Rada Znovuzrozených 152

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2007 12:29

Děkuji za nápovědu.

2.7.2007 12:31

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

2.7.2007 12:33

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Tak a frčím vařit a uklízet, za chvilku přifrčí Emil z práce, tak aby ho netrefil šlak z toho bince tady.

Ještě přikládám jeden recepísek, takové by měli psát lékaři častěji a néé porád nějaké prášky...

2.7.2007 12:34

charliebob napsal(a):
Tak a frčím vařit a uklízet, za chvilku přifrčí Emil z práce, tak aby ho netrefil šlak z toho bince tady.

Ještě přikládám jeden recepísek, takové by měli psát lékaři častěji a néé porád nějaké prášky...

Jaruš, trvalo mi to dlóóóho, já musela odběhnout

2.7.2007 12:34

jaruska napsal(a):

Tak to je opravdu síla,jak chce ten množitel 40 tisíc za koně,o kterým se opravdu neví rodiče a právě nejhorší na tom je to,že jestli je to tam takhle nadivoko,tak to může po sobě skákat otec s dcerou,brácha se ségrou..No to je fakt síííla!!!!

2.7.2007 12:35

charliebob napsal(a):
Jaruš, trvalo mi to dlóóóho, já musela odběhnout

Boženko,my se tu smějeme s Jaruškou u toho recepísku jak praštěný,hihi,to je fakt dobrýýý!!!

2.7.2007 12:38

jaruska napsal(a):
Boženko,my se tu smějeme s Jaruškou u toho recepísku jak praštěný,hihi,to je fakt dobrýýý!!!

Tak to je supééér, prodloužila jsem vám živůtek zase o chvilenku, přeji krásný a usmátý den

2.7.2007 12:57

charliebob napsal(a):
Tak to je supééér, prodloužila jsem vám živůtek zase o chvilenku, přeji krásný a usmátý den

Sranda,taky se směju

To jo,s tím množitelem je to fakt něco-jak říkáš-koníci se tam mají jako v ráji,jsou pořád venku na obrovské pastvině,ale to jak se tam kříží všechno se vším je děs!Většina koníků-hříbátek byla kostnatych,takový ten prohlí krk dolů,slabé a dlouhé nožičky..
A 40tisíc-to je teda odvážný pán....
Tohle je děs-třeba na tech závodech jeden kluk jezdil na strakatém koni..kůn dělal jak šílený,kozloval, oči na vrch hlavy,pak mu ještě při nakládání přerazil nos...hlavně že je to hřebec..proč asi???Protože je barevný a něco z toho může kápnout....Hlasatel řiká "to je paint horse" vyšlechtěný právě na western s klidnou povahou a ovladatelný....Tak nevim...co si pak o tom plemenu pomyslí ti co se nevyznají...

maťa

2.7.2007 13:05
maťa

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Ahoooj dětičky moje!!!

Já vás tadyk poctivě čtu a příjemně se vždy odreaguju při tom čtení vašich výletků a zážitků a prohlížení foteček....je to moc báječné

Akorát teda Boží, to jsi mě vyděsila s tím mikrospánkem....já to tak dobře znám, nejen od Míťy, ale i od sebe....když jsem jezdila na taxálu, tak jsem to poznala dobře Trvalo mi, než jsem se naučila poznat tu hranici, kdy to ještě jde překlenout, a kdy už prostě ne a usnu
Tak proboha už jen opatrně!!!!

Důležité je pít a pít pít.....jíst něco lehkého a né moc, v těch hicech to unavuje, to jídlo

Jinak já mám fakt hoňku, šéf mě mučí, psi mě mučí, Míťa mě mučí....spravuje zas Iveco a ještě jezdí na mašině a já mám nervičky v háječku zeleným....ale hlavně mě mučí, že jsem propásla "včeličku" a nevím vůbec, kdy se tam dostanu....a já necííí být maminka Takže mám zas obdobíčko nervíčků, a tak ani nepíšu, jen si vás fakt čtu a moc mě to uklidňuje a naplňuje energií do dalšího boje s nervičkama

Příští týden už snad bude volněji....taky máme nakřáplý brmátko, nacouval do nás takovej chlap, kterej ani neuměl držet volant, natož jezdit Naštěstí má Míťa plnou garáž náhradních dílů Ale teda zatímco já bych chlapa zabila, páč jak ten byl sprostej, to sem ještě nezažila, přitom nás naboural on, tak Míťa byl úplně ledově klidnej.....já ho v tomhle fakt obdivuju! Zas on pak vypadá slušně, zatímco na toho chlapa sprostýho všici koukali opovržlivě

maťa

2.7.2007 13:07
maťa

maťa napsal(a):
Ahoooj dětičky moje!!!

Já vás tadyk poctivě čtu a příjemně se vždy odreaguju při tom čtení vašich výletků a zážitků a prohlížení foteček....je to moc báječné

Akorát teda Boží, to jsi mě vyděsila s tím mikrospánkem....já to tak dobře znám, nejen od Míťy, ale i od sebe....když jsem jezdila na taxálu, tak jsem to poznala dobře Trvalo mi, než jsem se naučila poznat tu hranici, kdy to ještě jde překlenout, a kdy už prostě ne a usnu
Tak proboha už jen opatrně!!!!

Důležité je pít a pít pít.....jíst něco lehkého a né moc, v těch hicech to unavuje, to jídlo

Jinak já mám fakt hoňku, šéf mě mučí, psi mě mučí, Míťa mě mučí....spravuje zas Iveco a ještě jezdí na mašině a já mám nervičky v háječku zeleným....ale hlavně mě mučí, že jsem propásla "včeličku" a nevím vůbec, kdy se tam dostanu....a já necííí být maminka Takže mám zas obdobíčko nervíčků, a tak ani nepíšu, jen si vás fakt čtu a moc mě to uklidňuje a naplňuje energií do dalšího boje s nervičkama

Příští týden už snad bude volněji....taky máme nakřáplý brmátko, nacouval do nás takovej chlap, kterej ani neuměl držet volant, natož jezdit Naštěstí má Míťa plnou garáž náhradních dílů Ale teda zatímco já bych chlapa zabila, páč jak ten byl sprostej, to sem ještě nezažila, přitom nás naboural on, tak Míťa byl úplně ledově klidnej.....já ho v tomhle fakt obdivuju! Zas on pak vypadá slušně, zatímco na toho chlapa sprostýho všici koukali opovržlivě

Jooo a ten receptíček je supéééér Akorát že já bych po něm nonstop spinkala, jak Šípková Růžka

A Jarčííííí, tobě i Jarušce dodatečně vše NEJ NEJ ke svátečku a hodně pusineček od koníků šikovňáčků....hlavně Bóbikááááá

maťa

2.7.2007 13:10
maťa

maťa napsal(a):
Jooo a ten receptíček je supéééér Akorát že já bych po něm nonstop spinkala, jak Šípková Růžka

A Jarčííííí, tobě i Jarušce dodatečně vše NEJ NEJ ke svátečku a hodně pusineček od koníků šikovňáčků....hlavně Bóbikááááá

A tenhle víkend se chystáme do toho Zooparku ve Vyškově, tak snad taky dodám nějakou fotoreportáž Koupili jsme si s Míťou na mašinu textilní hadry, tak se hnedka bude jezdit líp, než v kůži....páč v tomhle hicu ta kůže byla fakt na mrtvolku

Jééé a mně právě došli moje objednané cedulky a klíčenky a samolepky pesanů....hurááááááá, du jukáááát

A tady nepršelo a už asi nikdy nebude....je tu hic a sahara už měsíc Asi tadyk začnu místo stromů, pěstovat kaktusy

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.7.2007 13:15

maťa napsal(a):
A tenhle víkend se chystáme do toho Zooparku ve Vyškově, tak snad taky dodám nějakou fotoreportáž Koupili jsme si s Míťou na mašinu textilní hadry, tak se hnedka bude jezdit líp, než v kůži....páč v tomhle hicu ta kůže byla fakt na mrtvolku

Jééé a mně právě došli moje objednané cedulky a klíčenky a samolepky pesanů....hurááááááá, du jukáááát

A tady nepršelo a už asi nikdy nebude....je tu hic a sahara už měsíc Asi tadyk začnu místo stromů, pěstovat kaktusy

Máti ahoooojjj!!!!!!! Teda, Míťa chce být taťka a Ty ne mamka????

Vyfotíš nám cedulky????

A co dělají Kítí?

2.7.2007 13:18

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Vyfotíš nám cedulky????

A co dělají Kítí?

Jaruško díky za ty chapsy!!!

2.7.2007 13:19

Vyfotíš nám cedulky????

A co dělají Kítí?

Ahoj mátííí!!!!!!!!
Vendi to víš že chtějí být taťka s mamkou,oni to jen tak žíkají,že???
Podívejte jak je hezký Honzík-asi 3mesíce od kamarádů koňařů-teď jsem ho fotila na té koňoakci.

2.7.2007 13:20

proxima napsal(a):
Ahoj mátííí!!!!!!!!
Podívejte jak je hezký Honzík-asi 3mesíce od kamarádů koňařů-teď jsem ho fotila na té koňoakci.

Takhle koulel očima když viděl Juru

maťa

2.7.2007 13:21
maťa

Vyfotíš nám cedulky????

A co dělají Kítí?

Vendí, cedulky, klíčenky i samolepky vyfotím, ale zítra ju? Dneska nemám fakt čáseček

Kiťata už lécají s maminou všade možně....po zahradě a výběhu a koutečku zeleným...a papají, ale né moc, spíš si loví chrousty a tak

A vlaštovičky mi vyvedli 4 mladé!!!! Jsou úplně úžasní a báječní a mě mrzí, že jsem je nestihla vyfotit ještě v hnízdě Teplo je, hmyzu dost, tak možná stihnout letos vyvést ještě jedny mladé.....to by bylo suprácký A vlaštovičky přináší do domu štěstí a mír, tak se letos nebojím vlka nic

A paní mně poslala ještě záložky do knížek navíc....a těch samolepek fakt tunu, no holky já mám radost, až bych bulela

2.7.2007 13:22

proxima napsal(a):

teda, je to pekny ale nevim co bych si s tim pocala

proxima napsal(a):

...........a po prvotním leknutí se už i smál

proxima napsal(a):
Ahoj mátííí!!!!!!!!

Evíku, koukala jsem, je sladký!!! Ale mě stačí pokoukáníčko a z Mátiny reakce usuzuji, že jí asi taky !
Ty lidičky znám, byli tady jednou na vystoupení na jezdeckém dnu v Hradci nad Moravicí, strašně dlouho jsem se s nima pak bavila, o koních, o výcviku.... Měli takového bělouše/goršáka a tadyk toho co jsi fotila? Vím jen že byl jeden hnědý a druhý grošák.... Moc moc sympatičtí lidičkové!!!!

2.7.2007 13:23

proxima napsal(a):
...........a po prvotním leknutí se už i smál

Maťo co????
To je lepší než kití

maťa

2.7.2007 13:23
maťa

proxima napsal(a):

Jááá ještě necíííí být mamintááááááá!!!!! To já si to safra pošéfujuuuuu, a Míťovi to spuštěný mateřský mlíko hezky rychle zatrhnu Kdybych si tu včeličku měla píchnout sama!!!!

A jejda, tadyk najednou odnikud zničeho hřmí?????!!!! Musím to vypnout a taky filtruju bazén!!! Honéééééém!!!!

2.7.2007 13:24

maťa napsal(a):
Vendí, cedulky, klíčenky i samolepky vyfotím, ale zítra ju? Dneska nemám fakt čáseček

Kiťata už lécají s maminou všade možně....po zahradě a výběhu a koutečku zeleným...a papají, ale né moc, spíš si loví chrousty a tak

A vlaštovičky mi vyvedli 4 mladé!!!! Jsou úplně úžasní a báječní a mě mrzí, že jsem je nestihla vyfotit ještě v hnízdě Teplo je, hmyzu dost, tak možná stihnout letos vyvést ještě jedny mladé.....to by bylo suprácký A vlaštovičky přináší do domu štěstí a mír, tak se letos nebojím vlka nic

A paní mně poslala ještě záložky do knížek navíc....a těch samolepek fakt tunu, no holky já mám radost, až bych bulela

Tak to je super Máti že jsi spokojená!!!!! Tak já se budu těšit zítra, ju?

Evíku, to je ještě dobrý že se Honzík směje! Když nějaké mimi vidí mojeho Jiříka, tak většinou začnou plakat, protože vypadá jako čert

2.7.2007 13:25

Evíku, koukala jsem, je sladký!!! Ale mě stačí pokoukáníčko a z Mátiny reakce usuzuji, že jí asi taky !
Ty lidičky znám, byli tady jednou na vystoupení na jezdeckém dnu v Hradci nad Moravicí, strašně dlouho jsem se s nima pak bavila, o koních, o výcviku.... Měli takového bělouše/goršáka a tadyk toho co jsi fotila? Vím jen že byl jeden hnědý a druhý grošák.... Moc moc sympatičtí lidičkové!!!!

Tak tak,to jsou oni!!!Jsou moc hodní,že
Nejedete s Jířou o víkendu teď do Trojanvic??Oni tam pořádají westernový den na jízdárně-bývá to pěkné-všechny možné discipíny a ukázky.
Nebo potom 11.8. je na Bubla ranči v Kopřivnici taky super west.den-tam bývá opravdu sranda!

2.7.2007 13:28

proxima napsal(a):
Tak tak,to jsou oni!!!Jsou moc hodní,že
Nejedete s Jířou o víkendu teď do Trojanvic??Oni tam pořádají westernový den na jízdárně-bývá to pěkné-všechny možné discipíny a ukázky.
Nebo potom 11.8. je na Bubla ranči v Kopřivnici taky super west.den-tam bývá opravdu sranda!

Jo, v Kopřivnici se loni předvedli moje kámošky, Markétka tam hodila takovou držku !!! Má to i na kameře
No a teď v sobotu jdeme na tu svatbu moc se mi tam nechce.... a 14.7. není nějaká akce? 15.7. je zase na Hradci jezdecký den, ale to jsou parkury a přehlídky koní... taky moc fajn.

2.7.2007 13:31

Jo, v Kopřivnici se loni předvedli moje kámošky, Markétka tam hodila takovou držku !!! Má to i na kameře
No a teď v sobotu jdeme na tu svatbu moc se mi tam nechce.... a 14.7. není nějaká akce? 15.7. je zase na Hradci jezdecký den, ale to jsou parkury a přehlídky koní... taky moc fajn.

Evíku, máš na stránkách z loňska tu jednu moji kamarádku Martinu, jmenuje se záchrana s kozákem. Myslím že tu soutěž vyhrála? Nevím už přesně...

maťa

2.7.2007 13:35
maťa

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Mno děti, planej poplach.....než sem ta bouřka v plné síle dojde, tak nás radši obejde Ale filtraci sem radši vypnula....nerada bych totiž zhořela i s domečkem

S těma dětma je to stejně divný....Míťa, kterej vypadá jak zarostlej Tarzan, je u dětí oblíben a všechny se na něj culí....a já, která vypadám o něco málo méně zarostleji jsem u dětí vždy důvodem ke šklebení a následnému pláčí??
No chápete toooo????

maťa

2.7.2007 13:37
maťa

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Horší je, že se mi Míťa někde toulá na motorce.....a všude už určo prší a bouří Tak já nevím, takhle ty nervičky nikdá neuklidním Bůůůůůůůů bůůůůůů.....béééé

maťa

2.7.2007 13:38
maťa

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Jejda, ale jednu spešl fotku bych tu měla....když sme u těch mimin

maťa

2.7.2007 13:39
maťa

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Maličký motorkář

maťa napsal(a):

Tak nám ji sem dej!!!!

maťa

maťa

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

maťa napsal(a):
Maličký motorkář

maťa

2.7.2007 13:40
maťa

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

maťa

maťa

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

maťa

maťa

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

a raper

2.7.2007 13:42

maťa napsal(a):

Jo Vendi,14.7. je akce v čechách-appa show-na ní se hrooozně moc těším!!!!Tak to je škody že jdete na tu svatbu-je to v Trojanovicích pěkné.Tak příští rok.
Na kámošku jsem koukala.
Mati neboj na tebe tvoje děcko vřískat nebude

maťa

2.7.2007 13:42
maťa

proxima napsal(a):
Jo Vendi,14.7. je akce v čechách-appa show-na ní se hrooozně moc těším!!!!Tak to je škody že jdete na tu svatbu-je to v Trojanovicích pěkné.Tak příští rok.
Na kámošku jsem koukala.

Nooo Evíííí.....tím bych si tak jistá nebyla

2.7.2007 13:43

maťa napsal(a):
a raper

vam sem pridam foto jak jsem ted taky byla "motorkar" :-)) na dovce

2.7.2007 13:44

proxima napsal(a):
Na kámošku jsem koukala.

Eví a kde je to v "čechách"?

maťa

2.7.2007 13:44
maťa

hanzy napsal(a):
vam sem pridam foto jak jsem ted taky byla "motorkar" :-)) na dovce

Super fotka....až na ten stojááánek to vypadá věrohodně Já se taky fotím takhle nějak....

2.7.2007 13:46

maťa napsal(a):
Super fotka....až na ten stojááánek to vypadá věrohodně Já se taky fotím takhle nějak....

vidis ty jo to jsem debil teda:-) jako ja jsem to taky i ridila, je to prd motorka, skoro to nejelo. Nektere kopecky jsme ve dvou skutrik vylozene prosili:-))) ale provezl nas po celem ostruvku a za to mu dekujeme. Ja jsem na nem sedela a meli jsme pauzu a pritel fotil krajinky, a toto byla takova momentka. Skoda priste na to budu myslet a stojanek sklapnu:-))

maťa

2.7.2007 13:47
maťa

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Jejda jejda, já to asi zakřikla s tím nepršením tady už nikdy.....

Páč a protože, jestli s tohoto konce světa nebude TADY pršet, tak pak už opravdu půjdu a vysázím na zahradu TY KAKTUSY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maťa

2.7.2007 13:49
maťa

hanzy napsal(a):
vidis ty jo to jsem debil teda:-) jako ja jsem to taky i ridila, je to prd motorka, skoro to nejelo. Nektere kopecky jsme ve dvou skutrik vylozene prosili:-))) ale provezl nas po celem ostruvku a za to mu dekujeme. Ja jsem na nem sedela a meli jsme pauzu a pritel fotil krajinky, a toto byla takova momentka. Skoda priste na to budu myslet a stojanek sklapnu:-))

Tak to jsi dobrá človíčku Já sice řídila taky všechny Míťovi mašiny, ale ten litr VTR, co měl ještě nedávno, mi nějak dal najevo, že na tuhle mašinu není ženská dělaná

Noooo přežili jsme....ale už bych to nezkoušela, a tudle Kawu, co má teďka, radši ani zkoušet nebudu....se mám moc ráda

Ale na chopříka bych sedla ráda, jenže toho se já nedočkám

2.7.2007 13:52

maťa napsal(a):
Tak to jsi dobrá človíčku Já sice řídila taky všechny Míťovi mašiny, ale ten litr VTR, co měl ještě nedávno, mi nějak dal najevo, že na tuhle mašinu není ženská dělaná

Noooo přežili jsme....ale už bych to nezkoušela, a tudle Kawu, co má teďka, radši ani zkoušet nebudu....se mám moc ráda

Ale na chopříka bych sedla ráda, jenže toho se já nedočkám

ale tak tohle byl klasicky skutrik na ktery neni treba ridicaku:-) byla to myslim 80 ci co.. :-) spis me bavilo se nechat vozit, aspon jsem se mohla kochat prirodou. Ale teda po 150 km me pekne bolel zadek a zada!

2.7.2007 13:57

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Holky jupí, jdu domů!! Tak papa zase zítra!

2.7.2007 13:58

Holky jupí, jdu domů!! Tak papa zase zítra!

Vendí,ahooj,já se jdu taky mrknout véén,jestli už je theplooo!!!

2.7.2007 14:59

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Ahoj, tak zdravím všechny raďáky a dneska zvláště všechny andělíčky strážníčky!!!!! Klika, že zrovna někde nespali nebo neslavili, viď Boží? Ufffff!!!!
Já po včerejší náročné tříhodinovce jsem si dala méně náročnou dvouhodinovku dneska a ještě v dešti. No co, nejsme z cukru, že joooo??? Pak už mi zbyly síly jen na pár fotek, ale v tom počasí... no uvidíte sami.
Tak asi takhle mne koně vítali....

2.7.2007 15:03

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Brebča se mi šla ukázat, jak krásně se dneska nazdobila, očividně připravena pod sedlo

2.7.2007 15:04

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Inu, zželelo se mi jí a šla jsem se mrknout do výběhu ke klukům, že si vytáhnu Buráka... ale ten jak mne viděl (možná mne ještě ani neviděl), tak šel taky spát...

2.7.2007 15:06

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

... má asi mooooc těžkou hlavu...

2.7.2007 15:07

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

No a přece nebude ležet jen jeden...

2.7.2007 15:08

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Kylimu se to moc nelíbilo, a když se mu nepovedlo vzbudit jednoho...

2.7.2007 15:09

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

OPRAVDU SE MU TO NEPOVEDLO!...

2.7.2007 15:10

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

... tak šel zkusit probrat druhýho...

2.7.2007 15:12

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Buráka vzbudil a já pak mohla jít jezdit
Po vyjížďce jsem ještě udělala pár obrázků, abych si vymazala z hlavy ošklivý pohled na mrtvou srnku u silnice
Z Ťulíka už je kus chlapa

2.7.2007 15:13

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

A z Vildy taky... roste jako z vody!!!

2.7.2007 15:14

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Mámina siluetka...

2.7.2007 15:15

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Návštěvník pastviny...

2.7.2007 15:15

jackie napsal(a):
Mámina siluetka...

jackie, napsala jsem ti mailika:-)

2.7.2007 15:16

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

2.7.2007 15:16

hanzy napsal(a):
jackie, napsala jsem ti mailika:-)

Dám sem ještě pár obrázků a jdu si ho přečíst, jo? Dííííky!!!

2.7.2007 15:17

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

2.7.2007 15:18

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

2.7.2007 15:18

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

2.7.2007 15:19

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Téda, už jsem to tu převilíkovala, ale odpustíte mi to, že jo?

2.7.2007 15:20

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Tak ted Angísek...

2.7.2007 15:21

jackie napsal(a):
Téda, už jsem to tu převilíkovala, ale odpustíte mi to, že jo?

to je Vilik??? jezisi ten uz vyrostl. Je tak krasnej! vsichni jsou krasni

2.7.2007 15:21

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

bourák Burák

2.7.2007 15:22

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

2.7.2007 15:23

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

A když se Burák pase, hlavu má dole, tak se mu za ušima dělají z hřívy takový štětky... vypadá hrozně legračně

2.7.2007 15:25

jackie napsal(a):
A když se Burák pase, hlavu má dole, tak se mu za ušima dělají z hřívy takový štětky... vypadá hrozně legračně

Joooo, to je VIlík, je ho kus, viď? Už mu byly tři měsíce, je to chlap jak hora

2.7.2007 15:57

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Tak milá Jaruško.Ty neumíš zdravit nebo co???!!!V sobotu jdu kolem Vás Ty ve vratech já čumim na Tebe Ty na mě a hrobový tichoTak sem si řekla tak to tvredej krásnej chlebík pro koně nebudeA ž bude Jaruška zdravit

2.7.2007 15:58

jackie napsal(a):
Joooo, to je VIlík, je ho kus, viď? Už mu byly tři měsíce, je to chlap jak hora

Ahojte deckaaa
musim se vam pochlubit, komu taky jinymu, ze? Vite, jak jsme dopadli s Conkim na tech JUJU? V pleasure 2. a v horsmanshipu 5. - to mi dvakrat presel pri objizdeni kuzelu z klusu do kroku. Jinak slapal jako hodinky, kluk zlatej!!! Miska s nim jela trail - Conki videl poprve branku, mustek, kavalety na zemi a vuuubec to neresil! Sel jak ostrileny mazak, myslim, ze nikdo neveril, ze to fakt vidi poprve!!! A podrzte se - oni byli 2.!!!

Takovy mam pohar za druhe misto! No na to, ze jsou to srandazavody, to vam musim ukazat ty ceny!!!

2.7.2007 15:59

peggiska napsal(a):
Ahojte deckaaa
musim se vam pochlubit, komu taky jinymu, ze? Vite, jak jsme dopadli s Conkim na tech JUJU? V pleasure 2. a v horsmanshipu 5. - to mi dvakrat presel pri objizdeni kuzelu z klusu do kroku. Jinak slapal jako hodinky, kluk zlatej!!! Miska s nim jela trail - Conki videl poprve branku, mustek, kavalety na zemi a vuuubec to neresil! Sel jak ostrileny mazak, myslim, ze nikdo neveril, ze to fakt vidi poprve!!! A podrzte se - oni byli 2.!!!

Takovy mam pohar za druhe misto! No na to, ze jsou to srandazavody, to vam musim ukazat ty ceny!!!

Za druhe misto jeste byla spona na opasek a hrnicek.

2.7.2007 16:00

peggiska napsal(a):
Za druhe misto jeste byla spona na opasek a hrnicek.

Za pate byla "jen" sklenicka. Ale krasnoucka.

2.7.2007 16:03

peggiska napsal(a):
Za pate byla "jen" sklenicka. Ale krasnoucka.

Stuzky, taky luxusni!!!

A ted nejvetsi gol, jo. Vite kolik bylo startovne a vstupne pro divaky??? Dobrovolne! To je, co? No poradatel = zlaty clovek.

Prvni misto dostalo pytel granuli. A deku. No proste ceny bombasticke. Taky tam bylo hafo jezdcu...

2.7.2007 16:05

peggiska napsal(a):
Stuzky, taky luxusni!!!

A ted nejvetsi gol, jo. Vite kolik bylo startovne a vstupne pro divaky??? Dobrovolne! To je, co? No poradatel = zlaty clovek.

Prvni misto dostalo pytel granuli. A deku. No proste ceny bombasticke. Taky tam bylo hafo jezdcu...

Tak a jeste pozmensuju lidi a koniky, jo. Sebe na svem fotaku nemam. Ale budu mit profi fotky od Jirky Zacha. Tak aspon ostatni vam poslu.

2.7.2007 16:39

markemic napsal(a):
Tak milá Jaruško.Ty neumíš zdravit nebo co???!!!V sobotu jdu kolem Vás Ty ve vratech já čumim na Tebe Ty na mě a hrobový tichoTak sem si řekla tak to tvredej krásnej chlebík pro koně nebudeA ž bude Jaruška zdravit

Takze tady mate davku fotek z JUJU soutezi v Brezine. Rozhodci vzdy hodnotili jezdce s westernovou vystroji (jako na zavodech) a newesternovou (treba kdyz jeli i na parelce). Takze bylo z kazde souteze dvoji hodnoceni a pro vsechny byli prichystany ty krasne ceny.

2.7.2007 16:39

peggiska napsal(a):
Takze tady mate davku fotek z JUJU soutezi v Brezine. Rozhodci vzdy hodnotili jezdce s westernovou vystroji (jako na zavodech) a newesternovou (treba kdyz jeli i na parelce). Takze bylo z kazde souteze dvoji hodnoceni a pro vsechny byli prichystany ty krasne ceny.

Appa

2.7.2007 16:41

peggiska napsal(a):
chladasek

A tady uz Misa v trailu...

2.7.2007 16:42

markemic napsal(a):

Jééé,Markét,já jsem se tě chtěla zeptat na ICQ,jestlis to byla ty nebo Tvoje sestra,nikdy jsem jí totiž neviděla,ale bylo mi to divný a zároveň jsem byla absolutně překvapená a ještě jsem vyprovázela tchýni,no tak se omlouvám,ale opravdu jsem si vůbec nebyla jistá,že jsi to Ty!!!!

2.7.2007 16:42

peggiska napsal(a):
A tady uz Misa v trailu...

osmicka kolem barelu

2.7.2007 16:43

peggiska napsal(a):
osmicka kolem barelu

branka

2.7.2007 16:44

peggiska napsal(a):
.

tady desetileta holcina

2.7.2007 16:45

peggiska napsal(a):
tady desetileta holcina

QH po Investovi

2.7.2007 16:47

peggiska napsal(a):
.

tady jeden krizenecek

2.7.2007 16:47

peggiska napsal(a):
tady jeden krizenecek

hezkej

2.7.2007 16:48

peggiska napsal(a):
hezkej

jen mel svoji jezdyni pekne na haku...

2.7.2007 16:48

peggiska napsal(a):
jen mel svoji jezdyni pekne na haku...

opet chladasek

2.7.2007 16:53

peggiska napsal(a):
australsky ovcak

hnedi jsou fakt krasni

2.7.2007 16:54

peggiska napsal(a):
hnedi jsou fakt krasni

anglicky plnokrevnik

2.7.2007 16:55

peggiska napsal(a):
anglicky plnokrevnik

Miska a Barca si po skonceni prosli trat

2.7.2007 16:55

peggiska napsal(a):
Miska a Barca si po skonceni prosli trat

A velky dik patri poradatelovi - tady se synem

2.7.2007 16:56

peggiska napsal(a):
A velky dik patri poradatelovi - tady se synem

a posledni

2.7.2007 17:43

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Pavli, tak to posílám obrovskou gratulaci.

Tak Radárci, musím se pochlubit, dnes byl zase jeden z nejkrásnějších dní v mém životě. Sice mi odmítl foťáček fotit, i když jsem vyměnila baterky, tak nevím, snad mi neodešla nabíječka, ale dneska to vůbec nevadí. Protože mi dneska poprvé od svého narození Bobíšek dovolil, abych si ho pošmajchlovala. V pátek už hodně dorážel na Emila a nechal se podrbat, potom posílala sms Eliška, že se ho nemůže zbavit a dneska jsem se dočkala já. Hurá, hurá, hurá a třikrát sláva, asi hodinu jsem si ho šmajchlovala a drbala a zase šmajchlovala a drbala a tak pořád dokola. Myslím, že mě chápou všichni, kterým se narodilo hříbátko, ale mamina si ho hlídala a lidičky k němu nepustila. Na Bobíška nejvíce fungovalo, když jsme si ho vůbec nevšímali a hurá, konečně zjistil, že lidi jsou docela fajn, jejda já mám takovou radost.

2.7.2007 17:47

charliebob napsal(a):

Tak Radárci, musím se pochlubit, dnes byl zase jeden z nejkrásnějších dní v mém životě. Sice mi odmítl foťáček fotit, i když jsem vyměnila baterky, tak nevím, snad mi neodešla nabíječka, ale dneska to vůbec nevadí. Protože mi dneska poprvé od svého narození Bobíšek dovolil, abych si ho pošmajchlovala. V pátek už hodně dorážel na Emila a nechal se podrbat, potom posílala sms Eliška, že se ho nemůže zbavit a dneska jsem se dočkala já. Hurá, hurá, hurá a třikrát sláva, asi hodinu jsem si ho šmajchlovala a drbala a zase šmajchlovala a drbala a tak pořád dokola. Myslím, že mě chápou všichni, kterým se narodilo hříbátko, ale mamina si ho hlídala a lidičky k němu nepustila. Na Bobíška nejvíce fungovalo, když jsme si ho vůbec nevšímali a hurá, konečně zjistil, že lidi jsou docela fajn, jejda já mám takovou radost.

Tady Matýsek, toho mi to ještě vyfotilo, než mi foťáček vynadal. Nejvíce se mu líbí v pilinách.

2.7.2007 17:48

charliebob napsal(a):
Tady Matýsek, toho mi to ještě vyfotilo, než mi foťáček vynadal. Nejvíce se mu líbí v pilinách.

A Bobíšek, tady ještě spal, když jsme přišli.

2.7.2007 17:51

charliebob napsal(a):
A Bobíšek, tady ještě spal, když jsme přišli.

Pak ho mamina vzbudila a to byla také pro dnešek poslední fotčka, protože foťáček i přesto, že dostal nové baterčičky, chtěl nové.
Bobíšek fakt není špinavej, to je už i vykartáčovanej, ale takhle je flekatej.

2.7.2007 18:21

peggiska napsal(a):
a posledni

Jůůůůůů,Pavlííí,oooobrovská gratulacééééééé,jsi šikovná holkáááá!!!! Ty děti jsou taky super,a ty ceny máš opravdu nááádhernýý!!!No vidíš,žes to dokázala,moooc Ti to přeju-a pozdravuj od nás Míšu a Barču!!!!

2.7.2007 18:23

charliebob napsal(a):

Boženko,Boženko,tak ať tě někdo vyfotí jiným Fotyhopřístrojem,ať tě vidíme,jak šmajchluješ bobííškááá!!!Jsem moc ráda a úplně si představuju Tvoji nezkrotnou radost,já se taky tak dovedu radovat,jupíííííííí!!!!!!

2.7.2007 18:29

jaruska napsal(a):
Boženko,Boženko,tak ať tě někdo vyfotí jiným Fotyhopřístrojem,ať tě vidíme,jak šmajchluješ bobííškááá!!!Jsem moc ráda a úplně si představuju Tvoji nezkrotnou radost,já se taky tak dovedu radovat,jupíííííííí!!!!!!

Máti,mooc děkuju za přáníčko k svátku,Jarušce taky vyřídím!!!!

2.7.2007 18:49

jaruska napsal(a):
Máti,mooc děkuju za přáníčko k svátku,Jarušce taky vyřídím!!!!

Jaruško, já těm baterčičkám domluvím a zítra nás určitě někdo vyfotí. Ale jiný foťáček nemáme a ani Eliška ho zatím nemá, jenom když si ho půjčí.

2.7.2007 19:24

charliebob napsal(a):
Jaruško, já těm baterčičkám domluvím a zítra nás určitě někdo vyfotí. Ale jiný foťáček nemáme a ani Eliška ho zatím nemá, jenom když si ho půjčí.

Ahoj ženský vidím,že jste každá prožila svůj víkend jinak,ale všechny u koní a skoro všechny na závodech,tak já vám taky dodám pár informací ze závodů v Horce nad Moravou .paintík z ranče Jasená

2.7.2007 19:27

bednarik petr napsal(a):
Ahoj ženský vidím,že jste každá prožila svůj víkend jinak,ale všechny u koní a skoro všechny na závodech,tak já vám taky dodám pár informací ze závodů v Horce nad Moravou .paintík z ranče Jasená

paintík z ranče Bílá hlína

2.7.2007 19:29

bednarik petr napsal(a):
paintík z ranče Bílá hlína

Jasper a Veronika,vyhrála 3 první místa!!!

2.7.2007 19:31

bednarik petr napsal(a):
Jasper a Veronika,vyhrála 3 první místa!!!

při přeskoku

2.7.2007 19:35

bednarik petr napsal(a):
při přeskoku

a tady se Vera učila skákat do závodu pod vedením drezůrové jezdkyně skok první

2.7.2007 19:36

bednarik petr napsal(a):
a tady se Vera učila skákat do závodu pod vedením drezůrové jezdkyně skok první

skok druhý

2.7.2007 19:38

bednarik petr napsal(a):
skok druhý

a další

2.7.2007 19:43

bednarik petr napsal(a):
a další

Jani wilda je krásný,začíná se podobat sestře,Mauře.Tady je ta halltrovka

2.7.2007 19:46

bednarik petr napsal(a):
Jani wilda je krásný,začíná se podobat sestře,Mauře.Tady je ta halltrovka

.

3.7.2007 06:56

charliebob napsal(a):
Děkuji za nápovědu.

Ahoj Všici, tak já už zase pracuju!!!
Jinak včera ta bouřka, co se spustila kolem 9 večer a ještě v 10 bouchalo, to bylo teda drsné! Bála jsem se jak sv.... Ke všemu jsem byla sama doma!!!!!
Pršelo i přes den, tak se koníci krásně zbarvili do bahenní koupela !

3.7.2007 07:24

Jinak včera ta bouřka, co se spustila kolem 9 večer a ještě v 10 bouchalo, to bylo teda drsné! Bála jsem se jak sv.... Ke všemu jsem byla sama doma!!!!!

Přeji dobré ráno, Vendul, ty jsi naše raní ptáčátko. Buřinu ti vůbec nezávidím, navíc, když jsi byla sama doma. U nás začalo večer pršet a přestalo až k ránu, teď svítí sluníčko, buřina nebyla, naštěstí.

Pro dnešek se tímto zároveň loučím, máme naplánován prac. den, tak vás musím vypnout, jinak nic neudělám

3.7.2007 07:33

Ahoj holky. Tak jsem tu dovolenou měla jen včera a už jsem zase tady.Musím dělat tu pololetní statistiku a to mě fakt nebaví. ach jo. Jak já bych se ráda válela v peřinkách.
Ani jsem si Vás nestihla přečíst,takže nevím co se tu dělo. Kdyby něco vážného, tak mi to prosím dejte někdo vědět. Děkuji. Ale doufám, že ne

3.7.2007 07:34

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holky. Tak jsem tu dovolenou měla jen včera a už jsem zase tady.Musím dělat tu pololetní statistiku a to mě fakt nebaví. ach jo. Jak já bych se ráda válela v peřinkách.
Ani jsem si Vás nestihla přečíst,takže nevím co se tu dělo. Kdyby něco vážného, tak mi to prosím dejte někdo vědět. Děkuji. Ale doufám, že ne

Jo u nás včera pršelo skoro celý den. A odpoledne pršelo dobrý 4 hodiny fakt v kuse. Chudinky kocouříčkové ani nemohli běhat venku ale teď to vypadá,že bude snad hezky

3.7.2007 07:44

pretty 1 napsal(a):
Jo u nás včera pršelo skoro celý den. A odpoledne pršelo dobrý 4 hodiny fakt v kuse. Chudinky kocouříčkové ani nemohli běhat venku ale teď to vypadá,že bude snad hezky

unás začalo lít tak kolem 8 a skončilo kolem půlnoci chudáci koníci.Ráno jsem hned jela k nim a oni ani nemrkli malej byl v bufetu a divně koukla když jsem tam přišla no jo člověk se o ně bojí

3.7.2007 08:07

woldemortik napsal(a):
unás začalo lít tak kolem 8 a skončilo kolem půlnoci chudáci koníci.Ráno jsem hned jela k nim a oni ani nemrkli malej byl v bufetu a divně koukla když jsem tam přišla no jo člověk se o ně bojí

Tak kdopak založí novou radu????

3.7.2007 08:56

jaruska napsal(a):
Jééé,Markét,já jsem se tě chtěla zeptat na ICQ,jestlis to byla ty nebo Tvoje sestra,nikdy jsem jí totiž neviděla,ale bylo mi to divný a zároveň jsem byla absolutně překvapená a ještě jsem vyprovázela tchýni,no tak se omlouvám,ale opravdu jsem si vůbec nebyla jistá,že jsi to Ty!!!!

Jen se nevymlouvejMěli jsme cestu kolem tak jsme procházelia přiznávám že sem zvědavá na toho Tvýho BobíšeJá myslela že se se mnou nebavíš,jak si na mě zírala

Přidejte reakci

Přidat smajlík