sadzi saj
Ahoj holky, tak se hlásím zpět v ČR a v pracovním procesu, co je u vás novýho za ten týden??
sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holky, tak se hlásím zpět v ČR a v pracovním procesu, co je u vás novýho za ten týden??
Vítej zpátky jak bylo, tady normál!
však si to můžeš zpětně pročíst:)
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
Jo jo už jsem to doma zběžně rychle projížděla. Dovča supr, bylo tam krásně, počasí taky vyšlo, teplo, večer a ráno akorát chladnějš, ale jinak jsme se i koupali, ale nějak si nemůžu zvyknout, že je zase po dovče, aspoň, že jenom do středy do práce
klawdie
napsal(a):
Ahojda holky, co nového po víkendu? Já jsem si v sobotu hrála s Kalahari a ve výběhu jsem si na ní sedle...
sadzi saj
napsal(a):
Jo jo už jsem to doma zběžně rychle projížděla. Dovča supr, bylo tam krásně, počasí taky vyšlo, teplo, večer a ráno akorát chladnějš, ale jinak jsme se i koupali, ale nějak si nemůžu zvyknout, že je zase po dovče, aspoň, že jenom do středy do práce
Ahojky
Vítej doma
Tak co včera ?
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Ahojda holky, co nového po víkendu? Já jsem si v sobotu hrála s Kalahari a ve výběhu jsem si na ní sedle...
Ahojky, já včera stěhovala kobču do nové stáje
Danny a to jsou všechno tvoji koníci??
tajemma danny
napsal(a):
zdarec holky...:) Tak já si aktivně ve svém volnu přijedu do práce, abyhc dopsala ty debilní zprávy, co mi chybí.,...málo co sjem během toho týdne projezdila 2x tolik, než co sjem dostala zaplacené jako nemocenskou, tak tu musím ještě o dovolené...to je děs...:)
Btw Danny, máte luxusní výběh...:) A líbí se mi, jak je hezky Sahibek uvolněný..:)
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky, já včera stěhovala kobču do nové stáje
Danny a to jsou všechno tvoji koníci??
Nene, nejsou...jsou mé kamarádky
Kde jsi byla na dovče???
Klawdie, posílám slíbené fotky mě a Leontýnky pod sedlem. Jsou také ze soboty...
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Nene, nejsou...jsou mé kamarádky
Kde jsi byla na dovče???
Klawdie, posílám slíbené fotky mě a Leontýnky pod sedlem. Jsou také ze soboty...
Byli jsme na Ukrajině, takový free zájezd
kukinatost
napsal(a):
zdarec holky...:) Tak já si aktivně ve svém volnu přijedu do práce, abyhc dopsala ty debilní zprávy, co mi chybí.,...málo co sjem během toho týdne projezdila 2x tolik, než co sjem dostala zaplacené jako nemocenskou, tak tu musím ještě o dovolené...to je děs...:)
Btw Danny, máte luxusní výběh...:) A líbí se mi, jak je hezky Sahibek uvolněný..:)
jo jo dík to máme po práci, musím se pochválit zadaří se nám takové uvolnění vždy, máme šikovného trenéra.. Jinak Leo vypadá pod sedlem skvěle... A jak se tedy líbí Elí vf ové stáji! Já jsem taky přstěhovaná,mám novej bejvák je to super pohoda když nebydlím doma... Koníka jsem díky tomu neviděla tři dny, a měla jsem obavy že bude uraženej, příjemně nmě překvapil, měl velikou radost, všechny\ odháněl aby se mnou byl sám! JInak se dnes jdem koupat má být pařák!
sadzi saj
napsal(a):
Byli jsme na Ukrajině, takový free zájezd
Tý brďo... Ukrajina? Takže tuny špeku, litry vodky...
Má známá také byla na Ukrajině a říkala že příroda naprosto luxusní, hotely už tak pěkný nebyly ale lidi úžasný... Jaký máš dojem ty? Etě já a Kalahari
klawdie
napsal(a):
jo jo dík to máme po práci, musím se pochválit zadaří se nám takové uvolnění vždy, máme šikovného trenéra.. Jinak Leo vypadá pod sedlem skvěle... A jak se tedy líbí Elí vf ové stáji! Já jsem taky přstěhovaná,mám novej bejvák je to super pohoda když nebydlím doma... Koníka jsem díky tomu neviděla tři dny, a měla jsem obavy že bude uraženej, příjemně nmě překvapil, měl velikou radost, všechny\ odháněl aby se mnou byl sám! JInak se dnes jdem koupat má být pařák!
jdu najít nějaký jiný fotky tyhle pod sedlem už jsou nuda...
A kde jsi byla na Ukrajině zajímavé vyrazit do těchto kraju já myslela že jsi někde v Egyptě nebo na Krete?
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Tý brďo... Ukrajina? Takže tuny špeku, litry vodky...
Má známá také byla na Ukrajině a říkala že příroda naprosto luxusní, hotely už tak pěkný nebyly ale lidi úžasný... Jaký máš dojem ty? Etě já a Kalahari
Kalahari je krásná
Jo jo přesně, brambory na sádle a se škvarkama, docela bašta, vodka a docela i dost pivo tam mají. Krajina je fakt luxusní hlavně ty hory, fotečky mám bohužel v pc doma, ve městech už to většinou není tak supr, ale ty hory a tam ty lidi jsou fakt fajn. My spali v autě a akorát jednou v hotelu to byla spíš taková hospoda s ubytováním měl to chlápek co mluvit skoro česky a ten to tam měl pěkný a hlavně teplou vodu
sadzi saj
napsal(a):
Kalahari je krásná
Jo jo přesně, brambory na sádle a se škvarkama, docela bašta, vodka a docela i dost pivo tam mají. Krajina je fakt luxusní hlavně ty hory, fotečky mám bohužel v pc doma, ve městech už to většinou není tak supr, ale ty hory a tam ty lidi jsou fakt fajn. My spali v autě a akorát jednou v hotelu to byla spíš taková hospoda s ubytováním měl to chlápek co mluvit skoro česky a ten to tam měl pěkný a hlavně teplou vodu
ty jo v autě jo...tak to je dobrý tak máte aspon velký auto né?
klawdie
napsal(a):
A kde jsi byla na Ukrajině zajímavé vyrazit do těchto kraju já myslela že jsi někde v Egyptě nebo na Krete?
Holky ahoj. Andrej, vítám tě opět mezi pracantry
Já se už od rána proplétám fotkama ze sobotních závodů a už mě to nebaví
Jo a takový menší dotaz. jak mám fotky z formátžu bmp přeformátovat na jpeg?
Měla jsem půjčený foťák a ejhle mi to nafotilo tak divně
klawdie
napsal(a):
Jé tak to bylo dobrodružství...
Já jedu jako každý rok do Chorvatska...a cestou se stavím v Rakousku za Monťáskem... Kalahari je dost temperamentní, majitelku při nasedání shodila, nevím kdo jí co provedl u bývalého majitele ale nenechala na sebe nasednout...teď jsem s ní začala dělat ze země a sobotu jsem to riskla a vyskočila jsem na ní (teda vyškrábala se...
) mno a ona byla v pohodě...i jsme klusali, couvali, ustupovali...fakt šikulka
Ach jo, to je kvalita fotek při přeukládání, vypadám tam jako když mě poštípali včely...
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
Tady u nás je teplo, ale pod mrakem a spíš to vypadá na déšť. No vešli jsme do stáje, tak tak majestátně stála v uličce a koukala, očuchala se s koníkama a ani nekvičela nic, zalezla do boxu a baštila a vypadala spokojeně, akorát si mě hlídala a pokukovala po mě, tak snad to bude ok, jsem zvědavá dneska odpoledne, co se bude dít.
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
ty jo v autě jo...tak to je dobrý tak máte aspon velký auto né?
No jeli jsme starou dvanácet trojkou
Jak jezdili dřív sanitky
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
V Egyptě jsme byli loni s přítelovými rodiči, kteří nám to zaplatili. Byli jsme v Užhgorodě, v horách v Podkarpatské Rusy, v Koločavě, na solných jezerech a pak zpět přes města.
sadzi saj
napsal(a):
V Egyptě jsme byli loni s přítelovými rodiči, kteří nám to zaplatili. Byli jsme v Užhgorodě, v horách v Podkarpatské Rusy, v Koločavě, na solných jezerech a pak zpět přes města.
jééé v Užhgorodě mám příbuzenstvo, ale nikdy jsem tam nebyla, příroda je prý super, jen ty živtní podmínky , prý se tam na vsi zastavil čas...
lanika
napsal(a):
Holky ahoj. Andrej, vítám tě opět mezi pracantry
Já se už od rána proplétám fotkama ze sobotních závodů a už mě to nebaví
Jo a takový menší dotaz. jak mám fotky z formátžu bmp přeformátovat na jpeg?
Měla jsem půjčený foťák a ejhle mi to nafotilo tak divně
Ahoj Leni..fotky prostě přejmenuj stačí změnit koncovku na .jpg
jednu fotku na zchlazení....
klawdie
napsal(a):
jééé v Užhgorodě mám příbuzenstvo, ale nikdy jsem tam nebyla, příroda je prý super, jen ty živtní podmínky , prý se tam na vsi zastavil čas...
A co koníci? Prej jich tam je jako máku...
Máš nějaké vyfocené...jsem zvědavá na fotky..
A jak dlouho jsi tam byla?
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
No to jo, všude jsou krávy, jak se volně pasou a chodí po silnici, mají suchý nebo turecký záchody, teplá voda většinou na vesnici není. Odpadky taky docela šílený, ale ta krajina, fakt supr.
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
A co koníci? Prej jich tam je jako máku...
Máš nějaké vyfocené...jsem zvědavá na fotky..
A jak dlouho jsi tam byla?
No měla jsem pocit, že je tam víc krav, ale koní taky dost, hodně je malý zapřáhnutý, fotila jsem, ale foto mám doma, tak jsem leda doma hodím nějaký odkaz s fotečkama. Vyjeli jsme v sobotu brzo ráno, v neděli ráno jsme tam byli a ve čtvrtek jsme odjížděli z Užhgorodu.
sadzi saj
napsal(a):
Tady u nás je teplo, ale pod mrakem a spíš to vypadá na déšť. No vešli jsme do stáje, tak tak majestátně stála v uličce a koukala, očuchala se s koníkama a ani nekvičela nic, zalezla do boxu a baštila a vypadala spokojeně, akorát si mě hlídala a pokukovala po mě, tak snad to bude ok, jsem zvědavá dneska odpoledne, co se bude dít.
Jo a mám jednu novinu...naše Kelišová včera v půl dvanácté v noci porodila krásného synátora...zítra dodám fotoreportáž...prej je úžasnej...hnědo bílej flekoušek...
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
júúú tak to je krasná zprava v pondělí!
tak at jsou zdravý mamka i špunt!
Taky v nové stáji máme hříbouška, ve čtvrtek se narodil, hřebeček po Oridovi
klawdie
napsal(a):
júúú tak to je krasná zprava v pondělí!
tak at jsou zdravý mamka i špunt!
Děkujééém Klawdie
Už se těším na odpoledne až ho uvidím a pomazlím se s ním, budu fotit jako o život
Kelišce se včera odpo vytvořili na skrukách kapičky...a už jsme věděli že se holčí připravuje... zase porodila sama a bez komplikací, je to holka šikulka. Když přišla kontrola ze štábu tak už byl na nohách s scháněl se po mlíce...
tadyta fotka je čtyři dny před porodem...lepší a mladší fotku tady nemám
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Děkujééém Klawdie
Už se těším na odpoledne až ho uvidím a pomazlím se s ním, budu fotit jako o život
Kelišce se včera odpo vytvořili na skrukách kapičky...a už jsme věděli že se holčí připravuje... zase porodila sama a bez komplikací, je to holka šikulka. Když přišla kontrola ze štábu tak už byl na nohách s scháněl se po mlíce...
Jinak taky gratuluju a teda mamina měla pěkný bachor
sadzi saj
napsal(a):
Jinak taky gratuluju a teda mamina měla pěkný bachor
gratulujem s Kerkou k přírůstku...Mám pocit, že letos se nám ta koňská porodnost fest rozjíždí..:)Kamrádce má kobča rodit v říjnu a už teď vypadá na orzsypání..a v břuchu má snad velrybu, jak je tlustá..:)No, on hřebec měl přes 180 cm KVH...tak se není až tak čemu divit..
tajemma danny
napsal(a):
Děkujééém Klawdie
Danny co je keliška za plemeno a kolik má v kohoutku?a kdopak byl tatínek?
kukinatost
napsal(a):
gratulujem s Kerkou k přírůstku...Mám pocit, že letos se nám ta koňská porodnost fest rozjíždí..:)Kamrádce má kobča rodit v říjnu a už teď vypadá na orzsypání..a v břuchu má snad velrybu, jak je tlustá..:)No, on hřebec měl přes 180 cm KVH...tak se není až tak čemu divit..
My už druhou sezónu čekáme na klisničku a zatím samé gule...
Ale zase tolik to neva, máme rádi i hřebečky...
Hlavně že jsou zdraví...
klawdie
napsal(a):
Danny co je keliška za plemeno a kolik má v kohoutku?a kdopak byl tatínek?
Keliška, teda formálně je to Kelly
je bez papírová huculo teplokrevník a asi i nějakej velšík jí koluje v žilách a tata hříbátka je plemenný hřebec Sahib od p. Robovského (myslím, že je to WPB, barvě leopart)
fotku bohužel nemám, ale také marně scháním
tajemma danny
napsal(a):
Keliška, teda formálně je to Kelly
je bez papírová huculo teplokrevník a asi i nějakej velšík jí koluje v žilách a tata hříbátka je plemenný hřebec Sahib od p. Robovského (myslím, že je to WPB, barvě leopart)
fotku bohužel nemám, ale také marně scháním
miminka jsou moc hezká
A ty Klárko nedráždí tím plavením, protože bych tam skočila s Honzíkem hned. Jinak jsem byla v sobotu na těch závodech s holkama, až jsem se třepala jak jsem chtěla jet taky....Ach jo. A parkurek pro nás s Honzíkem jak dělaný. ...
lanika
napsal(a):
miminka jsou moc hezká
A ty Klárko nedráždí tím plavením, protože bych tam skočila s Honzíkem hned. Jinak jsem byla v sobotu na těch závodech s holkama, až jsem se třepala jak jsem chtěla jet taky....Ach jo. A parkurek pro nás s Honzíkem jak dělaný. ...
Ahoj, tak už jsem tu taky.
O víkendu jsem toho svýho nebožáčka Sahibka uplně zneužívala, dělal živou sekačku
janulka
napsal(a):
Ahoj, tak už jsem tu taky.
O víkendu jsem toho svýho nebožáčka Sahibka uplně zneužívala, dělal živou sekačku
A ještě jedna i se závistivou žlutou hlavou
lanika
napsal(a):
Jani jak je starý? Je moc pěkný, takový macatý
Co noha? už je to lepš9?
Noha je fajn, ale já jsem štístko, víš
Včera mě večer při sklízení kopla jedna soukromá kobyla - mrcha - zacouvala asi 5 metrů a vyhodila obouma zadníma. No takže mám na noze moncla jak prase, nemůžu s tím skoro hýbat a něco v tom vrže
Songovi je letos 6, je to pořád takový mimčo. A mám tak trochu pocit, že mu dovolená vůbec nevadí
Jehopřirozený pohyb je stát a žrat
sadzi saj
janulka
napsal(a):
Včera mě večer při sklízení kopla jedna soukromá kobyla - mrcha - zacouvala asi 5 metrů a vyhodila obouma zadníma. No takže mám na noze moncla jak prase, nemůžu s tím skoro hýbat a něco v tom vrže
Songovi je letos 6, je to pořád takový mimčo. A mám tak trochu pocit, že mu dovolená vůbec nevadí
Holky, tak tady začlo lejt, to je otrava, potřebuju do města a pro něco k papů
janulka
napsal(a):
Teda Song vypadá suprově!Určitě mu to prospěje,každej jednou za čas potřebuje oddych tak at si to kluk užije!
klawdie
napsal(a):
Teda Song vypadá suprově!Určitě mu to prospěje,každej jednou za čas potřebuje oddych tak at si to kluk užije!
Ach jo, to je práce při pondělku, chci si vzít ve středu dovču a tak musím kvaltovat, abych nemusela nic předávat nekomu druhému...už mě začíná křeštit hlava...
Ohýbání hlavinky Kalahari...
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Ach jo, to je práce při pondělku, chci si vzít ve středu dovču a tak musím kvaltovat, abych nemusela nic předávat nekomu druhému...už mě začíná křeštit hlava...
Ohýbání hlavinky Kalahari...
Taky tady toho mám požehnaně, teď dělám fakturky a hrabu se v tom, je konec měsíce a uzávěrka zboží. Tady prší to je vopruz, snad stihli dát Elču aspoň na chvíli ven, jinak budu muset jít v dešti ji aspoň trochu projít na ruce. Já teď obědvám rýžový salátek
sadzi saj
napsal(a):
Taky tady toho mám požehnaně, teď dělám fakturky a hrabu se v tom, je konec měsíce a uzávěrka zboží. Tady prší to je vopruz, snad stihli dát Elču aspoň na chvíli ven, jinak budu muset jít v dešti ji aspoň trochu projít na ruce. Já teď obědvám rýžový salátek
Sadzi a v jakém oboru děláš? Já dělám ve stavebnictví...heh, jako skoro celá moje rodina...všichni máme průmku stavebku a když mámě má mladší ségra řekla, že půjde příští rok na stavebku tak jí málem kleplo...
Já a Leontýnka v sobotu...ty vogo, když jedu na trening, tak je to od nás asi hodinku cesty krokem, pak hodinku trilu a pak další hodinku zase zpět domů...Leontýnka toho měla plný kecky a bála jsem se, že jí zbytek cesty budu muset odnést já na zádech...
byla úplně vyřízená
sadzi saj
tajemma danny
napsal(a):
Sadzi a v jakém oboru děláš? Já dělám ve stavebnictví...heh, jako skoro celá moje rodina...všichni máme průmku stavebku a když mámě má mladší ségra řekla, že půjde příští rok na stavebku tak jí málem kleplo...
Já a Leontýnka v sobotu...ty vogo, když jedu na trening, tak je to od nás asi hodinku cesty krokem, pak hodinku trilu a pak další hodinku zase zpět domů...Leontýnka toho měla plný kecky a bála jsem se, že jí zbytek cesty budu muset odnést já na zádech...
byla úplně vyřízená
Já jsem dělala nejdřív na soudě zapisovatelku, ale dojížděla jsem až do Prahy, ráno vstala v pět, jela na vlak, hodinu vlakem, pěšo do práce a to samý zpět a doma jsem byla v pět, peníze nic moc, začlo se to tam sypat, tak jsem dala výpověď, jelikož u nás mě nikde nechtěli vzít, protože jsem měla 2 měsíce výpovědní lhůtu a měla jsem štěstí a teď dělám asistentku obchodního oddělní, kočárky, autosedačky a potřeby pro mimča
sadzi saj
napsal(a):
Já jsem dělala nejdřív na soudě zapisovatelku, ale dojížděla jsem až do Prahy, ráno vstala v pět, jela na vlak, hodinu vlakem, pěšo do práce a to samý zpět a doma jsem byla v pět, peníze nic moc, začlo se to tam sypat, tak jsem dala výpověď, jelikož u nás mě nikde nechtěli vzít, protože jsem měla 2 měsíce výpovědní lhůtu a měla jsem štěstí a teď dělám asistentku obchodního oddělní, kočárky, autosedačky a potřeby pro mimča
NO tak z koupání sešlo venku se to mračí....chjo!
sadzi saj
klawdie
napsal(a):
NO tak z koupání sešlo venku se to mračí....chjo!
Holky, tak ahoj, já letim se podívat za kobušou, jak se má v novém