Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.7.2007 20:22

tak sem dávejte fotky svých keasavců...ať se taky trochu pohneme..přidávám mýho lumpíka při tréninku

ČIRČ

9.7.2007 20:25

barbucha61 napsal(a):
tak sem dávejte fotky svých keasavců...ať se taky trochu pohneme..přidávám mýho lumpíka při tréninku

ČIRČ

ště

9.7.2007 20:30

barbucha61 napsal(a):

ČIRČ

šmudlík

9.7.2007 20:40

barbucha61 napsal(a):
šmudlík

Parma a Toprak

9.7.2007 20:43

barbucha61 napsal(a):
šmudlík

jujky jedna fotka 2x..snad neva..tak jsem hodím ještě jednu..snad už jinou

taky špindíra jeden ve výběhu

9.7.2007 20:49

barbucha61 napsal(a):
jujky jedna fotka 2x..snad neva..tak jsem hodím ještě jednu..snad už jinou

taky špindíra jeden ve výběhu

chlaďas Mates...Pan M

9.7.2007 20:52

barbucha61 napsal(a):

ČIRČ

Já přidávám naše dva stájový miláčky, maminka Fatima a miminko Frisco...

9.7.2007 20:52

zirawka napsal(a):
Já přidávám naše dva stájový miláčky, maminka Fatima a miminko Frisco...

Fáťa a Fris ještě jednou :-)

sadzi saj

9.7.2007 21:03
sadzi saj

zirawka napsal(a):
Fáťa a Fris ještě jednou :-)

Tak já se taky přidám. Moje kobča Elí

sadzi saj

9.7.2007 21:05
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Tak já se taky přidám. Moje kobča Elí

Já a Elí

sadzi saj

9.7.2007 21:08
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Já a Elí

Tady Elí první den ve svém novém boxe.

sadzi saj

9.7.2007 21:09
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Tady Elí první den ve svém novém boxe.

Jé ono tam skočilo něco jiného, tak teď snad už v boxe

sadzi saj

9.7.2007 21:11
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Jé ono tam skočilo něco jiného, tak teď snad už v boxe

A poslední dva ryzáčci Elí a Gin

10.7.2007 00:58

barbucha61 napsal(a):

ČIRČ

Beatka-ryzka čt-8 let!!! je na prodej...kdyžtak mrkněte na www.stajlipnik.estranky.cz v rubrice koníci na prodej

10.7.2007 14:09

jesule napsal(a):
Beatka-ryzka čt-8 let!!! je na prodej...kdyžtak mrkněte na www.stajlipnik.estranky.cz v rubrice koníci na prodej

Beatka je moc pěklnej koník, určitě najdete někoho kdo se o ni postará a bude ji mít rád

můj Čirč

10.7.2007 14:11

barbucha61 napsal(a):
Beatka je moc pěklnej koník, určitě najdete někoho kdo se o ni postará a bude ji mít rád

můj Čirč

detail

10.7.2007 18:50

barbucha61 napsal(a):
detail

z dnešního tréninku šmudlín Čirčík

buggyna

10.7.2007 18:52
buggyna

barbucha61 napsal(a):

můj Čirč

no za ty prachy co za ní chtějí,pochybuju...

10.7.2007 18:59

buggyna napsal(a):

Parma

10.7.2007 19:16

barletka napsal(a):

Samuel Gadda-jedna z mích oblíbených fotek

10.7.2007 19:19

barbucha61 napsal(a):

ČIRČ

Zdravim, tak sem taky dam sve zrzounky...nevim proc, ale ti zrzavy jsou proste nejlepsi!!

Gianna s Gaborem

10.7.2007 19:29

gianna napsal(a):
Zdravim, tak sem taky dam sve zrzounky...nevim proc, ale ti zrzavy jsou proste nejlepsi!!

Gianna s Gaborem

Jak vidím, taky arábci, ta rezavá jim prostě sluší nejvíc

10.7.2007 19:29

gianna napsal(a):

Gianna s Gaborem

Moje oblíbená

sadzi saj

10.7.2007 20:24
sadzi saj

buggyna napsal(a):

To jo, schválně jsem na to mrkla, docela náhoda, je po stejném otci jako Elí , ale Elča má naštěstí plnokrevnou mámu a hlavu jako plňásek, tahle jí má docela velkou a prdel má jak Elča

sadzi saj

10.7.2007 20:25
sadzi saj

barletka napsal(a):
Moje oblíbená

Tak ještě přidávám Elisabet

buggyna

10.7.2007 20:27
buggyna

barbucha61 napsal(a):

ČIRČ

tak já teď přidám jednoho 3letýho hřebčáka co nedávno přišel z pastvin

sadzi saj

10.7.2007 20:28
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Tak ještě přidávám Elisabet

A ještě hlavička

buggyna

10.7.2007 20:28
buggyna

buggyna napsal(a):

A Verdenova hlavinka

buggyna

10.7.2007 20:29
buggyna

buggyna napsal(a):
A Verdenova hlavinka

a v maštaly

10.7.2007 20:31

buggyna napsal(a):
A Verdenova hlavinka

Můj 3a půl letý valášek Lipo. Mam ho teprve měsíc, ale zatim je to poklad

10.7.2007 20:33

leennyy napsal(a):
Můj 3a půl letý valášek Lipo. Mam ho teprve měsíc, ale zatim je to poklad

A tady se svým parťákem. 21letý valáškem.

buggyna

10.7.2007 20:34
buggyna

buggyna napsal(a):
a v maštaly

A tady Bafa(maminka Buggynky)s Luckou...Bafča normálně na kolmici nechodí,to bylo snad poprvý v jejím životě (to dělá to,že Lucíí trénuje s Angelikou,ale PŠŠŠT!)

buggyna

10.7.2007 20:40
buggyna

buggyna napsal(a):
A tady Bafa(maminka Buggynky)s Luckou...Bafča normálně na kolmici nechodí,to bylo snad poprvý v jejím životě (to dělá to,že Lucíí trénuje s Angelikou,ale PŠŠŠT!)

Můj oblíbenec - Tinka´s Boy a Markus Fuchs

buggyna

10.7.2007 20:41
buggyna

buggyna napsal(a):
Můj oblíbenec - Tinka´s Boy a Markus Fuchs

a eště jednou tahle super dvojka

sadzi saj

10.7.2007 21:08
sadzi saj

buggyna napsal(a):

Adi tahle v pohybu je prostě krááášná, supr hřebčák

sadzi saj

10.7.2007 21:10
sadzi saj

leennyy napsal(a):
A tady se svým parťákem. 21letý valáškem.

Tak koukám zrzavá a taky klkavá, taky mám doma takovou

10.7.2007 21:45

sadzi saj napsal(a):
Adi tahle v pohybu je prostě krááášná, supr hřebčák

No jo, naučil se to od kobyli ve stáji. Teď je 24h venku, má 2společníky, ale bohužel žádnou trávu a tak se nudí. Bez klkavce jde hned k ohradě a začně klkat. Klkavec je nezbytnost, jinak by to naučil mý dva koníky, hlavně mlaďoch se rád učí nové kousky

sadzi saj

11.7.2007 07:57
sadzi saj

leennyy napsal(a):
No jo, naučil se to od kobyli ve stáji. Teď je 24h venku, má 2společníky, ale bohužel žádnou trávu a tak se nudí. Bez klkavce jde hned k ohradě a začně klkat. Klkavec je nezbytnost, jinak by to naučil mý dva koníky, hlavně mlaďoch se rád učí nové kousky

Já už jí s tím koupila. Jo to Elča taky, jak ho nemá, jde hned klkat.

11.7.2007 08:17

sadzi saj napsal(a):
Já už jí s tím koupila. Jo to Elča taky, jak ho nemá, jde hned klkat.

Leontýnka a já...couvačka

11.7.2007 08:50

tajemma danny napsal(a):
Leontýnka a já...couvačka

Miminecko---BENNIT---stájově Ludva(m:Gerry po Gidran XVI-6,o:Beetowen)

11.7.2007 09:14

petas napsal(a):
Miminecko---BENNIT---stájově Ludva(m:Gerry po Gidran XVI-6,o:Beetowen)

Krásnej prďolka

11.7.2007 13:49

tajemma danny napsal(a):
Krásnej prďolka

my sme taky rezavý tak se přidáme
SANTAH

11.7.2007 13:50

santah napsal(a):
my sme taky rezavý tak se přidáme
SANTAH

a ještě jedna

11.7.2007 13:51

santah napsal(a):
a ještě jedna

a hlava

11.7.2007 15:07

barbucha61 napsal(a):

ČIRČ

Pripadaji vam povahy ryzaku odlisne od jinych koni?? Ja trenuji problemove koniky a kupodivu ryzaci jsou ve velke prevaze...urciteto souvisi z cervenm genem, ale zajima me jestli tak obecne mate treba vice problemu s temi zrzky nez s ostatnimi...

sadzi saj

11.7.2007 15:28
sadzi saj

gianna napsal(a):
Pripadaji vam povahy ryzaku odlisne od jinych koni?? Ja trenuji problemove koniky a kupodivu ryzaci jsou ve velke prevaze...urciteto souvisi z cervenm genem, ale zajima me jestli tak obecne mate treba vice problemu s temi zrzky nez s ostatnimi...

No já bych řekla, že máš pravdu, že mají specifickou povahu, sleduju to na své kobyle. Řekla bych, že jsou takový složitější absolutně na vše

11.7.2007 15:39

sadzi saj napsal(a):
No já bych řekla, že máš pravdu, že mají specifickou povahu, sleduju to na své kobyle. Řekla bych, že jsou takový složitější absolutně na vše

jsou takovy premyslivejsi ale zase na druhou stranu ucenlivejsi a rychleji chapajici...myslim ze jim ten mozek pracuje trochu jinak nez ostatnim, alespon jsem se o tom presvedcila u vsech zrzku se kterymi jsem pracovala...

sadzi saj

11.7.2007 15:49
sadzi saj

gianna napsal(a):
jsou takovy premyslivejsi ale zase na druhou stranu ucenlivejsi a rychleji chapajici...myslim ze jim ten mozek pracuje trochu jinak nez ostatnim, alespon jsem se o tom presvedcila u vsech zrzku se kterymi jsem pracovala...

No já jsem sice s tolika nepracovala, ale když svou kobylu porovnávám s ostatníma koňma, na kterých jsem jezdila nebo znala a nebyli to ryzáci, je to o ničem jiném. Přemýšlivější určitě, možná bych řekla i vynalézavý, hodně se zajímají o okolí a jsou citlivý na zacházení, aspoň má zkušenost. No Elí je celkem chápavá pravda a učenlivá taky, tak snad jí to vydrží, holce mojí

11.7.2007 22:53

sadzi saj napsal(a):
No já jsem sice s tolika nepracovala, ale když svou kobylu porovnávám s ostatníma koňma, na kterých jsem jezdila nebo znala a nebyli to ryzáci, je to o ničem jiném. Přemýšlivější určitě, možná bych řekla i vynalézavý, hodně se zajímají o okolí a jsou citlivý na zacházení, aspoň má zkušenost. No Elí je celkem chápavá pravda a učenlivá taky, tak snad jí to vydrží, holce mojí

jo já to můžu potvrdit...můj šílenec je fakt hodně lekavek narozdíl od ostatních ze stáje...asi na tom fakt něco bude no...

pořád ve střehu..Čirč

12.7.2007 01:09

barbucha61 napsal(a):
jo já to můžu potvrdit...můj šílenec je fakt hodně lekavek narozdíl od ostatních ze stáje...asi na tom fakt něco bude no...

pořád ve střehu..Čirč

No já jsem jezdila za svou "kariéru" celkem dost koní - hnědáky, tmavý hnědáky, černou hnědku, šimla,.... a samozřejmě i několik ryzáku. Ryzáky prostě miluju právě pro ty jejich povahy. Měla jsem ráda všechny svoje koně co jsem ošetřovala a jezdila, ale takové ty srdeční záležitosti to byli jen ryzáci. U ostatních to bylo tak nějak "sejde z očí, sejde z mysli".....
Já vím, že zkušený člověk když si vybírá koně tak jsou pro něj důležitá jiná kritéria, ale já bych jinýho než ryzáka už asi nikdy nechtěla. Naprosto jsem se pro tyto koně nadchla.
Já bych možná i řekla že právě ryzáci bývají často takoví ti koně jednoho pána. Nemyslím tím doslova že poslouchají jen toho svýho a na ostatní dlabou, ale třeba mě když něco nešlo nebo jsem nějaký cvik nechápala a sedal si daleko zkušenější rajťák aby to koni nebo mě vysvětlil, tak všechny ty ostatní barvičky prostě hnedka poznají že na nich sedí zkušený jezdec a okamžitě začaly ochotně spolupracovat. Kdežto ryzáci ti i pod profíkem nejdřív "vzdorujou", tak nějak se snaží bránit nebo toho jezdce chvíli testují jestli vážně umí a teprve až po tom "lehkém souboji s cizákem" teda začnou spolupracovat.
Jsou to opravdový osobnosti. Zbožňuju ryzáky

sadzi saj

12.7.2007 11:08
sadzi saj

janda napsal(a):
No já jsem jezdila za svou "kariéru" celkem dost koní - hnědáky, tmavý hnědáky, černou hnědku, šimla,.... a samozřejmě i několik ryzáku. Ryzáky prostě miluju právě pro ty jejich povahy. Měla jsem ráda všechny svoje koně co jsem ošetřovala a jezdila, ale takové ty srdeční záležitosti to byli jen ryzáci. U ostatních to bylo tak nějak "sejde z očí, sejde z mysli".....
Já vím, že zkušený člověk když si vybírá koně tak jsou pro něj důležitá jiná kritéria, ale já bych jinýho než ryzáka už asi nikdy nechtěla. Naprosto jsem se pro tyto koně nadchla.
Já bych možná i řekla že právě ryzáci bývají často takoví ti koně jednoho pána. Nemyslím tím doslova že poslouchají jen toho svýho a na ostatní dlabou, ale třeba mě když něco nešlo nebo jsem nějaký cvik nechápala a sedal si daleko zkušenější rajťák aby to koni nebo mě vysvětlil, tak všechny ty ostatní barvičky prostě hnedka poznají že na nich sedí zkušený jezdec a okamžitě začaly ochotně spolupracovat. Kdežto ryzáci ti i pod profíkem nejdřív "vzdorujou", tak nějak se snaží bránit nebo toho jezdce chvíli testují jestli vážně umí a teprve až po tom "lehkém souboji s cizákem" teda začnou spolupracovat.
Jsou to opravdový osobnosti. Zbožňuju ryzáky

Teda Janda, vystihla si to naprosto úžasně Tak to jsme se tady sešli, blázni do ryzáků Ale už jsem docela slyšela hlášky, no jo ryzáci, že to jsou mrchy apod. od ostatních koňáků, spíš to asi bude tím, že mají opravdu specifickou povahu třeba jako např. arábci.

Jinak s tím naprosto souhlasím, že jsou to koně jednoho majitele. Když jsem kobylu kupovala, tak mi to i bývalá majitelka říkala, že je to takový kůň jednoho majitele a je to pravda. Má ráda svýho člověka a moc nemusí cizí lidi okolo. Má ráda svůj klid. A s tím ježděním přesně, to je úžasný, asi fakt na tom něco bude, přesně taková je Elí, stejně nejdřív zkouší a co a jak a až potom teda spolupracuje.

Asi to jsou opravdu osobnosti

Přidejte reakci

Přidat smajlík