Prodám poč. hru o koních - skoro nová

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2007 22:59

Perfektní hra jak se naučit s koníkem. Pro děti od 3 let, ale myslí si, že je to pro starší. Už mě nebaví. A raději hraju strategie. Takže kdo by měl zájem o koupi této hry, prodávám za 200,- poštovný hradím já. Nepoškrábané CD, instaluje se jednoduše a je tam čeština. Mohu jen doporučit.

výběr z mnoha plemen koní a poníků, o koně se stráráš, takže čistíš jak kartáčem, tak i kopyta, musíš ho krmit, dávat mu seno a vše co potřebuje.Otevírají se ti postupně koně a závody. Můžeš skákat či v hale jezdit nebo v krajině, záleží pouze na tobě co i vybereš. Koupila jsem hru za 299,-

2.7.2007 23:00

racina napsal(a):
Perfektní hra jak se naučit s koníkem. Pro děti od 3 let, ale myslí si, že je to pro starší. Už mě nebaví. A raději hraju strategie. Takže kdo by měl zájem o koupi této hry, prodávám za 200,- poštovný hradím já. Nepoškrábané CD, instaluje se jednoduše a je tam čeština. Mohu jen doporučit.

výběr z mnoha plemen koní a poníků, o koně se stráráš, takže čistíš jak kartáčem, tak i kopyta, musíš ho krmit, dávat mu seno a vše co potřebuje.Otevírají se ti postupně koně a závody. Můžeš skákat či v hale jezdit nebo v krajině, záleží pouze na tobě co i vybereš. Koupila jsem hru za 299,-

2.7.2007 23:01

racina napsal(a):

pro detailnější foto pošlu po mailu

2.7.2007 23:09

racina napsal(a):
pro detailnější foto pošlu po mailu

Vito ja si ji koupim ja ti jeste pisnu na maila,,,

3.7.2007 12:03

kubeska napsal(a):
Vito ja si ji koupim ja ti jeste pisnu na maila,,,

tak nicjdu zase pozdě kde jsi jí koupila prosím tě.Docela by mě zajmala

3.7.2007 12:54

woldemortik napsal(a):
tak nicjdu zase pozdě kde jsi jí koupila prosím tě.Docela by mě zajmala

Koukni se na www.xzone.cz a tam jak mas vyhledat hru napis Svět koní

3.7.2007 13:55

kubeska napsal(a):
Koukni se na www.xzone.cz a tam jak mas vyhledat hru napis Svět koní

v hypernově jí mají :-) stojí 299,-

woldemortík

3.7.2007 21:05
woldemortík

racina napsal(a):
v hypernově jí mají :-) stojí 299,-

už jsem jí našla má mi ještě tento týden dojít doufám.objednala jsem si ještě jednu je to o parkurech tak jsem na to zvědava

Přidejte reakci

Přidat smajlík