kapusta
napsal(a):
Ahojky, sháním někoho, kdo prodává cokoliv, co by se hodilo na stavbu ohrady. Ať už je to ohradník, nebo třeba tyčky, taky sháníme něco na přístřešek. Ozvěte se prosím. Ohradu chceme postavit co nejdřív aby mohli být koně přes prázdniny pořád venku. A rozloha je 2 ha. Díky a ozvěte se někdo prosím
Taky tohle zrovna řeším a doporučuju www.kamir.cz pak www.zepo.jhdat.cz a www.equiservis.cz - na kamiru je páska 600m za 500kč,jinak tyto tři obchody jsou téměř nejlevnější z těch co jsem prolezla a že jich nebylo málo.Je tam na ohradu všechno.Jinak na přístřešek bych doporučila třeba dřevo, nějaké hrubší hranoly na konstrukci a zbytek okory pokud zrovna nechceš luxusní přístřešek.U nás stojí balík okor 400 - 450kč.Jsou různé 2metrové a 3metrové.
thesis
napsal(a):
Taky tohle zrovna řeším a doporučuju www.kamir.cz pak www.zepo.jhdat.cz a www.equiservis.cz - na kamiru je páska 600m za 500kč,jinak tyto tři obchody jsou téměř nejlevnější z těch co jsem prolezla a že jich nebylo málo.Je tam na ohradu všechno.Jinak na přístřešek bych doporučila třeba dřevo, nějaké hrubší hranoly na konstrukci a zbytek okory pokud zrovna nechceš luxusní přístřešek.U nás stojí balík okor 400 - 450kč.Jsou různé 2metrové a 3metrové.
já jsem myslela spíš jestli někdo neprodává něco co nepotřebuje a hodilo by se to na stavbu ohrady nebo přístřešku