nikitulka
napsal(a):
semka dejte fotešky svých Appaloos a pochlubte se tím co máte doma
Ahojky, tak já mám doma Appu The Best Sheity Jess...
sejtanek
napsal(a):
Ahojky, tak já mám doma Appu The Best Sheity Jess...
a ze závodů, jinak první fotka je z vystoupení na veřejném treningu v Křelově
sejtanek
napsal(a):
a ze závodů, jinak první fotka je z vystoupení na veřejném treningu v Křelově
ahojky daso ... no teda sejtanek jde porad do krasy... videla si ted tu malou Avalanche ? po Abdullovi? nas hrebcacek Abdulls Reward
sendynka
napsal(a):
v utery sem dam nove konisky jelikoz v pondeli si jedem pro dve appy
ahoj :-) nemám appu ale asi kříženku :-)
Tak dávám její foto. Je jí 5 let a v kohoutku má 142 a je zlatíčko
Jinak vytrvalá až moc, kopyta jak z betonu ale trochu líná když jdeme sami na vyjížďku
A když s koňma tak to je k neudržení, pořád poklusává a chce běhat
racina
napsal(a):
ahoj :-) nemám appu ale asi kříženku :-)
Tak dávám její foto. Je jí 5 let a v kohoutku má 142 a je zlatíčko
Jinak vytrvalá až moc, kopyta jak z betonu ale trochu líná když jdeme sami na vyjížďku
A když s koňma tak to je k neudržení, pořád poklusává a chce běhat
sendynka
napsal(a):
Jé ty se máš.... Ale i tak je hrozně málo Appaloosanů....
sendynka
napsal(a):
A Valinku jsem viděla vloni, když sem se tam byla dívat.... Je to číslo
sejtanek
napsal(a):
A Valinku jsem viděla vloni, když sem se tam byla dívat.... Je to číslo
Ahoj holky, já nevím jestli s enebudu vkrádat do vašeho rozhovoru pač nejsem odborník, nyní se ale rozhoduji jestli koupit půl-roční kobylku appa nebo jednu kříženku appa co má v sobě krev Kinskou, jsou obě stejně staré, tátu maj taky stejného appalosu, jeho úžasnou povahu.., slyšela, čstla atd. :-)) jsem že je to nejvšestranější plemeno, u nás mají takový chov, byla jsme se tam podívat..Byla jsme úplně unešená těma povahama..Prý se hodí i pod anglii..No poraďte...Jsem v rozpacích. Jinak jestli chcete mrkněte se na stránky www.ranch.estranky.cz Něco málo tam je.
mili
napsal(a):
Ahoj holky, já nevím jestli s enebudu vkrádat do vašeho rozhovoru pač nejsem odborník, nyní se ale rozhoduji jestli koupit půl-roční kobylku appa nebo jednu kříženku appa co má v sobě krev Kinskou, jsou obě stejně staré, tátu maj taky stejného appalosu, jeho úžasnou povahu.., slyšela, čstla atd. :-)) jsem že je to nejvšestranější plemeno, u nás mají takový chov, byla jsme se tam podívat..Byla jsme úplně unešená těma povahama..Prý se hodí i pod anglii..No poraďte...Jsem v rozpacích. Jinak jestli chcete mrkněte se na stránky www.ranch.estranky.cz Něco málo tam je.
No tak to ti neporadím,jen je hrůza jak se připouští u nás všechno jakým koliv appa hřebcem a pak se tomu všemu říká appaloosa.Myslím že by se měla trochu držet čistota chovu,no a když si někdo už udělá appa kříženku,tak tomu neříkat appaloosa.
No myslím že pokud chceš všestranného koníka,tak appa taková je.Ale zase bych z těch koní nedělala bohy.Jsou jako každý jiní-občas se leknou,občas jsou protivní...
mili
napsal(a):
teda nechci nic rikat, ale prijde mi ze nekteri ty kone maji do appaloosy hodne daleko
krai
napsal(a):
teda nechci nic rikat, ale prijde mi ze nekteri ty kone maji do appaloosy hodne daleko
Náš prďa, když mu bylo půl roku. Ted už je mu rok a je i se svým polobráchnou(taky ročkem) na prodej
krai
napsal(a):
Náš prďa, když mu bylo půl roku. Ted už je mu rok a je i se svým polobráchnou(taky ročkem) na prodej
Tady i se svou mamčou