Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2007 15:51

Pem (10 rocna CT kobylka po Watergatte matka Polana po Kontur)

12.7.2007 17:30

tonka napsal(a):

hezký zadek

12.7.2007 18:06

zazika napsal(a):
hezký zadek

jaaaj som sa pomylila... ani neviem ako som to tu dala, chcela som to hodit pod najkrajsie fotky no nic tak pridam este jeden zadok ten ma fakt hezky

12.7.2007 18:07

zazika napsal(a):
hezký zadek

a ete jednu taku aby ju bolo vidiet v celku

12.7.2007 18:10

zazika napsal(a):
hezký zadek

a ete jedna aby ukazala aj ako sa vie krasne usmievat

12.7.2007 20:01

tonka napsal(a):
a ete jedna aby ukazala aj ako sa vie krasne usmievat

máš opravdu moc krásnou kobylku, až ti trochu závidím, obzvláš jak běží s tím vyklenutým krkem.

12.7.2007 22:32

zazika napsal(a):
máš opravdu moc krásnou kobylku, až ti trochu závidím, obzvláš jak běží s tím vyklenutým krkem.

no ona je fakt zlato mam ju uz viac ako 6 rokov...

12.7.2007 22:34

zazika napsal(a):

a co ty? mas tiez svojho konika???

13.7.2007 12:35

tonka napsal(a):

Mám ale aktuální foto mi teprve pošle kámoška, včera mi jí fotila. Tohle je tuším z února... Je to tří a půl letá A1/1 a též zlatíčko teď jsem ji obsedla a byla naprosto milionová

13.7.2007 12:42

zazika napsal(a):
Mám ale aktuální foto mi teprve pošle kámoška, včera mi jí fotila. Tohle je tuším z února... Je to tří a půl letá A1/1 a též zlatíčko teď jsem ji obsedla a byla naprosto milionová

Skryš je tam prd vidět

13.7.2007 12:44

zazika napsal(a):
Skryš je tam prd vidět

jů!! Já mám kobylku taky po Wotergatte
Jmenuje se Unika tady je foto

14.7.2007 17:56

zazika napsal(a):
Skryš je tam prd vidět

je velmi pekna hlavne sa mi paci ta jej lysinka ta je uplne super... ked budes mat nejake foto tak este vloz nech sa pokocham pohladom na krasneho konika

14.7.2007 17:58

zazika napsal(a):
Skryš je tam prd vidět

inak ja mam este jedneho konika, vola sa Arthur... je to tiez zlaticko

14.7.2007 18:02

jezabel napsal(a):
jů!! Já mám kobylku taky po Wotergatte
Jmenuje se Unika tady je foto

fakt...??? velmi sa nepodobaju (teda aspon farbou) a ak sa smiem spytat aka je? myslim povahovo, jazditelnost, skok, chody ... nemas este nejake foto???

tu este moja Pem

16.7.2007 12:40

tonka napsal(a):
inak ja mam este jedneho konika, vola sa Arthur... je to tiez zlaticko

Jé děkuju. Tady se učila nosit uzdečku.

16.7.2007 12:42

zazika napsal(a):
Jé děkuju. Tady se učila nosit uzdečku.

Když jsem jí koupila byla poněkud hubenější než teď

16.7.2007 12:44

zazika napsal(a):
Když jsem jí koupila byla poněkud hubenější než teď

Tohle je asi z března letošního roku... je tam se sestrou.

16.7.2007 23:46

zazika napsal(a):
Tohle je asi z března letošního roku... je tam se sestrou.

Mám ty nové fota tak to tu trochu zaplácám...

16.7.2007 23:48

zazika napsal(a):
Mám ty nové fota tak to tu trochu zaplácám...

16.7.2007 23:53

zazika napsal(a):
Smutné kuku

a papá už končím...

4.8.2007 11:23

tonka napsal(a):

ahoj, fakt krásná kobylka.. na její mamce jezdim jde na ní vidět její výraz, barva taky sedí postava trochu taky, ale Polďa je mohutnější... kdyžtak napiš na mail 20.3.@seznam.cz

5.8.2007 10:46

lussie007 napsal(a):
ahoj, fakt krásná kobylka.. na její mamce jezdim jde na ní vidět její výraz, barva taky sedí postava trochu taky, ale Polďa je mohutnější... kdyžtak napiš na mail 20.3.@seznam.cz

Ahoj,nebola tá Pem kedysi s kolikou na Košickej veterine ?

5.8.2007 21:32

zazika napsal(a):
a papá už končím...

tie fotky vo vybehu su uplne uzasne velmi sa mi paci

5.8.2007 21:39

lussie007 napsal(a):

Ani nevies aka som rada, ze si sa mi ozvala pred par mesiacmi som dostala taky zachvat a chcela som zistit nieco o predkoch mojej kobylky a prave s Polanou som mala tak trochu problemy... zistila som, ze ju vlastni Iva Zichova (nie si to nahodou ty???) a ze s nou chodi nejake drezury... zistila som na nu kontakt ale len telefonicky no potom mi do toho vbehli statnice a tak som uz dalej okolo toho nerobila ... no teraz... fakt som rada ze si sa ozvala nemas nejake Polanine fotky??? napisem ti aj na mail...

este Pemuska

5.8.2007 21:45

bonbonka napsal(a):
Ahoj,nebola tá Pem kedysi s kolikou na Košickej veterine ?

k tej KE veterine: raz tam bola... kolko to moze byt... urcite viac nez 3 roky, mozno 4 - 5, niekedy ked zacinali rast jablka... pan u ktoreho som ju vtedy mala ustajnenu (v TV) mal okolo celeho vybehu vysadene jablone a ona potvora jedna pazrava sa dala na skoru oberacku este zelenych jablk spojenu s okamzitou konzumaciou... dufam, ze uz nikdy nezazijem ten pocit...

inak si ja tak dobre pamatas? ved tam nemohla byt dlho???

5.8.2007 21:53

tonka napsal(a):

Se přidám neva?
Moje beruška Panama ČT mamka ČT táta A1/1

5.8.2007 21:53

carodejka napsal(a):
Se přidám neva?

Eště

5.8.2007 21:54

carodejka napsal(a):
A další

A poslední

5.8.2007 22:17

carodejka napsal(a):
Se přidám neva?

Jasne ze neva krasne fotky krasnej kobylky aka je stara? a kto su vlasne jej rodicia? napis nieco o nej viac, napriklad o jej povahe - aka je a tak...

6.8.2007 21:19

tonka napsal(a):
Jasne ze neva krasne fotky krasnej kobylky aka je stara? a kto su vlasne jej rodicia? napis nieco o nej viac, napriklad o jej povahe - aka je a tak...

V březnu měla 7 roků, a v dubnu to bylo 5 let co ji mám.
No máma je ČT Prima po Robinson, táta byl A1/1 2502 Valát
tady je její reg. kdybys to chtěla vědět blíž akorád umaž mezery
http://www.schct.cz/pk/ pk_display.php3?id= 118652

No jinak povaha, hm je to mazel, hrozná kamarádka a takový umazlenec, ale je dost náladová a pěkně paličatá. Je u ní vždycky problém s novými věcmi i novou ohlávkou. Ale jinak venku se ničeho až tak nelekne, jsme na dědině kde kolem ní projede cisterna s benzínem a ona ani nemrkne. Má dost závodního ducha asi po tátovi. Strašně ráda chodí první a když jít nemůže tak je pěkně vzteklá. Má pohodlné chody a krásně přímo drezurně dělá prodloužený klus, to je nádherné pokoukání. Nedala bych ji za nic na světě a už ji pár lidí chtělo koupit. Doufám, že k tomu nikdy nebude muset dojít.

8.8.2007 16:49

tonka napsal(a):
k tej KE veterine: raz tam bola... kolko to moze byt... urcite viac nez 3 roky, mozno 4 - 5, niekedy ked zacinali rast jablka... pan u ktoreho som ju vtedy mala ustajnenu (v TV) mal okolo celeho vybehu vysadene jablone a ona potvora jedna pazrava sa dala na skoru oberacku este zelenych jablk spojenu s okamzitou konzumaciou... dufam, ze uz nikdy nezazijem ten pocit...

inak si ja tak dobre pamatas? ved tam nemohla byt dlho???

No,pamätám si ju,lebo vtedy bolo nejaké divné obdobie a prišli cca 3 kone s kolikou v rozmedzí 2 dní a tiež sme si mysleli,že sa volá Pamela a Pem je len skrátené meno,hehe :)) Pridávam svoju starú,m:676 Qoniam I , o: Diktant II-K

Přidejte reakci

Přidat smajlík