si sednu ke koťátkům a říkám si to by byla fotka.A nebo tohle,ale je to strašná práce se zvednout a dojít pro ten foťák a pak to vzít do práce a tam to stahovat

maťa

21.6.2007 13:57
maťa

maťa napsal(a):

No já musím jít jukat, nebo tady k té židli fakt přirostu a zapustím kořeny

Dneska teda fakticky válíme Se od vás odervat, to bude moje smrt

21.6.2007 13:58

sabina napsal(a):
jéééé čičí mimóoooo super.....tak se mějte....

Míma mám doma 3 . Naprosto stejný bratry v triku
Tak ahoj zítra

21.6.2007 13:59

maťa napsal(a):
No já musím jít jukat, nebo tady k té židli fakt přirostu a zapustím kořeny

Dneska teda fakticky válíme Se od vás odervat, to bude moje smrt

No jo Máti tak to tu nakonec zůstanu sama. Já končim až v půl. A hodně moc přemýšlím o tom, že sem zítra nepůjdu. Nedá se to vydržet.No ale uvidím

21.6.2007 14:00

pretty 1 napsal(a):
No jo Máti tak to tu nakonec zůstanu sama. Já končim až v půl. A hodně moc přemýšlím o tom, že sem zítra nepůjdu. Nedá se to vydržet.No ale uvidím

Hele a když zvládnem ještě 15 příspěvků, tam můžem říct, že jsme udělali 3 a půl rady za jediný den (dopoledne)

21.6.2007 14:01

pretty 1 napsal(a):
Hele a když zvládnem ještě 15 příspěvků, tam můžem říct, že jsme udělali 3 a půl rady za jediný den (dopoledne)

Jo a úplně jsem ti zapoměla říct, že pro tebe budu mít překvapení. Ale musím se trefit ve správný čas na správné místo

maťa

21.6.2007 14:01
maťa

pretty 1 napsal(a):

A co se nedá vydržet Luci? Vy tam něco přestavujete? Na těch fotkách to bylo, ale nějak mi uniklo, o co šlo

maťa

21.6.2007 14:05
maťa

maťa napsal(a):
A co se nedá vydržet Luci? Vy tam něco přestavujete? Na těch fotkách to bylo, ale nějak mi uniklo, o co šlo

Překvapení? Pro mě???? Jéééé jejejej A co to jééé?????

Pravda, 15 příspěvků zmáknem levou zadní.....jen kdybych to neměla zpomalené!!! Všechno se načítá dvě hodiny, toho Míťu bacím fakt!

21.6.2007 14:05

maťa napsal(a):

Ne nepřestavujem,ale ten hyc se tu nedá vydržet. Zase je tu v kanclu 29 stupňu a já jsem z toho včera měla ten úžeh.....
A už jsem byla na záchodě i teď tady,takže se mám zase na co těšit doma. Nehnu se z WC jako včera . pomoc já nechci

21.6.2007 14:07

pretty 1 napsal(a):
Ne nepřestavujem,ale ten hyc se tu nedá vydržet. Zase je tu v kanclu 29 stupňu a já jsem z toho včera měla ten úžeh.....
A už jsem byla na záchodě i teď tady,takže se mám zase na co těšit doma. Nehnu se z WC jako včera . pomoc já nechci

No ještě to nemám,ale doufám, že brzo to budu mít.
Budou to sice jen fotečky,ale speciélně pro tebe

maťa

21.6.2007 14:08
maťa

pretty 1 napsal(a):

A jooo vlastně, promiň! Já to úplně zapomněla Těch Rad je dneska tolik, že můj senilní mozek to nestíhá

Bože to je to pomalý.....a furt to stahuje miliardy nějakých věcí....to rozbiju asi

Došel ti mejlík Luci?

21.6.2007 14:09

pretty 1 napsal(a):
No ještě to nemám,ale doufám, že brzo to budu mít.
Budou to sice jen fotečky,ale speciélně pro tebe

Už jen čtvrt hodinky a jedu dom. Tedy napřed nakoupit

21.6.2007 14:12

maťa napsal(a):
A jooo vlastně, promiň! Já to úplně zapomněla Těch Rad je dneska tolik, že můj senilní mozek to nestíhá

Bože to je to pomalý.....a furt to stahuje miliardy nějakých věcí....to rozbiju asi

Došel ti mejlík Luci?

jo jo a už jsem i odpověděla

maťa

21.6.2007 14:12
maťa

maťa napsal(a):

Došel ti mejlík Luci?

Tak už se na ně moc těším Luci!!! Speciálně pro mě....se ale mááám

Na ten úžeh....ten je myslím z horka a ze slunce je úpal, mám dojem , je nejlepší chládek, hektolitry zeleného čaje a vitamínek Céééé A do práce radši nechoď, když je tam tak hrozně!!! Ať si nepokazíš víkend

Tak a já jdu obkukovat toho Míťu!

Měj se bájo Luci, koukej se ODŽEHNOUT , a dobře nakup, nic nezapomeň

A zííítra páááááá

21.6.2007 14:15

maťa napsal(a):
Tak už se na ně moc těším Luci!!! Speciálně pro mě....se ale mááám

Na ten úžeh....ten je myslím z horka a ze slunce je úpal, mám dojem , je nejlepší chládek, hektolitry zeleného čaje a vitamínek Céééé A do práce radši nechoď, když je tam tak hrozně!!! Ať si nepokazíš víkend

Tak a já jdu obkukovat toho Míťu!

Měj se bájo Luci, koukej se ODŽEHNOUT , a dobře nakup, nic nezapomeň

A zííítra páááááá

Tak pá pá Máti.A když se tu neukážu,tak jsem zůstala doma v chládku
Tak si užij odpoledne pa pa pa

21.6.2007 15:09

pretty 1 napsal(a):
Tak pá pá Máti.A když se tu neukážu,tak jsem zůstala doma v chládku
Tak si užij odpoledne pa pa pa

Miláčkové,koukám,že neumíme počítat Rady,Evička s Větříky byla 141,pak Sabina neočíslovala a hned další rada je už 144!!Takže kdo budete načínat další Radičku,správně očíslujte č.133!!

21.6.2007 15:10

jaruska napsal(a):
Miláčkové,koukám,že neumíme počítat Rady,Evička s Větříky byla 141,pak Sabina neočíslovala a hned další rada je už 144!!Takže kdo budete načínat další Radičku,správně očíslujte č.133!!

Pardóón,143!!!!!!

21.6.2007 16:21

jaruska napsal(a):
Pardóón,143!!!!!!

Holkyyyy, tady je konec sveta. Prutrz mracen jako blazen! Prsi mi i na zastreseny a pekne schovany balkooon! A ty kroupy do toho - vetsi nez hrasek... Mazec!

21.6.2007 16:23

peggiska napsal(a):
Holkyyyy, tady je konec sveta. Prutrz mracen jako blazen! Prsi mi i na zastreseny a pekne schovany balkooon! A ty kroupy do toho - vetsi nez hrasek... Mazec!

Jo a vy jste toho dneska nakecaly. Se vuuuubec nedivim, ze mate vomdlety prsty.

A ja se zase vrhnu na uceni... Bleee.

21.6.2007 17:36

peggiska napsal(a):

Pavlí,tady taky byla pořádná bouřka,blesky sice lítaly,ale mě se pořád zdály daleko,tak jsem koně nezavírala.Akorát že tu nepadla ani jeden kroupa!!!

21.6.2007 18:00

jaruska napsal(a):
Pavlí,tady taky byla pořádná bouřka,blesky sice lítaly,ale mě se pořád zdály daleko,tak jsem koně nezavírala.Akorát že tu nepadla ani jeden kroupa!!!

Janí,jak jsi dopadla Ty venku?Asi Vás to s Burískem čaplo zase po cestě,že joo??No,teď zase nebude nic jinýho,než pršet!!!!Už vidím ty prázdniny,to bude dílo!!!

21.6.2007 18:36

jaruska napsal(a):
Janí,jak jsi dopadla Ty venku?Asi Vás to s Burískem čaplo zase po cestě,že joo??No,teď zase nebude nic jinýho,než pršet!!!!Už vidím ty prázdniny,to bude dílo!!!

Ahoj Jaruško!!! Já venku kličkovala mezi bouřkama, jak jsem jen uměla! A skoro jsem nezmokla, jen v dáli jsem viděla černé nebe, blesky, hromy jsem slyšela,ale všemu jsme se s Buráčkem vyhnuli, takový jsme šikulky!!! Ještě jsem pak doma stihla všem vyčistit kopýtka a už začlo pršet. Jak jsem sedla do auta, lijavec se spustil... a teď tady u nás leje tak, že je venku úplně bílo, skoro to vypadá, že sněží, co padá vody!!! Ale aspoň kámoš stihnul sbalíkovat všechno seno, teď už by to musel vyhodit! Včera skončil až v noci!!! No a teď jen trneme, zda ty balíky nikdo nerozkrade, jako vloni... ukradli mu parchanti 30 velkých kuláčů!
Jarú, ono má teď nějak dýl pršet??? Já vůbec nesleduju předpověď!

21.6.2007 18:38

peggiska napsal(a):

Lůca psala, jak načíná druhou flašku s pitím... haha, já už mám šestou decku Sangrie, pěkně vychlazené, s citronkem... a už se mi motá hlavičkáááá

21.6.2007 19:06

pretty 1 napsal(a):

Ahoj janí,no tak tos měla štěstíčko,který Ti moc přeju,my máme s Jaruškou volno zítra,Jaruška nejde do školy,mají ředitelský volno,tak snad nebude pršet aspoň 2 hodinky,abychom se stihly po dlouhý době trochu v tom sedýlku povrtit,hihi!
No Božence jsem popřáti šťastné cestičky nestihla,což mě mrzí,ale budu se modlíkovat,aby měli počasíčko akorát a aby se nikomu nic nestalo a aby si to hezky užíííli!!!!
Janííí,Ty notorééé!!!!Fůůůj!!!!

21.6.2007 19:09

jackie napsal(a):
Ahoj Jaruško!!! Já venku kličkovala mezi bouřkama, jak jsem jen uměla! A skoro jsem nezmokla, jen v dáli jsem viděla černé nebe, blesky, hromy jsem slyšela,ale všemu jsme se s Buráčkem vyhnuli, takový jsme šikulky!!! Ještě jsem pak doma stihla všem vyčistit kopýtka a už začlo pršet. Jak jsem sedla do auta, lijavec se spustil... a teď tady u nás leje tak, že je venku úplně bílo, skoro to vypadá, že sněží, co padá vody!!! Ale aspoň kámoš stihnul sbalíkovat všechno seno, teď už by to musel vyhodit! Včera skončil až v noci!!! No a teď jen trneme, zda ty balíky nikdo nerozkrade, jako vloni... ukradli mu parchanti 30 velkých kuláčů!
Jarú, ono má teď nějak dýl pršet??? Já vůbec nesleduju předpověď!

Po bouřkách přijde citelné ochlazení
V pátek by ještě mělo být průměrně 23 až 27 stupňů Celsia a polojasno s občasnými srážkami. Poté se ještě trochu ochladí a od víkendu by i po celý příští pracovní týden mělo být kolem 20 stupňů Celsia, předpověď počítá s občasnými srážkami.

Podobné počasí, tedy ne příliš vysoké teploty a četnější srážky, předpokládá i výhledová měsíční předpověď ČHMÚ.

21.6.2007 19:18

jaruska napsal(a):
Ahoj janí,no tak tos měla štěstíčko,který Ti moc přeju,my máme s Jaruškou volno zítra,Jaruška nejde do školy,mají ředitelský volno,tak snad nebude pršet aspoň 2 hodinky,abychom se stihly po dlouhý době trochu v tom sedýlku povrtit,hihi!
No Božence jsem popřáti šťastné cestičky nestihla,což mě mrzí,ale budu se modlíkovat,aby měli počasíčko akorát a aby se nikomu nic nestalo a aby si to hezky užíííli!!!!
Janííí,Ty notorééé!!!!Fůůůj!!!!

Joo,Janíí,dneska jsem se pověsila přes Bóbikáá,když se cpal senem u klece,nejdřív o krůček ustoupil a koukal,ale to seno bylo silnější,tak tam zase vlezl a já se na něj zkusila položit,byl úplně v klidu,drbala jšem ho sa chváááliláá!On byl zvyklej na sedlo,ale ne na člověka bez sedla,takže bych nejprve chtěla pracovat na tom,aby mě snesl později v pohodě bez sedla,se sedlem už to nebude tak hrozný.Visela jsem na něm opravdu jen chviličku,byl v klídku,tak jsem se za chviličku sesunula a i pak byl v pohodě.

maťa

21.6.2007 20:01
maťa

pretty 1 napsal(a):

Ahojky, jen na skok

Všude kolem to brumlalo a blejskalo, černo se dalo krájet, ale nad nama ani kapka!!! Asi tady prostě uschnem

Jinak jsem zraněná a nemůžu moc psát, dneska určo ne Sem spadla a asi si obrazila ruku nad zápěstím, mám tam strašnou hrču uvnitř, leze ven a je to modré a děsně to bolí, tak napíšu fakt až zítra

Dneska mi je zle s toho, tak sem to namazala a mizím do duchen

Jo ale ještě něco! Přeci jen ty granulky a konzervy pro kočiny přivezli!!! Hurááá!!! Zítra nafotím a fiknu to sem

Takže na výstavě budu dobře identifikovatelná....mám hrču na nadočnicovým oblouku v levo, páč sem se sehnula k Ibiškovi, on ke mně zvedl hlavičku a bylo To se stalo předevčírem....přepředevčírem se mi udělal v pravém koutku na puse opar a dneska jsem si zmrzačila pravou ruku....dle toho mě všade poznáte Ještě zbývá noha a su fakt kompletní

Tak mějte krásný večer a kdyby to šlo, pošlete mi troška deště a bouřky a klidně i krup...beru všechno co zažene tuhle saharúúúúúúúú

Ahooooj....

21.6.2007 20:09

maťa napsal(a):
Ahojky, jen na skok

Všude kolem to brumlalo a blejskalo, černo se dalo krájet, ale nad nama ani kapka!!! Asi tady prostě uschnem

Jinak jsem zraněná a nemůžu moc psát, dneska určo ne Sem spadla a asi si obrazila ruku nad zápěstím, mám tam strašnou hrču uvnitř, leze ven a je to modré a děsně to bolí, tak napíšu fakt až zítra

Dneska mi je zle s toho, tak sem to namazala a mizím do duchen

Jo ale ještě něco! Přeci jen ty granulky a konzervy pro kočiny přivezli!!! Hurááá!!! Zítra nafotím a fiknu to sem

Takže na výstavě budu dobře identifikovatelná....mám hrču na nadočnicovým oblouku v levo, páč sem se sehnula k Ibiškovi, on ke mně zvedl hlavičku a bylo To se stalo předevčírem....přepředevčírem se mi udělal v pravém koutku na puse opar a dneska jsem si zmrzačila pravou ruku....dle toho mě všade poznáte Ještě zbývá noha a su fakt kompletní

Tak mějte krásný večer a kdyby to šlo, pošlete mi troška deště a bouřky a klidně i krup...beru všechno co zažene tuhle saharúúúúúúúú

Ahooooj....

Jééžíš,Máti,Ty ani nemusíš jezdit na koni,Ty se potlučeš samáá!!Bože,trochu se hlídej,nebo se přizabíš v tom fofru!!!!
Hurá za granulkýý!!!
Já jsem dneska zjistila,že naši důchodoví sousedi krmí psa,kterýho vždycky jedna rodina ze vsi pustí a on se celej den toulá.No jo,ono je to sice moc hezký,jenže ten čokl tam chodí somrovat i v noci a naši psi se můžou úplně zbláznit a Olda pak nemůže spát,no fakt jsou ti lidi někteří pitomý.Důchodcům to,že se v noci nevyspěj,vůbec nevadí,že jo,oni sebou fláknou po obědě na gauč,jenže Olda chodí tvrdě do práce a lehnout si nikde nemůže,aby se vyspal,někdy bych do toho fakt praštila!

21.6.2007 20:25

jaruska napsal(a):
Jééžíš,Máti,Ty ani nemusíš jezdit na koni,Ty se potlučeš samáá!!Bože,trochu se hlídej,nebo se přizabíš v tom fofru!!!!
Hurá za granulkýý!!!
Já jsem dneska zjistila,že naši důchodoví sousedi krmí psa,kterýho vždycky jedna rodina ze vsi pustí a on se celej den toulá.No jo,ono je to sice moc hezký,jenže ten čokl tam chodí somrovat i v noci a naši psi se můžou úplně zbláznit a Olda pak nemůže spát,no fakt jsou ti lidi někteří pitomý.Důchodcům to,že se v noci nevyspěj,vůbec nevadí,že jo,oni sebou fláknou po obědě na gauč,jenže Olda chodí tvrdě do práce a lehnout si nikde nemůže,aby se vyspal,někdy bych do toho fakt praštila!

Tak koukám,koukám,že tu nejšou žáný fotešky,tak já jich sem žaše pár dám,juu??
Tady jedna foteška ještě ze seznamovačky,jak Moruše šla prudit Bóbikáá a ten si myslel,že se přitulením k Pierotovi zachrání,jenže pak to vypadalo,že chce Bóbikáá samým strachem před Moruší přeskočit!!!

21.6.2007 20:28

jaruska napsal(a):
Tak koukám,koukám,že tu nejšou žáný fotešky,tak já jich sem žaše pár dám,juu??
Tady jedna foteška ještě ze seznamovačky,jak Moruše šla prudit Bóbikáá a ten si myslel,že se přitulením k Pierotovi zachrání,jenže pak to vypadalo,že chce Bóbikáá samým strachem před Moruší přeskočit!!!

Tady bebíííí....

21.6.2007 20:30

jaruska napsal(a):
Tady bebíííí....

Moruše na ořeší-tu větev jí přidržuju,ona by tam jináč nedošáhla!!!

21.6.2007 20:31

jaruska napsal(a):
Moruše na ořeší-tu větev jí přidržuju,ona by tam jináč nedošáhla!!!

Pierot došáhne v pohodě...

21.6.2007 20:33

jaruska napsal(a):
Pierot došáhne v pohodě...

Noo,a takhle to vypadá dneska,hrom do toho!!!

21.6.2007 20:35

jaruska napsal(a):
Noo,a takhle to vypadá dneska,hrom do toho!!!

Bóbikáá je taky čuně jako prasééé!!!!!

21.6.2007 20:37

jaruska napsal(a):
Bóbikáá je taky čuně jako prasééé!!!!!

Dvěma čuňatům je přece jen líííp!!!!

21.6.2007 20:39

jaruska napsal(a):
Dvěma čuňatům je přece jen líííp!!!!

No a nakonec Kačenkáááá,hihi,čunilkááá!!!!

21.6.2007 20:42

jaruska napsal(a):
No a nakonec Kačenkáááá,hihi,čunilkááá!!!!

21.6.2007 21:11

jaruska napsal(a):

Jaru, ty nekoukáš na Ordinaci? Teda, fotečky jsou bezva, hlavně ty špinavý koníci, ty jsou ale krásný Tady taky prší a docela fest. začalo hned potom, co jsem se vrátila s plnym kolečkem zelenýho, má to ale štěstí to počasíčko Jen se ale bojim co Boženka a ten jejich výlet, acho jo, musí se jim to zrovna tak pokazit.

21.6.2007 21:18

leennyy napsal(a):
Jaru, ty nekoukáš na Ordinaci? Teda, fotečky jsou bezva, hlavně ty špinavý koníci, ty jsou ale krásný Tady taky prší a docela fest. začalo hned potom, co jsem se vrátila s plnym kolečkem zelenýho, má to ale štěstí to počasíčko Jen se ale bojim co Boženka a ten jejich výlet, acho jo, musí se jim to zrovna tak pokazit.

Lenny,já mám televizi za zády,takže vesele poslouchám ordinaci a můžu i psát!!
Díky za pochvalkůů,no jo,jsou to špíny čuňatý,ale čistit je nebudu,až zítra,než pojedeme véén!!!!
No jo,taky na Boženku myslím,ale tam na budějcku může být nebíčko úplně bez mráčku!!!Ale myslím,že by za nějáký ten noční deštíček,pokud jsou u někoho schovaný,byli jen rádi!!!!
Jééé,dneska ta Ordinace kráásně skončila,hurááá!!!

21.6.2007 21:27

jaruska napsal(a):
Lenny,já mám televizi za zády,takže vesele poslouchám ordinaci a můžu i psát!!
Díky za pochvalkůů,no jo,jsou to špíny čuňatý,ale čistit je nebudu,až zítra,než pojedeme véén!!!!
No jo,taky na Boženku myslím,ale tam na budějcku může být nebíčko úplně bez mráčku!!!Ale myslím,že by za nějáký ten noční deštíček,pokud jsou u někoho schovaný,byli jen rádi!!!!
Jééé,dneska ta Ordinace kráásně skončila,hurááá!!!

jojo, to máš jako já, taky jí mam za zády, tak zvládám obojí. Ordinace dopadla dobře, Míša se rozhodla správně, Bělouš je hodnej chlap
Já taky koukala na koně když lilo, Bob s Karýnem byli v přístřešku, ale Lipo venku, skloněnou hlavu a nechal na sebe lejt, až mi ho bylo líto, ale zas, kdyby chtěl, do přístřešku vleze, jsou tam v pohodě schovaný všichni tři.
Takže s Bobíkem trénuješ?Já taky trošku, Lipo je taky prďolka jako tvůj Bboobbiikkááá.
Snad tam nebudou mít jako tady, ale mělo by to zasáhnout celou republiku. A v sobotu a v neděli je na Roudnickym letišti leteckej den, moc jsme se na něj s Petrem těšili, je jendou za 2 roky, ale jestli bude ošklivo
hele, holky dneska jeli s tou radou co?To je pracovní morálka

21.6.2007 22:24

leennyy napsal(a):
jojo, to máš jako já, taky jí mam za zády, tak zvládám obojí. Ordinace dopadla dobře, Míša se rozhodla správně, Bělouš je hodnej chlap
Já taky koukala na koně když lilo, Bob s Karýnem byli v přístřešku, ale Lipo venku, skloněnou hlavu a nechal na sebe lejt, až mi ho bylo líto, ale zas, kdyby chtěl, do přístřešku vleze, jsou tam v pohodě schovaný všichni tři.
Takže s Bobíkem trénuješ?Já taky trošku, Lipo je taky prďolka jako tvůj Bboobbiikkááá.
Snad tam nebudou mít jako tady, ale mělo by to zasáhnout celou republiku. A v sobotu a v neděli je na Roudnickym letišti leteckej den, moc jsme se na něj s Petrem těšili, je jendou za 2 roky, ale jestli bude ošklivo
hele, holky dneska jeli s tou radou co?To je pracovní morálka

No jo,třeba bude v Roudnici hezky,přála bych Vám to!Olda je taky takovej cvok,taky by tam stál půl dne,a pak by nemohl ani hnout krkem,ale já tam nejdu ani za nic,už se několikrát stalo,že letadlo spadlo přímo mezi ty koukající lidi a děti!Oni mají bejt zejtra v praze ty krááásný moturky,byla na to reportáž na Nově,to se mi líbilo,tam bych juknout chtěla,ale zase-nemám jáák!!!!
No tak já jdu taky spinunkat,dobrou noc,lenny a hezky pomaloučku cvič s Lipánkem,ať ho nestrhnééééš!!!!!

22.6.2007 06:17

pretty 1 napsal(a):

Dobré ránko!!!!!
Tak jsme to zvládli!!! Koníci mají zase kopýtka jako nové! Byli všichni moc hodní, i Zahirek se oproti minule moc moc polepšil! Zmokli jsme jen jednou, trošku. Ale asi tak v 17 hodin začalo tak pršet!!! Všude blesky, hromy, žlutá obloha! Já se teda bála víc jak ti koně! Ale ráno byli v pohodě, jen jsou krásně přebarvení na žlutobahnito!!!
Moc se omlouvám, fotky nemám protože jsem neměla sílu... mám ruce jak opice a o zádech ani nemluvě !
Ale co bych pro koníky neudělala!!!!

22.6.2007 06:58

Dobré ránko!!!!!
Tak jsme to zvládli!!! Koníci mají zase kopýtka jako nové! Byli všichni moc hodní, i Zahirek se oproti minule moc moc polepšil! Zmokli jsme jen jednou, trošku. Ale asi tak v 17 hodin začalo tak pršet!!! Všude blesky, hromy, žlutá obloha! Já se teda bála víc jak ti koně! Ale ráno byli v pohodě, jen jsou krásně přebarvení na žlutobahnito!!!
Moc se omlouvám, fotky nemám protože jsem neměla sílu... mám ruce jak opice a o zádech ani nemluvě !
Ale co bych pro koníky neudělala!!!!

Ahoj holky, tak jsem nakonec tady.
Tak včera než jsem nakoupila tak tu byla průtrž mračen.Docela veliká vypadalo to jak bílá stěna.Ale po 6 minutách se zase vyjasňovalo.Tak jsem si pěkně dojela domu vyndala nákup, pomuchlovala prcky a začalo pršet.Tak normálně, jak by mělo.Pršelo asi hodinku.Krásně se vyčistil vzduchu,spláchl prach a zalilo A jelikoš mi pořád nebylo (a není) dobře,tak jsem ležela v posteli a poslouchala až jsem z toho usnul a Míra samozdřejmě taky
A večer už zase bylo jasno.A i teď tu svítí sluníčko. Bouřka byla kolem nás ale nad námi ne Ale nedaleko to prásklo do chaty tátovo známému a celá mu schořela
No a pak večer v rádiu říkali,že na strakonicku bylo boží dopuštění.Že prý tam padaly hrozné kroupy a velké přívaly deště.Tak doufám, že Boží s rodinou byly ještě doma

22.6.2007 07:02

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holky, tak jsem nakonec tady.
Tak včera než jsem nakoupila tak tu byla průtrž mračen.Docela veliká vypadalo to jak bílá stěna.Ale po 6 minutách se zase vyjasňovalo.Tak jsem si pěkně dojela domu vyndala nákup, pomuchlovala prcky a začalo pršet.Tak normálně, jak by mělo.Pršelo asi hodinku.Krásně se vyčistil vzduchu,spláchl prach a zalilo A jelikoš mi pořád nebylo (a není) dobře,tak jsem ležela v posteli a poslouchala až jsem z toho usnul a Míra samozdřejmě taky
A večer už zase bylo jasno.A i teď tu svítí sluníčko. Bouřka byla kolem nás ale nad námi ne Ale nedaleko to prásklo do chaty tátovo známému a celá mu schořela
No a pak večer v rádiu říkali,že na strakonicku bylo boží dopuštění.Že prý tam padaly hrozné kroupy a velké přívaly deště.Tak doufám, že Boží s rodinou byly ještě doma

Jaru hezké fotečky. Tak nevím jestli máte doma koníky, nebo prasátka

Máti copak to vyvádíš? Koukej s tím mazat k doktoru. To není jen tak.V zápěstí je hrozně moc kostiček a snsadno se ti zlomí.A pokud to nebude správně ošetřené můžeš mít následky až do smrti. Vím o čem mluvím.Jako dítě jsem si to také zlomila a jelikoš jsem byla hrdina a nikam jsem nešla,tak mi to pak MÁLEM lámali,ale naštěstí se to podařilo srovnat jen v té sádře. A díky tomu jsem tu sádřičku měla 2 měsíce.Ale zase jsem se naučila psát levou rukou

22.6.2007 07:17

pretty 1 napsal(a):
Jaru hezké fotečky. Tak nevím jestli máte doma koníky, nebo prasátka

Máti copak to vyvádíš? Koukej s tím mazat k doktoru. To není jen tak.V zápěstí je hrozně moc kostiček a snsadno se ti zlomí.A pokud to nebude správně ošetřené můžeš mít následky až do smrti. Vím o čem mluvím.Jako dítě jsem si to také zlomila a jelikoš jsem byla hrdina a nikam jsem nešla,tak mi to pak MÁLEM lámali,ale naštěstí se to podařilo srovnat jen v té sádře. A díky tomu jsem tu sádřičku měla 2 měsíce.Ale zase jsem se naučila psát levou rukou

Ahoj Lůco, teda, jak to že Ti ještě není dobře??? U nás byla taková průtrž kolem té 13 hodiny, pak večer v 20 hodin a mezitím taky krásně pršelo! A ochladilo se, což je super! Nikde ani moucha!!!!
Ju Máti, cos to vyváděla???

22.6.2007 08:57

Ahoj Lůco, teda, jak to že Ti ještě není dobře??? U nás byla taková průtrž kolem té 13 hodiny, pak večer v 20 hodin a mezitím taky krásně pršelo! A ochladilo se, což je super! Nikde ani moucha!!!!
Ju Máti, cos to vyváděla???

no jo Vendu není mi zle,ale dobře taky ne. Tovíš já si nemůžu odpustit ty třešničky
A aby toho nebylo málo,tak mi dnes kolega přinesl košík třešniček z jejich zahrádky mňam mňam

Tedy dnes to tu nějak vázne

22.6.2007 09:08

pretty 1 napsal(a):
no jo Vendu není mi zle,ale dobře taky ne. Tovíš já si nemůžu odpustit ty třešničky
A aby toho nebylo málo,tak mi dnes kolega přinesl košík třešniček z jejich zahrádky mňam mňam

Tedy dnes to tu nějak vázne

Ahoj holky....To je dobře...že kováníčko dopadlo dobře....a nezmokli jste....u nás lilo..jak zblázněný...a denska to vypadá, že bude taky...
Máťa je šiša.....ale k tomu doktorovi by určitě měla zajít....kamoš s tím zlomeným takhle chodil 14dní...a nevěděl o zlomenině...a pak mu to lámal doktor....a nic moc super to asi nebylo.....Jinak koníci..jsou krásní....taková barvička se hned tak nevidí

22.6.2007 09:49

sabina napsal(a):
Ahoj holky....To je dobře...že kováníčko dopadlo dobře....a nezmokli jste....u nás lilo..jak zblázněný...a denska to vypadá, že bude taky...
Máťa je šiša.....ale k tomu doktorovi by určitě měla zajít....kamoš s tím zlomeným takhle chodil 14dní...a nevěděl o zlomenině...a pak mu to lámal doktor....a nic moc super to asi nebylo.....Jinak koníci..jsou krásní....taková barvička se hned tak nevidí

Notak cose to děje.Počád čekám,že někdo začne písat a ono nic

22.6.2007 09:56

pretty 1 napsal(a):

Lucí, když já nemůůůůžůůůů!!! Jsem pod dozorem!!! Ale sem tam sem aspoň jukám
Zkusím sem dát nějakou fotku, jak jsem zkoušela vodit Tulíka spolu s Burákem...

22.6.2007 09:56

pretty 1 napsal(a):

nojo...včera jsme se všichni moc flákali...tak asi pro to

22.6.2007 09:58

pretty 1 napsal(a):

Tulda se Buráka bál, vůbec se mu to u něj nezamlouvalo

22.6.2007 09:59

pretty 1 napsal(a):

A já měla krátký třmeny, protože na Burákovi původně jela kamarádka... tak mám kolena skoro u brady, paty nahoře, no pokus to byl mizerný...

22.6.2007 10:02

pretty 1 napsal(a):

Z Angieho je kus koně, už dorostl Buráka (skoro úplně)!!!

22.6.2007 10:29

jackie napsal(a):

Holky, dneska nám ty prsty teda neupadnou!!!
Máťa asi nakupuje, Jaruška cvičí Bobika nebo s malou Jaruškou trajdaj někde v sadu....
A my co pracujeme máme svačinůůůůůů!

22.6.2007 11:09

Holky, dneska nám ty prsty teda neupadnou!!!
Máťa asi nakupuje, Jaruška cvičí Bobika nebo s malou Jaruškou trajdaj někde v sadu....
A my co pracujeme máme svačinůůůůůů!

Ahojky, tak jsem tu slavnou zkousku udelala!!! Diky vsem, co me podporovali. Vypocitala jsem 9 prikladu z deseti a mela jsem dobre 9! Necekane! A bez tahaku. No, tak muzu jit na ustni...

A s temi zavody porad nevim. Probirala jsem to s trenerem i Misou a vsichni rikali, at zkusim jet Ackovy. Ale ja na to nemam. Navic nemam ani boty, moje cislo je permanentne vyprodany... Mam je sice objednany, ale porad jeste nedosly. Proste vsechno je proti...

No ale na Propet si chci zajit. At uz v sobotu a nebo v nedeli. Chci tam uz 4 roky a pokazdy to nevyslo. Tak snad ted...

22.6.2007 11:10

peggiska napsal(a):
Ahojky, tak jsem tu slavnou zkousku udelala!!! Diky vsem, co me podporovali. Vypocitala jsem 9 prikladu z deseti a mela jsem dobre 9! Necekane! A bez tahaku. No, tak muzu jit na ustni...

A s temi zavody porad nevim. Probirala jsem to s trenerem i Misou a vsichni rikali, at zkusim jet Ackovy. Ale ja na to nemam. Navic nemam ani boty, moje cislo je permanentne vyprodany... Mam je sice objednany, ale porad jeste nedosly. Proste vsechno je proti...

No ale na Propet si chci zajit. At uz v sobotu a nebo v nedeli. Chci tam uz 4 roky a pokazdy to nevyslo. Tak snad ted...

Pavlí moooooooooooooc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!! To je super!
A jinak vše nej nej k svátku!!!!!!!!!!!!!!!!
Závody zkus, víš jak to je, risk je zisk!!!!

22.6.2007 11:10

peggiska napsal(a):

Jani, teeeda ten Angie je fakt kusanec. V porovnani s Burakem uz je fakt velikej! A Tuldovi to taky s Burakem slusi.

22.6.2007 11:12

peggiska napsal(a):

Pavlí, já taky moc a moc gratuluju, držela jsem ti palce, no snad to taky pomohlo . Věděla jsem, že to napíšeš!!!
U nás je zítra v Radotíně rodeo, ale já nepojedu ani jako divák, radši budu se svými čtyřnožci a vytáhnu je na prochajdu

22.6.2007 11:13

peggiska napsal(a):
Jani, teeeda ten Angie je fakt kusanec. V porovnani s Burakem uz je fakt velikej! A Tuldovi to taky s Burakem slusi.

Pavlí, mám pocit, že Angie teď roste každým dnem... už by mohl ale přestat! Je mu rok a bude velký jako Burák! Kam pak poroste, až mu budou tři? Nechci žádnou PH stodoluuuu!!!!

22.6.2007 11:13

jackie napsal(a):
Pavlí, já taky moc a moc gratuluju, držela jsem ti palce, no snad to taky pomohlo . Věděla jsem, že to napíšeš!!!
U nás je zítra v Radotíně rodeo, ale já nepojedu ani jako divák, radši budu se svými čtyřnožci a vytáhnu je na prochajdu

Raďáci, zítra ráno v 8:15 na ČT 1 je film Spirit - divoký hřebec!

22.6.2007 11:14

jackie napsal(a):

Taky moc gratuluji Pavli jsi dobrá
Jani Angi je fakt kusanec.To Vilda bude určo taky. A copak že se Tulík bojí Buráčka?Nerozumí si spolu?

22.6.2007 11:16

pretty 1 napsal(a):
Taky moc gratuluji Pavli jsi dobrá
Jani Angi je fakt kusanec.To Vilda bude určo taky. A copak že se Tulík bojí Buráčka?Nerozumí si spolu?

Lucí, oni se neznají, očuchali se až když jsem je k sobě vzala na té louce... nemám kde bych je nechala na volno seznámit, takhle to bylo krkolomný a Burák mu dal hned najevo, že šéfuje... tak prcek nechtěl moc blízko k němu...

22.6.2007 11:21

jackie napsal(a):
Pavlí, mám pocit, že Angie teď roste každým dnem... už by mohl ale přestat! Je mu rok a bude velký jako Burák! Kam pak poroste, až mu budou tři? Nechci žádnou PH stodoluuuu!!!!

No to se ti nedivim, ze nechces PH stodolu. Pekne receno. No treba se zase trosku zbrzdi - musi!!! Na rocka je obrovskej, to je fakt! A jaky ma holene, dlouhy? Navic v rodine nema slony, tak co to vyvadi? Nejak ho ty privaly vody dobre zalivaji.

22.6.2007 11:33

jackie napsal(a):
Lucí, oni se neznají, očuchali se až když jsem je k sobě vzala na té louce... nemám kde bych je nechala na volno seznámit, takhle to bylo krkolomný a Burák mu dal hned najevo, že šéfuje... tak prcek nechtěl moc blízko k němu...

Jé, já si pořád dokola pouštím ty kočičky, to video!!!!

22.6.2007 13:36

jackie napsal(a):

Tak to se mu nedivím, že se ho bál. On je Buráček kus koňa.Ale neboj časem se to podá

22.6.2007 13:46

pretty 1 napsal(a):

Teda tady to dneska vázne................. všichni pilně pracujem, že?
Já se jdu rozloučit, popřát všem krásný víkend a v pondělí se těším na fotečky z výstavy!!!!!

22.6.2007 14:14

Teda tady to dneska vázne................. všichni pilně pracujem, že?
Já se jdu rozloučit, popřát všem krásný víkend a v pondělí se těším na fotečky z výstavy!!!!!

Taky se loučím.Mějte se moc hezky a hlavně foťte ju. Pa pa pa

22.6.2007 15:45

pretty 1 napsal(a):

Jelikož venku leje jako z konve (konečně!!!), tak jsem za koníkama ani nejela, protože bych to nejspíš odmarodila. Pořád ještě mi není dobře, mám pocit, že díky klimatizaci, co máme v práci, už snad nikdy zdravá nebudu ...
Tak sem aspoň dám pár fotek z prochajdy, tyhle jsem dostala až dneska, nefotila jsem je, tak snad se na mne autorky nebudou zlobit
Angie se svou majitelkou ... už je ho fakt porce!

22.6.2007 15:46

pretty 1 napsal(a):

Tady jsem s dovolením já s Ťulíkem

22.6.2007 15:47

pretty 1 napsal(a):

krásní kluci a krásné holky !!!!

22.6.2007 15:48

pretty 1 napsal(a):

A pro velký úspěch ještě jednou

22.6.2007 15:49

pretty 1 napsal(a):

Kůň velkohlavý... .ten asi bude táááák chytrééééj!!!!!

22.6.2007 15:50

pretty 1 napsal(a):

A kůň velkohlavý nenažraný.... ten bude táááák chytrééééj a táááák tlustééééj!!!

22.6.2007 15:52

pretty 1 napsal(a):

Fakt tu nikdo nejste? Všichni moknete venku? Tak já založím novou radu... č. 143, viď Jarú!!!???

22.6.2007 16:03

pretty 1 napsal(a):
Taky se loučím.Mějte se moc hezky a hlavně foťte ju. Pa pa pa

Ahojky všicíí,Janí,no vidíš,sice se Tulda Buráčka bojí,ale ne tak docela,on ho respektuje a tak si od něj dává dostatečnou vzdálenost!Uvidíš,že příští prochajda těchto dvou už bude lepšíííí!!!!
No čéče teda Angie fakt už dorostl Buráčka?Opravdu jako změřeno centimetry??No ale to už by měl začít brzdit,že jooo?Já netuším,kolik Angie ještě vytáhne,ale kdyby to bylo ještě deset čísel,tak by měl 160,no je to sice dost,ale on k tomu bude mít i tu mohutnost,takže to člověku asi ani nepřijde!!!A třeba už udělá jen 5-7 cm.....
My jsme dneska byli samy s Jaruškou venku,já jsem si vzala šporny na Moruši,no a v jednom místě,kdy si holka zase usmyslila,že pojede dom,tak jsem jí s nima pobídla a už nikdy nic podobnýho nezkusila!!!!!Ale já nechci jezdit se špornamáááá,bééé,no ale holt nějákej čas bude mušet!!!
Tady Kačenka objevila potravu a hned se ptala:To mám sníst celýýý??Nou problem!!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík