Jj, mám taky Sahiba - Song (2001) po Sahib Kubišta, z matky po Przedswit XVII.
Na závodech startujeme letos 2. sezonu, chodíme Z, ZL. Ale byli jsme letos zatím jen 4x, z toho 2 x jen na VT, aby se na začátku sezony trošku okoukal. No a pak se mi povedlo zranění, který si léčím doteď, takže nevím, kdy vyjedeme znova, Song má volno.
Koukala jsem se na Vaše výsledky, Saharka skáče super a většinou čistě, že? Máte úspěšně zahájenou první sezonu
janulka
napsal(a):
Jj, mám taky Sahiba - Song (2001) po Sahib Kubišta, z matky po Przedswit XVII.
Na závodech startujeme letos 2. sezonu, chodíme Z, ZL. Ale byli jsme letos zatím jen 4x, z toho 2 x jen na VT, aby se na začátku sezony trošku okoukal. No a pak se mi povedlo zranění, který si léčím doteď, takže nevím, kdy vyjedeme znova, Song má volno.
Koukala jsem se na Vaše výsledky, Saharka skáče super a většinou čistě, že? Máte úspěšně zahájenou první sezonu
jaképak zranění? Odkud jsi? Já jen, jestli Songa odněkud neznám. Sahara je perfektní, zatím se nám daříJsem na ní zvědavá až půjdem něco vyššího.
coriska
napsal(a):
tak to je nepříjemné zranění. No jo z Brna, my jsme z druhé strany republiky, Železnice.
jeden valášek po Sahib Kubišta je zrovna na přední stránce časopisu Koně & hříbata, jmenuje se Senegal :))
http://www.koneahribata.cz