lanika
napsal(a):
Osmá hodina téměř odbila, Klawdie, Sadzi, ani Tajná Danny tady ještě nebyla
Budíííííííček ( samozřejmě i mnoho dalších zde chodí, jen by se mi to do verše nehodlo
)
Ahojdááá, já jsem v rachotě už od šesti ale ještě jsem se nezastavila...
Mám dneska na pilno, jdu z práce už kolem jedné a pak odjíždím s Gitkou na "TÁBOR PRO DOSPĚLÉ S KOŇMI"...
Moc se těším, bude sranda...
a zítra mám dovolenou.
tajemma danny
napsal(a):
Ahojdááá, já jsem v rachotě už od šesti ale ještě jsem se nezastavila...
Mám dneska na pilno, jdu z práce už kolem jedné a pak odjíždím s Gitkou na "TÁBOR PRO DOSPĚLÉ S KOŇMI"...
Moc se těším, bude sranda...
a zítra mám dovolenou.
jééé, a kam jedeš?
janulka
napsal(a):
jééé, a kam jedeš?
Taky se lasím do party, to bě to ale básní Leni, panečku!
No DAnny pochlub se kampak jedete, já mám v plánu s koníkem dát aspon celodenní vyjíždku, když je to volno!
janulka
napsal(a):
jééé, a kam jedeš?
Je to kousek od Semil, u jedné známé. Bude nás tam asi osm, budeme parelovat, prozkoumáme okolní nádherné lesy, pokecáme, orožníme nějaké masíčko a v neděli zase dom...doufám, že nám bude počasí trošku přát...jen aby nepršelo...
hele ukážu Vám, jak se mění Kalahari...takhle vypadala, když jsme jí přivezli z Páterova
tajemma danny
napsal(a):
Je to kousek od Semil, u jedné známé. Bude nás tam asi osm, budeme parelovat, prozkoumáme okolní nádherné lesy, pokecáme, orožníme nějaké masíčko a v neděli zase dom...doufám, že nám bude počasí trošku přát...jen aby nepršelo...
hele ukážu Vám, jak se mění Kalahari...takhle vypadala, když jsme jí přivezli z Páterova
a teď současnost...
tajemma danny
napsal(a):
a teď současnost...
Pěkně zmohutněla
To je bezva, taková akce.
My se zase chystáme s lidma od nás ze stáje na nějaký menší putováníčko, tak týden, někam bez cíle, jen taková pohodička
už se moooc těšíme
klawdie
napsal(a):
No tam nahoře vypadá jako by to byla fotka z mládí jak remonta,štíhla bez svalu,tady dole je vidět že se má moc dobře
Jj, přišla naprosto spadlá, vyvrácenej krk, okamžitě se zadejchávala...teď má absolutní klid, zatím se na ní vůbec nejezdí. Někdo jí u bývalého majitele musel strašně ublížit při ježdění, protože na sebe nenechala nasednout, teď jsem s ní začala pracovat a bez násilí jsem se na ní vyhoupla (heh, vyškrábala se
) a stála jako přibitá...tak za 14 dní na ní pomalu začnu dávat sedlo...uvidíme co se stane...
tajemma danny
napsal(a):
Ta první fotka je z ledna a přivezla se asi v listopadu. Až teď vypadá tak jak by vypadat měla...
Já včera nafotila docela fajn fotečky Honzíka a hloupá nechala foťák doma :-( Tak vám je ukážu až zítra. Jinak já Ve středu kovu, Honzula se teď už 3 den fláká ve výběhu, protože jsme bez podkovy. Už mu z toho docela hrabe, dnes ho musím vzít alespon na lonž, jinak zcvokne z te energie. V boxu na mě mručí jak mu nasazuji ohlávku, když se blížíme k výběhu, jde na něm vidět, jak by si už rád vyskočil a jakmile odepnu vázák tak davaj pryč
Možná vám to připadne normální, ale u něho to zvykem nebývá, prostě si vždy odkráčí klidně na své nejlepší místo se super travičkou.
klawdie
napsal(a):
Taky se lasím do party, to bě to ale básní Leni, panečku!
No DAnny pochlub se kampak jedete, já mám v plánu s koníkem dát aspon celodenní vyjíždku, když je to volno!
čauky Klárko, copak dělá bratříček mé obludky?
lanika
napsal(a):
Já včera nafotila docela fajn fotečky Honzíka a hloupá nechala foťák doma :-( Tak vám je ukážu až zítra. Jinak já Ve středu kovu, Honzula se teď už 3 den fláká ve výběhu, protože jsme bez podkovy. Už mu z toho docela hrabe, dnes ho musím vzít alespon na lonž, jinak zcvokne z te energie. V boxu na mě mručí jak mu nasazuji ohlávku, když se blížíme k výběhu, jde na něm vidět, jak by si už rád vyskočil a jakmile odepnu vázák tak davaj pryč
Možná vám to připadne normální, ale u něho to zvykem nebývá, prostě si vždy odkráčí klidně na své nejlepší místo se super travičkou.
Jo a ještě musím koupit nové udidlo. Na začátku jsme měli gumové, ale to už padlo za vlast
Na jakém jezdíte vy?
coriska
napsal(a):
čauky Klárko, copak dělá bratříček mé obludky?
Aaaa, další Sahib a na závodech.
Jak se vede? A jak vám to skáče?
lanika
napsal(a):
Jo a ještě musím koupit nové udidlo. Na začátku jsme měli gumové, ale to už padlo za vlast
Na jakém jezdíte vy?
Něco pro zasmání , nějak to tady dnes opět vázne .....
Přijde starší frajer do lékárny, roztáhne dlaň a povídá:
"Pět."
Lékárník na to: "Jakých pět?"
" Pět Viager - budu mít doma mejdan a pět slečen."
Druhý den přijde zas a roztáhne obě dlaně.
"Cožé, deset?" vykřikne lékárník. "Ale ne, jen mast na ruce". Nepřišly...
lanika
napsal(a):
Na jakém jezdíte vy?
My jezdíme na klasické olivě, hodně jemné. Ale na kobče mám sněhuláka - ona je hlavně v terénu hrozně špatně brzditelná. A na tom huhulákovi chodí uplně super. Je to bývalá drezuračka, zvyklá chodit na plném uždění.
janulka
napsal(a):
My jezdíme na klasické olivě, hodně jemné. Ale na kobče mám sněhuláka - ona je hlavně v terénu hrozně špatně brzditelná. A na tom huhulákovi chodí uplně super. Je to bývalá drezuračka, zvyklá chodit na plném uždění.
Holky, já se s Vámi pomalu loučím, za chvíli upaluju domů. Mějte se pěkně, zítra mám dovču takže Vám přeji pěkné svátky a pozdravujte koníky...zdraví Danny
lanika
napsal(a):
Osmá hodina téměř odbila, Klawdie, Sadzi, ani Tajná Danny tady ještě nebyla
Budíííííííček ( samozřejmě i mnoho dalších zde chodí, jen by se mi to do verše nehodlo
)
Ahoj holky, dneska se hlásím na chvilku k práci u počítače.... vyplňuju a vyplňuju
. Aspoň vám sem hodím pár fotek, ať máte na co koukat
.
jediná fotka Saxíka z poslední návštěvy v neděli, byla jsem tam sama a on byl tak akční, že jsem si netroufla dál fotit.... pánovi ujela ruka s ovsem, tak mi saxík předváděl, co je to energie
cheyenne
napsal(a):
Ahoj holky, dneska se hlásím na chvilku k práci u počítače.... vyplňuju a vyplňuju
. Aspoň vám sem hodím pár fotek, ať máte na co koukat
.
jediná fotka Saxíka z poslední návštěvy v neděli, byla jsem tam sama a on byl tak akční, že jsem si netroufla dál fotit.... pánovi ujela ruka s ovsem, tak mi saxík předváděl, co je to energie
Fotografický miniseriál, jak týrat chudáčka koníčka.... model dnes - Hardy
1. Přivázat k mřížím tak, aby se nedokázal odvázat
cheyenne
napsal(a):
Fotografický miniseriál, jak týrat chudáčka koníčka.... model dnes - Hardy
1. Přivázat k mřížím tak, aby se nedokázal odvázat
2.Zavolat zákeřného kováře a zvedat nožičky...
cheyenne
napsal(a):
2.Zavolat zákeřného kováře a zvedat nožičky...
A výsledek.... utýraný mazlík...
cheyenne
napsal(a):
A výsledek.... utýraný mazlík...
"Zavolejte Kubišovou" ještě v podání Saxíka....
cheyenne
napsal(a):
"Zavolejte Kubišovou" ještě v podání Saxíka....
Ještě jsem fotila jiný zvířátka
Stihla jsem krmící vlaštovku
cheyenne
napsal(a):
A náš dráček, když chytil motýla....
cheyenne
napsal(a):
Já zase o víkendu fotila kočky
janulka
napsal(a):
Zdravím holky, konečně jsem se tu dostala...dneska jsem si jela do Polska koupit nějaké šaty na promoci..a nevěřily byste, objevila jsem jedny jediné, nebyly nikde jinde ani na trhu, ani v obchodech...mám ráda obchody ve městě, páč potom nosím trika, co nikdo nemá....:))Normálně i mi se ty šaty líbí a ještě navíc na mě snad vypadají ajko to nejmenší zlo, co sjem si zkoušela..v šatech vypadám fakt hrozně, zalté rifle nebo chapsy..:))
Jinak Danny, ta Kalahari je teď kus...)
Horzně mi připomíná kerkovu proměnu, dávala sjem Vám tu taky fotky před a poté a řekla bych, že oba prodělali hodně podobnou změnu..
Jinak já ve čtvrtek odjíždím ke kamarádce do Beskyd..budem vandrovat po horách, už te´d se těším jak malá..:)Doufám, že i kerka z toho bude euforický..včera nebyl venku a už dnes mi naznačil, že bych na tom měla zamakat, nebo to tu úplně rozryje...)