Tak už je malinkej na světě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2007 23:00

Ahoj tak už je malinkej na světě.Těšila jsem se na něj celý rok a dneska no spíše včera v noci na ráno se narodil hřebeček.Lavinka i malinkej sjou zdravý.a malej se má k světu

27.6.2007 23:03

woldemortik napsal(a):
Ahoj tak už je malinkej na světě.Těšila jsem se na něj celý rok a dneska no spíše včera v noci na ráno se narodil hřebeček.Lavinka i malinkej sjou zdravý.a malej se má k světu

....

27.6.2007 23:47

woldemortik napsal(a):
....

Gratuluji k prirustku :-) velice krasny mimisko ...
Ne nadarmo se rika ...KDO SI POCKA , TEN SE DOCKA :0)

28.6.2007 06:29

wiwi napsal(a):
Gratuluji k prirustku :-) velice krasny mimisko ...
Ne nadarmo se rika ...KDO SI POCKA , TEN SE DOCKA :0)

Martinko, a už máte jméno ???

28.6.2007 07:08

jackie napsal(a):
Martinko, a už máte jméno ???

Moc gratuluji a ať je zdraví, čilý a dělá všem jen radost!!!

28.6.2007 07:33

tajemma danny napsal(a):
Moc gratuluji a ať je zdraví, čilý a dělá všem jen radost!!!

jacki ještě ne chtěla jsem Bogar,ale to doma zavrhli a chtěj Matěj,ale já bych spíše chtěla neco takovýho vznešenýho,ale mám ještě čas pálit ho budu až tak za 4 měsíce a to se můžu rozhodnout do tí doby

28.6.2007 14:57

woldemortik napsal(a):
jacki ještě ne chtěla jsem Bogar,ale to doma zavrhli a chtěj Matěj,ale já bych spíše chtěla neco takovýho vznešenýho,ale mám ještě čas pálit ho budu až tak za 4 měsíce a to se můžu rozhodnout do tí doby

Gratuluju je nádhernej. A ryzák, moje krevní skupina A jaký má obrovský kloubiska - to budou ale mohutný nožiska
Tak ať se mamči i malýmu daří. U nás se ještě čeká - bude to pidimimi, toho tvýho hříba by mamča určo podlezla - má 107KVH a tatík byl ještě menší, tak jsme napnutí jak struny a hlavně se modlíme - ponička je trochu náchylná na koliky a jak na potvoru dostala minulý týden dost silnou. Snad už si to vybrala a andělíček strážniček bude stát při ní i malým.....

woldemortík

28.6.2007 22:01
woldemortík

janda napsal(a):
Gratuluju je nádhernej. A ryzák, moje krevní skupina A jaký má obrovský kloubiska - to budou ale mohutný nožiska
Tak ať se mamči i malýmu daří. U nás se ještě čeká - bude to pidimimi, toho tvýho hříba by mamča určo podlezla - má 107KVH a tatík byl ještě menší, tak jsme napnutí jak struny a hlavně se modlíme - ponička je trochu náchylná na koliky a jak na potvoru dostala minulý týden dost silnou. Snad už si to vybrala a andělíček strážniček bude stát při ní i malým.....

já mám hřebečka setlanda má kvh 95 je to číslo,ale bohužel ho prodávám utočí mi na valacha.At vám to dobře dopadne a hříbáko je zdravý,ale i maminka

29.6.2007 07:49

woldemortik napsal(a):

Jestli se můžu pochlubit tak naše malinké (teda malinká) už je konečně taky na světě .

29.6.2007 07:51

bourkova napsal(a):
Jestli se můžu pochlubit tak naše malinké (teda malinká) už je konečně taky na světě .

Tady už trošku starší při prvním poznávání venkovního světa

sabora

29.6.2007 12:46
sabora

woldemortik napsal(a):

taky se přidávám ke gratulantům! vypadají oba dobře, tak přejem moc zdravíčka!!! a moře radosti s mrňouskem, možná by bylo pěkny, udělat mu tady deníček, ať se můžem z jeho pokroků těšit všichni, co?

sabora

29.6.2007 12:49
sabora

bourkova napsal(a):
Tady už trošku starší při prvním poznávání venkovního světa

to bourkova: hříbátko hezounký, ale to kostnatý zaním je mamina?

29.6.2007 22:18

sabora napsal(a):
to bourkova: hříbátko hezounký, ale to kostnatý zaním je mamina?

To Sabora: ano to kostnatý je za ním mamina.Bohužel nevykrmitelný kůn.Žrala by od rána do večera ale udělá se jí akorát břicho a krk.Zadek zůstává pořád kostnatý.A na té fotce je krátce po porodu tak je ještě opadlá.Jo a je to jak mi říkáme "naše 17-ti letá babička" .

29.6.2007 22:24

sabora napsal(a):
taky se přidávám ke gratulantům! vypadají oba dobře, tak přejem moc zdravíčka!!! a moře radosti s mrňouskem, možná by bylo pěkny, udělat mu tady deníček, ať se můžem z jeho pokroků těšit všichni, co?

Děkuji za gratulace.O deníčku budu přemýšlet.Jen na to není moc času a jestli by to někoho vůbec zajímalo.Přidám ještě fotku z dneška.Z její první procházky do přírody.

sabora

30.6.2007 14:34
sabora

bourkova napsal(a):
Děkuji za gratulace.O deníčku budu přemýšlet.Jen na to není moc času a jestli by to někoho vůbec zajímalo.Přidám ještě fotku z dneška.Z její první procházky do přírody.

já myslím že to je dos zajímavé téma, mě se hříbko od valacha nepoštěstí, tak bych mohla asipoň sledovat radost jiných
a když ne deníček, aspoň týdeníček? co?

30.6.2007 15:10

sabora napsal(a):
já myslím že to je dos zajímavé téma, mě se hříbko od valacha nepoštěstí, tak bych mohla asipoň sledovat radost jiných
a když ne deníček, aspoň týdeníček? co?

to není to špatný skusit by se to mohlo ne.Dneska jsem jim udělala ohradu vějš něž byli dotedka tak malej Bogarek už ani nešel v té vysoké trávě ani vidět.lítá jak praštěněj a lavina chudák líta zaním jak hadr na holi.dneska mu skusim dát ohlávku co na to bude říkat

30.6.2007 21:36

woldemortik napsal(a):
to není to špatný skusit by se to mohlo ne.Dneska jsem jim udělala ohradu vějš něž byli dotedka tak malej Bogarek už ani nešel v té vysoké trávě ani vidět.lítá jak praštěněj a lavina chudák líta zaním jak hadr na holi.dneska mu skusim dát ohlávku co na to bude říkat

tak tu ohlávku skusim až zítra.Jsem dneska říkala mojí mamce,žebychom mohli koupit sešit s tvrdýma deskama a udělat mu svojí knížku nošení v mamnce až po dospělost co nezní blbě ne

sabora

1.7.2007 21:14
sabora

woldemortik napsal(a):
tak tu ohlávku skusim až zítra.Jsem dneska říkala mojí mamce,žebychom mohli koupit sešit s tvrdýma deskama a udělat mu svojí knížku nošení v mamnce až po dospělost co nezní blbě ne

jojojojo, jen pište a hodně foťte!!!!!

sabora

2.7.2007 14:56
sabora

woldemortik napsal(a):

tak už teda jméno má?! to je hezký, Bogar. nebo mě taky napadlo , když máma je Lavina tak- Anival

2.7.2007 17:50

sabora napsal(a):
tak už teda jméno má?! to je hezký, Bogar. nebo mě taky napadlo , když máma je Lavina tak- Anival

to taky není špatný to zní jak Hanibal.Dneska se byli kouknout na hříbka bývalí majitele laviny no moc se jim líbil říkaly vědět ,že to bude tak krásný hříbě tak by ji neprodaly no,ale kdo to mohl tušit.No byli spokojeni,že kobča se dostala do dobrých rukou.ještě říkaly že malej má velký klouby a tak bude velikoj lysinu má po tátovy a uvidíme doroka bude ještě menit barvu možná bude tmavej tedkla už není tak světly jako na fotkách,ale trochu už vyrostl a stmavl tak jsem zvědava co sněho bude za rok

sabora

2.7.2007 21:49
sabora

woldemortik napsal(a):
to taky není špatný to zní jak Hanibal.Dneska se byli kouknout na hříbka bývalí majitele laviny no moc se jim líbil říkaly vědět ,že to bude tak krásný hříbě tak by ji neprodaly no,ale kdo to mohl tušit.No byli spokojeni,že kobča se dostala do dobrých rukou.ještě říkaly že malej má velký klouby a tak bude velikoj lysinu má po tátovy a uvidíme doroka bude ještě menit barvu možná bude tmavej tedkla už není tak světly jako na fotkách,ale trochu už vyrostl a stmavl tak jsem zvědava co sněho bude za rok

to se právě musí dokumentovat!!!

woldemortík

2.7.2007 21:55
woldemortík

sabora napsal(a):
to se právě musí dokumentovat!!!

to se neboj vše fotim akorát dneska tady prší škoda

2.7.2007 23:37

woldemortík napsal(a):
to se neboj vše fotim akorát dneska tady prší škoda

Tak to ti GRATULUJU je krásnej no nohy má teda silný bude to asi hooodne silnej kluk

4.7.2007 07:48

kubeska napsal(a):
Tak to ti GRATULUJU je krásnej no nohy má teda silný bude to asi hooodne silnej kluk

dneska v noci hodně lilo začalo kolem 8 a přestalo kráno mám koně venku i malího dneska je mu přesně týden.Malímu to vůbec nevadilo to jsem ráda,že není nákej náchylnej. Takže dneska slavímě

sabora

4.7.2007 12:35
sabora

woldemortik napsal(a):

gratulace k týdeninám! já to mám teď taky samý výročí, ikdyž ne koňský, moje nejmladší mimi má dnes 6měsíců, 2.7. měl manžel narozeniny, taky to bylo 5tý výročí svatby, já 30.6. svátek ..........

jen bych měla asi strach nechat Bogárka venky v dešti, dospěláka, že jo vpoho, ty moje jsou taky venku a můžou jít pod stromy, ale to mrně, to bych asi při tom dešti neusnula.......

4.7.2007 20:52

sabora napsal(a):
gratulace k týdeninám! já to mám teď taky samý výročí, ikdyž ne koňský, moje nejmladší mimi má dnes 6měsíců, 2.7. měl manžel narozeniny, taky to bylo 5tý výročí svatby, já 30.6. svátek ..........

jen bych měla asi strach nechat Bogárka venky v dešti, dospěláka, že jo vpoho, ty moje jsou taky venku a můžou jít pod stromy, ale to mrně, to bych asi při tom dešti neusnula.......

to já taky bojim bojim.chtěla jsem stvět přístřešek,ale kluk co mi je měl dovízt už je vozí skoro měsíc a už mě docela sere.Mojo taky jsem čekala,že lavina porodí až v srpnu ne už tedka včervnu to by přístřešek byl už dávno hotovej,ale jak tak koukám lavina rozhodla za nás

14.7.2007 17:31

woldemortik napsal(a):
to já taky bojim bojim.chtěla jsem stvět přístřešek,ale kluk co mi je měl dovízt už je vozí skoro měsíc a už mě docela sere.Mojo taky jsem čekala,že lavina porodí až v srpnu ne už tedka včervnu to by přístřešek byl už dávno hotovej,ale jak tak koukám lavina rozhodla za nás

tak už je malej převočkovanej a ještě jsem mu nadala ohlávku moc mu sekne

14.7.2007 18:48

woldemortik napsal(a):
tak už je malej převočkovanej a ještě jsem mu nadala ohlávku moc mu sekne

A na co je přeočkovanej? Ve dvou týdnech očkuješ jakou vakcínu??? A kde jsou fotky s ohlááávkou??? Sem s nimáááá!!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík