Příznivci chlad'ásku spojme se 4

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2007 06:55

Tak zakládám pokračování 3 .

29.6.2007 07:15

m i s i c k a napsal(a):

super :) to se nám to rozrůstá...jenom tak dál Jsem zvědavá v neděli na ten Tlumačov. Chtěla jsem tam jet i zítra, ale jedem ven s koníkama. Kdo tam teda z vás v neděli bude? Přidám sem foto mého "dostihového" chladnokrevníka Ne, nelekejte se, to jsem to sedlo na ni dala jenom ze srandy

29.6.2007 07:28

ettelwen napsal(a):
super :) to se nám to rozrůstá...jenom tak dál Jsem zvědavá v neděli na ten Tlumačov. Chtěla jsem tam jet i zítra, ale jedem ven s koníkama. Kdo tam teda z vás v neděli bude? Přidám sem foto mého "dostihového" chladnokrevníka Ne, nelekejte se, to jsem to sedlo na ni dala jenom ze srandy

to jsem se lekla si říkám že mi na ní něco chybí a ono to westernový sedlo.No jen tak dál už jsme na 4 to je dobrý začátek

29.6.2007 10:51

ettelwen napsal(a):

V tu sobotu je to tam nic moc. V neděli tam bude více lidí ,a bude vyhodnocení všech kategorií, a ukázky voltiže, atd..

29.6.2007 13:48

m i s i c k a napsal(a):
V tu sobotu je to tam nic moc. V neděli tam bude více lidí ,a bude vyhodnocení všech kategorií, a ukázky voltiže, atd..

jj, jasně v neděli je to tam vždycky nejlepší. Jinak na Karči vypadá western o poznání líp :) anglie ne-e...dělá ji ještě delší než je.

29.6.2007 14:59

m i s i c k a napsal(a):

Ahoj Míšo, ještě jsem ti psala na to staré téma.
Ale už se nezobrazuje přidaný příspěvek.
Doufám, že v tu neděli ještě něco v Tlumačově stihnu.
Můžu až odpoledne - tak možná stihnu i konec ( nebo hlavně).
Loňský účastník plemeník SN Biskup:

29.6.2007 15:19

m i s i c k a napsal(a):

Sally: no ja som si to myslela, ze bude nepredajna, i ked nadej umiera posledna, ze? este som sa ta chcela spytat, mas to tam vsetko s PP? Alebo aj nejake sukromne experimenty?

29.6.2007 15:35

bonita napsal(a):
Sally: no ja som si to myslela, ze bude nepredajna, i ked nadej umiera posledna, ze? este som sa ta chcela spytat, mas to tam vsetko s PP? Alebo aj nejake sukromne experimenty?

Jediný soukromý experiment je připouštění plemeníka mimo GZ slezského norika na slezanky v genovém zdroji .
Já s výsledkem spokojena, ne už tak se zjištěním, že celá Morava jede jen po chovném materiálu, který zajistí dotace.
Kam to takhle dotáhnem, ukáže čas - těžko někomu zazlívat, že se chová ekonomicky, to je jasné. Nejspíš slezani "zhltnou" plemeno norika jako takového, dotace chce každý.
Hlava proti zdi to neřeší, takže taky bude třeba zohlednit poptávku trhu.
Všechno má u nás původ, kobyly čistokrevnější než já .
Zakladatelka chovu v HPK SN, takže potomstvo samozřejmě plný původ ( slezsko - norický, bez příměsi belgika).
Naše "bába" SM 3584 Sylva (původ lze najít v PK slezského norika on-line na ASCHK včetně potomstva) v 16 letech:

29.6.2007 15:54

m i s i c k a napsal(a):

ono asi sa s tym neda nic robit, peniaze vladnu svetom
vasa babi je nadherna, nikto by jej roky nehadal

29.6.2007 18:39

sally napsal(a):
Ahoj Míšo, ještě jsem ti psala na to staré téma.
Ale už se nezobrazuje přidaný příspěvek.
Doufám, že v tu neděli ještě něco v Tlumačově stihnu.
Můžu až odpoledne - tak možná stihnu i konec ( nebo hlavně).
Loňský účastník plemeník SN Biskup:

Dobře. Ono to v této diskuzi může být pouze 127 příspěvků, a v té 3. už tolik příspěvků je. Biskup je fešák, úplně tu samou ( podobnou ) fotku mám, i pod tím oknem s tím samým pánem:-) nějak mi sem nejdou vkládat fotky, ale co už. Jo v neděli tam jedu na 100%, už se těším. Poznáš mě? Kdyžtak pokecáme :-) Stejně jako s Barčou

30.6.2007 09:19

bonita napsal(a):
ono asi sa s tym neda nic robit, peniaze vladnu svetom
vasa babi je nadherna, nikto by jej roky nehadal

To jo, hádají jí tak 8 let.
A že to hříbě pod ní je její desáté, to na mne zírají, jako bych spadla z višně .
Letos už je jí 17.
Tady s malou, desátou v řadě ( jubilejní):

30.6.2007 09:29

m i s i c k a napsal(a):
Dobře. Ono to v této diskuzi může být pouze 127 příspěvků, a v té 3. už tolik příspěvků je. Biskup je fešák, úplně tu samou ( podobnou ) fotku mám, i pod tím oknem s tím samým pánem:-) nějak mi sem nejdou vkládat fotky, ale co už. Jo v neděli tam jedu na 100%, už se těším. Poznáš mě? Kdyžtak pokecáme :-) Stejně jako s Barčou

Právě si nejsem jistá, jestli tě poznám . Mám čím dál horší paměť na obličeje.
Barču ano, ta u nás byla. A ta pozná tebe, takže když se zadaří, pokecáme :-)
Ještě jeden loňský účastník, plemeník SN Steiman:

30.6.2007 13:40

sally napsal(a):
A že to hříbě pod ní je její desáté, to na mne zírají, jako bych spadla z višně .
Letos už je jí 17.

ahoj, ta malá je prostě úžasná :) pořád se k vám vypravuju a pokaždé mi to nevyjde...ale přes prázdniny určitě. Nějak se poznáme, neboj :) Budu někde pobíhat s foťákem, fotím všechno a všechny, takže se od předvádění koní vzdálím tak na oběd (možná ) Každopádně já jsem slepec, když mě tam někdo někde uvidíte, radši přijďte za mnou vy, já bych si vás nemusela vůbec všimnout....

30.6.2007 14:02

ettelwen napsal(a):
ahoj, ta malá je prostě úžasná :) pořád se k vám vypravuju a pokaždé mi to nevyjde...ale přes prázdniny určitě. Nějak se poznáme, neboj :) Budu někde pobíhat s foťákem, fotím všechno a všechny, takže se od předvádění koní vzdálím tak na oběd (možná ) Každopádně já jsem slepec, když mě tam někdo někde uvidíte, radši přijďte za mnou vy, já bych si vás nemusela vůbec všimnout....

Ale jo, v pohodě .
Hlavně spoustu hezkých fotek vyrob - kbybych to náhodou osobně nestihla, ať vím, co tam bylo.
Hlavně nějaká dobrá duše hezky nafoťte chladnokrevné plemeníky, kteří ještě nemají záznam na www. chladnokrevnici.info, ať nám toho tam trochu přibývá .
Někteří jsou tam x krát, jiní vůbec.
Pravda, s tím nic nenaděláme, když je držitelé nevytáhnou ze stanice ani sami foto nepošlou..
Další loňský účastník, SN plemeník Nýr:

30.6.2007 14:07

sally napsal(a):
Ale jo, v pohodě .
Hlavně spoustu hezkých fotek vyrob - kbybych to náhodou osobně nestihla, ať vím, co tam bylo.
Hlavně nějaká dobrá duše hezky nafoťte chladnokrevné plemeníky, kteří ještě nemají záznam na www. chladnokrevnici.info, ať nám toho tam trochu přibývá .
Někteří jsou tam x krát, jiní vůbec.
Pravda, s tím nic nenaděláme, když je držitelé nevytáhnou ze stanice ani sami foto nepošlou..
Další loňský účastník, SN plemeník Nýr:

to je fakt, mrknu se, kdo tam ještě foto nemá a když tak je pofotím... Ale zkus to stihnout tam přijet. Já tam bohužel asi nebudu do konce, budu tam od rána tak do 3, max do 4, musím ještě podělat něco s koníkama

30.6.2007 18:25

sally napsal(a):
Právě si nejsem jistá, jestli tě poznám . Mám čím dál horší paměť na obličeje.
Barču ano, ta u nás byla. A ta pozná tebe, takže když se zadaří, pokecáme :-)
Ještě jeden loňský účastník, plemeník SN Steiman:

Já jsem tě taky nikdy neviděla, tak tě ani nemůžu poznat , lae já budu mít maskáčové třičko a černé rifle, tak se kdyžtak ozvi

30.6.2007 18:33

sally napsal(a):
Letos už je jí 17.

Tak to je teda super kobyla. Já znám 13-ti letou SN, podobné barvy, a má před sebou 9té hříbě, a má břicho po zem, a má opadlé svalstvo, no kdyby jste jí viděli, tak se fakt hrozíte. Chudak malá. A tadytahle kobyla je opravdu na to kolik jí je a kolik má hříbat za sebou fakt nádherná

1.7.2007 18:29

m i s i c k a napsal(a):
Tak to je teda super kobyla. Já znám 13-ti letou SN, podobné barvy, a má před sebou 9té hříbě, a má břicho po zem, a má opadlé svalstvo, no kdyby jste jí viděli, tak se fakt hrozíte. Chudak malá. A tadytahle kobyla je opravdu na to kolik jí je a kolik má hříbat za sebou fakt nádherná

Dík.
Nemyslíš náhodou matku Goneho Igoru? Ta je hnědka, stojí v Zubří podle PK ( zhruba odpovídající věk a hříbata)... není náhodou teď na prodej?
Bylo něco dost podobného v inzerci ( kobyla odpovídající plemenem, věkem, barvou) a 2 letý hřebec po Streigrip a hříbě hnědák s dekou letošní po Nacho (odpovídalo by to jejím hříbatům).
Nebo se úplně pletu?
Tak Tlumačov jsem nestihla ( práce a seno přednější).
Můžete sem prosím dát, co jste tam kdo nafotili za chlaďasy? Hlavně ty, co tam nebyli vloni.
Díky moc .
Dám sem dva mlaďochy :

1.7.2007 20:09

sally napsal(a):
Dík.
Nemyslíš náhodou matku Goneho Igoru? Ta je hnědka, stojí v Zubří podle PK ( zhruba odpovídající věk a hříbata)... není náhodou teď na prodej?
Bylo něco dost podobného v inzerci ( kobyla odpovídající plemenem, věkem, barvou) a 2 letý hřebec po Streigrip a hříbě hnědák s dekou letošní po Nacho (odpovídalo by to jejím hříbatům).
Nebo se úplně pletu?
Tak Tlumačov jsem nestihla ( práce a seno přednější).
Můžete sem prosím dát, co jste tam kdo nafotili za chlaďasy? Hlavně ty, co tam nebyli vloni.
Díky moc .
Dám sem dva mlaďochy :

Tý jo,ty máš teda trefu. Jo jo, je to Igora, matka Goneho, a babička mojí klisny. Je na prodej. Pokud by jsi měla zájem, můžu se zeptat, jestli už mají kupce. Já jsem na ní jezdila, a je to fain kobyla, ale ted, co 2 roky nic nedělá je fakt škaredá. Škoda jí. Tlumačov byl celkem fain. Ikdyž ty koníci jsou téměř pořád dokola, ale tak třeba hříbata neměla chybu. jinak jsem taky ve 3 hodiny odešla, a chlad'asky s hříbaty jsem viděla jen v boxe..

1.7.2007 20:15

ettelwen napsal(a):
to je fakt, mrknu se, kdo tam ještě foto nemá a když tak je pofotím... Ale zkus to stihnout tam přijet. Já tam bohužel asi nebudu do konce, budu tam od rána tak do 3, max do 4, musím ještě podělat něco s koníkama

Barčo promiň, že jsem Tě tam nenašla, ale já jsem byla ráda, že jsem ve stínu, a bylo tam tolik lidí, že bych Tě asi nenašla Tak u nás v Zubří Už se těším, já tam budu s kobylou, tak mě snadno najdeš

sabora

1.7.2007 21:13
sabora

m i s i c k a napsal(a):

ahojky lidi, mám malé dilema, mám v plánu koníka č.2 (ponču nepočítám, to by bylo č.3) jak jinak než zas chlaďáska a nevím , jestli pořídit hříbka a počkat si až mi vyroste, nebo za dýl koníka staršího. jak to máte Vy?

1.7.2007 22:56

m i s i c k a napsal(a):

my sme si ako druheho chladaska zaobstarali 10 rocnu kobylku, a teraz by sme este chceli c.3, a to nam je uplne jedno, ci to bude mimi, alebo starsi konik, musi nas skratka chytit za srdce

2.7.2007 06:41

sabora napsal(a):
ahojky lidi, mám malé dilema, mám v plánu koníka č.2 (ponču nepočítám, to by bylo č.3) jak jinak než zas chlaďáska a nevím , jestli pořídit hříbka a počkat si až mi vyroste, nebo za dýl koníka staršího. jak to máte Vy?

Pokud máš čas, na výchovu mladého koně, kup si hříbátko. Já si koupila 16-ti měsiční kobylu a byla to pěkná potvora, a nyní je to kobyla úplně jiná. Radši si vzít hned 4měsičního prcka, který se tak zkazit ještě nenechá, Ale je lepší( výhodnější) si koupit koně "hotového", který je zatahaný, obsednutý... A taky záleží, jestli chceš papíráka, a záleží, na co koně chceš

2.7.2007 10:32

m i s i c k a napsal(a):
Tý jo,ty máš teda trefu. Jo jo, je to Igora, matka Goneho, a babička mojí klisny. Je na prodej. Pokud by jsi měla zájem, můžu se zeptat, jestli už mají kupce. Já jsem na ní jezdila, a je to fain kobyla, ale ted, co 2 roky nic nedělá je fakt škaredá. Škoda jí. Tlumačov byl celkem fain. Ikdyž ty koníci jsou téměř pořád dokola, ale tak třeba hříbata neměla chybu. jinak jsem taky ve 3 hodiny odešla, a chlad'asky s hříbaty jsem viděla jen v boxe..

No, občas mám trefu.
Nemáš náhodou její foto ( třeba na mail)? Kupovat nechci, spíš potřebuju uprodat něco.
Ale zajímá mě, jak vypadá matka dvou plemeníků. A co ti hřebci od ní, hlavně malý Nacho - nemáš náhodou foto? Jestli se trošku podobá tomu našemu...

2.7.2007 10:43

sabora napsal(a):

Já koupila zrovna březí kobču s hříbětem, a za jedenáct se nám to pak nějak pomnožilo .
Je fakt, že s valachem by to moc nešlo..
Po zkušenostech nyní bych šla asi do odstávčete, než složitě přebourávat zlozvyky a nectnosti staršího koně - udělám si radši koně na míru.
A za pár peněz pořídím hříboše s dobrým původem radši, než nějakého staršího kdovíjakého koně za stejnou cenu.
(Baví mě, jak spoustu lidí chce chlaďasa na rekreačku, bezpapíráka, nejlíp kobylku. Do kobylky se pak zamilují a když je tak dokonalá, proč si ji nenamnožit, že jo...
Myslím, pokud už má člověk rád chlaďasy a chce si pořídit zrovna kobylku, mohl by pro ně aspoň udělat tu službu, že si koupí nějakou se slušným původem a pokud pak chce chovat, aspoň něco pro to plemeno udělá.)
Jen můj názor, toleruju jakýkoliv jiný .

2.7.2007 11:14

bonita napsal(a):
my sme si ako druheho chladaska zaobstarali 10 rocnu kobylku, a teraz by sme este chceli c.3, a to nam je uplne jedno, ci to bude mimi, alebo starsi konik, musi nas skratka chytit za srdce

ahojky :) Škoda, žes Tlumačov nestihla...bylo to super. Akorát jsem bohužel musela ve 3 domů, koníci no. Míšo, tys tam byla? Vůbec jsem tě nikde neviděla...Každopádně fotek mám fůry, tak sem něco přidám :)

2.7.2007 11:15

ettelwen napsal(a):
ahojky :) Škoda, žes Tlumačov nestihla...bylo to super. Akorát jsem bohužel musela ve 3 domů, koníci no. Míšo, tys tam byla? Vůbec jsem tě nikde neviděla...Každopádně fotek mám fůry, tak sem něco přidám :)

Mám konečně nový foťáček, tak to jsou lepší fotečky než ty dřívější... Tady portrét - Huron

2.7.2007 11:16

ettelwen napsal(a):
Mám konečně nový foťáček, tak to jsou lepší fotečky než ty dřívější... Tady portrét - Huron

Baluf

2.7.2007 11:17

ettelwen napsal(a):
Baluf

jestli máte nějakého konkrétního koně, kterého byste sem chtěli dát, tak napište..sice jsem úplně všechny nestihla, ale většinu ano. tady je Bošar

2.7.2007 11:18

ettelwen napsal(a):
jestli máte nějakého konkrétního koně, kterého byste sem chtěli dát, tak napište..sice jsem úplně všechny nestihla, ale většinu ano. tady je Bošar

Nacho Salazar a Brys Slezský

2.7.2007 11:19

ettelwen napsal(a):
Nacho Salazar a Brys Slezský

Baron

2.7.2007 11:21

ettelwen napsal(a):
Baron

Blizňák a Brys Slezský

2.7.2007 11:25

ettelwen napsal(a):
Blizňák a Brys Slezský

Biskup

2.7.2007 11:28

ettelwen napsal(a):
Biskup

ještě Sasun a už radši končím, ať to zas nezaplácám jenom já :)

sabora

2.7.2007 12:06
sabora

bonita napsal(a):

no, když nad tím tak přemýšlím, hříbě by asi babču ponču mohlo pěkně zlobit, ale Kulich by se zas měl ským vyřádit, starší koník by byl za dýl 2-3r. to nevím jestli ještě ponča bude, no a asi by to byl zas valášek , já se na chov necítím a jezdit po výstavách to asi taky neni pro mě. (jo a určitě s pp, už jen z principu)

jinak krásný fotky!!!!

2.7.2007 12:57

sabora napsal(a):
no, když nad tím tak přemýšlím, hříbě by asi babču ponču mohlo pěkně zlobit, ale Kulich by se zas měl ským vyřádit, starší koník by byl za dýl 2-3r. to nevím jestli ještě ponča bude, no a asi by to byl zas valášek , já se na chov necítím a jezdit po výstavách to asi taky neni pro mě. (jo a určitě s pp, už jen z principu)

jinak krásný fotky!!!!

O víkendu jsme jsme kupovali kobylu SN a našeli jsme pořádnou až v Karolince na valachách, tam jsou krásní udělaní tažáci(nejspíš Poláci), tak jsem ráda za vydařenou koupi, má jen tři roky, tak si ji zaučíme sami, už se těším....

2.7.2007 13:07

siringa napsal(a):
O víkendu jsme jsme kupovali kobylu SN a našeli jsme pořádnou až v Karolince na valachách, tam jsou krásní udělaní tažáci(nejspíš Poláci), tak jsem ráda za vydařenou koupi, má jen tři roky, tak si ji zaučíme sami, už se těším....

cau a maji tam na prodej jeste nejake kone do lesa nejspis valacha kolem 5 let dik

2.7.2007 14:20

ettelwen napsal(a):
ještě Sasun a už radši končím, ať to zas nezaplácám jenom já :)

Ahoj, ale jen klidně plácej dál fotky (ať tu neplácám jen já).
Takže asi většina stejných jako vloni - aspoň mi to nemusí být líto.
A co kolekce SN nebo noriček kobyl, byly nějaké? Popř. hříbata?
Vloni měl Klokočov, a letos?

2.7.2007 14:32

konak napsal(a):
cau a maji tam na prodej jeste nejake kone do lesa nejspis valacha kolem 5 let dik

Ahoj jj tam jsou pořád nějací, ale ceny jsou vyšší než tady u nás(olomoucko). Znáš to tam trochu?

sabora

2.7.2007 14:49
sabora

siringa napsal(a):

siringa: a co kobylka, je už lepší?
a máš už fotku nové?

2.7.2007 15:08

m i s i c k a napsal(a):

jj aj ja som za fotecku noveho konika

2.7.2007 15:16

bonita napsal(a):
jj aj ja som za fotecku noveho konika

ahoj. je mi luto vasho prcka... dufam, ze ste uz vsetci ok. nas ardenak uz je okuty a zacina pomaly pracovat, (foto je od kovare)

2.7.2007 15:39

sapaska napsal(a):
ahoj. je mi luto vasho prcka... dufam, ze ste uz vsetci ok. nas ardenak uz je okuty a zacina pomaly pracovat, (foto je od kovare)

Ahojky děvčata, moc bych Vás chtěla poprosit o fotografie SN-tříletek z Klokočova. Kdyby nějaké byly, byla bych moc moc ráda

Klokočovská čtverylka,Pardubice( teď nevím přesně rok, ale myslím, že 2003)

2.7.2007 15:45

ettelwen napsal(a):

Já jsem stála pod stromem u bufetu:-) byl tak chládek. Jinak koně pořád stejní, pár mladých nových, jinak ale pěkně udělané jako vždy... Ale nejvíce se mi líbily hříbátka od teploktevných kobyl, jak se tam ukazovaly. No krása...

2.7.2007 16:04

siringa napsal(a):
Ahoj jj tam jsou pořád nějací, ale ceny jsou vyšší než tady u nás(olomoucko). Znáš to tam trochu?

ne neznam a za kolik jsou a kdetoje

2.7.2007 16:57

sabora napsal(a):
siringa: a co kobylka, je už lepší?
a máš už fotku nové?

Ahoj díky za optání Sára už dostala pantoflíčky na předek a tak pomalu capkáme a držíme dietu, majitel se konečně předal a koupil mi i tu hadici na chlazení, protože tam jinou vodu (rybník..)nemámeFotky té nové z valach budou až tak za týden, doveze ji někdy v týdnu.

2.7.2007 17:01

konak napsal(a):
ne neznam a za kolik jsou a kdetoje

Pod padesát tam maj akorát koně na dožití Za Vsetínem směr na Karlovice, tak 15km. Stačí?

2.7.2007 17:43

barletka napsal(a):
Ahojky děvčata, moc bych Vás chtěla poprosit o fotografie SN-tříletek z Klokočova. Kdyby nějaké byly, byla bych moc moc ráda

Klokočovská čtverylka,Pardubice( teď nevím přesně rok, ale myslím, že 2003)

Žjuva tady se to rozjelo tak novej koník je moc krásnej,ale i ty fotky c tlumačova já to mám daleko přes 400 km tak se tam vživotě asi ani nepodívám tedka ve středu jedu na slovencko tak doufám,že tam budou mít pořádný chladáky nebo aspon náký koně.

2.7.2007 17:52

woldemortik napsal(a):
Žjuva tady se to rozjelo tak novej koník je moc krásnej,ale i ty fotky c tlumačova já to mám daleko přes 400 km tak se tam vživotě asi ani nepodívám tedka ve středu jedu na slovencko tak doufám,že tam budou mít pořádný chladáky nebo aspon náký koně.

Pro konáka Honzu mám nového konika foto bude večer.

2.7.2007 18:06

andrys napsal(a):

zdar tak uz neco sehnals a co kolik ma let a za kolik

sabora

2.7.2007 19:36
sabora

m i s i c k a napsal(a):

taky něco z výstav: Lysá 2006 černější než uhlí!

sabora

2.7.2007 19:39
sabora

sapaska napsal(a):

hotovej model do reklami na podkovy!!!!

2.7.2007 19:41

m i s i c k a napsal(a):

sapaska: vas ardenik je nadherny, len krasnieno, take veci sa stavaju, ze, ale nastastie je kobca OK a s zrebcom su najvacsi kamosi

2.7.2007 19:50

sabora napsal(a):
hotovej model do reklami na podkovy!!!!

to ještě čekal, kým přijde na řadu

2.7.2007 19:55

bonita napsal(a):
sapaska: vas ardenik je nadherny, len krasnieno, take veci sa stavaju, ze, ale nastastie je kobca OK a s zrebcom su najvacsi kamosi

na tej fotke vyzerate supr , to sa u nas nevidi, reflexne vesty na cestach.....

woldemortík

2.7.2007 20:08
woldemortík

sapaska napsal(a):
na tej fotke vyzerate supr , to sa u nas nevidi, reflexne vesty na cestach.....

pěkná fotka to je pravda reflexka u nás na silnici jo tu jsem tu ještě neviděla i když já jedu večer tak mám reflexu v batohu co kdybych přijela za stmívání člověk nikdy neví kdy se hodí ještě musím dodat koník je moc pěkný

sabora

2.7.2007 21:39
sabora

woldemortík napsal(a):
pěkná fotka to je pravda reflexka u nás na silnici jo tu jsem tu ještě neviděla i když já jedu večer tak mám reflexu v batohu co kdybych přijela za stmívání člověk nikdy neví kdy se hodí ještě musím dodat koník je moc pěkný

holka co bydli nadnáma na kopci, má reflex pásky daný koni na zadních nohách nad hlezením kloubem, taky jsme na to koukala jak jojo

sabora

2.7.2007 21:41
sabora

andrys napsal(a):

andris: tak ta fotka noveho?!

sabora

2.7.2007 21:45
sabora

bonita napsal(a):

mě ta fotka nejvíc připomíná anglického policajta na koni, je to zodpovědné, a chválím, já se musím ale jen , protože jezdim uplně bezničeho

woldemortík

2.7.2007 21:51
woldemortík

sabora napsal(a):
mě ta fotka nejvíc připomíná anglického policajta na koni, je to zodpovědné, a chválím, já se musím ale jen , protože jezdim uplně bezničeho

ale musíám se přiznat ještě jsem si na sebe ani oblíkla.jo je to ostuda

2.7.2007 21:56

m i s i c k a napsal(a):

ooo dakujem za pochvalu, je to moja laska najvacsia no, i ja som do urciteho casu jazdila bez helmy a bez reflexky, ALE andelicek straznicek ma zachranil pred par rokmi pred skaredym urazom a odvtedy bez helmy ani na krok, hlavne ak idem po ceste, no a kedze po ceste ist musim, aby som sa dostala na polne cesty, tak reflexka je samozrejmostou. Ak ste soferkami, urcite si viete predstavit, aku velku vyhodu to ma, a nie je to ziadna zataz hodit to na seba

2.7.2007 23:49

bonita napsal(a):
ooo dakujem za pochvalu, je to moja laska najvacsia no, i ja som do urciteho casu jazdila bez helmy a bez reflexky, ALE andelicek straznicek ma zachranil pred par rokmi pred skaredym urazom a odvtedy bez helmy ani na krok, hlavne ak idem po ceste, no a kedze po ceste ist musim, aby som sa dostala na polne cesty, tak reflexka je samozrejmostou. Ak ste soferkami, urcite si viete predstavit, aku velku vyhodu to ma, a nie je to ziadna zataz hodit to na seba

Tady kámoška na Báře

2.7.2007 23:51

kubeska napsal(a):
Tady kámoška na Báře

a Bára s Bažantem bez sebe nejdou ani na krok

3.7.2007 07:30

kubeska napsal(a):
a Bára s Bažantem bez sebe nejdou ani na krok

ahoj prosim tě ten bažant a bará nejsou ono kousek od krumlova teda jestly se nepletu možná ty koníky znám před 5lety jsem na nich jezdila,ale možná je to jen schoda men

sabora

3.7.2007 08:18
sabora

kubeska napsal(a):
Tady kámoška na Báře

no lidi řeknu vám, že když vidim ty vaše velký koně, mám pocit, že já na tom svým Kulíškovi , jsem jam obr na poníkovi, on je fakt prcek , má jen těch 150khv, ale zas výhoda je vtom že se nemusím sápat jak na slona, no má to +i -, musim ho změřit, třeba ještě cenťák udělal,
schválně, napište KHV svých koní! určitě mám nejmenšího

sabora

3.7.2007 08:32
sabora

kubeska napsal(a):
Tady kámoška na Báře

krásná fotka

sabora

3.7.2007 08:35
sabora

sabora napsal(a):
krásná fotka

to-krásná fotka, mělo být k fotce Báry

sabora

3.7.2007 08:42
sabora

woldemortik napsal(a):

3.7.2007 10:46

konak napsal(a):

Jestli chceš, vím o jednom černém valáškovi, 6 let, pošetřený, moc toho za dosavadní život nenadělal, ale je bez papírů.

3.7.2007 11:24

sabora napsal(a):
to-krásná fotka, mělo být k fotce Báry

no moje lavinka má kolem 180 cm a já kolem 168cm tak to jsme docela zajmavá dovjka

sabora

3.7.2007 12:50
sabora

woldemortik napsal(a):
no moje lavinka má kolem 180 cm a já kolem 168cm tak to jsme docela zajmavá dovjka

180, hm, tak to je fakt lavina s malým L!!!!

sabora

3.7.2007 13:02
sabora

woldemortik napsal(a):

nemáš fotku, kde jsi sní, k porovnání?
tady moje segra 180cm, kulich 150khv prostě poníček

sabora

3.7.2007 13:03
sabora

woldemortik napsal(a):

aha, já to psala dřív než se mi vyloupla tvoje fotka

3.7.2007 13:24

m i s i c k a napsal(a):

moja kobylka ma tiez tych nejakych 180 cm a ja mam okolo 160+ cm takze sme supeer dvojka dostat sa na nu je celkom problematicke...

woldemortík

3.7.2007 21:01
woldemortík

bonita napsal(a):
moja kobylka ma tiez tych nejakych 180 cm a ja mam okolo 160+ cm takze sme supeer dvojka dostat sa na nu je celkom problematicke...

jj dám ji sem hnedka

3.7.2007 21:02

sabora napsal(a):
no lidi řeknu vám, že když vidim ty vaše velký koně, mám pocit, že já na tom svým Kulíškovi , jsem jam obr na poníkovi, on je fakt prcek , má jen těch 150khv, ale zas výhoda je vtom že se nemusím sápat jak na slona, no má to +i -, musim ho změřit, třeba ještě cenťák udělal,

No, moje zvířo, které jezdím nejraději, mělo 156 kvh při svodu ve třech letech.
Jestli porostlo, tak jen o málo.
A já jsem prcek 165 cm, takže snad je to přiměřené.
Tady foto:

3.7.2007 21:04

sally napsal(a):
No, moje zvířo, které jezdím nejraději, mělo 156 kvh při svodu ve třech letech.
Jestli porostlo, tak jen o málo.
A já jsem prcek 165 cm, takže snad je to přiměřené.
Tady foto:

..a ještě jedno zimní zpředu. Kvalita nic moc, co by člověk chtěl po mobilu

woldemortík

3.7.2007 21:11
woldemortík

woldemortík napsal(a):
jj dám ji sem hnedka

ta je vošklivá

woldemortík

3.7.2007 21:22
woldemortík

woldemortík napsal(a):
ta je vošklivá

jak tak koukám na kulicha ten by mi výškou vyhovovaltijo je moc pěknej má rsnou barvu já bych hctěla barva jako má navar. tady si dáváme pusinku

4.7.2007 06:47

sabora napsal(a):

Moje má taky 156 KVH, měřeno na svodu tříletých

sabora

4.7.2007 11:58
sabora

woldemortík napsal(a):
jak tak koukám na kulicha ten by mi výškou vyhovovaltijo je moc pěknej má rsnou barvu já bych hctěla barva jako má navar. tady si dáváme pusinku

tomu říkám láska
jo, woldemortík asi ještě napůl spal, ne? když to psal, ne?

no, Kulich myslim ještě dost zesvětlá a zbydou mu jen ty puntiky, možná škoda, protože mě se takhle taky moc líbí. Ještě s tou barvou, mrzí mě že si spousta lidí, i tady co bydlí kolem myslí, že jsem ho kupovala jen kvůli barvě a to neni pravda, barva byla až ta poslední věc, na kterou jsem koukala. mě by nadilo snad jen, kdyby byl fialovej, tu fakt nemusim
známá má CT ryzku, ale to JE RYZKA!!! na slunci z pohledu na ni bolí oči, to je taky nádhera. Vlastně ani na 100% nevim, jaká barva se mi líbí nejvíc a jaká nejmíň, přibližně-hodně se mi líbí plavák, nejmíň asi takovej ten strakáč co má fleky hodně kostrbatý, protože se na to divně kouká, aspoň mě........

sabora

4.7.2007 12:01
sabora

woldemortík napsal(a):

tady jsem si před měsícem kousek vyfotila, abych si časem mohla porovnat, jak se přebarvuje-zesvětluje.

4.7.2007 12:04

sabora napsal(a):
tady jsem si před měsícem kousek vyfotila, abych si časem mohla porovnat, jak se přebarvuje-zesvětluje.

jo kapet,ale šla jsem spát až kolem půlnoci ještě jsem s přítelem čučela na film.Ten bude pěknej až zesvětla,ale kdyby takhle zůstal tak by to možná bylo i lepší

4.7.2007 16:14

m i s i c k a napsal(a):

Něco jsme dnes pofotili :
Tady něco smrdííí!

4.7.2007 16:17

sally napsal(a):
Něco jsme dnes pofotili :
Tady něco smrdííí!

A protože je zítra svátek, tak už na to dlabu.

4.7.2007 16:18

sally napsal(a):
A protože je zítra svátek, tak už na to dlabu.

..vyspím se... nejlépe na patrové posteli

4.7.2007 16:21

sally napsal(a):
..vyspím se... nejlépe na patrové posteli

...když už budu žrát, tak jedině vleže...

4.7.2007 16:23

sally napsal(a):
...když už budu žrát, tak jedině vleže...

...předtím jsem byl totiž tak blbej, že jsem to dělal takhle - s takovýma nohama - děsná dřina

4.7.2007 16:26

sally napsal(a):
...předtím jsem byl totiž tak blbej, že jsem to dělal takhle - s takovýma nohama - děsná dřina

...babi koušou mušky, potvory...

4.7.2007 16:27

sally napsal(a):
...babi koušou mušky, potvory...

...někteří tu nevědí, co už by sežrali...

4.7.2007 16:29

sally napsal(a):
...někteří tu nevědí, co už by sežrali...

... a kde by to sežrali...

4.7.2007 16:31

sally napsal(a):
... a kde by to sežrali...

... tyhle baby taky neumí žrát normálně...

4.7.2007 16:34

sally napsal(a):
... tyhle baby taky neumí žrát normálně...

... ještěže to aspoň umí máma. Jinak by mne tu úplně zkazili

4.7.2007 16:36

sally napsal(a):
... ještěže to aspoň umí máma. Jinak by mne tu úplně zkazili

...prostě je to tu divný spolek.
Nemyslíte?

4.7.2007 16:38

sally napsal(a):
...prostě je to tu divný spolek.
Nemyslíte?

Tak ještě poškrabu kolegyni ( a ona doufám mne)..

4.7.2007 16:39

sally napsal(a):
Tak ještě poškrabu kolegyni ( a ona doufám mne)..

... navrch přidám skupinové foto z 1.třídy (bez paní učitelky)...

4.7.2007 16:42

sally napsal(a):
... navrch přidám skupinové foto z 1.třídy (bez paní učitelky)...

.. a popřeju vám všem krásný prodloužený víkend !

4.7.2007 17:18

sally napsal(a):

jak si se ptala na fotku Igory a hřebečka po Nacho Salazar, tak fotku nemám Viděla jsem ho tak cca 14 dní po narození - vypadá jako ten tvůj, ale má viditelný klabonos, hnědák( tuším že bez odznaků) a na zadku má deku. Měl křivé nohy, ale to se většinou zpraví.

sabora

4.7.2007 18:53
sabora

ettelwen napsal(a):

nádherný fotky!!!!
fakt jsou super a ty komentáře, tak ty taky nemaj chybu!!!

Kulich mě asi včera zas \\"slyšel\\" jak sem píšu , že bych pořídila ještě jednoho koňucha, on se na pastvě s tou babčou slepou pončou děsně nudí, např. jde (kolem vede turist. stezka) nějaký tábor dětí, nebo jak to napsat a on prostě chce k nim, lítá jak poděs, řehtá, hází kozliky, nedávno mi takhle(už jsem taky psalal) hopnul ohradu za skupinou cyklistů. ............, co stím?
Ke všemu maj teď moje děcka neštovice, tak ani na něj nemam čas.

Na dospělho koně teď teda nemam, tak připadá v úvahu hříbě, nebo zas nějakej invalida. .........?

sabora

4.7.2007 18:56
sabora

m i s i c k a napsal(a):

ty, jo já se píšu s takovým románem´a ono se to mrcha neuložilo!!!!!

4.7.2007 21:34

sally napsal(a):

jéj, ta hříbátka jsou úžasná :) fakt závidím.... že hned dva hermelíni, to má někdo štěstí :) Ale já se s vámi musím podělit a můj nový úspěch s Karinkou :) mám z ní totiž ohromnou radost...připravovala jsem si ji na ježdění bez udidla a pořád jsem se nemohla odhodlat s ní tak vyjet na vyjížďku. Až dneska..jsem si říkala, o jéj, jak to dopadne a k mému překvapení to bylo super! lepší jak s udidlem..takže konečně se to povedlo. Přidávám foto, ale je to z kopečka, vypadáme obě komicky..ale jiné fotky jsou moc tmavé

4.7.2007 21:37

ettelwen napsal(a):
jéj, ta hříbátka jsou úžasná :) fakt závidím.... že hned dva hermelíni, to má někdo štěstí :) Ale já se s vámi musím podělit a můj nový úspěch s Karinkou :) mám z ní totiž ohromnou radost...připravovala jsem si ji na ježdění bez udidla a pořád jsem se nemohla odhodlat s ní tak vyjet na vyjížďku. Až dneska..jsem si říkala, o jéj, jak to dopadne a k mému překvapení to bylo super! lepší jak s udidlem..takže konečně se to povedlo. Přidávám foto, ale je to z kopečka, vypadáme obě komicky..ale jiné fotky jsou moc tmavé

ještě jedna

4.7.2007 22:48

m i s i c k a napsal(a):
jak si se ptala na fotku Igory a hřebečka po Nacho Salazar, tak fotku nemám Viděla jsem ho tak cca 14 dní po narození - vypadá jako ten tvůj, ale má viditelný klabonos, hnědák( tuším že bez odznaků) a na zadku má deku. Měl křivé nohy, ale to se většinou zpraví.

Díky.
Křivé nožky po vypadnutí z kobyly jsou běžné, to hříbata vylítají po venku.
Klabonos nee, a na ten já mám alergii drobet.
Já viděla jeho polobratra na odchovně ( teď ročka) po Navar, světlý hnědák, pěkné souměrné tělo a nohy - a hlavu jako kýbl.
Máma Igora má taky klabonos?

4.7.2007 22:54

ettelwen napsal(a):
ještě jedna

Pěkné.
Jste holky šikovné .
Tak ji zapusť příště hermelínem - třeba tě mile překvapí.
Nikdy nevíš. Já na to taky nevěřila, že to vyjde - a vidíš, vyšlo.
Blbí asi mají štěstí .

sabora

4.7.2007 22:55
sabora

sabora napsal(a):
krásná fotka

všechny jsou super, dík za ty míry, ale jen mě to ujistilo, že mam poníka

4.7.2007 23:07

sabora napsal(a):
ty, jo já se píšu s takovým románem´a ono se to mrcha neuložilo!!!!!

ty jo jsem obě moc šikovný to já lavinu taky chci naučit na ohlávku nebo na hackamore.Jedno mám doma,ale to jí je málí.tak ohlávka.Hříbátko hermelín by jse mi taky moc líbilo.to kecám co doma má už jedno to mi nestačí ne počkám tak a ž budou bosparovy tak dva roky a nechám lavinu připustit hermelínem možná to vyjde a bude to tagrovaná klisnička a když ne tak hřebeček taky nevadí ne.

4.7.2007 23:08

woldemortik napsal(a):
ty jo jsem obě moc šikovný to já lavinu taky chci naučit na ohlávku nebo na hackamore.Jedno mám doma,ale to jí je málí.tak ohlávka.Hříbátko hermelín by jse mi taky moc líbilo.to kecám co doma má už jedno to mi nestačí ne počkám tak a ž budou bosparovy tak dva roky a nechám lavinu připustit hermelínem možná to vyjde a bude to tagrovaná klisnička a když ne tak hřebeček taky nevadí ne.

já už se na to fakt v...... dělám samí překlepy kdo to má po mě pořád čít jdu chrnět dlabu to tak ahoj v neděli jedu s rodičema a s přítelem dolu ke Košicím za tátovo rodinou na návštěvu .Tak ahoj doufám,že tam budou koně mám sebou foták tak dyžtak něco vyfotim ahoj

4.7.2007 23:12

m i s i c k a napsal(a):

jej, Marti, potom odkial si? Vsak Kosice su az na druhej strane republiky

4.7.2007 23:19

bonita napsal(a):
jej, Marti, potom odkial si? Vsak Kosice su az na druhej strane republiky

jížní čechy od českýho krumlova

5.7.2007 06:45

sally napsal(a):
Díky.
Křivé nožky po vypadnutí z kobyly jsou běžné, to hříbata vylítají po venku.
Klabonos nee, a na ten já mám alergii drobet.
Já viděla jeho polobratra na odchovně ( teď ročka) po Navar, světlý hnědák, pěkné souměrné tělo a nohy - a hlavu jako kýbl.
Máma Igora má taky klabonos?

Igora má klabonos. A hříbata to někdy zdědí, někdy ne... Jak jsme jí měli doma, tak měla kobylku bez klabonosu, a ted ten hřebec je s klabonosem. A mají takové větší ty hlavy:-) Jinak taky nemusím klabonosy

5.7.2007 10:14

m i s i c k a napsal(a):
Igora má klabonos. A hříbata to někdy zdědí, někdy ne... Jak jsme jí měli doma, tak měla kobylku bez klabonosu, a ted ten hřebec je s klabonosem. A mají takové větší ty hlavy:-) Jinak taky nemusím klabonosy

Myslíš tu kobylku po Brysovi, co byla vloni v Tlumačově - taky hnědka ( hodně hubená)?
Já taky nemusím ani větší hlavy. Potrpím si na ušlechtilé.
Dobře je předává Brys a Streimur ( co jsem viděla potomstvo).
Klabonos se bohužel dobře dědí, naštěstí takové koně nemám. Není mnoho lidí, kterým se nosáči líbí.
Tohle je ta kobylka po Brysovi - teď by měla být 4letá:

5.7.2007 10:26

m i s i c k a napsal(a):

Takovéhle hlavy kdyby byly u slezanů běžnější:

5.7.2007 10:37

sally napsal(a):
Takovéhle hlavy kdyby byly u slezanů běžnější:

Kdežto takovéto hlavy mne děsí ze sna:
( jestliže SN vznikli vpodstatě přikřížením noriků na domácí těžké teplokrevné klisny, nechápu, kde po cestě posbírali takovéhle kýbly)

5.7.2007 12:12

sally napsal(a):
Myslíš tu kobylku po Brysovi, co byla vloni v Tlumačově - taky hnědka ( hodně hubená)?
Já taky nemusím ani větší hlavy. Potrpím si na ušlechtilé.
Dobře je předává Brys a Streimur ( co jsem viděla potomstvo).
Klabonos se bohužel dobře dědí, naštěstí takové koně nemám. Není mnoho lidí, kterým se nosáči líbí.
Tohle je ta kobylka po Brysovi - teď by měla být 4letá:

Jo, to je ona. Jmenuje se Bárka. Jak byla malá, tak jsem jsem se o ní starala.. To byla Igora ještě u nás .. Nebyla moc ušlechtilá. Taky nechápu, jak může být klabonosý kůň zařazený do plemenidby, ale je v tom takový(s prominutím) bordel že se není čemu už ani divit..

5.7.2007 12:36

sally napsal(a):
Pěkné.
Jste holky šikovné .
Tak ji zapusť příště hermelínem - třeba tě mile překvapí.
Nikdy nevíš. Já na to taky nevěřila, že to vyjde - a vidíš, vyšlo.
Blbí asi mají štěstí .

díky :) dalo mi to hodně práce, když si představím, jak mi chodila dřív i na udidle, šílené... opřela se do toho a jela.. a mohla jsi dělat co chtěla a nezastavila jsi. No, Streimur se mi líbil, kdyby vyšla i tato barvička, budu spokojená.uvidíme. Třeba bych to doma ještě na jedno připouštění ukecala, ale hlavně uvidím co Karina, doufám, že nebudou žádné problémy. Ty jo, přidej ještě nějakou fotečku hříbátek, jestli máš :) jsou prostě úžasná

5.7.2007 12:39

woldemortik napsal(a):
já už se na to fakt v...... dělám samí překlepy kdo to má po mě pořád čít jdu chrnět dlabu to tak ahoj v neděli jedu s rodičema a s přítelem dolu ke Košicím za tátovo rodinou na návštěvu .Tak ahoj doufám,že tam budou koně mám sebou foták tak dyžtak něco vyfotim ahoj

jj, ono to chce, aby nánosník koníkovi vždycky dobře seděl...ale fakt věřím, že každý koník se dá naučit na něm chodit, oni brzo zjistí, že je jim to vlastně příjemnější. Já mám provazovku na ježdění od Miloše Panušky, funguje skvěle, nemůžu si ji vynachválit. Doporučuju Jinak si užij výlet a kdyby tam byli koníci, tak určitě foť ;)

5.7.2007 13:16

bonita napsal(a):

Ahojky Bonita, moc ti to na tvojí kobylkce sluší. Už se moc těším, až budu moci takhle i já někam vyrazit. Vkládám jednu ze starších svých fotek na mém nejoblíbenějším kobylce. Je vzácná, protože mě moc lidí na ní nefotí, ale věřím, že se to brzy změní a budu moci vložit co nejdřívě nějakou novou, na které už obě vypadáme zase o něco lépe Ahojky a ať se koníkům daří.

sabora

5.7.2007 14:10
sabora

woldemortik napsal(a):
jížní čechy od českýho krumlova

no to se projedeš, pěkně, já cestování nenávidim, stačilo mi jet dnes 20km k zubaři a víc mě bolí hlava z auta než zub.
Jo a povedla se ti ta část, kde píšeš o tom jak píšeš přečti si to ještě jednou

5.7.2007 15:38

m i s i c k a napsal(a):
Jo, to je ona. Jmenuje se Bárka. Jak byla malá, tak jsem jsem se o ní starala.. To byla Igora ještě u nás .. Nebyla moc ušlechtilá. Taky nechápu, jak může být klabonosý kůň zařazený do plemenidby, ale je v tom takový(s prominutím) bordel že se není čemu už ani divit..

No, kobylu nikdo kvůli klabonosu z chovu nevyloučí, když chce majitel chovat, tak na ní chovat bude. Kdo to pak koupí, je věc druhá.
Hřebci s extrémním klabonosem do chovu nezařadí - prohlásí je za netypické.
Ten zrovna, co jsem ho dala níže, neprošel.
Pobaví mne občas řeči na výstavách, předvýběrech o tom, že u SN podle standardu má být klabonos - což je naprostá blbost.
Tam je o hlavě psáno pouze: " Hlava velká, suchá, ušlechtilá s oválnou očnicí" - nic víc, o klabonosu žádná zmínka.
Stejně jako je zábavný fakt, že SN má dospívat v 5-6 letech stáří ( pozdní plemeno) a na předvýběru jsou pak obdivováni 2,5 letí hřebci téměř ve velikosti shira. Kam by tak ještě měli další 3 roky růst - do velikosti slona?
Jeden fakt je neoddiskutovatelný. Stejně jako mě nikdo nenutí chovat na nosaté kobyle, co se s kýble nenapije, tak mě nikdo nenutí kupovat takové hříbě ani připouštět takovým hřebcem, pokud se něco takového uchovní.
To ať dělají ti, co se jim takoví koně líbí - když se jim to pak podaří prodat... jejich věc.

5.7.2007 15:45

ettelwen napsal(a):
díky :) dalo mi to hodně práce, když si představím, jak mi chodila dřív i na udidle, šílené... opřela se do toho a jela.. a mohla jsi dělat co chtěla a nezastavila jsi. No, Streimur se mi líbil, kdyby vyšla i tato barvička, budu spokojená.uvidíme. Třeba bych to doma ještě na jedno připouštění ukecala, ale hlavně uvidím co Karina, doufám, že nebudou žádné problémy. Ty jo, přidej ještě nějakou fotečku hříbátek, jestli máš :) jsou prostě úžasná

Já ti fotky pošlu na mailíka .
Ať to tu nezaplácávám sama. A budeš je mít větší.
Máš dobrý čas na odeslání příspěvku

6.7.2007 06:39

m i s i c k a napsal(a):

Včera se šla jedna známá podívat na toho hřebečka od Igory, a říkala, že je pohublý, a tím ten klabonos teprve vynikne.. Igora je prý taky vyhublá. No já se tam taky někdy zajdu podívat. Bydlí tak 30 minut ode mně. Ale ted nějak není čas...

sabora

8.7.2007 15:55
sabora

sabora napsal(a):
no to se projedeš, pěkně, já cestování nenávidim, stačilo mi jet dnes 20km k zubaři a víc mě bolí hlava z auta než zub.
Jo a povedla se ti ta část, kde píšeš o tom jak píšeš přečti si to ještě jednou

tak chlaďáci maj asi všici dovču

8.7.2007 16:54

sabora napsal(a):
tak chlaďáci maj asi všici dovču

jojo, dovča byla, právě jsme se vrátili z Otavy

8.7.2007 16:56

sapaska napsal(a):

tak náš salámek v práci

8.7.2007 16:58

sapaska napsal(a):

a ještě jednou náš "pán profesor"

8.7.2007 17:05

sapaska napsal(a):
a ještě jednou náš "pán profesor"

cau vy delate v lese a pod jakyma lesama

8.7.2007 17:28

m i s i c k a napsal(a):

jj vas pan profesor je velmi pekny

8.7.2007 20:40

konak napsal(a):
cau vy delate v lese a pod jakyma lesama

jj, naši koníci pracují, jenom obce a soukromníky

sabora

8.7.2007 22:43
sabora

sapaska napsal(a):
tak náš salámek v práci

vypadá-tváří se opravdu rozvážně! v první chvíli, mi připoměl obrázek Ijáčka z knížky o Medvídku Pú kolik mu je?

Přidejte reakci

Přidat smajlík