Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.7.2007 09:46

Ahojky, chcete mít své fotky koní na mém webu? Zakládám web o koních a jednou složkou je i galerie sháním proto kvalitní fotografie z témat (western, drezura, parelliho metoda, parkur atd...) pokud máte zájem písněte na holkaodkoni@centrum.cz
dám více info :-)

dále sháním človíčka zasvědceného do parelli metody (chtěla bych od něj pomoci s tvorobou člínků jak začít, pomůcky tad..) a i jiné človíčky co by chtěli přidat nějaký zajímavý článek na můj web děkuji

3.7.2007 09:49

holkaodkoni napsal(a):
Ahojky, chcete mít své fotky koní na mém webu? Zakládám web o koních a jednou složkou je i galerie sháním proto kvalitní fotografie z témat (western, drezura, parelliho metoda, parkur atd...) pokud máte zájem písněte na holkaodkoni@centrum.cz
dám více info :-)

dále sháním človíčka zasvědceného do parelli metody (chtěla bych od něj pomoci s tvorobou člínků jak začít, pomůcky tad..) a i jiné človíčky co by chtěli přidat nějaký zajímavý článek na můj web děkuji

mno tak ja bych nejake fotky na parkur poskytnou mohla

3.7.2007 10:02

nicolll napsal(a):

tak prosím písni na e-mail holkaodkoni@centrum.cz a domluvíme se děkuju moc za pomoc :-)

3.7.2007 16:18

nicolll napsal(a):

Co je to prosimte za konika?Neni to Azat Paragan?

P.S.:Mozna bych taky nasla nejkake fotky..par jich mam na www.mysicka.rajce.net ale jinka v PC jich mam hafol...

4.7.2007 09:33

petas napsal(a):
Co je to prosimte za konika?Neni to Azat Paragan?

P.S.:Mozna bych taky nasla nejkake fotky..par jich mam na www.mysicka.rajce.net ale jinka v PC jich mam hafol...

Ahoj, viděla jsem foto koníka, ale myslím, že to není Azat... Ty ho znáš?

4.7.2007 21:08

evikumiluna napsal(a):
Ahoj, viděla jsem foto koníka, ale myslím, že to není Azat... Ty ho znáš?

Jukněte na stránky www.equihorse.estranky.cz je to teprva rozdělané , ale inzeráty a diskuze je už otevřená.. a prosím o nějaké ty fotografie :-) děkuji

4.7.2007 21:53

holkaodkoni napsal(a):
Jukněte na stránky www.equihorse.estranky.cz je to teprva rozdělané , ale inzeráty a diskuze je už otevřená.. a prosím o nějaké ty fotografie :-) děkuji

aho, promin, ze rypu dotvych stranek, ale myslim, ze pokud chces publikovat clanky, tak bys je mela vymyslet, nebo alespon HODNE upravit. po prectei prviho odstavce mi bylo jasne, ze takhle normalni clovek nepise... navic pouzite fotky...

behem par minut jsem to nasla, patrne je to odnekud taky opsano postahovano, ale tohle se proste nedela

jinak jsou straky pekny

6.7.2007 18:38

kovbojicek napsal(a):
aho, promin, ze rypu dotvych stranek, ale myslim, ze pokud chces publikovat clanky, tak bys je mela vymyslet, nebo alespon HODNE upravit. po prectei prviho odstavce mi bylo jasne, ze takhle normalni clovek nepise... navic pouzite fotky...

behem par minut jsem to nasla, patrne je to odnekud taky opsano postahovano, ale tohle se proste nedela

jinak jsou straky pekny

Ahoj! Některé Tvé připomínky jsou věcné a máš pravdu, že pokud někdo opíše něčí článek, tak tudy cesta nevede. Mělo by se pod článek napsat jméno a odkaz odkud jsou informace čerpány. Ale naopak si cením snahy, že někdo něco vytváří... Dala jsem k dispozici své fotky a vše bylo zpracované tak, jak jsme se předem domluvily. M

6.7.2007 18:51

monikafris napsal(a):
Ahoj! Některé Tvé připomínky jsou věcné a máš pravdu, že pokud někdo opíše něčí článek, tak tudy cesta nevede. Mělo by se pod článek napsat jméno a odkaz odkud jsou informace čerpány. Ale naopak si cením snahy, že někdo něco vytváří... Dala jsem k dispozici své fotky a vše bylo zpracované tak, jak jsme se předem domluvily. M

prosím o zaslání jaký konkrétní článej je opsaný.. děkuji

monikafris napsal(a):

JJ,Azata znam a přijde mi na te fotce starsne podobny jemuMozna se teda pletu,ale aj tak vipada stejneJinak Azatek je fakt strasne nadhernej a desne se mi libi..aj skokove a tak...

holkaodkoni napsal(a):

mimochodem.. všechny použité fotky jsou bud mnou focené nebo po domluvě poskytnuté s konkrétní osobou... :-)

7.7.2007 13:58

holkaodkoni napsal(a):

\"kdo to vubec je Linda a Pat Parelli

fotky: http://www.evakone.estranky.cz/clanky/pat-parelli

clanek: http://www.vseokonich.estranky.cz/
stranka/pat-parelli-a-monty-roberts (po lomitku je mezera)

ten tvuj je zlehka upraven, ale vetsina obratu je stejna. nechci rypat, ale pokud ti to nekdo poslal jako vlastni vytvor, tak to zas az tak jeho nebylo

10.7.2007 09:19

petas napsal(a):
JJ,Azata znam a přijde mi na te fotce starsne podobny jemuMozna se teda pletu,ale aj tak vipada stejneJinak Azatek je fakt strasne nadhernej a desne se mi libi..aj skokove a tak...

Asi to Azat nebude, on má trošku jiný výraz.

10.7.2007 09:21

evikumiluna napsal(a):
Asi to Azat nebude, on má trošku jiný výraz.

Azat v Bochoři

Přidejte reakci

Přidat smajlík